Setari Cookie-uri

RAZBUNARE

se vede ca nu ai citit in copilarie ciresarii .... si bateai turca cu baieti pe drumuri

touche pussy cat....
nici Joules Verne nu mi-a fost pe plac.....de gustibus.
ai citit numai dickens si platon?
pickard
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:33
De la: pickard, la data 2011-04-03 20:33:51se vede ca nu ai citit in copilarie ciresarii .... si bateai turca cu baieti pe drumuri

touche pussy cat....

John Galsworthy, Henrik Sienkiewicz, printre alti....
contesina
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:38
De la: blue_deeya, la data 2011-03-19 20:36:10M-am gandit mult daca sa scriu asta sau nu si am decis sa o fac pt ca sunt foarte confuza.Acum ceva timp am cunoscut pe net un tip si am discutat,dupa care ne-am intalnit.Toate bune si frumoase , dar relatia a evoluat extrem de repede si am inceput sa ma indragostesc de el.Intr-o seara ne-am oprit la o benzinarie si cat timp a lipsit ma gandeam daca si el a inceput sa tina la mine.Din curiozitate am vrut sa vad cum sunt trecuta la el in tel,asa ca i-am dat bip.Uimita am observat ca avea tel inchis...cand am luat telefonul am vazut ca era pe offline,lucru care mi s-a parut dubios si am inceput sa ma uit prin mesaje.Surpriza: no message-nici trimis nici primit.Cand a venit in masina am inceput sa discut,explicandu-i si ca nu am avut intentia de a-l controla,iar el mi-a spus ca e pe off in ideea sa nu-l sune cei de la munca sau sa nu fim deranjati de altcineva.Parea plauzibila explicatia,insa n-am vrut sa o cred pt.ca m-am gandit ca daca nu vroia sa fim deranjati il inchidea,insa era pe offline ca eu sa cred ca e deschis si sa patreze aparentele.De atunci am inceput sa fiu cu bagare de seama la multe lucruri, plus ca intuitia ma ajuta foarte mult si mi s-a intamplat de multe ori sa ''miros' baietii de la distanta.Cateodata imi lasa impresia ca tine la mine,cateodata ca nu-i pasa asa mult,insa cred ca lucrurile sunt mai mult decat evidente chiar daca el se straduieste sa nu observ nimic si are o experienta de viata mult mai vasta decat a mea(e cu 7 ani mai mare-28).Intr-o zi stateam si ma gandeam cum sa testez semnalele pe care le primesc si am decis sa fac 2 lucruri:
-unul a fost sa fac un profil fake pe site-ul pe care ne-am cunoscut si sa-i trimit mesaj
-al2lea a fost ca intr-o seara dupa ce am dormit la el si dimineata a plecat la servici ,stiind ca imi lasa cheile ca sa incui dupa ce plec sa ma reintorc si sa fac un gest dragut.
Asa ca m-am pus pe treaba,am facut profilul,i-am trimis mesaj,iar seara m-am intors la el am facut curat,dupa care i-am pregatit 2 micuri dejun(in ideea ca el lucreaza 24 de ore si pleaca dimineata si se intoarce tot dimineata) ca sa aiba de unde alege,i-am pregatit si desert si chiar i-am reamenajat camera si i-am facut un ornament(care a durat2 ore)pt masa de cafea.Am stat 5 ore sa fac toate lucrurile in casa si desi eram foarte obosita,cand am ajuns acasa tot n-am putut adormi curand pt.ca ma gandeam ca a2a zi voi afla adevarul.
A2a zi am primit raspunsul de care ma temeam:raspunsese la mesajul meu,ba chiar isi lasase ambele numere de tel si id ul si in plus mi-a demonstrat ca nu da 2 bani pe ce am facut eu in casa- m-am ales cu un multumesc si cu niste comentarii de aparenta.Nu vroiam sa-mi ofere nimic in schimb,doar vroiam sa aprecieze sincer ceea ce am facut.
Acum stau si ma gandesc ce sa fac:
-sa renunt la el?
-sa ma razbun?
-sa ma chinui sa-l fac sa ma iubeasca?
Cred ca iese si cu alte fete cand are timp si mereu isi tine telefoanele cu display ul in jos si oriunde merge le ia cu el.Cred ca a intrat in criza pt ca se apropie de30 de ani si-si cauta sotie,de aceea isi da intalniri sa o aleaga pe cea care ii convine.Acum eu ar trebui sa-l inteleg si sa-l fac sa vada ca sunt potrivita pt.el sau...?Mi-e greu sa ma decid pt.ca in afara de asta are tot ce-mi place la un baiat/barbat:(
Stiu - ati putea spune ca sunt nebuna si intr-un fel ati avea dreptate,dar hai sa fim seriosi - care dintre noi n-a vrut macar o data sa se razbune sau sa-i dea o lectie celui care ne-a ranit?
P.S:astept si pareri de la barbati plsssssssss

