Mai multe
eu nu sunt pt. razbunare de exemplu prietenul meu m-a inselat cu verisoara mea ....dar stii... mam gandit si eu sa ma razbun dar am zis sa o las balta k nu merita.... dar daca tii neaparat sa te razbuni fal sa tina cu adevarat la tine iar apoi dai papucii sa vezi cum o sa te caute ca disperatul
|
||
|
mihaela1414 Postat pe 4 Aprilie 2011 09:39 |
||
|---|---|---|
De la: mihaela1414, la data 2011-04-04 09:39:19...daca tii neaparat sa te razbuni fal sa tina cu adevarat la tine iar apoi dai papucii sa vezi cum o sa te caute ca disperatul barbatii cand fac asta se numesc porci femeile cand fac asta se numesc ....
|
||
|
battleofwits Postat pe 4 Aprilie 2011 09:55 |
||
| raspunsul este foarte simplu "razbuna-te" | ||
|
|
||
|
radu_e_doina Postat pe 4 Aprilie 2011 10:00 |
||
De la: radu_e_doina, la data 2011-04-04 10:00:24raspunsul este foarte simplu "razbuna-te" oauuuu,,ce raspuns
|
||
|
thadoogback Postat pe 4 Aprilie 2011 10:05 |
||
| La barbati,chestia cu AL MEU..e mai importanta decit un tricou sau papucii care le schimba intre ele femeile. Am biroul MEU,cheia MEA..chiar si pasta MEA de dinti. Un anume..teritoriu privat.. este mai intins la lucrurile care le folosim. Si miriim rau cind suntem calcati acolo. La a te razbuna,nu te indemn,vei pierde. Nu cred insa ca poti uita ceea ce ai simtit cind ai facut astea,insa te poti redresa. Prietena mea s-a uitat prin telefon si mi-a spus 2 zile mai tirziu intr-o stare de nervi groaznica o lista de reprosuri. Well: raspunsul meu a fost: iti trebuie adrenalina? iti las telefonul meu la dispozitie oricind doresti. Si asa a ramas. Daca are chef de scormonit, o poate face chiar in prezenta mea. Nu ca nu am lucruri de ascuns ci ca pur si simplu am si eu "posheta mea". Sunt sigur ca sunt femei care nu "impart" nici macar temporar hainele cu prietenele si barbati care nu tin la masina lor, dar sunt exceptii :). Good luck to w8 4 Mr Perfect! | ||
|
kudika143020 Postat pe 4 Aprilie 2011 11:22 |
||
| lucreaza in armata cumva? | ||
|
roxanikv Postat pe 4 Aprilie 2011 12:04 |
||
draga mea, nu are rost sa-ti irosesti timp pretios din viata,doar ca sa te razbuni pe cineva care nu te merita . ai sa vezi mai tarziu ca 90%din barbati merita o razbunare crunta,iar noi ne-am petrece toata viata razbunandu-ne. sfatul meu: scoate-l din inima ta cat nu e prea tarziu,prin indiferenta si crede-ma o sa-l doara. Mai e ceva,sa nu uiti niciodata ca orice razbunare se intoarce asupra ta cand te astepti mai putin.Sa te ajute Bunul Dumnezeu sa treci cu usurinta peste asta! |
||
|
Ariana31 Postat pe 4 Aprilie 2011 14:34 |
||
| nu te razbuna! nu merita timpul tau.....mergi mai departe si cauta pe cineva care sa te merite!bafta! | ||
|
blueangel76 Postat pe 4 Aprilie 2011 14:38 |
||
De la: roxanikv, la data 2011-04-04 12:04:54lucreaza in armata cumva? da dc?:O
|
||
|
blue_deeya Postat pe 4 Aprilie 2011 14:39 |
||
De la: blue_deeya, la data 2011-04-04 14:39:46uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu razbunatoareaaaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuDe la: roxanikv, la data 2011-04-04 12:04:54lucreaza in armata cumva? |
