Setari Cookie-uri

sper sa aveti timp sa cititi :)

Incredibil,pot spune….





Dupa ace am citit un articol pe net,sunt muta de uimire si nici nu stiu cu ce sa incep.Insa voi incepe cu inceptul pentru a va transpune in mijlocul problemei.





Totul a inceput acum aproximativ 5 ani,cand m-am mutat cu parintii din Bucuresti intr-un mic orasel ,la vreo 60 km de Bucuresti.Am facut clasa a 12-a acolo.Noua fiind,nu cunosteam pe nimenii,doar la scoala ce am inceput sa imi fac prietenii.

In ziua in care mi-am luat calculator si mi-am facut abonament la net eram cea mai fericita.

Apoi am descoperit eu hi5-ul,la moda in vremea aceea....dupa cum spuneam descoperisem hi5 si incepusem sa fac cunostinta cu diferite persoane din acel mic orasel.

Intr-o zi am vazut pe hi5 poza de profil a unui baiat foarte dragutzel,si avea o descriere foarte interesanta,ceva ce te captiva(doresc sa specific ca aveam 17 ani si nu avusesem decat o relatie mai serioasa de 2-3 luni pana atunci,prima dragoste cum se zice,dupa care am plans putin)...bun va spuneam de,descrierea acelui baiat care mi-a captivat atentia si primul gand care l-am avut a fost `vai ,nici nu cred ca o sa vorbeasca cu mine`...I-am dat un comentariu si mare mi-a fost mirarea cand mi-a raspuns,am facut schimb de id-uri si am inceput sa ne imprietenim

In urmatoarele 8 luni ce au urmat am tot dezvoltat relatia/amicitia noastra pe mess si nu ne-am vazut niciodata,desi locuiam in acelasi oras.Amandoi eram nemultumiti de orasul acela,deoarece era un oras mic,barfa la tot pasul si toate cele...si amandoi visam sa termiam cat mai repede clasa a 12 a sa plecam in Buucuresti.

In cele 8 luni m-am indragostit de elo,abia asteptam sa scap de la scoala si sa ajung acsa sa vorbim pe messenger si din spusele lui si el simtea la fel.

Eram virgina si el parea a fii baiatul perfect care isi dorea o relatie ,nu conta sexul,era simtit,finut si toate cele.

Dupa lungi discutii in vara ,moment in care eu eram cu altcineva,cu o zi inainte de bac am hotarat sa ma vad cu el.Eram afara cu o prietena si nu stiu ce mi-a venit sa il sun.Bineinteles ca a venit,chiar cu niste cirese intr-o punga....cand l-am vazut eram foarte emotionata,am vorbit am ras,iar intanlirile au tot continuuat timp de 2 saptamani in care el nu facea nici o miscare.

Si de fiecare data cand ajungeam acasa eram putin dezamagita de faptul ca nu face nici o miscare ,nu spunea nimic din care sa inteleg ca isi doreste sa fim impreuna.In cele din urma i-am trimis un mesaj de pe telefonul prieteni mele ,prin care ii spuneam`te rog sa o lasi in pace pe pr mea deoarece ei iii place foarte mult de tine si o faci sa sufere`.

In secuna 2 a fost la mine in fata blocului sunandu ma si spunandu-mi sa ies afara sa vorbim,insa emotionata fiind nu am eisit si am stabilit sa ne vedem a 2 a zi.

Zis si facut,a doua zi ne-am vazut ,a fost o seara la fel ca celelalte in care am ras,am glumit si la final ma sarutat pe obraz,dupa care i-am simtit buzele calde pe ale mele.

Eram cea mai fericita persoana in momentul acela.

Din acel moment era totul miere si lapte,insa el avea o problema pe care mi-a dezvaluit-o mai tarziu,parintii lui treceau printr-un divort si il compatimeam,il incurajam mereu si el imi spunea ca daca nu eram eu nu stia ce ar fii facut.

Vara sa terminat si ne am mutat in Bucuresti,culmea dupa cateva luni 2-3 deja ne am mutat impreuna si era totul roz.declaratii peste declaratii....de ziua mea mi-a facut cel mai frumos cadou,facusem 19 ani si mi-a luat 18 trandafirii albi,preferatii mei,si unul rosu...superbi!!!

