Mai multe
De la: scorpio67, la data 2011-05-08 19:27:58De la: Ania_Topan, la data 2011-05-08 18:49:40Mai oameni.Tipu si-a exprimat punctul de vedere.Intradevar, unele cuvinte au fost deplasate, dar daca nu sunteti interesati de subiect sau de ceea ce gandeste omul asta, nu mai cititi.Nu va obliga nimeni sa dati clik pe orice fereastra sau sa cititi. Pentru ce atatea cuvinte urate? Va catalogati singuri si postati degeaba. eu sunt motanul betiv, ce scandal pe aici cine sufera?
|
||
|
felixcat Postat pe 8 Mai 2011 20:26 |
||
|---|---|---|
slabut, slabut...
|
||
|
kudika356171 Postat pe 8 Mai 2011 20:39 |
||
nu stiu ce sa zic si nu stiu la care intrebare sa raspund mai inainte,cred ca nu toata lumea gindeste la fel,si nu toata lumea are aceleas preferinte,e o prostie sa gindesti ca toate femeile doresc o marime anume cred ca altele sunt lucrurile de care trebuie sa tina seama o femeie,este de fapt o prostie sa te gindesti atit ce marime au sinii sau penisul,mai degraba conteaza daca penisul e vioi nu mare,ce credeti?nu am dreptate?
|
||
|
|
||
|
1111111111adi Postat pe 8 Mai 2011 20:48 |
||
De la: pickard, la data 2011-05-08 19:31:21De la: bogga88, la data 2011-05-08 19:27:07De la: frenchiegirl, la data 2011-05-08 19:21:49Adevarate vorbe! adevar grait-ai! |
||
|
thegirlnextdoor Postat pe 8 Mai 2011 22:04 |
||
De la: bogga88, la data 2011-05-08 19:27:07De la: frenchiegirl, la data 2011-05-08 19:21:49Adevarate vorbe! omule, tu te-ai blocat pe anumite lucruri si ca orice roman (nu spun mai multe ca mai sar unii) esti extremist. ia priveste tu in jur, intra si pe un site de dating si vezi acolo cate femei cauta FEMEI. cat de mare crezi ca au penisul femeile cautate? daca unor lesbiene le trebuie 0 cm ca sa satisfaca o femeie, tie ce iti trebuie mai mult? ba sa te consideri norocos ca ai ceva in plus fata de ele chiar daca e de 1 cm. eu iti propun un lucru. apuca-te tu sa o duci la extaz pe o femeie fara sa folosesti penisul si dupa, sa vedem daca are ce spune cu privire la marime. daca chiar crezi ca e nevoie de marire, google-ul e la un click distanta si gasesti gratuit exercitii de marire care iti castiga 2-4 cm si chiar functioneaza. vrei inaltime? acum 6 luni aveam 1,74 cm si am 28 de ani. acum am crescut in inaltime cu 1 cm. nu am nevoie insa, capriciu, deh. la fel, exista o carte pe care o poti comanda pe net. daca nu exista gratuit exercitii care spun cum sa dormi, la ce ora sa dormi, ce gimnastica sa faci ca sa mai tragi putin de discurile intervertebrale. nu exista nu pot, exista doar mi-e lene. |
||
|
leo_ Postat pe 8 Mai 2011 22:08 |
||
CRED CA ACESTE CRETINISME SINT NUMAI IN MINTEA TA ,SIGUR NU A FEMEILOR...SAU IN MAREA LOR MAJORITATE!!!!CINE NAIBA ESTI TU...TE DE ERIJEZI IN A TOT STIUTOR A DORINTELOR FEMEILOR IN GENERAL!!!ESTI VARZA,AMICE!!!PROBABIL...UNUL CU MULTE FRUSTARI,LEGATE DE DIMENSIUNI FUGIIII...IMPUSCA-TE!!!!
