Setari Cookie-uri

Fetelor, UN SFAT va rog!

Fetelor,
apelez la voi cele mai experimentate in universul complicat si imprevizibil al relatiilor, cu rugamintea de a incerca sa-mi dati un sfat, macar sa va postati opiniile, deoarece eu prin asa ceva nu am trecut si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta!
Este vorba de un bun prieten de-al meu, chiar foarte bun, care mi-a fost alaturi de nenumarate ori (ca sa evit speculatiile, sunt happily married si am si doi copii minunati) si pe care acum as vrea tare mult sa-l pot ajuta. Macar sa stiu ce sa-l sfatuiesc SA NU FACA.
Iata despre ce este vorba: prietenul meu, o sa-i zic Catalin, are de aproape 6 ani o iubita cu care traieste o mare dragoste. Se iubesc foarte mult, in mod vizibil, fac un cuplu superb impreuna si se inteleg perfect. Intre ei sunt 9 ani si asta nu a parut vreodata sa le stea in cale (el 39, ea 30). Ca cuplu, sunt prietenii nostri de familie si in nenumaratele excursii si intalniri, nu am pus niciodata la indoiala dragostea lor si mai ales atasamentul ei fata de el. Si acest punct are mare importanta in povestirea mea. Pentru ca Catalin a traversat timp de aproape 2 ani o perioada neagra. O perioada in care firma lui a dat faliment, ambii parinti au murit si o intreaga serie de ghinioane l-au lovit cand era deja la pamant. Devenise de nerecunoscut, se ingrasase cu 30 de kg, era mereu obosit, deprimat, neglijent, se indepartase involuntar de prietena lui refuzandu-i sistematic sprijinul, pentru a o proteja si tine departe de necazurile lui, dar si dintr-o capitulare in fata sortii.... prietena lui este genul de fata foarte sufletista si saritoare, calda, si i-a fost mereu alaturi, chiar si in cele mai negre clipe, ea nu l-a parasit, i-a fost o adevarata prietena, chiar si atunci cand iubirea lor se racise putin, dar, pentru ca trebuie sa fiu obiectiva daca doresc un sfat corect, asta nu ei i se putea reprosa. Catalin era deprimat, se refugiase in jocuri video, ajunsesera sa se vada mai rar, ce mai, relatia lor se transformase de la sine intr-o prietenie si atat. Eram toti ingrozitor de ingrijorati si nu mai stiam cum sa-l remontam, cum sa-l readucem la viata! Apoi, intr-o buna zi, Catalin s-a trezit ca dintr-un lung si negru cosmar, si-a dat seama ca e la un pas sa-si piarda iubita si s-a schimbat ca prin minune. Redevenise... Catalin. Si a functionat, dragostea lor, mai intai incet si stangaci, apoi mai puternic, s-a trezit la viata si astazi sunt din nou precum odinioara, doi iubiti pasionali, a caror dragoste puternica ne starneste admiratia si incantarea. Traiesc acum in sfarsit impreuna, vor sa se casatoreasca in toamna, se gandesc insistent la un copil la anul. Iubita lui ii e in continuare in permanenta alaturi si ne-am bucurat mult cand am aflat de casatorie... chiar i-am spus "era de mult timpul, fata asta a trecut prin foarte multe ca sa iti ramana alaturi si iubirea ei in aceste conditii este unica, nu-ti bate joc de asta si pretuieste-o asa cum merita!"
Este o poveste tumultoasa, frumoasa, care ar fi trebuit sa aiba un happy end... insa iata, ma vad nevoita sa anticipez... e in pericol sa nu-l aiba!
Pentru ca Catalin mi-a facut acum cateva zile o marturisire.... una foarte grea... una ingrozitoare... in el se duce o lupta surda...sufera....are indoieli... iubeste...si se teme...
Acum cateva luni, cam pe cand relatia lor se relansase, dar nu ajunsese inca la pasiunea si intensitatea de alta-data, deci inainte sa putem vorbi de o renastere a iubirii pasionale dintre ei... Catalin a facut o descoperire. Iubita lui isi uitase in graba mailul deschis si el, dintr-o curiozitate pe care toti o avem si apoi de cele mai multe ori o regretam amarnic, i-a citit mailurile.... si a gasit niste mailuri vechi salvate...
Datau de peste 1 an si era corespondenta ei cu un alt barbat.... le-am vazut si eu (si le-a copiat in graba ca sa nu-l surprinda ea).... un fost coleg de facultate, un smecheras cu charisma si multa ...arta in el ... care a stiut pe ce butoane sa apese, a simtit-o deprimata si debusolata si a cules-o ca pe o poama.... s-a culcat cu ea, apoi i-a dat papucii cu un sms de scuze.... ultima corespondenta o aratau entuziasmata de noaptea petrecuta, de relatia inceputa, dar si derutata si dezamagita de reactia colegului... si asta a fost...s-a stins... si de aici nu mai stim decat ce i-a spus ea lui Catalin, ca s-a despartit de acel coleg dupa o singura noapte si de atunci nu s-au mai felicitat decat de anul nou. Catalin, dupa o lupta si suferinta care l-au macinat, i-a spus in cele din urma ca stie si ca a citit acele mailuri. Reactia ei a parut sincera, s-a prabusit plangand, i-a spus ca nu vrea sa-l piarda, acum