Mai multe
eu nu ma cert... am spus ca-s educata tocmai pentru a evidentia faptulul ca tot ce stii sa faci este sa insulti ..spre deosebire de mine :P get a life
|
||
|
kudika425408 Postat pe 25 August 2011 15:08 |
||
|---|---|---|
De la: bemm, la data 2011-08-25 15:05:11De la: kudika425408, la data 2011-08-25 15:03:54pa.eu nu-s needucata si va urez o zi frumoasa. se spune virtute!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 25 August 2011 15:08 |
||
De la: kudika425408, la data 2011-08-25 14:40:40cel mai bun lucru pe care o sa-l fac in viata asta e sa ies.mai bine vb cu prietenul imaginar =))))) ar fi mai interesant si mai sanatos ,macar ala nu te inseala
|
||
|
|
||
|
piscolino Postat pe 25 August 2011 15:38 |
||
| Ce vrei sa-ti spuna oamenii d-ra? Sa te felicite ca umbli dupa un individ ce se pare ca si-a facut harem? Nu ai cum sa-l schimbi, lasa-l naibii si gaseste-ti un baiat care sa tina la tine... | ||
|
Micaell Postat pe 26 August 2011 10:02 |
||
De la: kudika425408, la data 2011-08-25 13:51:00nu rade...serios ... cum poate fii atat de egoist..i-am si zis..tu ma banuiesti pe mine ca insel iar tu te vezi cu 3 :( de ce face asta.. cum as putea sa-l fac sa-si revina ? sa-l droghez?sa-i spal creierii? :)) nu el e de vina, tu. hai sa ti spun un secret mic, pe care , la cata minte ai , probabil nu l ai fi invatat pana la 40 de ani cu 3 copii dupa tine. daca cuiva ii pasa de tine, nu te face sa te simti prost. daca vroia sa nu stii, nu stiai nici azi, ma rog, poate e un imbecil, in cazul asta va si potriviti, dar pe bune, daca cineva vrea sa insele , cu putina minte, sigur o poate face fara ca cel de langa sa si dea seama. toate povestile astea, of of m anselat, am aflat, arata doar ca de prost prost a fost persoana respectiva. sincer, un barbat are nevoie de o mica schimbare din cand in cand, si de multe ori poate fi un mare bine intr o relatie, vorba aia... ca e vorba de o femeie, sau de putin timp singur undeva departe, barbatii nu sunt facut sa stea acasa, am zis barbatii, nu transexualii astia majoritari de la noi cu ochelari albi si colanti , peste tot e bine, da`cel mai bine e acasa. daca ea e pt tine acasa, ce conteaza cu cine te culci si pe unde. problema e ca asta se aplica cand nu tii prea mult la persoana de langa, ca altfel apar mustrarile de constiinta. dar dispare o data cu varsta si asta. si pana una alta, muuulte femei au nevoia sa si dea seama ca au concurenta, cea mai mare prostie pe care o poate face un barbat e sa para inabordabil pt altele, facand o pe tuta d e langa el sa creada ca fara ea , lumea se opreste. lol. http://www.youtube.com/watch?v=WM1RChZk1EU |
||
|
rockk Postat pe 26 August 2011 10:21 |
||
