Mai multe
De la: dark_eye, la data 2011-02-23 19:54:16De la: puiut_77, la data 2011-02-23 15:40:13De la: dark_eye, la data 2011-02-12 16:59:03De la: battleofwits, la data 2011-02-12 12:38:41De la: contesina, la data 2011-02-10 20:10:38...stau acum si ma gandesc, la ce mi-ar folosi un barbat in genunchi la usa si cu limba scoasa??? De parca voi at cand pica cate una prostutza nu va creste inima O femeie desteapta va spune intotdeauna in sinea ei exact ce scrie mai sus: uite-l si pe asta, alt bombalau! Spor la cuceriri baieti!
|
||
|
verraa Postat pe 29 Martie 2011 04:13 |
||
|---|---|---|
De la: vitamina_c, la data 2011-03-04 12:11:52De la: leo_, la data 2011-03-04 12:03:12De la: vitamina_c, la data 2011-03-04 11:38:03 Adevarul e ca avem un adevarat don juan! Eu cred ca unicul Mai da ce putere de cucerire are el, nu stiam de ce au cayut toate late de pe forum , sa-i mai dam un pic de apa baietelului ca poate i se face rau na, ca doar nu se pune problema ca nu le poate rezolva el pe toate, doar e cel mai tare
|
||
|
verraa Postat pe 29 Martie 2011 04:20 |
||
De la: verraa, la data 2011-03-29 03:59:12De la: pickard, la data 2011-02-05 21:31:18De la: battleofwits, la data 2011-02-05 21:24:35eu consider ca a seduce si a cuceri, daca am sedus pe cineva , e clar ca nu cu portofelul am facut-o si nici cu fizicul *meserias* cred ca noi barbatii nici nu stim ce semnale trimitem incostient pentru ca atunci cand ne dam seama ca am sedus pe cineva cum necum fara sa stim cum, cand deschidem gura si incercam in mod constient sa cucerim stricam totul femeile sunt atrase mai mult de duhul barbatului decat de aspectul sau remarcile lui idioate
|
||
|
|
||
|
pickard Postat pe 29 Martie 2011 07:03 |
||
[daca am sedus pe cineva , e clar ca nu cu portofelul am facut-o si nici cu fizicul *meserias* cred ca noi barbatii nici nu stim ce semnale trimitem incostient pentru ca atunci cand ne dam seama ca am sedus pe cineva cum necum fara sa stim cum, cand deschidem gura si incercam in mod constient sa cucerim stricam totul femeile sunt atrase mai mult de duhul barbatului decat de aspectul sau remarcile lui idioate [/quote]Eu nu am zis ca nu ai sedus pe nimeni, eu vb din pct meu de vedere si anume ca ma las sedusa doar daca vreau eu! Noi femeile va lasam sa credeti ca sunteti cei mai cuceritori, cei mai dotati si cei mai destepti, cum la fel putem darama aceasta iluzie! Ps: nu bag in ecuatie femeile prostutze, usuratice sau cu probleme(nimfomane)! |
||
|
verraa Postat pe 29 Martie 2011 15:04 |
||
De la: verraa, la data 2011-03-29 15:04:21[daca am sedus pe cineva , e clar ca nu cu portofelul am facut-o Eu nu am zis ca nu ai sedus pe nimeni, eu vb din pct meu de vedere si anume ca ma las sedusa doar daca vreau eu! Noi femeile va lasam sa credeti ca sunteti cei mai cuceritori, cei mai dotati si cei mai destepti, cum la fel putem darama aceasta iluzie! Ps: nu bag in ecuatie femeile prostutze, usuratice sau cu probleme(nimfomane)![/quote] Si totusi fmeia are nevoie de un partener , pe cineva tot trb sa selecteze
|
||
|
verraa Postat pe 29 Martie 2011 15:07 |
||
De la: verraa, la data 2011-03-29 03:59:12...Eu consider ca o femeie care stie ce vrea si este sigura pe ea va fi sedusa atunci cand va dori ea ... complicate mai sunt femeile in comparatie cu simplitatea de geniu a barbatului - unele vor sa fie "seduse" - altele vor sa fie mintite frumos - ba mai sunt femei care sunt atat de sigure de ele, incat nici-un barbat nu le poate seduce cum am mai zis, fomeile habar nu au ce vor de la viata (trecand peste piramida lu' maslow)
|
||
|
battleofwits Postat pe 29 Martie 2011 17:52 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-03-29 17:52:49De la: verraa, la data 2011-03-29 03:59:12...Eu consider ca o femeie care stie ce vrea si este sigura pe ea va fi sedusa atunci cand va dori ea ... ia uite aici un om care stie nevoile din economie
|
||
|
ipahebirowtnod Postat pe 29 Martie 2011 18:36 |
||
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-03-29 18:36:47 se aseamana cu cele ale femeii
|
||
|
battleofwits Postat pe 29 Martie 2011 18:43 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-03-29 18:43:18De la: ipahebirowtnod, la data 2011-03-29 18:36:47 care femeie? femeia-barbata?
