Mai multe
|
sunt cu cineva de multi ani dar nu mai e barbatul care era dupa ce am ramas gravida sa schimbat a inceput sa dea sin mine e prea gelos tot timpul se gandeste numai la sex oare ce sa intamplat ce sa fac ca sa nu aiba de suferit copilul meu? |
||
|
kudika429241 Postat pe 2 Septembrie 2011 09:55 |
||
|---|---|---|
De la: kudika429241, la data 2011-09-02 09:55:41sunt cu cineva de multi ani dar nu mai e barbatul care era dupa ce am ramas gravida sa schimbat a inceput sa dea sin mine e prea gelos tot timpul se gandeste numai la sex oare ce sa intamplat ce sa fac ca sa nu aiba de suferit copilul meu? Adica te loveste,nasol ,daca ai unde sa pleci (la mama,sau daca poti sa-ti permiti o chirie),lasa-l cu ochii in soare pentru cateva luni ,daca va iubeste se va gandi de doua ori inainte sa mai greseasca desi eu sincera sa fiu daca te-a lovit o data te va lovi si a doua si a treia oara .Tu ai grija de tine si copilas ,voi sunteti mai importanti ,cine stie poate o sa se schimbe sau poate o sa-ti refaci tu viata .Trebuie doar sa vrei
|
||
|
piscolino Postat pe 2 Septembrie 2011 10:00 |
||
| Divorteaza. | ||
|
|
||
|
anageo25 Postat pe 2 Septembrie 2011 10:01 |
||
| daca numai in 5 ani s-a schimbat atat inseamna ca lui niciodata nu i-a fost gandul la familie. | ||
|
Gelico Postat pe 2 Septembrie 2011 10:02 |
||
| divorteaza! | ||
|
kiss_my_ass Postat pe 2 Septembrie 2011 10:03 |
||
|
lasa-l go ,go,goooooooooooooo |
||
|
Ame_ly Postat pe 2 Septembrie 2011 10:07 |
||
De la: Ame_ly, la data 2011-09-02 10:07:18lasa-l degeaba, nu-l lasa! pup, Amely!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 2 Septembrie 2011 10:08 |
||
De la: kudika429241, la data 2011-09-02 09:55:41sunt cu cineva de multi ani dar nu mai e barbatul care era dupa ce am ramas gravida sa schimbat a inceput sa dea sin mine e prea gelos oare ce sa intamplat Daca vrei sa iei o masura radicala poti merge la sectia de politie si depui plangere penala impotriva sotului.Nu este de gluma cu un astfel de comportament,caci legislatia actuala pedepseste violenta domestica,chiar cu inchisoarea!Daca loviturile sunt de anvergura,poti merge la Institutul medico-legal,pentru a-ti scoate certificatul necesar.De cati ani sunteti casatoriti?Copilul ce varsta are?Gelozia s-a manifestat inca de la inceputul casniciei,sau s-a dezvoltat in timp?Gelozia devine paranoia in momentul in care depaseste limitele,sa zicem "normale",intr-un cuplu.Ea exista indiferent de temperamentul celor implicati in relatia respectiva,este o caracteristica negativa a firii umane,dar devine periculoasa in momentul in care se pierde controlul asupra ei! " tot timpul se gandeste numai la sex "--Asa a fost tot timpul sau s-a schimbat in timp?Hipersexualitatea nu apare din senin,iat tu ,vrei nu vrei,trebuie sa te adaptezi vietii intime sau sa discuti cu sotul tau si sa-i explici ca nu poti fi disponibila, non-stop,chefului lui de a face sex.Undeva este o problema!!Ori tu te-ai indepartat de el si drept consecinta,a devenit gelos,crezand probabil ca tu ai gasit pe altcineva,ori nu mai poti tine ritmul cu el in activitatea sexuala si de aici a aparut nemultumirea lui.Trebuie sa discutati ceea ce va nemultumeste pe amandoi si sa clarificati problema din cuplu,altfel veti ajunge la despartire. "ce sa fac ca sa nu aiba de suferit copilul meu? " - odata instalata violenta in casa voastra,copilul vostru va fi marcat indiferent de vointa ta!Copiii sunt martori ai dramelor de acest fel,fara a avea vreo vina!Ce sa faci?Daca sotul tau continua sa te loveasca ,urmeaza calea care ti-am prezentat-o mai sus si deschide actiune de divort!Este o hotarare dura,dar ,eu una,nu accept nicio forma de violenta in familie,mai ales ca exista un copil la mijloc.De