De la: Micaell, la data 2011-08-26 10:02:26Ce vrei sa-ti spuna oamenii d-ra? Sa te felicite ca umbli dupa un individ ce se pare ca si-a facut harem? Nu ai cum sa-l schimbi, lasa-l naibii si gaseste-ti un baiat care sa tina la tine... lol. femeile nu au nevoie de unu care "sa tina la ele". femeile au nevoie de un barbat adevarat: adica unu care sa nu arata ca i pasa, sa le trateze ca pe ultima...femeie, sa le faca sa se simta ca ele nu mai pot fara , ca ele au nevoie, si el n are. iar in putinele clipe cand le dai o firimitura, le vor aprecia precum n ar mai exisa ziua de maine. e pur si simplu natura umana. natura unei femeie e de companie, mereu un barbat trebuie sa conduca, ele doar urmeaza, daca ti pasa prea mult, o iau de slabiciune. oricum, norocul lor e ca se ft genele mai mult, si barbatii au devenit femei, iar femeile...vai de ele. |
||
|
rockk Postat pe 26 August 2011 10:25 |
||
De la: rockk, la data 2011-08-26 10:25:19femeile au nevoie de un barbat adevarat: adica unu care sa nu arata ca i pasa, sa le trateze ca pe ultima...femeie, sa le faca sa se simta ca ele nu mai pot fara , ca ele au nevoie, si el n are. iar in putinele clipe cand le dai o firimitura, le vor aprecia precum n ar mai exisa ziua de maine. vai de capul tau poolica, cap ai minte ce iti mai trebuie? lipsa de respect fata de cea de langa tine se traduce in lipsa de respect fata de tine,si in nici intr-un caz in barbat adevarat! |
||
|
bemm Postat pe 26 August 2011 11:00 |
||
De la: kudika425408, la data 2011-08-25 13:53:26seriosi puteti fii ? va amuzati de necazul meu.... ce oameninu este un necaz draga mea,viata merge inainte,el experimenteaza si daca considera ca tu esti cea aleasa te va cauta,tu hotarasti daca i-l mai accepti |
||
|
kudika045776 Postat pe 26 August 2011 17:04 |
||
|
femeile au nevoie de un barbat adevarat: adica unu care sa nu arata ca i pasa, sa le trateze ca pe ultima...femeie, sa le faca sa se simta ca ele nu mai pot fara , ca ele au nevoie, si el n are. iar in putinele clipe cand le dai o firimitura, le vor aprecia precum n ar mai exisa ziua de maine. daca asa arata in viziunea ta un barbat adevarat..chiar ca e jale.. si tin sa te dezamagesc ca de astfel de barbati nu are nevoie nici o femeie ...adevarata , daca tot e sa o luam asa...te asigur.. |
||
|
ina85 Postat pe 26 August 2011 17:25 |
||
De la: rockk, la data 2011-08-26 10:21:33 o fi adevarat ce zici, dar sa stii ca si femeile au nevoie de o schimbare din cand in cand exact cum zici aici....si nici lor nu le place neaparat sa stea acasa....doar ca sunt mai fraiere si se sacrifica... |
||
|
DayC Postat pe 26 August 2011 19:37 |
||
|
TEAI OBISNUIT CU EL!?DIN CAUZA CA NAI PE ALCINEVA,ACCEPTI SITUATIA ASTA.SINT SIGURA CA NU TE IUBESTE,ESTI DOAR BUNA LA PAT.POTI ACCEPTA?DAR,E BUN SI EL DE REZERVA PINA ITI GASESTI UN PERTENER CARE SA TE IUBEASCA ASA CUM ITI DORESTI,SI CARE TI SE VA DARUI TRUP SI SUFLET NUMAI PT TINE.DAR AI GRIJA......SA NU FACI CA SI PRIETENUL TAU......SA DARUIESTI NUMAI DIN NECESITATE SI SA TE OBISNUIESTI SA SPUI CAL IUBESTI CA PE "TATAL NOSTRU"PRIETENUL TAU CRED CA UN VOIAJOR,OE UNDE SE DUCE ARE CITE O IUBITA(DE REZERVA)PINA LA URMA SA NUTI ADUCA VREO BOALA............AI MARE GRIJA!!!!!!!! |
||
|
Titanika Postat pe 28 August 2011 10:30 |
||
| Problema lui nu cred ca e in capu` lui, ci in .......pantaloni. Sa fie un scorpion oare? | ||
|
gabriela67 Postat pe 28 August 2011 11:18 |
||
nu nu..este sigur balanta!!
