Mai multe
| mi-a placut foarte mult articolul tau ... eu am 21... povestea mea este asemanatoare :)) in liceu nu am avut relatii stabile .. am inceput in fac .. si ma rog am tot incercat sa am relatii stabile gen mai multe luni :D si nu au mers si cred ca prin articolul tau am gasit rasp de ce nu au mers .. bn nu pt ca imi doresc copii si pt ca probabil am fost sufocanta .. posesiva si geloasa .. acum am inceput o alta "relatie" suntem de 2 sapt impreuna ... e total diferit de ce am avut pana acum :D... si observ ca am tendinta de a fi posesiva iar .. as fi vrut sa iti cer niste sfaturi .. incerc sa ma schimb | ||
|
yosirina Postat pe 4 Aprilie 2011 11:24 |
||
|---|---|---|
Pai nu e o regula ca de acest sindrom al stabilitatii sufera in primul rand femeile... Eu am cunoscut multe cupluri in care "streseaza" barbatii, adica au fost ei acei care au cautat stabilitate 90- 100% inca de la inceput.
|
||
|
Elly_Whitesoul Postat pe 4 Aprilie 2011 14:18 |
||
Smokey, crede-ma ca in ziua de azi, nici una nu mai vrea sa se mai marite , cred ca ai trait pe alta planeta, si ai fost norocos, zi merci ca nu ai dat peste o pitzipoanca sa vrea bani, masini luxoase si sa o arda prin cluburi si mai ales cu altii.Le dau dreptate celorlalti, exagerezi, ne place pamfletul tau, insa si tu stii foarte bine, ca nici o femeie nu-ti va cere din prima sa te insori cu ea, pana atunci, trebuie sa treci printr-o serie de teste, crezi ca te ia de bun si gata? Cred ca de fapt, vroiai sa te lauzi ca ai trecut prin multe pana sa ajungi la aleasa ta. Te fericim, sa ai noroc si in continuare, noi inca asteptam
|
||
|
|
||
|
Alinutza Postat pe 4 Aprilie 2011 15:32 |
||
eu sunt moldoveank ,super tare povestioara da vorba alinutei cred k e rupta din alta lume,acum nimeni nu mai vrea relatii serioase si casatorie:))da vezi cum suntem noi oamenii ne dorim mereu ceea ce nu putem avea si ce avem e inutil,daca actuala sotie ti ar fi zis ca maritisu e o prostie si ca ea nu are d gand sa se casatoreasca iti zic k ai fi fost f iritat:))orcum u esti un norocos;)
|
||
|
kudika132565 Postat pe 5 Aprilie 2011 02:53 |
||
De la: kudika132565, la data 2011-04-05 02:53:25eu sunt moldoveank condoleantele mele. |
||
|
rockk Postat pe 5 Aprilie 2011 05:10 |
||
De la: Smokey, la data 2011-03-19 06:39:49 Salutare tuturor! Am avut in seara asta o discutie foarte interesanta (zic eu) cu un prieten despre relatii si cum le percep oamenii si desi sunt sigur ca voi calca pe "coada" cateva forumiste ,chiar as vrea sa expun aceste pareri pe un forum dedicat femeilor :) deci asta e un copy paste despre care am tot auzit ca se practica pe kudika... e trist cand ajungi sa te simti atat de putin bagat de seama si sa nu ai nimic de spus pe un forum de la tine, incat sa ajungi in disperarea ta sa postezi "articole" scris de vreun bloggher plictisit de viata intr o noapte tarzie de frustrari acerbe intr un colt intunecat al unui camin abandonat. pe de alta parte, incep sa mi dau seama de ce exista atatea generalizari... citesti aceleasi tampenii peste tot (viva copy paste ul): barbatii care vai vai nu pot fara sex, si femeile care saracele nu pot de atata sex si care vai tu, toate toate dar toate nu vor decat un inel pe deget si un marlan care sa mestece seminte in timp ce si plimba plozii n pat in slapi. bine, personal nu cred ca e un text copiat din ceva articol, pt ca ar fi trist ca asa un text de nivelul creierului unui gascar sa ajunga copiat. e chiar ff trist daca e asa. nu i as da mai mult de 7 ani celui care l a scris. |
||
|
rockk Postat pe 5 Aprilie 2011 05:17 |
||
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-04 07:46:12De la: adyna2905, la data 2011-04-04 06:58:18De la: geo_refinantat, la data 2011-04-03 21:59:12'De la: kudika183384, la data 2011-04-03 21:57:31imi doresc o relatie stabila cu un om matur,ardelean ce surubelnite si chei fixe?
