Mai multe
wtf??? kill him! or not.. kill them both
|
||
|
RaLuK09 Postat pe 25 August 2011 21:01 |
||
|---|---|---|
|
nu m-as baga intre ei ....mi-as lua hainele si ..talpasita. |
||
|
banalulanonim Postat pe 26 August 2011 12:08 |
||
Sunt total de acord cu razbunarea !! Merita !! Astept si eu "dovezi" !!
|
||
|
|
||
|
Dorisyk Postat pe 28 August 2011 05:27 |
||
De la: Dorisyk, la data 2011-08-28 05:27:44Sunt total de acord cu razbunarea Vrei pozele sau filmuletzul?
|
||
|
Arutzu28 Postat pe 28 August 2011 05:33 |
||
| PLEACA DIN CASA, SI DIN CALEA LOR FARA ALTE COMENTARII | ||
|
kudika361276 Postat pe 28 August 2011 07:59 |
||
|
ce o fi pe la voi in casa dimineata la dusuri... [img]http://i788.photobucket.com/albums/yy166/gnj96/GIF%20images/olo.gif[/img] |
||
|
rockk Postat pe 28 August 2011 08:04 |
||
| Buna dimineata..!! Indiferent daca e adevarat sau nu, faptul relatat...in general...viatza bate...filmul..!!! O zi minunata..tuturor..!!! | ||
|
kudika133347 Postat pe 28 August 2011 08:08 |
||
URMATORUL!
|
||
|
omorfi Postat pe 28 August 2011 10:09 |
||
| eu sunt de parere ca lumea e ingusta la cap, comunista si plina de prejudecati. Nu spun ca nu exista posibilitatea ca prietenu tau sa fie gay insa hai sa fim seriosi, in caz k nu stiti deja, studii amanuntite au demonstrat ca suntem cu totii bisexuali si doar societatea si normele sociale precum si controlul social ne transforma in fiinte monogame contrar firii noastre. Poate el a trecut peste cateva granite si a pus in practik fanteziile alaturi de un baiat. Ai fi surprinsa cati baieti nu au fantezii. Desigur, o sa se gaseasca cativa distinsi sa ma contrazica dar nu e nici o problema. E greu sa admiti asa ceva, doar scade din aspectul d macho si din masculinitate nu. In Romania prea putine persoane sunt "in touch" cu sexualitatea lor. Toti fug d rup pamantu cand vine vorba de ceva mai ciudat sau inedit. Auzi, devianta. Eu sunt socioloaga de profesie si specializata pe devianta juvenila desigur nu in Romania) si va spun sigur ca la noi inca se confunda notiunile. Eu spun sa vorbeti cu el insa fara a-l ataca si inearca pe cat posibil sa nu te comporti in dicutie ca si cum ar fi ceva ce necesita o indelunga conversatie. Fi cat mai relaxata chiar daca pare dificil. E greu pentru cineva sa fie pus la zid in privinta optiunilor sexuale. Si in cele din urma sunt 2 optiuni: fie e gay( desi nu cred), fie e o experienta. Oricum dc te iubeste nu trebuie sa iti fie teama. Conteaza f mult ca si el sa fie deschis si lipsit d inhibitii, sa nu se blocheze si sa nege cand ii spui. Incearca sa fi naturala si intelegatoare. Cam asta ar fi parerea mea. | ||
|
dairaa Postat pe 28 August 2011 10:22 |
||
De la: dairaa, la data 2011-08-28 10:22:37eu sunt de parere ca lumea e ingusta la cap, comunista si plina de prejudecati. Nu spun ca nu exista posibilitatea ca prietenu tau sa fie gay insa hai sa fim seriosi, in caz k nu stiti deja, studii amanuntite au demonstrat ca suntem cu totii bisexuali si doar societatea si normele sociale precum si controlul social ne transforma in fiinte monogame contrar firii noastre. Poate el a trecut peste cateva granite si a pus in practik fanteziile alaturi de un baiat. Ai fi surprinsa cati baieti nu au fantezii. Desigur, o sa se gaseasca cativa distinsi sa ma contrazica dar nu e nici o problema. E greu sa admiti asa ceva, doar scade din aspectul d macho si din masculinitate nu. In Romania prea putine persoane sunt "in touch" cu sexualitatea lor. Toti fug d rup pamantu cand