||
|
thadoogback Postat pe 4 Aprilie 2011 14:46 |
||
De la: contesina, la data 2011-04-03 15:49:14De la: pickard, la data 2011-04-03 15:39:39De la: contesina, la data 2011-04-03 15:36:01De la: pickard, la data 2011-04-03 15:12:45De la: pufis, la data 2011-04-03 15:05:45De la: kmyphanscor, la data 2011-04-03 13:38:12sfatul meu este sa nu iti mai cauti baieti pe net |
||
|
stephania_girl Postat pe 4 Aprilie 2011 14:56 |
||
De la: pickard, la data 2011-04-03 15:48:55De la: pufis, la data 2011-04-03 15:46:38De la: pickard, la data 2011-04-03 15:43:13De la: romanescu_healthy, la data 2011-04-03 15:39:28Ziceai ca astepti parerea unor barbati. Ei, bine, iata parerea mea. Ca l-ai "controlat" e si bine e si rau. Bine e ca ai aflat anumite lucruri si ca el a vazut ca nu e de capul lui, iar rau e ca i-ai aratat in acelasi timp ca nu ai incredere in el (ceea ce afecteaza foarte rau orgoliul masculin). Care invinge aici - binele sau raul, tu decizi. Legat de suspiciunea ca umbla si cu altele...ti-o zic franc in fata. Daca astepti barbatul fidel, ai sa mori de batranete si tot nu-l gasesti. De ce? N-are rost sa intram in polemica sau sa filosofam. Legat de faza cu micul dejun, nota 20 pt tine. Eu am apreciat asta mereu la o femeie. Ca nu a vazut sau areciat rearanjarea lucrurilor prin camera...nici nu o s-o faca. Un barbat nu suporta sa faci schimbari de mobila prin casa. Noi avem memorie vizuala si ne ducem mereu in acelasi loc. Daca ne "ametiti", suntem debusolati. A, daca e homosexual (ca primeaza hormonii feminini) sau vreun designer (presupun ca e paznic daca lucreaza 24 de ore) atunci va aprecia asta. Ca vrei sa te razbuni sau nu, e alegerea ta. Daca te face fericita, fa-o. Dar asuma-ti riscurile ulterioare: te poate parasi (si, daca tot zici ca ai gasit la el cam tot ce cautai la un barbat, ia vezi, merita razbunarea?), te poate lovi (daca e genul - eu nu sunt, dar nu-l cunisc pe el) sau iti poate face rau (sentimental, la serviciu, in familie, depinde de fiecare ce plan diabolic are in cap). Dupa parerea mea (daca nu e tardiva), spune-i in fata ce vrei de la el, ce asteptari ai de la viata si ce rol are el in viata ta, discutati ce va place si ce nu va place unul la celalalt (nu cauta sa-l "perfectionezi" ca n-ai sa reusesti), vedeti ce puteti modela si ce nu si apoi vedeti ce faceti. Asta e parerea mea masculina. Nu tine cont de ea, dar, poate, gasesti ceva bun pe alocuri. n-a zis nimeni k vrem sa vb cu peretii, dar nici unul care se crede cu vreo 2000 m mai sus decat restul :P |
||
|
stephania_girl Postat pe 4 Aprilie 2011 15:02 |
||
am cunoscut si eu un specimen din cesta , care se culca cu tot ce purta fusta , dar al naibii se scundea foarte bine ca nici nu banuiai. nu vrea sa caute o sotie pentru ca nu se iubeste decit pe el , si ii este teama sa nu care cumva sa faca o greseala si sa se indragosteasca si sa sufere.mai gindeste-te si nu te amagi atragindu-l in cursa ca ai sa suferi tot tu.