|
||
|
adyna2905 Postat pe 5 Aprilie 2011 06:57 |
||
|
e o discutie pe un topic, despre barbati si femei. Adica barbati sa se comporte ca niste barbati si sa se joace cu surubelnite, ace , brice si .... iar femeile ca niste femei, sa se joace cu papusi. Daca nu te-ai jucat cu papusi cand erai mica, inseamna ca ai mesterit cu surubelnita in tabloul de prize
|
||
|
geo_refinantat Postat pe 5 Aprilie 2011 10:33 |
||
Eu sunt fata...si admit!!! Avem tendinta asta nestavilita...dar cred ca e din cauza genetica
|
||
|
ingerash_dracushor Postat pe 6 Aprilie 2011 15:38 |
||
| Buna! Am citit cu rabdare tot ce ai scris si apreciez ca esti capabil sa fii pragmatic intr-un domeniul subiectiv. Sunt, intr-adevar, multe persoane care se lasa influentate de altii, de "gura lumii", si de acolo vine "nevoia disperata de parada a relatiei stabile". Pt o fata e greu sa fie asa , "ca o floricica" de dezinvolta, de libera in gandire si in actiuni, cum sunteti voi, pt ca, stii vb aia: barbatul, tot barbat ramane si dupa ce si-a scuturat palaria. Acum, ca esti tata, poate nu de fata, dar ai putea sa iti inchipui cum ar fi, cum ti-ai sfatui fata sa abordeze acest subiect delicat? Cu siguranta, nu i-ai spune sa fie cicalitoare, dar in fundul sufletului tau si al ei, implicit, ti-ai dori o relatie stabila pt ea... | ||
|
kudika107310 Postat pe 9 Aprilie 2011 21:37 |
||
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-05 10:33:43e o discutie pe un topic, despre barbati si femei. tu te-ai jucat prea mult cu briciul bunicului tau!
|
||
|
pickard Postat pe 9 Aprilie 2011 21:39 |
||
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-03 19:09:32De la: psihoterapeut, la data 2011-04-03 16:14:45De la: geo_refinantat, la data 2011-04-03 12:18:14De la: psihoterapeut, la data 2011-04-03 11:51:36 a infasa este = cu a imobiliza...iti impui astfel autoritatea, asta e legatura..dar nu poti intelege acest substrat daca nici prin scoala n-ai trecut si deci nici eficienta neuronala...ai recunoscut de altfel ca de depaseste si orientandu-ma dupa profesia ta afisata ...inteleg...ramai deci unde esti, in speranta ca faci treaba buna si clientele tale sunt multumite...cat mai poti...apoi vei ramane la mila autoritatilor... |
||
|
psihoterapeut Postat pe 10 Aprilie 2011 22:07 |
||
De la: psihoterapeut, la data 2011-04-10 22:07:49 poate ca tu vezi mai mult decat putem noi vedea, poti sa detaliezi mai mult aspectul asta
|
||
|
battleofwits Postat pe 10 Aprilie 2011 22:12 |
||
De la: psihoterapeut, la data 2011-04-10 22:07:49De la: geo_refinantat, la data 2011-04-03 19:09:32De la: psihoterapeut, la data 2011-04-03 16:14:45De la: geo_refinantat, la data 2011-04-03 12:18:14De la: psihoterapeut, la data 2011-04-03 11:51:36 ... nenea ... si eu am crescut infasat ... citeva luni ... nu imi mai aduc aminte ... dar ma uit la ceea ce scrii si imi dau seama ca iti fileaza rau o lampa ... da rau de tot ... de fapt care e problema dumitale ... poate te putem ajuta ? ... ... frica vine mai ales din faptul ca romanii nu prea au morala si valori ... si acolo unde si cind ar trebui sa se ajute intre ei exact atunci se vind unii pe altii ... si toti stiu asta dar continua sa isi promoveze antivalorile ... ... goana dupa o relatie stabila, ca sa revenim la titlul topicului, este goana dupa STABILITATE ... sociala, morala, sentimentala ... poti sa ne spui ceva despre cauzele acesteia sau revii la infasat ... poate ti=as putea sugera cite ceva ... |