vine vorba de ceva mai ciudat sau inedit. Auzi, devianta. Eu sunt socioloaga de profesie si specializata pe devianta juvenila desigur nu in Romania) si va spun sigur ca la noi inca se confunda notiunile. Eu spun sa vorbeti cu el insa fara a-l ataca si inearca pe cat posibil sa nu te comporti in dicutie ca si cum ar fi ceva ce necesita o indelunga conversatie. Fi cat mai relaxata chiar daca pare dificil. E greu pentru cineva sa fie pus la zid in privinta optiunilor sexuale. Si in cele din urma sunt 2 optiuni: fie e gay( desi nu cred), fie e o experienta. Oricum dc te iubeste nu trebuie sa iti fie teama. Conteaza f mult ca si el sa fie deschis si lipsit d inhibitii, sa nu se blocheze si sa nege cand ii spui. Incearca sa fi naturala si intelegatoare. Cam asta ar fi parerea mea. Hellooo, femeia e inselata de individul cu care vroia sa aiba copii (conform spuselor ei) si tot ea trebuie sa fie intelegatoare??? E gay sau bisexual, ok....dar de ce trebuia sa o minta??? E o incuiata, fiindca e revoltata de faptul ca prietenul ei o insala?!! Ar trebui probabil sa-l felicite sau si mai bine, sa intre intr-un menage a trois... Dar toti suntem niste comunisti, desigur, fiindca avem bun simt...lucru care nu s-ar putea spune despre individul "persecutat" care-si minte cu nerusinare iubita.
|
||
|
Micaell Postat pe 28 August 2011 10:37 |
||
De la: pickard, la data 2011-08-15 20:55:55De la: kudika021786, la data 2011-08-15 12:16:17Vreau sa aud niste pareri. Curiozitatea dauneaza sanatatii. Am aflata ca cei curiosi mor repede. Eu stiu ca o prietenie adevarata are la baza increderea. Tu de ce ti-ai spionat prietenul, cum de nu ti-ai dat de la inceput ca are probleme? Chestia ca dragostea-i oarba nu se pune. Despre altceva este vorba, CHIRIA si atat.
|
||
|
michu61 Postat pe 28 August 2011 10:40 |
||
De la: dairaa, la data 2011-08-28 10:22:37eu sunt de parere ca lumea e ingusta la cap, comunista si plina de prejudecati. Nu spun ca nu exista posibilitatea ca prietenu tau sa fie gay insa hai sa fim seriosi, in caz k nu stiti deja, studii amanuntite au demonstrat ca suntem cu totii bisexuali si doar societatea si normele sociale precum si controlul social ne transforma in fiinte monogame contrar firii noastre. Poate el a trecut peste cateva granite si a pus in practik fanteziile alaturi de un baiat. Ai fi surprinsa cati baieti nu au fantezii. Desigur, o sa se gaseasca cativa distinsi sa ma contrazica dar nu e nici o problema. E greu sa admiti asa ceva, doar scade din aspectul d macho si din masculinitate nu. In Romania prea putine persoane sunt "in touch" cu sexualitatea lor. Toti fug d rup pamantu cand vine vorba de ceva mai ciudat sau inedit. Auzi, devianta. Eu sunt socioloaga de profesie si specializata pe devianta juvenila desigur nu in Romania) si va spun sigur ca la noi inca se confunda notiunile. Eu spun sa vorbeti cu el insa fara a-l ataca si inearca pe cat posibil sa nu te comporti in dicutie ca si cum ar fi ceva ce necesita o indelunga conversatie. Fi cat mai relaxata chiar daca pare dificil. E greu pentru cineva sa fie pus la zid in privinta optiunilor sexuale. Si in cele din urma sunt 2 optiuni: fie e gay( desi nu cred), fie e o experienta. Oricum dc te iubeste nu trebuie sa iti fie teama. Conteaza f mult ca si el sa fie deschis si lipsit d inhibitii, sa nu se blocheze si sa nege cand ii spui. Incearca sa fi naturala si intelegatoare. Cam asta ar fi parerea mea. hai ca vad ca studiile tale ti s au urcat la cap si nu mai vezi de ochi. asta da gay