Setari Cookie-uri

credeti in suflete pereche?

Da cred depinde cit esti si compatibil si zodii
kudika091385
Postat pe 14 Februarie 2011 13:08
De la: poisongirl87, la data 2011-02-14 12:52:23Tot ce pot sa-ti spun e sa citesti cartea lui Paulo Coelho: Brida acolo vei gasi raspuns la intrebari.

am auzit si eu de asta!
pickard
Postat pe 14 Februarie 2011 13:09
De la: poisongirl87, la data 2011-02-14 12:52:23Tot ce pot sa-ti spun e sa citesti cartea lui Paulo Coelho: Brida acolo vei gasi raspuns la intrebari.

mai bine zi pe scurt ce zice asta ca n-am timp de citit si nici carte n*-am
pickard
Postat pe 14 Februarie 2011 13:10
Cred ca am un suflet pereche, pe care l-am intalnit mult prea tarziu. Acum ... ne respectam ... asta conteaza ... Insa pentru noi nu facem mare lucru.
kudika097818
Postat pe 14 Februarie 2011 13:52
De la: kudika091385, la data 2011-02-14 13:08:04Da cred depinde cit esti si compatibil si zodii

crezi in compatibilitati zodiacale?
puiut_77
Postat pe 14 Februarie 2011 14:50
Da, cred ca exista suflete pereche, altfel ce rost ar mai avea viata asta a ta, ce rost ai putea da vietii copiilor tai necrezand ca fericirea poate fi cunoscuta si traita? Ca norocul de a cunoaste intr-o singura viata de om jumatatea cea adevarata a sufletului tau inca nu ni s-a aratat iar sansa de a o cunoaste in urmatorul an sau in urmatoarea suta de ani este departe...e adevarat. Dar daca ai iubit cu adevarat fara sa te indoiesti de tine si de cel drag , daca sufletul tau stie care este esenta iubirii, daca ai daruit iubire neconditionat...stii ca undeva un suflet asa ca al tau exista. Sigur exista si intr-un moment al vietii tale il vei simti suferind sau iubind alaturi de tine chiar daca nu-l cunosti. Dincolo de acestea suntem doar niste fiinte trecatoare si seci, lipsite de profunzime si de idealuri. Din pacate trebuie sa spun ca ma doare sa vad in comentariile anterioare cat de superficiali sunt in general tinerii de azi care se pierd in sex si asteapta sa vina mai tarziu si dragostea, nestiind ca dragostea trebuie sa fie inaintea tuturor si a toate.
kudika329452
Postat pe 14 Februarie 2011 14:55
...suflet pereche ???da intadevar am citit intr unul din raspunsurile date...poate sufletul geaman este cel pe care il cauta...suflet pereche poate fii orcine...in functie de evolutia fiecaruia dintre noi...are legatura cu reincarnarea...dar cine crede asta ???prea putini dintre noi
ony_41
Postat pe 14 Februarie 2011 17:34
De la: Micael, la data 2011-02-03 11:46:57Probabil ca a mai fost dezbatuta tema asta de nenumarate ori dar totusi, as vrea sa stiu ce credeti... Sa spunem ca gasiti un om care vi se aseamana izbitor de mult, care a avut aceleasi experiente de viata ca si voi, care simte la fel si gandeste la fel... Aveti senzatia ca-l cunoasteti de multa vreme si ca exista chiar un soi de telepatie intre voi... Va implicati, sunteti fericiti ca l-ati gasit in sfarsit si dupa o perioada va treziti ca totul a fost o iluzie. Barbatul respectiv isi gaseste pe altcineva si voi ramaneti uimiti si chinuiti de intrebarea: a fost sau nu a fost. Ce s-a intamplat de fapt? Era el sufletul pereche, cel mult visat? Daca era sufletul pereche, n-ar fi trebuit sa fiti impreuna "pana la adanci batraneti"? N-ar fi trebuit sa va iubeasca la randu-i? Ce credeti? Cum puteti explica coincidentele?

