Mai multe
| De vreo saptamana am o problema cu ochii.E o alergie,dupa spusele medicului si mi s-au umflat ochii groaznic.Abia mai vedeam acum 2 zile.L-am rugat pe iubitul meu,dupa ce iese de la cursuri sa treaca pe la farmacie sa imi ia un unguent pe care mi l-a prescris medicul pentru ca aveam nevoie de el urgent si sa mi-l aduca si ii dadeam eu banii cand ajungea, pentru ca imi era imposibil sa ies asa afara pt ca imi dadeau lacrimile instantaneu. Vorbisem cu el inainte sa intre la cursuri si imi zisese ca imediat dupa ce iese vine la mine sa imi aduca medicamentul. Dar dupa ce a iesit,imi spune ca merge cu colegii la o cafea si apoi vine la mine.M-am enervat si m-am certat cu el:(. Am gresit?:(( | ||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 10:09 |
||
|---|---|---|
De la: Satana, la data 2011-05-06 10:09:48De vreo saptamana am o problema cu ochii.E o alergie,dupa spusele medicului si mi s-au umflat ochii groaznic.Abia mai vedeam acum 2 zile.L-am rugat pe iubitul meu,dupa ce iese de la cursuri sa treaca pe la farmacie sa imi ia un unguent pe care mi l-a prescris medicul pentru ca aveam nevoie de el urgent si sa mi-l aduca si ii dadeam eu banii cand ajungea, pentru ca imi era imposibil sa ies asa afara pt ca imi dadeau lacrimile instantaneu. Vorbisem cu el inainte sa intre la cursuri si imi zisese ca imediat dupa ce iese vine la mine sa imi aduca medicamentul. Dar dupa ce a iesit,imi spune ca merge cu colegii la o cafea si apoi vine la mine.M-am enervat si m-am certat cu el:(. Am gresit?:(( aghiazma si tamaie ...
|
||
|
bombonik_babardik Postat pe 6 Mai 2011 10:12 |
||
Cat de rau te-ai certat cu el?
|
||
|
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 6 Mai 2011 10:13 |
||
Cat de rau te-ai certat cu el?
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 6 Mai 2011 10:13 |
||
|
cred ca trebuia sa vina mai intai la tine, caci pana la urma daca nu este langa tine cand ai nevoie, restul nici nu mai conteaza, ca doar nu se muta cafeneaua sau ardea tara daca nu se ducea la cafea cu colegii! acum daca el ti-a fost mereu alaturi cand ti-a fost greu se poate trece cu vederea o fi luat o decizie in graba si poate nu s-a gandit cat de grava este problema ta, plus ca si cu o ora in plus sau in minus, nu murea nimeni. |
||
|
bemm Postat pe 6 Mai 2011 10:19 |
||
rau!foarte rau! iam zis la tel: ,,du-te la cafea cu colegii si lasa-ma si i-am inchis" apoi a venit la mine peste vreo ora nervos si a inceput sa zica ca nu il inteleg,ca ii interzic sa iasa,ca sunt o nemernica,nenorocita si alte apelative din astea frumoase,ma bruscat:((. apoi a plecat.Asta era acum doua zile.Ieri,l-am sunat si l-am intrebat: te-ai linistit? si imi zice: ,,eu sa ma linistesc?".Intr-un final l-am convins sa vina la mine sa vorbim.Dupa ce a venit,la fel,cu susul in jos.Stateam in pat si l-am luat in brate.Si imi zice,, sa iau mainile de pe el" Si il intreb: ,,ce ai de te porti asa?" Raspunsul: ,,nu te mai inghit". Si am inceput sa plang. Si imi zice sa iau capul de pe el ca ii ud tricoul. L-am rugat sa plece si sa ma lase linistita daca nu il intereseza.Si a plecat fara nici o treaba,mi-a dat diverse mesaje sa imi zica numai tampenii,jigniri si alte cele: ca nu ma gandesc la el, ca sunt un jeg de om si ca sunt geloasa si posesiva.
