Setari Cookie-uri

Goana dupa relatie stabila :)

De la: CESSY_C, la data 2011-04-02 22:54:17 Acu' ce sa zic...? Unii barbati se cred George Clooney pana ajung sa poarte pampersi si nici atunci nu se dau...
Cert este ca femeile ajung mai repede la maturitate: si sexuala si spirituala si mentala.
De aceea este bine si corect ca la toti babacii de 70 de ani sa vina toate fetele de 20. Ca numa' bine vor fi pe aceeasi lungime de unda.
Si la toate purisancele sarite de 40' sa apeleze baietasii de la 25+..... ca sa vada ei destractia adevarata.
Viata si acordeoane.......


pai logic mai ca ajung mai repede la maturitate. au mai putine de dezvoltat. au creierul mai mic cu 100 de grame si se dezvolta rapid, au oasele mai slabe si ajung la maturitate mai repede, au muschii mai putini dezvoltati etc. barbatii au mai multe de dezvoltat de asta se si maturizeaza mai greu, asa ca daca o femeie ajunge la maturitate la vreo 25 de ani, un barbat ajunge la vreo 27. de altfel, cea mai buna perioada a lor ca sa faca copii este intre 20 si 30 de ani, e normal deci, zic eu, sa se maturizeze mai repede ca altfel degenereaza specia.
leo_
Postat pe 3 Aprilie 2011 03:35
am citit tot articolul, ce sa va spun? tin minte, ca la 17 ani...aveam un prieten, de care mi-a placut mult de tot, ne intelegeam f bine, insa el dorea neaparat sa se insoare cu mine....si repeta asta aproape zi de zi....pana ma saturasem cu totul.
iar la 19 ani, am dat de altul...i-am cunoscut tota familia de la mic la mare, aveam cu el o relatie stabila si serioasa, tin minte ne si iubeam mult, insa ma sufoca cu chestia ca: "faceam mereu ce dorea el" ieseam mereu unde doream eu" oriunde eram ma comportam cum dorea el" pana l-am parasiiiiiiit!!!!!!
ei, credeam numai eu ca l-am parasit....in schimb el....ma urmarea, oriunde mergeam aparea si el...deja nu mai suportam ideie cand trebuia sa plec undeva....pt ca stiam ca va aparea el plin de satisfactie cum ca nu pot face o miscare fara sa afle unde sunt....( mi-a fost foarte greu) nici nu mai retin cum am scapat in final de el...dar important e ca am reusit.
cu aceasta poveste am vrut doar sa va spun ca 'uneori" si barbatii vor relatii foarte stabile , si uneori si barbatii pot sufoca femeile.
(cu toate ca stiam asta.....si eu mi-am sufocat "cea mai mare iubire" )
deci si barbatii sunt ca si femeile...si invers....nu exista nici o diferenta intre femei si barbati.
iza_aradeanca
Postat pe 3 Aprilie 2011 03:52
Cred ca ceea ce spui tu e foarte adevarat dar se intampla pana la o animita varsta.Mi se pare penibil la 35 de ani,cand inca nici nu l-am cunoscut sa-i spun u nuia ca vreau relatie stabila,pt ca nici nu-l cunosc!Asta vine in timp ,de la sine!Da,toate femeile se vad mirese,le e frica sa nu fie folosite drept obiecte pt sex,dar repet,asta se intampla cand esti imatur....Dupa o varsta nu mai gandesti asa,lucrurile se schimba.
kudika033765
Postat pe 3 Aprilie 2011 08:03
Cand cauti relatii stabile, nu inseamna ca le si gasesti, inseamna ca esti dezorientat, singur sau inselat de curand.Toti cautam stabilitatea si ajungem sa gasim inversul. Cautam prea mult si ne pierdem pe drum, cautam ceva care apare cand doreste si pleaca la fel...Nu poti comanda iubirii.Poti doar sa te cufunzi in ea, sa te bucuri sau sa plangi.Nici viata nu e stabila, dar relatia? Totul e miscare, transformare...nici noi nu mai suntem cei de acum 5 minute, avem alte ganduri, dorim altceva. Doar IUBIREA ne da stabilitate, sau macar impresia ei.
maricercel
Postat pe 3 Aprilie 2011 09:02
barbatilor ca tine nu le doresc decat sa se nasca a doua oara....FEMEIE! atunci poate vor intelege dorinta de stabilitate...si daca toti am fi ca tine( femei sau barbati) iti dai seama cam ce s-ar alege de societate...si daca ai cumva o fetita, o sa iti convina sa umble din barbat in barbat pana se va hotara vreunul s-o ia de nevasta?
kudika039407
Postat pe 3 Aprilie 2011 09:31
EU AM CITIT.PANA LA URMA SI TU TOT RELATIA STABILA AI ALES.......
kudika167561
Postat pe 3 Aprilie 2011 09:39
am citit, chiar am citit cu atentie
si, culmea, desi sunt femeie, ii dau dreptate.Suntem egoisti, atat noi femeile, cat si ei, barbatii.
Uitam ca , de fapt, fericirea noastra o vedem in ochii celuilalt.
Am recitit de curand, " 11 minute " ( coelho). Cititi-o si voi!
Dragostea , iubirea este o experienta a libertatii , iar cand simti asta, nu faci decat sa te indrepti cu o mare dorinta catre cel care iti da aceasta libertate.
E....un punct de vedere.Atat!

