Mai multe
De la: rockk, la data 2011-02-18 23:27:22na, hai ca va cad tres sa va pun pe directia buna, ca sunt ca nu e topioc despre bragging...hop si eu,daca-i liber la spus ce-ti trce prin cap,pai stai.....urasc romini care na-u sira spinari.....urasc ca romini se tiganizeaza in loc tigani sa se rominizeze......daca as avea putere,as ridica un zid inalt in jurul rominiei si as pune pe romini sa gindesca si sa munceasca pt ROMINIA,fara alta influenta....urasc ca am aceste sentimente citeodata,si mai am......
|
||
|
lilu_67 Postat pe 19 Februarie 2011 00:06 |
||
|---|---|---|
De la: battleofwits, la data 2011-02-16 20:54:32De la: 4Life, la data 2011-02-16 19:45:26... ai constata ca spre exemplu, cei de la AMWAY au crestere continua de 51 ani... da' de cand esti tu informat despre amway?
|
||
|
dark_eye Postat pe 19 Februarie 2011 15:21 |
||
De la: dark_eye, la data 2011-02-19 15:21:29De la: battleofwits, la data 2011-02-16 20:54:32De la: 4Life, la data 2011-02-16 19:45:26... ai constata ca spre exemplu, cei de la AMWAY au crestere continua de 51 ani... din greseala mai ma uit si eu la stirile de dimineata ... so?
|
||
|
|
||
|
battleofwits Postat pe 19 Februarie 2011 15:26 |
||
De la: TIGRA, la data 2011-02-15 17:50:42deci : Ai uitat sa spui ca dupa ce faci munca de chinez batran pentru toti nesimtitii, vin plimbatorii de cravata sa-ti spuna ca nu ai facut mai nimic, ca daca nu-ti faci targetul nu esti bun de nimic, ca nici nu existi, ca oricum intr-o buna zi vei fi dat afara oricat de mult ai munci si de bine.A si ca iti vor taia salariul pentru cum, nu stiu nu-ti tintele pe care au ei grifa sa le mareasca de luna la luna. |
||
|
Postat pe 19 Februarie 2011 15:27 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-17 16:38:32De la: TIGRA, la data 2011-02-17 16:35:13... aveam un mar in masina, si ma apuc eu sa mananc si sa musc ca nesatula din marul ala, cand observ ca 2 baieti se uitau la mine si zambeau, mi-a stat in gat marul ala :)))))))))))) ca tare breji mai sunteti si voi!!!!!
|
||
|
dark_eye Postat pe 19 Februarie 2011 15:32 |
||
De la: dark_eye, la data 2011-02-19 15:21:29De la: battleofwits, la data 2011-02-16 20:54:32De la: 4Life, la data 2011-02-16 19:45:26... ai constata ca spre exemplu, cei de la AMWAY au crestere continua de 51 ani... nu cred ca gasesti p'acolo prin catalog ceva bujii sau mai stiu eu ce:
|
||
|
dark_eye Postat pe 19 Februarie 2011 15:33 |
||
De la: rockk, la data 2011-02-18 23:27:22na, hai ca va cad tres sa va pun pe directia buna, ca sunt ca nu e topioc despre bragging... poy ori suntem pacatosi ori nu mai suntem!
|
||
|
pickard Postat pe 19 Februarie 2011 15:58 |
||
ieeee imi place topicul...... ..cu ce sa incep -o urasc pe fosta mea sefa din cauza careia mi-am dat demisia deoarece este o dementa, terorista, psihopata fara viata personala. - urasc faptul ca am terminat o facultate stiu 3 limbi straine , am diverse atestate si certificate de competenta profesionala, am lucrat in mai multe domenii de activitate si singurul job la care m-au acceptat de cand mi-am dat demisia este agent de vanzari....dar stati k nu e tot...am aplicat pentru un post de manager departament iar tipa la interviu mi-a spus ca nu se cere experienta deoarece ei formeaza oamenii...desigur mi-au trimis mail de refus in care ce credeti ca scria.....k nu am suficienta experienta ....pai sa nu te duci peste ei sa-i strangi de gat?!-urasc vremea asta mohorata -urasc pitipoancele gen Bianca Dragusanu, care au impresia k sunt femeile fatale si le place la nebunie sa suceasca mintile barbatilor incercand sa demonstraze celorlalte femei netunate k ele vor fi intotdeauna reginele -pu.ii- si la propriu si la figurat ...... de parca barbatii ar fi niste instrumente sexuale unii cu bani unii fara....unii frumosi, altii fotbalisti Gata m-am descarcat......momentan
