Setari Cookie-uri

Relatie extra-life

De la: pufis, la data 2011-04-13 18:57:15[lasa lasa ca am inteles de prima data ce ai vrut sa spui esti si tu vreun pui de amant capabil (glumesc)
Deocamdata nu-s intarcat...poate cnd ma fac mare... Io sunt mic si beu laptic
The_Exile
Postat pe 13 Aprilie 2011 19:02
De la: pufis, la data 2011-04-13 18:44:31
De la: Tharr, la data 2011-04-13 18:41:02
De la: pufis, la data 2011-04-13 18:35:00mot-a-mot extra-life inseamna o viata in plus...asa luat brut. Nu v-ati jucat si voi jocuri pe calculat...ca asa scrie cand iti da o viata in plus. Exista evident o alta conotatie aici. Dar nu are nici o legatura cu moartea!
la ce te gandesti tu pickard este "after-life" si asta da vine cu un sens implicit de moarte as in viata dupa moarte
Stim si noi ce inseamna extra-life...eu chiar a fost gamer inrait...shooter,adventure,rpg-uri , doar ca-i rastalmaceam si noi cuvintele lu "jigolo" asta sa facem un pic de caterinca.

eh...ma bagam in seama aiurea! evident ca stiti - ii explicam lui Pickard pentru ca mi-a dat de inteles ca nu stie foarte bine engleza - daca a fost in plus imi cer scuze!

pufis! eu sunt primul tau prieten si sunt dator sa te apar de suparari.
Nu stiu absolut deloc englea! chiar acum ma chinui cu un stik rds pentru ca nu stiu ce am facut si nu mai ma pot racorda la internett prin cablu
pickard
Postat pe 13 Aprilie 2011 19:06
De la: pickard, la data 2011-04-13 19:06:44
De la: pufis, la data 2011-04-13 18:35:00mot-a-mot extra-life inseamna o viata in plus...asa luat brut. Nu v-ati jucat si voi jocuri pe calculat...ca asa scrie cand iti da o viata in plus. Exista evident o alta conotatie aici. Dar nu are nici o legatura cu moartea!
la ce te gandesti tu pickard este "after-life" si asta da vine cu un sens implicit de moarte as in viata dupa moarte
Stim si noi ce inseamna extra-life...eu chiar a fost gamer inrait...shooter,adventure,rpg-uri , doar ca-i rastalmaceam si noi cuvintele lu "jigolo" asta sa facem un pic de caterinca.

eh...ma bagam in seama aiurea! evident ca stiti - ii explicam lui Pickard pentru ca mi-a dat de inteles ca nu stie foarte bine engleza - daca a fost in plus imi cer scuze!

Nu stiu absolut deloc englea! chiar acum ma chinui cu un stik rds pentru ca nu stiu ce am facut si nu mai ma pot racorda la internett prin cablu

e posibil ca cineva pe aici sa fie capabil sa te ajute.
tu descrie ce se intampla cand bagi cablul...
pufis
Postat pe 13 Aprilie 2011 19:10
De la: pufis, la data 2011-04-13 19:10:58
De la: pickard, la data 2011-04-13 19:06:44

e posibil ca cineva pe aici sa fie capabil sa te ajute.
tu descrie ce se intampla cand bagi cablul...

....sau....stai asa ca aici faceam caterinca
pufis
Postat pe 13 Aprilie 2011 19:18
Am facut caterinca.....vad ca acilea se vorbeste de caburi Mai bine ma duc sa ma ascund dupa cearceafurile de pe topicul nu mai stiu cum se numeste da il gasesc eu
Tharr,ne jucam?
Barbie30_
Postat pe 13 Aprilie 2011 19:45
De la: Barbie30_, la data 2011-04-13 19:45:25Am facut caterinca.....vad ca acilea se vorbeste de caburi Mai bine ma duc sa ma ascund dupa cearceafurile de pe topicul nu mai stiu cum se numeste da il gasesc eu
Tharr,ne jucam?
....nu stiu topicul...poate a fost lansat,desfasurat si "concluzionat" cand eu lipseam....si asa sister iti faci de cap cand eu lipsesc,sa nu te zic lu' mami...
The_Exile
Postat pe 13 Aprilie 2011 19:53
De la: Tharr, la data 2011-04-13 19:53:03
De la: Barbie30_, la data 2011-04-13 19:45:25Am facut caterinca.....vad ca acilea se vorbeste de caburi Mai bine ma duc sa ma ascund dupa cearceafurile de pe topicul nu mai stiu cum se numeste da il gasesc eu
Tharr,ne jucam?
....nu stiu topicul...poate a fost lansat,desfasurat si "concluzionat" cand eu lipseam....si asa sister iti faci de cap cand eu lipsesc,sa nu te zic lu' mami...