|
||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 10:23 |
||
| tocmai asta e chestia,ca prea putin a fost langa mine cand am avut nevoie. plus ca ochii mei se agravau din minut in minut si imi zisese medicul sa iau unguentul ala cat mai repede sa nu se ajunga la lucruri si mai grave. | ||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 10:25 |
||
De la: Satana, la data 2011-05-06 10:23:00rau!foarte rau! iam zis la tel: ,,du-te la cafea cu colegii si lasa-ma si i-am inchis" apoi a venit la mine peste vreo ora nervos si a inceput sa zica ca nu il inteleg,ca ii interzic sa iasa,ca sunt o nemernica,nenorocita si alte apelative din astea frumoase,ma bruscat:((. apoi a plecat.Asta era acum doua zile.Ieri,l-am sunat si l-am intrebat: te-ai linistit? si imi zice: ,,eu sa ma linistesc?".Intr-un final l-am convins sa vina la mine sa vorbim.Dupa ce a venit,la fel,cu susul in jos.Stateam in pat si l-am luat in brate.Si imi zice,, sa iau mainile de pe el" Si il intreb: ,,ce ai de te porti asa?" Raspunsul: ,,nu te mai inghit". Si am inceput sa plang. Si imi zice sa iau capul de pe el ca ii ud tricoul. L-am rugat sa plece si sa ma lase linistita daca nu il intereseza.Si a plecat fara nici o treaba,mi-a dat diverse mesaje sa imi zica numai tampenii,jigniri si alte cele: ca nu ma gandesc la el, ca sunt un jeg de om si ca sunt geloasa si posesiva. te iubeste
|
||
|
battleofwits Postat pe 6 Mai 2011 10:26 |
||
ma iubeste????????? cum poti sa iubesti un om si sa te porti asa???????????? e peste capacitatea mea de intelegere.
|
||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 10:28 |
||
De la: Satana, la data 2011-05-06 10:23:00rau!foarte rau! iam zis la tel: ,,du-te la cafea cu colegii si lasa-ma si i-am inchis" apoi a venit la mine peste vreo ora nervos si a inceput sa zica ca nu il inteleg,ca ii interzic sa iasa,ca sunt o nemernica,nenorocita si alte apelative din astea frumoase,ma bruscat:((. apoi a plecat.Asta era acum doua zile.Ieri,l-am sunat si l-am intrebat: te-ai linistit? si imi zice: ,,eu sa ma linistesc?".Intr-un final l-am convins sa vina la mine sa vorbim.Dupa ce a venit,la fel,cu susul in jos.Stateam in pat si l-am luat in brate.Si imi zice,, sa iau mainile de pe el" Si il intreb: ,,ce ai de te porti asa?" Raspunsul: ,,nu te mai inghit". Si am inceput sa plang. Si imi zice sa iau capul de pe el ca ii ud tricoul. L-am rugat sa plece si sa ma lase linistita daca nu il intereseza.Si a plecat fara nici o treaba,mi-a dat diverse mesaje sa imi zica numai tampenii,jigniri si alte cele: ca nu ma gandesc la el, ca sunt un jeg de om si ca sunt geloasa si posesiva. daca el se comporta asa, tu de ce tragi de el? eu daca as fi fost femeie i-as fi dat o smetie, ii deschideam usa larg si ii spuneam du-te si nu te mai uita inapoi! capul sus, sunt destui derbedeii mult mai buni de cat asta
|
||
|
bemm Postat pe 6 Mai 2011 10:33 |
||
bemm,asta mi-a placut dar stii tu,cand iubesti,inchizi ochii la multe
|
||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 10:35 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:35:51bemm,asta mi-a placut Serios? La cate? Enumera cateva asa, primele care-ti vin in minte. |
||
|
rashela Postat pe 6 Mai 2011 10:46 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:35:51bemm,asta mi-a placut Deci nu sunteti la prima cearta. mie imi pare ca va certati destul de des si ca tipu s-a cam saturat de tine si de figurile tale. |
||
|
_Cryssa_ Postat pe 6 Mai 2011 10:48 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:35:51bemm,asta mi-a placut domnita draga, cand iubirea vine din ambele sensuri si faceti un front comun , nu exista imbranceli si mai ales jigniri, nu exista relatie perfecta, dar cand se ajunge la jigniri jocul s-a terminat de mult, doar ca tu inca mai tragi de el, si el nu este prost sa refuze o bucata de fofo cand are el chef, sau pana isi gaseste alta! Iar daca acum are asemenea comportament, pai daca va casatoriti, inseamna ca trebuie sa iti cumperi si costum de tabla!
