Setari Cookie-uri

Barbatul si marimile lui...

De la: battleofwits, la data 2011-05-10 21:59:40
De la: contesina, la data 2011-05-10 10:10:37
De la: Tharr, la data 2011-05-10 10:03:40
De la: battleofwits, la data 2011-05-10 05:52:49
De la: leo_, la data 2011-05-10 00:00:38....nu are nimic protectia cu inaltimea ... abilitatea de a supravietui scade o data cu inaltimea, as indrazni sa cred ca si durata de viata. sa nu spun ca si la exercitii fizice erau tot cei mai slabi....

hi hi hi
asta e tare
te invit la sala la mine sa vedem cum ii creste abilitatte de supravietuire unuia mic in fata unuia mare
Perfect de acord

pana la urma nu este chestie de exercitiu si mai putin de inaltime ????

comentezi?

te dai cu muschi ??
contesina
Postat pe 10 Mai 2011 22:56
De la: contesina, la data 2011-05-10 22:56:02
De la: leo_, la data 2011-05-10 00:00:38....nu are nimic protectia cu inaltimea ... abilitatea de a supravietui scade o data cu inaltimea, as indrazni sa cred ca si durata de viata. sa nu spun ca si la exercitii fizice erau tot cei mai slabi....

hi hi hi
asta e tare
te invit la sala la mine sa vedem cum ii creste abilitatte de supravietuire unuia mic in fata unuia mare
Perfect de acord

comentezi?

te dai cu muschi ?? [/quote

am uitat sa mentionez, eu m-am referit la sala de coafeze
battleofwits
Postat pe 10 Mai 2011 22:59
De la: battleofwits, la data 2011-05-10 22:59:20
De la: contesina, la data 2011-05-10 22:56:02

hi hi hi
asta e tare
Perfect de acord

comentezi?

te dai cu muschi ?? [/quote

am uitat sa mentionez, eu m-am referit la sala de coafeze

sala de coafeze, nu stiu ce-i aia....salon, imi suna ceva mai cunoscut....
contesina
Postat pe 10 Mai 2011 23:08
imi pare rau pt tine da esti frustrat rau.Pt ce doamne iartama iti mai pui intrebarea dc fetele de varsta ta nu se uita la tn dak tu sg iti dai raspunsul prin stupizenia asta de mesaj pe care l-ai scris.mai bn te-ai pastra parerile pt tn despre cum gandesc femeile atat timp cat nu esti femeie si nici psiholog k sa stii cum gandesc si mai ales sa generalizezi, vrand tu sa pari mare filozof.knd ai sa ajungi pe la 35-40 d ani ai sa-ti ras sg la toate bazaconiile pe care le-ai scris acum,asa k pana atunci mai documenteaza-te in domeniul "ce vor femeile?"si ce afli pastreaza pt tn.Mult noroc in veata si la FEMEI!
kudika370844
Postat pe 10 Mai 2011 23:18

hi hi hi
asta e tare

hehe, te invit sa il cunosti pe fostul meu profesor de karate, care are 1,69 m si bate usor unul de 1,80. lucrurile sunt foarte relative. eu tot cred ca inaltimea este utila sa iei merele din pom pentru iubita si sa schimbi becurile. oamenii inalti, deseori, nu sunt capabili de efort prelungit (fara antrenament specific ma refer). au, intr-adevar ceva forta in plus pe moment insa forta nu prea poate fi utilizata cu succes in societati civilizate. in societati ramase in evul mediu, ca a noastra, mai zici ca te dai jos din masina si ii carpesti unui vreo doua. daca faci in anglia asta, esti dus pe sus la sectie cu dovezi cu tot.
leo_
Postat pe 10 Mai 2011 23:56
De la: leo_, la data 2011-05-10 23:56:24

hi hi hi
asta e tare

hehe, te invit sa il cunosti pe fostul meu profesor de karate, care are 1,69 m si bate usor unul de 1,80. lucrurile sunt foarte relative. eu tot cred ca inaltimea este utila sa iei merele din pom pentru iubita si sa schimbi becurile. oamenii inalti, deseori, nu sunt capabili de efort prelungit (fara antrenament specific ma refer). au, intr-adevar ceva forta in plus pe moment insa forta nu prea poate fi utilizata cu succes in societati civilizate. in societati ramase in evul mediu, ca a noastra, mai zici ca te dai jos din masina si ii carpesti unui vreo doua. daca faci in anglia asta, esti dus pe sus la sectie cu dovezi cu tot.