Eu sa-mi fac de cap???? Stii ca sunt un ingeras fara aripi
Barbie30_
Postat pe 13 Aprilie 2011 19:55
De la: Tharr, la data 2011-04-13 19:53:03
Tharr,ne jucam?

tin si eu minte un cearceaf luuung cat o zi de post...dar nici eu nu mai stiu pe unde se dezbatea problema...sau ce problema se dezbatea...cred ca pe topicul cu barbatul care nu stie sa invarta un bec...si femeia care nu stie sa gateasca sau ceva de genul asta
pufis
Postat pe 13 Aprilie 2011 19:56
De la: DaruiescIubire, la data 2011-04-13 16:29:19Ce parere aveti despre o relatie extra life ? Sunteti deacord sa aveti o relatie cu o alta persoana , alta decat sotul/sotia ? Daca da , de ce ?

Eu personal sunt casatorit , am doar 33 de ani , lucrez in domeniul bancar , iar sotia in domeniul contabilitate . Din fericire sunt casatorit de 5 ani , insa din nefericire relatia familiara se raceste in timp cu trecerea anilor , devenind platonica . Nu stiu voi insa eu am decis candva ca viata merita traita si ca in viata trebuie sa daruiesti iubire ca sa primesti cu aceeasi moneda .

Din pacate in zilele noastre multi barbati dar si multe femei cauta aceasta eliberare , cauta acel ceva care candva il aveau la discretie , IUBIREA . Stiu ca multi dintre barbati prefera relatiile bazate pe sex , ca doar la atat le sta mintea , nu vreau sa caracterizez sau sa acum pe nimeni ( in speta barbatii ) insa multi doar la asta se rezuma .

Poate ar mai fi multe de zis si/sau de povestit , insa ca si incheiere vreau sa spun ca sunt in cautarea unei doamne/domnisoare din Bucuresti maritata sau nu , in vederea stabilirii unei relatii extraconjugale de prietenie si armonie .

Pupici si scuzati-ma daca am deranjat !!!

Draga domnule, nu stiu cum se face, dar dumneavoastra, barbati casatoriti de ceva ani, dati vrabia din mana pe cioara de pe gard imediat, dar fara a zburataci vrabia, la care va intoarceti senini si impacati, cu toate ca toata noaptea ati fost in focurile pasiunii cu cioara :). Ce va mai place sa fiti cu posterioru' in doua luntre :). Esti plictisit, nimic nu te multumeste? Divorteaza! Dar, nu! In lasitatea in care va zbateti, nu renuntati la sotia prin care vedeti ca printr-un geam proaspat spalat cu Clin, varianta cu otet de mere :). Nu renuntati la confortul ca amarata aia va asteapta acasa mereu, va toarna si-un copil-doi, va mai face si-o ciorba calda. Amante va trebuie voua! Relatii extra-life! Ptiu, arzav-ar pe matze de nerecunoscatori! Ne faceti din om-neom si in momentul in care ne hipnotizati cu vrajelile voastre de latin loveri si va cadem la picioare precum mustele...va tzatzaie fundu' dupa alta. Fiv-ar natia si samantza dracului sa va fie! :)
Ionyssa
Postat pe 13 Aprilie 2011 22:33

Lonyssa,eu sunt curioasa ce parere ar avea el daca sotia si-ar cauta un cordaci
Barbie30_
Postat pe 13 Aprilie 2011 22:37
Sa zicem ca pe un topic alaturat, o doamna respectabila in jur de 33 de ani, lucreaza in contabilitate, frumoasa, discreta si putin plictisita de monotonia instalata in casnicia sa cu un distins domn ce lucreaza in domeniul bancar care vine acasa din ce in ce mai posac, mai obosit, mai fara chef; si asta dupa doar 5 ani de casnicie; isi cauta o relatie discreta pentru a explora placerile nebanuite ale sexului...tantric. Fara alte implicatii si obligatii.
Hopa....ai recunoscut cumva personajul? Nu-i asa ca simti fluturi in stomac? asta pentru ca vrei sa decartezi.
Eu iti doresc doar atat: Sa dea ''norocul'' peste tine si sa-ti gasesti o amanta. Una, atat. Dar sa-ti faca viata in asa fel incat atunci cand termina cu tine si ajungi acasa sa fii in stare sa-i ridici statuie sotiei tale.