|
||
|
ipahebirowtnod Postat pe 29 Martie 2011 18:48 |
||
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-03-29 18:48:19De la: battleofwits, la data 2011-03-29 18:43:18De la: ipahebirowtnod, la data 2011-03-29 18:36:47 posibil
|
||
|
battleofwits Postat pe 29 Martie 2011 18:53 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-03-29 18:53:19De la: ipahebirowtnod, la data 2011-03-29 18:48:19De la: battleofwits, la data 2011-03-29 18:43:18De la: ipahebirowtnod, la data 2011-03-29 18:36:47 deci tot barbatii sunt pe acolo prin piramida
|
||
|
ipahebirowtnod Postat pe 29 Martie 2011 18:55 |
||
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-03-29 18:55:13De la: battleofwits, la data 2011-03-29 18:53:19De la: ipahebirowtnod, la data 2011-03-29 18:48:19De la: battleofwits, la data 2011-03-29 18:43:18De la: ipahebirowtnod, la data 2011-03-29 18:36:47 in masura in care alearga dupa acest tip de femeie
|
||
|
battleofwits Postat pe 29 Martie 2011 19:01 |
||
hai ca tot aia e gen femeia cu tate mari cu creier prin aer , prin piramida pe acolo....
|
||
|
ipahebirowtnod Postat pe 29 Martie 2011 19:04 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-03-29 17:52:49De la: verraa, la data 2011-03-29 03:59:12...Eu consider ca o femeie care stie ce vrea si este sigura pe ea va fi sedusa atunci cand va dori ea ... hi,hi,hi.....
|
||
|
contesina Postat pe 29 Martie 2011 22:08 |
||
De la: contesina, la data 2011-03-29 22:08:18De la: battleofwits, la data 2011-03-29 17:52:49De la: verraa, la data 2011-03-29 03:59:12...Eu consider ca o femeie care stie ce vrea si este sigura pe ea va fi sedusa atunci cand va dori ea ... ia spune din ce categorie faci parte? hai hai ...nu fi timita
|
||
|
battleofwits Postat pe 29 Martie 2011 22:11 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-03-29 19:01:59De la: ipahebirowtnod, la data 2011-03-29 18:55:13De la: battleofwits, la data 2011-03-29 18:53:19De la: ipahebirowtnod, la data 2011-03-29 18:48:19De la: battleofwits, la data 2011-03-29 18:43:18De la: ipahebirowtnod, la data 2011-03-29 18:36:47 Ce aberati... E bine ca traiti intr-o lume plina de iluzii si atunci cand o femeie va spune cum sta treaba clacati. Nu stiti sa dati un raspuns concret, numai aberatii. Sunt sigura ca cele cu care va duceti nu au nici o pretentie de la voi si totusi sunt si ele capabile sa mimeze ...asta ca sa vedeti ce iluzie traiti! O femeie adevarata emana feminitate prin toti porii si pentru ca stie ce vrea nu inseamna ca este femeia barbat ci este dezamagita ca traieste langa niste copii care trb educati toata viata, niste fiinte care nu-si pot controla caldurile! |
||
|
verraa Postat pe 30 Martie 2011 04:01 |
||
|
Ce aberati... E bine ca traiti intr-o lume plina de iluzii si atunci cand o femeie va spune cum sta treaba clacati. Nu stiti sa dati un raspuns concret, numai aberatii. Sunt sigura ca cele cu care va duceti nu au nici o pretentie de la voi si totusi sunt si ele capabile sa mimeze ...asta ca sa vedeti ce iluzie traiti! O femeie adevarata emana feminitate prin toti porii si pentru ca stie ce vrea nu inseamna ca este femeia barbat ci este dezamagita ca traieste langa niste copii care trb educati toata viata, niste fiinte care nu-si pot controla