Mai multe
De la: yumy, la data 2011-06-14 12:58:07De la: cristiana84, la data 2011-06-14 12:54:16......?????.....cris salutare.... da pe naiba e gata cu examenul vietii...de abia m-am apucat de invatat pentru el...incercam sa descifrez ce scrie in povestea aceea dar m-a pierdut la prima curba....cred ca la ora asta nu procesez cum trebuie....mai beau o cafea si maiincerc mai tarziu.... ...
|
||
|
cristiana84 Postat pe 14 Iunie 2011 13:03 |
||
|---|---|---|
|
Gata oamneni buni..am trecut peste el :)) chiar nu ma mai intereseaza persoana lui.... next!!!!! btw multumesc pt rautati...aveti dreptate...am fost o proasta...pt prima oara in viata mea am dat totul pe fata...si din cauza asta am ajuns aici..dar deh....stii vb aia din greseli invata omul!! multumesc si celor care m-au inteles.. |
||
|
mishkaela Postat pe 14 Iunie 2011 14:58 |
||
De la: mishkaela, la data 2011-06-14 14:58:26Gata oamneni buni..am trecut peste el :)) chiar nu ma mai intereseaza persoana lui.... next!!!!! Daca reusesti sa-ti pastrezi atitudinea asta o sa iesi bine...mult succes...
|
||
|
|
||
|
cristiana84 Postat pe 14 Iunie 2011 15:38 |
||
De la: cristiana84, la data 2011-06-14 15:38:21De la: mishkaela, la data 2011-06-14 14:58:26Gata oamneni buni..am trecut peste el :)) chiar nu ma mai intereseaza persoana lui.... next!!!!! multumesc!!!
|
||
|
mishkaela Postat pe 14 Iunie 2011 15:49 |
||
De la: mishkaela, la data 2011-06-14 15:49:57De la: cristiana84, la data 2011-06-14 15:38:21De la: mishkaela, la data 2011-06-14 14:58:26Gata oamneni buni..am trecut peste el :)) chiar nu ma mai intereseaza persoana lui.... next!!!!! Nu ai pentru ce....oricum ...am scris mai sus ca nu am inteles mai nimic din ce ai postat acolo....la urma urmei nu trebuie sa te lasi influentata de ce spunem noi aici pe forum...TU trebuie sa prezinti verticalitate in aceasta situatie...noua din afara ne este usor sa spunem multe...de aceea ti-am zis ca..daca reusesti sa te tii tare pe pozitie o sa iesi inainte...
|
||
|
cristiana84 Postat pe 14 Iunie 2011 15:53 |
||
| la mine au trecut mai bine de 12 ani si tot ma mai gandesc la respectivu.e greu si sincer chiar te inteleg cine na iubit nu stie cum este .am o relatie si e ok dar prima dragoste e prima | ||
|
mika_melania Postat pe 14 Iunie 2011 22:05 |
||
De la: mika_melania, la data 2011-06-14 22:05:20la mine au trecut mai bine de 12 ani si tot ma mai gandesc la respectivu.e greu si sincer chiar te inteleg cine na iubit nu stie cum este .am o relatie si e ok dar prima dragoste e prima Nah, ma leg si eu de mesajul tau ca pentru fata de-a deschis topicul, a iesit sorele si nu mai conteaza ce spun eu. Ma gandeam eu asa, la tine, cea care "ai iubit in viata", daca te-as intreba ce inseamna asta, ai sti sa-mi spui? Fara vorbe de genul "cand sufletele vibreaza la unison... bla bla bla" ca-s desuete. Si am sa-ti spun de ce m-am oprit la mesajul tau. Spui acolo, atat de convinsa de propriile-ti afirmatii ca: "astia fara iubire, nu stim cum este". Eu pot doar sa-ti spun atat: cand esti iubit si iubesti (evident, pe acelasi de te iubeste, nu pe altul) nu plangi, nu suferi, nu dai cu pumnu'n masa, nu intri pe kudika sa intrebi ce sa faci, nu te lupti cu o alta femeie pentru dragostea lui. Totul e atat de firesc, atat de frumos, n-are nimic de-a face cu suferinta, adica NU-I GREU, asa cum afirmi tocmai tu, cea care "ai iubit". ce-m spus eu e valabil si pentru povestile de genul "ma iubeste, dar se teme sa fim impreuna ca sa nu sufere". VAX! Sau n-ati auzit pana acum ca pentru iubire se muta si muntii din loc? Hai, nu serios? Se teme? LOL! Adica ROFL! |
||
|
rashela Postat pe 14 Iunie 2011 23:24 |
||
De la: mika_melania, la data 2011-06-14 22:05:20la mine au trecut mai bine de 12 ani si tot ma mai gandesc la respectivu.e greu si sincer chiar te inteleg cine na iubit nu stie cum este .am o relatie si e ok dar prima dragoste e prima Thoamne fereste...12 ani????? Eu nici nu-mi mai amintesc cum arata prima mea dragoste.