Atata vreau sa spun avand in vedere ideea ta de a iti face al cont pe acel site: barbatii daca stii cum sa joci teatru si daca te duce capul, sunt extrem de creduli si usor de dus, crede-ma vorbesc din experienta proprie ce e drept sunt vulpe batrana de aia.
alexia30
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:40
sincer acuma....daca il iubesti nu vei putea niciodata sa te razbuni,crede-ma am incercat-o si eu si nu m-am ales decat cu suferinta.si pana la urma cred ca cea mai buna idee e sa ii dai papucii pentru ca din ceea ce ai scris mai sus ne putem da seama ca e un semn de infidelitate si nu se merita sa fii bataia lui de joc,esti tanara si presupun ca poti avea pe cineva mai bun,care sa te iubeasca cu adevarat si sa nu te minta(ce e al tau e pus deoparte)....nu mai alerga dupa iluzii
scumpik88
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:45
De la: contesina, la data 2011-04-03 20:38:06
De la: pickard, la data 2011-04-03 20:33:51se vede ca nu ai citit in copilarie ciresarii .... si bateai turca cu baieti pe drumuri

touche pussy cat....

bine! sa fi sanatoasa!eu am citit calatoriile lui guliver
pickard
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:49
De la: pickard, la data 2011-04-03 20:49:53

touche pussy cat....

stii sa citesti??
kinki1
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:52
De la: alexia30, la data 2011-04-03 20:40:03...barbatii daca stii cum sa joci teatru si daca te duce capul, sunt extrem de creduli si usor de dus, crede-ma vorbesc din experienta proprie ce e drept sunt vulpe batrana de aia.

de parca femeile ar fi mai greu de prostit

prblema se pune, cu ce te alegi din "prostit"?
battleofwits
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:52

touche pussy cat....

si "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte".......si tu sa fi sanatos, capitane

contesina
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:55
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 20:52:48
De la: alexia30, la data 2011-04-03 20:40:03...barbatii daca stii cum sa joci teatru si daca te duce capul, sunt extrem de creduli si usor de dus, crede-ma vorbesc din experienta proprie ce e drept sunt vulpe batrana de aia.

cu un prost prostit, cumva ???
contesina
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:57
De la: contesina, la data 2011-04-03 20:57:30

un prost prostit ... e si asta o parere poate ca e bun si el la casa omului
battleofwits
Postat pe 3 Aprilie 2011 21:00
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 21:00:45

dar cui ii plac prostii ????
iar sa stai sa prostesti prostul mi se pare absolut plictisitor....
contesina
Postat pe 3 Aprilie 2011 21:11
De la: contesina, la data 2011-04-03 21:11:09
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 21:00:45

dar cui ii plac prostii ????
iar sa stai sa prostesti prostul mi se pare absolut plictisitor....

pai asa suntem si noi.daca vrem sa prostim pe cineva preferam o desteapta
pickard
Postat pe 3 Aprilie 2011 21:15
De la: contesina, la data 2011-04-03 20:55:56

touche pussy cat....

si "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte".......si tu sa fi sanatos, capitane

sa sti ca am citit-o prin clasa a doua
pickard
Postat pe 3 Aprilie 2011 21:16
De la: pickard, la data 2011-04-03 21:16:05
De la: contesina, la data 2011-04-03 20:55:56

touche pussy cat....

sa sti ca am citit-o prin clasa a doua

cata perspicacitate....
contesina
Postat pe 3 Aprilie 2011 21:30
Raman socata uneori cand vad atat de multa prostie in jurul meu si.... sunt fercita cand vad ca altii sunt mai rau decat mine !!!!!!!!!!!!!
De ce cauti ? De ce vrei sa gasesti lucruri care nu vrei sa le vezi ! Hotaraste-te daca il vrei cu adevarat si daca intr-adevar il vrei invata sa accepti unele lucruri ! Ce ai rezolvat ca ai facut asta ? Cu ce ai evoluat ?

