Mai multe
|
mdaaa straniu..si da intradevar visele de multe ori se adeveresc..dar de ce mai multe ori au o insemnatatea..bunica mea zicea ca daca e ciine e dusman, daca te musca atuncie rau de tot cu tine..daca te lupti atunci iesi din situatea complicata ..daca visezi-bani- atunci vorbe, daca apa-atunci griji, si tot asa.. tousi e foarte interesant..cind te gindesti jumatate din viata o dormi..si poti sa spui ca visele este o alta viata..!!! |
||
|
kudika157454 Postat pe 7 Mai 2011 10:24 |
||
|---|---|---|
Am visat ca sunt insarcinata oare imi transmitea viitorul bebe ceva? nu cred!!
|
||
|
pyssy_yoana Postat pe 7 Mai 2011 10:28 |
||
| tehnica??mai...Geo...avu ciocan,mami,de faci tu oh-ul ala prelung?? | ||
|
|
||
|
kinki1 Postat pe 7 Mai 2011 10:28 |
||
De la: pyssy_yoana, la data 2011-05-07 10:28:07Am visat ca sunt insarcinata vrei sa fie blond cu ochii albastrii? |
||
|
geo_refinantat Postat pe 7 Mai 2011 10:29 |
||
De la: kinki1, la data 2011-05-07 10:28:11tehnica??mai...Geo...avu ciocan,mami,de faci tu oh-ul ala prelung?? de obicei de placere. sau cand am orgasm. |
||
|
geo_refinantat Postat pe 7 Mai 2011 10:29 |
||
| Daca spui k nu are TUPEU, cred ca doreste sa-l lasi in PACE! Asta trebuie sa intelegi prin acele vise si crede-ma ma pricep la descifrarea lor. | ||
|
Paunul Postat pe 7 Mai 2011 10:30 |
||
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-07 10:29:33De la: kinki1, la data 2011-05-07 10:28:11tehnica??mai...Geo...avu ciocan,mami,de faci tu oh-ul ala prelung?? wow!!misto vecina...
|
||
|
kinki1 Postat pe 7 Mai 2011 10:31 |
||
vreau eu....
|
||
|
kinki1 Postat pe 7 Mai 2011 10:32 |
||
De la: kinki1, la data 2011-05-07 10:32:12vreau eu.... vrei sa fi descifrata ?
|
||
|
geo_refinantat Postat pe 7 Mai 2011 10:37 |
||
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-07 10:37:20De la: kinki1, la data 2011-05-07 10:32:12vreau eu.... ntz..oki albastrii...
|
||
|
kinki1 Postat pe 7 Mai 2011 10:41 |
||
De la: kinki1, la data 2011-05-07 10:41:45ca blond nu cred ca iese...De la: geo_refinantat, la data 2011-05-07 10:37:20De la: kinki1, la data 2011-05-07 10:32:12vreau eu....
|
||
|
kinki1 Postat pe 7 Mai 2011 10:42 |
||
| visele uneori vin de la dumnezeu...uneori visele iti vorbesc:) | ||
|
kudika081662 Postat pe 7 Mai 2011 10:44 |
||
vaiii de minneee ,,mare ti-e gradina doamnee...ce frumosss...uite cum ne distrammm
|
||
|
alma20 Postat pe 7 Mai 2011 10:46 |
||
|
buna, eu il visam pe fostul iubit ca venea si ma cauta, ca ar vrea sa ne impacam si cineva mi-a spus ca asta inseamna ca lui ii pare rau ca ne-am despartit, dupa o luna-doua ne-am impacat.daca asta iti doresti....bafta |
||
|
clooee Postat pe 7 Mai 2011 11:01 |
||
De la: iuliana_florentina16, la data 2011-05-07 09:38:11o femeie sa-si ceara scuze?niciodata !nici un barbat nu merita asta!toti sunt niste fustangii, daca vad o femeie care e proasta si accepta uita de ce au acasa chiar daca femeia lui e superioara mult curvei cu care se tavaleste. bine zis
|
||
|
AnaMaria166312 Postat pe 7 Mai 2011 11:06 |
||
|
Buna Claudia. Cu visele e cam asa: in timpul zilei ne gandim la diferite lucruri, ipostaze, avem dorinte ... dar din cauza principiilor, educatiei, oamenilor din jur, a movarurilor impuse de societate nu le acceptam si atunci le refulam, le trimitem in inconstient(e un proces in sine inconstient, facut automat de creierul tau). Cand dormim, bariera intre constient si inconstient numita preconstient (subconstient) scade si lucruri refulate de noi "scapa" si ies sub forma de vis - pot fi lucruri refulate de ani bun, din copilarie si sa le visam cand suntem adulti, sau pot fi chiar situatii ipotetice la care te-ai gandit si ce credeai ca ai vrea sa se intample, iar in momentul in care te-ai lovit de o situatie similara cu cea imaginata de tine sa se elibereze gandul tau. Iar ce se mai comenta pe aici ... ca asa ti-ai dori tu, da e probabil; iar cineva zicea ca ti-ar transmite el... se pot intampla si lucruri de genu, insa sunt foarte rare, si de preferat ar fi sa vezi lucrurile astea intr-o stare de relaxare totala si nu in vis. (gen hipnoza). sau cel mai simplu, vorbeste cu el si vezi exact ce se intampla in mintea lui. suntem experti in interpretari si dat cu parerea si nu tot timpul e si bun ce spunem. de tine depinde totul. Succes!! |