|
||
|
kagome_kudika Postat pe 19 Februarie 2011 16:28 |
||
|
Urasc ca nu-i soare sa pot sa mers si io sa alerg sau pur si simplu sa ma plimb. Urasc ca nu baga mai des episoade cu ROBOTZI aia de la creative monkeys -mo SI F.O.C.A Urasc ca trupele incep sa se asemene si sa se amestece ca drau de toate suna prost. Urasc toate posturile la care se vbeste de politica.Inte3leg ca e importanta,dar cu oamenii de acum poa` sa fie ca tot de kkt ramane. Ba mai mult, citeam recent...la fel era sin 1923-1930 si si mai incolo (burghezie parvenita). Urasc profii din faculta ce tanjesc sa fie pupati in fund. Urasc stundetii care fac asta. Urasc ca n-am si eu vin acum. Si berea...de ce s-o bei dak n-are alcool?!?wtf Si urasc ca`s ghinionista.In orice sens.Nu urasc norocul altuia,ci ghinionul meu. Iubesc (am voie sa zic?:))) ) ...da..iubesc ca mai vad si topicuri non-love.:))Ce clisheu "TRU`" |
||
|
noisette Postat pe 20 Februarie 2011 13:30 |
||
|
hello all...... "Urasc ca nu baga mai des episoade cu ROBOTZI aia de la creative monkeys -mo SI F.O.C.A" si mie imi plac la nebunie "Si urasc ca`s ghinionista.In orice sens.Nu urasc norocul altuia,ci ghinionul meu."- si eu sunt mega ghinionista..pe bune...eu urasc norocul altora ,care nu-l merita... Asaaaa.....astazi urasc faptul k ajung acasa la 11 noaptea si tre s bag la masina 1 tona de rufe iar maine dim ma trezesc la 6 jum ...see ya
|
||
|
kagome_kudika Postat pe 20 Februarie 2011 15:20 |
||
|
si hop si eu ... -urasc iarna in Bucuresti... urasc mocirla din Bucuresti - urasc romanii care nu stiu sa scrie corect din punct de vedere gramatical .. si iti flutura cate o diploma de facultate prin fata - urasc atat femeile cat si barbatii care si-au pierdut respectul de sine .. si se culca cu unul/ una sau altul/alta ptr bani - urasc "pitipoancele" care se dau rotunde si mari doamne .. si ele habar au sa lege o fraza .... - urasc persoanele nerecunoscatoare .. sefii nerecunoscatori ... - urasc persoanele egoiste si barfitoare mai sunt cateva .. dar las si ptr alta data |
||
|
MadaCrisu Postat pe 20 Februarie 2011 17:14 |
||
eu nu urasc nimic...si nu pot scrie pe topicul asta
|
||
|
_oktober_ Postat pe 20 Februarie 2011 17:29 |
||
De la: _oktober_, la data 2011-02-20 17:29:58eu nu urasc nimic...si nu pot scrie pe topicul asta
|
||
|
contesina Postat pe 20 Februarie 2011 20:00 |
||
De la: _oktober_, la data 2011-02-20 17:29:58eu nu urasc nimic...si nu pot scrie pe topicul asta pai nu tre sa urasti ceva, ca sa fie un pacat... oricum, cu scandalu de la vame, nu mai intri n rai nici cu mita
|
||
|
rockk Postat pe 20 Februarie 2011 20:08 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-20 20:00:34De la: _oktober_, la data 2011-02-20 17:29:58eu nu urasc nimic...si nu pot scrie pe topicul asta si tu nu te bucura, ca sun la 666 imediat si ti apar si tie fantome in direct
|
||
|
rockk Postat pe 20 Februarie 2011 20:09 |
||
|
DA..or semana asa ca si tipar.Dar glumitzele sunt reusite zic eu.Ca`s inteligenti baietii (sau ce omponenta va avea echipa:-??) Urasc ca am terminat sesiunea cu o medie uriasha si cand sa vreau si eu sa ma bucur de merite,sa petrec...n-am u ine.Ba-i vremea urata,ba mai au examene la facultatea a 2a,ba nu pot,ba pleaca la draq,ba isi baga degetele-n nas! Urasc ca dimineata ma trezesc ca sa stau.si atat. Urasc idiotii care se cred la urse cand strada e plina de balti. Urasc idiotzii cu BMV.Sau Mercedes.Si nu pentru ca ar fi masini ce e nu le am,ci pt ca nu au e auta in ele..dar deh... mama draq.Vai ce nervi am:)) Urasc..uraaaaaascccccc...urasc sa am asteptari mari de la cineva si sa fiu dezamagita.Am ajuns la conluzia a mai bine nu te mai astepti la nimic,si tot iesi cat de cat in castig. Ah,si e valabil si la filme.Urasc faptul ca un film pare atat de tare in trailer si el defapt ii un ghiveci a tot ceea ce excista deja.tIPICAREEE..UF.. Urasc ca nu pot sa ma intorc in timp. Si iubesc topicu asta. |