nu zic ca nu ai dreptate
insa felul cum ai formulat fraza denota "acel ceva" pe care il intalnesti la femeile urate care spun: "femeile frumoase sunt proaste"

cat despre carate, mai bine sa nu vorbim, nu de alta dar, stim cu totii ce fel de sport este
battleofwits
Postat pe 11 Mai 2011 08:52
De la: battleofwits, la data 2011-05-11 08:52:48

hi hi hi
asta e tare

nu zic ca nu ai dreptate
insa felul cum ai formulat fraza denota "acel ceva" pe care il intalnesti la femeile urate care spun: "femeile frumoase sunt proaste"

cat despre carate, mai bine sa nu vorbim, nu de alta dar, stim cu totii ce fel de sport este

adica ce fel de sport este ???
eu sunt urata, dar nu zic de cele frumoase ce insinuezi tu doar ca exista mereu o compensare, balanta trebuie sa se echilibreze cumva ....
dar fazele de genul : "cea mai frumoasa femeie din lume", "cea mai sexi", "cele mai frumoase picioare", astea nu le mai inghit.... este o prea mare galusca pentru mine (sunt bune ele galustile, dar numai in farfurie )....
contesina
Postat pe 11 Mai 2011 09:12
De la: contesina, la data 2011-05-11 09:12:40

hi hi hi
asta e tare

nu zic ca nu ai dreptate

eu sunt urata, dar nu zic de cele frumoase ce insinuezi tu doar ca exista mereu o compensare, balanta trebuie sa se echilibreze cumva ....
dar fazele de genul : "cea mai frumoasa femeie din lume", "cea mai sexi", "cele mai frumoase picioare", astea nu le mai inghit.... este o prea mare galusca pentru mine (sunt bune ele galustile, dar numai in farfurie )....

e un sport de sala, in afara salii esti "mancat"

cat despre femeile frumoase si proaste ce sa spun ... mituri si mituri
battleofwits
Postat pe 11 Mai 2011 09:25
De la: battleofwits, la data 2011-05-11 09:25:25
De la: contesina, la data 2011-05-11 09:12:40

hi hi hi
asta e tare

nu zic ca nu ai dreptate

e un sport de sala, in afara salii esti "mancat"

cat despre femeile frumoase si proaste ce sa spun ... mituri si mituri

dar faptul ca pe la colturi se sopteste ca barbatii se tem de femeile prea inteligente, preferand una mai "prostuta", ce zici ??? este un zvon, o barfa, un mit ?
contesina
Postat pe 11 Mai 2011 09:38
Cred ca esti un frustrat!!!!!!!!! Femeile aleg ce vor ele nu ce vrei tu!!!!!
ughiuta
Postat pe 11 Mai 2011 10:38