Cheers.
CESSY_C
Postat pe 13 Aprilie 2011 23:25
De la: Barbie30_, la data 2011-04-13 22:37:21

Cred ca si-a gasit unu' demult. Numai ca sotia e fata desteapta, tace si face, nu vine sa se vaicareasca pe forum ca doar i-o pica vreun cordaci la asternut. Se duce femeia pe un site specializat si-i spune domnului bancher ca sta la serviciu peste program, ca, deh...contabilitatea asta este grele: unu si cu una face trei cand nu te protejezi :)
Ionyssa
Postat pe 13 Aprilie 2011 23:30
De la: Ionyssa, la data 2011-04-13 23:30:22

Cred ca si-a gasit unu' demult. Numai ca sotia e fata desteapta, tace si face, nu vine sa se vaicareasca pe forum ca doar i-o pica vreun cordaci la asternut. Se duce femeia pe un site specializat si-i spune domnului bancher ca sta la serviciu peste program, ca, deh...contabilitatea asta este grele: unu si cu una face trei cand nu te protejezi :)

CESSY_C si Ionyssa sunteti singurele de pe forum care ati raspuns scurt -direct si concret la subiect si va multumesc . Insa din pacate ptr voi , femeile "sincere" si fara "fluturi in stomac", va ajunge sotul . Sotul care nu are amanta ci se duce la o "bere" cu baietii si isi lasa la 100 RON/h cu finalizare .

As fi putut face si eu acest lucru si imi era deajuns sa parchez barca langa luntrea uneia oarecare . Insa din pacate gandul meu nu e ca al vostr doar la penis si sex . Va treziti dimineata , va uitati in oglinda si va mirati spunand in gand : "Doamne ce bine a fost aseara" ori "Doamne ce mult am dormit" .

Relatia extra life pe care voi , insa nu toate sau toti , nu ati inteles-o , nu se referea la a-mi lasa in "ea" sau a imi petrece noptile la "amanta" .

Ca sa va elucidez mintile voastre colorate de atata formol , relatia extra-life se traduce prin relatie cu altcineva decat partenera de viata . Si ca sa fiu mai scurt si mai direct , nu cautam amanta dragele mele "minti luminate " ci o persoana speciala , o prietena , o amica .

Ma bucur ca mia-m facut cont pe kudika insa din pacate descopar aceleasi dobitocenii din viata de zi cu zi .

Iar in final sa raspund si celor 2 muze CESSY_C si Ionyssa: Daca femeia sau barbatul vrea sa insele , o poate face de mana cu tine . Iar daca sotia m-ar insela si n-as afla nu mi-ar pasa . Daca acasa esti "model" si nu ranesti nimic inseamna ca stii sa traiesti . Stati asa si traiti in anonimatul care va inconjoara si lasati-va barbatii sa se duca la "bere" muzelor .
DaruiescIubire
Postat pe 14 Aprilie 2011 10:03
De la: DaruiescIubire, la data 2011-04-14 10:03:02 lasati-va barbatii sa se duca la "bere" muzelor .

duca-se invartindu-se
ipahebirowtnod
Postat pe 14 Aprilie 2011 10:09
" Daca acasa esti "model" si nu ranesti nimic inseamna ca stii sa traiesti . "
Esti sigur ca esti model? Esti sigur ca sotia ta nu simte la fel ca tine,dar tace ca sa nu te raneasca?
Barbie30_
Postat pe 14 Aprilie 2011 10:24
De la: DaruiescIubire, la data 2011-04-14 10:03:02Ca sa va elucidez mintile voastre colorate de atata formol , relatia extra-life se traduce prin relatie cu altcineva decat partenera de viata . Si ca sa fiu mai scurt si mai direct , nu cautam amanta dragele mele "minti luminate " ci o persoana speciala , o prietena , o amica .

