Mai multe
De la: Valy90, la data 2011-05-07 17:45:22De la: Ame_ly, la data 2011-05-07 17:40:33De la: Valy90, la data 2011-05-07 17:37:41De la: Ame_ly, la data 2011-05-07 17:34:28De la: Valy90, la data 2011-05-07 17:28:34De la: Ame_ly, la data 2011-05-07 17:25:55 du-teeeeeee vezi poate dai peste pantofii mai visati pe undevaam 36 la picior
|
||
|
Ame_ly Postat pe 7 Mai 2011 17:47 |
||
|---|---|---|
De la: ancholie, la data 2011-05-07 10:14:12chiar nu vi s-a intamplat niciodata sa visati ceva in timpul somnului, ca mai tarziu sa se si adevereasca?? se numesc vise premonitorii. Sigur ca da!! Eu de mica am observat ca unele vise se si implinesc. De exemplu eram in clasa a 5-a si aveam un test a doua zi. Noaptea am visat ca profa mi-a dat nota 1 pentru ca am copiat. A doua zi...a inceput testul si eu nu imi inchisesem cartea in banca, dar nu copiam!! Insa d-na prof a vazut cartea, mi-a luat lucrarea, si a zis ca am nota 1 si nota la purtare scazuta!!! Eu incepusem sa plang si sa le explic la colege cum ca visasem ca asa se va intampla si eram terifiata de acuratetea visului si de atunci am cam inceput sa cred in unele vise. Au mai fost si altele care s-au adeverit, e prea mult de scris, dar cel din copilarie e cel mai simpatic
|
||
|
DeeaCatalina Postat pe 7 Mai 2011 18:29 |
||
De la: DeeaCatalina, la data 2011-05-07 18:29:31De la: ancholie, la data 2011-05-07 10:14:12chiar nu vi s-a intamplat niciodata sa visati ceva in timpul somnului, ca mai tarziu sa se si adevereasca?? se numesc vise premonitorii. foarte tare!..eu de obicei cam uit ce visez
|
||
|
|
||
|
pickard Postat pe 7 Mai 2011 18:32 |
||
|
eu visez in fiece noapte citeva vise consecutiv....care uneori par atit de reale......, insa de as atrage atentia ce semnifica fiecare dintre ele.....aoleu....:D desi unele se implinesc.....!!! e vorba de subconstient, gindurile acumulate pe parcursul zilei se transforma in imagini...... Unicul vis care inca nu-l pot sterge din minte...am visat iadul....toti ardeam in iad, insa nu ne era frica, ba chiar unii s-au salvat. in ziua aceea tatal meu a decedat :((((((((((( tind sa cred ca el s-a salvad de chinurile prin care a trecut, fiind bolnav....:((( Bafta si urmati-va intuitia!!! |
||
|
soul_keeper Postat pe 7 Mai 2011 19:02 |
||
| Draga Claudia,incearca sa te detasezi de orice iti aduce aminte de " fostul " ,priveste inainte si bucurate de tot ce e frumos. Visele - uneori - ne arata ce ne-am dori in subconstient sa se intample. Nu uita : VIATA e cel mai frumos dar pe care il avem . SUCCESE | ||
|
kudika_Mihaela39 Postat pe 7 Mai 2011 19:57 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-04-02 12:13:40Visele pe care le ai cu fostu`inseamna doar ca tu te gandesti prea mult la el si ai cam vrea sa se intoarca. TOUCHE RALUCA. |
||
|
blackmagic84 Postat pe 7 Mai 2011 20:16 |
||
|
subconstientul iti spune multe,prin multe feluri..eu dupa ce m-am despartit de prietenul meu tot aveam vise cu el accidentandu-se..isi rupea mana ba piciorul ba chear murea in unele vise si toata lumea dadea vina pe mine....nu vroiam sa ma impac cu el dar imi faceam griji pt el si asta imi arata si subconstientul dar intr-un alt fel...asa ca i-am spus sa ne intalnim si sa vorbim...si sincer a fost groaznic....era mai slab..neingrijit..si revenise la vechiile obiceiuri....cand l-am vazut mi-am amintit ca el nu a fost langa mn atunci cand eu am avut nevoie eu de ce sa nu ma intorc si sa plec sau sa ma prefac ca nu imi pasa...dar am ramas nu ca iubita ci ca prietena si acum incerc sa il fac sa revina la ce era inainte,cu mine ,sa vada k asa e mai bn pt el....si fiind prieteni stiu k voi fi mereu acolo pt el si nu trebuie sa imi mai fac griji.....uneori ajuta sa vorbesti chear daca nu merge bine sau cum te asteptai tu sa iasa....daca iti doresti sa te impaci cu el..incearca sa ii vorbesti ca de la un amic la un amic...crede-ma dak te uiti atenta pe fata unui om se vede intodeauna regretul indiferent de ce fel de persoana este....dak vrei sa te impaci cu el si ii spui poate va spune da dar daca nu pe tine te va durea si mai tare mai ales dupa ce ai visat k lui ii pare rau si nu e asa....fiind doar amici nu ai nimic de pierdut...daca te refuza inseamna ca e prea dureros pt el....daca nu, il vei avea aproape si intr-un final il vei uita..ca sa uiti pe cineva nu trebuie neaparat sa il eviti sa sa te gandesti la tot raul pe care ti la facut ..iubirea vine si pleaca fara ca tu sa o poti influenta cu ceva.....gandeste-te bine ce vrei cu adevarat si ce vei face...bafta |
||
|
anita5593 Postat pe 7 Mai 2011 20:45 |
||
| Buna, eu zic sa vb deschis cu el si asa clarifici si treaba cu visul | ||
|
Lady_D Postat pe 7 Mai 2011 21:16 |
||
cand visezi pisici inseamna ca ala cu coarne iti da tarcoale. roage-te seara inainte de culcare
|
||
|
d_anemary Postat pe 7 Mai 2011 21:18 |
||
| astazi m-am desparit de primul barbat din viata mea, iubirea mea... :( pur si simplu nu se mai poate si imi pare rau ca unii dau cu piciorul la ceva frumos:| | ||
|
d_anemary Postat pe 7 Mai 2011 21:19 |
||
|
||
|
d_anemary Postat pe 7 Mai 2011 21:27 |
||
|
||
|
d_anemary Postat pe 7 Mai 2011 21:28 |
||
De la: d_anemary, la data 2011-05-07 21:28:17 gata! ai cedat!?