la o simpla palma,treptat,se va ajunge la lucruri foarte urate intre voi!Deci,nu sunt de parere sa accepti numai de dragul copilului,un astfel de mariaj.Incearca,totusi,sa ajungi la un consens cu sotul tau,trebuie sa se gandeasca ca are un copil ,care are nevoie de ambii parinti,dar ma indoiesc in reusita acestei discutii!Barbatii violenti nu vor accepta niciodata sa se schimbe,chiar daca au copii!Protejeaza-te cu toate formele legale,astfel incat ,in cazul in care veti ajunge la divort,sa poti dovedi prin acte,violenta si comportamentul brutal al sotului.Bafta! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 2 Septembrie 2011 10:25 |
||
| la incceput nu era asa nici cu gelozia nici cu sexul toate au aparut dupa ce am ramas gravida nu suntem casatoriti legal dar chestia e ca baiatu are doi ani si nu am unde sa plec chiar daca as vrea | ||
|
kudika429376 Postat pe 2 Septembrie 2011 17:11 |
||
| miam uitat user name si a trebuit sami fac altul :)) | ||
|
kudika429376 Postat pe 2 Septembrie 2011 17:12 |
||
| Barbatii draci goi !! | ||
|
Deeliaaaa Postat pe 2 Septembrie 2011 17:25 |
||
De la: Deeliaaaa, la data 2011-09-02 17:25:16Barbatii draci goi !! nu neaparat Delia... mai sunt si imbracati
|
||
|
Alvin Postat pe 2 Septembrie 2011 17:28 |
||
De la: kudika429376, la data 2011-09-02 17:11:06la incceput nu era asa nici cu gelozia nici cu sexul toate au aparut dupa ce am ramas gravida nu suntem casatoriti legal dar chestia e ca baiatu are doi ani si nu am unde sa plec chiar daca as vrea Am inteles,dar cum nu ai unde sa te duci cu copilul tau,mai ales ca nu sunteti casatoriti legitim?Draga,nimic si nimeni din lumea aceasta nu ar trebui sa te impiedice sa pleci de langa un barbat violent!Sexul,treaca mearga,aici mai poti discuta cu concubinul tau,dar referitor la violenta fizica,nu trebuie sa accepti asa ceva in viata ta.Copilul vostru vede la voi lucruri pe care nu ar trebui sa le vada niciodata!Nu iti pot coordona eu viata,dar cum iti vei asterne,asa vei dormi!Ce motive are de a devenit gelos?Asta nu vine, asa,peste noapte!!!!!In ceea ce priveste sexul practicat,ai de ales,te adaptezi nevoii lui,sau se va duce curand la alte femei!Discuta cu el si acest aspect,ce pot sa-ti spun?Sunt femei care se plang de inactivitatea sexuala a partenerilor lor si tu te plangi ca esti solicitata prea mult!!! Lumea prezenta este mai mult decat un mister nedeslusit!!!!
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 2 Septembrie 2011 17:29 |
||
|
Pleci naibii, cum ce sa faci. Daca n-ai unde sa te duci, il dai afara din casa; avand in vedere ca te bate, poti sa-l dai legal cu politie si avocati. |
||
|
kudika_pudika Postat pe 2 Septembrie 2011 18:00 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-09-02 17:29:35In ceea ce priveste sexul practicat,ai de ales,te adaptezi nevoii lui,sau se va duce curand la alte femei! Pot sa jur ca esti 141! Adica omu' o bate si ea sa stea sa mai faca si sex cu el! Si numai cum ii convine lui... of, Doamne... |
||
|
kudika_pudika Postat pe 2 Septembrie 2011 18:02 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-09-02 17:29:35De la: kudika429376, la data 2011-09-02 17:11:06la incceput nu era asa nici cu gelozia nici cu sexul toate au aparut dupa ce am ramas gravida nu suntem casatoriti legal dar chestia e ca baiatu are doi ani si nu am unde sa plec chiar daca as vrea Am inteles partea cu sexul dar cu plecatul cum e? Unde sa se duca oare cu un bebe de 2 anisori in brate? Poate nu are parinti, nu are un venit...poate nu are nimic. UNDE sa se duca? Ce sa faca? |
||
|
ilumax_76 Postat pe 2 Septembrie 2011 18:32 |
||
De la: Deeliaaaa, la data 2011-09-02 17:25:16Barbatii draci goi !! Care din ei? Primul sau ultimul? Sau aia de la mijloc?