||
|
noisette Postat pe 20 Februarie 2011 23:09 |
||
|
DA..or semana asa ca si tipar.Dar glumitzele sunt reusite zic eu.Ca`s inteligenti baietii (sau ce omponenta va avea echipa:-??) Urasc ca am terminat sesiunea cu o medie uriasha si cand sa vreau si eu sa ma bucur de merite,sa petrec...n-am u ine.Ba-i vremea urata,ba mai au examene la facultatea a 2a,ba nu pot,ba pleaca la draq,ba isi baga degetele-n nas! Urasc ca dimineata ma trezesc ca sa stau.si atat. Urasc idiotii care se cred la urse cand strada e plina de balti. Urasc idiotzii cu BMV.Sau Mercedes.Si nu pentru ca ar fi masini ce e nu le am,ci pt ca nu au e auta in ele..dar deh... mama draq.Vai ce nervi am:)) Urasc..uraaaaaascccccc...urasc sa am asteptari mari de la cineva si sa fiu dezamagita.Am ajuns la conluzia a mai bine nu te mai astepti la nimic,si tot iesi cat de cat in castig. Ah,si e valabil si la filme.Urasc faptul ca un film pare atat de tare in trailer si el defapt ii un ghiveci a tot ceea ce excista deja.tIPICAREEE..UF.. Urasc ca nu pot sa ma intorc in timp. Si iubesc topicu asta. |
||
|
noisette Postat pe 20 Februarie 2011 23:09 |
||
OOOPS!
|
||
|
noisette Postat pe 20 Februarie 2011 23:14 |
||
Buna dimineata, pacatosilor! "Urasc" e prea mult spus; asa ca o sa spun in felul urmator: - nu-mi place absolut deloc cand e frig afara - ma deranjeaza cand soseaua e umeda si soarele straluceste puternic...ma "dor" ochisorii( si nu suport ochelarii de soare) -e plictisitor si enervant in acelasi timp cand trebuie sa platesc facturi Cat despre pacate...trec zile intregi fara sa comit unu' ( acum depinde si ce consider eu a fi pacat )Va doresc tuturor sa aveti un inceput de saptamana linistit, fara evenimente neplacute!
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 21 Februarie 2011 07:47 |
||
|
-urasc sa am multi sefi,da-mi place sa-i frec p'aia slabi; -urasc sa ma plictisesc pe Kudika,unde-am intrat "din plictiseala" |
||
|
nicossia Postat pe 21 Februarie 2011 08:42 |
||
De la: rockk, la data 2011-02-20 20:09:00De la: contesina, la data 2011-02-20 20:00:34De la: _oktober_, la data 2011-02-20 17:29:58eu nu urasc nimic...si nu pot scrie pe topicul asta hi,hi,hi....nu mi-e frica, nu mi-e frica de babau....
|
||
|
contesina Postat pe 21 Februarie 2011 08:47 |
||
|
Ok, urasc la disperare forumul KUDIKA, si da sunt sigur ca femeia care a gandit o , si sunt sigur ca era femeie, a facut o dinadins... nu mi explic. si asa incepe o zi tipica pe forumul kudika... ok, pe scurt, ce vreau e cand intru sa vad topicurile in care am postat, ca doar de aia am postat in alea ca mi se par interesante. pt asta ce fac: 1. dau pe k in browser, click , intra forumul 2. dau , normal, click pe link bine ai venit rockk, click rockk 3. iese profilul meu, deja s nervos, da nu i nik 4. sub nick scrie profilul tau, pai unde ar putea fi daca nu aici, ma gandesc eu... HAH! surpriza, detalii despre tenul tau... Deja incep sa nr pan la 10 in gand. 5. normal imi amintesc ca de fapt e ceva link langa poza cu VEZI PROFILUL , dar normal acum nu e acolo, iar tre sa dau pe nick acolo sus, la rockk 6. din reflex, si probabil ca nu mai am rabdare in mom asta, dau click, iar, pe profilul tau de sub nick, ceea ce ma duce iaaar la punctu 2, se vede poza da nu i acolo linku langa poza, ci doar chestia cu tenu si din alea 7. gata m am prins, o iau incet..trag aer in piept vb aia 8. dau iar pe linkul cu bine ai venit click rockk 9.iar iese profilul meu, zic bine e ok, sigur e aici ia o n cet 10. imi aduc aminte ca e undeva n josu paginii, scroll jos, DA acolo s toate postarile, bine doar ultimele 5 11. DA! na dar totusi vreau sa vad alea putin mai vechi , un topic la care am postat cu 5 postari inainte, cum sa fac e acolo un link VEZI TOATE subiectele si mesajele scrise de.... , DA DA, super, imi zic, nestiind ce ma asteapta... CLICK 12. ok, si acum...vad doar primele 5 posturi...hmm..jos mai este un link VEZI TOATE POSTURILE>...da da , imi zic, dau click... 