Setari Cookie-uri

vreau niste sfaturi. va rog frumos :(

Buna. am si eu o problema putin mai ciuata dar am nevoie de niste sfaturi neaparat sa-mi dau seama care dintre noi am gresit.
Am avut o relatie de 5 ani. Totul a inceput intr-un bar unde lucram amandoi, si am ajuns sa ne cunoastem. Relatia a venit cand aveam o impresie f proasta la capitolu femei, inainte cu ceva timp luasem cateva tzepe. I`mi doream o relatie. Dupa nici 2 luni am hotarat (mai mult ea) sa ne mutam impreuna. Tin sa precizez ca nu eram din acelasi oras, ne desparteau 30 de km. Dupa ce ne-am mutat impreuna totul a fost ok. primele luni, dar dupa un timp mi-am dat seama ca e foarte geloasa, si a inceput sa ma sufoce cu dragostea si atentia ei fata de mine , sa nu mai vorbesc de verificat telefonul si sunat de 7-8/zi. Asta m-a facut sa ma indepartez de ea , chiar dak nu-mi doream asta . si sa vreau altceva. am stat impreuna 2 ani de zile. in tot acest timp a fost o mica infidelitate din partea mea , adica am sarutat o fata de 3 ori. SI ATAT! dupa aproximativ 2 ani de zile neavand somn intr-o noapte si tot gandindu-ma daca chiar simt pentru ea doar respect , sau o iubesc , am stat , am discutat si am hotarat sa pun punct. problema a fost ca era foarte orgolioasa si la 1 noaptea si-a facut bagaju sa plece acasa. oricat i-a explicat maicamea sa mai ramana pana a 2-a zi. sa nu le faca probleme parintilor ei, sa nu mearga dupa 2 ani, la 1 noaptea acasa cu bagajele. Dar a plecat. timp de 3 saptamani ne-am mai trimis cateva mesaje, care eu am tinut din tot sufletu sa le discutam si face to face. am ajun s sa o iau in masina sa o duc acasa.. adica la ea in oras, si pe drum ne-am oprit sa discutam acele mesaje. mi-a spus ca stie de acele 3 saruturi, si dupa o mica carta ca intre indragostiti ne-am impacat. a durat cateva luni bune, eu facand naveta la ea in orash doar sa ne vedem. Stateam in masina, sau meargeam in oras. totul a fost ok din nou pana cand a venit vorba de timpu petrecut impreuna si de imprejurimiile in care ne vedeam.
au inceput din nou miciile certuri, de la bani . eu neavand posibilitatea de a merge chiar tot timpu cand dansa dorea. si timp de 2 saptamani a fost din ce in ce mai rece, parca cauta cearta. Intr-o seara ne-am certat pentru ca nu am putut sa merg la ea... masina i`mi era praff.. si mi-a zis asa. ( sa vi cand ii avea bani si masina). au trecut 3 zile in care nici un semn. a 3-a zi. seara am mers la ea la bloc , pentru ca am simtit ca ceva nu e in regula. A coborat din bloc. s-a urcat la un tip in masina si au plecat . la 10 min s-au reintors , tipul uitase ceva . cand a ramas singura am suna-to . salut, ce faci. EA. bine am intrebato unde e. EA , am coborat sa-mi iau tigari.
si i-am zis... UITE MI-AM FACUT MASINA VIN IN ZALAU SA NE VEDEM , SA STAM LA O POVESTE, SA CLARIFICAM LUCRURIILE. Ea a zis ca nu se mai intalneste cu mine. pentru ca a suferit foarte mult. Acum stau eu si ma intreb. de unde pana unde schimbara asta atat de radicala in 3 zile? Intr-un final accepta sa se intalnasca cu mine dar doar pt 30 de minute. Atunci mi-am dat seama ca fata are o susta. Am mers la margina orasului si am stat de vb in masina. intreban-do de 10 ori dc nu a vrut sa se int cu mine, dak avea altceva mai bun de facut. fata negand totul. Atunci i-am dat prima si ultima palma. :( si acum regret. dupa 10 minute ii iau telefonul si ma uit
era pe silent
avea vreo 3 mesaje noi... printre care unul suna asa. CE FACI GURITA? AI LUAT SI UN PROSOP LA TINE? CA AVEM NEVOIE. TE PUP. am intreba-to , a negat totul . minciuni peste minciuni. pe scurt tipul era de la 300 km departare. se cunoastau de la facultate, vorbeau de ceva saptamani pe net si s-au inteles sa se intalneasca intr-un apartament de la fata din oras de unde ea avea cheiile si sa petreaca o noapte impreuna.el stiind ca ea nu mai are prieten. AICI VA LAS PE VOI SA INTELEGETI CE VRETI.

