Setari Cookie-uri

Relatie extra-life

hai ca m-ai zapacit rau!!
geo_refinantat
Postat pe 15 Aprilie 2011 22:37
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-15 22:37:33
Te-ai zapacit singur
AlexandraAlexis
Postat pe 15 Aprilie 2011 22:56
De la: AlexandraAlexis, la data 2011-04-15 22:56:25
Te-ai zapacit singur

pai ziceai ca nu stii de unde este!
acu' imi spui ca in italia!
e in italia da' nu stii unde este?
geo_refinantat
Postat pe 15 Aprilie 2011 22:57
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-15 22:57:45
De la: AlexandraAlexis, la data 2011-04-15 22:56:25
Te-ai zapacit singur

pai ziceai ca nu stii de unde este!
acu' imi spui ca in italia!
e in italia da' nu stii unde este?
Te rog frumos sa citesti toata pagina 6 si nu ma mai stresa, si cand ai terminat de citit mai ai nelamuriri, revii si imi pui intrebari, eu ma refeream la altcineva ca e la 1000 de km si nu stiu unde e, NU LA PRIETENUL MEU................
AlexandraAlexis
Postat pe 15 Aprilie 2011 23:01
aaaa!
ok!
geo_refinantat
Postat pe 15 Aprilie 2011 23:02
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-15 23:02:54aaaa!
ok!
In sfarsit
AlexandraAlexis
Postat pe 15 Aprilie 2011 23:05
De la: AlexandraAlexis, la data 2011-04-15 23:05:41
ok!
In sfarsit

in sfarsit, ce!?
geo_refinantat
Postat pe 15 Aprilie 2011 23:10
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-15 23:10:17
De la: AlexandraAlexis, la data 2011-04-15 23:05:41
ok!
In sfarsit

in sfarsit, ce!?
Ai inteles teoria chibritului
AlexandraAlexis
Postat pe 15 Aprilie 2011 23:15
nu.
am zis ok, ca am incetat sa incerc sa te inteleg.
geo_refinantat
Postat pe 15 Aprilie 2011 23:17
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-15 23:17:39nu.
Chestia e ca nu te-a rugat nimeni sa ma intelegi, nu inteleg pt ce ai depus atata efort.......
AlexandraAlexis
Postat pe 15 Aprilie 2011 23:36
De la: AlexandraAlexis, la data 2011-04-15 23:36:17
Chestia e ca nu te-a rugat nimeni sa ma intelegi, nu inteleg pt ce ai depus atata efort.......

n-am depus efort. doar am tastat.
geo_refinantat
Postat pe 15 Aprilie 2011 23:37
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-15 23:37:26
De la: AlexandraAlexis, la data 2011-04-15 23:36:17

n-am depus efort. doar am tastat.
OK
AlexandraAlexis
Postat pe 15 Aprilie 2011 23:40
ok
noapte buna!
geo_refinantat
Postat pe 15 Aprilie 2011 23:44
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-15 23:44:59ok
noapte buna!
AlexandraAlexis
Postat pe 15 Aprilie 2011 23:50
De la: yumy, la data 2011-04-15 18:06:38
De la: DaruiescIubire, la data 2011-04-15 17:52:12
De la: yumy, la data 2011-04-15 16:55:06asta este exact topicul care il cautam

Wellcome !!! ...

Astazi anuntam REDESCHIDEREA OFICIALA

baiat rezervat?! sau ma insel eu?

Sunt ocupat , dar nu rezervat
DaruiescIubire
Postat pe 18 Aprilie 2011 07:50
Acum daca ''geo cel refinantat'' a priceput in sfarsit cum sta treaba cu AlexandraAlexis si ne-am linistit cu totii...profit de redeschiderea acestui topic si mai fac o incercare de a pricepe si eu cum sta treaba cu ''daruiesciubire''.
Din doua...una (sau mai multe ); ori suntem toti cei de aici ''varza'' si am inteles gresit ce cauti de fapt, ori tu esti un spirit luminat si geniu neinteles incat noi, ''taranimea'' de pe kudica nu putem patrunde in sferele tale inalte.(exceptie face o singura persoana, of course, dar din pacate e la 1000 km departare care sunt de fapt vreo 2400; dar ce importanta mai are; la asa o distanta se mai pierde din semnal pe drum...)
Rasfoind topicul, recitind mesajele tale, am ajuns sa ma indoiesc de veridicitatea postarii tale initiale deoarece faci multe afirmatii contradictorii si asta denota ori o postare ''la vrajeala'', ori ceva probleme cu capacitatea de a formula si expune clar o idee; fapt destul de grav presupunand ca lucrezi in domeniul bancar.

Incepi cu: ''casatorit, 33 ani(?),...''din nefericire relatia familiara se raceste in timp cu trecerea anilor , devenind platonica''. E o constatare generalizata sau proprie?

Apoi afirmi: �Stiu ca multi dintre barbati prefera relatiile bazate pe sex , ca doar la atat le sta mintea�� � E drept ca majoritatea barbatilor viseaza la relatii libere, multiple si diverse; dar sa-ti spun un secret: acestia sunt cei casatoriti. Cei liberi au parte d�jà de toate acestea; iar tu te numeri printre cei din prima categorie deci intr-un fel te dezici de statutul de barbat casatorit.

