Mai multe
De la: rashela, la data 2011-05-06 11:13:51De la: bemm, la data 2011-05-06 11:07:46De la: rashela, la data 2011-05-06 11:05:45De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:57:40figurile cui???ale lui probabil ca i s-a acordat prea multa atentie. eram bolnava,aveam nevoie doar de nenorocitul ala de unguent cat mai repede si nu avea cn sa mi-l ia.iar el s-a oferit singur,nu l-am obligat eu.se putea duce apoi unde voia.facea5minute cu masina pana la mine,nu mai mult.nu era mare greutate sa mi-l aduca si sa se intoarca la cafea cu colegii.nu??? este foarte trist si adevarat, adica fata pe tine nu te-a mangaiat peste ochi?nu te-a bruscat?inseamna ca nu te iubeste aici vin sa se descarce, sa se pregateasca sufleteste si trupeste pentru ce va sa vina!
|
||
|
bemm Postat pe 6 Mai 2011 11:19 |
||
|---|---|---|
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 11:16:21nu mi-au ramas in minte cele 5minute.mi-a ramas in minte tot. si cum ziceam,nu m-a lovit.doar ma impins...de asta am scris aici,ca sa vad alte pareri.el de un an jumate de cand suntem impreuna are reactii urate si jigneste.pana si cu maicasa acasa face la fel.stau si ma intreb daca mai poate fi adus pe calea cea buna???daca se mai poate face ceva...e bolnav,asta e clar.ceva in creierasul lui nu se mai invararte cum trebuie.imi zicea intr-un timp ca e depresiv....am incercat sa ii urmaresc reactiile,si cred ca poate fi mai mult de atat...i-am zis sa mearga sa discute cu un psiholog si la fel ia zis si maicasa si a zis ca suntem cu capul amandoua.... pai sunteti cu capul, mai bine i-ati achizitiona niste etnobotanice si lasa-ti baiatul in pace! unde ziceai ca l-ai gasit?sau mai bine zis l-ai cautat mult pana sa il gasesti?
|
||
|
bemm Postat pe 6 Mai 2011 11:21 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:09:48 Am gresit?:(( Si ca sa-ti raspund la intrebare, nu, n-ai gresit ca l-ai "sutuit" la telefon. Dupa insa ai dat-o in bara rau de tot. Mirela, iti mai spun ceva si inchei. Toti astia de ne perindam pe aici si ne dam cu parerea, dupa ce inchidem calculatorul uitam ca existi. Tu esti aia de ramai "jeg" in fata lui iubi, tu esti aia de suferi de acum acolo. Invata macar in ceasul al 12-lea ca iubirea vine DOAR la pachet cu respectul si ca, de-i permiti o data lui ala de te tavaleste in pat sa te jigneasca, apoi asa-ti va fi soarta oricum l-ar chema. Ne poti injura pe noi, poti sa inghiti toate gogosile "psihologice" ale lui Goguta al tau, atata timp cat in loc de "te iubesc" iti spune "nu te mai inghit, jegule", apoi fata draga, asta esti pentru el si dupa ce-ti ofera orgasmul. |
||
|
|
||
|
rashela Postat pe 6 Mai 2011 11:21 |
||
nu il denigreaza nimeni.asta e adevarul.ar fi dragut sa fie printre noi un psiholog cu catziva ani de experienta in spate si sa analizeze un pic situatia. battleofwits,te agiti prea tare.te regasesti cumva in descrierea prietenului meu?ai complexe si frustrari???