Imi pare rau pentru el!
FlorentinaMiu
Postat pe 3 Aprilie 2011 21:36
Deci draga mea Deeya...ti-o spun pe-a dreapta: "razbunarea e a prostului" e o zicala mai veche romaneasca, dar sa ii raspunzi cu aceeasi modeda dar poate mai inzecit e perfect ok din partea mea...Indiferent ca trebuie sa fim Lady de cele mai multe ori insa unii isi merita soarta. Daca tu vrei sa stai cu unul ca el care la 5min dupa o conversatie importanta pt tine, banala pt el...ia tel si rasp la urmatoarea ciufta care ii da add sau ii trim sms, imi pare rau pt tine dar injosirile nu fac bine la nimeni...Asa ca i-ati inima in dinti si daca te tine stomacu fa-o la fel...dar tu fi desteapta las-i indicii, pune sa te sune prieteni pe care el nu-i cunoastea noapte sa te invite la club sau chestii din astea care sa-l tampeasca si mai ales tu sa fi foarte tare pe poztie ca o sa fie drameeee maxime...Adica va incepe sa fie agitata sau nah cine stie asa flii daca tu contezi pt el sau nu...Fa-o la fel dar cu cap si inzecit si chiar daca pana la Dumnezeu te manca sfintii...El cand bate bate...crede-ma!!!si so ti minte toata viata asta egal...ce-o fi sa alegi!Bafta si hai pune-te pe treaba!!!!
buTterFlyInLuv
Postat pe 3 Aprilie 2011 21:38
Il vrei langa tine cu adevarat? Atunci fa urmatoarele lucruri si scrie pe forum daca a mers, experimenteaza 3 saptamani, nu pierzi nimic, din contra vei castiga enorm:
-SA NU-L MAI SUNI TU PRIMA, SA TE SUNE EL!
-NU-I MAI GATI NIMIC SI NU-I MAI FACE NIMIC!
-IESI IN ORAS CI O PRIETENA SI PIERDETI VREMEA!
-DACA ESTI STUDENTA, PUNE MANA PE CARTE, CA O VIATA AI!
-NU-L INTREBA DACA TINE LA TINE!
-IMBRACATE SI CUAFEAZA-TE CAT MAI ELEGANL, DECENT SI ATRAGATORI, POARTA TOT TIMPUL FUSTE, DAR NU FF SCURTE!
-DACA DORMI LA ELL, NL-O MAI FACE!
-DACA TE SUNA , NU-I RASPUNDE DIN PRIMA!
DIN PACATE, FEMEILE UITA CA TREBUIE CUCERITE SI DACA LE FAC BARBATILOR CURAT SI MANCARE DIN PRIMA, EI SE PLICTISESCREPEDE SI CAUTA ALTE FETE, NU DA TOTUL, ARATA CA ESTI INDEPENDENTA SI NU DEPENDENTA DE EL. daca din prima ii faci o masa copioas, normal ca nu apreciaza, fa-l sa lupte pt o astfel de masa, macar 3,5 luni, si ai sa vezi c-o sa te laude. daca vrea mancare da-i saratele sau pop corn sau pune-l sa-si faca . Stiu ca suna aiurea, dar cu cat esti mai "rea", nu in sensul de a-ti bate joc, cu atat barbatii te vor iubi nai tare. NU TE RAZBUNA, DACA O FACI, IN MOMENTUL CAND SE VA DESPARTI DE TINE, SE VA BUCURA CA A PIERDUT O FATA CARE-I FACE RAU, NU-I DA MOTIV DE BARFA. VORBA AIA: NUMAI IN GURA BARBATULUI SA NU AJUNGI!!
kudika356809
Postat pe 3 Aprilie 2011 21:39
din pacate akum 2 ani mi s a intamplat si mie aproximativ la fel si am decis sa ma razbun...iar razbunarea nea consta in faptul k voiam sa l fac sa ma iubeasca si apoi sa i dau papucii iar dupa cateva luni l am facut sa tina la mn si apoi m am despartit de el.iar akum ma suna si incearca sa ne impacam.mi am realizat planul dar asta nu face sa ma simt mai bn....dimpotriva...il iubesc si sufar
kudika117915
Postat pe 3 Aprilie 2011 21:48
De la: kudika356809, la data 2011-04-03 21:39:47Il vrei langa tine cu adevarat? Atunci fa urmatoarele lucruri si scrie pe forum daca a mers, experimenteaza 3 saptamani, nu pierzi nimic, din contra vei castiga enorm:
-IMBRACATE SI CUAFEAZA-TE CAT MAI ELEGANL, DECENT SI ATRAGATORI, POARTA TOT TIMPUL FUSTE, DAR NU FF SCURTE!
DIN PACATE, FEMEILE UITA CA TREBUIE CUCERITE SI DACA LE FAC BARBATILOR CURAT SI MANCARE DIN PRIMA, EI SE PLICTISESCREPEDE SI CAUTA ALTE FETE, NU DA TOTUL, ARATA CA ESTI INDEPENDENTA SI NU DEPENDENTA DE EL. daca din prima ii faci o masa copioas, normal ca nu apreciaza, fa-l sa lupte pt o astfel de masa, macar 3,5 luni, si ai sa vezi c-o sa te laude. daca vrea mancare da-i saratele sau pop corn sau pune-l sa-si faca . Stiu ca suna aiurea, dar cu cat esti mai "rea", nu in sensul de a-ti bate joc, cu atat barbatii te vor iubi nai tare. NU TE RAZBUNA, DACA O FACI, IN MOMENTUL CAND SE VA DESPARTI DE TINE, SE VA BUCURA CA A PIERDUT O FATA CARE-I FACE RAU, NU-I DA MOTIV DE BARFA. VORBA AIA: NUMAI IN GURA BARBATULUI SA NU AJUNGI!!