dupa ce cu greu l-a recastigat... a parut distrusa, neconsolata. Intr-un tarziu i-a spus ca in acea perioada simtea ca nu mai traieste, nu mai avea viata, era foarte deprimata din cauza lui, viata ei nu mai avea nici un sens... si a aparut aceasta idila care a readus-o pentru scurt timp la viata... a fost o stare de euforie... i-a cedat acelui coleg de facultate fara sa gandeasca, a fost ceva ne controlat... sufletul ei era alaturi de Catalin, insa a fost o refulare, o evadare din viata reala... si ca il iubeste, si ca a fost o greseala ingrozitoare si a plans si plans si plans. In final, Catalin a iertat-o. O iubeste enorm si oricum, din acea noapte cand i-a spus ca stie, dragostea lor a explodat si pasiunea s-a reaprins. Astazi, dupa cateva luni, ei traiesc o a doua poveste de dragoste si sunt fericiti.
Ea ii e devotata, e foarte afectuoasa cu el, are grija de el... totul pare in regula intre ei... urmeaza sa se casatoreasca in septembrie.
Dar, si asa am aflat si eu de tot ce s-a intamplat, Catalin este ros de indoieli. Si mi-a cerut direct sfatul. Nu pentru ca as fi experimentata in asa ceva, ci pentru ca sunt femeie.
Primele sfaturi pe care le-a cerut pe forumuri masculine i-au adus raspunsuri de gen "te-a inselat, a prins gustul, te va mai insela, sa se simta vie", "simti ca te iubeste mai mult, cel mai mult, din ziua in care i-ai spus ca ai aflat si ai iertat-o? Nu e dragoste, e sentimentul de vina, plus ca ai crescut in ochii ei ca ai iertat-o, insa nu te amagi, nu e dragoste", "te va mai insela, insa tu nu vei mai afla, ca de acum va fi atenta" si pe buna dreptate nu l-au ajutat deloc.
O iubeste enorm si simte ca si ea il iubeste cu adevarat. A cerut-o in casatorie intr-o vacanta si ea a spus DA fara ezitare, mi-a spus ca simte ca ea il iubeste cu adevarat si nu din mila, vina sau datorita vreunui alt motiv.
Dar este ros de indoieli, si-a pierdut partial increderea in ea, pentru faptul ca l-a mintit, pentru ca l-a inselat, dupa cum mi-a marturisit are clipe de paranoia, cand ea intarzie, cand se imbraca frumos la servici, se intreaba mereu daca mai corespondeaza cu cineva. Nu discuta asta cu ea, insa ea il simte suparata si atunci il ia in brate si ii marturiseste ca il iubeste, over and over. A iertat-o, insa nu poate uita. Simte ca va dura mult pana va uita si se teme de viitor. Nu stie cum sa faca sa aiba din nou incredere in ea. Si mai ales, sa aiba incredere ca este dragoste adevarata si nu ce i s-a spus pe forumuri... uff, tare complicat... eu i-am dat un singur sfat pana acum, daca o iubeste, s-o ierte si sa incerce uitarea, sa priveasca cu incredere spre viitor si sa-i acorde ei sansa sa-i demonstreze ca e cinstita si ca-l iubeste, ca ii e devotata si ii va fi o sotie buna. I-am spus sa ii acorde ei o noua sansa din toata inima si tot sufletul, deoarece exact asta a facut si ea pentru el, cand s-a reintors la el. Si sa porneasca inainte cu inima deschisa si gandul eliberat de demoni. Sa porneasca de la premiza ca totul va fi bine si ca vor fi fericiti. Dar nici macar eu nu sunt sigura ca asta este sfatul cel mai bun. Stiu insa un lucru: daca n-o iarta si nu uita, daca indoielile si temerile il vor impinge spre despartire, daca nu va putea trece peste, suferinta lui de a nu o mai avea langa el va fi mult, mult, mult mai mare decat suferinta de a fi fost inselat... va fi distrus... dar nici nu-i pot da garantii, da, va fi sotia perfecta si iti va fi devotata toata viata... fetelor, ce sa-i mai spun? cum sa-l ajut? e disperat pentru ca nu mai are siguranta si increderea in dragostea lor sufera si ea.... astept sfaturile si opiniile voastre :) Mersic ;)
J_Ana
Postat pe 20 Iunie 2011 11:05
eu una zic ca nu merita sa fie iertata, o data ce a inselat si a fost iertata o v-a face de inca 10 ori!!!! nu are nici o scuza ca el era nu stiu cum, daca nu mai esti fericita, ii dai papucii si te duci sa cauti altceva!!!!! din moment ce l-a inselat, o sa-l mai insele, garantez, genul asta de femei sunt exact ca si barbatii, eu daca as afla ca iubitul meu ma inseala, oricat de mult as suferii si m-as da cu capul de pereti, nu l-as mai primii inapoi !!!!
kudika408351
Postat pe 20 Iunie 2011 13:21
De la: kudika408351, la data 2011-06-20 13:21:49eu una zic ca nu merita sa fie iertata, o data ce a inselat si a fost iertata o v-a face de inca 10 ori!!!! nu are nici o scuza ca el era nu stiu cum, daca nu mai esti fericita, ii dai papucii si te duci sa cauti altceva!!!!! din moment ce l-a inselat, o sa-l mai insele, garantez, genul asta de femei sunt exact ca si barbatii, eu daca as afla ca iubitul meu ma inseala, oricat de mult as suferii si m-as da cu capul de pereti, nu l-as mai primii inapoi !!!!