Orice lucru din Univers are o complementaritate impreuna cu care formeaza o sfera perfecta, ca sa zic asa. Stiinta explica foarte bine asta, si daca vrei si prin domeniul spiritualitatii poti intelege. De exemplu, fiecare element din tabelul periodic care nu e stabil(adica nu face parte din grupa a 8-a A) se uneste cu opusul sau pentru a forma un compus perfect. Ionii pozitivi + negativi, pentru a avea completate straturile cu electroni. I love chemistry
Pe de alta parte, si noi oamenii, suntem alcatuiti din materie, si toate functiile noastre au fost explicate de stiinta. Fiecare avem jumatatea noastra, si mai devreme sau mai tarziu ne vom reuni cu ea.
Despre iluzia sufletului pereche, nu stiu ce sa-ti spun, e usor cred sa cazi in ea daca iti doresti foarte mult sa ti se intample sia jungi sa vezi lucruri acolo unde nu sunt. Cursul dragostei nu a fost niciodata neted, nu inseamna ca daca te intalnesti cu jumatatea ta, ramaneti din start impreuna si totul e perfect pana la adanci batraneti. Pot interveni obstacole, dar atata timp cat e dragoste adevarata, va invinge in cele din urma, conteaza si maturitatea persoanelor in cauza.
Happy Valentine`s day:-)
DeeaCatalina
Postat pe 14 Februarie 2011 19:14
De la: DeeaCatalina, la data 2011-02-14 19:14:37
De la: Micael, la data 2011-02-03 11:46:57Probabil ca a mai fost dezbatuta tema asta de nenumarate ori dar totusi, as vrea sa stiu ce credeti... Sa spunem ca gasiti un om care vi se aseamana izbitor de mult, care a avut aceleasi experiente de viata ca si voi, care simte la fel si gandeste la fel... Aveti senzatia ca-l cunoasteti de multa vreme si ca exista chiar un soi de telepatie intre voi... Va implicati, sunteti fericiti ca l-ati gasit in sfarsit si dupa o perioada va treziti ca totul a fost o iluzie. Barbatul respectiv isi gaseste pe altcineva si voi ramaneti uimiti si chinuiti de intrebarea: a fost sau nu a fost. Ce s-a intamplat de fapt? Era el sufletul pereche, cel mult visat? Daca era sufletul pereche, n-ar fi trebuit sa fiti impreuna "pana la adanci batraneti"? N-ar fi trebuit sa va iubeasca la randu-i? Ce credeti? Cum puteti explica coincidentele?

Orice lucru din Univers are o complementaritate impreuna cu care formeaza o sfera perfecta, ca sa zic asa. Stiinta explica foarte bine asta, si daca vrei si prin domeniul spiritualitatii poti intelege. De exemplu, fiecare element din tabelul periodic care nu e stabil(adica nu face parte din grupa a 8-a A) se uneste cu opusul sau pentru a forma un compus perfect. Ionii pozitivi + negativi, pentru a avea completate straturile cu electroni. I love chemistry
Pe de alta parte, si noi oamenii, suntem alcatuiti din materie, si toate functiile noastre au fost explicate de stiinta. Fiecare avem jumatatea noastra, si mai devreme sau mai tarziu ne vom reuni cu ea.
Despre iluzia sufletului pereche, nu stiu ce sa-ti spun, e usor cred sa cazi in ea daca iti doresti foarte mult sa ti se intample sia jungi sa vezi lucruri acolo unde nu sunt. Cursul dragostei nu a fost niciodata neted, nu inseamna ca daca te intalnesti cu jumatatea ta, ramaneti din start impreuna si totul e perfect pana la adanci batraneti. Pot interveni obstacole, dar atata timp cat e dragoste adevarata, va invinge in cele din urma, conteaza si maturitatea persoanelor in cauza.
Happy Valentine`s day:-)

...sfera... ...bravo...gandesti dincolo de cele "vazute"
kudika195501
Postat pe 14 Februarie 2011 23:05
cine vrea si poate sa citeasca Adam si Eva de Liviu Rebreanu si va intelege cu adevarat ce inseamna suflet pereche.
vaiana
Postat pe 14 Februarie 2011 23:15
De la: vaiana, la data 2011-02-14 23:15:56cine vrea si poate sa citeasca Adam si Eva de Liviu Rebreanu si va intelege cu adevarat ce inseamna suflet pereche.