caldurile![/quote] Eu zic mai bine sa va duceti la mamica poate va poate ajuta si ea fiind tot femeie! Din moment ce nu ati invatat ce inseamna respectul nu veti putea niciodata sa cuceriti o femeie adevarata, ca sa nu mai zic ca v-ar trb vreo 300 de ani ca sa va puteti maturiza si nici atunci nu cred ca veti intelege ceva. Eeeee...de este greu ma...saracuti de voi...doar este genetic Nu veti intelege niciodata femeile deoarece capacitatea voastra de intelegere se termina si incepe cu persoana voastra
|
||
|
verraa Postat pe 30 Martie 2011 04:18 |
||
De la: verraa, la data 2011-03-30 04:18:21Ce aberati... E bine ca traiti intr-o lume plina de iluzii si atunci cand o femeie va spune cum sta treaba clacati. Nu stiti sa dati un raspuns concret, numai aberatii. Sunt sigura ca cele cu care va duceti nu au nici o pretentie de la voi si totusi sunt si ele capabile sa mimeze ...asta ca sa vedeti ce iluzie traiti! Eu zic mai bine sa va duceti la mamica poate va poate ajuta si ea fiind tot femeie! Din moment ce nu ati invatat ce inseamna respectul nu veti putea niciodata sa cuceriti o femeie adevarata, ca sa nu mai zic ca v-ar trb vreo 300 de ani ca sa va puteti maturiza si nici atunci nu cred ca veti intelege ceva. Eeeee...de este greu ma...saracuti de voi...doar este genetic Nu veti intelege niciodata femeile deoarece capacitatea voastra de intelegere se termina si incepe cu persoana voastra [/quote] eu nu ma inteleg nici pe mine sa-mi spuna cineva ce vreau eu!
|
||
|
pickard Postat pe 30 Martie 2011 06:23 |
||
De la: verraa, la data 2011-03-29 15:04:21[daca am sedus pe cineva , e clar ca nu cu portofelul am facut-o Eu nu am zis ca nu ai sedus pe nimeni, eu vb din pct meu de vedere si anume ca ma las sedusa doar daca vreau eu! Noi femeile va lasam sa credeti ca sunteti cei mai cuceritori, cei mai dotati si cei mai destepti, cum la fel putem darama aceasta iluzie! Ps: nu bag in ecuatie femeile prostutze, usuratice sau cu probleme(nimfomane)![/quote] eu stiu ca nu te-ai referit la mine.si nici nu generalizez.fiecare om e diferit .chiar si acelasi om poate avea azi o parere, maine alta,azi o nevoia, maine alta acum chiar am nevoie sa-mi inoculeze impresia ca sunt cel mai desteppt,dotat,cuceritor ca de daramat nu mai are ce
|
||
|
pickard Postat pe 30 Martie 2011 06:27 |
||
De la: ironia, la data 2011-03-04 12:06:49De la: kudika355503, la data 2011-03-04 11:24:40De la: leo_, la data 2011-03-03 21:32:56De la: kudika355503, la data 2011-03-03 19:01:46De la: battleofwits, la data 2011-03-03 17:14:26De la: rockk, la data 2011-03-03 17:10:57 iar am gresit
|
||
|
lilu_67 Postat pe 30 Martie 2011 19:40 |
||
De la: verraa, la data 2011-03-30 04:18:21Ce aberati... E bine ca traiti intr-o lume plina de iluzii si atunci cand o femeie va spune cum sta treaba clacati. Nu stiti sa dati un raspuns concret, numai aberatii. Sunt sigura ca cele cu care va duceti nu au nici o pretentie de la voi si totusi sunt si ele capabile sa mimeze ...asta ca sa vedeti ce iluzie traiti! Eu zic mai bine sa va duceti la mamica poate va poate ajuta si ea fiind tot femeie! Din moment ce nu ati invatat ce inseamna respectul nu veti putea niciodata sa cuceriti o femeie adevarata, ca sa nu mai zic ca v-ar trb vreo 300 de