||
|
marco918 Postat pe 10 Aprilie 2011 22:16 |
||
De la: psihoterapeut, la data 2011-04-10 22:07:49De la: geo_refinantat, la data 2011-04-03 19:09:32De la: psihoterapeut, la data 2011-04-03 16:14:45De la: geo_refinantat, la data 2011-04-03 12:18:14De la: psihoterapeut, la data 2011-04-03 11:51:36 Tu ti-a infasat neuroni?? Si un picior rupt il imobilizezi = il infasezi = ii arati cine e autoritatea si lasi refacerea osului pe planul doi. |
||
|
geo_refinantat Postat pe 10 Aprilie 2011 22:17 |
||
| eu stiam ca bebelusii sunt infasati ca sa le dea un sentiment de siguranta...si nu sa le arate cine e seful. Ei au stat 9 luni pe intuneric intr-un spatiu mic...unde nu aveau loc sa se miste. Cei mai multi bebelusi se linistesc mai repede atunci cand sunt infasati stramt si nu li se permit miscari ale membrelor - dar ce stiu eu - n-am facut psihologia | ||
|
pufis Postat pe 10 Aprilie 2011 22:21 |
||
|
WRONG...VERY,VERY WRONG. Numai in Romania se practica infasatul cat mai strans a bebelusului. Motivul? Sa nu o ia la fuga cand vede in ce tara ........minunata s-a nascut.
|
||
|
CESSY_C Postat pe 11 Aprilie 2011 18:50 |
||
De la: CESSY_C, la data 2011-04-11 18:50:18 WRONG...VERY,VERY WRONG. ... auzi ... zi mersi ca nu te-ai nascut dintr-o mama drogata ... in ... america ... doar la cersit sinteti buni ... vreau ... vreau ... dar de dat ati dat vreodata ? ... comunisti fara carnet ... |
||
|
marco918 Postat pe 11 Aprilie 2011 20:53 |
||
|
Mda..ai si tu dreptate. Decat nascut dintr-o mama drogata in America, mai bine de un tata alcoolist in Romania. Si de cerut, de mult am renuntat sa mai cer ceva in tara lui totul ti se ia. Iar de dat...sa vedem; lanseaza o cerere. Da' tu ai carnet?
|
||
|
CESSY_C Postat pe 12 Aprilie 2011 16:59 |
||
De la: pufis, la data 2011-04-10 22:21:30eu stiam ca bebelusii sunt infasati ca sa le dea un sentiment de siguranta...si nu sa le arate cine e seful. Ei au stat 9 luni pe intuneric intr-un spatiu mic...unde nu aveau loc sa se miste. Cei mai multi bebelusi se linistesc mai repede atunci cand sunt infasati stramt si nu li se permit miscari ale membrelor - dar ce stiu eu - n-am facut psihologia infasatul bebelusilor e destul de important, nu degeaba au optat stramosii nostri pentru asta, cand le era mai usor sa faca haine. Multe din fetele nascute azi vor avea picioarele strambe datorita faptului ca nu sunt infasate. |
||
|
leo_ Postat pe 14 Aprilie 2011 14:35 |
||
De la: leo_, la data 2011-04-14 14:35:35De la: pufis, la data 2011-04-10 22:21:30eu stiam ca bebelusii sunt infasati ca sa le dea un sentiment de siguranta...si nu sa le arate cine e seful. Ei au stat 9 luni pe intuneric intr-un spatiu mic...unde nu aveau loc sa se miste. Cei mai multi bebelusi se linistesc mai repede atunci cand sunt infasati stramt si nu li se permit miscari ale membrelor - dar ce stiu eu - n-am facut psihologia gresit ! picioarele sunt strambe din cauza ca si-au uscat pantalonii pe butoi !