dupa cateva zile de discutii am trecut peste, si eram din nou impreuna. am trecut peste pt ca nu s-a intamplat nimic intre ei 2. Din nou totul a fost ok. Dupa inca cateva luni , fata a fost nevoita sa plece la munca in grecia urmand la o luna sa ma duc si eu. eu nu prea puteam sa plec pt ca am o firma deschisa la mine in orash si mai mult de 2-3 zile nu prea puteam sa lipsesc. asta era si problema pt timpu scurt petrecut impreuna. Dupa ce a plecat , am ramas eu acasa , asteptam sa ma sune sa ma duc si eu, dar neavand loc pt mine . am ramas toata vara acasa. din nou ... am insela-to .. si din nou ... cateva saruturi.... dupa ce a venit acasa a aflat... am trecut peste , m-a iertat. urmatorul an . am plecat impreuna in grecia la munca. pe o insula.. mi-am lasat firma acasa si am plecat.... dupa 3 saptamani i-si cheama o prietena din tzara sa lucreze cu ea la bar.. eu lucram de diminatza . ea de la 2 dupa masa. nopti la rand dupa munca eu incercam sa dorm . ea venea in camera.. se schimba si iesea afara cu prietena ei la povesti. se facea uneori chiar si 3 dimineatza.. tot timpul am avut discutii pe tema asta... pana o data cand a stat consecutiv 5-6 nopti cu ea afara si nu langa mine in pat. ajungeam sa ne vedem ziua la cafea in bar.! am plecat de pe insula... in atena la un amic de-a lu tipa care a venit sa o ajute pe prietena mea in bar. ce credeti ca era cu statul noaptea pe afara cu amica ei? corect ... combinatii cu respectivu ... pe insula ne-am certat... 8 zile nu am zis nici sal unul catre altu ... dormind in acelasi pat. cand am ajuns in atena eram impreuna... am aflat tot... din nou am trecut peste .. am ierta-to. am plecat pe alta insula... doar noi 2. a fost ok .. am venit acasa. impreuna. am facut o firma impreuna pe care ea cu sora ei o administrau. firma nu a mers din mai multe motive... prea putin interes... etc.... am stabilit de comun acord... toata marfa ramane la ea.. eu iau firma , casa de marcat , acte etc. am inceput sa discutam de planuri de viitor.
sa ne mutam din nou impreuna .. casatorii .. copii .. ea avand ideea fixa in cap ca noi tragem in directii diferite. ne certam din ce in ce mai des.. pe tema planuriilor de viitor.. eu nu vroiam sa ma insor.pt ca nu eram sigur .. prin cate am trecut... si ink prin ce treceam .. nu ai timp de mine... nu ti dor de mine... record!!! 13-15 teluri zilnic. intr-o zi.. avand o discutie pe mess a cam dat de inteles ca vrea sa punem punct... am discutat .. i-am respectat decizia..si mi-a cerut sa ramanem amici .. eu doar i-am zis. dak nu e pt altu te inteleg ... nu am nici o treaba .. orice alt motiv e .. ti-l respect.. dar dak e pt altu e problema.. am vb la tel .. timp de o saptamana... dupa care nimik .. dupa ink o saptamana vorbesc cu sora ei la tel si i zic sa o intrebe de firma... dak a platit tot pt ca avea o factura restanta. sa pot prelua firma.. M-a sunat dansa. si mi-a zis ca nu inca ca are cvea prbl cu banii.. dar ma anunta
am zis ok .. dupa ink o saptamana. am suna-to eu .. problema era ca eram cam baut.. si a inceput asa.
tin sa precizez ca de la ultima discutie in care ea mi-a cerut sa fim amici si pana la aceatsa discutie am vb o sigura data.. fara injurii ,strigate ,certuri etc
Eu Ce faci?