De siguranta, avem nevoie toti, fie barbati, fie femei.Gelozia, exista! E si frumoasa, uneori. Importanta e LIMITA.

ashi_mar
Postat pe 3 Aprilie 2011 09:43
Imi pare rau pentru ca ai criticat atat de aspru „femeia„,in general.Razboiul rece dintre barbati si femei o sa continuue la nesfarsit atata timp cat exista misogini si feministe.Eram convinsa ca iti vei gasi „ac„pentru „cojocul„tau,asa cum toti revoltatii taberelor adverse,despre care vorbeam isi gasesc intr-un final si acesta este DRAGOSTEA.Este atat de clar ca „celelate„te-au iritat,te-au sufocat,nu le-ai retinut datele importante din viata pentru ca NU LE-AI IUBIT.Si in general,nu ne plac femeile sau barbatii din viata noastra pentru ca suntem frustrati,ne enervam ca ceilalti si-au gasit perechea,numai noi,nu.Si atunci, cautand vinovati(si cum putini sunt aceia care dau vina pe propria persoana), cine credeti ca sunt aceia?”ELE”sau”EI”,depinde de situatie.Ma bucur ca ti-ai gasit linistea si fericirea,dar sunt convinsa ca daca nu o vei mai iubi la un moment dat,calitatile ei de acum ti se vor parea defecte atunci.Si o vei lua de la capat,mereu de la capat, pana vei ajunge la concluzia ca totul a fost de fapt reflexia EU-lui tau.
kudika078989
Postat pe 3 Aprilie 2011 09:49
De la: kudika039407, la data 2011-04-03 09:31:26... daca ai cumva o fetita, o sa iti convina sa umble din barbat in barbat pana se va hotara vreunul s-o ia de nevasta?


si alternativa ta care e?
battleofwits
Postat pe 3 Aprilie 2011 09:52
De la: CESSY_C, la data 2011-03-27 18:57:49"Goana dupa relatii stabile'' cred ca e mai degraba apanajul femeii nascute, crescute, educata intr-o tara in care valorile morale si sintagma ''familia este celula de baza a societatii'' le sunt impregnate in minte inca de la nastere. Totul tine de nivelul de civilizatie si libertinism al tarii in care traiesti. Daca un barbat roman resimte ca o presiune aceste lucruri, ar face bine sa caute relatii cu o femeie din Marea Britanie de exemplu. O tanara londoneza poate fi foarte deschisa in privinta unei relatii, poate sa nu fie ea insusi de acord cu o casnicie pentru ca i-ar ingradi libertatea, orizonturile, cariera. Desigur, nu ar mai avea timp destul sa se faca prastie in pub-uri.
Problema barbatilor romani este ca ei isi doresc o femeie frumoasa, cuminte, cat mai fantezista in pat, si fara pretentii de ''stabilitate''. Adica ei sa faca ce vor, sa aiba libertate totala, si ea sa fie acolo tacuta, cuminte si frumoasa stand frumos in patru labute asteptandu-si stapanul suprem al inimii ei. Fratilor...luati-va un caine. Vremurile acelea au apus. Acum femeile stiu ce vor: da-stabilitate; da-copii; da-cariera; da-respect. Si vor asta pentru ca pot. Pot sa duca mai mult decat voi, mult mai mult.
Societatea in care traim noi romanii isi pune amprenta si asupra acestor lucruri. O fata de 25 de ani care nu are o relatie ''stabila''...e privita ca fiind oarecum usoara. Una de 30 care nu e deja maritata si macar cu una bucata purandel in brate, e privita ca fiind deja ''fata batrana'' si usor compatimita. Daca esti trecuta de 35...ehei...esti deja un caz pierdut. Partea proasta este ca aceste lucruri pun o oarecare presiune pe umerii fetei care la randul ei il pistoneaza pe bietul nenorocit care la randul lui ori fuge, dispare, ori cedeaza si o ia de nevasta ajungand mai tarziu sa scrie topicuri pline de talc pe forumuri destinate...femeilor.
Partea buna e ca fetele s-au mai desteptat, si nu mai accepta compromisuri doar de dragul de a fi ''in randul lumii''. Iar daca o relatie finalizata prin casatorie nu merge, sunt gata sa spuna stop si sa o ia de la capat.
Pentru tipul care a deschis topicul acum; dragul meu...am o veste proasta pentru tine: tipa pe care tu ai luat-o de sotie e absolut la fel ca toate cele dinaintea ei. Si ei ii place stabilitatea, siguranta, respectul. A fost doar mai frumoasa, mai sexoasa, si nu in ultimul rand, mai indragostita de tine. A, si mai INTELIGENTA. Pentru ca a stiut sa nu ceara cand nu ai fost pregatit sa oferi, sa ofere exact cat meritai si aveai nevoie, sa asculte , sa rada, sa se bucure de iubire si sa aiba intelepciunea sa creada in destinul si norocul ei. Si se pare ca acela ai fost tu. Felicitari, ai tras lozul cel mare; se poate intampla o data in viata si aici nu vorbim de noroc. Vorbim de arta de a lasa barbatii sa creda ca ei fac intotdeauna alegerile.


