Mai multe
| Draga Dariia,eu am 48 de ani si am luat mai bine de 10 ani Diane fara sa am vreo problema,neavand nici chisturi ,nici vreo alta afectiune ginecologica si nu am ramas sterila,nu m-am ingrasat.De obicei problemele apar atunci cand contraceptivele orale se iau fara pauza(la3 luni se face pauza o luna).Sfatul meu este sa mergi si la un medic endocrinolog,nu doar la ginecolog si in urma unor dozari hormonale iti poate da un contraceptiv potrivit organismului tau.Ginecologii recomanda la ghici,daca nu-ti prieste unul incerci altul si tot asa,ceea ce nu este recomandat. | ||
|
vsn_mariana Postat pe 4 Martie 2011 02:06 |
||
|---|---|---|
De la: OanaSun, la data 2011-02-28 19:50:06De la: scorpio67, la data 2011-02-27 18:20:51De la: Mirela_t, la data 2011-02-13 23:42:00De la: scorpio67, la data 2011-02-13 17:56:28Unde mai pui ca te cam "ajuta"si sa ramai sterila si cu alte dereglari hormonale pe cap. Evident ca pentru chisturi le-am luat si nu unul ci doi medici mi le-au recomandat. |
||
|
Postat pe 5 Martie 2011 20:16 |
||
Salutare! Sunt si eu printre fetele/femeile care iau Diane 35. Da, diagnosticul a fost de : ovare polichistice. Dar din tot "ziarul" ala de efecte adverse nu am avut absolut nimic. Poate am fost norocoasa, poate medicul a stiut pentru ce sunt pastilele astea... Am luat vreo 2 kg in greutate, dar la cele 45 kg pe care le aveam, a fost tocmai bine. Le-am luat atat ca tratament cat si ca protectie impotriva sarcinii. timp de 8 luni de zile, iar la controale doctorita mi-a spus sa le iar in continuare, fara pauza. Doar un medic poate sa va spuna exact ce, cum si mai ales CAT sa luati un tratament. Substantele medicamentoase nu se iau dupa ureche, doctorii au facut o facultate, totusi, ca sa stie ce sa prescrie atunci cand in fata lor se prezinta un pacient cu analizele "in dinti" si cu anamneza pe masa. Mergeti la doctor si stati mai putin pe internet. informatiile postate pe forumuri sunt de cele mai multe ori eronate, iar cum fiecare individ este UNIC, este foarte posibil ca ceea ce ia Vasilica sa nu fie la fel de potrivit pentru Ionica , desi au aceeasi simptomatologie. ANALIZE si CONSULT. apoi rezultate.
|
||
|
|
||
|
Kittyh Postat pe 6 Martie 2011 13:12 |
||
De la: OanaSun, la data 2011-02-28 19:55:01De la: scorpio67, la data 2011-02-27 18:24:20De la: kudika330686, la data 2011-02-20 21:53:50De la: Mirela_t, la data 2011-02-13 23:42:00De la: scorpio67, la data 2011-02-13 17:56:28Unde mai pui ca te cam "ajuta"si sa ramai sterila si cu alte dereglari hormonale pe cap. Iti repet le-am luat exact asa cum trebuie , cu analize facute cu tot si nu sunt o exceptie.Te supara devarul dragutza? Incerci sa insinuezi ca as fi vreo ignoranta sau cum ? Ai impresia ca desfac ciocul si doar inchid ochii cand iau orice imi indica medicul .Nu dau copy paste , e purul adevar despre contraceptivele voastre minunate.Repet indopati-va cat vreti cu ele.Iar tu nu te mai da cunoscatoare , daca erai cunoscatoare in ale medecinei nu intrai pe un astfel de topic.Imi revizuiesc limbajul numai cu cine merita miss Retard! |
||
|
Postat pe 6 Martie 2011 17:29 |
||
|
sunt cunoscatoare intr-ale "medecinei" , tocmai de-asta am intrat pe acest topic miss asshole! sa fii sanatoasa, imi pare rau pentru tine, dar dupa cum vezi, nu tuturor li se intampla ce-ai patit tu asa ca termina cu balivernele |
||
|
OanaSun Postat pe 6 Martie 2011 23:36 |
||
Hmmm, povestile unora se schimba in functie de subiectul dezbatut
|
||
|
kudika_pudika Postat pe 6 Martie 2011 23:51 |
||
De la: OanaSun, la data 2011-03-06 23:36:25sunt cunoscatoare intr-ale "medecinei" , tocmai de-asta am intrat pe acest topic miss asshole! De aia trebuie sa ma adresez ca uneia de 5 ani ? Esti cunoscatoare doar pentru ca asa zici tu? Esti penibila ! Daca asa spui tu trebuie sa te si cred .mai vorbim peste cativa ani cand o sa veniti sa miorlaiti sfasietor ca aveti problemele mentionate mai devreme si ca nu puteti avea copii pentru ca va taiati cu buna stiinta craca singurele.Esti prea proasta Miss Retard ca sa mai continui .Ti-am dat argumente.de ce nu le infirmi , cunoscatoareo? Pentru ca sunt reale efectele negative ? |
||
|
Postat pe 9 Martie 2011 21:35 |
||
|
tu ai probleme la mansarda, zau asa! ce vrei sa infirm? tu ai citit macar ce am zis? da, orice contraceptiv are efectele adverse, absolut ORICE contraceptiv. si pun pariu ca tu, desteapto, ai luat pastilele fara sa tii cont de asta. eu am subliniat doar ca nu se poate intampla tuturor si sa nu mai sperii lumea, ca daca tu ai patit-o nu inseamna ca toti o vor pati. si cine o pateste, o pateste pentru ca nu e responsabil. ti-am zis, daca ai fi fost la controale etc poate nu ai fi ajuns in situatia asta :-j dar esti prea... limitata, ca sa intelegi asta! |
||
|
OanaSun Postat pe 12 Martie 2011 11:55 |
||
|
si inca ceva, daca ai luat pentru chisturi ovariene de ce te mai plangi? daca nu luai oricum riscai sa ramai infertila, si poate chiar sa se complice adica sa duca la cancer (in fucntie de tipul chistului). majoritatea chisturile de retrag de la sine deci daca te informai inainte sa iei Diane (=doza ff mare de hormoni) poate nu ajungeai aici..dar eu cred ca medicul nu ti-a dat de dragul de a te pune sa inghiti ceva ci probabil ca sa evite situatia de care ti-am zis mai sus. insa daca esti asa de suparata ce nu-l dai in judecata pentru malpraxis, ca revolta ta deja ma socate din pepeni. vorbesti de parca eu ti-as fi zis sa iei asa ceva |
||
|
OanaSun Postat pe 12 Martie 2011 12:17 |
||
| erata: chisturilor | ||
|
OanaSun Postat pe 12 Martie 2011 12:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| APARAT PENTRU TESTARE DIAGNOSTICARE SI TRATAMENT INCLUSIV CANCER | 1 | De la: healthy006304 23 Decembrie 2009 13:30 |
| Operatia de fibrom | 4 | De la: healthy012503 10 Mai 2011 21:27 |
| sexul anal? | 45 | De la: healthy005502 2 Aprilie 2010 12:12 |
|
|
||
| Buna ziua! | 1 | De la: kudika_984648 31 Martie 2015 17:16 |
| menstratie ciudata, sangerari dupa menstruatie | 10 | De la: amariage 23 Octombrie 2010 21:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.