Dupa nici cateva lunii au inceput certurile,din orice,pur si simplu...incepuse sa ia legatura cu fostele prietene pe motivuk ca au ramas prietenii.Eu nu am fost niciodata o persoana geloasa posesiva,insa din acel moment se aprinse-se in sufletul meu o scanteie de gelozie,uramand ca certurile si despartirile sa inceapa,iar el sa puna paie pe foc prin legaturile cu fete,foste prietene,dupa care ne impacam si imi spunea ca nu a fost nimic.

Orbita ,fiind de iubirea lui nu dadeam atentie amanuntelor,pe care acum le vad atat de limpede.

Certurile,impacarile,geloziile si posesivitatea erau la periodice ,la aproximativ 3 luni timp de 2-3 saptamanii,dupa care au inceput anual la inceputul verii.

Eram terminata,nu imi inchipuiam viata fara el,probabil unde a si fost primul barbat din viata mea.

Imi lipsea enorm in timpul cand eram despartitii,dar el continua sa reia diferite legaturi cu fostele sau alte fete noi.Mereu am pus aceasta problema pe seama zodiei lui ,balanta,insa....





La un momentat incepusem sa aflu anumite lucruri pe care el mi le ascunde,diferite mesaje,diferite intanliri,diferite conversatii pe messenger cu `copile` de 17-18 ani in care le spunea exact ,deci EXACT acelasi lucru pe care mi-l spunea si mie.

Parea baiatul perfect in viziunea lui si fetele cu care vorbea aveau aceeasi impresie.



In tot acest timp nu ma jignit NICIODATA,cu atat mai mult parea barbatul perfect.La fiecare cearta avuta,se victimiza si mult timp eu am fost `tipa nebuna` ,la un moment dat credeam cu tarie ca ,chiar asa este.





Lucrurile au continuuat asa timp de aproapre 5 ani(dintre care aproape unul ca amicii pe mess)..

Cand intr-o zi i-am gasit mesaje pe tel de la o fosta,din greseala,nu a recunoscut nimic,pana cand am aflat adevarul de la ea...o cauta ...



Ne-am despartit...dar `proasta` de mine,pentru ca altfel nu imi pot spune l-am cautat ,si nu la telefon ci m-am dus dupa el la 60 km de Bucuresti,(probabil am fost inspirata de povestile de iubire in care el sarea in bratele ei si o sartuta)...

Aici scenariul a fost altul...in momentul in care m-a vazut,nu mi-a sarit in brate,mai avea putin si imi sarea la gat...da a-ti auzit bine,baiatul acela educat care niciodata nu mi-a zis da-te mai incolo,a inceput sa ma jigneasca ca pe ultimul om...

Cand am vazut acest comportament ,pur si simplu am ramas masca,nu ma asteptam la asta din partea lui...!!!



Dupa toata aceasta iesire in care ma jignit,ma bruscat si mai avea un pic si ma lua si la bataie,am plecat acasa in lacrimii...plangeam...plangeam pentru ca nu il mai recunoasteam si nu stiam de ce a avut aceasta iesire...

In cap imi rasuna o fraza de a lui...`Da am tinut legatura cu ea si o sa mai tin si am tinut legatura cu toate fostele mele,ESTE VRE-O PROBLEMA?!SPUNEEE!!Daca vrei stau cu tine si te insel..ZIIII,vrei ASA!!!`.......



Am amutit....



A trecut o perioada destul de scurta,dupa care am primit cateva conversatii de ale lui cu ,`copile`....acelasi scenariu...aceleasi fraze pe care mi le spunea mie...la fel incerca sa para baiatul perfect si ii iesea ,ca de-obicei...plus de asta in discutiile acelea ma aducea si pe mine in postura de `nenorocita care mi-a distrus viata`K



Iar a fost un soc pentru mine si nu pot intelege afirmatia asta...eu ,nenorocita?:O?...de ce?Pentru ca l-am ajutat mereu,i-am gasit de munca mereu,l-am ajutat cu de toate si nu stiam ce sa fac sa-i fie bine?:|





Plus de asta noi aveam pe facebook `casatorit cu,...`,pus de el,de fapt de amandoi ,dar la solicitarea lui,si intr-una din discutiile cu `prietenele` lui spunea ca a ramas masca cand a vazut asta pentru ca el habar nu avea si nici nu a pus el.....