Orice ti-ai cauta , nu vei gasi aici. Cel putin nu la modul direct
Aici nimeni nu "calca stramb". Si daca indrazneste vreuna sa ceara un sfat este lipita de zid !

De la: DaruiescIubire, la data 2011-04-14 10:03:02 Ma bucur ca mia-m facut cont pe kudika insa din pacate descopar aceleasi dobitocenii din viata de zi cu zi .>

Nu stiu la ce te asteptai...

De la: DaruiescIubire, la data 2011-04-14 10:03:02 Daca femeia sau barbatul vrea sa insele , o poate face de mana cu tine . Iar daca sotia m-ar insela si n-as afla nu mi-ar pasa . Daca acasa esti "model" si nu ranesti nimic inseamna ca stii sa traiesti . Stati asa si traiti in anonimatul care va inconjoara si lasati-va barbatii sa se duca la "bere" muzelor .

Nici barbatul si nici femeia nu inseala de dragul de a insela, doar daca nu are vreo defectiune pe undeva
Pentru orice gasim scuze... Si daca nu gasim , inventam . Stiu doar ca nimeni nu este perfect.
Daca vreunul dintre partenei vrea sa-si gaseasca mici momente de fericire in alta parte inseamna ca ceva scartie acasa si poate ca este mai bine sa caute "buba" si sa incerce mai intai sa trateze .
Nu sunt in masura sa-ti spun eu cum sa-ti traiesti viata, dar sunt lucruri care ranesc si pe care nu le mai poti sterge .
_vio_
Postat pe 14 Aprilie 2011 11:30
De la: DaruiescIubire, la data 2011-04-14 10:03:02[Ca sa va elucidez mintile voastre colorate de atata formol , relatia extra-life se traduce prin relatie cu altcineva decat partenera de viata . Si ca sa fiu mai scurt si mai direct , nu cautam amanta dragele mele "minti luminate " ci o persoana speciala , o prietena , o amica .

.

da' ce, un barbat iti sta in gat!!?
un prieten, un amic un person especial cu care sa-ti versi amarul la o bere si niste alune pajite!
geo_refinantat
Postat pe 14 Aprilie 2011 11:58
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-14 11:58:22
De la: DaruiescIubire, la data 2011-04-14 10:03:02[Ca sa va elucidez mintile voastre colorate de atata formol , relatia extra-life se traduce prin relatie cu altcineva decat partenera de viata . Si ca sa fiu mai scurt si mai direct , nu cautam amanta dragele mele "minti luminate " ci o persoana speciala , o prietena , o amica .

.

da' ce, un barbat iti sta in gat!!?
un prieten, un amic un person especial cu care sa-ti versi amarul la o bere si niste alune pajite!

Exact la asta ma gandeam si eu. Am avut rabdare sa mai citesc 2 pg sa vad ce s-a mai scris. Vrea o relatie de amicitie si prietenie, iar asta se poate si cu un barbat. Dar poate i se impiedica berea la "omuletz". Hmmm, formolul coloreaza ? Sub "umbrela" unei casnicii, ceea ce vrea el este roz. Cand e vorba de a obtine libertatea (divortul), deja se retrage cu diplomatie as putea spune.
luchianramona
Postat pe 14 Aprilie 2011 12:49
De la: luchianramona, la data 2011-04-14 12:49:53[da' ce, un barbat iti sta in gat!!?

Exact la asta ma gandeam si eu. Am avut rabdare sa mai citesc 2 pg sa vad ce s-a mai scris. Vrea o relatie de amicitie si prietenie, iar asta se poate si cu un barbat. Dar poate i se impiedica berea la "omuletz". Hmmm, formolul coloreaza ? Sub "umbrela" unei casnicii, ceea ce vrea el este roz. Cand e vorba de a obtine libertatea (divortul), deja se retrage cu diplomatie as putea spune.[/quote]

punem pariu ca o sa vina cu o replica de genul "femeile sunt fiinte mai delicate, care imi pot intelege mai bine trairile si frustrarile!"
geo_refinantat
Postat pe 14 Aprilie 2011 13:15
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-14 13:15:29
De la: luchianramona, la data 2011-04-14 12:49:53[da' ce, un barbat iti sta in gat!!?

