Mai multe
|
Buna fetelor, Va scriu in ideea de a afla si alte pareri cu privire la experienta pe care am avut-o de curand. Am fost implicata intr-o relatie foarte frumoasa care s-a sfarsit de curand. Singurul element care ne umbrea fericirea era dorinta lui de a pleca in afara, eu nedorindu-mi acelasi lucru. Stiam k trebuia sa discutam despre asta la un moment dat si am ales sa pun cartile pe fata intr-o zi. Ne-am despartit dupa doi ani fantastici sub pretextul k ne dorim lucruri diferite, asta dupa discutia initiata de mine cu privire la viitorul nostru. El mi-a zis atunci k tot ce isi doreste este sa plece din tara, sa-si construiasca un viitor mai bun si stie k eu nu vreau la fel. Si sub motivul asta, a ales sa se desparta de mine, bineinteles, gandindu-se la mine, in primul rand, si apoi la el, cand a luat decizia. Bineinteles, spunandu-mi k tocmai pentru ca ma iubeste a facut pasul asta, k sa nu ma mai tina in loc cata vreme eu imi doresc o famile, iar el isi doreste doar sa plece. Am insistat si am plans, dar nu a fost de induplecat. Cu cateva saptamani inainte imi povestise de o tipa de la servici si cand a observat ca m-am intristat, mi-a spus sa nu-mi fac probleme, k el pe mine ma iubeste si ii ofer tot ce isi poate dori de la o femeie. A trecut mai bine de 1 luna de atunci si eu inca sufar si plang, iar de doua zile am aflat ca are deja pe altcineva, probabil aceeasi colega de servici, de care s-a si despartit intre timp si s-a impacat ulterior. Cred k era deja in "tratative" cu ea inca de cand eram impreuna si eu i-am servit pe tava motivul potrivit pentru despartire. Si culmea ipocriziei, dupa ce i-am reprosat k s-a schimbat, ca nu-l mai recunosc dupa doi ani in care ne-am iubit enorm (parerea mea), mi-a zis k nu-i asa, k a ramas acelasi tip cum il stiu, k este un om bun si k isi doreste sa imi pastrez imaginea despre el asa cum a fost inainte. In plus, de curand, m-a contactat pe mess sa vada ce fac si cum mi-am petrecut vacanta pe care o planificasem de pe vremea in care eram cu el. Asta dupa ce o prietena de-a mea se vazuse deja cu el si iubita lui actuala. Cred k pur si simplu a vrut sa vada daca am aflat despre noua tipa. Realizez ca am fost mintita in tot acest timp. Pana de curand, eu inca mai speram in impacare, crezand ca singurul motiv al despartirii noastre era dorinta lui de afirmare in alta tara. Dar acum vad ca nu e asa si e foarte dureros pentru ca am avut cea mai mare incredere in el, mi-am deschis sufletul in fata lui si el m-a eliminat foarte elegant din viata lui, sub un pretext neutru cand de fapt adevarul era altul. Vreau sa nu ma mai gandesc la el, vreau sa-mi revin, dar imi e f greu. Dar m-am saturat sa tot sufar, sa ma las afectata cand vad k lui nu-i mai pasa de mine. De cand am aflat despre tipa asta, imi este f sila de el, dar nu-mi e suficient k sa pot merge mai departe. |
||
|
Andriushka Postat pe 19 Martie 2011 13:02 |
||
|---|---|---|
Hehehe. MA intreb ce ar fi facut daca tu acceptai sa pleci cu el in alta tara. Oare cum s-ar fi scos atunci? Asta e, nu ai stiut sa joci cartea, ca sa il prinzi cu pisica-n ...pantaloni. Se pare ca nu a fost chiar minunata relatia voastra, mai ales pt el. E foarte trist ceea ce traiesti tu acum, dar trebuie sa mergi mai departe. Solutii minune nu cred ca sunt, doar sa ai forta pt a depasi momentul. Repet: dragostea e un joc de ruleta; uneori pierzi, alteori castigi. Continua sa joci, totusi!
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 19 Martie 2011 13:25 |
||
imi place, asta vroia sa fug cat mai departe, era singura lui dorinta, asta nu, da ea era taota numa o fericire. e o adevarata drama . tot m am intristat, gata |
||
|
|
||
|
rockk Postat pe 19 Martie 2011 13:29 |
||
eu zic ca nu merita, sincer! adica din moment ce el a cautat tot felul de pretexte sa va despartiti ar fi cazul sa stergi tot cu buretele. daaa, 2 ani de iubire, etc etc bla bla bla. uita tot si ia-o de la 0. best wishes.
|
||
|
deea_adrenaline Postat pe 20 Martie 2011 10:00 |
||
| Daca i-ai vorbit de viitorul vostru impreuna....Probabil era deja combinat cu colega lui si asta a fost picatura care a umplut paharul,asa ca,a ales sa-ti dea papuceii.Daca iti tineai gura si n-ai fi vorbit de viitor,ar fi jonglat cu amundoua da asa cand stie ca una vrea sa-l lege,nu mai e deloc interesant sa stai cu ea...si mai ales daca nu prea ai cine stie ce sentimente pentru ea. | ||
|
Barbie30_ Postat pe 20 Martie 2011 10:53 |
||
| Asta o sa incerc sa fac. Stiu k nu mai merita nimic din partea mea. Multumesc :) | ||
|
Andriushka Postat pe 20 Martie 2011 14:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| de ce se poarta asa? | 32 | De la: kudika092976 12 Decembrie 2010 11:06 |
| scrisoare pentru EL | 34 | De la: mahy33 3 Ianuarie 2010 23:52 |
| ce sa fac? | 6 | De la: kudika_7499 20 Mai 2012 21:38 |
|
|
||
| ..Sunt complicat emotional :) | 6 | De la: kudika_10951 29 Iulie 2012 14:20 |
| Jucator sau Jucarie? | 9 | De la: geo_x 30 August 2009 22:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.