Ea Bine..
Eu da pe unde esti?
Ea da nu e treaba ta , dc m-ai sunat?
Eu dar stai un pic. de ce vorbesti asa cu mine? ce ti-am facut?
Ea nimik dar e viata mea. nu te intereseaza ce fac eu. hai ca nu am chef de vb acuma.
SI INCHIDE ..............
sun si insist... i-mi raspunde si la fel .. arunca 3-4 vb si-mi inchide printre care.. cel de acum e de 10 ori mai bun
insist.. si raspunde unu care.... zicea asa
NU MA INTERESEAZA CINE ESTI SAU CE VREI .. FATA NU VREA SA VB CU TINE... DE AZI INAINTE NR ASTA DE TEL PT TINE NU MAI EXISTA.
dupa 5 ani?? ziceti voi ca meritam asta?
A 2-a zi m-am dus la parintii ei .... sperand ca o sa avem o discutie normala.. fata de toti..
Surpriza. fata avea telu inchis.. si deja era plecata din oras..
3 zile.. am intrebat pe toata lumea
sorasa , maicasa .. pe toti unde e cand vine.. vreau sa vb .. si la tel dak face to face nu se poate.. nimik .. un joc continuu... sau o bataie de joc? e plecata .. de cateva zile... la mare... ba pe dincolo .. ba e plecata din orash... nu stim cand se intoarce... dar e plecata pe termen lung... 3-4 sapt... :) termen lung zice..
Chiar nu meritam sa aflu adevaru verde in fatza? e plecata... are p altu.. vine pste 5 luni/ ani. pa
M-am obisnuit cu ideea ca am luat tzeapa cu firma.. si fata e plecata dincolo.
Dar am zis sa insist la o persoana care ne cunostea pe amandoi .. si azi am aflat ca.
E plecata in bucuresti . se intoarce peste 2 sapt. nu stie nimeni decat parintii si sora ei ce face acolo. si pe toti prietenii ii suna cu nr ascuns.. sa nu aflu eu numaru. Acuma stau si ma intreb .. sa nu-mi fi dat eu seama langa cine am stat 5 ani de zile? dupa 2 sapt jumate sa mergi in bucuresti pt 6 sapt? la amici? 6 sapt? nu prea cred. combinatii pe net avea... pt ca era fffff usor influentabiila si naiva.. ff naiva.
Si acum astept.. oare pot sa mai stau la o ultima discutie cu ea? sau mai are rost?
As vrea sa va rog sa va lasati ideiile . chiar am nevoie de ajutor. de la straini .. cum se vede povestea mea din afara?
Va multumesc anticipat!
kudika410008
Postat pe 25 Iunie 2011 14:56
Chestia e s-o lasi in pace, n-o mai cauta deloc.Ati gresit amandoi si nu ati invatat nimic din toate astea.
Omul se loveste odata cu capul de tocul usii, dar tu, tu te-ai lovit de nspe mii de ori si tot nu te-ai invatat minte.
Se vede bine ca nu te mai vrea.
Poate ar fi trebuit sa-ti dea niste explicatii, dar stii bine ca nu e obligata sa ti le dea.
Urata rau relatia asta a voastra, daca o pot numi relatie.
Ciorba rerererereincalzita, nu mai este buna deloc, deja e expirata.
Valy90
Postat pe 25 Iunie 2011 15:32
Dupa ce ca amandoi sunteti infideli tu mai esti si agramat. Nu iti va fi bine in viata, indiferent ce panarama vei alege. Sorry, asta e parerea mea. Mai pune si tu mana pe o c arte, dar nu carte de joc.