BRAVO CESSY!!!!!!!Asta era ideea!!!
balanta65
Postat pe 3 Aprilie 2011 09:52
De la: Smokey, la data 2011-03-19 06:39:49 Salutare tuturor! Am avut in seara asta o discutie foarte interesanta (zic eu) cu un prieten despre relatii si cum le percep oamenii si desi sunt sigur ca voi calca pe "coada" cateva forumiste ,chiar as vrea sa expun aceste pareri pe un forum dedicat femeilor :)
Citesc des forumul asta ,citesc si altele ,am scris intr-o vreme articole pentru site-uri similare ,si de cand ma stiu ,de cand am incercat sa ating subiectul "femei" inevitabil se ajunge la subiectul "relatii stabile".
Am ajuns la concluzia ca pe cat de superficiali sunt barbatii in goana dupa sex ,pe atat de pornite si oarbe sunt femeile in goana lor dupa stabilitate. De la 7 ani cand noi baietii ne jucam jocuri de explorare ,de competitie ,sportive ,etc , fetitele din blocul meu se jucau de-a mama si de-a tata. Isi imitau parintii ,si creeau pe cat posibil climatul casniciei perfecte (in viziunea lor). Apoi cand am ajuns in liceu am realizat ca nu pot sa sarut o fata sau sa o tin de mana ,sau...orice ce presupunea apropiere ,daca....nu aveam o "relatie". Ce inseamna relatie la 16 ani? La ce e ea buna? Nu am stiut niciodata. Am avut "relatii" de aproximativ 5 zile ,o data la cateva luni...si cam asta a fost in ceea ce priveste perioada respectiva. Eu visam sa o sarut ,sa o ating ,sa ii fac capul avion cu ideile mele ,sa fac dragoste cu ea...iar ea visa sa "fim impreuna". Ma suna non-stop ,vroia sa facem o groaza de chestii impreuna ,sa stam in aceeasi banca ,sa venim si sa plecam de la liceu impreuna :)
Buuun. In facultate m-am indragostit cu adevarat de o fata si am inceput o "relatie". Din primul an am stiut cum e nunta perfecta ,cam cati invitati sa avem ,nume de copii...i-am cunoscut parintii in primele saptamani ,a trebuit sa le plac (desi chiar nu mi-am dorit) ,se supara daca luam vreo decizie de capul meu ,daca uitam "date importante" ,trebuia sa "sarbatorim" lunar aniversarea noastra....samd. Eu imi doream sa iesim cu prietenii ,sa radem ,sa stam pana tarziu ,sa aiba fantezii sexuale ,sa fie incitanta ,seducatoare ,sa zica glume ,sa ma faca sa rad ,sa accepte o provocare sa intre in grupul meu de prieteni (ea nu prea avea un grup)...M-a plictisit si m-a enervat. Ne certam des ,ma simteam complet sufocat de tot ceea ce faceam si eu nu imi doream. Ajunsesem sa ma simt vinovat ca ies cu prietenii mei sau ca flirtez cu o fata la facultate ,practic orice lucru care ameninta "stabilitatea". Nu era nimic stabil in relatia aia...doar dorinta ei maniacala de a avea "relatia stabila". Am renuntat in cele din urma.
A urmat un lung sir ,amuzant chiar de "relatii". Deja era absolut stereotipic. Primele intalniri erau discutii despre "viitor". trebuia musai sa se stie daca imi plac copii ,daca ma vad casatorit (deja aveam 24-25 de ani). Indiferent de cat de puternica era atractia nu faceam sex decat daca "relatia" avansa intr-un mod "stabil".
Tin minte ca acum cativa ani m-am dus la un "blind date" si m-am prezantat ca fiind muzician ,chitarist. Cantam intr-o formatie underground si traiam din ce iesea la cantari prin baruri. Visul meu era sa imi iau o chitara "Fender" stratocaster si sa colind lumea cantand in intersectii aglomerate si castigandu-mi existenta ca sa merg in urmatorul oras...Nici nu stiu cand tipa respectiva a disparut din peisaj :)) .La vreo doua zile dupa am sunat-o ,si evident nu a raspuns. I-am trimis un SMS ca a fost o gluma si ca de fapt sunt un tip normal ,urmeaza sa termin medicina ,ma pregatesc pentru rezidentiat..etc. M-a sunat ea si cu o voce teribil iritata mi-a zis ca ea nu isi "pierde timpul" cu genul asta de glume tampite. Ca ea cauta "ceva serios".
Buunnn....si atunci ma intreb ,sincer. Oare este de condamnat cand un barbat cauta sex facil ,superificial ,de o noapte...in egoismul sau feroce? Asta il bucura pe el ,asta ii este nevoia. DIn moment ce femeile cel putin 80% din cele cunoscute de mine si-au dorit la fel de egoist ,superificial si turbat...un barbat cu care sa faca o "relatie stabila". Diferenta poate fi doar in durata ,poate. Dar ambele dorinte sunt egoiste si nu au nicio treaba cu ceea ce isi doreste de fapt partenerul.
Precum miile de site-uri porno cu tot felul de "scarbosenii" (citez din niste puritane ale forumului ce posteaza non-stop la topicurile "deocheate") creeate special pentru dorintele egoiste ale barbatilor ,exista zeci ,sute de publicatii si forumuri cu si despre mirese ,nunti ,miresici ,botezuri ,cezariene ,conceptie ,contraceptie...bla bla bla :) .In opinia lor (a femeilor) acele site-uri sunt absolut OK ,iar alea porno sunt niste "tampenii" pe care...nu le inteleg :) . Ei bine ,sentimentul e reciproc.
In loc de epilog. Acum am 27 de ani si AM o relatie stabila. De fapt sunt casatorit. Ba chiar am si un copil cu ea. O iubesc ca pe ochii din cap. Stiti de ce? Pai...cand am iesit la o plimbare prima oara m-a ascultat. A vrut sa stie toate tampeniile pe care eu le-am debitat. Nu vroia sa se marite ,nu stia daca vrea copii...nu prea o interesau urmatorii 5 ani. Vroia doar sa ma cunoasca si s-a indragostit de mine. Era amuzanta ,vesela ,ma iubea ,avea fantezii sexuale ,m-a sedus ,m-a facut sa vreau sa o mai vad si maine ,si poimaine si in fiecare zi din ultimii 3 ani. Nu mi-a impuiat capul cu rochii de mireasa ,torturi ,nunti ,botezuri ,bliz-bliz-uri ,dar in schimb mi-a dat fiori nebanuiti de fiecare data cand am facut dragoste. Am batut tara in lung si in lat cu ea ,am decis amandoi cand sa ne mutam impreuna ,apoi ca ne dorim un copil si intr-un final ne-am casatorit pentru ca am vrut amandoi :) (si parintii ei :P ) . Eu am fost cat se poate de stabil ,monogam si fidel...doar atunci cand o EA a fost in stare sa nu fie disperata si oarba in a-si dori (doar) asta de la mine ;)
Acum....daca a avut cineva rabdare sa citeasca ce am scris...voi ce parere aveti? Exista sau nu un sindrom al "relatiei stabile" care sufoca si plictiseste barbatul...si care provoaca atatea certuri si despartiri? Oare o femeie cand zice "am dat totul" isi da seama ca a dat totul doar din perspectiva ei ,si nicidecum a lui? ....
kudika318270
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:14
cred ca tipa te a cucerit initial cu fanteziile ei sexuale..si apoi ai descoperit ca este o femeie normala care nu te streseaza cu ideile ei despre relatii stabile
kudika318270
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:16
De la: Smokey, la data 2011-03-19 06:39:49 Salutare tuturor! Am avut in seara asta o discutie foarte interesanta (zic eu) cu un prieten despre relatii si cum le percep oamenii si desi sunt sigur ca voi calca pe "coada" cateva forumiste ,chiar as vrea sa expun aceste pareri pe un forum dedicat femeilor :)
Citesc des forumul asta ,citesc si altele ,am scris intr-o vreme articole pentru site-uri similare ,si de cand ma stiu ,de cand am incercat sa ating subiectul "femei" inevitabil se ajunge la subiectul "relatii stabile".
Am ajuns la concluzia ca pe cat de superficiali sunt barbatii in goana dupa sex ,pe atat de pornite si oarbe sunt femeile in goana lor dupa stabilitate. De la 7 ani cand noi baietii ne jucam jocuri de explorare ,de competitie ,sportive ,etc , fetitele din blocul meu se jucau de-a mama si de-a tata. Isi imitau parintii ,si creeau pe cat posibil climatul casniciei perfecte (in viziunea lor). Apoi cand am ajuns in liceu am realizat ca nu pot sa sarut o fata sau sa o tin de mana ,sau...orice ce presupunea apropiere ,daca....nu aveam o "relatie". Ce inseamna relatie la 16 ani? La ce e ea buna? Nu am stiut niciodata. Am avut "relatii" de aproximativ 5 zile ,o data la cateva luni...si cam asta a fost in ceea ce priveste perioada respectiva. Eu visam sa o sarut ,sa o ating ,sa ii fac capul avion cu ideile mele ,sa fac dragoste cu ea...iar ea visa sa "fim impreuna". Ma suna non-stop ,vroia sa facem o groaza de chestii impreuna ,sa stam in aceeasi banca ,sa venim si sa plecam de la liceu impreuna :)
Buuun. In facultate m-am indragostit cu adevarat de o fata si am inceput o "relatie". Din primul an am stiut cum e nunta perfecta ,cam cati invitati sa avem ,nume de copii...i-am cunoscut parintii in primele saptamani ,a trebuit sa le plac (desi chiar nu mi-am dorit) ,se supara daca luam vreo decizie de capul meu ,daca uitam "date importante" ,trebuia sa "sarbatorim" lunar aniversarea noastra....samd. Eu imi doream sa iesim cu prietenii ,sa radem ,sa stam pana tarziu ,sa aiba fantezii sexuale ,sa fie incitanta ,seducatoare ,sa zica glume ,sa ma faca sa rad ,sa accepte o provocare sa intre in grupul meu de prieteni (ea nu prea avea un grup)...M-a plictisit si m-a enervat. Ne certam des ,ma simteam complet sufocat de tot ceea ce faceam si eu nu imi doream. Ajunsesem sa ma simt vinovat ca ies cu prietenii mei sau ca flirtez cu o fata la facultate ,practic orice lucru care ameninta "stabilitatea". Nu era nimic stabil in relatia aia...doar dorinta ei maniacala de a avea "relatia stabila". Am renuntat in cele din urma.
A urmat un lung sir ,amuzant chiar de "relatii". Deja era absolut stereotipic. Primele intalniri erau discutii despre "viitor". trebuia musai sa se stie daca imi plac copii ,daca ma vad casatorit (deja aveam 24-25 de ani). Indiferent de cat de puternica era atractia nu faceam sex decat daca "relatia" avansa intr-un mod "stabil".
Tin minte ca acum cativa ani m-am dus la un "blind date" si m-am prezantat ca fiind muzician ,chitarist. Cantam intr-o formatie underground si traiam din ce iesea la cantari prin baruri. Visul meu era sa imi iau o chitara "Fender" stratocaster si sa colind lumea cantand in intersectii aglomerate si castigandu-mi existenta ca sa merg in urmatorul oras...Nici nu stiu cand tipa respectiva a disparut din peisaj :)) .La vreo doua zile dupa am sunat-o ,si evident nu a raspuns. I-am trimis un SMS ca a fost o gluma si ca de fapt sunt un tip normal ,urmeaza sa termin medicina ,ma pregatesc pentru rezidentiat..etc. M-a sunat ea si cu o voce teribil iritata mi-a zis ca ea nu isi "pierde timpul" cu genul asta de glume tampite. Ca ea cauta "ceva serios".
Buunnn....si atunci ma intreb ,sincer. Oare este de condamnat cand un barbat cauta sex facil ,superificial ,de o noapte...in egoismul sau feroce? Asta il bucura pe el ,asta ii este nevoia. DIn moment ce femeile cel putin 80% din cele cunoscute de mine si-au dorit la fel de egoist ,superificial si turbat...un barbat cu care sa faca o "relatie stabila". Diferenta poate fi doar in durata ,poate. Dar ambele dorinte sunt egoiste si nu au nicio treaba cu ceea ce isi doreste de fapt partenerul.
Precum miile de site-uri porno cu tot felul de "scarbosenii" (citez din niste puritane ale forumului ce posteaza non-stop la topicurile "deocheate") creeate special pentru dorintele egoiste ale barbatilor ,exista zeci ,sute de publicatii si forumuri cu si despre mirese ,nunti ,miresici ,botezuri ,cezariene ,conceptie ,contraceptie...bla bla bla :) .In opinia lor (a femeilor) acele site-uri sunt absolut OK ,iar alea porno sunt niste "tampenii" pe care...nu le inteleg :) . Ei bine ,sentimentul e reciproc.
In loc de epilog. Acum am 27 de ani si AM o relatie stabila. De fapt sunt casatorit. Ba chiar am si un copil cu ea. O iubesc ca pe ochii din cap. Stiti de ce? Pai...cand am iesit la o plimbare prima oara m-a ascultat. A vrut sa stie toate tampeniile pe care eu le-am debitat. Nu vroia sa se marite ,nu stia daca vrea copii...nu prea o interesau urmatorii 5 ani. Vroia doar sa ma cunoasca si s-a indragostit de mine. Era amuzanta ,vesela ,ma iubea ,avea fantezii sexuale ,m-a sedus ,m-a facut sa vreau sa o mai vad si maine ,si poimaine si in fiecare zi din ultimii 3 ani. Nu mi-a impuiat capul cu rochii de mireasa ,torturi ,nunti ,botezuri ,bliz-bliz-uri ,dar in schimb mi-a dat fiori nebanuiti de fiecare data cand am facut dragoste. Am batut tara in lung si in lat cu ea ,am decis amandoi cand sa ne mutam impreuna ,apoi ca ne dorim un copil si intr-un final ne-am casatorit pentru ca am vrut amandoi :) (si parintii ei :P ) . Eu am fost cat se poate de stabil ,monogam si fidel...doar atunci cand o EA a fost in stare sa nu fie disperata si oarba in a-si dori (doar) asta de la mine ;)
Acum....daca a avut cineva rabdare sa citeasca ce am scris...voi ce parere aveti? Exista sau nu un sindrom al "relatiei stabile" care sufoca si plictiseste barbatul...si care provoaca atatea certuri si despartiri? Oare o femeie cand zice "am dat totul" isi da seama ca a dat totul doar din perspectiva ei ,si nicidecum a lui? ....