...bravo...au fost intr-adevar primele suflete pereche
kudika195501
Postat pe 14 Februarie 2011 23:18
Da eu cred in suflete pereche .Am un iubit din 2006 si cand l=am cunoscut am avut senzatia ca este sufletul meu pereche ca am mai fost intr-o alta viata prietena lui (si asta pt ca stiam tot timpul ce gandeste)si nu numai trairile erau aceleasi , gandirea si multe alte lucruri care ne inconjoara Este un sentiment care nu se poate descrie in cuvinte
gogosik_2006
Postat pe 15 Februarie 2011 07:15
De la: gogosik_2006, la data 2011-02-15 07:15:50Da eu cred in suflete pereche .Am un iubit din 2006 si cand l=am cunoscut am avut senzatia ca este sufletul meu pereche ca am mai fost intr-o alta viata prietena lui (si asta pt ca stiam tot timpul ce gandeste)si nu numai trairile erau aceleasi , gandirea si multe alte lucruri care ne inconjoara Este un sentiment care nu se poate descrie in cuvinte

aha!
pickard
Postat pe 15 Februarie 2011 09:34
De la: gogosik_2006, la data 2011-02-15 07:15:50Da eu cred in suflete pereche .Am un iubit din 2006 si cand l=am cunoscut am avut senzatia ca este sufletul meu pereche ca am mai fost intr-o alta viata prietena lui (si asta pt ca stiam tot timpul ce gandeste)si nu numai trairile erau aceleasi , gandirea si multe alte lucruri care ne inconjoara Este un sentiment care nu se poate descrie in cuvinte

stai sa vezi pana la finalul final si apoi ne anunti daca se confirma.
puiut_77
Postat pe 15 Februarie 2011 10:57
De la: puiut_77, la data 2011-02-15 10:57:59