hi hi hi
asta e tare

Leule....bah......ma dezamagesti....aia lungani au nevoie de antrenament iar tu nu?Stii zicala cu organul nefolasit se atrofiaza?E valabila la toti...asa ca fara antrenamente e normal sa nu mai impingi la piept cu aceeasi greutate,sa nu mai alergi la fel de repede, etc...Dar mai exista o chestie care se chiama memorie musculara...muschii isi revin mult mai usor la forma optima la unul care a intrerupt o perioada sportul, fata de unul care se apuca atunci si vrea sa atinga acelasi standarad.Dar tu o transpui numai asupra celui inalt----esti complexat frate, se vede, de aia zic ca ma dezamagesti.Uite eu am prieten de 1,94 si prieten de 1,70 si la 1,86 ai mei nu ma consider nici inferiorul nici superiorul niciunuia dintre ei .Sunt inalt fiindca am facut sport.
Apropos de karate....eu de la alea am crescut inalt,cat am aruncat din maini si din picioare , mi s-au lungit , ca taicamiu avea 1,74, maicamea 1,58 ,deci normal ar fi trebuit sa fiu mult mai mic.
Acu ce sa-ti zic....vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acrii...Bine ca nu o ai mica ca atunci ne spuneai ce avantaje are put.za mica LOL
The_Exile
Postat pe 11 Mai 2011 11:08
Este un "articol" bine lucrat,se vede ca te-ai documentat putin pt a scrie atat de detaliat si totusi aici poate nu este locul potrivit sa il publici.
Si eu am nelamuriri cu barbatii/baietii dar nu le voi detalia acum,pt cei de aici este plictisitor cand scrii prea mult,nu prea le place sa citeasca foarte multe randuri pt ca nu mai pot intelege nimic.. vor mereu un rezumat :D ceva scurt,3-4 randuri si daca se poate direct la subiect. In fine..
Nu putem spune va avem experienta nici la 40 de ani,mereu vei intalnii persoane care se vor diferentia de altele,femeile sunt la fel pt ca vor sa fie la fel,se copiaza una pe alta si tot asa...gelozie ,invidia si dorinta de a fi mai buna ca o "ea" le fac pe multe femei sa dovedeasca ca si ele pot...intr-un fel sau altul.