Da,Smokey,asa este!Voi vreti varietate ,noi stabilitate.Numai ca uneori marea majoritate alearga dupa asta cu limba pe umar in timp ce unele sunt dezorientate si"http://www.youtube.com/watch?v=MXQTWCTc0aI",sau se camufleaza foarte bine:D .Ma bucur sincer pentru tine si va doresc sa ajungeti fericiti si intelepti la nunta stranepotilor.Si nu-ti bate capul cu lectura textului tau,cine vrea citeste-bine ,cine nu-poate si mai bine(ca oricum nu-l duce si nu va intelege ce vrei sa spui).
Nonaflowermay
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:56
Draga Smokey, am citit pana la capat postarea ta si voi continua sa recitesc...de ce ? pentru ca esti un om normal, un om sanatos si felicitari ca te-ai mentinut sanatos intr-o societate bolnava, bolnava din cauza programelor biologice transformate in sociale si apoi in reguli de viata...sunt de acord cu tine in ceea ce spui si pot spune ca ai trecut cu brio testul Universului: acela de a fi , simti, comporta precum simti...
Daca imi permiti voi folosi postarea ta , pe care o voi rezuma introducand-o in worksopul pe care il voi avea in 19 aprilie despre pshiosexualitate...astept raspunsul tau...
traim intr-o societate dominata de frica, de autoritate, inca de mici copii romani erau infasati strans de nu-si puteau misca mainile si picioarele, invatand astfel ca cineva are autoritatea asupra lor si ca trebuie sa se supuna regulilor pe care societate le-a creat....astfel fetele invata de mici ca trebuie sa-l gaseasca pe Fat-Frumos si serios care sa tina in carca gospodaria un fel de cal de pus la caruta, doar ca povestile sunt interpretate gresit iar societatea e in curs de schimbare nemaifiind aceasi de acum 1000 de ani...