|
||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 11:23 |
||
| ms rashela. stiu ca iubirea vine la pachet cu respectul.la inceput am crezut ca e asa pt ca a suferit si am zis ca isi va reveni si va fi bine...dar respectul lui s-a lasat asteptat si cred ca se va lasa si la urmatoarele.imi pare rau de el,dar cred ca stiu ce am de facut. | ||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 11:31 |
||
|
povestea ta imi aduce aminte de a unei cunostinte, baiat bun el asa, da mai avea cate o problema, prietenii sunt pe primul plan, apoi cate o bauta, ca daca nici bachus nu facea parte din viata lui, atunci cine? avea o prietena care a incercat sa il readuca pe calea cea buna, ce crezi tot el s-a saturat de ea, si nu s-a ajuns la jigniri sau imbranceli, dupa jumatate de an gaseste chipurile iubirea vietii, iubire cu nabadai, pana ia administrat tipa o corectie, si inca una, si inca una, si uite asa bietul plangea dupa prima fata, dar ea deja cunoscuse un alt baiat, cu care are casa buna! sa iti mai spun ca se trezea el sa ii puna pachet ei?ca nu stia ce sa mai faca?roata se intoarce intotdeauna
|
||
|
bemm Postat pe 6 Mai 2011 11:42 |
||
stii cumva ce corectie ia aplicat??? vreau si eu retzeta e chestia ca el nu bea,nu fumeaza,nu e din ala de se omoara dupa chefuri sau cluburi.e cuminte,daca intelegi.numai k e dus cu avionashul...are bazdaci la fund si pasarele la creieri.
|
||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 11:48 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 11:48:35stii cumva ce corectie ia aplicat??? vreau si eu retzeta stii de unde au aparut migrenele? Omul din Neanderthal o intreaba pe femeie: - Te culci cu mine? - Nu! - De ce? - Nu am chef! Ia omul paru' si ii da una zdravana peste cap - No acuma te culci cu mine? - Nu! - De ce nu!?! - Ma doare capul nu iti inchipui ca ala era betivan de meserie, nu! dar mai scapa in licoarea lui bachus, si atunci toata lumea era a lui! ia aplicat cateva smetii dupa cap, de si acum imi amintesc cum povestea chiar cu dovezi reale, uitati si voi ce semne mi-a facut! soarta! |
||
|
bemm Postat pe 6 Mai 2011 11:53 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 11:23:20nu il denigreaza nimeni.asta e adevarul.ar fi dragut sa fie printre noi un psiholog cu catziva ani de experienta in spate si sa analizeze un pic situatia. battleofwits,te agiti prea tare.te regasesti cumva in descrierea prietenului meu?ai complexe si frustrari??? da, sunt un frustrat complexat si curios pe deasupra ...oare "ala" cum o vorbi despre tine cand se intalneste cu baietii? (desi imi imaginez ) ... nu de alta, dar pun pariu ca va potriviti, din moment ce v-ati "iubit" atata timp
|
||
|
battleofwits Postat pe 6 Mai 2011 11:56 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 11:48:35stii cumva ce corectie ia aplicat??? vreau si eu retzeta Stai tu, Mirela, cuminte ca nu-i de gluma! Ce zice Bemm sunt cazuri rare si trebuie sa fii Gigi Durul de la inceput in relatie, nu stai nhspe ani pres si pe urma iti cresc muschii. Ca da ala cu tine de toti peretii. Si oricum nici aia nu-i o relatie normala. In cazul tau. Povestea lui Bemm e ca in orice alta poveste de genul asta, numai ca rolurile's inversate: ea da si el primeste. Tot in violenta conjugala se incadreaza. :) Am avut si eu o colega de facultate care-l bate pe iubi. Dar rau de tot, cu mana dreapta'n gat si cu stanga carat pumni peste fata. In fine, speri sa iei o decizie corecta. Pentru ca nu o iei pentru acum ci pentru toata viata. |
||
|
rashela Postat pe 6 Mai 2011 12:01 |
||
nu bea deloc!poate o doza de bere la juma de an.intelegi? cum dumnezeu sa il bata? mai bn il las decat sa il bat.
|
||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 12:03 |
||
Pfuai, sunt obosita rau. Scriu niste texte de ma doare capul. Scuze!