Exact la asta ma gandeam si eu. Am avut rabdare sa mai citesc 2 pg sa vad ce s-a mai scris. Vrea o relatie de amicitie si prietenie, iar asta se poate si cu un barbat. Dar poate i se impiedica berea la "omuletz". Hmmm, formolul coloreaza ? Sub "umbrela" unei casnicii, ceea ce vrea el este roz. Cand e vorba de a obtine libertatea (divortul), deja se retrage cu diplomatie as putea spune.

punem pariu ca o sa vina cu o replica de genul "femeile sunt fiinte mai delicate, care imi pot intelege mai bine trairile si frustrarile!"[/quote]
Ca sa mentin ideea... exista si barbati "delicati" Sper sa nu se supere domnul, a fost doar o gluma.
luchianramona
Postat pe 14 Aprilie 2011 13:28
De la: luchianramona, la data 2011-04-14 13:28:15[punem pariu ca o sa vina cu o replica de genul "femeile sunt fiinte mai delicate, care imi pot intelege mai bine trairile si frustrarile!"

Ca sa mentin ideea... exista si barbati "delicati" Sper sa nu se supere domnul, a fost doar o gluma. [/quote]

si daca se supara, ii trece
barbati "delicati"!!?? inca n-am intalnit un specimen d-asta!
geo_refinantat
Postat pe 14 Aprilie 2011 13:33
De la: DaruiescIubire, la data 2011-04-14 10:03:02
De la: Ionyssa, la data 2011-04-13 23:30:22

CESSY_C si Ionyssa sunteti singurele de pe forum care ati raspuns scurt -direct si concret la subiect si va multumesc . Insa din pacate ptr voi , femeile "sincere" si fara "fluturi in stomac", va ajunge sotul . Sotul care nu are amanta ci se duce la o "bere" cu baietii si isi lasa la 100 RON/h cu finalizare .

As fi putut face si eu acest lucru si imi era deajuns sa parchez barca langa luntrea uneia oarecare . Insa din pacate gandul meu nu e ca al vostr doar la penis si sex . Va treziti dimineata , va uitati in oglinda si va mirati spunand in gand : "Doamne ce bine a fost aseara" ori "Doamne ce mult am dormit" .

Relatia extra life pe care voi , insa nu toate sau toti , nu ati inteles-o , nu se referea la a-mi lasa in "ea" sau a imi petrece noptile la "amanta" .

Ca sa va elucidez mintile voastre colorate de atata formol , relatia extra-life se traduce prin relatie cu altcineva decat partenera de viata . Si ca sa fiu mai scurt si mai direct , nu cautam amanta dragele mele "minti luminate " ci o persoana speciala , o prietena , o amica .

Ma bucur ca mia-m facut cont pe kudika insa din pacate descopar aceleasi dobitocenii din viata de zi cu zi .

Iar in final sa raspund si celor 2 muze CESSY_C si Ionyssa: Daca femeia sau barbatul vrea sa insele , o poate face de mana cu tine . Iar daca sotia m-ar insela si n-as afla nu mi-ar pasa . Daca acasa esti "model" si nu ranesti nimic inseamna ca stii sa traiesti . Stati asa si traiti in anonimatul care va inconjoara si lasati-va barbatii sa se duca la "bere" muzelor .

draga domnule, ceea ce scapa domniei tale este urmatorul aspect : ca nu exista "persoana speciala" care sa accepte o situatie asa promiscuua cum propuneti....alt fel de persoana, poate....

mai exista doua aspecte in povestea domniei voastre:
1. faptul ca nu vedeti ca incercand o relatie "extra", nu rezolvati nimic din problema casniciei ce s-a plafonat, ba din contra, nu veti face decat sa inrautatiti lucrurile si sa provocati suferinta multor persoane ....
2. aceasta viata dubla pe care o vedeti ca singura solutie in acest moment, nu va face decat sa va erodeze intern, chiar daca o sa incercati constant sa va adormiti constiinta vinovata....cam cum va imaginati ascunzandu-va, plecand pe furis de la "amica", mintind ani la rand ca sa pastrati aparentele ???? chiar credeti ca acesta este un mod sanatos de a consuma o casnicie ???