|
||
|
kudika125148 Postat pe 4 Aprilie 2011 15:35 |
||
| Parerea mea este nu ca esti nebuna, dar cu siguranta ca exagerezi. Da-i baiatului putina intimitate. Tie ti-ar place ca el sa-ti umble prin lucruri fara acordul tau? Si nu mai fi asa de suspicioasa, mai ales ca nu prea ti-a dat motive. Poate ca nu si-a inchis de tot telefonul cand e cu tine, ci doar l-a pus pe offline, pentru ca, desi nu vrea sa vb cu nimeni cand e cu tine, vrea totusi sa poata vedea apoi cine l-a sunat. Eu, de exemplu, daca imi inchid telefonul pot fi sunata de 100 de ori ca tot nu-mi apar apelurile dupa ce il deschid. | ||
|
Achillesluv Postat pe 4 Aprilie 2011 15:42 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-04-04 01:37:10De la: kudika224927, la data 2011-04-03 12:24:40fa-i un copil |
||
|
scumpik88 Postat pe 5 Aprilie 2011 11:51 |
||
De la: scumpik88, la data 2011-04-05 11:51:19De la: Barbie30_, la data 2011-04-04 01:37:10De la: kudika224927, la data 2011-04-03 12:24:40fa-i un copil cea mai mare prostie....sa-i faci un copil...daca nu te iubeste cu adevarat te va parasi si u ramai si cu un copil de crescut,sau in cel mai rau caz ramane cu tine din obligatie,dar poate tu vei fi cea marcata si vei sta acasa creascand un copil si el umbland cu altele.gandeste-te bine inainte de a face vreo greseala:P |
||
|
scumpik88 Postat pe 5 Aprilie 2011 11:53 |
||
De la: scumpik88, la data 2011-04-05 11:53:38De la: scumpik88, la data 2011-04-05 11:51:19De la: Barbie30_, la data 2011-04-04 01:37:10De la: kudika224927, la data 2011-04-03 12:24:40fa-i un copil doamne fereste...cum sa fac asa ceva? n as face niciodata asta ,mi se pare o prostie sa tin pe cineva cu forta langa mine...pot doar sa incerc sa l cuceresc,dar atat... si nici nu mi doresc copii in urmatorii10 ani |
||
|
blue_deeya Postat pe 5 Aprilie 2011 16:09 |
||
De la: radu_e_doina, la data 2011-04-04 10:00:24raspunsul este foarte simplu "razbuna-te" si ce sa faca? in ce fel sa se razbune, ia...da`i tu un sfat :D |
||
|
Alvin Postat pe 5 Aprilie 2011 16:11 |
||
kill him
|
||
|
felixcat Postat pe 5 Aprilie 2011 18:56 |
||
De la: blue_deeya, la data 2011-03-19 20:36:10M-am gandit mult hai pe bune...
|
||
|
rockk Postat pe 5 Aprilie 2011 19:02 |
||
|
buna. nu stiu daca iti vor fi de folos cuvintele mele,dar macar incerc. unele femei prefera sa nu stie prea multe sau sa nu faca prea multe "investigatii". cu cat stii mai putin,cu atat e mai putin dureros. eu, insa, am mers mereu pe acelasi principiu: decat sa traiesti in minciuna si in neincredere,mai bine sa stii ce e de facut,pentru tine, bineinteles, astfel incat sa- ti fie bine si sa traiesti impacata cu pers de langa tine. asa ca daca tot "ai intrat in hora" si ai aflat anumite chestii,ar trebui sa iei o decizie serioasa. a... si mai e ceva: razbunare inseamna sa-i platesti cu aceeasi moneda pentru " oful tau" sau mai mult decat atat si, DA ,e dulce uneori, dar gandeste- te ca daca continui (ma refer la cel de-al 2-lea ID) vei afla mult mai multe si nu- ti va fi bine, daca spui ca ai inceput sa tii la el. astfel ii permiti sa- ti faca si mai rau in continuare => cine se razbuna pe cine tu pe el? sau el pe tine? gandeste- te! barbati sunt catvezi cu ochii! bafta,gagik. |