Minciunile lui sunt multe...multe le-am uitat,multe vreau sa le uit...si multe continuua sa le spuna ,sa pozeze in victima,in barbatul ideal....





Am discutat cu multe persoane despre comportamentul lui si nu gasisem un raspuns la minciunile fara nici un rost ...pana am gasit urmatorul articol:





`Mitomania este o patologie in care bolnavul simte o nevoie acuta de a inventa pentru a trece mai usor peste amagiri. Mitomanul nu este capabil sa-si dea seama in ce situatie se afla, anturajul fiind cel care il poate ajuta sa depaseasca aceasta stare.Prin minciunile pe care le spune mitomanul poate atrage admiratia celor din jur, lucru care il bucura nespus. Multi barbati si femei care sufera de mitomanie exagereaza in privinta actiunilor pe care le intreprind, uneori chiar distorsionand adevarul.

Forme de mitomanie

Mitomania este caracterizata ca o tendinta patologica de a minti fara a avea constiinta asupra faptelor exprimate. Aceasta nevoie irepresibila de a fabula, de a inventa povesti imaginare si de a transforma adevarul il face pe mitoman incapabil sa faca diferenta intre realitate si ceea ce devoaleaza imaginatia.
Scopul mitomanului nu este acela de a-si insela anturajul, ci mai degraba de a-si crea o alta viata asa zis „perfecta” fugind de realitatea care il inconjoara.
Specialistii au definit 4 forme de mitomanie:
•Maligna. Legata de un complex de inferioritate pe care trebuie sa-l compenseze;
•Vanitoasa. Mitomanul incearca sa se puna in valoare, fara sa aiba vreo limita;
•Ratacitoare. Mitomanul minte in continuu pentru a fugi de realitatea inconjuratoare;
•Perversa. Scopul minciunilor sale este inselaciunea (mitomanul este un escroc).
Mitomanul minte in continuu pentru ca ii e teama ca parerile celorlalti sa nu se schimbe daca ar spune adevarul. Scopul sau este de a se pune in valoare sau dimpotriva de a se victimiza (scene dramatice, persoane care afirma ca sufera de boli grave etc).
Specialistii definesc mitomania ca un veritabil dezechilibru, mergand de la o simpla boala la o tulburare simptomatica a unei nevroze sau psihoze. In cele mai multe cazuri, mitomania survine in urma unui soc emotional (doliu in familie, despartire dureroasa, esec profesional etc). Inventarea unei alte vieti atenueaza suferinta si face realitatea mai suportabila.
Un mincinos nu este neaparat un mitomanToti oamenii sunt mincinosi intr-un anumit mod, incadrati la niveluri mai mari sau mai mici. Insa, diferenta fata de mitomani consta in faptul ca mincinosii obisnuiti au constiinta in momentul in care apeleaza la acest mod de a se exprima: pentru a nu rani pe cineva, pentru a intoarce lucrurile in avantajul propriu, pentru a vinde un produs etc.
Fata de un mitoman, mincinosul altereaza in mod deliberat adevarul pentru a insela pe cineva. Un mitoman insa crede in propriile minciuni, minte pentru a trai, nu face diferenta intre imaginatie si evenimentele nascocite de propria imaginatie.
Orice persoana poate duferi de mitomanie. Totusi, acest fenomen este foarte raspandit in perioada copilariei si in adolescenta. Copiii mici si adolescentii au tendinta de a inventa povestiri pentru a se face placuti de cei din jur. Daca aceasta tulburare persista dupa adolescenta atunci se poate vorbi de o tulburare de comportament grava.
Cum sa recunosti si sa tratezi mitomaniaEste dificil sa depistezi o persoana care sufera de mitomanie, mai ales daca minciunile se aproprie cat de cat de realitate si nu cunosti pe deplin persoana respectiva. In momentul in care un mitoman este confruntat cu realitatea acesta poate deveni agresiv si violent.
Mitomania poate deveni un adevarat handicap in viata sociala. Prin crearea unei lumi paralele, mitomanul se deconecteaza progresiv de realitate si isi pune astfel in pericol relatia cu anturajul sau (familie, prieteni, serviciu). Foarte rar mitomanul isi da seama de problema de care sufera; persoanele din jurul sau trebuie sa-l convinga ca este cazul sa se adreseze unui specialist.
Persoana afectata de mitomanie trebuie sa consulte un psihiatru cat mai repede pentru a urma un tratament specializat: psihoterapie, uneori asociate cu anxiolitice. In urma sedintelor de terapie, medicul incearca sa depisteze care este cauza tulburarii de care sufera pacientul sau, pentru ca ulterior sa caute solutii pentru a-i schimba comportamentul.
Daca ai in jurul tau o persoana care sufera de mitomanie, incearca subtil sa-l faci constient de problema pe care o are si sa-l sustii pentru a depasi aceasta tulburare.`