Eva32
Postat pe 3 Iulie 2011 01:05
termina tot o data! gata! nu e o elatie normala si nici nu va fi. bafta pe viitor.
mihaelas2003
Postat pe 3 Iulie 2011 10:19
Spune-mi si mie daca stii din punct de vedere statistic, cam cati barbati si cate femei are Romania.Chiar aproximativ.Daca esti asa de fin observator, de ce nu faci ordine in viata ta?Vad ca prietena ta este mai practica.A vazut ca nu reuseste sa se acomodeze cu tine si a recurs la alta solutie.Daca ea este capabila sa faca acest lucru, tu de ce nu esti? In viata trebuie sa inversezi elementele ecuatiei.In loc sa plangi tu dupa poalele si desuurile ei, gaseste una care sa planga de dorul pantofilor si pantalonilor tai.
kudika023770
Postat pe 3 Iulie 2011 10:34
Am observat o chestie interesanta si tulburatoare in acelasi timp...ORGOLIUL este fiica PROSTIEI si mama SUFERINTEI
The_Exile
Postat pe 3 Iulie 2011 11:38
Parerea mea e ca tu iti prelungesti singurel suferinta degeaba. Daca ea te evita si parintii ei nu vor sa iti spuna unde este ea si ce face, inseamna ca ea e foarte hotarata sa isi vada de viata ei, fara tine....si ca parintii o sustin. Ar trebui sa faci si tu acelasi lucru, sa iti continui viata, sa nu o mai cauti absolut deloc. Daca la un moment dat o sa regrete, o sa te caute, fii sigur de asta. Sunt destule femei in Romania, ai de unde alege alta.

Daca iubesti pe cineva, lasa-l liber. Daca se intoarce, inseamna ca a fost mereu al tau/a ta..daca nu se intoarce inseamna ca nu a fost sa fie

adishol
Postat pe 3 Iulie 2011 12:52

Sfat: lasa in urma toti oamenii care iti fac rau si invata sa ai grija de tine. Fara intrebari, fara explicatii. Viata este absurda de multe ori cand esti in cautare de explicatii.....ia totu exact asa cum e. La incept e greu dar in timp te vei obisnui....Bafta numa' bn!
evangeline87
Postat pe 3 Iulie 2011 13:07
De la: kudika410008, la data 2011-06-25 14:56:58Buna. am si eu o problema putin mai ciuata dar am nevoie de niste sfaturi neaparat sa-mi dau seama care dintre noi am gresit.
Am avut o relatie de 5 ani. Totul a inceput intr-un bar unde lucram amandoi, si am ajuns sa ne cunoastem. Relatia a venit cand aveam o impresie f proasta la capitolu femei, inainte cu ceva timp luasem cateva tzepe. I`mi doream o relatie. Dupa nici 2 luni am hotarat (mai mult ea) sa ne mutam impreuna. Tin sa precizez ca nu eram din acelasi oras, ne desparteau 30 de km. Dupa ce ne-am mutat impreuna totul a fost ok. primele luni, dar dupa un timp mi-am dat seama ca e foarte geloasa, si a inceput sa ma sufoce cu dragostea si atentia ei fata de mine , sa nu mai vorbesc de verificat telefonul si sunat de 7-8/zi. Asta m-a facut sa ma indepartez de ea , chiar dak nu-mi doream asta . si sa vreau altceva. am stat impreuna 2 ani de zile. in tot acest timp a fost o mica infidelitate din partea mea , adica am sarutat o fata de 3 ori. SI ATAT! dupa aproximativ 2 ani de zile neavand somn intr-o noapte si tot gandindu-ma daca chiar simt pentru ea doar respect , sau o iubesc , am stat , am discutat si am hotarat sa pun punct. problema a fost ca era foarte orgolioasa si la 1 noaptea si-a facut bagaju sa plece acasa. oricat i-a explicat maicamea sa mai ramana pana a 2-a zi. sa nu le faca probleme parintilor ei, sa nu mearga dupa 2 ani, la 1 noaptea acasa cu bagajele. Dar a plecat. timp de 3 saptamani ne-am mai trimis cateva mesaje, care eu am tinut din tot sufletu sa le discutam si face to face. am ajun s sa o iau in masina sa o duc acasa.. adica la ea in oras, si pe drum ne-am oprit sa discutam acele mesaje. mi-a spus ca stie de acele 3 saruturi, si dupa o mica carta ca intre indragostiti ne-am impacat. a durat cateva luni bune, eu facand naveta la ea in orash doar sa ne vedem. Stateam in masina, sau meargeam in oras. totul a fost ok din nou pana cand a venit vorba de timpu petrecut impreuna si de imprejurimiile in care ne vedeam.