||
|
kudika356421 Postat pe 5 Aprilie 2011 19:28 |
||
De la: kudika356421, la data 2011-04-05 19:28:09buna. nu stiu daca iti vor fi de folos cuvintele mele,dar macar incerc.imi place cum gandesti
|
||
|
gabrielle_new Postat pe 5 Aprilie 2011 22:36 |
||
|
Fugi cat poti de repede din aceasta relatie ! Doua lucruri sunt clare: 1. nu-l interesezi prea mult si 2. este un mare afemeiat si nu se va schimba. In primul rand persoanele de pe site-urile de socializare, cu precadere barbatii cauta distractii si devin dependenti de ele (de aceste site-uri). Cunoasterea de cat mai multe femei este farte incitanta pentru ei. Nici vorba ca el isi cauta femeie in vederea casatoriei. N-o va face prea curand ! In ceea ce priveste razbunarea, o poti face ca sa te linistesti tu, dar asta nu inseamna ca ii vei baga mintile in cap ! Succes ! |
||
|
foxy219 Postat pe 6 Aprilie 2011 10:38 |
||
De la: blue_deeya, la data 2011-04-05 16:09:40De la: scumpik88, la data 2011-04-05 11:53:38De la: scumpik88, la data 2011-04-05 11:51:19De la: Barbie30_, la data 2011-04-04 01:37:10De la: kudika224927, la data 2011-04-03 12:24:40fa-i un copil Doamnee... il loc sa faca el orice ca sa te cucereasca o faci tu... Poate ar trb sa te mai gandesti la treaba asta! Barbatilor nu le plac femeile insistente, din cate stiu eu. Pierzi timpul aiurea si imi dai impresia ca esti la varsta a 3 a, cand sansele de a gasi un barbat pe placul tau scad considerabil. La varsta ta te gandesti la tampeniile astea? Scoate capul afara si ai sa observi ca este plin de barbati!!! Mai bine gandestete la ceea ce iti face tie bn, ocupate de tine, rasfatate si lasa tampeniile. Daca pe tine te afecteaza comportamentului de acum at mai tarziu cum va fi, daca la inceput nu e frumos nu vreau sa ma gandesc cum va continua. Porcaria asta cu razbunarea si cucerirea este o tampenie, din care poti iesi foarte sifonata! Nu-mi place sa ma repet dar eu zic sa treci la urmatorul si ai grija ca tu sa impui regulile jocului . Good luck
|
||
|
verraa Postat pe 7 Aprilie 2011 00:40 |
||
|
daca nu te-a iubit pana acum , e greu de crezut ca o va face de acum incolo , parerea mea este nu sa te razbuni , lasa-l fara nici o explicatie , ii dai senzatia ca l-ai parasit tu pe el iar peste ani daca intr-adevar esti deosebita , poate te va regreta ca nu a stiut sa te pastreze. |
||
|
banalulanonim Postat pe 7 Aprilie 2011 12:26 |
||
Daca toata energia asta care o pierzi cu scenarii de razbunare, o foloseai ca sa-l cuceresti cu adv. nu-i mai trebuia alta,dar probabil ca tie razbunarea iti e mai la indemana,gresesc?