|
||
|
kudika200808 Postat pe 8 Mai 2011 22:14 |
||
|
Ce noroc ai avut la fete! :)) Exista fete si fete, fiecare cu propriul mod de a gandi, asa cum sunt si baietii. Pentru ca sunt si baieti interesati ca fetele sa fie profunde doar in decolteu. Eu am facut sport de performanta si primul lucru pe care l-am invatat a fost ca un bust mare e o mare problema cand faci sport si cand spun mare, ma refer ca este chiar foarte incomod. Asa ca fetele complexate de acest aspect ar trebui sa se gandeasca mai bine cand isi doresc ceva mai mare. Cat despre tocuri, tu ai vorbit de tocurile foarte mari. Acum sa fim sinceri, un toc de 7 cm face piciorul unei femei sa para mult mai elegant(eu nu prea pot merge pe tocuri mai mari de 10...mi se pare echilibristica riscanta). Cat despre marimea sculelor, nu cred ca atunci cand simti ceva fata de o alta persoana stai sa o cataloghezi dupa acest aspect sau dupa varsta respectivului. Pana la urma daca doi oameni se inteleg, se inteleg si fara marimea sculei, inaltimea sau varsta potrivita. Sincer cred ca te uiti cam mult la moni si iri la tv si ai ramas cu aceste prejudecati in minte, crezand ca exista doar fete cu dorinta de a obtine orice, dar mare sa fie! mai uita-te si in jurul tau si o sa vezi ca nu sunt atat de multe fete pe tocuri si niciuna nu se uita la pantalonii tai cand vorbeste cu tine (fata de baietii carora le pica ochii in decolteu si trebuie sa ii atentionezi ca fata ta e ceva mai sus ). dar probabil nici tu nu te-ai uitat la fetele astea pentru ca erai cu ochii dupa cele pe care le critici atat de mult. |
||
|
alexutsa1701 Postat pe 8 Mai 2011 22:18 |
||
De la: leo_, la data 2011-05-08 22:08:08De la: bogga88, la data 2011-05-08 19:27:07De la: frenchiegirl, la data 2011-05-08 19:21:49Adevarate vorbe! ... bre, femeile trag la femei pentru a scapa de cosmarul unor barbati ... multe din femeile alea au fost total dezamagite de barbati ... de caracterul lor ... nicidecum de marimea tzevii ... multi isi inchipuie ca le pot pacali cu negocieri de genul - raminem prieteni (adica ne mai vedem cind sint singur) dar multe chiar au crezut in viitorul acelei relatii ... astazi sint multi ''barbati'' care se lauda cu gramada lor de foste ... multe femei zic mersi daca gasesc un barbat care sa se tina si de cuvint cind nu e deasupra lor ... de marimea tzevii nici nu se mai pune problema ... |
||
|
marco918 Postat pe 8 Mai 2011 22:19 |
||
| imi place comentariul despre barbatul si marimile lui,este foarte tare si destul de adevarat,poate putin exagerat,dar din pacate asa gandesc cele mai multe femei,cele intretinute,pitipoancele. | ||
|
kudika319619 Postat pe 8 Mai 2011 22:43 |
||
De la: leo_, la data 2011-05-08 22:08:08ca orice roman (nu spun mai multe ca mai sar unii) esti extremist. asta inseamna ca toti romanii sunt extremisti, deci si tu esti extremist. Dar nu, nu orice roman este extremist, ce generalizezi asa tipic romanesc? (cum spuneai tu pe undeva). Si de ce cazi in extreme?
|
||
|
kudika_pudika Postat pe 8 Mai 2011 22:48 |
||
| concluzia ta e foarte logica! de ce alte explicatii mai e nevoie??? ti le-ai dat singur...ai descris visul unei femei, complexatule! :))))) in loc sa stai sa scrii romane pe site-uri pentru femei, mai bine ai merge in club si ai agata ceva! :P | ||
|
yo_sweet Postat pe 8 Mai 2011 23:24 |
||
| glumind putem spune...mic de varsta, p... mica, mic de inatime, mic la buzunar, mic la functie....mic la intelect?? :) | ||
|
dominatorix Postat pe 8 Mai 2011 23:57 |
||
Esti un om care pune suflet si inteligent. O sa o faci fericita pe femeia care te va iubi dar nu-ti pierde speranta, din fericire inca nu toata lumea a fost indobitocita de reviste si de televizor... .Trebuie sa ai rabdare si sa nu te lasi inselat de prima impresie pe care o ai. Sa fiti iubiti de cine va merita
|
||
|
kudika338754 Postat pe 9 Mai 2011 00:18 |
||
mare mare foarte mareee cea mai mareeee !!!!!Bafta ! |
||
|
___LL___ Postat pe 9 Mai 2011 00:33 |
||
ah uitasem varsta conteaza,in cazu meu eu am 21 el 32 si sant mai mult decat fericita,am de unde invata,am cu cine imi face un viitor am pe cine ma baza la o adica ,ce fac cu unu de 21 ani ? care umbla cu beietasi de cartier toata ziua cu guma tigarea'n gura si berea'n bot ? si pe deasupra nu lucreaza sta cu parinti,te lasa singura k sa iasa cu amici k stii nu poti lasa amici pt o pisda cum ziceti voi...deci scuzama dar in cazul asta ma pot considera SUPER LUCKY
|
||
|
Lil_G Postat pe 9 Mai 2011 01:41 |
||
|
1- nu generaliza in privinta femeilor si a capacitatii lor de -masurare- nu toate sunt la fel sunt si femei stupide, cretine , cum spui tu, dar multe sunt deasupra voastra a barbatilor nu conteaza marimea in nimic. depinde cum stii sa folosesti ce ai in atuu, daca ai asa ceva, daca nu ...........