||
|
Jullia007 Postat pe 7 Mai 2011 11:55 |
||
| eu zic sa lasi mai departe visele si sa lupti pentru fericirea ta. daca inainte de aceasta despartire erai fericita cu el, daca iti doresti sa fiti din nou impreuna, fa tu primul pas! lasa la o parte mandria, orgoliul, etc.. si lupta pentru fericirea ta sau mai tarziu s-ar putea sa regreti ca ai fii putut face ceva sa schimbi situatia si nu ai facut. | ||
|
kudika037691 Postat pe 7 Mai 2011 12:00 |
||
De la: Jullia007, la data 2011-05-07 11:55:49Buna Claudia. Cu visele e cam asa: in timpul zilei ne gandim la diferite lucruri, ipostaze, avem dorinte ... dar din cauza principiilor, educatiei, oamenilor din jur, a movarurilor impuse de societate nu le acceptam si atunci le refulam, le trimitem in inconstient(e un proces in sine inconstient, facut automat de creierul tau). Cand dormim, bariera intre constient si inconstient numita preconstient (subconstient) scade si lucruri refulate de noi "scapa" si ies sub forma de vis - pot fi lucruri refulate de ani bun, din copilarie si sa le visam cand suntem adulti, sau pot fi chiar situatii ipotetice la care te-ai gandit si ce credeai ca ai vrea sa se intample, iar in momentul in care te-ai lovit de o situatie similara cu cea imaginata de tine sa se elibereze gandul tau. Jullia007, sunt de acord cu teoria freudiana, cea a refularii. Insa, exista si vise premonitorii, care se indeplinesc partial dupa vis, sau chiar in totalitate. De ele ce mai spui?/ Nu cred ca se mai aplica refularea in asemenea cazuri. Eu, personal, am vise premonitorii de cand eram mica; acele vise care mai apoi se adeveresc. Si nu sunt singura....mai cunosc alti oameni care sustin visele astea premonitorii. |
||
|
Delline Postat pe 7 Mai 2011 12:08 |
||
|
Buna Claudia! visele inseamna odihna subconstientului...putina psihologie am studiat si daca ma bazez pe acele cunostinte raspunsul meu ar fi nu , prietenul tau nu incearca sa iti transmita nimic. Se odihneste subconstientul tau. Durerea din partea ta e mare, esti dezamagita, suparata si in adacul tau iti doresti, cel putin asa cred eu, o impacare. Ei atunci noaptea subconstientul tau se odihneste si viseaza, iar cum acum asta e marea ta durere si gandesti asupra acestui lucru iar tu noaptea visezi si il visezi. Un sfat care iti spun ca functioneaza, noaptea inainte de somn incearca sa elimini toate energiile negative, sa te relaxezi si daca poti nu te gandi la nimic. vei dormi mult mai bine si te vei simti mult mai odihnita si relaxata. Acum daca o iau pe partea in care doua persoane sunt atat de atasate incat distanta sau o despartire sau mai siu eu ce exemple ar fi, sau au o conexiune intre ei atat de puternica incat dupa o separare sau despartire ei s-ar mai putea simti unul pe celalat sau unul dintre ei pe celalalt punctul meu de vedere ar fi 80 la suta nu iar 20 da. De ce? Pentru ca astfel de lucruri se intampla atat de rar si la persoane atat de putine. Si tine de ceea ce simti tu uneori si inceaca sa explici cuiva asa ceva, vei vedea ca e foarte greu de explicat in cuvinte. Tine foarte mult de interiorul tau, de ce simti tu in adancul sufletului tau si incearca sa te gandesti la aceste lucruri facand exceptie de despartirea voastra. Numai bafta sa ai din partea mea si iti doresc mult curaj si forta interioara. mereu o gandire pozitiva si capul sus. Bye bye! |
||
|
Bella77 Postat pe 7 Mai 2011 12:24 |
||
| si eu am uneori vise din astea.. dar sunt scurte.. ma trezesc in unele situatii cand spun" am mai vazut faza asta odata" :) eu le numeam deja vu'uri :D | ||
|
yogeolove Postat pe 7 Mai 2011 12:25 |
||
si eu am visat ca am castigat la LOTO si ... a doua zi nimic ..nici a treia ...si nici pana inziua de azi
|
||
|
Ingridd_Ingridd_71 Postat pe 7 Mai 2011 12:27 |
||