|
||
|
contesina Postat pe 14 Aprilie 2011 15:24 |
||
De la: contesina, la data 2011-04-14 15:24:15De la: leo_, la data 2011-04-14 14:35:35De la: pufis, la data 2011-04-10 22:21:30eu stiam ca bebelusii sunt infasati ca sa le dea un sentiment de siguranta...si nu sa le arate cine e seful. Ei au stat 9 luni pe intuneric intr-un spatiu mic...unde nu aveau loc sa se miste. Cei mai multi bebelusi se linistesc mai repede atunci cand sunt infasati stramt si nu li se permit miscari ale membrelor - dar ce stiu eu - n-am facut psihologia ba din cauza ca prea de mici se invata sa stranga intre pici oare...
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 14 Aprilie 2011 15:30 |
||
De la: BEL_AMY1, la data 2011-04-14 15:30:28De la: contesina, la data 2011-04-14 15:24:15De la: leo_, la data 2011-04-14 14:35:35De la: pufis, la data 2011-04-10 22:21:30eu stiam ca bebelusii sunt infasati ca sa le dea un sentiment de siguranta...si nu sa le arate cine e seful. Ei au stat 9 luni pe intuneric intr-un spatiu mic...unde nu aveau loc sa se miste. Cei mai multi bebelusi se linistesc mai repede atunci cand sunt infasati stramt si nu li se permit miscari ale membrelor - dar ce stiu eu - n-am facut psihologia dar, ce muschi, domne', ce muschi....
|
||
|
contesina Postat pe 14 Aprilie 2011 15:38 |
||
|
||
|
AlexandraAlexis Postat pe 14 Aprilie 2011 17:22 |
||
| interesant.......... | ||
|
AlexandraAlexis Postat pe 14 Aprilie 2011 17:26 |
||
sa mor de nu m-am plictisit citind romane!!!! ca sa fiu si eu ontopic ---> e normal sa ai o relatie stabila, insa este anormal ca ea sa vina de la o obsesie excesiva, ceea ce vrea sa spuna si "Sadoveanu' " nostru. Acum...baiatul a si zis ca s-ar putea sa sara forumistele "stabile" la vazul postului incriminat, ceea ce ma face sa ma intreb...te recunosti? macar partial? Sadovene PS: Si mie-mi place cum scrie
|
||
|
SoulSkinner Postat pe 17 Iunie 2011 01:27 |
||
De la: Smokey, la data 2011-03-19 06:39:49 Salutare tuturor! Am avut in seara asta o discutie foarte interesanta (zic eu) cu un prieten despre relatii si cum le percep oamenii si desi sunt sigur ca voi calca pe "coada" cateva forumiste ,chiar as vrea sa expun aceste pareri pe un forum dedicat femeilor :) ... cel mai prost ''articol'' ... un asa numit domn (sugereaza ca ar fi acum doctor) isi impartaseste dorintza de promiscuitate ... vrea ceva facil ... omeneste !!! ... dar recunoaste ca doar anumite detalii l-au convins sa doreasca ceva ... stabil ... deocamdata ... bineinteles nu uita de misoginismul romanesc ... el e, bre, ''barbatul'' si orice neacceptare a modului lui de gindire e OFICIAL interzisa, neavenita ... mai ales daca e din partea femeilor ... ca ''barbatii'' trebuie sa il inteleaga ... ... ... pina la urma cea vrut sa spuna ??? ... ca deja e plictisit in familie se pare ... asa ca vrea sa mai zgirie urechile ''puritanelor'' cu vechea lui conceptie ... e sadoveanu, bre, cum sa il contrazici ? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 17 Iunie 2011 01:50 |