Articolele mele nu sunt niciodata placute de femei,mereu primesc mail-uri jignitoare si mereu ma trezesc cu acuzatia ca defapt sunt barbat si urasc femeile,dar trebuie sa recunoastem ca femeile sunt un obiect.
Ele sunt folosite si trebuie sa foloseasca la randul lor.
Barbatii... nu stiu daca exista categorii pt ca fiecare are ceva ce altul nu are,nu?
Problema (ta) nr 1:
Este o aiureala,nu stiu cate femei isi masoara (in adancime) vaginul pt a stii care este marimea exacta de care are nevoie. Eu sunt de parere ca barbatii cu orice marime ,daca nu stie sa o foloseasca degeaba are 8,15 sau 22. Si barbatii au nemultumirile lor,daca cea de langa tine este frumoasa dar are sanii mici sau nu are fundul care iti place etc etc ,ei bine si tu ,in sinea ta, ti-ai dorii sa atingi niste sani mai mari sau un fund mai "bogat". Poti spune ca nu esti asa,ca te intereseaza cum gandeste,sa aiba simtul umorului si descriei de genul matrimoniale..dar dupa ce descoperi toate astea si multe altele,dupa ce vezi ce ii lipseste si ce are ,ei bine,atunci ti-ai dori sa aiba si asta,sa fie si asa si putin altfel...etc. Deci si barbatii au nemultumi foarte multe.
Problema (ta) nr 2.
Da,se spune ca femeia se maturizeaza mai rapid ca barbatul si poate din acest motiv femeia cauta ceva mai matur. Ei bine,nu spun ceva de genul Moni&Iri,acest exemplu este exclus pt mine,dar ma refer la o diferenta de varsta intre 2-5 ani care cred ca este ok. Cunosc un caz in care ea are 29 si el 23,sunt de jumatate de an impreuna si totul pare cu viitor ,in plus ea are un copil de 3 ani :D ce spui de asta? Vezi? diferenta despre care vb poate fi si inversata. Nu neaparat un barbat mai in varsta cu 5-7-10 ani care nu este casatorit,divortat,nu are prietena etc trebuie sa aiba problemele pe care le insiri. Poate fi vb despre un barbat care s-a dedicat prea mult in munca care era mai importanta la vremea aceea si care acum il face vinovat de starea lui civila. Sunt barbati care spun: "imi voi cauta femeie de maritat dupa 30 de ani" ,o spun atat de siguri pe ei de parca acea femeie este acolo,bine pastrata si sigur vrea sa se marite cu EL atunci cand el va ajunge la 30 de ani. Se intampla ca, atunci cand este el pregatit sa se casatoreasca,sa aiba o famile, sa nu gaseasca femeia potrivita.
Un barbat cu aceasca gandire trebuie sa stie ca : 30 ani impliniti ,bun, pana gaseste femeia care ii place,pana se cunosc ei bine,bine,pana isi da el seama daca ea vrea acelasi lucru,pana,pana ,pana, si daca nu merge? si daca nu este ea? si daca pot mai mult??si asa trece prin cateva esuari si asta il face un barbat cu "probleme".
Deci ,nu orice barbat ajuns la o varsta de peste 30-40 necasatorit inseamna ca are probleme. O femeie se grabeste sa se casatoreasca din miliarde de motive,dar cele mai multe implica,banii,varsta trecuta de 25-28-30, faptul ca toate prietenele ei sunt deja maritate etc etc... O femeie stie ca ,ajunsa la 30 de ani ii va fi mai greu decat unui barbat sa gaseasca pe cineva sa o ia de nevasta!
Daca problema ta este ca fetele de varsta ta cauta ceva mai matur ,ei bine,atunci tu cauta ceva mai "fresh",nu?? sau incearca ceva matur...sunt femei care accepta un barbat mai mic ca varsta,asa ca in exemplum meu de mai sus.
Problema (ta) nr 3
Inaltimea. Este adevarat ca un cuplu, in care el este mai inalt arata mai bine,mai frumos,mai "stabil" din punct de vedere ; ocrotit,protejat,mai in siguranta,multor femei le place acest lucru ,multor le-ar placea,dar nu toate cauta asta. De exeplu ,eu am 1.65 si el are 1.73,port tocuri de peste 10 cm si nu ma simt deloc ciudat langa el chiar si atunci cand tocurile mele au 13 cm...
Problema (ta) nr 4
Marimea sanilor. Am spus ceva mai sus cateva chestii despre asta,dar acum voi spune ceva in plus.
Asa cum barbatii se complexeaza de marimea penisului,de inaltimea lor,de faptul ca nu au un corp ca nu stiu cine etc..asa si femeile..exact cum ai spus si tu. Asa cum si femeile sunt fericite cu un penis de marime normala ,categoria aceea nr 1 sau 2 de care vb tu.,asa si barbatii pot fi multumiti cu niste sani mici ... dar niciodata sa nu crezi ca femeilor sau barbatilor nu le-ar placea "un pic" mai mare/mari.
Implantul mamar este cea mai des intalnita/efectuata operatie din lume,este o rusine sau nu ca o femeie sa aiba implanturi,asta depinde de fiecare gandire. Sunt cupluri care au rezistat inainte si dupa ca femeie sa isi fi pus implanturi... mereu deste loc de mai bine..nu?
Problema (ta) nr 5
TOCURILE...te voi certa putin. Este o istorie ceea ce spui tu acolo. Tocul face mersul femeii mai lent,mai delicat,mai feminin. Tocul inalt face piciorul mai lung,mai frumos,mai slab. Tocul inalt poate da valoarea unei tinute simple . Tocul inalt este adorat de barbati atunci cand femeia il poarta.
Despre problemele si viitoare probleme de sanatate ale tocurilor ... eu totusi traiesc pe motto-ul acela " viata este cat vrea ea si nu cat vrei tu asa ca profita" ei bine,eu profit,si port tocuri inalte (depinde de event) aproape in fiecare zi. Port tocuri intre 10-12 la o cina ,la o cafea in orash,port tocuri mai inalte (nu cu f mult ) in club,sau evenimente legate de job si port flat la supermarket,la doctor,la servici,in parc,la plaja etc.

Concluzia MEA :
Barbatii pot avea aceleasi defecte,dorinte,nemultumiri ca si femeile.
Brunette_25
Postat pe 11 Mai 2011 11:21
De la: Tharr, la data 2011-05-11 11:08:45

hi hi hi
asta e tare

Leule....bah......ma dezamagesti....aia lungani au nevoie de antrenament iar tu nu?Stii zicala cu organul nefolasit se atrofiaza?E valabila la toti...asa ca fara antrenamente e normal sa nu mai impingi la piept cu aceeasi greutate,sa nu mai alergi la fel de repede, etc...Dar mai exista o chestie care se chiama memorie musculara...muschii isi revin mult mai usor la forma optima la unul care a intrerupt o perioada sportul, fata de unul care se apuca atunci si vrea sa atinga acelasi standarad.Dar tu o transpui numai asupra celui inalt----esti complexat frate, se vede, de aia zic ca ma dezamagesti.Uite eu am prieten de 1,94 si prieten de 1,70 si la 1,86 ai mei nu ma consider nici inferiorul nici superiorul niciunuia dintre ei .Sunt inalt fiindca am facut sport.
Apropos de karate....eu de la alea am crescut inalt,cat am aruncat din maini si din picioare , mi s-au lungit , ca taicamiu avea 1,74, maicamea 1,58 ,deci normal ar fi trebuit sa fiu mult mai mic.
Acu ce sa-ti zic....vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acrii...Bine ca nu o ai mica ca atunci ne spuneai ce avantaje are put.za mica LOL