ani ca sa va puteti maturiza si nici atunci nu cred ca veti intelege ceva. Eeeee...de este greu ma...saracuti de voi...doar este genetic Nu veti intelege niciodata femeile deoarece capacitatea voastra de intelegere se termina si incepe cu persoana voastra [/quote]draga mea verra, numai din acest post scurt imi dau seama ca nu esti femeia adevarata despre care vorbesti tu. o femeie adevarata stie sa valorifice potentialul barbatilor din jurul ei indiferent ca e sexual, emotional, fizic, profesional sau de alta natura. tu esti doar o frustrata care habar nu are ce e ala un barbat si crede ca interesul sexual al barbatilor e datorita ca nu isi pot controla caldurile. nu crezi ca daca prea multi barbati in viata ta nu isi pot controla caldurile este problema cu frigul din tine? hai sa te luminez un pic... orice barbat cauta sa se culce cu o femeie de la inceput pentru ca sa vada daca merita sa o lase a doua zi sau sa ramana cu ea. are rost sa te intalnesti cu un tip plictisitor de zece ori? cred ca vei spune nu... are rost sa ma culc de prea multe ori cu o femeie pe care nu o vreau in pat? la fel zic si eu, nu. cum crezi ca este mai bine, sa ma culc cu o femeie din prima zi si sa o parasesc fara sa ii pierd timpul ori sa ne culcam dupa 7 luni si sa o parasesc? exista mitul asta feminin ca vai, daca sta cu voi nu stiu cat timp pana faceti ceva si ramane cu voi. fals total, daca v-ar parasi din prima zi, va paraseste si dupa 2 ani. apropo, niciodata sexul nu a fost pe primul plan cu o femeie pe care am apreciat-o pentru ceva anume. mi-am dorit doar sa fie la un moment dat ca sa putem fi impreuna, pentru ca eu nu concep faptul ca doi oameni sunt impreuna cand nu au impartit impreuna cel mai intim moment. dar, la fel, am pus sexul pe primul loc cu femeile care nu mi s-au parut interesante, pentru ca macar sa nu treaca prin viata mea pierzandu-mi timpul, uneori si banii aiurea. si crede-ma, ca indiferent ce spuneti voi femeile, tipul asta de femeie il intalnesti in98% din cazuri. |
||
|
leo_ Postat pe 31 Martie 2011 09:54 |
||
De la: verraa, la data 2011-03-30 04:18:21Ce aberati... E bine ca traiti intr-o lume plina de iluzii si atunci cand o femeie va spune cum sta treaba clacati. Nu stiti sa dati un raspuns concret, numai aberatii. Sunt sigura ca cele cu care va duceti nu au nici o pretentie de la voi si totusi sunt si ele capabile sa mimeze ...asta ca sa vedeti ce iluzie traiti! Eu zic mai bine sa va duceti la mamica poate va poate ajuta si ea fiind tot femeie! Din moment ce nu ati invatat ce inseamna respectul nu veti putea niciodata sa cuceriti o femeie adevarata, ca sa nu mai zic ca v-ar trb vreo 300 de ani ca sa va puteti maturiza si nici atunci nu cred ca veti intelege ceva. Eeeee...de este greu ma...saracuti de voi...doar este genetic Nu veti intelege niciodata femeile deoarece capacitatea voastra de intelegere se termina si incepe cu persoana voastra [/quote]m -am cam saturat de "super femeile" si "super barbatii" de care tot aud.nu am intalnit asa ceva....asta e cand ti se imbuiba capul de reviste fancy si pleci dimineata lasand TV-ul pe MTV.da e drept un barbat nu o sa stie sa decodifice decat in mica parte o femeie....insa nici femeia nu poate spune ce se intampla in mintea unui barbat(si aici nu vb despre pitzii sau cocalari....ca astia fac parte din alta specie). |