si toti care purtati rahaturi din astea albe de matase cu freze de emo ba n sus ba n jos, metrosexuali cu prea mult estrogen. [img]http://www.myidol.ro/wp-content/uploads/2010/04/catalin_botezatu_bianca.jpg[/img] asta nu gay [img]http://28.media.tumblr.com/tumblr_lqjcfehRhY1qk71g8o1_250.jpg[/img] mai nou e la moda printre blogheri sa si bata joc de un barbat care arata bine, de ex campania imptriva lui huge jackman, etc, ba ca e ghei sa te tii in forma, etc. nici nu incep sa vb cat de prost se imbraca femeile si cat de rau arata maj, ca iar voi fi etichetat ala rau, in loc sa si traga fiecare un semnal de alarma, daca vrea, si sa faca ceva in privinta... |
||
|
rockk Postat pe 28 August 2011 11:24 |
||
De la: dairaa, la data 2011-08-28 10:22:37eu sunt de parere ca lumea e ingusta la cap, comunista si plina de prejudecati. Nu spun ca nu exista posibilitatea ca prietenu tau sa fie gay insa hai sa fim seriosi, in caz k nu stiti deja, studii amanuntite au demonstrat ca suntem cu totii bisexuali si doar societatea si normele sociale precum si controlul social ne transforma in fiinte monogame contrar firii noastre. Poate el a trecut peste cateva granite si a pus in practik fanteziile alaturi de un baiat. Ai fi surprinsa cati baieti nu au fantezii. Desigur, o sa se gaseasca cativa distinsi sa ma contrazica dar nu e nici o problema. E greu sa admiti asa ceva, doar scade din aspectul d macho si din masculinitate nu. In Romania prea putine persoane sunt "in touch" cu sexualitatea lor. Toti fug d rup pamantu cand vine vorba de ceva mai ciudat sau inedit. Auzi, devianta. Eu sunt socioloaga de profesie si specializata pe devianta juvenila desigur nu in Romania) si va spun sigur ca la noi inca se confunda notiunile. Eu spun sa vorbeti cu el insa fara a-l ataca si inearca pe cat posibil sa nu te comporti in dicutie ca si cum ar fi ceva ce necesita o indelunga conversatie. Fi cat mai relaxata chiar daca pare dificil. E greu pentru cineva sa fie pus la zid in privinta optiunilor sexuale. Si in cele din urma sunt 2 optiuni: fie e gay( desi nu cred), fie e o experienta. Oricum dc te iubeste nu trebuie sa iti fie teama. Conteaza f mult ca si el sa fie deschis si lipsit d inhibitii, sa nu se blocheze si sa nege cand ii spui. Incearca sa fi naturala si intelegatoare. Cam asta ar fi parerea mea. hai ca vad ca studiile tale ti s au urcat la cap si nu mai vezi de ochi. asta da gay si toti care purtati rahaturi din astea albe de matase cu freze de emo ba n sus ba n jos, metrosexuali cu prea mult estrogen. [img]http://www.myidol.ro/wp-content/uploads/2010/04/catalin_botezatu_bianca.jpg[/img] asta nu gay [img]http://28.media.tumblr.com/tumblr_lqjcfehRhY1qk71g8o1_250.jpg[/img] mai nou e la moda printre blogheri sa si bata joc de un barbat care arata bine, de ex campania imptriva lui huge jackman, etc, ba ca e ghei sa te tii in forma, etc. nici nu incep sa vb cat de prost se imbraca femeile si cat de rau arata maj, ca iar voi fi etichetat ala rau, in loc sa si traga fiecare un semnal de alarma, daca vrea, si sa faca ceva in privinta... |
||
|
rockk Postat pe 28 August 2011 11:24 |
||
|
Mi-as lua viteza cat mai repede posibil si nici nu m-as uita in urma. Carmen |
||
|
kudika321768 Postat pe 28 August 2011 11:47 |
||
De la: RaLuK09, la data 2011-08-25 21:01:18wtf??? ar fii o varianta,dar totusi e prea departe, |
||
|
kudika021786 Postat pe 28 August 2011 12:04 |
||
De la: kudika021786, la data 2011-08-15 12:16:17Vreau sa aud niste pareri. TU INCA MAI FACI SEX CU EL?