| buna.... eu te sfatuiesc sa te rogi Domnului ca El iti va spune..... Dumnezeu comunica cu noi prin vise.... roaga-te, Iti va spune... crede-ma..... ti-o zic din proprie experienta!!! Domnul sa te lumineze si sa te binecuvanteze! | ||
|
marry86 Postat pe 7 Mai 2011 12:35 |
||
| astea sunt asa zisele vise compensatorii. visezi ce de fapt ai dori tu sa ti se intample. de ex, te-ai tuns prea scurt si regreti si noaptea visezi ca de fapt ti-a crescut parul la loc. sau ca de fapt tata n-a murit. sau ca aio gasit aparatul foto pe care l-ai pierdut sau ca fosta te iubeste enorm si vrea sa se intoarca. asta nu e el, asta esti tu, din pacate, e mintea ta, sunt dorintele tale inabusite din timpul zilei. am trecut si eu prin asta si am facut greseala sa le consider semne. Roaga-te la Dumnezeu sa-ti dea din nou linistea si bucuria unei noi iubiri.. | ||
|
diaradu13 Postat pe 7 Mai 2011 12:53 |
||
| Pe mine ajung sa ma cam inspaimante anumite vise, pentru ca foarte des visez ceva anume ca mai apoi sa aflu ca ceva asemanator s-a intamplat. De pe la 4 ani mi se intampla asta, doar ca atunci poate nu realizam, dar in timp am reusit sa fac diferenta intre un cosmar si o premonitie-asta cred ca sunt visele mele. In timpul lor am un sentiment total diferit fata de celelalte vise. Stiu, suna aiurea poate, multi nu cred in asa ceva, nici eu nu as vrea sa cred, dar asta e. Cel mai ciudat vis a fost unul care s-a tot repetat, cu un cadavru spanzurat, vis pe care nu il inteleg nici acum, mai ales ca recent am vazut la tv stirea cu un cadavru spanzurat intr-o padure care imi e in drum spre satul bunicilor. Oare ce legatura are cu mine asta? | ||
|
RDD Postat pe 7 Mai 2011 13:17 |
||
|
Buna,..depinde si de ceea ce crezi tu..eu cred ca visele reprezinta ceva, dar nu toate...e greu sa spui ca visele iti transmit ceva, dar nici sa le ignori...si clar depinde si de cat de intense au fost sentimentele voastre..eu cred ca atunci cand iubirea e puternica intre cele doua persoane, se creaza o conexiune pe care numai ei o simt,. ai putea vorbi cu el, nu neaparat cu intentia de a te impaca,..poate vorbind cu el o sa-ti linistesti putin constiinta, si iti vei da seama de ceea ce vrei...:) |
||
|
irina_zgatia Postat pe 7 Mai 2011 13:19 |
||
| sa va spun si eu ceva aveam un catel care mi-a decedat si bunica il iubea si ea a decedat acum cati-va ani si cand mi-a decedat catelul eu in somn ma intreb-am cine o sa aiba grija de el si bunica a zis ca ea ... atunci m-am linistit stiind-o pe bunica ca il iubeste ... ce spune-ti de visul meu ... | ||
|
kudika084081 Postat pe 7 Mai 2011 13:48 |
||
| da visele te atentioneaza si te sfatuiesc ... | ||
|
kudika084081 Postat pe 7 Mai 2011 13:49 |
||
buna clau, e greu dupa o despartire ..depinde ce vrei u ,dar si ce iti propui ,poate s.a produs despartirea dtre voi dar uuu mai totusi vrei o impakre chiar dc el te-a ranit.Uite ce zic eu dc nu mai vrei sa te impaci cu el nu mai da importanta viselelor .... ,asc in fiecare seara kte o melodie kare sa NU,ti mai aduk aminte de el
|
||
|
adeahim Postat pe 7 Mai 2011 14:19 |
||
| Iti doresti prea mult sa va impacati si te gandesti mai tot timpul la asta sa iti zic cv in urma cu o saptamana prietenul meu a venit aksa din Italia fara sa ma anunte si cu o seara inainte am visat asta a fost o presimtire si mai mult de atat imi doream asta ! | ||
|
kudika368340 Postat pe 7 Mai 2011 14:49 |
||
| Draga mea, sa sti ca visele chiar ne vorbesc,doar ca nu stim noi sa le interpretam,atata tot. cerceteaza mai mult asupra indiciilor din vis si poate afli ceva. multa bafta | ||
|
Ariana31 Postat pe 7 Mai 2011 14:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum suporti egoismul unui barbat ? | 33 | De la: kudika226898 23 Iulie 2010 07:33 |
| RECLAME...ne plac !??..nu ne plac !?? | 9 | De la: _dulcik_ 28 Aprilie 2009 22:20 |
| vreau un sfat... | 3 | De la: kudika421339 28 Noiembrie 2011 07:21 |
|
|
||
| femeia balanta si barbatul fecioara | 6 | De la: corbulalb 20 Noiembrie 2009 12:44 |
| Are nevoie de ajutor!!! | 3 | De la: Mari_mica 10 Iulie 2009 20:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.