|
||
|
paula27 Postat pe 28 August 2011 17:25 |
||
|
....sfatul meu este sa uiti ca exista!...este un barbat care nu stie ce vrea sau....unul cre nu stie ce este iubirea |
||
|
kudika424447 Postat pe 30 August 2011 20:29 |
||
De la: kudika425408, la data 2011-08-25 13:44:44Ma vad cu un tip de 1 an si jumatate.El are o relatie cu o fata din Franta de 3 ani si ceva ( el spune ca nu se inteleg bine dar nu cred ) si mai nou are inca o iubita de vreo 6 luni. Eu il iubesc sincer...insa ce e in capul lui de vrea sa se vada cu toate :| l-am prins cu noua lui cucerire si m-a mintit ca-i dor o prietena ,mi-a zis ca nu vrea sa ne despartim. Totusi ,ma intreb,ce e si-n capul meu de nu renunt?:( pur si simplu mi se rupe inima cand ma gandesc ca n-o sa-l mai vad...ne intelegeam bine ..pana sa aflu chestiile astea . help. OOOOO probabil asa te simti tu femeie cu adevarat .. sa fii o carpa pentru un barbat .:)) hai ca m-ai intelegeam ca il iubesti daca tu ai fi fost tipa cu care are relatia aia de 3 ani in franta .... da tu ai fost cealalta.. si tot timpul vei fi ..o alta ..chiar iti convine sa iti imparti barbatul ?da stai ca nu e al tau e si al altora .poate e prea bun la pat de il "iubesti" atat.sau asta te incita pe tine in pat.. ar trebui sa incerci un menaj a trois
|
||
|
ra198708 Postat pe 31 August 2011 19:42 |
||
De la: kudika424447, la data 2011-08-30 20:29:21....sfatul meu este sa uiti ca exista!...este un barbat care nu stie ce vrea sau....unul cre nu stie ce este iubirea dar ea stie ce vrea.. ii place situatia. in care se afla .. daca nu ii placea.. nu intra de la inceput in asa ceva chiar si ea recunoaste ca nu crede ca ala nu se intelege bine cu iubita oficiala din franta. :)))
|
||
|
ra198708 Postat pe 31 August 2011 19:45 |
||
De la: kudika425408, la data 2011-08-25 13:44:44Ma vad cu un tip de 1 an si jumatate.El are o relatie cu o fata din Franta de 3 ani si ceva ( el spune ca nu se inteleg bine dar nu cred ) si mai nou are inca o iubita de vreo 6 luni. Eu il iubesc sincer...insa ce e in capul lui de vrea sa se vada cu toate :| l-am prins cu noua lui cucerire si m-a mintit ca-i dor o prietena ,mi-a zis ca nu vrea sa ne despartim. Totusi ,ma intreb,ce e si-n capul meu de nu renunt?:( pur si simplu mi se rupe inima cand ma gandesc ca n-o sa-l mai vad...ne intelegeam bine ..pana sa aflu chestiile astea . help. awww... eu cred ca te iubeste , si iubirea cucereste tot si trece peste orice obstacole |
||
|
rockk Postat pe 31 August 2011 19:48 |
||
De la: rockk, la data 2011-08-31 19:48:35 adica e in cursa de o suta de metri garduri, baiatu'
|
||
|
miss_darine Postat pe 31 August 2011 19:51 |
||
De la: kudika425408, la data 2011-08-25 14:08:22as vrea toata povestea asta sa fie o gluma... fata draga domnu in cauza are un viciu ... sa curvasareasca ( cum a zis nea becali ) e ca fumatu'... nu se poate lasa ... gandeste-te un pic la rece :e ok sa te amaresti in continuare cu gandu' ca e in bratele alteia si se simte bine? fi barbata Mitzo ! oricat ti-ar place o savarina la un moment dat ti se apleaca de ea... fa un test cu tine ... nu mai tineti legatura asa vreo luna sa vezi ca incepi sa te simti mai bine , uita-te in jurul tau ... mai stau cativa la rand !!! treaba e testata !!!! Succes Mitzo !!!