contesina
Postat pe 14 Aprilie 2011 16:06
De la: CESSY_C, la data 2011-04-13 23:25:46Sa zicem ca pe un topic alaturat, o doamna respectabila in jur de 33 de ani, lucreaza in contabilitate, frumoasa, discreta si putin plictisita de monotonia instalata in casnicia sa cu un distins domn ce lucreaza in domeniul bancar care vine acasa din ce in ce mai posac, mai obosit, mai fara chef; si asta dupa doar 5 ani de casnicie; isi cauta o relatie discreta pentru a explora placerile nebanuite ale sexului...tantric. Fara alte implicatii si obligatii.
Hopa....ai recunoscut cumva personajul? Nu-i asa ca simti fluturi in stomac? asta pentru ca vrei sa decartezi.
Eu iti doresc doar atat: Sa dea ''norocul'' peste tine si sa-ti gasesti o amanta. Una, atat. Dar sa-ti faca viata in asa fel incat atunci cand termina cu tine si ajungi acasa sa fii in stare sa-i ridici statuie sotiei tale.

Cheers.
Draga 'CESSY_C' eu plusez(ca la poker) peste ce ai zis tu.Sa nu se prinda unul de celalalt ca sunt soti si sa-si dea intalnire si sa se gaseasca acolo pregatiti sa insurubeze pe altcineva , cand colo da bot in bot cu consoarta(ul) mama cat as mai rade
The_Exile
Postat pe 14 Aprilie 2011 16:12
Eu vreau o relatie virtuala, nu esti disponibil?????????????
AlexandraAlexis
Postat pe 14 Aprilie 2011 16:58
Draga domnule care Daruiestiubire...o sa ma sacrific si o sa-ti spun cum reusesc eu dupa 13 ani de relatie sa supravietuiesc impreuna cu sotul meu.

La o anumita perioada de timp, imi iau sotul deoparte la o discutie serioasa si ii propun sa vorbim despre NOI. El e un baiat tare linistit si educat si niciodata nu imi reproseaza nimic. De aceea eu il iau deoparte si il intreb; ce anume il supara, ce ii lipseste, cum si-ar dori sa fiu, cum si-ar dori sa nu mai fiu; ce este prea mult in relatie si ce este prea putin. Dupa ce reusesc sa-i scot raspunsurile cu "clestele"din gura, ii spun ce nu imi place mie, ce imi lipseste mie. Vorbim calm si la un pahar de vin. Intr-un cuvant: COMUNICAM. Crede-ma , ca intotdeauna ajungem la o intelegere. Reinviem sentimentele ce ne-au legat la inceput si incepem o etapa noua.

Ce nu iti mai place la sotia ta? S-a ingrasat? NU se mai ingrijeste? Te trateaza cu raceala? Iti raspunde acid? Ia-o de manuta si discuta calm cu ea. Cu riscul de a repeta ce a mai spus o alta persoana.... amintiti-va ce v-a legat la inceput! Nu permite rutinei sa distruga o relatie frumoasa. Cauta solutii in interiorul casei si apoi in exterior.
mimi_ca29
Postat pe 14 Aprilie 2011 16:59
De la: kudika189166, la data 2011-04-14 16:58:55Eu vreau o relatie virtuala, nu esti disponibil?????????????

cat de virtuala vrei sa fie relatia?
geo_refinantat
Postat pe 14 Aprilie 2011 17:00
Foarte virtuala, cat se poate de virtuala......
AlexandraAlexis
Postat pe 14 Aprilie 2011 17:32
De la: kudika189166, la data 2011-04-14 17:32:15Foarte virtuala, cat se poate de virtuala......

daca te refuza domnu' cu iubirea....pick me pickk meee!
geo_refinantat
Postat pe 14 Aprilie 2011 17:33
Esti al doilea pe lista mea...............neagra Glumeam
AlexandraAlexis
Postat pe 14 Aprilie 2011 17:42
De la: kudika189166, la data 2011-04-14 17:42:33Esti al doilea pe lista mea...............neagra Glumeam

cu lista sau cu relatia?
geo_refinantat
Postat pe 14 Aprilie 2011 17:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ma uraste cand in enervez..... 61 De la: iacinta 9 Decembrie 2009 15:36
In cautarea unei relatii serioase 72 De la: laurvy26 14 Iunie 2011 23:13
Cat dureaza relatiile intre adolescenti??!? 41 De la: kudika505443 11 Februarie 2012 11:06
sunt atrasa de prietenul fostului meu iubit 10 De la: merika 1 Septembrie 2011 08:59
E cineva din bucuresti??? 4 De la: pinguina 13 Februarie 2011 02:12