|
||
|
kamykudyka Postat pe 28 August 2011 13:27 |
||
De la: kamykudyka, la data 2011-08-28 13:27:21De la: kudika021786, la data 2011-08-15 12:16:17Vreau sa aud niste pareri. DACA NU VREI SA PLECI DIN CASA SPUNEI SA SE MUTE CU IUBITUL LUI IN CAMERA
|
||
|
kamykudyka Postat pe 28 August 2011 13:32 |
||
|
1. E clar ca daca mai stai cu el o faci pt ca ai sperante. Si iti linistesti constiinta si iti ingrijesti orgoliul spunand ca o faci doar din razbunare. Tu fetito, te minti singura in ultimul hal. 2. Cat de imatura poti fi ca sa nu stii ca in dragoste poti fi ranita oricand, si ca daca ne-am face toti dreptate si i-am omori pe toti care ne fac sa suferim n-ar mai fi populata planeta???? Asta e fetito! Trebuie sa te resemnezi ca ala nu te mai vrea pe tine! Ca nu te mai iubeste pe tine! E dur?? Daa! E incorect? Poate. Dar nu poti tu comanda cuiva sa te iubeasca ca asa vrei tu! Ca ce chestie sa-l filmezi tu si sa-i arati cuiva ce face el de fapt? Cine te crezi tu ca sa distrugi viata unui om? Nu ti-e rusine tu? Cum zicea cineva mai devreme, nu esti speciala. Esti la fel ca restul. Si nu esti tu din p**a de inger ca sa nu ai si tu norma ta de suferinta. N-ai de ales. Treci peste, ca nu esti nici prima nici ultima!!! 3. "e o boala scirboasa care incepe ca o distractie din ''plictiseala'' si ajunge sa ii timpeasca complet ... vezi-ti de treaba" ....e boala ca are alte orientari sexuale? Daca era fata cu fata....sigur nu considerai ca e boala! Parca traim in epoca medievala, zau. 4. Daca iti inchipui ca o sa te simti bine dupa razbunare...da-ti doua palme. Nu e asa. O sa te simti ca un c***t si o sa ai de ce! |
||
|
cris_b_ Postat pe 28 August 2011 13:56 |
||
De la: kamykudyka, la data 2011-08-28 13:27:21De la: kudika021786, la data 2011-08-15 12:16:17Vreau sa aud niste pareri. Dak el nu stie k a fost spionat si ea sta in aceeashi casa cu amandoi indivizii sub pretextul k vrea sa se razbune,u ce crezi?
|
||
|
Arutzu28 Postat pe 28 August 2011 14:55 |
||
De la: marco918, la data 2011-08-20 15:57:37De la: Arutzu28, la data 2011-08-18 21:38:39Eu sunt crioasa cum o sa fak filmul? maestre...ea nu a intrebat "cu ce sa faca filmul", ci a intrebat "cum sa faca filmul"? Probabil fiind usa intredeschisa dau daca exista un calculator in acea camera... cu o camera web. Pe gaura cheii cred ca ar fi totusi cam complicat :) |
||
|
GreenEyes78 Postat pe 28 August 2011 14:57 |
||
De la: maimai_no1, la data 2011-08-21 23:41:58De la: kudika021786, la data 2011-08-17 23:16:42De la: rashela, la data 2011-08-16 01:14:47De la: kudika021786, la data 2011-08-15 12:16:17Vreau sa aud niste pareri. Esti femeie. Tu ar trebui sa stii raspunsul la aceasta intrebare. |
||
|
GreenEyes78 Postat pe 28 August 2011 15:01 |
||
| cel mai bn pt tn ar fi sa cauti un barbat adevarat ...care sa fie numai pt tn......asemenea cazuri zik eu sunt pierdute........si totusi treceai peste dak era vb de o femeie dar cu un alt mascul mi se pare dea dreptul injositor .....pt tn....parerea mea. dak are aceasta pb nu e pt tn...... | ||
|
MONIK_SWEET Postat pe 28 August 2011 15:02 |
||
De la: GreenEyes78, la data 2011-08-28 15:01:45De la: maimai_no1, la data 2011-08-21 23:41:58De la: kudika021786, la data 2011-08-17 23:16:42De la: rashela, la data 2011-08-16 01:14:47De la: kudika021786, la data 2011-08-15 12:16:17Vreau sa aud niste pareri. Eu stiu, este adevarat, pentru ca sunt femeie si ar fi neadevarat daca as sustine ca eu niciodata nu am oferit mai mult decat mi s-a cerut si ca, apoi, din acest motiv, am crezut ca sunt indreptatita sa primesc atat cat dau... La momentul adevarului, insa, a trebuit sa recunosc nu ingratitudinea lui ci extraoferta mea. Cand este vorba de o relatie de iubire este ok, dai-primesti...nimeni nu cantareste la miligram, caci, pe ansamblu "schimbul" de iubire e echitabil. Daca insa a fost un aranjament de alt gen, repet, care nu implica dragostea, atunci greseste cine incalca termenii intelegerii si fabuleaza (isi imagineaza) despre ceva ce nu exista.