||
|
dark_eye Postat pe 31 Martie 2011 12:35 |
||
|
dark_eye, nu esti singurul satul. s-a ridicat la nivel mondial o nevoie de a te lauda cu ce nu ai. sunt foarte putini din ambele sexe care se pot numi barbati si femei. un timp am fost foarte activ la socializare si am cunoscut foarte multe femei (numite ca sex femei doar pentru ca sunt departe de asta). Femeile pe care le poti numi femei sunt intre 0,5 - 2%. atat este procentul de superfemei despre care se vorbeste. un barbat obisnuit le intalneste cam 1 la 200 de femei, unul care tot cauta persoane noi cunoaste 2 la 100 daca e norocos. Deci, as zice ca la populatia de 300000 a micului meu oras exista 500 de astfel de femei. dar 500, nu ploua cu superfemei! nu orice femeie care arata bine si coboara dintr-un BMW e o superfemeie cum cred majoritatea femeilor. de obicei e o piti care chiar crede ca valoreaza ceva, baza pe faptul ca ala din stanga are BMW si o curteaza pe ea un numar de barbati ca sa o bage in pat. |
||
|
leo_ Postat pe 31 Martie 2011 15:45 |
||
De la: leo_, la data 2011-03-31 09:54:22De la: verraa, la data 2011-03-30 04:18:21Ce aberati... E bine ca traiti intr-o lume plina de iluzii si atunci cand o femeie va spune cum sta treaba clacati. Nu stiti sa dati un raspuns concret, numai aberatii. Sunt sigura ca cele cu care va duceti nu au nici o pretentie de la voi si totusi sunt si ele capabile sa mimeze ...asta ca sa vedeti ce iluzie traiti! draga mea verra, numai din acest post scurt imi dau seama ca nu esti femeia adevarata despre care vorbesti tu. o femeie adevarata stie sa valorifice potentialul barbatilor din jurul ei indiferent ca e sexual, emotional, fizic, profesional sau de alta natura. tu esti doar o frustrata care habar nu are ce e ala un barbat si crede ca interesul sexual al barbatilor e datorita ca nu isi pot controla caldurile. nu crezi ca daca prea multi barbati in viata ta nu isi pot controla caldurile este problema cu frigul din tine? hai sa te luminez un pic... orice barbat cauta sa se culce cu o femeie de la inceput pentru ca sa vada daca merita sa o lase a doua zi sau sa ramana cu ea. are rost sa te intalnesti cu un tip plictisitor de zece ori? cred ca vei spune nu... are rost sa ma culc de prea multe ori cu o femeie pe care nu o vreau in pat? la fel zic si eu, nu. cum crezi ca este mai bine, sa ma culc cu o femeie din prima zi si sa o parasesc fara sa ii pierd timpul ori sa ne culcam dupa 7 luni si sa o parasesc? exista mitul asta feminin ca vai, daca sta cu voi nu stiu cat timp pana faceti ceva si ramane cu voi. fals total, daca v-ar parasi din prima zi, va paraseste si dupa 2 ani. apropo, niciodata sexul nu a fost pe primul plan cu o femeie pe care am apreciat-o pentru ceva anume. mi-am dorit doar sa fie la un moment dat ca sa putem fi impreuna, pentru ca eu nu concep faptul ca doi oameni sunt impreuna cand nu au impartit impreuna cel mai intim moment. dar, la fel, am pus sexul pe primul loc cu femeile care nu mi s-au parut interesante, pentru ca macar sa nu treaca prin viata mea pierzandu-mi timpul, uneori si banii aiurea. si crede-ma, ca indiferent ce spuneti voi femeile, tipul asta de femeie il intalnesti in98% din cazuri.