Batman !
luchianramona
Postat pe 20 Iunie 2011 13:33
Mda, interesanta povestea asta, dar nu inteleg, de ce te strofoci tu asa tare!!??
Eu am inteles ca-s prietenii tai, te doare ca-i vezi suferind, dar parca prea te implici, prea exagerezi.
Poate gresesc, dar mi se pare un pic deplasat, sa ajungi sa deschizi si un topic pt asta.Ceva imi da cu virgula.Le-ai dat un sfat, gata, mai departe e problema lor.Cred ca sunt destul de mari ca sa-si fac singuri ordine in ganduri si in viata.In fine, iar vorbesc cam mult azi.
Valy90
Postat pe 20 Iunie 2011 15:12
da y daca nu sunt fata pot sa zic ceva
dontworibehapi
Postat pe 20 Iunie 2011 15:16
De la: dontworibehapi, la data 2011-06-20 15:16:12da y daca nu sunt fata pot sa zic ceva



fa schimbare se sex
Valy90
Postat pe 20 Iunie 2011 15:26
De la: kudika408351, la data 2011-06-20 13:21:49eu una zic ca nu merita sa fie iertata, o data ce a inselat si a fost iertata o v-a face de inca 10 ori!!!! nu are nici o scuza ca el era nu stiu cum, daca nu mai esti fericita, ii dai papucii si te duci sa cauti altceva!!!!! din moment ce l-a inselat, o sa-l mai insele, garantez, genul asta de femei sunt exact ca si barbatii, eu daca as afla ca iubitul meu ma inseala, oricat de mult as suferii si m-as da cu capul de pereti, nu l-as mai primii inapoi !!!!


Nu-i asa de simplu, fata i-a fost alaturi 6 ani, l-a ingrijit, i-a fost iubita, prietena... a fost un singur pas gresit... eu una o inteleg... nu cred ca trebuie pusa la zid pentru asta... am cerut ajutorul vostru mai mult pentru solutii de iertare, de uitare...

Si chiar este o regula, o femeie care a facut candva un pas gresit, il va mai face din nou?

Eu una nu vad lucrurile asa... poti face un pas gresit si apoi sa-l regreti... sincer..
J_Ana
Postat pe 20 Iunie 2011 16:58
De la: Valy90, la data 2011-06-20 15:12:00Mda, interesanta povestea asta, dar nu inteleg, de ce te strofoci tu asa tare!!??
Eu am inteles ca-s prietenii tai, te doare ca-i vezi suferind, dar parca prea te implici, prea exagerezi.
Poate gresesc, dar mi se pare un pic deplasat, sa ajungi sa deschizi si un topic pt asta.Ceva imi da cu virgula.Le-ai dat un sfat, gata, mai departe e problema lor.Cred ca sunt destul de mari ca sa-si fac singuri ordine in ganduri si in viata.In fine, iar vorbesc cam mult azi.