|
||
|
bemm Postat pe 6 Mai 2011 10:50 |
||
De la: _Cryssa_, la data 2011-05-06 10:48:44De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:35:51bemm,asta mi-a placut figuri? care figuri? ca trebuie sa ii fie alaturi? ca nu trebuie sa puna prietenii pe primul loc? si apoi va intrebati de ce barbatii nu dau 2 bani pe voi? |
||
|
bemm Postat pe 6 Mai 2011 10:51 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:28:00ma iubeste????????? normal ca te iubeste, daca nu te iubea te mai .... |
||
|
battleofwits Postat pe 6 Mai 2011 10:52 |
||
| nush...eu as trece peste multe: certuri, jigniri...ca sa fie bn...pana mi se duce rabdarea...ca apoi explodez si nu mai merge nimic.... | ||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 10:52 |
||
De la: rashela, la data 2011-05-06 10:46:04De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:35:51bemm,asta mi-a placut mai conteaza?!..........a bruscat-o din dragoste, asa ca fata strange tare din ochii! cred ca din cauza asta are si probleme cu ei!!
|
||
|
vitamina_c Postat pe 6 Mai 2011 10:52 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:52:33nush...eu as trece peste multe: certuri, jigniri...ca sa fie bn...pana mi se duce rabdarea...ca apoi explodez si nu mai merge nimic.... adica din dragoste te jigneste si te altoieste, si tu tot din dragoste accepti, ca esti buna si intelegatoare! unde ziceai ca locuiesti? mai ai prietene asa ca tine? vreau si eu vreo 2 da sa nu isi faca iluzii prea mari ca eu nu sunt statornic
|
||
|
bemm Postat pe 6 Mai 2011 10:56 |
||
|
figurile cui???ale lui probabil ca i s-a acordat prea multa atentie. eram bolnava,aveam nevoie doar de nenorocitul ala de unguent cat mai repede si nu avea cn sa mi-l ia.iar el s-a oferit singur,nu l-am obligat eu.se putea duce apoi unde voia.facea5minute cu masina pana la mine,nu mai mult.nu era mare greutate sa mi-l aduca si sa se intoarca la cafea cu colegii.nu??? |
||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 10:57 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:52:33nush...eu as trece peste multe: certuri, jigniri...ca sa fie bn...pana mi se duce rabdarea...ca apoi explodez si nu mai merge nimic.... Esti pe drumul cel bun. Procentul de 80% (o fi mai mult??) de femei care este de acord cu / il presupun/ il gasesc firesc/ accepta etc violenta conjugala din RO nu va scadea. Fetito, vai de zilele tale si de modul tau de a intelege iubirea. |
||
|
rashela Postat pe 6 Mai 2011 10:59 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:57:40figurile cui???ale lui probabil ca i s-a acordat prea multa atentie. eram bolnava,aveam nevoie doar de nenorocitul ala de unguent cat mai repede si nu avea cn sa mi-l ia.iar el s-a oferit singur,nu l-am obligat eu.se putea duce apoi unde voia.facea5minute cu masina pana la mine,nu mai mult.nu era mare greutate sa mi-l aduca si sa se intoarca la cafea cu colegii.nu??? noi te intelegem!!............se pare ca el , nu!!!