http://life-spiritual-coaching.blogspot.com/2011/03/tu-cum-te-prostituezi.html
psihoterapeut
Postat pe 3 Aprilie 2011 11:51
kudika074565
Postat pe 3 Aprilie 2011 12:00
imi place comentariul! e prima data cand fac un comentariu si citesc un altul, pe acest site!
ma bucur ca am facut-o si ma bucur sa vad ca exista " oameni liberi"
ashi_mar
Postat pe 3 Aprilie 2011 12:06
De la: psihoterapeut, la data 2011-04-03 11:51:36... http://life-spiritual-coaching.blogspot.com/2011/03/tu-cum-te-prostituezi.html


am facut prostia sa citesc articolul ala

ca sa nu mai faca si altii prostia, le fac un rezumat

textul probabil ca e tradus findca are cateva inadvertente logice, insa am reusit sa inteleg ....

egoul e responsabil de ceea ce ni se intampla negativ in viata, iar solutia este moartea egoului

battleofwits
Postat pe 3 Aprilie 2011 12:13
De la: psihoterapeut, la data 2011-04-03 11:51:36
traim intr-o societate dominata de frica, de autoritate, inca de mici copii romani erau infasati strans de nu-si puteau misca mainile si picioarele, invatand astfel ca cineva are autoritatea asupra lor si ca trebuie sa se supuna regulilor pe care societate le-a creat....
l


E pentru prima oara in viata mea cand citesc o tampenie atat de mare!
Datorita tehnologizarii omenirii, probabil voi mai avea ocazia.
geo_refinantat
Postat pe 3 Aprilie 2011 12:18
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-03 12:18:14
De la: psihoterapeut, la data 2011-04-03 11:51:36
traim intr-o societate dominata de frica, de autoritate, inca de mici copii romani erau infasati strans de nu-si puteau misca mainile si picioarele, invatand astfel ca cineva are autoritatea asupra lor si ca trebuie sa se supuna regulilor pe care societate le-a creat....
l


E pentru prima oara in viata mea cand citesc o tampenie atat de mare!
Datorita tehnologizarii omenirii, probabil voi mai avea ocazia.