de ce vrei tu sa ii spulberi fetii simtirile?
ironia
Postat pe 15 Februarie 2011 10:59
in 7 pagini treaba e clara,
oameni se impart in cei care au cunoscut iubirea, bucuranduse de ea ...
si ceilalti
battleofwits
Postat pe 15 Februarie 2011 11:34
De la: ccarmenk, la data 2011-02-13 08:14:01...suflete pereche....??? NU EXISTA DECAT IN POVESTI DE ADORMIT COPIII....CA SI DRAGOSTEA DE ALTFEL...
Si eu am crezut ....sau mai corect mi-ar fi placut sa fie asa, INDRAGOSTITA FIIND....sa fie EL....SUFLETUL MEU PERECHE....sa -mi impartaseasca DRAGOSTEA....sa ma faca sa simt, sa inteleg ca as fi CEA MAI IMPORTANTA FEMEIE DIN VIATA LUI.....insa....m-am trezit....ERA PREA FRUMOS SA FIE ADEVARAT.....!!! BARBATII NU SE IUBESC DECAT PE EI....ATATA TIMP CAT NU INDRAZNESTI SA FII SI TU FERICITA.....gasindu-ti repros pana si faptul ca -i daruiesti ceva...SI FUG....IN BRATELE ALTEIA...CREZAND PROBABIL CA MAI GASESTE ALTA PROASTA...!!!
EU...ASA AM PATIT ....CU CEL CARE CREDEAM, IN PROSTIA MEA ....CA E SUFLETUL MEU PERECHE....
IN MOMENTUL IN CARE MI-AM DORIT MAI MULT....(SI AICI NU MA GANDESC LA BLESTEMATA AIA DE HARTIE SA NE LEGE...) ...a fugit mancand pamantul......
SFATUL MEU ESTE....IUBITI-VA VOI...SI....NU MAI VISATI FRUMOS.....
SUFLETELE PERECHE....CA SI DRAGOSTEA ...NU EXISTA.....
"Orice SCUZA te ACUZA ! ... Aveti 43 de ani si nu v-ati gasit raspunsul adevarat macar in conformitate cu varsta daca nu din "lipsa de experienta" ! N-ati invatat NIMIC din experientele nefaste avute iar intelepciunea te-ar fi dirijat spre o SCHIMBARE de OPTICA in a aborda ulterioarele relatii intime ! Macar dintr-o carte sau din experientele celor multe si ti-ai fi dat seama ca exista si "SUFLETELE PERECHE" ! Dar in loc sa-ti analizezi "nishele din comportamentul tau" atunci cand "sufletul tau pereche se indeparta de tine" si sa-ti faci un proces autocomportamental prin care sa-ti fi reanalizat un nou procedeu de abordare relational ,tu "trambitezi" cu vorbe desarte si lipsite de logica psiho-morala ! CHIAR TI-AI INTALNIT SUFLETUL PERECHE ?!.. sau TE-AI AMAGIT CREZAND LUCRUL ASTA ??! Iti dau eu raspunsul,chiar daca aveti 43 de primaveri : NU TI-AI INTALNIT UMBRA ! Ti-a placut de cine nu trebuia si...(poate !...) le-ai dat cu piciorul ..tot cui nu trebuia ! ASTA TREBUIA SA TE OBLIGE SA-TI REVIZUIESTI TEHNICA si OPTICA privind IDEALUL IN VIATA !
crysis
Postat pe 15 Februarie 2011 16:48
Am cunoscut un barbat acum un an jumate cand eram implicata intr-o relatie de 5 ani..am simtit din primele clipe cand stateam de vorba cu el ca ar fi barbatul perfect pt mine,adica exact asa cum mi-am dorit intotdeauna,sa ma si atraga fizic,sa ma si innebuneasca prin felul lui de a fi..acum suntem impreuna de 3 luni si realizez pe zi ce trece ca e exact pt sufletul meu,ma refer ca ma intelege perfect prin orice stare as trece si culmea!!stie intotdeauna cum sa ma ia,ce sa imi zica,exact asa cum are nevoie sufletul meu..nu stiu dak suntem suflete pereche dar stiu sigur ca in bratele lui,acolo aproape de sufletul lui,e cel mai frumos loc de pe pamant..
fankrom
Postat pe 16 Februarie 2011 02:46
De la: ironia, la data 2011-02-15 10:59:28

ptr simplu fapt ca, unii, din propria lor experienta, au concluzionat ca: traiesti langa un om si nu ajungi sa-l cunosti nici dupa o viata! Cat despre mine, nu vreau sa spulber nimanui nimic, ci doar incurajez la pastrarea simtului realitatii dincolo de notiuni ca: suflete pereche, compatibilitati zodiacale sau iubire oarba. Am observat ca-s notiuni ptr care femeile cu preponderenta incearca sa le transforme-n realitati, barbatii mai putin.
puiut_77
Postat pe 16 Februarie 2011 11:08
De la: puiut_77, la data 2011-02-16 11:08:59
De la: ironia, la data 2011-02-15 10:59:28

ptr simplu fapt ca, unii, din propria lor experienta, au concluzionat ca: traiesti langa un om si nu ajungi sa-l cunosti nici dupa o viata! Cat despre mine, nu vreau sa spulber nimanui nimic, ci doar incurajez la pastrarea simtului realitatii dincolo de notiuni ca: suflete pereche, compatibilitati zodiacale sau iubire oarba. Am observat ca-s notiuni ptr care femeile cu preponderenta incearca sa le transforme-n realitati, barbatii mai putin.