|
||
|
vitamina_c Postat pe 6 Mai 2011 10:59 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:57:40figurile cui???ale lui probabil ca i s-a acordat prea multa atentie. eram bolnava,aveam nevoie doar de nenorocitul ala de unguent cat mai repede si nu avea cn sa mi-l ia.iar el s-a oferit singur,nu l-am obligat eu.se putea duce apoi unde voia.facea5minute cu masina pana la mine,nu mai mult.nu era mare greutate sa mi-l aduca si sa se intoarca la cafea cu colegii.nu??? Jesus! Asta conteaza pentru tine? Cele 5 minute in care ar fi putut bate la usa ta? Asta e tot ce ti-a ramas tie in memorie din ziua aceea si urmatoarele? Cum e cu "nu te mai inghit", cum e cu "esti un jeg", cum e cu iesitul pe usa "daca nu iti pasa de mine" si mai ales cum e cu bruscatul? Inghiti in numele iubirii? Atunci da-mi voie sa-ti spun ca nici tu nici el nu stiti ce e iubirea. |
||
|
rashela Postat pe 6 Mai 2011 11:05 |
||
| am uitat sa mentionez un lucru: prietenul meu are complexe foarte mari in ceea ce il priveste: aspect,intelect,absolut tot.nu accepta nici un fel de parere sau sugestie de la nimeni. plus ca,toate iubitele lui de pana akum si-au cam batut joc de el....de nemernice ce au fost,dupa spusele lui. el nu a avut nici o vina...si na,ce puteam face decat sa il cred, pana la proba contrarie.el ne incadreaza pe noi,femeile intr-o categorie: nemernice,etc etc.situatia lui familiala nu e una foarte frumoasa si el a dezvoltat niste complexe si frustrari urate. si, nu m-a lovit niciodata,asta ca sa il linistesc pe mister care comentase mai devreme.peste asta nu as fi trecut. mai pe scurt: am incercat sa fac pe psihologul si sa incerc sa il ajut sa treaca peste toate traumele care au inceput din copilarie si au continuat pana akum....se pare ca nu am reusit...poate urmatoarea va reusi. | ||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 11:07 |
||
De la: rashela, la data 2011-05-06 11:05:45De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:57:40figurile cui???ale lui probabil ca i s-a acordat prea multa atentie. eram bolnava,aveam nevoie doar de nenorocitul ala de unguent cat mai repede si nu avea cn sa mi-l ia.iar el s-a oferit singur,nu l-am obligat eu.se putea duce apoi unde voia.facea5minute cu masina pana la mine,nu mai mult.nu era mare greutate sa mi-l aduca si sa se intoarca la cafea cu colegii.nu??? pot sa ii ofer eu un pahar cu apa, ca sa alunece usor pe gatlej!
|
||
|
bemm Postat pe 6 Mai 2011 11:07 |
||
De la: bemm, la data 2011-05-06 11:07:46De la: rashela, la data 2011-05-06 11:05:45De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:57:40figurile cui???ale lui probabil ca i s-a acordat prea multa atentie. eram bolnava,aveam nevoie doar de nenorocitul ala de unguent cat mai repede si nu avea cn sa mi-l ia.iar el s-a oferit singur,nu l-am obligat eu.se putea duce apoi unde voia.facea5minute cu masina pana la mine,nu mai mult.nu era mare greutate sa mi-l aduca si sa se intoarca la cafea cu colegii.nu??? da sa-i dai si una zdravana dupa ceafa!!.............ca-i place!!
|
||
|
vitamina_c Postat pe 6 Mai 2011 11:10 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 11:07:09am uitat sa mentionez un lucru: prietenul meu are complexe foarte mari in ceea ce il priveste: aspect,intelect,absolut tot.nu accepta nici un fel de parere sau sugestie de la nimeni. plus ca,toate iubitele lui de pana akum si-au cam batut joc de el....de nemernice ce au fost,dupa spusele lui. el nu a avut nici o vina...si na,ce puteam face decat sa il cred, pana la proba contrarie.el ne incadreaza pe noi,femeile intr-o categorie: nemernice,etc etc.situatia lui familiala nu e una foarte frumoasa si el a dezvoltat niste complexe si frustrari urate. si, nu m-a lovit niciodata,asta ca sa il linistesc pe mister care comentase mai devreme.peste asta nu as fi trecut. mai pe scurt: am incercat sa fac pe psihologul si sa incerc sa il ajut sa treaca peste toate traumele care au inceput din