si in armata se folosea aceasi tehnica pentru a te culca la ora fixa ... iti imobilizai mana sub patura (in pozitie de drepti)

exact cum faceau mamele cu bebelusii pentru ai adormi (infasurandui)


battleofwits
Postat pe 3 Aprilie 2011 12:20
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 12:20:53
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-03 12:18:14
De la: psihoterapeut, la data 2011-04-03 11:51:36
traim intr-o societate dominata de frica, de autoritate, inca de mici copii romani erau infasati strans de nu-si puteau misca mainile si picioarele, invatand astfel ca cineva are autoritatea asupra lor si ca trebuie sa se supuna regulilor pe care societate le-a creat....
l


E pentru prima oara in viata mea cand citesc o tampenie atat de mare!
Datorita tehnologizarii omenirii, probabil voi mai avea ocazia.


si in armata se folosea aceasi tehnica pentru a te culca la ora fixa ... iti imobilizai mana sub patura (in pozitie de drepti)

exact cum faceau mamele cu bebelusii pentru ai adormi (infasurandui)




Din fericire am trecut prin cosmarul numit armata obligatorie. In afara de lumina stinsa, nici un alt factor sau tehnica nu era scoasa la iveala pentru a dormi la ora fixa.
Iar infasatul copiilor are mai multe motivatii, dar nici una nu se refera la control si la socitate.
geo_refinantat
Postat pe 3 Aprilie 2011 12:24
De la: Smokey, la data 2011-03-19 06:39:49 Salutare tuturor! Am avut in seara asta o discutie foarte interesanta (zic eu) cu un prieten despre relatii si cum le percep oamenii si desi sunt sigur ca voi calca pe "coada" cateva forumiste ,chiar as vrea sa expun aceste pareri pe un forum dedicat femeilor :)
Citesc des forumul asta ,citesc si altele ,am scris intr-o vreme articole pentru site-uri similare ,si de cand ma stiu ,de cand am incercat sa ating subiectul "femei" inevitabil se ajunge la subiectul "relatii stabile".
Am ajuns la concluzia ca pe cat de superficiali sunt barbatii in goana dupa sex ,pe atat de pornite si oarbe sunt femeile in goana lor dupa stabilitate. De la 7 ani cand noi baietii ne jucam jocuri de explorare ,de competitie ,sportive ,etc , fetitele din blocul meu se jucau de-a mama si de-a tata. Isi imitau parintii ,si creeau pe cat posibil climatul casniciei perfecte (in viziunea lor). Apoi cand am ajuns in liceu am realizat ca nu pot sa sarut o fata sau sa o tin de mana ,sau...orice ce presupunea apropiere ,daca....nu aveam o "relatie". Ce inseamna relatie la 16 ani? La ce e ea buna? Nu am stiut niciodata. Am avut "relatii" de aproximativ 5 zile ,o data la cateva luni...si cam asta a fost in ceea ce priveste perioada respectiva. Eu visam sa o sarut ,sa o ating ,sa ii fac capul avion cu ideile mele ,sa fac dragoste cu ea...iar ea visa sa "fim impreuna". Ma suna non-stop ,vroia sa facem o groaza de chestii impreuna ,sa stam in aceeasi banca ,sa venim si sa plecam de la liceu impreuna :)
Buuun. In facultate m-am indragostit cu adevarat de o fata si am inceput o "relatie". Din primul an am stiut cum e nunta perfecta ,cam cati invitati sa avem ,nume de copii...i-am cunoscut parintii in primele saptamani ,a trebuit sa le plac (desi chiar nu mi-am dorit) ,se supara daca luam vreo decizie de capul meu ,daca uitam "date importante" ,trebuia sa "sarbatorim" lunar aniversarea noastra....samd. Eu imi doream sa iesim cu prietenii ,sa radem ,sa stam pana tarziu ,sa aiba fantezii sexuale ,sa fie incitanta ,seducatoare ,sa zica glume ,sa ma faca sa rad ,sa accepte o provocare sa intre in grupul meu de prieteni (ea nu prea avea un grup)...M-a plictisit si m-a enervat. Ne certam des ,ma simteam complet sufocat de tot ceea ce faceam si eu nu imi doream. Ajunsesem sa ma simt vinovat ca ies cu prietenii mei sau ca flirtez cu o fata la facultate ,practic orice lucru care ameninta "stabilitatea". Nu era nimic stabil in relatia aia...doar dorinta ei maniacala de a avea "relatia stabila". Am renuntat in cele din urma.
A urmat un lung sir ,amuzant chiar de "relatii". Deja era absolut stereotipic. Primele intalniri erau discutii despre "viitor". trebuia musai sa se stie daca imi plac copii ,daca ma vad casatorit (deja aveam 24-25 de ani). Indiferent de cat de puternica era atractia nu faceam sex decat daca "relatia" avansa intr-un mod "stabil".
Tin minte ca acum cativa ani m-am dus la un "blind date" si m-am prezantat ca fiind muzician ,chitarist. Cantam intr-o formatie underground si traiam din ce iesea la cantari prin baruri. Visul meu era sa imi iau o chitara "Fender" stratocaster si sa colind lumea cantand in intersectii aglomerate si castigandu-mi existenta ca sa merg in urmatorul oras...Nici nu stiu cand tipa respectiva a disparut din peisaj :)) .La vreo doua zile dupa am sunat-o ,si evident nu a raspuns. I-am trimis un SMS ca a fost o gluma si ca de fapt sunt un tip normal ,urmeaza sa termin medicina ,ma pregatesc pentru rezidentiat..etc. M-a sunat ea si cu o voce teribil iritata mi-a zis ca ea nu isi "pierde timpul" cu genul asta de glume tampite. Ca ea cauta "ceva serios".
Buunnn....si atunci ma intreb ,sincer. Oare este de condamnat cand un barbat cauta sex facil ,superificial ,de o noapte...in egoismul sau feroce? Asta il bucura pe el ,asta ii este nevoia. DIn moment ce femeile cel putin 80% din cele cunoscute de mine si-au dorit la fel de egoist ,superificial si turbat...un barbat cu care sa faca o "relatie stabila". Diferenta poate fi doar in durata ,poate. Dar ambele dorinte sunt egoiste si nu au nicio treaba cu ceea ce isi doreste de fapt partenerul.
Precum miile de site-uri porno cu tot felul de "scarbosenii" (citez din niste puritane ale forumului ce posteaza non-stop la topicurile "deocheate") creeate special pentru dorintele egoiste ale barbatilor ,exista zeci ,sute de publicatii si forumuri cu si despre mirese ,nunti ,miresici ,botezuri ,cezariene ,conceptie ,contraceptie...bla bla bla :) .In opinia lor (a femeilor) acele site-uri sunt absolut OK ,iar alea porno sunt niste "tampenii" pe care...nu le inteleg :) . Ei bine ,sentimentul e reciproc.
In loc de epilog. Acum am 27 de ani si AM o relatie stabila. De fapt sunt casatorit. Ba chiar am si un copil cu ea. O iubesc ca pe ochii din cap. Stiti de ce? Pai...cand am iesit la o plimbare prima oara m-a ascultat. A vrut sa stie toate tampeniile pe care eu le-am debitat. Nu vroia sa se marite ,nu stia daca vrea copii...nu prea o interesau urmatorii 5 ani. Vroia doar sa ma cunoasca si s-a indragostit de mine. Era amuzanta ,vesela ,ma iubea ,avea fantezii sexuale ,m-a sedus ,m-a facut sa vreau sa o mai vad si maine ,si poimaine si in fiecare zi din ultimii 3 ani. Nu mi-a impuiat capul cu rochii de mireasa ,torturi ,nunti ,botezuri ,bliz-bliz-uri ,dar in schimb mi-a dat fiori nebanuiti de fiecare data cand am facut dragoste. Am batut tara in lung si in lat cu ea ,am decis amandoi cand sa ne mutam impreuna ,apoi ca ne dorim un copil si intr-un final ne-am casatorit pentru ca am vrut amandoi :) (si parintii ei :P ) . Eu am fost cat se poate de stabil ,monogam si fidel...doar atunci cand o EA a fost in stare sa nu fie disperata si oarba in a-si dori (doar) asta de la mine ;)
Acum....daca a avut cineva rabdare sa citeasca ce am scris...voi ce parere aveti? Exista sau nu un sindrom al "relatiei stabile" care sufoca si plictiseste barbatul...si care provoaca atatea certuri si despartiri? Oare o femeie cand zice "am dat totul" isi da seama ca a dat totul doar din perspectiva ei ,si nicidecum a lui? ....