[/quote] Draga Leo, imi pare rau ca nu ai inteles nimic si ca tu ai impresia ca detii adevarul absolut si de asemenea ca nu stii sa vb cu o femeie fapt dovedind cuvantul "frustrata" si tocmai de aceea consider ca nu am ce sa-ti mai spun pentru ca nu am cui. Te deranjeaza ceea ce am spus si nu-ti poti stapani indignarea si se vede ca esti un om impulsiv. Daca citeai cu atentie vedeai ca eu nu am specificat nimic de sexul de la prima intalnire sau de relatiile de lunga durata ci doar ca nu ma las impresionata de persoane ca tine! Din partea mea poti sa faci ce vrei si cum vrei, dar daca vrei sa capeti experienta in viata si te intereseaza sexul slab ar trb sa inveti sa si asculti fara sa devii impulsiv. Pentru linistea ta iti spun ca sunt o persoana foarte calda si iti doresc si sa ai parte de ce este mai bun. Acesta este ultimul meu comentariu despre acest subiect pentru ca m-am saturat de abureli. ps: nu ma refeream la tine pickard si ai dreptate ca fiecare are o opinie diferita pentru ca suntem diferiti si tin sa precizesc ca slava Domnului exista si barbati adevarati pe lumea asta desi 90% sunt niste copii care se comporta ca niste badarani si nu au nici un fel de respect pentru nimeni. |
||
|
verraa Postat pe 31 Martie 2011 18:36 |
||
De la: verraa, la data 2011-03-31 18:36:21...Pentru linistea ta iti spun ca sunt o persoana foarte calda si iti doresc si sa ai parte de ce este mai bun....
|
||
|
battleofwits Postat pe 31 Martie 2011 19:21 |
||
De la: verraa, la data 2011-03-31 18:36:21De la: leo_, la data 2011-03-31 09:54:22De la: verraa, la data 2011-03-30 04:18:21Ce aberati... E bine ca traiti intr-o lume plina de iluzii si atunci cand o femeie va spune cum sta treaba clacati. Nu stiti sa dati un raspuns concret, numai aberatii. Sunt sigura ca cele cu care va duceti nu au nici o pretentie de la voi si totusi sunt si ele capabile sa mimeze ...asta ca sa vedeti ce iluzie traiti! Draga Leo, imi pare rau ca nu ai inteles nimic si ca tu ai impresia ca detii adevarul absolut si de asemenea ca nu stii sa vb cu o femeie fapt dovedind cuvantul "frustrata" si tocmai de aceea consider ca nu am ce sa-ti mai spun pentru ca nu am cui. Te deranjeaza ceea ce am spus si nu-ti poti stapani indignarea si se vede ca esti un om impulsiv. Daca citeai cu atentie vedeai ca eu nu am specificat nimic de sexul de la prima intalnire sau de relatiile de lunga durata ci doar ca nu ma las impresionata de persoane ca tine! Din partea mea poti sa faci ce vrei si cum vrei, dar daca vrei sa capeti experienta in viata si te intereseaza sexul slab ar trb sa inveti sa si asculti fara sa devii impulsiv. Pentru linistea ta iti spun ca sunt o persoana foarte calda si iti doresc si sa ai parte de ce este mai bun. Acesta este ultimul meu comentariu despre acest subiect pentru ca m-am saturat de abureli. ps: nu ma refeream la tine pickard si ai dreptate ca fiecare are o opinie diferita pentru ca suntem diferiti si tin sa precizesc ca slava Domnului exista si barbati adevarati pe lumea asta desi 90% sunt niste copii care se comporta ca niste badarani si nu au nici un fel de respect pentru nimeni.[/quote] dar te poti referi si la mine nu sunt eu oaia neagra a forumului ?