ce-i mai mica si mai mica decat p..a de furnica ???
contesina
Postat pe 11 Mai 2011 12:38
De la: contesina, la data 2011-05-11 12:38:39
intrebarea nu ma sperie este pu.ta de bacterie.
P.S. am cautat pe net raspunsul
The_Exile
Postat pe 11 Mai 2011 12:47
De la: Tharr, la data 2011-05-11 12:47:10
De la: contesina, la data 2011-05-11 12:38:39
intrebarea nu ma sperie este pu.ta de bacterie.
P.S. am cautat pe net raspunsul
Contesooo ia un de aici ca m-ai facut sa rad
The_Exile
Postat pe 11 Mai 2011 12:48
ouaaaa, leo karatistul, vij, vij! (inchipuiti-va miscari jmechere de karatist)
kudika_pudika
Postat pe 11 Mai 2011 12:56
De la: kudika_pudika, la data 2011-05-11 12:56:45ouaaaa, leo karatistul, vij, vij! (inchipuiti-va miscari jmechere de karatist)

leoooooooo, vreau sa vad!!
vitamina_c
Postat pe 11 Mai 2011 13:04
Cat adevar
aurina71
Postat pe 11 Mai 2011 13:08
De la: vitamina_c, la data 2011-05-11 13:04:00
De la: kudika_pudika, la data 2011-05-11 12:56:45ouaaaa, leo karatistul, vij, vij! (inchipuiti-va miscari jmechere de karatist)

Vi-l arata....pe profesorul lui
The_Exile
Postat pe 11 Mai 2011 13:17
De la: Tharr, la data 2011-05-11 13:17:25
De la: vitamina_c, la data 2011-05-11 13:04:00

Vi-l arata....pe profesorul lui [/quote

azi?
Ame_ly
Postat pe 11 Mai 2011 13:55
De la: Flavia19, la data 2011-05-10 02:56:25cam ai dreptate.in legatura cu marimea penisului trebuie sa iti spun ca pe mine ma sperie un penis...mare.eu prefer mediu daca e sa vb de comoditate.daca e sa vb despre cum as vrea sa fie un penis ideal? oh,pai e simplu...ce ma intereseaza marimea(cat timp nu ma sperie cu cat e de mare :)) ) daca tipul stie ce sa faca cu penisul lui. si cand fetele vb de marime...nu vorbesc de marime ca si lungime cat mai mult ca si grosime.
recunosc ca poate sunt si eu superficiala la un aspect ce l-ai mentionat.imi place ca baiatul sa fie mai inalt ca mine.daca e la aceiasi inaltime ma simt prea sefa si nu imi place de mine asa.imi place tipul sa ma ia in brate si sa ridic privirea.nush,o fi romantica.cand sunt pe tocuri accept aceiasi inaltime.apropo,eu am 1.70m.deci plus un toc de 5-8 cm..nu is chiar asa inalta...prin urmare as fi ok cu un baiat la 1.80m. tocuri nu prea ajung sa port pt ca mereu sunt pe drumuri si mereu in intarziere.pur si simplu alergi mai bine in balerini.dar cand e rost de iesit si dansat ma gandesc la tocuri, desigur. la faza cu sanii nu ma bag ca nu inteleg punctul de vedere.uneori as prefera o marime in minus.iar la acuzatia cu banii....nush...eu ma cert si acu cu prietenul meu sa nu imi plateasca chestii cum ar fi o masa in oras sau asa,dar na mai cedez ca tre sa il las sa se simta barbat.
in rest,nu m-a interesat niciodata cat are un tip din punct de vedere material.ce ma interesa era sa ne intelegem,sa nu ne certam pe copilarii pt ca de multe ori de aia aleg fetele baieti mai in varsta ca se gandesc ca au mai avut relatii si au experienta,ca inteleg ce se face si ce nu intr-o relatie.dar uite...caz aparte...prietenul meu e cu jumatate de an mai mare decat mine si pot sa iti jur ca e mai copt la cap decat altul cu care am avut o relatie si era cu 9 ani mai mare ca mine.in legatura cu asta concluzia mea a fost ca tine de educatia care ti-o dau parintii,bine si alti factori cum ar fi un mentor, sau un profesor care sa iti dea lectii de viata.
trebuie sa iti spun ca nu am avut rabdare sa citesc istoria tocului.sa ma ierti te rog.
in rest,sper sa apreciezi aceste pareri de sex feminin.ti-am vb f sincer:) iti doresc sa ai mult noroc in dragoste>:D