au inceput din nou miciile certuri, de la bani . eu neavand posibilitatea de a merge chiar tot timpu cand dansa dorea. si timp de 2 saptamani a fost din ce in ce mai rece, parca cauta cearta. Intr-o seara ne-am certat pentru ca nu am putut sa merg la ea... masina i`mi era praff.. si mi-a zis asa. ( sa vi cand ii avea bani si masina). au trecut 3 zile in care nici un semn. a 3-a zi. seara am mers la ea la bloc , pentru ca am simtit ca ceva nu e in regula. A coborat din bloc. s-a urcat la un tip in masina si au plecat . la 10 min s-au reintors , tipul uitase ceva . cand a ramas singura am suna-to . salut, ce faci. EA. bine am intrebato unde e. EA , am coborat sa-mi iau tigari.
si i-am zis... UITE MI-AM FACUT MASINA VIN IN ZALAU SA NE VEDEM , SA STAM LA O POVESTE, SA CLARIFICAM LUCRURIILE. Ea a zis ca nu se mai intalneste cu mine. pentru ca a suferit foarte mult. Acum stau eu si ma intreb. de unde pana unde schimbara asta atat de radicala in 3 zile? Intr-un final accepta sa se intalnasca cu mine dar doar pt 30 de minute. Atunci mi-am dat seama ca fata are o susta. Am mers la margina orasului si am stat de vb in masina. intreban-do de 10 ori dc nu a vrut sa se int cu mine, dak avea altceva mai bun de facut. fata negand totul. Atunci i-am dat prima si ultima palma. :( si acum regret. dupa 10 minute ii iau telefonul si ma uit
era pe silent
avea vreo 3 mesaje noi... printre care unul suna asa. CE FACI GURITA? AI LUAT SI UN PROSOP LA TINE? CA AVEM NEVOIE. TE PUP. am intreba-to , a negat totul . minciuni peste minciuni. pe scurt tipul era de la 300 km departare. se cunoastau de la facultate, vorbeau de ceva saptamani pe net si s-au inteles sa se intalneasca intr-un apartament de la fata din oras de unde ea avea cheiile si sa petreaca o noapte impreuna.el stiind ca ea nu mai are prieten. AICI VA LAS PE VOI SA INTELEGETI CE VRETI.