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 15 Iunie 2011 08:08 |
||
De la: cristiana84, la data 2011-06-14 13:03:16De la: yumy, la data 2011-06-14 12:58:07De la: cristiana84, la data 2011-06-14 12:54:16......?????.....cris a pai bafta si te astept cu vesti bune
|
||
|
yumy Postat pe 15 Iunie 2011 08:22 |
||
De la: rashela, la data 2011-06-14 23:24:02De la: mika_melania, la data 2011-06-14 22:05:20la mine au trecut mai bine de 12 ani si tot ma mai gandesc la respectivu.e greu si sincer chiar te inteleg cine na iubit nu stie cum este .am o relatie si e ok dar prima dragoste e prima Trebuie sa ma leg si eu de povestile astea ma iubeste dar nu vrea sa sufar eu sau sa sufere el .... sunt penibile.....sincer....oricum si ce am patit eu ...este penibil...ma simt naspa....logic...e normal...mi-am luat-o rau...el a vrut un lucru de la mine, eu am crezut ca este serios tipu...am crezut asta deoarece m-am gandit ca fiind prietena cu mai multe persoane din familia lui nu ar face ceva care sa ma ranseasca sa care sa ne puna intr-o postura urata pe viitor...dar nu a fost asa....dar totusi...sa ajungi sa spui ca te iubesc dar nu vreau sa fiu cu tine ca o sa suferim amandoi sau mai stiu eu ce.... naspa rau!!!!! referitor la ce spune tipa de mai sus ca astia fara iubire nu stiu cum este..probabil se refera la cei care nu au suferit din iubire...nu stiu...e normal ca atunci cand iubesti si esti iubita sa fie totul perfect!!!! la fel de normal este ca si atunci cand nu mai esti iubit sa iti vina sa te urci pe pereti.... |
||
|
mishkaela Postat pe 15 Iunie 2011 10:13 |
||
De la: mishkaela, la data 2011-06-15 10:13:45De la: rashela, la data 2011-06-14 23:24:02De la: mika_melania, la data 2011-06-14 22:05:20la mine au trecut mai bine de 12 ani si tot ma mai gandesc la respectivu.e greu si sincer chiar te inteleg cine na iubit nu stie cum este .am o relatie si e ok dar prima dragoste e prima Ehee, Mihaela! :) Eu stiu asa: de iubesc un barbat, altul nu m-atinge. In niciun caz nu ma marit cu al doilea, ca sa suspin toata viata dupa primul. N-are niciun sens pentru mine un asemenea comportament. Si apoi urla pe la toate colturile cat e de nefericita si cat sufera din dragoste. :) Uita-te la povestea pe care o citam aici. 12 ani de viata traiti in minciuna, pierduti, lipsiti de fericire, morti, falsi. Ca si personajele implicate. Ea pozeaza in sotie in fata lumii si, mai mult ca sigur si in fata amaratului cu care s-a maritat, iar el, adica sotul zice ca-i insurat pe bune. Iar ala de-l iubeste, habar n-are ca-i pomenit zi lumina de una pe care a si uitat cum o cheama. Unde-i iubirea aici ca n-o vad? De ce dracu s-a maritat cu altul sa-i incurce si aluia viata? Sa se numeasca obsesie? |
||
|
rashela Postat pe 15 Iunie 2011 10:26 |
||
De la: rashela, la data 2011-06-15 10:26:59De la: mishkaela, la data 2011-06-15 10:13:45De la: rashela, la data 2011-06-14 23:24:02De la: mika_melania, la data 2011-06-14 22:05:20la mine au trecut mai bine de 12 ani si tot ma mai gandesc la respectivu.e greu si sincer chiar te inteleg cine na iubit nu stie cum este .am o relatie si e ok dar prima dragoste e prima Adevarat graiesti....12 ani...inseamna mult....rau....una este sa iti amintesti ce prostuta erai cand erai mica si iubeai..la o barfa mica si eu mai vorbesc de prima mea dragoste...cred ca toate poate o facem...dar nu sa te gandesti la el..ca il iubesti...e trist asa!!!! eu cu tipu asta....ca iar ma leg de a mea problema...eu am fost cu el acum 5 sau 6 ani, am fost impreunal 1 an si dupa m-am desp de el din diverse motive (am stut eu ce am stiut) am ramas prietena cu surorile lui , si in momentul de fata....sunt prezenta in aceea familie...tot timpul....sunt cele mai bune prietene, iar pana acum 1 luna niciodata nu m-am gandit ca eu as vrea sa ma impac cu el. intotodeauna cand mi-a prezentat o prietena a lui( si le-am cunoscut pe toate cele serioase :)) ) m-am bucurat sincer din suflet daca au fost fete bune !!! si el mi-a stiut prietenii mei...adica am ramas amici...o perioada buna de timp...pana acum... o sa ne imprietenim din nou...cel putin eu am sa incerc pentru ca direct sau indirect ma invart in jurul lui si nu-i frumos sa nu spui buna ziua...eu asa stiu. dar...sa raman o viata intreaga cu gandul la cineva.....12 ani....deja cred ca este vorba de mai mult decat o simpla obsesie... |
||
|
mishkaela Postat pe 15 Iunie 2011 11:01 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| are dreptul asta ???? | 276 | De la: _iluzie_ 25 Iunie 2009 16:21 |
| SA LUPT SAU SA-L UIT? | 36 | De la: skylight 13 Noiembrie 2009 23:35 |
| Buna tuturor.. | 4 | De la: kudika_14112 21 August 2012 15:30 |
|
|
||
| Nu stiu ce sa fac | 3 | De la: kudika_968714 15 Iunie 2014 10:42 |
| cum faci sa uiti un barbat insurat? | 64 | De la: Andia 16 Iunie 2009 20:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.