Setari Cookie-uri

Am gresit sau nu?

De la: battleofwits, la data 2011-05-09 22:15:23
De la: contesina, la data 2011-05-09 22:08:30
De la: battleofwits, la data 2011-05-09 21:57:21
De la: contesina, la data 2011-05-09 11:45:44
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-08 22:05:28
De la: camy66, la data 2011-05-08 18:06:47Sunteti tineri.Orice om greseste.S-a incantat sa iasa cu prietenii, dar poate nu te-a neglijat dupa cum spui tu.Iarta-i inocenta.

L-am iertat,dar nu a avut nici cea mai mica intentie de a cere scuze...nu stiu ce va fi...:(

inainte de a face pe psihologul cuiva, eu zic ca va trebui sa fi propriu-ti psiholog....
stiu ca ai incercat si mai vrei inca sa-ti ajuti prietenul .... dar, baga de seama, ca un om nu poate fi ajutat decat daca si el doreste sa se ajute si sa se lase ajutat... indiferent cate sacrificii vei fi dispusa sa faci, daca prietenul tau, in mintea si in inima lui, nu va recunoaste ca are o problema si ca vrea s-o rezolve cu adevarat, tot efortul tau va fi inutil....acest om, pana nu va vrea sa constientizeze starea in care se afla, va fi vesnic un frustrat, un nemultumit, intotdeauna ceilalti vor fi de vina, iar cei de langa el vor sfarsi prin a fi nefericiti.... detaseaza-te de problemele lui, ramai o amica blanda si dispusa sa-l asculte, dar atat deocamdata.... dar daca ai mai multe vieti, poti incerca sa-ti irosesti o parte din aceasta de acum, incercand marea cu degetul....

tu chiar crezi ca el e cel cu probleme?

daca cele povestite aici sunt adevarate, atunci da....
ti-e greu sa accepti ca el are probleme ???

mie imi e greu sa cred ca ceea ce spune ea e adevarul ... insa pot sa pun pariu ca a "inflorit" povestea cat sa primeasca cateva "o saraca de tine"

numai ca nu prea a primit.... si totusi continua sa posteze.....
contesina
Postat pe 9 Mai 2011 22:19
De la: contesina, la data 2011-05-09 22:19:39
De la: camy66, la data 2011-05-08 18:06:47Sunteti tineri.Orice om greseste.S-a incantat sa iasa cu prietenii, dar poate nu te-a neglijat dupa cum spui tu.Iarta-i inocenta.

L-am iertat,dar nu a avut nici cea mai mica intentie de a cere scuze...nu stiu ce va fi...:(

inainte de a face pe psihologul cuiva, eu zic ca va trebui sa fi propriu-ti psiholog....
stiu ca ai incercat si mai vrei inca sa-ti ajuti prietenul .... dar, baga de seama, ca un om nu poate fi ajutat decat daca si el doreste sa se ajute si sa se lase ajutat... indiferent cate sacrificii vei fi dispusa sa faci, daca prietenul tau, in mintea si in inima lui, nu va recunoaste ca are o problema si ca vrea s-o rezolve cu adevarat, tot efortul tau va fi inutil....acest om, pana nu va vrea sa constientizeze starea in care se afla, va fi vesnic un frustrat, un nemultumit, intotdeauna ceilalti vor fi de vina, iar cei de langa el vor sfarsi prin a fi nefericiti.... detaseaza-te de problemele lui, ramai o amica blanda si dispusa sa-l asculte, dar atat deocamdata.... dar daca ai mai multe vieti, poti incerca sa-ti irosesti o parte din aceasta de acum, incercand marea cu degetul....

mie imi e greu sa cred ca ceea ce spune ea e adevarul ... insa pot sa pun pariu ca a "inflorit" povestea cat sa primeasca cateva "o saraca de tine"

a primit suficiente cat sa-i multumeasca egoul
battleofwits
Postat pe 9 Mai 2011 22:25
De la: battleofwits, la data 2011-05-09 22:25:02
De la: contesina, la data 2011-05-09 22:19:39

a primit suficiente cat sa-i multumeasca egoul

daca tu ai dreptate, atunci pe domnisoara psiholog o compatimesc de doua ori mai mult ! saraca de ea !
contesina
Postat pe 9 Mai 2011 22:37
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:23:00rau!foarte rau! iam zis la tel: ,,du-te la cafea cu colegii si lasa-ma si i-am inchis" apoi a venit la mine peste vreo ora nervos si a inceput sa zica ca nu il inteleg,ca ii interzic sa iasa,ca sunt o nemernica,nenorocita si alte apelative din astea frumoase,ma bruscat:((. apoi a plecat.Asta era acum doua zile.Ieri,l-am sunat si l-am intrebat: te-ai linistit? si imi zice: ,,eu sa ma linistesc?".Intr-un final l-am convins sa vina la mine sa vorbim.Dupa ce a venit,la fel,cu susul in jos.Stateam in pat si l-am luat in brate.Si imi zice,, sa iau mainile de pe el" Si il intreb: ,,ce ai de te porti asa?" Raspunsul: ,,nu te mai inghit". Si am inceput sa plang. Si imi zice sa iau capul de pe el ca ii ud tricoul. L-am rugat sa plece si sa ma lase linistita daca nu il intereseza.Si a plecat fara nici o treaba,mi-a dat diverse mesaje sa imi zica numai tampenii,jigniri si alte cele: ca nu ma gandesc la el, ca sunt un jeg de om si ca sunt geloasa si posesiva.