copilarie si au continuat pana akum....se pare ca nu am reusit...poate urmatoarea va reusi. intotdeauna barbatii care se plang de rele tratamente ale fostelor, au succes, ca putem paria ca daca iti spunea ca a pocnito pe vreuna nu mai avea acelasi succes si sa presupunem ca a avut asemenea ghinion , tu esti reprezentanta femeilor din viata lui care incaseaza politele neplatite? adica cum o prind pe una cum io dau pana nu se mai ridica in numele tuturor suferintelor cauzate de restul femeilor! hai sa iti spun un secret, el si-a lasat loc doar pentru comportamentul lui, si nu se va schimba decat cand va da de una care sa ii foota una in oo, abia atunci, si poate nici atunci nu va realiza cum esti tu! |
||
|
bemm Postat pe 6 Mai 2011 11:13 |
||
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 11:07:09am uitat sa mentionez un lucru: prietenul meu are complexe foarte mari in ceea ce il priveste: aspect,intelect,absolut tot.nu accepta nici un fel de parere sau sugestie de la nimeni. plus ca,toate iubitele lui de pana akum si-au cam batut joc de el....de nemernice ce au fost,dupa spusele lui. el nu a avut nici o vina...si na,ce puteam face decat sa il cred, pana la proba contrarie.el ne incadreaza pe noi,femeile intr-o categorie: nemernice,etc etc.situatia lui familiala nu e una foarte frumoasa si el a dezvoltat niste complexe si frustrari urate. si, nu m-a lovit niciodata,asta ca sa il linistesc pe mister care comentase mai devreme.peste asta nu as fi trecut. mai pe scurt: am incercat sa fac pe psihologul si sa incerc sa il ajut sa treaca peste toate traumele care au inceput din copilarie si au continuat pana akum....se pare ca nu am reusit...poate urmatoarea va reusi. esti dusa cu pluta ... ce rost are sa vii pe un forum sa-l denigrezi pe cel pe care ieri il strigai "iubitule"? ce lume de kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk |
||
|
battleofwits Postat pe 6 Mai 2011 11:13 |
||
De la: bemm, la data 2011-05-06 11:07:46De la: rashela, la data 2011-05-06 11:05:45De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:57:40figurile cui???ale lui probabil ca i s-a acordat prea multa atentie. eram bolnava,aveam nevoie doar de nenorocitul ala de unguent cat mai repede si nu avea cn sa mi-l ia.iar el s-a oferit singur,nu l-am obligat eu.se putea duce apoi unde voia.facea5minute cu masina pana la mine,nu mai mult.nu era mare greutate sa mi-l aduca si sa se intoarca la cafea cu colegii.nu??? Nu ma face sa rad ca-i jale ce se intampla. :) Din ... sa zicem 100 de povesti similare pe kudika, una singura l-a bagat pe ala de a jignit-o o singura data, in ma-sa. In rest toate-s precum Mireluta, aici de fata. Cococs pe forum si gaini jumulite in fata lui iubi. |
||
|
rashela Postat pe 6 Mai 2011 11:13 |
||
| nu mi-au ramas in minte cele 5minute.mi-a ramas in minte tot. si cum ziceam,nu m-a lovit.doar ma impins...de asta am scris aici,ca sa vad alte pareri.el de un an jumate de cand suntem impreuna are reactii urate si jigneste.pana si cu maicasa acasa face la fel.stau si ma intreb daca mai poate fi adus pe calea cea buna???daca se mai poate face ceva...e bolnav,asta e clar.ceva in creierasul lui nu se mai invararte cum trebuie.imi zicea intr-un timp ca e depresiv....am incercat sa ii urmaresc reactiile,si cred ca poate fi mai mult de atat...i-am zis sa mearga sa discute cu un psiholog si la fel ia zis si maicasa si a zis ca suntem cu capul amandoua.... | ||
|
Panaitemirela20 Postat pe 6 Mai 2011 11:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| este ceva rau? | 11 | De la: nicossia 19 Februarie 2010 17:26 |
| ma autodistrug ... | 49 | De la: kudika_33716 18 Iulie 2013 08:32 |
| Colega barfitoare si fitilista | 10 | De la: Napalm 23 Noiembrie 2011 19:36 |
|
|
||
| Impacare? | 8 | De la: kudika_987625 25 Mai 2015 13:33 |
| Femei mature vs. femei imature | 60 | De la: kudika380240 1 Aprilie 2011 14:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.