Dupa ce am citit cele de mai sus...am ramas socata dar pe de alta parte am gasit un raspuns la toate intrebarile mele...
In momentul de fata eu sunt ok,pot spune ca imi este bine,nu sufar dupa el,dar sunt socata de cele intamplate...

Sunt curioasa doar ce o sa se intample cu soarta acestui om.....oare pana cand v-a continuua sa `recruteze` copile de 17-18 ani pe messenger ,sa le faca sa creada ca este barbatul perfect,sa le faca sa se indragosteasca de el si sa le faca ce mi-a facu si mie...
Am uitat sa specific faptul ca acelasi lucru s-a intamplat si inaintea mea,cu fosta lui prietena...insa a durat mai putin,si la fel imi spunea ca de fapt nu a avut nici o relatie cu respectiva,exact cum face acum.
Aceasta este intamplarea prin care am trecut alaturi de el si nu va doresc niciunuia sa treceti printr-o astfel de problema....Las la aprecierea voastra daca vreti sa credeti sau nu cele spuse mai sus,desi prietenii lui ar spune ca nu e adevarat,eu stiu ce mi s-a intamplat si probabil decat mama si cei apropiatii mie cred lucrul asta...in rest....ceilalti sunt `in lumea lui`....


he_is_not_into_you
Postat pe 24 Februarie 2011 16:05
ce-ti veni fata sa copiezi atata???
Valy90
Postat pe 24 Februarie 2011 16:08
Am avut rabdare sa-l citesc. Nimic nou sub soare.
De unde l-ai luat? Blog? Facebook?
rashela
Postat pe 24 Februarie 2011 16:13
Eu nu vad nimic socant! Se intampla mereu...poate si mai tragic. Nu m-a surprins
mimi_ca29
Postat pe 24 Februarie 2011 16:16
eu nu am citit...si nici n-o sa citesc
battleofwits
Postat pe 24 Februarie 2011 16:19
De la: rashela, la data 2011-02-24 16:13:34Am avut rabdare sa-l citesc. Nimic nou sub soare.
De unde l-ai luat? Blog? Facebook?


Chiar l-ai citit??
Eu chiar sa vreau nu pot imi fug ochii
Rash
Valy90
Postat pe 24 Februarie 2011 16:20
De la: he_is_not_into_you, la data 2011-02-24 16:05:21Incredibil,pot spune….
<
Dupa ace am citit un articol pe net,sunt muta de uimire si nici nu stiu cu ce sa incep.Insa voi incepe cu inceptul pentru a va transpune in mijlocul problemei.


Of, dar cati ani ai de esti muta de uimire? Asemenea lucruri se petrec zilnic in lume si Ro nu face exceptie. Oricum, povestea s-a sfarsit frumos, alte fete ajung in pamant.

Vroiam sa spun insa, ce nu-mi place mie la astfel de povesti. Ele sunt menite a trage un semnal de alarma, nu? Ca doar nu avea ca scop articolul asta sa-mi spuna ce e mitomania. Buuun! Si daca vor sa atraga atentia, atunci de ce Doamne iarta-ma, nu spun lucruilor pe nume asa cum trebuie: Popescu Ghita din orasul cutare, nr tel cutare trebuie evitat. Cu poze, cu link, cu ce-o mai fi. Altfel nu ajuta la nimic asemenea confesiuni facute public. Sunt un fassss... As spune ca, dimpotriva, au ca reactie: alta gasca pacalita de un smecher.
rashela
Postat pe 24 Februarie 2011 16:20
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-24 16:16:52Eu nu vad nimic socant! Se intampla mereu...poate si mai tragic. Nu m-a surprins