Un mare jeg de om e el...in primul rand nu are de ce sa se poarte asa si nu pricep de unde si pana unde gelozia si medicamentul tau..ii cam incurca programul o vizita la farmacie si la prietena lui bolnava ...saracutzul prost...vezi de treaba mai bine singura decat cu asa o pacoste la casa maine poimainte te ineci si n-are cine sa-ti aduca un pahar de apa...Trage tu conluziile de aici
Lady_Gaga9
Postat pe 10 Mai 2011 20:15
De la: Tharr, la data 2011-05-08 22:17:24
De la: scorpio67, la data 2011-05-07 11:12:27
Gaseste fata altul care sa te iubeasca si sa nu te atinga nici cu o floare.
Adica sa o iubeasca de la distanta?Mai nou femeile nu mai vor sa pui mana pe ele?Eu stiam altceva,dar ma rog.....

Fratelo nu ma bruia ! Eu zisei sa n-o atinga cu pumni sau alte obiecte contondente , de mangaiat si alintat , cat e ziua de lunga!

Postat pe 11 Mai 2011 19:31
De la: battleofwits, la data 2011-05-06 22:07:14
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 22:04:59nu il fac in toate felurile!nu l-am facut niciodata!stia cat e de grav ca dimineata cand mam trezit il sunasem plangand sa ii zic ca am ochii fff umflati si abia pot sa vad!

ce-ti mai place sa te victimizezi

uite un baiat destept care miroase mironositele
gabi18dm
Postat pe 20 Ianuarie 2012 19:05
uite de ce ma feresc eu sa iau in serios pustoaicele
da' tu dragule, cum de te-ai gandit sa ripostezi, dupa un interval atat de lung?...in mod normal si logic, acu' ar trebui sa ai indreptata atentia catre alta domnisoara
MissDarine
Postat pe 20 Ianuarie 2012 19:34
De la: The_Exile, la data 2011-05-06 20:43:01
De la: Panaitemirela20, la data 2011-05-06 10:23:00rau!foarte rau! iam zis la tel: ,,du-te la cafea cu colegii si lasa-ma si i-am inchis" apoi a venit la mine peste vreo ora nervos si a inceput sa zica ca nu il inteleg,ca ii interzic sa iasa,ca sunt o nemernica,nenorocita si alte apelative din astea frumoase,ma bruscat:((. apoi a plecat.Asta era acum doua zile.Ieri,l-am sunat si l-am intrebat: te-ai linistit? si imi zice: ,,eu sa ma linistesc?".Intr-un final l-am convins sa vina la mine sa vorbim.Dupa ce a venit,la fel,cu susul in jos.Stateam in pat si l-am luat in brate.Si imi zice,, sa iau mainile de pe el" Si il intreb: ,,ce ai de te porti asa?" Raspunsul: ,,nu te mai inghit". Si am inceput sa plang. Si imi zice sa iau capul de pe el ca ii ud tricoul. L-am rugat sa plece si sa ma lase linistita daca nu il intereseza.Si a plecat fara nici o treaba,mi-a dat diverse mesaje sa imi zica numai tampenii,jigniri si alte cele: ca nu ma gandesc la el, ca sunt un jeg de om si ca sunt geloasa si posesiva.
Mirela scapa de asta ca-i un nemernic....tu erai cu ochii iritati si el avea chef de bericioaica .... si te si jigneste oribil pt ca "ai indraznit" sa te superi pe comportamentul lui aberant.Ar fi trebuit sa-ti aduca unguentul in dinti....lasa naiba si cursul ca-l poate lua de la colegi.
Daca acum se poarta asa cu tine...gandeste-te cum o va face pe viitor;ca doar dupa spusele lui voi sunteti toate nenorocite si el e un mare "neinteles".
Da-l dreacu de la.ba.giu. scuze ca ma adrsez asa...

La.BA.GIU esti tu prietene, nu mai face pe barbatu trecut prin viata ca radiezi de penibilitate, poti sa agati si altfel o femeie, nu cu sfaturi de barbat "moralist". nici nu cunosti situatia si hop dai cu parerea si jignesti, lab.ag.iu ordinar. asa faceti toti cocalarii din tara asta, si se pare ca ea e atrasa de asemenea mostre de barbati, nu tine la vrajeli, e minunata de prosti

gabi18dm
Postat pe 20 Ianuarie 2012 19:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fidelitatea..un termen relativ!!! 16 De la: tzache 21 Septembrie 2009 13:10
o relatie ciudata. pls, help!:D 12 De la: cretsss 27 Mai 2010 22:47
am intailnit pe cineva 24 De la: AncaLorena 30 Ianuarie 2010 16:31
AJUTATI-MA !!! 23 De la: guru_ion 25 Noiembrie 2011 16:33
cum era mIRC-ul odata pentru persoanele care voiau sa se cunoasca:)) 11 De la: kudika_25894 10 Iunie 2013 20:22