|
||
|
Armain Postat pe 2 Septembrie 2011 18:56 |
||
De la: ilumax_76, la data 2011-09-02 18:32:59De la: kudika421339, la data 2011-09-02 17:29:35De la: kudika429376, la data 2011-09-02 17:11:06la incceput nu era asa nici cu gelozia nici cu sexul toate au aparut dupa ce am ramas gravida nu suntem casatoriti legal dar chestia e ca baiatu are doi ani si nu am unde sa plec chiar daca as vrea Hi, Ilumax! Corect,dar sa ne dea mai multe detalii pentru a o putea indruma,nu?
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 2 Septembrie 2011 21:09 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-09-02 21:09:43De la: ilumax_76, la data 2011-09-02 18:32:59De la: kudika421339, la data 2011-09-02 17:29:35De la: kudika429376, la data 2011-09-02 17:11:06la incceput nu era asa nici cu gelozia nici cu sexul toate au aparut dupa ce am ramas gravida nu suntem casatoriti legal dar chestia e ca baiatu are doi ani si nu am unde sa plec chiar daca as vrea Hai sa incercam sa rezolvam problema eventualitatii plecarii doamnei! De cate situatii similare celei in care se afla tanara doamna,nu auzim aproape in fiecare zi in toate formele de media?Cate tragedii care au venit in urma comportamentelor abuzive ale sotilor violenti in familie,nu au doborat zeci de femei cu copii?Multe,spun eu!Pentru a-i da niste sfaturi in legatura cu posibilitatea doamnei de a pleca de la domiciliul conjugal,este neesar sa ne mai dea cateva detali privind statutul ei,conditiile de munca,locul de munca,daca o ajuta cineva in cresterea copilului,asa este simplu sa-i spun;draga,ia-ti copilul si pleaca unde oi vedea cu ochii!Este foarte greu in cazul in care nu are unde sa se duca cu copilul,sa paraseasca locuinta in care sta in acest moment,dar in aceeasi masura,nu este normal sa traiasca in scandaluri,batai ,mai ales ca vede si copilasul lor,toate aceste probleme!daca lucreaza si este ajutata de famile in cresterea micutului,poate sa se separe de sot si sa-l actioneze in judecata pentru pensia de intretinere a copilului lor.Este foarte greu,dar nu imposibil!Daca nu are o sursa de venit proprie,se schimba situatia,fara ajutorul cuiva din familia ei,nu poate face nicio miscare in vederea separarii de sot.Deci,doamna noastra ,trebuie sa ne mai spuna cateva lucruri in ceea ce o priveste. |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 2 Septembrie 2011 21:23 |
||
De la: ilumax_76, la data 2011-09-02 18:32:59De la: kudika421339, la data 2011-09-02 17:29:35De la: kudika429376, la data 2011-09-02 17:11:06la incceput nu era asa nici cu gelozia nici cu sexul toate au aparut dupa ce am ramas gravida nu suntem casatoriti legal dar chestia e ca baiatu are doi ani si nu am unde sa plec chiar daca as vrea hai ca raspund eu Primul pas in astfel de cazuri e sa le spuna prietenilor si familiei ce se intampla, chiar daca sunt la distanta. Apoi, chiar daca nu vrea sa depuna plangere, sa mearga la politie caci politia colaboreaza cu organizatiile ce ajuta victimele violentei in familie si-i pot da contacte foarte folositoare. Si in functie de ce rezolva, vede ce face pe mai departe. |
||
|
kudika_pudika Postat pe 3 Septembrie 2011 02:26 |
||
Cum sa se duca la politie cand sta cu el in casa? Politia nu face decat sa aplice o amenda,asta inseamna ca ala cand se intoarce acasa ii umfla ochii.Era buna varianta cu politia doar daca pleca din casa aia,ceea ce ea nu vrea sau nu poate,inca nu mi-am dat seama de ce mai sta cu el Daca se gandeste cu adevarat la copil si la binele lui,o sa gaseasca o varianta de a pleca de acolo.