|
||
|
kdita Postat pe 9 Mai 2011 03:10 |
||
De la: bogga88, la data 2011-05-02 12:55:23Am si eu 5 nedumeriri in legatura cu femeia. Aceste nedumeriri se refera la imporanta (ba chiar obsesia) marimei barbatului pentru ele. Si cand spun marime nu ma refer doar la ce va ganditi voi. Sigur ca nu imi place sa generalizez si zic ca toate femeile gandesc la fel. Dar pana acum am avut suficienta experianta cu ele sa imi dau seama ca majoritatea gandesc oarecum identic din anumite puncte de vedere. Vreau sa stiu daca modul ala de a gandi MARE e ceva din instinct, mandrie sau e pur si simplu e cretinism din partea lor. eu nu incerc sa ti explic aceste"cretinisme"... stiu ca vaginul nu e pe marimi ca si pantoful..vaginul este elastic, se muleaza pe penisul barbatului...dar mai stiu ca femeile, genetic, au muschi vaginali, unii mai bine sau mai putin dezvoltati , sa nu uitam si de punctul g :)...o astfel de femeie cu "muchii bine dezvoltati" cand traieste orgasmul, muchii (inclusiv punctul g) se dilata si penisul va fi prins ca o menghina..prin frecare, se ofera ambilor parteneri o placere senzationala...dar atentie, la o astfel de femeie, daca se intampla un incident, barbatul poate ramane captiv pana la "descarcerare"
|
||
|
kudika034292 Postat pe 9 Mai 2011 08:23 |
||
Singura concluzie la care pot sa ajung eu acum este aceea ca un baiat complexat si misogin pe deasupra, vrea el sa ne demostreze cat de proaste sunt femeile si cum nu stiu ele sa faca alegeri bune in materie de barbati...bla, bla, bla... Ai reusit cu siguranta sa castigi o groaza de admiratori cu citatele tale din reviste pentru masculi feroce, amatori ai acelorasi idei misogine si doritori de demonstratii anti-feministe (daca mi se permite exprimarea), dar nu ai atins nimic din subiectul in sine. Tu care crezi ca la 22 de ani cunosti femeile atat de bine incat sa faci astfel de afirmatii cu privire la "Cretinismul" femeii, daca te vei casatori vreodata (DACA!) nu iti lasa sotia sa citeasca vreodata aceste minuni iesite din capusorul tau frumos, n-ar trebui nici macar sa dai de inteles vreodata unei fete/femei ca gandesti in halul asta (nu mai zic sa postezi in "spatiu public") oricat de original ti-ar parea tie ca esti. Nu faci decat sa demostrezi ca esti slabutz (si nu ma refer la aspectul fizic)....si sincera sa fiu nici la capitolul gramatica nu impresionezi, macar aia te-ar fi salvat poate! Asadar iti recomand cu caldurica sa te lasi de catalogari si sa te apuci de admirat, ca poate pana la urma ai noroc si nu ramai flacau toata viata. Poate gasesti si tu o femeie necomplexata sau o femeie careia ii plac barbatii complexati (chiar daca pentru tine toate sunt niste cretine poate se gaseste una careia sa ii convina statutul) si atunci nu mai lansezi idei profund psihologice ca aceasta. Imi cer scuze celor care se simt jigniti de comentariul meu, dar se intampla sa ma revolte unele idei misogine!