|
||
|
rashela Postat pe 6 Mai 2011 12:05 |
||
| o chestie nasoala si urata este ca el nu are prieteni...deloc deloc...nici cu fratesu nu vb chestii de genu....poate si asta il afecteaza... | ||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 12:06 |
||
| dar ce ai patit de esti obosita?e mijlocul zilei.:( | ||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 12:09 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 12:09:40dar ce ai patit de esti obosita?e mijlocul zilei.:( Eh, n-am dormit cat trebuia. :) |
||
|
rashela Postat pe 6 Mai 2011 12:12 |
||
akum doua nopti am dormit de la 21.00 la9 dimineatza.nu mi-a venit sa cred ca am dormit 12 ore fa si tu ca mine sa vezi ce odihnita esti apoi
|
||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 12:25 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 12:25:36akum doua nopti am dormit de la 21.00 la9 dimineatza.nu mi-a venit sa cred ca am dormit 12 ore numai persoanele bolnave dorm 12 ore
|
||
|
battleofwits Postat pe 6 Mai 2011 12:27 |
||
| sau persoanele f obosite.nush dc am impresia ca esti full de prostie. | ||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 12:42 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 12:42:46sau persoanele f obosite.nush dc am impresia ca esti full de prostie. sunt turbo prost (asta am auzito la zu )totusi, sa dormi 12 oare, denota o slabiciune a sanatatii fizice |
||
|
battleofwits Postat pe 6 Mai 2011 12:46 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 12:42:46sau persoanele f obosite.nush dc am impresia ca esti full de prostie. dc esti tu asa rautacioasa??? |
||
|
ad__83 Postat pe 6 Mai 2011 12:48 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-05-06 12:46:19De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 12:42:46sau persoanele f obosite.nush dc am impresia ca esti full de prostie. Dar tu de ce esti asa de rautacios? :) |
||
|
rashela Postat pe 6 Mai 2011 12:49 |
||
| eu, rautacioasa???sorry,nu eu am inceput. | ||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 12:52 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 12:52:44eu, rautacioasa???sorry,nu eu am inceput. radiezi iubire probabil atat de multa incat "ala" a ales sa te ignore
|
||
|
battleofwits Postat pe 6 Mai 2011 12:56 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 12:52:44eu, rautacioasa???sorry,nu eu am inceput. nici nu trebuia sa incepi...il poti ignora fara sa jignesti.. urat din partea ta... |
||
|
ad__83 Postat pe 6 Mai 2011 12:58 |
||
De la: rashela, la data 2011-05-06 12:49:29De la: battleofwits, la data 2011-05-06 12:46:19De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 12:42:46sau persoanele f obosite.nush dc am impresia ca esti full de prostie. jeeee????
|
||
|
battleofwits Postat pe 6 Mai 2011 12:58 |
||
| problema nu e ca nu a venit direct la tine (mai mult ca sigur ca nu i-ai zis exact cat de urgent este!) ci ca a rabufnit pe urma asa urat....cum sa te faca asa, jeg si nemernica si alte alea.....sau si tu il faci pe el in toate felurile? | ||
|
DayC Postat pe 6 Mai 2011 16:19 |
||
eu nu cred ca ai gresit doar tu ci si el...