|
||
|
mobilemaimai_no1 Postat pe 28 August 2011 17:51 |
||
rokk..prea dur esti cu fata..,,,daca n-a fost si ea mai inspirata...ce njba..... ma asteptam ...totusi la alt final...pr lui cu ea sau...toti 3..dar..asa..
|
||
|
kudika161952 Postat pe 28 August 2011 18:26 |
||
| :) | ||
|
kudika126340 Postat pe 28 August 2011 20:35 |
||
eu nu stiu ce sa zic dar poate o face de mai mult timp si poate de aia o fi ales sa se mute cu chirie la prietenul lui ca se se traga si cu el nu numai cu tine asta ii parerea mea.
|
||
|
mihaela92 Postat pe 28 August 2011 20:36 |
||
| buna seara!draga mea,decizia iti apartzine!parerea mea este ca nu prea ai cum sa le impui sa nu mai fie homo,daca ei au ales asta!tu vezi de viatza ta,potzi sa locuiesti acolo impartzind chiria cu ei dar viatza ta personala nu trebuie sa aiba ceva in comun cu ei decat spatiul de locuit... | ||
|
kudika379299 Postat pe 28 August 2011 21:52 |
||
| Sfatul meu este sa te indepartezi de el,sa pleci de acolo.Daca ati inceput o relatie ma gandesc ca sunt implicate niste sentimente si planuri de viitor.Un viitor nu e posibil cu el daca iti doresti o familie cu copii,acel barbat sa isi sarute copiii "de noapte buna" dupa ce se intoarce de la o partida de orgii cu celalalt tip,nu,asta nu poate exista intr-o familie.Daca isi doreste sa devina gay ok e alegerea lui dar si tu ai dreptul sa fii fericita.Incearca sa pleci,vei cunoaste un baiat bun care sa te merite.Poti sa ii zici si motivul,astfel pe viitor o sa poata face alegeri mai rationale | ||
|
kudika50ani Postat pe 28 August 2011 22:00 |
||
De la: kudika021786, la data 2011-08-16 18:00:25De la: marco918, la data 2011-08-16 16:47:36De la: rashela, la data 2011-08-16 01:14:47De la: kudika021786, la data 2011-08-15 12:16:17Vreau sa aud niste pareri. |
||
|
kudika118333 Postat pe 28 August 2011 22:04 |
||
|
se cade sa pun mai multe intrebari: 1. de cat timp il cunoasteai? 2. cine a venit cu ideea sa va mutati impreuna? 3. cat de des faceati sex? 4. la cat timp dupa ce te-ai mutat cu el ai asistat la faza asta? 5.CUM DE AI REUSIT SA II VEZI SI EI NU TE-AU SIMTIT? e foarte ciudat si curios (daca e adevarat) ca nu si-au luat masuri de precautie- considerand ca ar putea fi bisexual ca sa vrea sa fie cu tine in acelasi timp si cu amicul lui. Un gay 100% nici nu te-ar fi bagat in seama. Razbunarea cica exista o vorba din batrani E ARMA PROSTULUI.... si in completare spun altii e prost cine nu se razbuna? Acum ca esti infierbantata normal ca ai vrea sa ii pisezi sticla si sa i-o pui in mancare... dar cu timpul trece.... eu as pleca fara multe cometarii ( daca ai unde sa pleci-ca si eu sunt in strainate si stiu cum e cu statul asta .... tu stii mai bine cum de v-ati cuplat si de ce) HOTARAREA E A TA.... SI PORCEDEZI CUM TE LASA INIMA.... dar gandeste-te mai inainte cum stau lucrurile in realitate........si daca iti foloseste la ceva sa castigi un dusman
|
||
|
kudika118333 Postat pe 28 August 2011 22:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| helpppp | 3 | De la: geo_revitalizat 22 Februarie 2012 17:31 |
| firma noua de vanzari directe in romania | 1 | De la: metropolitancosmetice 30 Mai 2010 16:43 |
| scoateti'ma din dilema..... | 44 | De la: mia_anais 9 Iulie 2010 00:18 |
|
|
||
| Cum sa pun capat relatiei mele | 93 | De la: mitica_1 27 Iulie 2010 15:14 |
| colon help | 2 | De la: Barbie30 9 Iulie 2010 19:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.