|
||
|
pickard Postat pe 7 Mai 2011 21:33 |
||
De la: bella08, la data 2011-05-07 09:00:07se spune : visele marti spre miercuri , joi spre vineri se adeveresc...dar nu cele spre dimineata...inainte de ora 5.. azi dimineata la 7 am visat ca eram la mare, cand afara ploua de tot atata :)) asta ce inseamna?
|
||
|
froufrou Postat pe 7 Mai 2011 22:07 |
||
|
"Visele exprima o dorinta neimplinita!! ele nu prevestesc nimic" -Sigmund freud cred ca iti doresti sa te impaci cu fostul si de aceea l-ai visat |
||
|
eu_ankfly Postat pe 7 Mai 2011 22:17 |
||
| Eu in urma cu multa vreme am inceput sa visez soareci si sobolani iar acum cateva zile am inceput sa visez din nou.ce inseamna asta? | ||
|
alexandraadriana Postat pe 7 Mai 2011 22:19 |
||
De la: alexandraadriana, la data 2011-05-07 22:19:32 Eu in urma cu multa vreme am inceput sa visez soareci si sobolani iar acum cateva zile am inceput sa visez din nou.ce inseamna asta? ca peste ceva timp o sa incepi sa visezi iar!
|
||
|
geo_refinantat Postat pe 7 Mai 2011 22:40 |
||
| Subiectul acesta cu visele e o problema cu care ma confrunt si eu in fiecare noapte, ce reprezinta acel vis depinde de el insusi, un vis poate reprezenta de exemplu o dorinta absoluta, dupa cum spune si Napoleon Hill "Un vis este un scop suprem", poate de asemenea sa fie o manifestare a unor fobii, de exemplu eu la 5 ani, pe cand ma jucam in apa, am fost lovit de un val urias si eram la 2 pasi sa ma inec, de atunci visez destul de des ca ma urmareste un tsunami si incerc sa fug de el dar merg mult prea incet. Visul mai pote fii, rar insa, o imagine din viitor, eu am visat odata o colega care zacea pe un pat de spital, si la 3 zile dupaceia, a avut un acident grav de masina si de atunci merge doar in carje. Si nu in ultimul rand, un vis poate fi un mesaj de la dumnezeu, dar foarte putini oameni isi dau seama de aceasta. | ||
|
TheEminescian Postat pe 8 Mai 2011 00:08 |
||
| de obicei visele sunt invers uita trecutul ridica-te si mergi mai departe | ||
|
kudika399496 Postat pe 8 Mai 2011 00:52 |
||
| de obicei visele sunt invers uita trecutul ridica-te si mergi mai departe | ||
|
kudika399496 Postat pe 8 Mai 2011 00:52 |
||
| sunt vise si vise.cele ce nu ti se par reale,denota parsivitatea in general.esti prevenit,dar nu crezi ca se poate intampla.visele ne vorbesc,insa nu intodeauna intelegem semnificatia lor in momentul respectiv. | ||
|
pe_drum Postat pe 8 Mai 2011 01:12 |
||
| cainii deobicei inseamna dusmani........ | ||
|
niko_niko20002000 Postat pe 8 Mai 2011 01:40 |
||
spune iubire ,ati doresti luna?eu pot sa ti-o ofer plec acum
|
||
|
kudika003106 Postat pe 8 Mai 2011 02:34 |
||
| cum o fi un vis invers, ca am si eu ceva vise si vreau sa le inteleg, am mai avut si de mult, visam ca sunt mare si cred ca acum iar visez, ca sunt mare evident:P oare ce-o insemna? | ||
|
kudika394514 Postat pe 8 Mai 2011 02:41 |
||
| Nu stiu daca a inteles cineva ce am vrut sa zic anterior, tocmai asta spuneam, ca trebuie sa va ganditi in care de dintre categoriile pe care le-am prezentat si incadreaza visele voastre, cand visezi anumite lucruri pe care nu le intelegi pot fii imagini din viitor, precum a visat si Faraonul Egiptului: a visat ca au iesti din Nill 7 vaci grase si frumoase iar apoi au iesit alte 7 slute si urate care le-au inghitit pe cele frumoase, iar Iosif, fiul lui Istral i-a talcuit visul spunandu-i ca cele 7 vaci grase si frumoase reprezinta 7 ani de bogatie care vor urma, iar cele 7 urate si slabe care le-au inghitit reprezinta ca urmeaza alti 7 ani de foamete si saracie. Nu stiu daca mai sunt astazi oameni care pot talcui visele, dar referitor la visul cu cainele, cainele nu poate insemna dusman, ci dimpotriva, cainele este prietenul omului, deci inseamna prieten. | ||