Eu am citit tot ce ai scris si chiar mi-a placut sa vad si punctul de vedere al unui barbat. Parerea mea este ca toti ne dorim stabilitate, insa si eu am observat la femei ( prietene, cunostinte) ca marea majoritate tanjesc dupa mariaj si vorbesc incontinuu de nunti, botezuri, rochite etc. Cateodata obosesc sa le aud si chiar imi devin enervante, insa le inteleg, deoarece si eu sunt femeie si experimentez anumite trairi.
Cred ca o mare parte din vina o are societatea in care traim care judeca foarte mult femeia. Mereu aud afirmatii gen : "are 27 ani si e nemaritata" sau " are 25 de ani si a avut doar aventuri- deci e o femeie usoara, ce fel de mama ar fi o astfel de femeie". Vezi tu, noi suntem judecate pentru orice, si daca alegem o relatie stabila si daca alegem sa ne bucuram de viata si de tinerete si sa experimentam.
Pe de alta parte, multe dintre noi ne dorim o asa zisa relatie tocmai de teama sa nu fim ranite, sau sa fim folosite doar pt sex de catre voi, barbatii. In acelasi timp, si barbatii si spun asta referind-ma si la mine. Mai concret, sunt foarte multi barbati care au atitudine de genul " te plac, esti frumoasa, vreau sa afcem sex si apoi vedem noi daca totusi avem o relatie" . Ti se pare ok? Mie nu.
kudika056560
Postat pe 3 Aprilie 2011 12:28
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-03 12:24:58
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 12:20:53
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-03 12:18:14
De la: psihoterapeut, la data 2011-04-03 11:51:36
traim intr-o societate dominata de frica, de autoritate, inca de mici copii romani erau infasati strans de nu-si puteau misca mainile si picioarele, invatand astfel ca cineva are autoritatea asupra lor si ca trebuie sa se supuna regulilor pe care societate le-a creat....
l


E pentru prima oara in viata mea cand citesc o tampenie atat de mare!
Datorita tehnologizarii omenirii, probabil voi mai avea ocazia.


si in armata se folosea aceasi tehnica pentru a te culca la ora fixa ... iti imobilizai mana sub patura (in pozitie de drepti)

exact cum faceau mamele cu bebelusii pentru ai adormi (infasurandui)




Din fericire am trecut prin cosmarul numit armata obligatorie. In afara de lumina stinsa, nici un alt factor sau tehnica nu era scoasa la iveala pentru a dormi la ora fixa.
Iar infasatul copiilor are mai multe motivatii, dar nici una nu se refera la control si la socitate.


eu stiu ca pe copil daca vrei sa-l culci, il imobilizezi, in felul asta nu se mai agita (sa dea din maini si picioare) si il ia somnul

battleofwits
Postat pe 3 Aprilie 2011 12:33
salut....intrasem cu gandul sa iti contrazic postul...si pe masura ce citeam...m am "indragostit" de ce ai scris....bai, deci asa este!!!!!!!!!!! femeile cu stabilitatea, voi cu sexul, viata boema etc....luptele a doua nevoi care se intalnesc undeva la mijloc...As vrea sa te intreb insa....ce se intampla cand....ea vrea sa cante la chitara prin vama veche si sa mearga la concerte..si el vrea o viata stabila si o familie? Au sanse sa se intalneasca ...la mijloc?
parvati
Postat pe 3 Aprilie 2011 12:36
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 12:33:08
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-03 12:24:58
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 12:20:53
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-03 12:18:14
De la: psihoterapeut, la data 2011-04-03 11:51:36
traim intr-o societate dominata de frica, de autoritate, inca de mici copii romani erau infasati strans de nu-si puteau misca mainile si picioarele, invatand astfel ca cineva are autoritatea asupra lor si ca trebuie sa se supuna regulilor pe care societate le-a creat....
l