|
||
|
lucky13 Postat pe 9 Mai 2011 08:39 |
||
De la: pickard, la data 2011-05-08 19:34:26De la: kudika390214, la data 2011-05-08 19:29:04nedumeririle tale sunt ok...si eu am multe nedumeriri de genul insa din punctul de vedere al unei femei...nu te gandi ca sunt o grasa bozaita ,sau vreo cascata ,sau vreo proasta care nu e capabila sa lege 2 cuvinte corect in lb romana,chiar din contra am avut mare succes la baieti(am avut,nu pt ca as scrie acum din ceruri ci pentru ca m-am maritat si nu ma intereseazadecatatentia sotului meu)
|
||
|
thegirlnextdoor Postat pe 9 Mai 2011 08:43 |
||
De la: marco918, la data 2011-05-08 22:19:24 da, ai dreptate, unii barbati sunt asa varza incat unele femei cauta alte femeie. la polul opus se afla si femeile care arata foarte bine si care (zic eu) incep sa se plictiseasca de barbati. asta am vazut si la unii barbati care arata bine (ricky martin) de exemplu, care a anuntat ca e gay. posibil sa se sature de sexul opus. azi nici femeile si nici barbatii nu sunt ceea ce vor sa para. se ascund dupa masti si mai rau nici nu stiu sa le pastreze mult timp. femeile de care zici tu dau cu piciorul la cei buni si pastreaza exact toti tampitii. daca vrei sa cuceresti o femeie reteta sigura este sa ii expui un plan grandios cu privire la ce o sa faci in viata, indiferent daca ai vreun ban in buzunar sau nu, ori faci ceva sau nu ca sa ajungi acolo. daca esti destul de bun sa vorbesti, i-o sufli chiar unuia care e si mai inteligent decat tine, si mai bogat, si mai descurcaret etc. |
||
|
leo_ Postat pe 9 Mai 2011 09:53 |
||
De la: kudika_pudika, la data 2011-05-08 22:48:53De la: leo_, la data 2011-05-08 22:08:08ca orice roman (nu spun mai multe ca mai sar unii) esti extremist. da, sunt si eu. chiar foarte, insa eu imi dau seama de asta si incerc macar la nivel logic sa ma mai abat de la extreme. dar daca e sa te uiti in istorie, noi am pierdut multe datorita extremismului, numai daca e sa te gandesti de la al doilea razboi mondial incoace. suntem un popor foarte inflexibil. |
||
|
leo_ Postat pe 9 Mai 2011 09:56 |
||
De la: Lil_G, la data 2011-05-09 01:41:34ah uitasem varsta conteaza,in cazu meu eu am 21 el 32 si sant mai mult decat fericita,am de unde invata,am cu cine imi face un viitor am pe cine ma baza la o adica ,ce fac cu unu de 21 ani ? care umbla cu beietasi de cartier toata ziua cu guma tigarea'n gura si berea'n bot ? si pe deasupra nu lucreaza sta cu parinti,te lasa singura k sa iasa cu amici k stii nu poti lasa amici pt o pisda cum ziceti voi...deci scuzama dar in cazul asta ma pot considera SUPER LUCKY tare mi-e mila de tine desi nu te cunosc. partea proasta pentru unii si cea buna pentru altii este ca am intuitie extraordinara care de multe ori sparge multe bariere. |
||
|
leo_ Postat pe 9 Mai 2011 09:59 |
||
bravooooooooo..... chiar imi place ce ai scris sunt femeie,dar sincera sa fiu sunt total de acord cu tine din toate punctele de vedere. |
||
|
kudika384991 Postat pe 9 Mai 2011 10:27 |
||
|
:))) damm... amuzant topicul asa ca o sa raspund... ca mai toata lumea de aici vreau intai sa zic ca depinde de la femeie la femeie, dar sa zicem ca anumite chestii pot fi adevarate in anumite circumstante. De exemplu inaltimea.... eu am 164 cm si imi plac barbatii inalti. Am avut si prieteni de 175, dar nu e la fel ca atunci cand au peste 180 (nu ne-am despartit din cauza inaltimii). Asa cum orice barbat e atras de anumite trasaturi fizice la o femeie, si noi avem dreptul sa fim atrase de anumite chestii... de acord, nu m-am dus niciodata cu metrul la o intalnire, dar in general ma atrageau barbatii mai inalti. Aia cu tocurile si silicoanele nu o inteleg nici eu personal. chiar dc sunt relativ mica nu port niciodata tocuri, si cand fac exceptii fff rare tocurile au max