inseamna ca nu stii nimic!m-am convins de asta!
realitatea este prea trista, si din ce in ce mai multe persoane traiesc in universul propriu!
ironia
Postat pe 16 Februarie 2011 11:14
Din punctul meu de vedere exista suflete pereche. Un suflet pereche iti poate fi sotul, mama, tata, copilul, o colega de servici, o vecina, un coleg. Sufletul pereche e acea persoana care se afla la momentul potrivit, in locul potrivit. O persoana care este cheie care iti schimba cursul vietii in bine.
anom_1970
Postat pe 16 Februarie 2011 13:33
De la: anom_1970, la data 2011-02-16 13:33:07Din punctul meu de vedere exista suflete pereche. Un suflet pereche iti poate fi sotul, mama, tata, copilul, o colega de servici, o vecina, un coleg. Sufletul pereche e acea persoana care se afla la momentul potrivit, in locul potrivit. O persoana care este cheie care iti schimba cursul vietii in bine.

da!

tu ai un singur mesaj din 2007 incoace!? foarte tare! si cu limba daca tastam pe tastele incinse si tot sriam mai mult!
pickard
Postat pe 16 Februarie 2011 16:22
De la: pickard, la data 2011-02-16 16:22:39...cu limba daca tastam pe tastele incinse si tot sriam mai mult! ...

asta intra la fantezi sexuale masochiste?

battleofwits
Postat pe 16 Februarie 2011 18:23
De la: battleofwits, la data 2011-02-16 18:23:21
De la: pickard, la data 2011-02-16 16:22:39...cu limba daca tastam pe tastele incinse si tot sriam mai mult! ...

Ame_ly
Postat pe 16 Februarie 2011 18:32
da ,toata viataam visat la iubire sa am un barbat dela inceput panalasfarsit
kudika183384
Postat pe 17 Februarie 2011 04:01
De la: battleofwits, la data 2011-02-16 18:23:21

nu am zis chiar ce gandeam! scuze!
am vrut sa zic ca si daca tastam cu penisul fara sa fie in erectie si tot scriam mai mult
asta da fantezie!
pickard
Postat pe 17 Februarie 2011 05:53
De la: kudika183384, la data 2011-02-17 04:01:28da ,toata viataam visat la iubire sa am un barbat dela inceput panalasfarsit

*VIATAAM**PANALASFARSIT*
tu in cel mai bun caz o sa-ti gasesti sufletul ratacit
pickard
Postat pe 17 Februarie 2011 05:55
De la: pickard, la data 2011-02-17 05:55:12
De la: kudika183384, la data 2011-02-17 04:01:28da ,toata viataam visat la iubire sa am un barbat dela inceput panalasfarsit

*VIATAAM**PANALASFARSIT*
tu in cel mai bun caz o sa-ti gasesti sufletul ratacit

Oare ea cu ce a tastat?
mimi_ca29
Postat pe 17 Februarie 2011 08:33

asta nu inseamna musai ca acela iti este sufletul pereche. Cred ca notiunea asta e prea pretnetioasa ca sa poata exista-n realitate.
puiut_77
Postat pe 17 Februarie 2011 12:59
Da, cred!
Se intalnesc rar!
De ce sa fie vinovati apropiatii nostri ca noi tanjim dupa sufletul pereche?
kudika097818
Postat pe 17 Februarie 2011 13:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am si eu o intrebare... 123 De la: angelo_micnegrusiurat 8 Septembrie 2010 13:49
Singuratatea boala grea..fara chef de viata...incredere putina 70 De la: kudika_25894 7 Aprilie 2013 14:41
Vreau mai mult breton! 29 De la: stem_29 4 Iulie 2010 20:25
AM MARE NEVOIE DE AJUTOR!! 21 De la: Nemesis_25 27 Octombrie 2009 13:21
E a N-a despartire, sa fie si ultima? 12 De la: iuby_vl 16 August 2009 12:04