eu am facut chestiile astea. intr-adevar m-a apreciat mai mult. dar la mine a fost umpic altfel povestea. el a gresit fata de mine ,iar eu nu i-am zis nimic. doar i-am batut obrazu mai subtil. apoi el s-a injosit in fata mea cerand a 2a sansa si implorandu-ma sa il iert deoarece el ma iubeste si tine la mine dupa care nu m-a mai cautat . dupa cateva zile l-am zarit pe strada cu noua lui draguta si in momentu in care m-a vazut s-a inrosit ff tare s-a uitat la mine . am vazut in privirea lui rusine. a luat mana fetei a incercat sa o ascunda la spate dupa care a lasat privirea in jos. evident ca am trecut mai departe si nu i-am facut nicio scena pentru ca m-am gandit ca n-are rost. cu de-a sila nu se poate. dar totusi intrebarea mea e de ce sa te umilesti ca barbat in fata unei femei ca apoi sa te duci la alta? :)
Candy8
Postat pe 3 Aprilie 2011 21:51
De la: kudika356809, la data 2011-04-03 21:39:47Il vrei langa tine cu adevarat? Atunci fa urmatoarele lucruri si scrie pe forum daca a mers, experimenteaza 3 saptamani, nu pierzi nimic, din contra vei castiga enorm:

manualul egoistei rasfatate

battleofwits
Postat pe 3 Aprilie 2011 21:52
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 21:52:29