|
||
|
pickard Postat pe 31 Martie 2011 20:20 |
||
De la: verraa, la data 2011-03-31 18:36:21 nu-ti mai face tu atatea probleme de mine ca ma descurc eu cu sexul opus. chiar mai bine decat restul oamenilor pe care ii cunosc. sau cel putin cat sa fiu multumit si sa nu imi doresc imbunatatire momentan. sigur ca nu imi pot stapani indignarea cand vad o aglomerare de programare sociala pe care nu doresc sa o comentez. Daca sunt impulsiv sau nu conteaza mai putin, iar pana nu ma auzi urland nu poti spune asta. cuvantul indignare este inegal din punct de vedere semantic cu impulsivitate. nici nu vreau sa te lasi impresionata de persoane ca mine si nu am vrut sa impresionez nici o femeie vreodata, aia face cainele familiei cand il ignori, bine si unii barbati care sunt prea saraci emotional ca sa aiba o personalitate consolidata. eu nu imi doresc sa impresionez, asta ar insemna ca femeia de langa mine e un premiu, lucru pe care nu il cred indiferent ce ai zice, in viata mea eu sunt premiul nu femeia pe care o vreau. asta face parte din programarea sociala a femeii, ca ea trebuie sa aleaga. in realitate eu aleg pe cine sa abordez si cu cine sa continui. |
||
|
leo_ Postat pe 1 Aprilie 2011 09:02 |
||
URAAAAAAA!!!!!!!!! in sfarsti, am descoperit secretul http://www.youtube.com/watch?v=z5B_KATL7oE |
||
|
battleofwits Postat pe 22 Aprilie 2011 21:53 |
||
|
cand vrei sa seduci pe cineva e clar ca ai nevoie de un plan bine stabilit anumite tehnici Eu cred ca depinde de ceea ce vrei dc esti indragostita nu ai cum anume sa il seduci ... se intampla prin comportamentul tau prin felul tau de a fi de a simtii de a transmite ceva ... se intampla o simti si cel de langa tine o simte si el ... e deja ceva ul aceela care duce la o relatie la dragoste cand vrei sa seduci numai asa de dragul de a avea pe cineva nu iubesti .. TE JOCI CU EL E mai frumos cand deja simti ca te indragostesti esti mai stangaci in preajma lui / ei rosesti te agiti si toate cele :) |
||
|
ina_irinus906 Postat pe 29 Aprilie 2011 20:46 |
||
|
cand vrei sa seduci pe cineva e clar ca ai nevoie de un plan bine stabilit anumite tehnici Eu cred ca depinde de ceea ce vrei dc esti indragostita nu ai cum anume sa il seduci ... se intampla prin comportamentul tau prin felul tau de a fi de a simtii de a transmite ceva ... se intampla o simti si cel de langa tine o simte si el ... e deja ceva ul aceela care duce la o relatie la dragoste cand vrei sa seduci numai asa de dragul de a avea pe cineva nu iubesti .. TE JOCI CU EL E mai frumos cand deja simti ca te indragostesti esti mai stangaci in preajma lui / ei rosesti te agiti si toate cele :) |
||
|
ina_irinus906 Postat pe 29 Aprilie 2011 20:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| allah zeul lunii | 2 | De la: kudika_982635 22 Iunie 2015 20:51 |
| M-am indragostit de un baiat bolnav.Va rog frumos sa ma ajutati cu idei/sfaturi.Sunt ft ingrijorata..:(( ce sa fac?:-s | 47 | De la: doi_ochi_caprui 3 Octombrie 2011 15:34 |
| ursu | 30 | De la: sandy_jmecherul 11 Aprilie 2020 19:48 |
|
|
||
| Ce credeti despre femeile care preiau initiativa prin a-l invita pe "el"la o prima intalnire? | 71 | De la: marco918 3 Martie 2010 00:53 |
| EU,el si fosta | 43 | De la: ralucutza852001 19 Martie 2011 23:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.