13. apare o casuta in stanga sus unde se vad doar primele trei cifre mereu, chiar daca tu ai peste 15 posturi, tre sa ghicesti unde i cifra 4 de exemplu, si nu stiu cum poti da click da in fine.... 14. in mom asta ma gandesc sau o las balta si mai bine ma uit la altceva, fac altceva...dar normal cum is tare de cap, cu atat mai mult vreau exact aia 15. dau click pe forum si ies 1000 de categorii... 16.. bine nteles nu gasesc ce caut poat e de asta sunt mai nervos decat de obicei cand intru pe kudika. apropo, e CHIAR asa de greu sa puneti dracu un buton NEW POSTS - unde sa fie toate postarile noi la topicurile in care a postat persoanele respective , si un alt buton UNREAD POSTS (unde sa apara direct DOAR topicurile noi). nu de alta, da asa e mai pe toate forumurile. |
||
|
rockk Postat pe 21 Februarie 2011 10:25 |
||
rockk...esti adorabil...buna dimineata...nu te mai supara asa de luni ca te va tine toata saptamana
|
||
|
_oktober_ Postat pe 21 Februarie 2011 10:38 |
||
De la: _oktober_, la data 2011-02-21 10:38:14 multumesc, ma faci sa zambesc plus ca tocmai mi am varsat nervii pe un alt topic, deci e bine. oricum am fost suparat in primele minute din anu nou, asa ca sunt constient ca mai bine nu va fi
|
||
|
rockk Postat pe 21 Februarie 2011 10:41 |
||
ma pui pe ganduri...eu de anul nou am dormit ...asa voi face tot anul?
|
||
|
_oktober_ Postat pe 21 Februarie 2011 10:45 |
||
i-am bagat mortul in casa lui sefu meu! i-am zis ca daca nu-mi mareste leafa cu 50% il parasesc mi-a cerut 3 zile sa analizeze dar eu imi strang deja bagajul
|
||
|
pickard Postat pe 21 Februarie 2011 11:03 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-21 11:03:21 pick...sa fie cum vrei tu....si eu mi-am dat demisia...chiar azi sarbatoresc o luna numai ca eu nu am avut ce negocia cu statul bafta multa
|
||
|
_oktober_ Postat pe 21 Februarie 2011 11:05 |
||
Pacatosule!Bafta!
|
||
|
nicossia Postat pe 21 Februarie 2011 11:05 |
||
|
Urasc zilele de luni ... O urasc pe sefa mea care nu face decat sa se dea mare ... isi asuma niste lucruri pe care nu ea le-a facut .. se da de ceasul mortii si nu face nimic ... imi cere sa o ajut si ea nu ma anunta ce are de gand sa faca .. tre sa aflu eu asa din zbor de la unul sau de la altul Urasc ca am lasat-o sa si-o ia in cap si acum nu mai am cum sa ii tai aripile :) Imi urasc jobul .. ptr ca nu am pur si simplu ce face in perioada de iarna . si stau si ma plictisesc maxim, prefer de o mie de ori sa am ocupatie sa treaca timpul mai usor ... Detest colegii care nu au altceva de facut decat sa barfeasca pe unul sau pe celalalt la mine .. si automat pe mine la restul :) Ador vara si abia astept sa vina ...Ador plaja si ador sa simt cum soarele imi prajeste pielea :) |
||
|
MadaCrisu Postat pe 21 Februarie 2011 11:14 |
||
De la: MadaCrisu, la data 2011-02-21 11:14:07Urasc zilele de luni ...ce nr ai ca si eu te ador |
||
|
thadoogback Postat pe 21 Februarie 2011 11:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Istanbul | 4 | De la: karolyne32 28 Octombrie 2009 11:05 |
| Decoratiuni deosebite | 1 | De la: lazy2009 1 Aprilie 2009 16:42 |
| Vacanta cu familia | 1 | De la: kudika_962517 30 Aprilie 2014 12:52 |
|
|
||
| Versuri | 6 | De la: Herra8 3 Decembrie 2012 10:51 |
| White Sensation in Dusseldorf, Revelion 2008-2009 | 25 | De la: hyper 19 Decembrie 2009 19:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.