dupa cateva zile de discutii am trecut peste, si eram din nou impreuna. am trecut peste pt ca nu s-a intamplat nimic intre ei 2. Din nou totul a fost ok. Dupa inca cateva luni , fata a fost nevoita sa plece la munca in grecia urmand la o luna sa ma duc si eu. eu nu prea puteam sa plec pt ca am o firma deschisa la mine in orash si mai mult de 2-3 zile nu prea puteam sa lipsesc. asta era si problema pt timpu scurt petrecut impreuna. Dupa ce a plecat , am ramas eu acasa , asteptam sa ma sune sa ma duc si eu, dar neavand loc pt mine . am ramas toata vara acasa. din nou ... am insela-to .. si din nou ... cateva saruturi.... dupa ce a venit acasa a aflat... am trecut peste , m-a iertat. urmatorul an . am plecat impreuna in grecia la munca. pe o insula.. mi-am lasat firma acasa si am plecat.... dupa 3 saptamani i-si cheama o prietena din tzara sa lucreze cu ea la bar.. eu lucram de diminatza . ea de la 2 dupa masa. nopti la rand dupa munca eu incercam sa dorm . ea venea in camera.. se schimba si iesea afara cu prietena ei la povesti. se facea uneori chiar si 3 dimineatza.. tot timpul am avut discutii pe tema asta... pana o data cand a stat consecutiv 5-6 nopti cu ea afara si nu langa mine in pat. ajungeam sa ne vedem ziua la cafea in bar.! am plecat de pe insula... in atena la un amic de-a lu tipa care a venit sa o ajute pe prietena mea in bar. ce credeti ca era cu statul noaptea pe afara cu amica ei? corect ... combinatii cu respectivu ... pe insula ne-am certat... 8 zile nu am zis nici sal unul catre altu ... dormind in acelasi pat. cand am ajuns in atena eram impreuna... am aflat tot... din nou am trecut peste .. am ierta-to. am plecat pe alta insula... doar noi 2. a fost ok .. am venit acasa. impreuna. am facut o firma impreuna pe care ea cu sora ei o administrau. firma nu a mers din mai multe motive... prea putin interes... etc.... am stabilit de comun acord... toata marfa ramane la ea.. eu iau firma , casa de marcat , acte etc. am inceput sa discutam de planuri de viitor.
sa ne mutam din nou impreuna .. casatorii .. copii .. ea avand ideea fixa in cap ca noi tragem in directii diferite. ne certam din ce in ce mai des.. pe tema planuriilor de viitor.. eu nu vroiam sa ma insor.pt ca nu eram sigur .. prin cate am trecut... si ink prin ce treceam .. nu ai timp de mine... nu ti dor de mine... record!!! 13-15 teluri zilnic. intr-o zi.. avand o discutie pe mess a cam dat de inteles ca vrea sa punem punct... am discutat .. i-am respectat decizia..si mi-a cerut sa ramanem amici .. eu doar i-am zis. dak nu e pt altu te inteleg ... nu am nici o treaba .. orice alt motiv e .. ti-l respect.. dar dak e pt altu e problema.. am vb la tel .. timp de o saptamana... dupa care nimik .. dupa ink o saptamana vorbesc cu sora ei la tel si i zic sa o intrebe de firma... dak a platit tot pt ca avea o factura restanta. sa pot prelua firma.. M-a sunat dansa. si mi-a zis ca nu inca ca are cvea prbl cu banii.. dar ma anunta
am zis ok .. dupa ink o saptamana. am suna-to eu .. problema era ca eram cam baut.. si a inceput asa.
tin sa precizez ca de la ultima discutie in care ea mi-a cerut sa fim amici si pana la aceatsa discutie am vb o sigura data.. fara injurii ,strigate ,certuri etc
Eu Ce faci?
Ea Bine..
Eu da pe unde esti?
Ea da nu e treaba ta , dc m-ai sunat?
Eu dar stai un pic. de ce vorbesti asa cu mine? ce ti-am facut?
Ea nimik dar e viata mea. nu te intereseaza ce fac eu. hai ca nu am chef de vb acuma.
SI INCHIDE ..............
sun si insist... i-mi raspunde si la fel .. arunca 3-4 vb si-mi inchide printre care.. cel de acum e de 10 ori mai bun
insist.. si raspunde unu care.... zicea asa
NU MA INTERESEAZA CINE ESTI SAU CE VREI .. FATA NU VREA SA VB CU TINE... DE AZI INAINTE NR ASTA DE TEL PT TINE NU MAI EXISTA.
dupa 5 ani?? ziceti voi ca meritam asta?
A 2-a zi m-am dus la parintii ei .... sperand ca o sa avem o discutie normala.. fata de toti..
Surpriza. fata avea telu inchis.. si deja era plecata din oras..