|
TheEminescian Postat pe 8 Mai 2011 03:02 |
||
|
Nu stiu daca a inteles cineva ce am vrut sa zic anterior, tocmai asta spuneam, ca trebuie sa va ganditi in care de dintre categoriile pe care le-am prezentat si incadreaza visele voastre, cand visezi anumite lucruri pe care nu le intelegi pot fii imagini din viitor, precum a visat si Faraonul Egiptului: a visat ca au iesti din Nill 7 vaci grase si frumoase iar apoi au iesit alte 7 slute si urate care le-au inghitit pe cele frumoase, iar Iosif, fiul lui Istral i-a talcuit visul spunandu-i ca cele 7 vaci grase si frumoase reprezinta 7 ani de bogatie care vor urma, iar cele 7 urate si slabe care le-au inghitit reprezinta ca urmeaza alti 7 ani de foamete si saracie. Nu stiu daca mai sunt astazi oameni care pot talcui visele, dar referitor la visul cu cainele, cainele nu poate insemna dusman, ci dimpotriva, cainele este prietenul omului, deci inseamna prieten. |
||
|
TheEminescian Postat pe 8 Mai 2011 03:03 |
||
| dublu post scuzati-ma | ||
|
TheEminescian Postat pe 8 Mai 2011 03:04 |
||
De la: TheEminescian, la data 2011-05-08 03:02:30Nu stiu daca a inteles cineva ce am vrut sa zic anterior, tocmai asta spuneam, ca trebuie sa va ganditi in care de dintre categoriile pe care le-am prezentat si incadreaza visele voastre, cand visezi anumite lucruri pe care nu le intelegi pot fii imagini din viitor, precum a visat si Faraonul Egiptului: a visat ca au iesti din Nill 7 vaci grase si frumoase iar apoi au iesit alte 7 slute si urate care le-au inghitit pe cele frumoase, iar Iosif, fiul lui Istral i-a talcuit visul spunandu-i ca cele 7 vaci grase si frumoase reprezinta 7 ani de bogatie care vor urma, iar cele 7 urate si slabe care le-au inghitit reprezinta ca urmeaza alti 7 ani de foamete si saracie. Nu stiu daca mai sunt astazi oameni care pot talcui visele, dar referitor la visul cu cainele, cainele nu poate insemna dusman, ci dimpotriva, cainele este prietenul omului, deci inseamna prieten. Complexe explicatiile tale, imi plac.
|
||
|
DeeaCatalina Postat pe 8 Mai 2011 04:22 |
||
De la: TheEminescian, la data 2011-05-08 03:04:51dublu post scuzati-ma esti scuzat! ........eu ca a incerca sa dibuim explicatiile viselor am pierde si bruma de ratiune pe care o mai avem si daca am sta sa povestim visele pe care le avem cand dormim am pierde tot timpul cat suntem treji .
|
||
|
pickard Postat pe 8 Mai 2011 07:01 |
||
| Aveþi idee ce înseamnã când visezi cã aproape îþi pierzi vederea,cã vezi în ceaþã,cã nici ochelarii nu te mai ajutã,cã adormi pentru a te trezi ºi apoi aºtepþi sã-þi revinã vederea ºi din nou ai aceiaºi senzaþie:vezi în ceaþã?Mulþumesc | ||
|
fluide Postat pe 8 Mai 2011 09:48 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nici eu nu mai stiu.. dar poate cineva din exterior ma poate ajuta.. | 19 | De la: paula27 12 Noiembrie 2009 09:19 |
| o iubire imposibila | 13 | De la: kudika500468 12 Mai 2012 19:30 |
| insarcinata ... | 26 | De la: arhanghel 30 Septembrie 2009 21:23 |
|
|
||
| INTERNET Si Relatii | 243 | De la: 15 Mai 2012 16:34 |
| dupa 2 ani... | 20 | De la: catalina69 26 Octombrie 2009 08:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.