max 5 cm.Silicoanele, la fel, dar pot sa inteleg si sa nu ma deranjeze/ judec femei care prefera tocurile si silicoanele. Fiecare are dreptul sa poarte ce vrea... Despre varsta, depinde, eu n-am facut niciodata discriminari, am avut si prieteni mai mari si mai mici si de varsta mea, dar, sotul meu e cu 3 ani mai mare, si spre deosebire de prietenele mele care au soti de varsta lor, noi avem bebe, in timp ce sotii lor nu sunt pregatiti inca pentru un copil... deci acei trei ani chiar conteaza la maturitate ... nu vorbim aici de papagal si imbarligare, ci de ceva serios. Daca o colega de-a ta vrea cumva sa se marite si sa faca copii inainte de 25 de ani, normal ca va prefera unul de 27-28 de ani, nu cred ca tu te vezi in 2-3 ani cu bebe de mana.... Acum de ultima dimensiune.... deci s-o luam asa, teoretic ce ai zis tu despre dimensiunile penisului si ale vaginului e adevarat, dar, vaginul e elastic si se poate dilata destul de mult, deci conteaza mai mult grosimea decat lungimea. In schimb si penisurile astea sunt destul de proportionale, nu foarte multe sunt lungi si subtiri, sau scurte si groase (teoretic ideale), deci normal, daca un penis e mai mare, va fi si mai lung si mai gros ... acum de acord, peste o anumita lungime poate deveni jenant, dar in general nu cred ca multa lume are problema asta. plus... sa fim seriosi, un penis mic, adica sub 10 cm e trist ... pur si simplu trist.... si toata lumea are dreptul sa aiba standarde proprii... daca ele se reflecta in dimensiuni versus spirit, atunci poate nu vrei tu sa te asociezi cu persoana respectiva. |
||
|
summer1 Postat pe 9 Mai 2011 10:28 |
||
|
Interesante pastarile tale...nu mai stiu ordinea dar o sa'ti raspund la unele dintre ele. 1. Marimea penisului: Ai spus k ai avut destule experiente...ee pt majoritatea femeilor conteaza marimea pt ca le place sa simta durerea, chiar dak la doar 2 sau 3 cm la penetrare ele sunt excitate...prefera sa simta durerea in trompele vaginului chiar dak unele din ele stiu ca e un lucru rau. tot isi doresc acest lucru. O femeie in pat tot timpul vrea mai mult;) sau in orice:) 2.Silicoanele: k orice om knd ai un dezavantaj fata de alte persoane iti doresti mai mult de la tine in cazul nostru sanii. dak ai merge pe strada si vezi o fata cu pieptul plat si una cu sani mari....teai uitat la aia cu sanii mai mari....si app de silicoane si prin mangaiere greu iti dai seama ca au silicoane.depinde de cat de priceput e esteticianul sau de corpul ei. 3. Inaltimea barbatului: Intradevar asta e a 2 mandrie a femei dupa infatisare la un barbat sa fie cel putin cat ea de inalta si mi se pare ceva normal atat timp cat vb de o relatie...pt ca intr'o rel cele doua persoane trb sa se potriveasca din toate pct d vedere sau cel putin...ca isi doresc sa fie putin mai inalt decat ele...asta tine de placerea fiecaruia...intradevar poate se simt mai in siguranta!!! 4.Varsta: acest lucru nu sa schimbat acum in ultima perioada...tot timpul a fost chestia asta de rotire intre sexe si varste adica cele mai tinere cu barbati mai mari 5-10 ani si femeile de 35-40 cu baietei de 22-27 ani si la fel procedeaza si barbatii...Ziceai ceva ca nu e vb de vrajeala sau de bani...Credema ca dak nu e vb de bani atunci de vrajeala e sigur...Si chiar dak ai bani si nu ai un standard mai ridicat in comunicare...sa poti duce o converssatie sa poti face persoana d langa tine sa zambeasca...o duce cu tine pana ii cumperi prima masina apoi te lasa;) |
||
|
silviutz_ Postat pe 9 Mai 2011 10:33 |
||