|
||
|
Schatt Postat pe 2 Septembrie 2011 10:43 |
||
lasa-l,nu te merita,stai in calea fericirii lui,oricum are un adevarat harem sultanul tau,fa-ti si tu un harem si du-te si intreaba-l ce parere are de "prietenii" tai
|
||
|
Pudika416607 Postat pe 2 Septembrie 2011 10:51 |
||
De la: kudika425408, la data 2011-08-25 13:44:44Ma vad cu un tip de 1 an si jumatate.El are o relatie cu o fata din Franta de 3 ani si ceva ( el spune ca nu se inteleg bine dar nu cred ) si mai nou are inca o iubita de vreo 6 luni. Eu il iubesc sincer...insa ce e in capul lui de vrea sa se vada cu toate :| l-am prins cu noua lui cucerire si m-a mintit ca-i dor o prietena ,mi-a zis ca nu vrea sa ne despartim. Totusi ,ma intreb,ce e si-n capul meu de nu renunt?:( pur si simplu mi se rupe inima cand ma gandesc ca n-o sa-l mai vad...ne intelegeam bine ..pana sa aflu chestiile astea . help. Taratze, praf de pusca numa creier nu , gandeste cu osu' pana va fi una darnica cu gonoree, sifilis si alte cele ... am mai vazut martalogi batrani care umbla ca disperatii acum sa aiba o relatie pentru ca atunci cand era timpul de construire a unei relatii alergau dupa 3 iepe ... il lasi in nebunia lui !!!o sa culeaga ce a semanat ... incertitudine , instabilitate, indiferenta ... zi-mi tu mie cine se ia de un bosorog batran care pute si are enspe mii de tabieturi? sant proaste care se lipesc de ei - dar pentru scurta vreme ca au bani ...care nu au vai de capul lor!!! uita-te in jur ... e plin !!! Dragii de ei s-au ocupat de alergarea calului ca Varciu! cand trebuia sa construiasca !!! |
||
|
Schatt Postat pe 2 Septembrie 2011 11:02 |
||
De la: Pudika416607, la data 2011-09-02 10:51:13lasa-l,nu te merita,stai in calea fericirii lui,oricum are un adevarat harem sultanul tau,fa-ti si tu un harem si du-te si intreaba-l ce parere are de "prietenii" tai Daca e el prost , trebuie sa fie si ea ? nu sant de acord ca razbunare sa merga in 7 paturi numai sa-i demonstreze la prostu' ca e in stare... cred ca cea mai buna metoda e sa-l lase in nebunia lui ca nu-i trece asa usor ...ea sufera dar va trece sigur ... la el nu !!! ( pana nu ii moare la intrare - si atunci isi aduce aminte de ea )
|
||
|
Schatt Postat pe 2 Septembrie 2011 11:12 |
||
De la: rockk, la data 2011-08-26 10:25:19De la: Micaell, la data 2011-08-26 10:02:26Ce vrei sa-ti spuna oamenii d-ra? Sa te felicite ca umbli dupa un individ ce se pare ca si-a facut harem? Nu ai cum sa-l schimbi, lasa-l naibii si gaseste-ti un baiat care sa tina la tine... Fratzika cu mentalitatea asta o sa ajungi ' departe' adica dupa colt !!!! citez : femeile au nevoie de un barbat adevarat: adica unu care sa nu arata ca i pasa, sa le trateze ca pe ultima...femeie, sa le faca sa se simta ca ele nu mai pot fara , ca ele au nevoie, si el n are. iar in putinele clipe cand le dai o firimitura, le vor aprecia precum n ar mai exisa ziua de maine. Daca modelul de 'barbat adevarat ' e asta cum il descrii nu e de mirare ca sant atatia lesinati , pierduti in spatiu !!! uita-te in jur !!! oare de ce ? minunata gandire a masculului roman !!! bah ma lasi !!! v-as amaneta pa toti si nu m-ati prinde !!! |
||
|
Schatt Postat pe 2 Septembrie 2011 11:21 |
||
De la: rockk, la data 2011-08-26 10:21:33De la: kudika425408, la data 2011-08-25 13:51:00nu rade...serios ... cum poate fii atat de egoist..i-am si zis..tu ma banuiesti pe mine ca insel iar tu te vezi cu 3 :( de ce face asta.. cum as putea sa-l fac sa-si revina ? sa-l droghez?sa-i spal creierii? :)) Alt borcea ??? nici la asta nu i s-a mai potrivit gaura de acasa ?? ma intreb de ce... de bun ce e ? "peste tot e bine, da`cel mai bine e acasa. daca ea e pt tine acasa, ce conteaza cu cine te culci si pe unde. " dhaaa chiar ...prin boscheti !!!sa nu mai vorbim de boli!!! minunat ... modelul familiei in mirifica Romanika !!!daca da ficata peste unu ca asta ? o sa fi fericit ?