Ai prieteni, Valy? Cat de buni? Si te cam doare undeva ce li se intampla?

Eu vorbesc aici de un prieten vechi de 25 de ani!!
J_Ana
Postat pe 20 Iunie 2011 17:00
De la: dontworibehapi, la data 2011-06-20 15:16:12da y daca nu sunt fata pot sa zic ceva


Chiar m-ar interesa parerea unui barbat
J_Ana
Postat pe 20 Iunie 2011 17:00
De la: Valy90, la data 2011-06-20 15:26:15
De la: dontworibehapi, la data 2011-06-20 15:16:12da y daca nu sunt fata pot sa zic ceva



fa schimbare se sex
mnea prea complicat sau poate e o idee
dontworibehapi
Postat pe 20 Iunie 2011 17:02
De la: J_Ana, la data 2011-06-20 17:00:53
De la: dontworibehapi, la data 2011-06-20 15:16:12da y daca nu sunt fata pot sa zic ceva


Chiar m-ar interesa parerea unui barbat

a fost odata cand practic ei nu mai erau impreuna ma rog cum ai zis relatia lor se racise..sau poate ca nu mai puteai sa ii spui relatie...intr-un fel la inselat ok..dar exista posibilitatea ca asa ceva sa nu se mai repete..problema si intrebarile ar trebui sa apara oare daca nu afla era mai bine acum?
dontworibehapi
Postat pe 20 Iunie 2011 17:10
De la: J_Ana, la data 2011-06-20 17:00:53
De la: dontworibehapi, la data 2011-06-20 15:16:12da y daca nu sunt fata pot sa zic ceva


Chiar m-ar interesa parerea unui barbat


oare nu si-o fi lasat emailul deschis tocmai ca sa vada?

dar ma rog asta nu conteaza..important e ca acum nu mai are de ce sa isi faca griji
dontworibehapi
Postat pe 20 Iunie 2011 17:11
De la: J_Ana, la data 2011-06-20 17:00:15
De la: Valy90, la data 2011-06-20 15:12:00Mda, interesanta povestea asta, dar nu inteleg, de ce te strofoci tu asa tare!!??
Eu am inteles ca-s prietenii tai, te doare ca-i vezi suferind, dar parca prea te implici, prea exagerezi.
Poate gresesc, dar mi se pare un pic deplasat, sa ajungi sa deschizi si un topic pt asta.Ceva imi da cu virgula.Le-ai dat un sfat, gata, mai departe e problema lor.Cred ca sunt destul de mari ca sa-si fac singuri ordine in ganduri si in viata.In fine, iar vorbesc cam mult azi.


Ai prieteni, Valy? Cat de buni? Si te cam doare undeva ce li se intampla?

Eu vorbesc aici de un prieten vechi de 25 de ani!!
..

Dar dc trebuie sa te doara ??si unde ??dar pe tine daca te doare dc nu rezolvi draga mea problema?? da -te peste cap si rezolvai...te agiti degeaba aici pe forum ...nu mai bine gasesti tu solutii ptr amicii tai nu de alta dar ma tem cu timpul o sa te doara naibi mai tare...ca nu faci nimc...decat le scrii povestile pe situri offf ......imaginatie macar ai
ad__83
Postat pe 20 Iunie 2011 17:12
De la: J_Ana, la data 2011-06-20 17:00:15
De la: Valy90, la data 2011-06-20 15:12:00Mda, interesanta povestea asta, dar nu inteleg, de ce te strofoci tu asa tare!!??
Eu am inteles ca-s prietenii tai, te doare ca-i vezi suferind, dar parca prea te implici, prea exagerezi.
Poate gresesc, dar mi se pare un pic deplasat, sa ajungi sa deschizi si un topic pt asta.Ceva imi da cu virgula.Le-ai dat un sfat, gata, mai departe e problema lor.Cred ca sunt destul de mari ca sa-si fac singuri ordine in ganduri si in viata.In fine, iar vorbesc cam mult azi.


Ai prieteni, Valy? Cat de buni? Si te cam doare undeva ce li se intampla?

Eu vorbesc aici de un prieten vechi de 25 de ani!!