|
||
|
The_Exile Postat pe 7 Aprilie 2011 12:31 |
||
De la: blue_deeya, la data 2011-03-19 20:36:10M-am gandit mult daca sa scriu asta sau nu si am decis sa o fac pt ca sunt foarte confuza.Acum ceva timp am cunoscut pe net un tip si am discutat,dupa care ne-am intalnit.Toate bune si frumoase , dar relatia a evoluat extrem de repede si am inceput sa ma indragostesc de el.Intr-o seara ne-am oprit la o benzinarie si cat timp a lipsit ma gandeam daca si el a inceput sa tina la mine.Din curiozitate am vrut sa vad cum sunt trecuta la el in tel,asa ca i-am dat bip.Uimita am observat ca avea tel inchis...cand am luat telefonul am vazut ca era pe offline,lucru care mi s-a parut dubios si am inceput sa ma uit prin mesaje.Surpriza: no message-nici trimis nici primit.Cand a venit in masina am inceput sa discut,explicandu-i si ca nu am avut intentia de a-l controla,iar el mi-a spus ca e pe off in ideea sa nu-l sune cei de la munca sau sa nu fim deranjati de altcineva.Parea plauzibila explicatia,insa n-am vrut sa o cred pt.ca m-am gandit ca daca nu vroia sa fim deranjati il inchidea,insa era pe offline ca eu sa cred ca e deschis si sa patreze aparentele.De atunci am inceput sa fiu cu bagare de seama la multe lucruri, plus ca intuitia ma ajuta foarte mult si mi s-a intamplat de multe ori sa ''miros' baietii de la distanta.Cateodata imi lasa impresia ca tine la mine,cateodata ca nu-i pasa asa mult,insa cred ca lucrurile sunt mai mult decat evidente chiar daca el se straduieste sa nu observ nimic si are o experienta de viata mult mai vasta decat a mea(e cu 7 ani mai mare-28).Intr-o zi stateam si ma gandeam cum sa testez semnalele pe care le primesc si am decis sa fac 2 lucruri: " Nu vroiam sa-mi ofere nimic in schimb,doar vroiam sa aprecieze sincer ceea ce am facut. Acum stau si ma gandesc ce sa fac: -sa renunt la el? -sa ma razbun? -sa ma chinui sa-l fac sa ma iubeasca? Cred ca iese si cu alte fete cand are timp si mereu isi tine telefoanele cu display ul in jos si oriunde merge le ia cu el.Cred ca a intrat in criza pt ca se apropie de30 de ani si-si cauta sotie,de aceea isi da intalniri sa o aleaga pe cea care ii convine.Acum eu ar trebui sa-l inteleg si sa-l fac sa vada ca sunt potrivita pt.el sau...? " 1. NU vroiai nimic in schimb ??? Doar sa ce ??? Sa "aprecieze sincer " ??? Pai "APRECIEREA SINCERA", in filozofia ta, este egala cu NIMICUL ??? 2. Ce sa faci ??? Sa ascultzi in liniste glasul ADEVARELUI, ca sa intelegi sensul vietzii, sa intelegi sensul cuvintelor pe care le folosesti, sa intelegi inainte de toate, ce este acel ceva de care consideri ca esti indragostita, si daca esti indragostita de un caracter care-ti displace, atunci de ce mai afirmi ca-ti place de el ??? Nu reusesti sa vezi ca-ti place ceea ce nu-ti place ??? Ce-ti place de fapt ??? Sa fi mintzita ? Sa fi tratata cu dispretz ? Asta iubesti la el ??? Pai uite ca-ti da ceea ce cautzi... atunci pt ce mai vrei sa te razbuni daca el iti da exact ceea ce cautzi ??? 3. Lasa-l pe el sau pe altul sa faca si sa fie asa cum vrea. Iar tu, ingrijestete de tine. Descopera mai intai, care sint valorile, care sint elementele componente ale dragostei, ale prieteniei... si apoi, vezi daca acele valori , exista si in trupul de lut pe care-l consideri tu frumos. Iar daca valorile dragostei lipsesc din acel trup de lut ales de tine, atunci ce razbunare mai vrei ??? NU s-a razbunat el singur pe sine cand si-a pierdut valorile dragostei ??? Da, ...razbunate puisor , razbunate pe propria-ti inconstientza, aprinzandu-ti Lumina Constintzei in suflet si-ti vei regasi astfel linistea interioara ... succes
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 8 Aprilie 2011 01:37 |