manualul egoistei rasfatate

cuafate
miss_darine
Postat pe 3 Aprilie 2011 22:59
ma doare multtttttttttttttttttt ca eu am primit numai razbunare totul a fost o razbunare si nu stiu care a fost motivul ,ce rau i-as fii putut face ,eu i-am daruit tot si viata i-as fii daruit-o si-am primit in schimb razbunare ,dar eu am facut din ele povesti de vis
kudika183384
Postat pe 3 Aprilie 2011 23:08
razbunarea e arma prostului cum se spune din batrini
insa atunci cind este vb de dragoste de iubire in modul cel mai general
lucrurile au o alta conotatie,si vb din punctul meu de vedere am 39 de ani si
am vizut cite ceva in viata,ba chiar mi s-a intimplat sa traiesc o asemenea
intimplare ,insa am tinut ft mult la persoana respectiva si nu am putut pur si simplu sa ma razbun pe ea
si am facut ft bine pt ca orice imigrant vrea sa se intoarca cindva acasa s-au ciinii nu pleaca niciodata
de linga un abator .parerea mea in legatura cu tine este ca sa-ti vezi de treaba si lasa-ti viata sa-ti
aleaga drumul,vad ca esti o fata care te implici in iubire ,in sentimente ,sunt alaturi de tine si eu
sunt la fel ,atunci cind iubesc de-si mi s-a intimplat o singura data ,o fac asa cum trebuie insa
nu trebuie sa te implici intr-o relatie unde se instaureaza monotonia asa de repede,ea vine mai tirziu fara doar si poate ,dar macar atunci cind esti in putere si tinara traiesteti viata si nimic mai mult.
sunt convins ca undeva este si iubirea ta ,trebuie s-o cauti si asata inseamna sa traiesti.
multa bafta!
LOPY_71
Postat pe 3 Aprilie 2011 23:44
De la: kudika224927, la data 2011-04-03 12:24:40fa-i un copil

Ce semeni cu Marco...
Barbie30_
Postat pe 4 Aprilie 2011 01:37
Draga eu cred ca totusi dupa spusele tale si ca totusi ai depus un efort de 5 ore el daca era gentil putea frumos sati ofere cel putin 3 trandafiri pentru gestul tau frumos pacat eu spun nu este pentru tine nu te merita
jean31
Postat pe 4 Aprilie 2011 02:30
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el despre ce simti si ce crezi tu despre ce face sau nu face el. Daca stai sa il ademenesti intr-o capcana sau sa il controlezi, nu rezolvi nimic. Intr-o relatie, cel mai important lucru este comunicarea. Daca ea nu exista, relatia nu prea are sanse de supravietuire. Vorbeste cu el, intelege-l, nu-i face figuri de genul "si pe mine de ce ma tii ca pe o proasta", pentru ca nu ajungi nicaieri. Fii intelegatoare, de fapt, asculta-l si in felul asta, daca intr-adevar el nu-si doreste o relatie "mai lunga" cu tine, tu o sa stii de la capul locului si nu o sa iti pierzi timpul stresandu-te daca e cu una sau alta pe undeva. Comunica si iti va fi bine. Crede-ma pe cuvant. Oricine poate fi suspicios, pt ca asa este natura umana, dar pana nu deschizi gura, nu rezolvi nimic. Asa ca ce alegi? Sa vorbesti despre ce te framanta, sau sa te stresezi tacand? Tu decizi
sm1r3
Postat pe 4 Aprilie 2011 03:07
Tu insati spui ca are tot ce-ti place la un baiat;ia-l la pachet si cu defectele.
viogen26
Postat pe 4 Aprilie 2011 08:56
buna,sincer....ala nu merita nimic.da-l dracu !!!!
andame
Postat pe 4 Aprilie 2011 09:29
De la: andame, la data 2011-04-04 09:29:03buna,sincer....ala nu merita nimic.da-l dracu !!!!
VB FRUMOS
thadoogback
Postat pe 4 Aprilie 2011 09:33
Daca nu aveti mult timp impreuna nu inteleg dc te complici?! plus ca din start ai vz ce fel de om este......e plina balta de pesti!!! tu dc te-ai oprit la el? mai departe urmatorul!! in locul tau nici nu ii mai raspundeam la telefoane!
Bafta
vyrtual
Postat pe 4 Aprilie 2011 09:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ai vreun regret din trecut? Exista ceva ce ai fi vrut sa faci (sa zici) si nu ai facut? 46 De la: kudika098645 12 Ianuarie 2010 08:53
relatii 8 De la: Valy90 23 Aprilie 2011 23:42
Ce-i domnule cu romancele astea care vor sa fie asimilate si inca in propria tara ? 493 De la: lilutza09 17 Februarie 2011 16:25
Amicul timid 12 De la: Andaluzia28 23 Iulie 2014 21:43
Reclama Nescafe 11 De la: Lorena26 20 Iulie 2009 19:30