Mai multe
De la: luchianramona, la data 2011-06-14 14:13:38De la: yumy, la data 2011-06-14 14:01:43De la: luchianramona, la data 2011-06-14 13:48:38 si pe mine
|
||
|
yumy Postat pe 14 Iunie 2011 14:21 |
||
|---|---|---|
ramoooooo, fataaaaaaaa...vino sa te tzuculesc
|
||
|
miss_darine Postat pe 14 Iunie 2011 14:33 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-06-14 14:33:55ramoooooo, fataaaaaaaa...vino sa te tzuculesc Viiiiiin, cu bratele deschise Ce bine-a fost azi ! Am primit tzucuri multe Spun "a fost" pt. ca nu peste mult timp voi pleca de la job ca avem serbareeeeee ! Terminam grupa micaaaaaa
|
||
|
|
||
|
luchianramona Postat pe 14 Iunie 2011 14:36 |
||
De la: luchianramona, la data 2011-06-14 14:36:19 zgarcioaba ce esti...pupicii mei unde's?
|
||
|
miss_darine Postat pe 14 Iunie 2011 14:41 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-06-14 14:41:38De la: luchianramona, la data 2011-06-14 14:36:19 Iertareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!
|
||
|
luchianramona Postat pe 14 Iunie 2011 14:53 |
||
Unde-a disparut vitaminuta efervescenta?
|
||
|
kudika_pudika Postat pe 14 Iunie 2011 14:54 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-06-13 20:00:07De la: pickard, la data 2011-06-13 19:52:10 Intamplarea are totusi si o parte didactica: daca A o f-te pe B si A o f-te pe C, rezulta prin tranzitivitate ca B si-a insusit tehnicile de cotaiala ale lui C, lucru care nu ar fi fost altfel posibil! Q.E.D. |
||
|
mika76 Postat pe 16 Iunie 2011 02:07 |
||
De la: kudika_pudika, la data 2011-06-14 14:54:23Unde-a disparut vitaminuta efervescenta? cred ca a supto careva pana a lasat-o fara vlaga!
|
||
|
bemm Postat pe 16 Iunie 2011 13:02 |
||
|
asa mama, asa fata!:))) ok....parerea mea.... spune-i scurt pe 2 lu ma-ta ca stii de iubitzelul ei mai tinerel si vezi ce iti spune:P...iar dupa, ca sa fii sigura ca nu se va mai apropia nici de tine nici de ea... ca sa iti devina tata vitreg.... arunca-i perla cu... el a fost primul in viata mea.... si s-a terminat povestea de dragoste, cu siguranta!:P....sau... depinde, poate e turc si ramane-ti aman2:))) oricum se va afla la un moment dat si cel mai bine e sa afle de la tine....parerea mea;).... asta in cazul in care, mamei tale, chiar ii pasa de tine si de fratii tai:P ...anyway...bafta! |
||
|
roxi_berzi Postat pe 17 Iunie 2011 03:56 |
||
| Hello tuturor...Ce pot sa ti spun este ca el este un ipocrit si mai este si suplinitor....halal suplinitor....concluzia este destul de clara,el stia destul de bine de la inceput ca tu esti fiica ei?eu cred ca da atata timp cat avea o relatie cu mama ta inainte sa te cunoasca pe tine,si a profitat si de tine maxim....Parerea mea este ca intradevar treci printr o situatie critica si ar trebuie sa discuti si cu mama ta in cazul in care ai o relate buna cu ea si cred ca te va ajuta f .mult...si sprijini.si mai bine va afla de la tine,cred eu,si va lua masuri..pt ca ecest barbat este un mitocan nu om...scrie-mi te rog cu detalii ref.la ce sa mai intamplat...incearca sa treci peste,iesi cu fetele mai des in oras,fati de lucru si incearca sa ai multi priteni pe langa tine in perioada asta si vei trece cu brio,nu te mai gandi la el,ci gandestete la ce ti a facut....si daca nu te lasa in pace vb cu mama ta si luati o decizie impotriva lui si denuntal...asemenea om nu poate sta intr o scoala....te pup si ai grija | ||