3 zile.. am intrebat pe toata lumea
sorasa , maicasa .. pe toti unde e cand vine.. vreau sa vb .. si la tel dak face to face nu se poate.. nimik .. un joc continuu... sau o bataie de joc? e plecata .. de cateva zile... la mare... ba pe dincolo .. ba e plecata din orash... nu stim cand se intoarce... dar e plecata pe termen lung... 3-4 sapt... :) termen lung zice..
Chiar nu meritam sa aflu adevaru verde in fatza? e plecata... are p altu.. vine pste 5 luni/ ani. pa
M-am obisnuit cu ideea ca am luat tzeapa cu firma.. si fata e plecata dincolo.
Dar am zis sa insist la o persoana care ne cunostea pe amandoi .. si azi am aflat ca.
E plecata in bucuresti . se intoarce peste 2 sapt. nu stie nimeni decat parintii si sora ei ce face acolo. si pe toti prietenii ii suna cu nr ascuns.. sa nu aflu eu numaru. Acuma stau si ma intreb .. sa nu-mi fi dat eu seama langa cine am stat 5 ani de zile? dupa 2 sapt jumate sa mergi in bucuresti pt 6 sapt? la amici? 6 sapt? nu prea cred. combinatii pe net avea... pt ca era fffff usor influentabiila si naiva.. ff naiva.
Si acum astept.. oare pot sa mai stau la o ultima discutie cu ea? sau mai are rost?
As vrea sa va rog sa va lasati ideiile . chiar am nevoie de ajutor. de la straini .. cum se vede povestea mea din afara? ......tu esti fraier iar ea o perversa!
Va multumesc anticipat!
fatavesela
Postat pe 3 Iulie 2011 13:15
...pe undeva ai fost fraier, insa ea e o perversa!
fatavesela
Postat pe 3 Iulie 2011 13:17
Sterge cu buretele si mergi mai departe.
atena2000
Postat pe 3 Iulie 2011 14:11
Multumesc tuturor pentru sfaturiile lasate la acest subiect. Cred ca e corect sa va tin la curent si cu noutatiile. :) Fata e plecata la capitala la alt baietel. :)) Acuma stau si ma intreb ... de unde atata inconstienta? sa te duci , fata , 24 ani , in Bucuresti la un tip pe care l-ai vazut doar la webcam si v-ati cunoscut pe internet . asta in 10 zile :) Sa nu`mi fi dau eu seama langa cine am stat 5 ani de zile? Fata ca fata .... dar parintii? sa fie chiar asa inconstienti? ... Sau poate ca vor sa o vada o data maritata :)) cine stie .,.. in fine.. IMPORTANT E CA AM TRECUT PESTE . Poate si experienta asta cu tipul de departe m`a facut sa trec mai usor peste. pentru ca chiar nu merita prea mult fata asta. Eu zic ca are o problema .. :) Multumesc inca o data... ce-i care au criticat .. la fel .. multe multumiri . :) Poate intr`o buna zi o sa treceti si voi prin toate astea .. si o sa ma intelegeti mai bine ;) Succes in viata all .. :-*
kudika410008
Postat pe 3 Iulie 2011 16:46
las-o,nu merita.gelozia e boala grea,nu se vindeca niciodata.vine din prostie,asa ca nu merita.parerea mea
kudika410027
Postat pe 4 Iulie 2011 15:13
De la: kudika410008, la data 2011-07-03 16:46:03Multumesc tuturor pentru sfaturiile lasate la acest subiect. Cred ca e corect sa va tin la curent si cu noutatiile. :) Fata e plecata la capitala la alt baietel. :)) Acuma stau si ma intreb ... de unde atata inconstienta? sa te duci , fata , 24 ani , in Bucuresti la un tip pe care l-ai vazut doar la webcam si v-ati cunoscut pe internet . asta in 10 zile :) Sa nu`mi fi dau eu seama langa cine am stat 5 ani de zile? Fata ca fata .... dar parintii? sa fie chiar asa inconstienti? ... Sau poate ca vor sa o vada o data maritata :)) cine stie .,.. in fine.. IMPORTANT E CA AM TRECUT PESTE . Poate si experienta asta cu tipul de departe m`a facut sa trec mai usor peste. pentru ca chiar nu merita prea mult fata asta. Eu zic ca are o problema .. :) Multumesc inca o data... ce-i care au criticat .. la fel .. multe multumiri . :) Poate intr`o buna zi o sa treceti si voi prin toate astea .. si o sa ma intelegeti mai bine ;) Succes in viata all .. :-*




Bv tie c ai reusit sa treci peste..si nu fii sigur ca se cunoasteau doar de 10 zile cei 2..e posibil k printre atatea certuri el sa fi aparut de ceva timp..si la chestia cu gelozia ei de la inceput ..de atunci trebuia s te gandesti daca e sincera cu tine...trecand printr.o chestie de genu am aflat ca o pers care e atat de geloasa de fapt,face toate astea pt a ascunde infidelitatile ei ..stai linsitit..viata o sa iti mai ofere poate si alte experiente de genu dar incearca sa ramai lucid..si cineva pt tine e acolo..te asteapta ...
