RELATIE DE 5 ANI

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika095924 Avatarul lui kudika095924

5 mesaje
Membru din: 20/12/2009

hello fetele.dati mi si mie niste sfaturi.sunt cu cineva de 5 ani de zile am 22 de ani el 24..a fost super la nceput ca n toate relatiile.acum cam scartaie.de acord,imi face toate poftele ma rasfata cu flori cu cadouri cu iesiri oriunde vreau sa merg mergem ne distram...dar parca totusi am ajuns doar 2 amici nedespartiti.desi e f atent cu mine cand graseste nu recunoaste..desi stie ca am dreptate nu mi da dreptate..desi daca gresesc eu trebuie sa l impac el daca greseste tot el intoarce vorba si o face pe victima astfel incat tot eu tre sa l impac.nu ma mai descurc cu el.el e balanta eu berbec.i-am facut o mie de farse m am dat altcineva la telefon s ai dau intalnire mi a inkis tel in nas.am pus alta fata sa faca asta raspunsul acelasi.prietenii lui imi spun ca stiu toti ca nu i trebuie alta in afara de mn.da eu nush ce sa mai cred.ma mai iubeste oare?
Raporteaza abuz de limbaj
tematoare Avatarul lui tematoare

196 mesaje
Membru din: 15/03/2008
Oras: arad

De la: kudika095924, la data 2010-05-16 11:52:11hello fetele.dati mi si mie niste sfaturi.sunt cu cineva de 5 ani de zile am 22 de ani el 24..a fost super la nceput ca n toate relatiile.acum cam scartaie.de acord,imi face toate poftele ma rasfata cu flori cu cadouri cu iesiri oriunde vreau sa merg mergem ne distram...dar parca totusi am ajuns doar 2 amici nedespartiti.desi e f atent cu mine cand graseste nu recunoaste..desi stie ca am dreptate nu mi da dreptate..desi daca gresesc eu trebuie sa l impac el daca greseste tot el intoarce vorba si o face pe victima astfel incat tot eu tre sa l impac.nu ma mai descurc cu el.el e balanta eu berbec.i-am facut o mie de farse m am dat altcineva la telefon s ai dau intalnire mi a inkis tel in nas.am pus alta fata sa faca asta raspunsul acelasi.prietenii lui imi spun ca stiu toti ca nu i trebuie alta in afara de mn.da eu nush ce sa mai cred.ma mai iubeste oare?

intreaba-l pe el...cu siguranta va sti sa-ti raspunda
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
doamne, de-ar durea prostia! dupa 5 ani faci faze de copila rasfatata si nesigura?? ai grija sa nu afle ca ai fost tu in spatele acelor telefoane ca s-ar putea sa se simta foarte ranit si jignit.

si in plus, dupa tine iubirea se masoara in cat de des isi recunoaste greselile?!?!? frate, iti face cadouri, te rasfata, dar dupa tine relatia scartaie ca nu esti pupata in fund 24 din 24, vad. Nu stiu la ce fel de greseli te referi tu ca nu le recunoaste, dar, unu la mana, cam asa-s barbatii, doi la mana, nu stiu de ce am impresia ca te referi la lucruri minore.
Raporteaza abuz de limbaj
Politicienii sunt precum scutecele: trebuie schimbati des si din aceleasi motive