|
nicole_cris Postat pe 17 Septembrie 2011 01:16 |
||
| Hello tuturor...Ce pot sa ti spun este ca el este un ipocrit si mai este si suplinitor....halal suplinitor....concluzia este destul de clara,el stia destul de bine de la inceput ca tu esti fiica ei?eu cred ca da atata timp cat avea o relatie cu mama ta inainte sa te cunoasca pe tine,si a profitat si de tine maxim....Parerea mea este ca intradevar treci printr o situatie critica si ar trebuie sa discuti si cu mama ta in cazul in care ai o relate buna cu ea si cred ca te va ajuta f .mult...si sprijini.si mai bine va afla de la tine,cred eu,si va lua masuri..pt ca ecest barbat este un mitocan nu om...scrie-mi te rog cu detalii ref.la ce sa mai intamplat...incearca sa treci peste,iesi cu fetele mai des in oras,fati de lucru si incearca sa ai multi priteni pe langa tine in perioada asta si vei trece cu brio,nu te mai gandi la el,ci gandestete la ce ti a facut....si daca nu te lasa in pace vb cu mama ta si luati o decizie impotriva lui si denuntal...asemenea om nu poate sta intr o scoala....te pup si ai grija | ||
|
nicole_cris Postat pe 17 Septembrie 2011 01:16 |
||
| Buna, parerea mea este ca trebuie sa-i spui mamei tale adevarul, chiar daca se va supara ff tare, nu uita ca o mama iarta orice... | ||
|
matzu_2005 Postat pe 17 Septembrie 2011 02:06 |
||
De la: Baiat_virgin, la data 2011-06-13 17:04:40De la: kudika407924, la data 2011-06-13 14:45:25Buna...:(( trec printr-o situatie destul de grea.....Mama lucreaza ca profesoara la liceul meu ,eu am terminat acum dau bacul..dar nu asta este o problema...ci faptul ca ma m indragostit si am crezut in vorbele lui m a facut sa i dau tot ce a veam eu mai bun....El a fost suplinitor la liceu pt cv timp dupa care a plecat de atunci de cand a plecat noi ne am indragostit si am urmat o relatie....Se intampla de multe ori sa nu dau de el si plangeam ma consumam eram disperata si nu aveam cui sa i spun ce am pe suflet caci era mai degraba o relatie secreta(bine mai mlti prieteni stiau de noi)..dar mama tata sora mea nu stiau si ma consumam singura,cateodata imi venea sa i spun surorii mele cand ma simteam rau mamei dar si mama cateodata nu era acasa cand trebuia...dc??? :(((( pt ca era cu el:((((((.....sunt distrusa....mama avea in acelasi timp o relatie cu el:((((....se culca si cu mn si cu ea:((((.....eu am 7 luni cu el dar ea are 1 an si 2 luni:(( se cun dinainte sa vna la liceul nostru :((adica erau amanti de atunci .....cand am aflat adevarul el mi a spus f sigur pe el ca asta e viata :((( si ca ar trebuii s ami tin gura sa nu afle mama ca s ar ajunge urat rau ....cata cruzime...:(((((((((((((((((( Mai tu ai gasit o rezolvare pt toti baietii care isi doresc o viata sexuala Deveniti profesori la liceu
|
||
|
kudika226325 Postat pe 25 Septembrie 2011 22:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| oare mai exista o sansa? | 8 | De la: anette2983 23 Mai 2009 14:26 |
| Dilema profunda !! | 7 | De la: just_laura 22 Aprilie 2009 17:16 |
| Mai fata, l-ai iubit RAU, dar RAU DE TOT!Ramaneti "buni prieteni" sau "necunoscuti"? | 25 | De la: jade_floretta_voicu 12 Decembrie 2009 01:59 |
|
|
||
| iubire....si atit... | 4 | De la: Diavolyta_ 3 Mai 2009 02:04 |
| ajutor... o iau razna ... | 16 | De la: kpucata 25 Septembrie 2010 14:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.