Callie
Postat pe 4 Iulie 2011 16:43
v-ati meritat frate unu pe altu.serios aku...amandoi v-ati inselat,bv.ce sa zic.era de asteptat sa patesti si tu un moment dinasta f greu...nu ma mir.totusi facand abstractie de trecut si intelegandu-ti durerea ca iubit care e parasit in halu ala, sfatul meu e unul simplu.las-o...si bucura-te ca scapi...gaseste-ti o fata buna si sa nu te puna necuratu sa o inseli si pe aia...pt ca ce semeni aia culegi,prietene.bafta
razz
Postat pe 30 Iulie 2011 01:35
De la: kudika410008, la data 2011-07-03 16:46:03Multumesc tuturor pentru sfaturiile lasate la acest subiect. Cred ca e corect sa va tin la curent si cu noutatiile. :) Fata e plecata la capitala la alt baietel. :)) Acuma stau si ma intreb ... de unde atata inconstienta? sa te duci , fata , 24 ani , in Bucuresti la un tip pe care l-ai vazut doar la webcam si v-ati cunoscut pe internet . asta in 10 zile :) Sa nu`mi fi dau eu seama langa cine am stat 5 ani de zile? Fata ca fata .... dar parintii? sa fie chiar asa inconstienti? ... Sau poate ca vor sa o vada o data maritata :)) cine stie .,.. in fine.. IMPORTANT E CA AM TRECUT PESTE . Poate si experienta asta cu tipul de departe m`a facut sa trec mai usor peste. pentru ca chiar nu merita prea mult fata asta. Eu zic ca are o problema .. :) Multumesc inca o data... ce-i care au criticat .. la fel .. multe multumiri . :) Poate intr`o buna zi o sa treceti si voi prin toate astea .. si o sa ma intelegeti mai bine ;) Succes in viata all .. :-*

prin ce ai trecut u pana la sfarsit nu o sa ajung nici-odata , ca sa pot ierta infidelitatea tre sa fie foarte insistenta si convingatoare tipa ca sa o primesc inapoi... la voi deja s-au iertat prea multe ... Parerea mea , intr-o relatzie dak nu exista continuitate , povestea nu are final fericit, ma refer, dak au exista despartziri de 1 saptamana 2 , luni ,ani , deja e o cauza pierduta... Apare si problema relatziei la distantza care atzi avut-o , toate semnele rele tzi s-au arata dar nu ai stiut sa le interpretezi ... treci peste dar nu uita ca istoria nu trebuei sa se repete
xardasxp
Postat pe 31 Iulie 2011 04:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prieteniile intre fete 10 De la: danutza_demolatoarea_07_yahoo_com 28 Aprilie 2010 08:19
e bine?! 12 De la: fantasie 16 Decembrie 2012 11:04
cred ca am nevoie de o imbarbatare :( 12 De la: Ginuta1980 13 Noiembrie 2009 23:41
buna 8 De la: kktt 15 Ianuarie 2009 12:44
Oare ce sa fac??? 11 De la: kudika_6302 26 Iunie 2012 13:34