Las' ca te surprind eu
Valy90
Postat pe 24 Februarie 2011 16:20
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-24 16:16:52Eu nu vad nimic socant! Se intampla mereu...poate si mai tragic. Nu m-a surprins

ce zice mimi ca eu n-am timp sa citesc?
pickard
Postat pe 24 Februarie 2011 16:21
Am facu tun mic rezumat, ma rog, va dati seama voi din ce am spus mai sus.. cam despre ce e vorba.
Clasic: agatat pe net, barbat perfect, iubire pana la moarte, inselat, umilit si acu povestit.
Nu va suna cunsocut? :)
rashela
Postat pe 24 Februarie 2011 16:21
De la: rashela, la data 2011-02-24 16:21:47Am facu tun mic rezumat, ma rog, va dati seama voi din ce am spus mai sus.. cam despre ce e vorba.
Clasic: agatat pe net, barbat perfect, iubire pana la moarte, inselat, umilit si acu povestit.
Nu va suna cunsocut? :)


da!
ia sa ma uit!
pickard
Postat pe 24 Februarie 2011 16:23
De la: rashela, la data 2011-02-24 16:21:47Am facu tun mic rezumat, ma rog, va dati seama voi din ce am spus mai sus.. cam despre ce e vorba.
Clasic: agatat pe net, barbat perfect, iubire pana la moarte, inselat, umilit si acu povestit.
Nu va suna cunsocut? :)


ce naiba ba! am citit doar doua randuri! e cu pustoaice nu e interesant!
pickard
Postat pe 24 Februarie 2011 16:25
La cat de socata-i fata de a deschis topicul si la cat de socata-i cea care povesteste, par sa fie una si aceeasi persoana.
rashela
Postat pe 24 Februarie 2011 16:26
De la: pickard, la data 2011-02-24 16:21:03
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-24 16:16:52Eu nu vad nimic socant! Se intampla mereu...poate si mai tragic. Nu m-a surprins

ce zice mimi ca eu n-am timp sa citesc?


Desi am avut o zi minunata , tu si Valy mi-ati facut-o si mai si

Nimic nou sub soare. E o poveste despre doi tineri ce s-au "iubit". La inceput lapte si miere..apoi el si-a dat arama pe fata. Nepasator, mincinos, infidel. Stii tu cum e..la inceput, dragostea e mare, apoi apare plictiseala. Acum sunt despartiti! Iti dai seama ce tragedie?!
mimi_ca29
Postat pe 24 Februarie 2011 16:27
De la: pickard, la data 2011-02-24 16:25:26
De la: rashela, la data 2011-02-24 16:21:47Am facu tun mic rezumat, ma rog, va dati seama voi din ce am spus mai sus.. cam despre ce e vorba.
Clasic: agatat pe net, barbat perfect, iubire pana la moarte, inselat, umilit si acu povestit.
Nu va suna cunsocut? :)


ce naiba ba! am citit doar doua randuri! e cu pustoaice nu e interesant!


Pai de-aia sunt in stare de soc fetele ca "a fost primul barbat din viata" ei.

Dar si asta e "fumata" pe aici...
rashela
Postat pe 24 Februarie 2011 16:27
De la: valy90, la data 2011-02-24 16:20:57
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-24 16:16:52Eu nu vad nimic socant! Se intampla mereu...poate si mai tragic. Nu m-a surprins


Las' ca te surprind eu


Daca imi dai si florile din vaza....cu siguranta ma surprinzi Sau nu. Mai bine facem jumi-juma. Sau si mai bine...ii dam si Rashelei cateva; impartim vaza ta de flori in 3.
mimi_ca29
Postat pe 24 Februarie 2011 16:30
Parerile sunt impartite.
In primul rand nu am copiat ce am scris mai sus de pe nici un blog/site
In al doilea rand `unii dintre noi` suntem m ai experimentati si ni se pare a fii un fleac,dar in
momentul in care te vei lovi prima data de lucrul acesta vei fii la fel de socat...

he_is_not_into_you
Postat pe 24 Februarie 2011 16:31
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-24 16:27:36
De la: pickard, la data 2011-02-24 16:21:03
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-24 16:16:52Eu nu vad nimic socant! Se intampla mereu...poate si mai tragic. Nu m-a surprins

ce zice mimi ca eu n-am timp sa citesc?