Deci, ca sa intelegem tie iti place un PENIS GROS. pai nu e tot aiai fato?
Lung, gros???? Inseamna ca nu iti place penisurile medii, iti place un penis mediu ca lungime dar foarte gros , deci inseamna ca tu ai un vagin scurt dar LARG.
Asa ca mai la-o balta cu teoriile de fete cuminti....
Gisela008
Postat pe 11 Mai 2011 14:21
Contrastele se atrag o femeie cu mintea scurta normal ca vrea un barbat cu toate cele mari .cauta si tu o femeie cu mintea intreaga si nu o sa conteze cat de mica ai scula ,contul in banca ,inaltime etc.o femeie interesata doar de cum ganbdesti nu de alceva.
kudika105225
Postat pe 11 Mai 2011 15:40
De la: Gisela008, la data 2011-05-11 14:21:42
De la: Flavia19, la data 2011-05-10 02:56:25cam ai dreptate.in legatura cu marimea penisului trebuie sa iti spun ca pe mine ma sperie un penis...mare.eu prefer mediu daca e sa vb de comoditate.daca e sa vb despre cum as vrea sa fie un penis ideal? oh,pai e simplu...ce ma intereseaza marimea(cat timp nu ma sperie cu cat e de mare :)) ) daca tipul stie ce sa faca cu penisul lui. si cand fetele vb de marime...nu vorbesc de marime ca si lungime cat mai mult ca si grosime.
recunosc ca poate sunt si eu superficiala la un aspect ce l-ai mentionat.imi place ca baiatul sa fie mai inalt ca mine.daca e la aceiasi inaltime ma simt prea sefa si nu imi place de mine asa.imi place tipul sa ma ia in brate si sa ridic privirea.nush,o fi romantica.cand sunt pe tocuri accept aceiasi inaltime.apropo,eu am 1.70m.deci plus un toc de 5-8 cm..nu is chiar asa inalta...prin urmare as fi ok cu un baiat la 1.80m. tocuri nu prea ajung sa port pt ca mereu sunt pe drumuri si mereu in intarziere.pur si simplu alergi mai bine in balerini.dar cand e rost de iesit si dansat ma gandesc la tocuri, desigur. la faza cu sanii nu ma bag ca nu inteleg punctul de vedere.uneori as prefera o marime in minus.iar la acuzatia cu banii....nush...eu ma cert si acu cu prietenul meu sa nu imi plateasca chestii cum ar fi o masa in oras sau asa,dar na mai cedez ca tre sa il las sa se simta barbat.
in rest,nu m-a interesat niciodata cat are un tip din punct de vedere material.ce ma interesa era sa ne intelegem,sa nu ne certam pe copilarii pt ca de multe ori de aia aleg fetele baieti mai in varsta ca se gandesc ca au mai avut relatii si au experienta,ca inteleg ce se face si ce nu intr-o relatie.dar uite...caz aparte...prietenul meu e cu jumatate de an mai mare decat mine si pot sa iti jur ca e mai copt la cap decat altul cu care am avut o relatie si era cu 9 ani mai mare ca mine.in legatura cu asta concluzia mea a fost ca tine de educatia care ti-o dau parintii,bine si alti factori cum ar fi un mentor, sau un profesor care sa iti dea lectii de viata.
trebuie sa iti spun ca nu am avut rabdare sa citesc istoria tocului.sa ma ierti te rog.
in rest,sper sa apreciezi aceste pareri de sex feminin.ti-am vb f sincer:) iti doresc sa ai mult noroc in dragoste>:D

