Mai multe
|
Buna ziua, As dori sa stiu mai multe informatii despre suplimentul Indole 3 Carbinol (contine varza, conopida, brocoli). Mi-a fost recomandat acest supliment natural pentru hiperestrogenism si chisturi la sani (care erau foarte mari aproape 4 cm). Am luat 3 luni Indole 3 Carbinol impreuna cu branca ursului, naprasnic si luminita de seara, m-au lasat durerile la sani, am facut pauza o luna si jumatate si durerile au revenit, am luat in continuare inca 3 luni si iar m-au lasat durerile si menstruatia s-a reglat la 25 de zile (de la 20 zile) iar chisturile s-au micsorat la jumatate, nu mi-a venit sa cred, acum voi continua cu Indole 3 Carbinol dar nu stiu cat timp mai pot lua. A mai luat cineva acest produs ? Va multumesc, |
|
el_ Postat pe 29 Martie 2011 11:15 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Dezinfectarea lenjeriei intime | 10 | De la: kudika514482 4 August 2020 18:04 |
| Infectie alimentara sau sarcina? | 19 | De la: bursuka 7 Septembrie 2010 13:38 |
| Pana de idei......si timiditate dusa la extrem:)) | 41 | De la: Lady_Gaga9 5 Decembrie 2010 13:26 |
|
|
||
| Buna | 3 | De la: kudika_1021706 13 Ianuarie 2017 07:41 |
| hairstylist | 2 | De la: anastasia_m 12 Ianuarie 2011 20:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.