||
|
AM AVUT RABDARE SA CITESC PANA LA CAPAT...CE SA ZIC...FELICITARI PENTRU ACOPERIREA PERFECTA....PE CARE TI.AI TRAS.O...CA TU DE FAPT AI FI BUN IN ESENTA..SI DACA NU AI FI FOST SUFOCAT DE DORINTELE VIZIBILE ALE POTENTIALELOR PARTENERE...INSPRE RELATIA STABILA...AI FI FACUT PASUL ASTA MAI DEMULT CHIAR.....BLAH BLAH BLAH...ETC..HMM!!NICI VORBA.....TI.AI BATUT JOC DE SENTIMENTELE A O GRAMADA DE FETE...POT SA FAC PARIU CHIAR...SI INTR.O ZI AI DAT DE CINEVA CARE TI.A PUS CAPAC....PERSOANA A FOST UN PIC MAI DESTEAPTA CA TINE SI A STIUT CUM SA TE IA....SIGUR CA SI EA ISI DORERA ACEEASI STABILITATE...DAR A FOST SUFICIENT DE SMECHERA CA SA NU ITI ARATE ASTA DE LA INCEPUT...PROBABIL S.A SESIZAT GRADUL TAU DE MISOGINISM....IAR TIPA A AVUT RABDARE....TIMPUL A TRECUT...LUCRURILE S.AU INTAMPLAT...IAR IN CONDITIILE ACTUALE NU ITI PERMITI UN PAS GRESIT....AVETI DEJA UN COPIL...SI DOAR O DEMENTA TEMPORARA TE.AR FACE SA O LASI BALTA ACUM....DACA EA NU AR FI URMARIT ACEA RELATIE STABILA DE LA INCEPUT...NU TI.AR FI FACUT TIE UN COPIL... |
||
|
kudika335366 Postat pe 17 Iunie 2011 03:04 |
||
|
CRED CA ORICE NASH ISHI ARE NASHUL.... SI DA...ESTE O VALOARE POZITIVA INTR.O SOCIETATE A.TI FACE UN SCOP IN SINE DIN A.TI FORMA O RELATIE STABILA....DOAR DEGENERATI GANDESC SA SI.O TRAGA AZI CU 10 SI MAINE CU ALTE 10...SI FARA NICI O NERUSINARE.....CA RELATIILE INTIME AU FOST DIN TOATE TIMPURILE ASPECTATE CA TABU...ERA NEVOIE DOAR DE UN STROP DE CULTURA...INCAT SA TE POTI SATISFACE DISCRET FARA SA TE STIE LUMEA...CE AI VRUT TU A FOST LA VEDERE SI LA VEDERE TI.AI LUAT.O!!...CA SA ZIC ASHA...MISOGINUL DIN TINE NU A MURIT INCA...SI CINE STIE CE SURPRIZE REZERVI...PARTENEREI PESTE UN TIMP....CA MULTI ALTII CA TINE...CARE AJUNG IN TIMP COLECTIONARI DE DIVORTURI!! |
||
|
kudika335366 Postat pe 17 Iunie 2011 03:09 |
||
De la: kudika335366, la data 2011-06-17 03:09:11CRED CA ORICE NASH ISHI ARE NASHUL.... Bine spus,dar nu mai scrie cu litere mari......dor ochii.
|
||
|
lilu_67 Postat pe 17 Iunie 2011 21:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum treci peste moartea cuiva foarte drag? | 68 | De la: danny_danna 23 Iulie 2014 15:41 |
| sondaj sa-i zicem | 27 | De la: roz5blue6lila7 13 Februarie 2012 12:02 |
| Motduri de a recuceri fostul prieten? help :| | 10 | De la: kudika107643 18 Februarie 2010 20:47 |
|
|
||
| purcei de guineea | 10 | De la: lil_mariuk 13 Iulie 2009 20:27 |
| Fetelor am nevoie de ajutor | 12 | De la: diana1981 18 Martie 2009 17:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.