Deci, ca sa intelegem tie iti place un PENIS GROS. pai nu e tot aiai fato?
Lung, gros???? Inseamna ca nu iti place penisurile medii, iti place un penis mediu ca lungime dar foarte gros , deci inseamna ca tu ai un vagin scurt dar LARG.
Asa ca mai la-o balta cu teoriile de fete cuminti....

mie mi-a spus cineva o vorba (nu dau nume ) :" fato, de lunga, poa' sa fie cat de grosa; de scurta sa nu fie prea subtire ...."
contesina
Postat pe 11 Mai 2011 16:41
explicatia stiintifica ar fi ca marimea penisului depinde de nivelul de hormoni de la momentul conceperii, sau cu alte cuvinte, cat de infierbantati ti-au fost parintii :))
totusi, cica ar avea legatura cu inaltimea, lungimea nasului, sau a degetelor (mainii). cat de adevarata e faza asta, nu stiu, dar unele femei chiar se uita la aceste aspecte. voi?
Juseppe
Postat pe 11 Mai 2011 17:30
eu am impresia ca tu esti pedepsit de D-zeu , si mic de inaltime si fara scula in pantaloni si incerci sa arati ca nu conteaza aspectul fizic , si sincer iti dau dreptate aici "nu conteaza cat de lung ai parul ci cat si cum gandesti" dar mai este o mica problema ca in ziua de azi imaginea este totul doar suntem in Romania.
laura_manolache
Postat pe 11 Mai 2011 18:18
De la: Juseppe, la data 2011-05-11 17:30:17explicatia stiintifica ar fi ca marimea penisului depinde de nivelul de hormoni de la momentul conceperii, sau cu alte cuvinte, cat de infierbantati ti-au fost parintii :))
totusi, cica ar avea legatura cu inaltimea, lungimea nasului, sau a degetelor (mainii). cat de adevarata e faza asta, nu stiu, dar unele femei chiar se uita la aceste aspecte. voi?

cate femei ar iesi cu unul cu nasul ca a lui Cyrano de Bergerac ????
contesina
Postat pe 11 Mai 2011 18:59
De la: contesina, la data 2011-05-11 18:59:30
De la: Juseppe, la data 2011-05-11 17:30:17explicatia stiintifica ar fi ca marimea penisului depinde de nivelul de hormoni de la momentul conceperii, sau cu alte cuvinte, cat de infierbantati ti-au fost parintii :))

cate femei ar iesi cu unul cu nasul ca a lui Cyrano de Bergerac ????

daca s-ar confirma teoria cum ca lungimea nasului este echivalenta cu lungimea ciucurelului, s-ar face coada la usa lu' cyrano. sau a lu' nae lazarescu.
geo_refinantat
Postat pe 11 Mai 2011 19:08

Marimea nasului nu are chiar nici o legatura cu alte marimi.

Postat pe 11 Mai 2011 19:36
De la: Tharr, la data 2011-05-11 11:08:45

hi hi hi
asta e tare

Zi-le domnu'Geo!

Postat pe 11 Mai 2011 19:40

eu cam am un nas tip cirano de bergerak si niste degete de neam prost dar nu are legatura cu alte marimi si oricum eu nu vad decat femeile care-mi apreciaza creierul si gandirea, nu penisul mediocru
pickard
Postat pe 11 Mai 2011 20:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
putin ajuror se poate???:D 8 De la: biank__ 23 Octombrie 2010 19:45
FIDEL SAU INFIDEL IN OCCIDENT 58 De la: monik_mail2006 15 August 2009 01:45
Am si eu o interebaere 31 De la: felixcat 21 Decembrie 2009 16:32
eu berbec-el gemeni 4 De la: pickard 12 August 2011 23:51
Mai are rost sa mai vorbesc cu el ...??? 4 De la: RAINBOWLADY 10 Ianuarie 2012 13:41