Mai multe
De la: kudika122346, la data 2011-06-07 17:12:15Impinsa de curiozitate, in cautarea linistii, am decis sa-mi deschid sufletul fara a-mi fi teama ca cineva ma va auzi si ma va judeca. Si pe o fila a vietii mele, am pictat, putin stangace, emotiile ce mi-au navalit sufletul, teama ca la capat, lacrimile sa nu imi spele obrazul. Nu cer sfaturi, nu am facut niciodata acest lucru, vreau doar sa stiu, cum ma vedeti voi, cititorii povestii mele. Eu sunt in masura sa-mi pun o eticheta, e adevarat, dar vreau sa aflu, voi pe care mi-ati pune-o?! Si apoi eu, eu ce reactie as avea? Ce as simti cand si ceilalti imi spun „opreste-te”....!Sau poate ca vor gasi o copila speriata de vantul puternic ce ii controleaza miscarile fara ca ea sa se poate opune. Ca exercitiu literar, e apreciabil. Ca " drama" de viata la 23 de ani e lamentabil . Sa te gandesti ca ai putea face cadou ani buni din tineretea ta cuiva pe care -l vei imparti cu sotia, sa accepti sa fii mereu pe locul 2 , sa te intalnesti pe ascuns si etc.. tot tacamul..pentru " ca ti s-a pus pata" e deja de domeniul dezagreabilului. sfat: foloseste cu incredere Ariel! scoate si cele mai dificile pete :) |
|
kudika052198 Postat pe 14 Iunie 2011 13:12 |
|---|
.....parerea mea daca imi permiti sa mi-o exprim este sa nu intri intr-o situatie din care stii lbine ca nu are finalitate..dupa cum ai zis si tu nu exista nici cale de intoarcere....sa nu te complaci in asa ceva si sa devii vioara a doua..poti mai mult decat asta....nu este al tau..asta e...esti libera, tanara poti sa cunosti pe altcineva...ocupa-ti timpul cu altceva si rupe orice legatura cu el...nu merita sa te irosesti....Bafta si minte luminata sa ai....
|
|
cristiana84 Postat pe 14 Iunie 2011 13:27 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cred ca am nevoie de o imbarbatare :( | 12 | De la: Ginuta1980 13 Noiembrie 2009 23:41 |
| feel lonely | 26 | De la: maimai_no1 18 August 2011 03:08 |
| Caut fata pentru casatorie 27-34 anisori | 56 | De la: putin_dus 9 Aprilie 2013 22:32 |
|
|
||
| Am si eu o problema | 8 | De la: bruneta21 29 Aprilie 2009 17:57 |
| Buna ziua | 2 | De la: kudika_974578 5 Octombrie 2014 18:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.