||
|
Draga mea ,n-ai altceva mai bun de facut decat sa faci pe Sherlok Holmes? CEEA CE NU STI ,NU DOARE!!! Daca-ti place masculul si-l vrei pe termen lung ,faci abstractie de micile lui scapari si-i demonstrezi ca tu esti cea potrivita ptr el. Dupa ce "l-ai prins" vezi cum faci sa-l pastrezi. Ai grija sa nu afle de investigatiile tale ca ADIO INCREDERE. Noi femeile trebuie sa invatam ca daca vrem sa avem un barbat ,nu trebuie sa-l stresam cu frustrarile noastre. Trebuie sa fim pline de compasiune cu garnitura de zambet , altfel niciodata n-o sa vina si VREMEA NOASTRA. Rabdare fetito! Nu fa pe desteapta si nu incerca sa pari informata de scaparile lui,de fel normale ptr un barbat....Fi un pisi dulce dar lasa de inteles ca nu esti 100% la cheremul lui. Asta nu inseamna sa-l faci gelos, Nu trebuie decat sa pari ,din cand in cand ,ocupata (job ,probleme de familie...etc, fara sa te plangi) BAFTA! P.S. Nu uita de lenjeria sexi si din cand in cand o cina gatita de manutele tale(vezi sa nu devina un obicei ,nu de alta dar risti sa te condamni singura la cratita in budy "animal print". Lasa-l si pe el sa faca ceva ptr tine ,chiar daca nu face "ca la carte" Daca l-ai criticat ,n-o sa mai faca NEVER nimic) |
||
|
Yesabel Postat pe 12 Aprilie 2011 02:48 |
||
De la: blue_deeya, la data 2011-03-19 20:36:10M-am gandit mult daca sa scriu asta sau nu si am decis sa o fac pt ca sunt foarte confuza.Acum ceva timp am cunoscut pe net un tip si am discutat,dupa care ne-am intalnit.Toate bune si frumoase , dar relatia a evoluat extrem de repede si am inceput sa ma indragostesc de el.Intr-o seara ne-am oprit la o benzinarie si cat timp a lipsit ma gandeam daca si el a inceput sa tina la mine.Din curiozitate am vrut sa vad cum sunt trecuta la el in tel,asa ca i-am dat bip.Uimita am observat ca avea tel inchis...cand am luat telefonul am vazut ca era pe offline,lucru care mi s-a parut dubios si am inceput sa ma uit prin mesaje.Surpriza: no message-nici trimis nici primit.Cand a venit in masina am inceput sa discut,explicandu-i si ca nu am avut intentia de a-l controla,iar el mi-a spus ca e pe off in ideea sa nu-l sune cei de la munca sau sa nu fim deranjati de altcineva.Parea plauzibila explicatia,insa n-am vrut sa o cred pt.ca m-am gandit ca daca nu vroia sa fim deranjati il inchidea,insa era pe offline ca eu sa cred ca e deschis si sa patreze aparentele.De atunci am inceput sa fiu cu bagare de seama la multe lucruri, plus ca intuitia ma ajuta foarte mult si mi s-a intamplat de multe ori sa ''miros' baietii de la distanta.Cateodata imi lasa impresia ca tine la mine,cateodata ca nu-i pasa asa mult,insa cred ca lucrurile sunt mai mult decat evidente chiar daca el se straduieste sa nu observ nimic si are o experienta de viata mult mai vasta decat a mea(e cu 7 ani mai mare-28).Intr-o zi stateam si ma gandeam cum sa testez semnalele pe care le primesc si am decis sa fac 2 lucruri: |
||
|
kudika370885 Postat pe 18 Aprilie 2011 23:15 |
||
| parerea mea e k ar trebui sa uiti de el...nu merita sa iti mai bati capul cu el...si razbunarea ar insemna prea multa atentie ceea ce respectivul nu merita | ||
|
kudika370885 Postat pe 18 Aprilie 2011 23:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| zii si tu un nume de fetita | 327 | De la: monreve3031 2 Februarie 2012 21:23 |
| Iubita de ocazie? | 10 | De la: alfredodecurtofreco 12 Octombrie 2010 09:57 |
| poti iubi adoua oara | 32 | De la: kudika056836 4 Decembrie 2009 20:45 |
|
|
||
| am nevoie de un sfat....urgent!!! | 21 | De la: adina_black 9 Octombrie 2009 14:49 |
| Seara romantica | 7 | De la: InNa1995 28 Decembrie 2014 17:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.