Draga mea, tu nu ma lua pe mine daca am prieteni si cat de tare ma doare daca li s-ar intampla ceva.Ai vrut pareri, ei bine eu mi le-am spus, nu-ti convine ciao.
E viata lor nene, le-ai dat sfaturi, gata, ce tot te bagi atata?N-ai vrea sa-l calmezi pe el in alt fel, asa doar in numele prieteniei??
Ba, ce va mai ofticati atata cand isi da omu cu parerea.Ce vroiai, sa te iau in brate ca faci un bine la altii?
Ei stie ca le-ai expus povestea pe un forum?????
Ce smechera esti, vrei sfaturi de la altii ca sa le dai mai departe, sa vada lumea ce desteapta esti, si um te duce capu.
Valy90
Postat pe 20 Iunie 2011 17:28
De la: Valy90, la data 2011-06-20 15:26:15
De la: dontworibehapi, la data 2011-06-20 15:16:12da y daca nu sunt fata pot sa zic ceva



fa schimbare se sex

eu nu fac schimb cu el ca ies in dezavantaj
pickard
Postat pe 20 Iunie 2011 17:52
De la: dontworibehapi, la data 2011-06-20 17:11:10
De la: J_Ana, la data 2011-06-20 17:00:53
De la: dontworibehapi, la data 2011-06-20 15:16:12da y daca nu sunt fata pot sa zic ceva


Chiar m-ar interesa parerea unui barbat


oare nu si-o fi lasat emailul deschis tocmai ca sa vada?

dar ma rog asta nu conteaza..important e ca acum nu mai are de ce sa isi faca griji


acilea ai putea avea dreptate
dar e o idee gresita sa-ti faci un amant sau sa-ti inventezi unu doar pentru a atrage atentia sotul apatic
pickard
Postat pe 20 Iunie 2011 17:55
De la: Valy90, la data 2011-06-20 17:28:46
De la: J_Ana, la data 2011-06-20 17:00:15
De la: Valy90, la data 2011-06-20 15:12:00Mda, interesanta povestea asta, dar nu inteleg, de ce te strofoci tu asa tare!!??
Eu am inteles ca-s prietenii tai, te doare ca-i vezi suferind, dar parca prea te implici, prea exagerezi.
Poate gresesc, dar mi se pare un pic deplasat, sa ajungi sa deschizi si un topic pt asta.Ceva imi da cu virgula.Le-ai dat un sfat, gata, mai departe e problema lor.Cred ca sunt destul de mari ca sa-si fac singuri ordine in ganduri si in viata.In fine, iar vorbesc cam mult azi.


Ai prieteni, Valy? Cat de buni? Si te cam doare undeva ce li se intampla?

Eu vorbesc aici de un prieten vechi de 25 de ani!!


Draga mea, tu nu ma lua pe mine daca am prieteni si cat de tare ma doare daca li s-ar intampla ceva.Ai vrut pareri, ei bine eu mi le-am spus, nu-ti convine ciao.
E viata lor nene, le-ai dat sfaturi, gata, ce tot te bagi atata?N-ai vrea sa-l calmezi pe el in alt fel, asa doar in numele prieteniei??
Ba, ce va mai ofticati atata cand isi da omu cu parerea.Ce vroiai, sa te iau in brate ca faci un bine la altii?
Ei stie ca le-ai expus povestea pe un forum?????
Ce smechera esti, vrei sfaturi de la altii ca sa le dai mai departe, sa vada lumea ce desteapta esti, si um te duce capu.

valy! ducu lipsa de ceva ? ca esti cam neastamparata!
pickard
Postat pe 20 Iunie 2011 17:56
De la: pickard, la data 2011-06-20 17:56:10
De la: Valy90, la data 2011-06-20 17:28:46
De la: J_Ana, la data 2011-06-20 17:00:15
De la: Valy90, la data 2011-06-20 15:12:00Mda, interesanta povestea asta, dar nu inteleg, de ce te strofoci tu asa tare!!??
Eu am inteles ca-s prietenii tai, te doare ca-i vezi suferind, dar parca prea te implici, prea exagerezi.
Poate gresesc, dar mi se pare un pic deplasat, sa ajungi sa deschizi si un topic pt asta.Ceva imi da cu virgula.Le-ai dat un sfat, gata, mai departe e problema lor.Cred ca sunt destul de mari ca sa-si fac singuri ordine in ganduri si in viata.In fine, iar vorbesc cam mult azi.


Ai prieteni, Valy? Cat de buni? Si te cam doare undeva ce li se intampla?

Eu vorbesc aici de un prieten vechi de 25 de ani!!