Desi am avut o zi minunata , tu si Valy mi-ati facut-o si mai si

Nimic nou sub soare. E o poveste despre doi tineri ce s-au "iubit". La inceput lapte si miere..apoi el si-a dat arama pe fata. Nepasator, mincinos, infidel. Stii tu cum e..la inceput, dragostea e mare, apoi apare plictiseala. Acum sunt despartiti! Iti dai seama ce tragedie?!


eu am o varsta cand ma astept la povesti mai palpitante! d-aia dau banii si-mi stric ochii pe forumul asta
pickard
Postat pe 24 Februarie 2011 16:33
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-24 16:27:36
De la: pickard, la data 2011-02-24 16:21:03
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-24 16:16:52Eu nu vad nimic socant! Se intampla mereu...poate si mai tragic. Nu m-a surprins

ce zice mimi ca eu n-am timp sa citesc?


Desi am avut o zi minunata , tu si Valy mi-ati facut-o si mai si

Nimic nou sub soare. E o poveste despre doi tineri ce s-au "iubit". La inceput lapte si miere..apoi el si-a dat arama pe fata. Nepasator, mincinos, infidel. Stii tu cum e..la inceput, dragostea e mare, apoi apare plictiseala. Acum sunt despartiti! Iti dai seama ce tragedie?!


mereu tre sa fiu eu vinovata de ceva
doar am zis eu ca parca as avea raie sau am???
Ei,asa mai mere,am inteles si eu care e treba in poveste
Valy90
Postat pe 24 Februarie 2011 16:33
pe vremeaaaaaaaaa meaaaaaaaaaaa...nu exista net...cunostintele si intalnirile aveau loc live...intr-un fel netul asta a deschis o poarta si a inchis o suta
miss_darine
Postat pe 24 Februarie 2011 16:33
m-am gandit sa fac si asta,dar nu rezolvam nimic...
eu am vrut sa subliniez faptul ca poti traii langa un om 5 ani si sa ai impresia ca ii cunosti ft bine,dar in final sa afli ca nu il cunosti nici macar 1%


De la: rashela, la data 2011-02-24 16:20:31
De la: he_is_not_into_you, la data 2011-02-24 16:05:21Incredibil,pot spune….
he_is_not_into_you
Postat pe 24 Februarie 2011 16:35
De la: he_is_not_into_you, la data 2011-02-24 16:31:05Parerile sunt impartite.
In primul rand nu am copiat ce am scris mai sus de pe nici un blog/site
In al doilea rand `unii dintre noi` suntem m ai experimentati si ni se pare a fii un fleac,dar in
momentul in care te vei lovi prima data de lucrul acesta vei fii la fel de socat...



iubito! nu rade nimeni de tine dar o sa vezi mai tarziu cand ai sa privesti in urma ca e o bagatela ce ti s-a intamplat tie
pai eu cand aveam 19 ani si mi-a plecat iubita cu maistrul care ne era sef am facut un soc anafilactic si am sunat la nevasta-sa si m-am plans spre surprinderea mea am vorbit cu soacra-sa si iti dai seama cum a fost primit acasa maistrul preaamabil a dormi pe pres la usa degeaba pentru ca nu se intamplase nimic
pickard
Postat pe 24 Februarie 2011 16:36
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-24 16:30:58
De la: valy90, la data 2011-02-24 16:20:57
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-24 16:16:52Eu nu vad nimic socant! Se intampla mereu...poate si mai tragic. Nu m-a surprins


Las' ca te surprind eu


Daca imi dai si florile din vaza....cu siguranta ma surprinzi Sau nu. Mai bine facem jumi-juma. Sau si mai bine...ii dam si Rashelei cateva; impartim vaza ta de flori in 3.



Cum breeee,voi toti vedeti ca am vaza cu flori numai eu n-o vad

Vad pe una care e rezemata de un copacel,parca seamana cu mine

Nu inteleg de ce kudi imi face asta
Valy90
Postat pe 24 Februarie 2011 16:37
De la: he_is_not_into_you, la data 2011-02-24 16:31:05Parerile sunt impartite.
In primul rand nu am copiat ce am scris mai sus de pe nici un blog/site
In al doilea rand `unii dintre noi` suntem m ai experimentati si ni se pare a fii un fleac,dar in
momentul in care te vei lovi prima data de lucrul acesta vei fii la fel de socat...


vezi ca anumite laturi negative se cam preiau...si atunci cum e cu..."Dupa ace am citit un articol pe net,sunt muta de uimire si nici nu stiu cu ce sa incep.Insa voi incepe cu inceptul pentru a va transpune in mijlocul problemei."...eeeeeeeee?
miss_darine
Postat pe 24 Februarie 2011 16:37
De la: valy90, la data 2011-02-24 16:33:47
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-24 16:27:36
De la: pickard, la data 2011-02-24 16:21:03
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-24 16:16:52Eu nu vad nimic socant! Se intampla mereu...poate si mai tragic. Nu m-a surprins

ce zice mimi ca eu n-am timp sa citesc?