E pentru prima oara in viata mea cand citesc o tampenie atat de mare!
Datorita tehnologizarii omenirii, probabil voi mai avea ocazia.


si in armata se folosea aceasi tehnica pentru a te culca la ora fixa ... iti imobilizai mana sub patura (in pozitie de drepti)

exact cum faceau mamele cu bebelusii pentru ai adormi (infasurandui)




Din fericire am trecut prin cosmarul numit armata obligatorie. In afara de lumina stinsa, nici un alt factor sau tehnica nu era scoasa la iveala pentru a dormi la ora fixa.
Iar infasatul copiilor are mai multe motivatii, dar nici una nu se refera la control si la socitate.


eu stiu ca pe copil daca vrei sa-l culci, il imobilizezi, in felul asta nu se mai agita (sa dea din maini si picioare) si il ia somnul

thadoogback
Postat pe 3 Aprilie 2011 12:37
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
thadoogback
Postat pe 3 Aprilie 2011 12:37
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 12:33:08
eu stiu ca pe copil daca vrei sa-l culci, il imobilizezi, in felul asta nu se mai agita (sa dea din maini si picioare) si il ia somnul



E preferabil sa-l infasezi. Astfel mainile si picorusele lui sunt in siguranta.
N-are treaba cu agitatia. Stie cand sa doarma, cand sa se trezeasca si cand sa planga. Le face instinctiv.
geo_refinantat
Postat pe 3 Aprilie 2011 12:38
Frumos si interesant punctul tau de vedere...
KristaKrisa
Postat pe 3 Aprilie 2011 12:45
De la: KristaKrisa, la data 2011-04-03 12:45:22Frumos si interesant punctul tau de vedere...


Al cui?
geo_refinantat
Postat pe 3 Aprilie 2011 12:48
1.In iubire nu exista cale de mijloc sau centura de siguranta
sau risti totul,sau nu risti nimic.
2.barbatii vor aventuri cu femeile care vor relatii serioase si vor relatii serioase cu femeile care vor aventuri
3.A real man doesn't love a million girls. He loves one girl in a million ways.
yarrubas
Postat pe 3 Aprilie 2011 13:10
Concluzia la toata povestea ta, este ca pentru fiecare exista momentul de inceput sau de relati stabila, fiecare sac isi gaest petecul, dar, momentul respectiv trebuie sa il simti atit tu cit si cea de linga tine.Este secolul vitezei si ce e culmea pentru mine ca multi baieti si multe fete vor sa isi traiasca viata si se casatoresc foooarte tirziu, fac copii mult prea tirziu si se trezesc la o virsta ca se simt batrini, deci fiecare lucru isi are rostul sau, casatoria, copii etc.Mie imi place enorm cind merg cu fiul meu de 16 ani undeva si cei din jurul nostru cred ca sintem frati, ma simt tinara si frumoasa.daca faci un copil de tinara, nu inseamna ca e o povara dimpotriva trebuie sa gindesti faptul ca dupa n ani te simti tot tinara si ai si un copil mare, este nemaipomenit.Acum fiecare judeca lucrurile cum crede,cind eram eu tinara se faceau copii la 20-25 de ani acum tinerii se casatoresc dupa 30 si se mira ca nu pot concepe copii,deci toate la timpul lor.Stiu fiecare crede ca trebuie mai intii sa aiba casa, masina, servici bun dar se pot realiza toate deodata cu multa rabdare, munca, incredere in fortele proprii.Poti face facultate si daca ai copil mic,cazul meu, am facut post liceala si mergeam cu copilul in carucior avea 3 ani, la scoala, la ore, profesorii au fost ingaduitori, sint convinsa ca si acum ar fi, sint oameni si ei.Am facut si facultate, copilul era mai marisor, dar am imbinat toate ste, am putut fi mama, sotie, eleva, de toate.Se poate.Am vazut America pentru un contract de 6 luni, copilul a ramas cu tatal lui si cu bunicii, eu mi-am implinit visul si iacata am facut multe intr-un timp relativ scurt.Normal am si rate la banca dar am casa cu curte, ciini, pisica, flori sadite cu mina mea,tufe si tufisuri care mai de care mai interesante saditi de sotul meu.Concluzia poti vea de toate cu jumatatea ta chiar daca la un moment dat de coplesesc grijile, aveti incredere in voi.Viata e frumoasa daca sti sa tio faci frumoasa, trebuie sa lupti si sa lupti dar sa nu te lasi, trebuie sa casti bine ochii in jurul tau si sa faci alegerea corecta in privinta partenerului, partenerei ca restul se fac impreuna.Da, casnicia este o mare loterie dar,relatiile lungi si in final casatoia dupa parerea mea nu sint bune.Boala lunga, moarte sigura.Acum sa nu credeti ca oi fi vreo babatie, am 40 de ani dar ma simt ca la 30, chiar mai bine.Nu am avut mereu incredere inmine dar asta au venit in timp si credetima e minunat tot ce e in jurul meu, as vrea ca fiecare sa aiba norocul si increderea mea, nu e greu, trebuie sa poti sa mergi inainte orice obstacole ai avea in viata.Mult noroc tuturor!!!
ceusernameevalabil
Postat pe 3 Aprilie 2011 13:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nelamurire.. 13 De la: cami_goanga10 6 Aprilie 2010 18:39
Miopie 17 De la: gratuit89 20 Decembrie 2009 04:04
Lipsa de subiecte in relatie 15 De la: Micael 15 Februarie 2011 12:22
internetu'... 26 De la: aleera 14 Februarie 2009 00:02
buna la toata lumea 13 De la: rockk 22 Februarie 2011 16:19