Draga mea, tu nu ma lua pe mine daca am prieteni si cat de tare ma doare daca li s-ar intampla ceva.Ai vrut pareri, ei bine eu mi le-am spus, nu-ti convine ciao.
E viata lor nene, le-ai dat sfaturi, gata, ce tot te bagi atata?N-ai vrea sa-l calmezi pe el in alt fel, asa doar in numele prieteniei??
Ba, ce va mai ofticati atata cand isi da omu cu parerea.Ce vroiai, sa te iau in brate ca faci un bine la altii?
Ei stie ca le-ai expus povestea pe un forum?????
Ce smechera esti, vrei sfaturi de la altii ca sa le dai mai departe, sa vada lumea ce desteapta esti, si um te duce capu.

valy! ducu lipsa de ceva ? ca esti cam neastamparata!


usurel tatita ca-ti cumpar lant.
Cu ce am gresit??
Valy90
Postat pe 20 Iunie 2011 18:07
De la: Valy90, la data 2011-06-20 18:07:28
De la: pickard, la data 2011-06-20 17:56:10
De la: Valy90, la data 2011-06-20 17:28:46
De la: J_Ana, la data 2011-06-20 17:00:15
De la: Valy90, la data 2011-06-20 15:12:00Mda, interesanta povestea asta, dar nu inteleg, de ce te strofoci tu asa tare!!??
Eu am inteles ca-s prietenii tai, te doare ca-i vezi suferind, dar parca prea te implici, prea exagerezi.
Poate gresesc, dar mi se pare un pic deplasat, sa ajungi sa deschizi si un topic pt asta.Ceva imi da cu virgula.Le-ai dat un sfat, gata, mai departe e problema lor.Cred ca sunt destul de mari ca sa-si fac singuri ordine in ganduri si in viata.In fine, iar vorbesc cam mult azi.


Ai prieteni, Valy? Cat de buni? Si te cam doare undeva ce li se intampla?

Eu vorbesc aici de un prieten vechi de 25 de ani!!


Draga mea, tu nu ma lua pe mine daca am prieteni si cat de tare ma doare daca li s-ar intampla ceva.Ai vrut pareri, ei bine eu mi le-am spus, nu-ti convine ciao.
E viata lor nene, le-ai dat sfaturi, gata, ce tot te bagi atata?N-ai vrea sa-l calmezi pe el in alt fel, asa doar in numele prieteniei??
Ba, ce va mai ofticati atata cand isi da omu cu parerea.Ce vroiai, sa te iau in brate ca faci un bine la altii?
Ei stie ca le-ai expus povestea pe un forum?????
Ce smechera esti, vrei sfaturi de la altii ca sa le dai mai departe, sa vada lumea ce desteapta esti, si um te duce capu.

valy! ducu lipsa de ceva ? ca esti cam neastamparata!


usurel tatita ca-ti cumpar lant.
Cu ce am gresit??


n-ai gresit dar esti prea dura
pickard
Postat pe 20 Iunie 2011 18:10
7
Eu dura??
Cu ce sunt bre dura, ca spun ce gandesc??
Valy90
Postat pe 20 Iunie 2011 18:25
De la: Valy90, la data 2011-06-20 15:26:15
De la: dontworibehapi, la data 2011-06-20 15:16:12da y daca nu sunt fata pot sa zic ceva



fa schimbare se sex

tu esti femeie sau barbat, ca din cate se vede nu poti fii decat barbat, aaaaaaaaaaa, stai ca esti din GALATI, acum am inteles.....
kudika408351
Postat pe 21 Iunie 2011 15:25
De la: kudika408351, la data 2011-06-21 15:25:27
De la: Valy90, la data 2011-06-20 15:26:15
De la: dontworibehapi, la data 2011-06-20 15:16:12da y daca nu sunt fata pot sa zic ceva



fa schimbare se sex

tu esti femeie sau barbat, ca din cate se vede nu poti fii decat barbat, aaaaaaaaaaa, stai ca esti din GALATI, acum am inteles.....


siii??care e faza??
Valy90
Postat pe 21 Iunie 2011 15:27
De la: Valy90, la data 2011-06-20 18:25:34 7
Eu dura??
Cu ce sunt bre dura, ca spun ce gandesc??

dar nu e dura, e doar inapoiata si atat poate, intelegeti fetelor si specimenele de genu' asta chiar daca nu ne plac si consuma oxigenul degeaba pe Terra din pacate nu-i putem eutanasia, oricat de mult ne-am dorii...
kudika408351
Postat pe 21 Iunie 2011 15:41
De la: kudika408351, la data 2011-06-21 15:41:29
De la: Valy90, la data 2011-06-20 18:25:34 7
Eu dura??
Cu ce sunt bre dura, ca spun ce gandesc??

dar nu e dura, e doar inapoiata si atat poate, intelegeti fetelor si specimenele de genu' asta chiar daca nu ne plac si consuma oxigenul degeaba pe Terra din pacate nu-i putem eutanasia, oricat de mult ne-am dorii...