De la: leo_, la data 2011-05-09 09:56:16De la: kudika_pudika, la data 2011-05-08 22:48:53De la: leo_, la data 2011-05-08 22:08:08ca orice roman (nu spun mai multe ca mai sar unii) esti extremist. probabil ca te gandesti la ceva anume, pentru ca per ansamblu eu nu vad lucrurile asa..... mie mi se pare ca in istorie, poporul raman (este impropriu spus "poporul") a fost "prea flexibil", prea s-a vrut cu fundul in doua luntri.... si cu toate astea, atitudinea rabdatoare a poporului român mi se pare minunata.... stiu ca pentru unii este exasperanta aparenta apatie si indiferenta.... dar in minte imi staruie povestea dacilor, care din invinsi si ocupati, au ajuns sa asimileze cuceritorii....si deci pana la urma cine a fost cucerit si stapanit ??? ... este doar un exemplu... |
||
|
contesina Postat pe 9 Mai 2011 10:58 |
||
|
Se vede ca esti plin de frustari,si pe deasupra si mititel din toate punctele de vedere.Un barbat care nu este egoist se descurca si cu un penis mic, dar in general barbatii nu stiu sa se comporte cu o femeie in pat nici daca au harta langa ei asa ca femeile spera ca unul cu mai multa experienta a avut timp si curiozitati sa mai invete cate ceva.Problema sanilor mari este tot din cauza barbatilor care se uita numai dupa asa ceva. Daca tu ai afirmat altceva este pentruca ai fost refuzat de prea multe ori si acum te mulumesti cu...."magarul".Tocurile inalte fac piciore inalte , un aspect hotarat tot de barbati avand in vedere ca intorc capul dupa ele. Problema varstei este plictiseala care apare intre un cuplu de aceeasi varsta, din aceasta cauza ea intotdeauna va cauta un animal mai mare mai experimentat langa care sa nu se plictiseasca si nici sa nu se faca de rusine cu care intotdeauna va avea ceva de discutat iar in pat nu o va lasa cu ochii in soare pe motiv ca e vina ei ca nu are orgasm chiar daca el sta pe spate si nu face nimic nici macar la indicatii. In concluzie esti la fel de superficial ca marea majoritate a barbatilor, dai vina pe femei ca tu esti inapt. |
||
|
clara_416 Postat pe 9 Mai 2011 11:06 |
||
| vezi d-aia ai sa ajungi la40 si un pic ...singur.femeia in instinctul ei este un animal si ala care o frige primul ala o are ,florile ,prajitura,plimbatul prin parc este ptr. ca nu stie ce sa faca si te asteapta sa faci primul pas in concluzi mai bine sa zica ca esti indraznet decit prost.iar restul este mult fummmm | ||
|
kudika003106 Postat pe 9 Mai 2011 11:42 |
||
De la: kudika003106, la data 2011-05-09 11:42:34 vezi d-aia ai sa ajungi la40 si un pic ...singur.femeia in instinctul ei este un animal si ala care o frige primul ala o are ,florile ,prajitura,plimbatul prin parc este ptr. ca nu stie ce sa faca si te asteapta sa faci primul pas in concluzi mai bine sa zica ca esti indraznet decit prost.iar restul este mult fummmmTaaaaaaaa .... cugetari din putzul gandirii. Sund deacord intr-un anumit context ca mai bine sa-ti zica ca esti nesimtit decat fraier....dar nici sa te urci pe ea din prima....oi fi tu mai irezistibil.....eu unul n-am reusit niciodata performanta asta
|
||
|
The_Exile Postat pe 9 Mai 2011 12:09 |
||
De la: kudika003106, la data 2011-05-09 11:42:34 vezi d-aia ai sa ajungi la40 si un pic ...singur.femeia in instinctul ei este un animal si ala care o frige primul ala o are ,florile ,prajitura,plimbatul prin parc este ptr. ca nu stie ce sa faca si te asteapta sa faci primul pas in concluzi mai bine sa zica ca esti indraznet decit prost.iar restul este mult fummmm uãããããããããããããããã ........... |
||
|
contesina Postat pe 9 Mai 2011 12:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cat timp acorda ei unei relatii | 17 | De la: crazy_anca820 7 Mai 2009 23:28 |
| Ii iubesc oare pe ambii ??? | 11 | De la: kudika_27354 28 Ianuarie 2013 16:12 |
| Despre barbati | 35 | De la: Naz_13 2 Aprilie 2015 16:15 |
|
|
||
| relatia mea | 6 | De la: RAINBOWLADY 11 Ianuarie 2012 15:24 |
| Daca e frumos nu este si destept | 27 | De la: iacinta 29 Ianuarie 2010 08:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.