|
||
|
Schatt Postat pe 2 Septembrie 2011 11:35 |
||
De la: kudika425408, la data 2011-08-25 13:44:44Ma vad cu un tip de 1 an si jumatate.El are o relatie cu o fata din Franta de 3 ani si ceva ( el spune ca nu se inteleg bine dar nu cred ) si mai nou are inca o iubita de vreo 6 luni. Eu il iubesc sincer...insa ce e in capul lui de vrea sa se vada cu toate :| l-am prins cu noua lui cucerire si m-a mintit ca-i dor o prietena ,mi-a zis ca nu vrea sa ne despartim. Totusi ,ma intreb,ce e si-n capul meu de nu renunt?:( pur si simplu mi se rupe inima cand ma gandesc ca n-o sa-l mai vad...ne intelegeam bine ..pana sa aflu chestiile astea . help. Eu stau si ma intreb ce-o fi in capul tau, ca intr-a-l lui e clar ce este. |
||
|
Gelico Postat pe 2 Septembrie 2011 11:40 |
||
|
Rock @ sincer, un barbat are nevoie de o mica schimbare din cand in cand, si de multe ori poate fi un mare bine intr o relatie, vorba aia... ca e vorba de o femeie, sau de putin timp singur undeva departe, barbatii nu sunt facut sa stea acasa, am zis barbatii...." la fel de sincer ,si o femeie are nevoie de o mica schimbare doar ca atunci cand o apuca acel dor de "putin timp singura" nu o mai aduci acasa (orice barbat ,am zis barbat ar trebui sa stie asta )
|
||
|
Ame_ly Postat pe 2 Septembrie 2011 12:38 |
||
Ame_ly... ai zis bine! credeam ca este doar o ...idee eronata de-a mea!
|
||
|
rondina Postat pe 2 Septembrie 2011 12:43 |
||
De la: kudika425408, la data 2011-08-25 13:44:44Ma vad cu un tip de 1 an si jumatate.El are o relatie cu o fata din Franta de 3 ani si ceva ( el spune ca nu se inteleg bine dar nu cred ) si mai nou are inca o iubita de vreo 6 luni. Eu il iubesc sincer...insa ce e in capul lui de vrea sa se vada cu toate :| l-am prins cu noua lui cucerire si m-a mintit ca-i dor o prietena ,mi-a zis ca nu vrea sa ne despartim. Totusi ,ma intreb,ce e si-n capul meu de nu renunt?:( pur si simplu mi se rupe inima cand ma gandesc ca n-o sa-l mai vad...ne intelegeam bine ..pana sa aflu chestiile astea . help. ... pun pariu ca bajetul traieste pe banii babacilor iar voi toate sperati sa ajugeti madam X-ulescu ? ... cind interesul poarta fesul intrebarile sint de prisos ... o sa fie mai greu cind o sa va dati seama ca stati ca proastele asteptind un BOU ...
|
||
|
marco918 Postat pe 2 Septembrie 2011 12:46 |
||
De la: rondina, la data 2011-09-02 12:43:22Ame_ly...
|
||
|
Ame_ly Postat pe 2 Septembrie 2011 12:47 |
||
| hai, fetelor, nu fiti asa de dure cu ea! Cine stie? Poate ca maine..veti fi una dintre voi in situatia ei! Dragostea e oarba! Si o stim cu toatele! | ||
|
kudika428594 Postat pe 22 Ianuarie 2012 18:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce faci atunci cand fugi dupa o fericire pe care doar tu o vezi? | 28 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:45 |
| dragostea ma facut sa plang prea mult | 64 | De la: kudika109268 23 Februarie 2010 12:44 |
| ma interb si va intreb | 20 | De la: nefer 23 Iunie 2009 14:25 |
|
|
||
| Diferenta de varsta | 11 | De la: Valentina90 6 Iulie 2011 15:44 |
| Poate exista o relatie intre mine si un italian? | 97 | De la: Adyda 19 August 2010 16:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.