Hmmm, frumoasa descriere ti-ai facut.
Hai basti ca n-am chef de tine, asteapta-ma pana ma intorc, troiacia.
Valy90
Postat pe 21 Iunie 2011 16:07
nimeni nu-i poate garanta prietenului tau ca o casnicie se va desfasura ca'n filmele romantice...asta e defapt viata, acu' esti sus pe culmile fericirii, acu' esti jos...important este ca atunci cand ajungi in pasa cea mai neagra, sa ai un suflet cald langa tine, care sa te sustina exact atunci cand ai nevoie!
de fapt lui i-a lipsit increderea de la inceput, pt ca daca ar fi avut-o, ar fi impartit impreuna cu iubita lui toate necazurile...asa ca mai bine sa fie sincer cu el insusi si sa realizeze ca el este singurul vinovat in toata povestea asta...nu s-a indepartat ea ci a fost indepartata...asa ca sa zica mersi ca fata inca il mai doreste langa ea
miss_darine
Postat pe 21 Iunie 2011 16:16
De la: miss_darine, la data 2011-06-21 16:16:30 nimeni nu-i poate garanta prietenului tau ca o casnicie se va desfasura ca'n filmele romantice...asta e defapt viata, acu' esti sus pe culmile fericirii, acu' esti jos...important este ca atunci cand ajungi in pasa cea mai neagra, sa ai un suflet cald langa tine, care sa te sustina exact atunci cand ai nevoie!
de fapt lui i-a lipsit increderea de la inceput, pt ca daca ar fi avut-o, ar fi impartit impreuna cu iubita lui toate necazurile...asa ca mai bine sa fie sincer cu el insusi si sa realizeze ca el este singurul vinovat in toata povestea asta...nu s-a indepartat ea ci a fost indepartata...asa ca sa zica mersi ca fata inca il mai doreste langa ea


Adevarat. Ea il vrea, am inteles ca se inteleg super la TOATE capitolele. Ii face juraminte, vorbesc de viitor, copii, etc. Ea a inceput chiar sa se intereseze de nunta, de rochii de mireasa, de locatie, etc.
Se pare ca fata chiar vrea sa se marite cu el, pe bune.
Si ii spune mereu cat de rau se simte pentru ce a facut, cat de mizerabil se simte, a facut-o intr-un moment de maxima deprimare, cand se simtea a cinspea roata la caruta si i se parea ca viata ei nu mai avea nici un sens. I-a mai zis ca in acea perioada de fapt ea se decisese sa renunte la relatia lor, dar din prietenie si pentru ca inca tinea mult la el, si pentru ca el avea necazuri, nu a facut-o, a vrut sa fie o despartire lina, sa-l faca sa devina un prieten bun si atat. Si ca acum il iubeste mai mult decat l-a iubit vreodata, pentru ca si-a dat seama (dupa reactia lui cand a aflat) cat de mult o iubeste si o doreste langa el.

Problema e neincrederea lui.. de iertat, ar fi iertat-o, isi da si el seama ca nu era iubitul ideal in acea perioada, dar nu poate uita, nu poate uita ce a citit, entuziasmul ei dupa acea noapte, si acum, in loc sa fie fericit, pentru ca e iubit, e tot timpul cu antenele in vant. Mi-a spus ca a sunat-o la birou si 2 ore nu i-a raspuns ca era intr-o sedinta si in rastimpul asta e a inebunit, i-au trecut scenarii prn cap...si-a inchipuit ca a plecat mai devreme de la birou... din nou ei ii spune foarte putin, ca sa n-o indeparteze... dar omu' sufera si se lupta cu demonii indoielii...
E fericit ca ea acum e alaturi de el, insa se intreaba: se va repeta? Raspunsul ei, atunci cand discuta: "daca vei fi asa cu mine cum esti acum, daca suntem impreuna si avem grija de altul, niciodata. Ajunge sa stiu ca tu realizezi ca exist".
L-au zapacit si sfaturile de pe forumuri, mai ales celebrul "draga, daca te-a inselat o data, se va repeta, a prins gustul"...
Ieri am petrecut 2 ore cu el pe mess incercand sa-l conving sa ia lucrurile asa cum sunt si sa uite, sa priveasca numai inainte. Si cand in sfarsit am crezut ca am izbutit, primesc un sms mai pe seara "dar daca va intalni un tip sarmant, cum era ala? eu poate nu pot fi mereu in forma, daca mi se intampla iar lucruri rele?" si mi-am dat seama ca trebuie s-o miau de la capat..
J_Ana
Postat pe 21 Iunie 2011 17:22
Pentru cine se intreaba cum de am atata timp sa ma ocup si de prieteni...aaa...sunt cam... acasa in ultima vreme...dar nu din vina mea... si sper ca nu pentru mult timp... oricum...kids sunt fericiti
J_Ana
Postat pe 21 Iunie 2011 17:28
De la: J_Ana, la data 2011-06-21 17:22:32
Problema e neincrederea lui.. de iertat, ar fi iertat-o, isi da si el seama ca nu era iubitul ideal in acea perioada, dar nu poate uita, nu poate uita ce a citit, entuziasmul ei dupa acea noapte, si acum, in loc sa fie fericit, pentru ca e iubit, e tot timpul cu antenele in vant. Mi-a spus ca a sunat-o la birou si 2 ore nu i-a raspuns ca era intr-o sedinta si in rastimpul asta e a inebunit, i-au trecut scenarii prn cap...si-a inchipuit ca a plecat mai devreme de la birou... din nou ei ii spune foarte putin, ca sa n-o indeparteze... dar omu' sufera si se lupta cu demonii indoielii...
E fericit ca ea acum e alaturi de el, insa se intreaba: se va repeta?