Iar: �ca si incheiere vreau sa spun ca sunt in cautarea unei doamne/domnisoare din Bucuresti maritata sau nu , in vederea stabilirii unei relatii extraconjugale de prietenie si armonie . � - Aici as putea spune ca e aproape un pleonasm: relatie extraconjugala nu prea se loveste numai cu prietenie si armonie; e musai sa includa si sex, deoarece intr-o casnicie indubitabil exista si acest aspect. Altfel nu mai e relatie extraconjugala, ci pur si simplu relatie ce poate exista in congruenta cu casnicia.

Apoi raspunzi la comentarii: �am expus doar o poveste de viata care astepta un raspuns nu doar critici. � e greu sa cauti in ograda acul in carul cu fan . Degeaba vreau , daca nu sunt ajutat sa vrem impreuna . Degeaba oferi daca nu primesti ceea ce ai oferit in schimb.� - De aici extrag ca oferi mai mult decat primesti; dezamagit, cauti acea relatie care sa completeze golurile ; e mai facil asa decat sa cauti rezolvarea in ''ograda'' ta; mai bine refulezi sub masca unui neinteles , a unui om dornic de a darui, de a impartasi; te simti singur si firesc cauti implinirea; pe plan spiritual, sufletesc, sexual.(desi pe ultima nu o recunosti poate dintr-o falsa pudoare).

� Asa tzaranime numai aici puteam sa gasesc......� � zice domnisoara pe jumatate italianca de-acum�Alexia nu stiu cum�
Si empatizezi imediat:
�Ma bucur sa vad ca cineva a ajuns la vorba mea ....asa-i ca doar "muze" sunt aici?�
- Ce nu inteleg eu e cine va forteaza sa bantuiti pe aici si de ce nu cautati impreuna site-uri filozofice unde se vorbeste despre nemurirea sufletului; poate asa va descoperiti�impreuna.

�Chiar daca sunt multumit de familia mea , sa stiti ca nu divortez si nici amanta nu-mi caut ptr ca nu sunt satisfacut acasa , ci doar vreau sa gasesc o persoana "compatibila" care sa imi fie doar amica si nu amanta cum s-a inteles din transpunerile voastre � � Asa ai lasat sa se inteleaga pentru ca mai sus ai pomenit ca si dragostea si iubirea tot extra-life sa fie. Deci�hotaraste-te; ori cauti o amica cu care sa discuti, ori o amica cu care sa discuti, dar sa includa si dragoste si iubire?

�Oricum , am deschis un subiect de forum incitant si asta ma bucura , ca v-am cunoscut prin prizma cuvintelor anagramate a unora , iar altii dintre voi ati dat exemplu de viata voastra personala .�
-
Cateodata si prostia poare fi incitanta asa ca nu te bucura prea mult; cat despre cuvinte anagramate singurul intalnit pana acum a fost unul care iti apartine si anume �prizma� ; care e de fapt �prisma� si daca nu l-ai fi folosit de doua ori as fi crezut ca a fost doar o scapare. Asta ca sa nu mai pomenesc de formularea propozitiilor, claritatea si transmiterea ideii principale dintr-o fraza. Asa ca mai usor cu criticile; mai ai multa treaba prin ograda proprie inainte de a fi cinic.

Oricum, toate astea nu mai au importanta; dupa cum vezi sunt singura care s-a mai obosit sa mai posteze un comment si asta spune multe despre subiectul tau �incitant�. Daca deschizi un topic, ar fi interesant sa stii sa il si moderezi, nu numai sa raspunzi cui iti convine si sa arunci rautati. Asa poate ai primi si sfaturi interesante daca ti le doresti cu adevarat, si idei vazute prin alta � prisma� care s-ar putea sa-ti foloseasca�dar repet; asta doar in ideea ca ai nevoie real de toate acestea. Daca e doar �vrajeala� ieftina, ti se va raspunde cu aceeiasi moneda.

Inchei (in sfarsit) cu un citat care sper ca te va face sa reflectezi macar putin (asta in cazul in care povestea ta are un sambure de adevar).

�O casnicie buna este aceea in care fiecare ii incredinteaza celuilalt rolul de paznic al solitudii sale. Odata ce este acceptata realitatea ca pana si intre fiintele omenesti cele mai apropiate continua sa existe distante infinite, poate inflori o convietuire doar daca cei doi izbutesc sa iubeasca departarea dintre ei, care ii ingaduie fiecaruia sa-l vada pe celalalt integral si profilat pe un orizont vast��
Rainer Maria Rilke-citat despre casatorie

Toate cele bune, Cessy.

CESSY_C
Postat pe 19 Aprilie 2011 02:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum vi se pare asta? 24 De la: sil_mary 2 Septembrie 2009 12:31
Ce po�i cump�ra cu bani? 12 De la: Ionyssa 7 Aprilie 2011 00:36
singuratatea -destin, obisnuinta, boala, eternitate. 3 De la: SPOTYYY 25 Octombrie 2009 00:05
renunta la mine pentru un barbat insurat,sau e doar o aventura? 21 De la: maxidanny 30 Decembrie 2009 11:42
Sa o mai astept? 25 De la: Tycu 26 Februarie 2014 16:05