|
||
|
kudika382502 Postat pe 6 Mai 2011 16:46 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:09:48De vreo saptamana am o problema cu ochii.E o alergie,dupa spusele medicului si mi s-au umflat ochii groaznic.Abia mai vedeam acum 2 zile.L-am rugat pe iubitul meu,dupa ce iese de la cursuri sa treaca pe la farmacie sa imi ia un unguent pe care mi l-a prescris medicul pentru ca aveam nevoie de el urgent si sa mi-l aduca si ii dadeam eu banii cand ajungea, pentru ca imi era imposibil sa ies asa afara pt ca imi dadeau lacrimile instantaneu. Vorbisem cu el inainte sa intre la cursuri si imi zisese ca imediat dupa ce iese vine la mine sa imi aduca medicamentul. Dar dupa ce a iesit,imi spune ca merge cu colegii la o cafea si apoi vine la mine.M-am enervat si m-am certat cu el:(. Am gresit?:(( |
||
|
contesina Postat pe 6 Mai 2011 17:30 |
||
De la: contesina, la data 2011-05-06 17:30:36De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:09:48De vreo saptamana am o problema cu ochii.E o alergie,dupa spusele medicului si mi s-au umflat ochii groaznic.Abia mai vedeam acum 2 zile.L-am rugat pe iubitul meu,dupa ce iese de la cursuri sa treaca pe la farmacie sa imi ia un unguent pe care mi l-a prescris medicul pentru ca aveam nevoie de el urgent si sa mi-l aduca si ii dadeam eu banii cand ajungea, pentru ca imi era imposibil sa ies asa afara pt ca imi dadeau lacrimile instantaneu. Vorbisem cu el inainte sa intre la cursuri si imi zisese ca imediat dupa ce iese vine la mine sa imi aduca medicamentul. Dar dupa ce a iesit,imi spune ca merge cu colegii la o cafea si apoi vine la mine.M-am enervat si m-am certat cu el:(. Am gresit?:(( la astfel de ocazii se ofera doar
|
||
|
battleofwits Postat pe 6 Mai 2011 19:28 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:23:00rau!foarte rau! iam zis la tel: ,,du-te la cafea cu colegii si lasa-ma si i-am inchis" apoi a venit la mine peste vreo ora nervos si a inceput sa zica ca nu il inteleg,ca ii interzic sa iasa,ca sunt o nemernica,nenorocita si alte apelative din astea frumoase,ma bruscat:((. apoi a plecat.Asta era acum doua zile.Ieri,l-am sunat si l-am intrebat: te-ai linistit? si imi zice: ,,eu sa ma linistesc?".Intr-un final l-am convins sa vina la mine sa vorbim.Dupa ce a venit,la fel,cu susul in jos.Stateam in pat si l-am luat in brate.Si imi zice,, sa iau mainile de pe el" Si il intreb: ,,ce ai de te porti asa?" Raspunsul: ,,nu te mai inghit". Si am inceput sa plang. Si imi zice sa iau capul de pe el ca ii ud tricoul. L-am rugat sa plece si sa ma lase linistita daca nu il intereseza.Si a plecat fara nici o treaba,mi-a dat diverse mesaje sa imi zica numai tampenii,jigniri si alte cele: ca nu ma gandesc la el, ca sunt un jeg de om si ca sunt geloasa si posesiva.Mirela scapa de asta ca-i un nemernic....tu erai cu ochii iritati si el avea chef de bericioaica .... si te si jigneste oribil pt ca "ai indraznit" sa te superi pe comportamentul lui aberant.Ar fi trebuit sa-ti aduca unguentul in dinti....lasa naiba si cursul ca-l poate lua de la colegi. Daca acum se poarta asa cu tine...gandeste-te cum o va face pe viitor;ca doar dupa spusele lui voi sunteti toate nenorocite si el e un mare "neinteles". Da-l dreacu de la.ba.giu. scuze ca ma adrsez asa...
|
||
|
The_Exile Postat pe 6 Mai 2011 20:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| gemei-leu | 6 | De la: Raluca_SA 14 Septembrie 2009 11:34 |
| clik | 2 | De la: wanda_love_you 18 Iulie 2009 07:36 |
| Indiferenta fata de parinti | 5 | De la: kudika_939450 27 Octombrie 2013 00:19 |
|
|
||
| Ce inseamna cand iti zice ca nu se mai simte atrasa de tine? | 58 | De la: sinergyhacks 13 Septembrie 2013 15:43 |
| What r u listenin` right now?? | 457 | De la: moon_light_87 29 Decembrie 2010 14:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.