nu sunt psiholog, dar eu una l-as invita sa se adreseze unuia...sa zicem ca se casatoreste...iti spun eu ca cel care se va indeparta si va divorta, va fi tot el, nu ea...cel slab din ecuatie este prietenul tau si sincer mie de ea imi este mila pt ca se va lupta din greu cu demonii lui...eu una i-as zice pass...dar la mine vb intuitia si varsta
miss_darine
Postat pe 21 Iunie 2011 19:59
De la: J_Ana, la data 2011-06-21 17:28:19Pentru cine se intreaba cum de am atata timp sa ma ocup si de prieteni...aaa...sunt cam... acasa in ultima vreme...dar nu din vina mea... si sper ca nu pentru mult timp... oricum...kids sunt fericiti

ferice de cei care au o prietena atat de empatica ...restul...adica cei care-si pun intrebari existentiale... n-au decat sa fie invidiosi
miss_darine
Postat pe 21 Iunie 2011 20:03
am vazut comentarile,fiecare cu parerea ei/lui.
De asta se numeste forum ca sa se discute pe un anumit subiect( Asta pentru cei care nu isi vad de lungul nasului.)
Dar cred ca fata regreta sincer.
Cum ai explicat tu si daca am inteles eu bine..era o vreme cand el nu o vroia langa el..ei bine atunci fata s-a simtit respinsa si normal ca a cautat alinare in alta parte.
Dar el ar trebui sa se gandeasca ca a respins-o cand a vrut sa il ajute si era de asteptat ca asta sa se intample( se putea mai rau) nu ii capat de lume.Nu sunt nici primi si nici ultimi care trec prin asta.

Si el poate sa treaca in timp,dar sa incerce sa aiba incredere in ea. Bineinteles asta nu inseamna sa se imbrace ca o sluta..
S-a gandit vreodata ca poate pentru el se imbraca asa? Sa fie atragatoare pentru el si sa ii starneasca interesul din nou si din nou? Pana la urma urmei doar prin astept se indragostesc barbati..apoi caracterul.
Poate asa crede ea ca ii mai bine.Nu o facut crima de om.
O inteleg perfect.S-a simtit respinsa,singura dupa 6 ani de zile!! Cand ea doar incerca sa il ajute in perioada lui proasta..ei bine in acea perioada a fost si perioada ei proasta cand a facut greseala.Asta e.
Sfatul meu: Sa incerce sa treaca peste( ca de uitat nu o sa uite niciodata ) asta e,el trebuie sa o inteleaga la fel cum o inteles si ea. Fiecare durere se exprima diferit. El s-a inchis in el si ea s-a culcat cu altul.Simplu.
Sper ca ti-am fost de ajutor :*
i_deiutsa
Postat pe 31 Iulie 2011 17:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Reproºuri ... 50 De la: kudika_6457 8 Mai 2012 16:00
frica de casatorie.... 47 De la: stem_29 27 Iunie 2011 09:08
ce se poate spune despre o persoana care viziteaza cluburile de swingers? 62 De la: gabriela33 14 Septembrie 2015 18:20
sa divortez? sau..ce sa fac? 27 De la: rashela 14 Mai 2010 21:42
domnisoara de onoare 22 De la: oportunity 8 Iunie 2014 22:31