Desi am avut o zi minunata , tu si Valy mi-ati facut-o si mai si

Nimic nou sub soare. E o poveste despre doi tineri ce s-au "iubit". La inceput lapte si miere..apoi el si-a dat arama pe fata. Nepasator, mincinos, infidel. Stii tu cum e..la inceput, dragostea e mare, apoi apare plictiseala. Acum sunt despartiti! Iti dai seama ce tragedie?!


mereu tre sa fiu eu vinovata de ceva
doar am zis eu ca parca as avea raie sau am???
Ei,asa mai mere,am inteles si eu care e treba in poveste


Nu ai raie, ai lipici. Si, da! Esti semi-vinovata de buna-dispozitia mea!
mimi_ca29
Postat pe 24 Februarie 2011 16:38
De la: he_is_not_into_you, la data 2011-02-24 16:31:05Parerile sunt impartite.
In primul rand nu am copiat ce am scris mai sus de pe nici un blog/site
In al doilea rand `unii dintre noi` suntem m ai experimentati si ni se pare a fii un fleac,dar in
momentul in care te vei lovi prima data de lucrul acesta vei fii la fel de socat...



Ai spus ca l-ai citit PE NET! Unde? Ca doar nu era stire pe prima pagina la vreun ziar.

DACA ai fi scris povestea ta, asa cum o fac si altele si ai fi cerut o parere, ti-am fi spus. Dar ai prezentat un caz ca iesit din comun. Si NU E. Punct.
rashela
Postat pe 24 Februarie 2011 16:38
De la: valy90, la data 2011-02-24 16:37:08
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-24 16:30:58
De la: valy90, la data 2011-02-24 16:20:57
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-24 16:16:52Eu nu vad nimic socant! Se intampla mereu...poate si mai tragic. Nu m-a surprins


Las' ca te surprind eu


Daca imi dai si florile din vaza....cu siguranta ma surprinzi Sau nu. Mai bine facem jumi-juma. Sau si mai bine...ii dam si Rashelei cateva; impartim vaza ta de flori in 3.



Cum breeee,voi toti vedeti ca am vaza cu flori numai eu n-o vad

Vad pe una care e rezemata de un copacel,parca seamana cu mine

Nu inteleg de ce kudi imi face asta


Ba, esti o brat mare de lalele intr-o galeata. Nah, macar sa te fi asezat si tu intr-o vaza de cristal. :))
rashela
Postat pe 24 Februarie 2011 16:39
De la: miss_darine, la data 2011-02-24 16:33:55 pe vremeaaaaaaaaa meaaaaaaaaaaa...nu exista net...cunostintele si intalnirile aveau loc live...intr-un fel netul asta a deschis o poarta si a inchis o suta


mie-mi place nettul!
e ca o poarta stelara din "STARGATE" daca aveam nett acum 20 de ani cred ca acum eram chiar Capitan de nava stelara
acum sunt nevoit sa trec direct la teleportare ca in "star trek"
pickard
Postat pe 24 Februarie 2011 16:40
am citit pe net articolul despre mitomanie,iar eu am relatat intamplarea mea si concluzia la care am ajuns dupa ce am citit acel articol
he_is_not_into_you
Postat pe 24 Februarie 2011 16:40
Ops1 UN brat mare de lalele...
rashela
Postat pe 24 Februarie 2011 16:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cine mi da si mie un sfat?? 2 De la: kudika_9488 11 Iunie 2012 17:09
Ce faci cand EL se afla intre doua? 68 De la: kudika069526 18 Septembrie 2009 22:48
parintii lui nu sunt de acord cu mine... 6 De la: kudika_pudika 23 August 2011 17:57
poveste care nu iti da pace 11 De la: rely83 30 Septembrie 2010 11:48
CASATORIA INTRE O ROMANCA SI UN MUSULMAN. 7 De la: onucu 5 Octombrie 2010 22:02