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 3 Septembrie 2011 09:02 |
||
|
Ba, sa se duca la politie! "A inceput sa dea in mine" poate fi o imbrancire, o palma, gestul de a ridica mana fara a lovi. Nu inseamna neaparat ca o uda cu apa sa-si revina. Politia, asa tuta cum e ea, inspira totusi un anume respect. Mai mult frica decat respect, un fel de bau-bau. Si daca ala nu-i un criminal, atunci exista posibilitatea sa se potoleasca. Mai ales daca e violent fara a bea si doar ca asa e el prost. Mereu spunem "nu fac nimic ca degeaba fac". Pai, cu asa replica, mai bine ma intind in pat cu mainile pe piept si astept sa vina doamna cu coasa. |
||
|
rashela Postat pe 3 Septembrie 2011 09:11 |
||
De la: rashela, la data 2011-09-03 09:11:43Ba, sa se duca la politie! Rashela,nu am vorbit din carti,am vazut cazuri de genu` si politia nu a facut decat sa puna paie pe foc.Rezolvarea ar fi sa plece dracu de acolo,tre`sa gaseasca o varianta daca vrea cu adevarat. Problema e ca de cele mai multe ori ele se intorc inapoi,dupa ce se lasa cu batai...politie...amenzi si toate cele,ele se intorc de fiecare data.Acum ne intrebam,de ce??? |
||
|
Barbie30_ Postat pe 3 Septembrie 2011 09:27 |
||
E complicata situatia ei. Ii este teama de consecinte. Probabil se gandeste ca, dupa ce politistul isi "impune respectul", o va da afara din casa lui. Se gandeste...daca o da afara in toiul noptii cu copil cu tot??? Ce face ea? Unde doarme? Cu ce isi hraneste copilul? Sta prin scari de bloc? Nu sunt casatoriti legal, ea nu are nimic iar el are "puterea" in maini. Cat despre centrele de ajutor, nu exista in toate judetele asa ceva. Singura solutie pe care o vad eu e sa mai indure putin, sa dea copilul la cresa si sa-si gaseasca un loc de munca. Cand va reusi sa adune ceva bani pt a o lua de la inceput, sa plece fara nici un cuvant de adio.
|
||
|
ilumax_76 Postat pe 3 Septembrie 2011 09:33 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-09-03 09:27:11De la: rashela, la data 2011-09-03 09:11:43Ba, sa se duca la politie! Nu stiu cum e cazul fetei asteia, dar la modul GENERAL afirmatia "nu am unde sa ma duc" inseamna "nu vreau sa ma despart de el". Stim noi, alea alea, trebuie sa fiu maritata ca da bine, afla vecinii de pe scara, afla vecinii de la casa parinteasca etc. Se duc inapoi dupa ce-i izgoneste cumva legea, pentru ca, pierde vara cum sunt, le suna pe nevestele batute care doar atat asteapta: sa le ceara iubi iertare DIN NOU si sa le promita ca se potolesc. Evident, sunt primiti inapoi si totul reincepe. Stiu ca politia e vai mama ei. Ca toate institutiile de acasa. DAR mai stiu ca e singura care poate interveni. S-o gasi dracului macar un om de calitate in politie care sa-si faca meseria. Altfel Barbie, zau, imi vine sa zic: stai si rabda ca atata meriti! |
||
|
rashela Postat pe 3 Septembrie 2011 09:37 |
||
|
Am reciti postarile ei. E cu un barbat de multi ani si nu sunt casatoriti legali. Nici macar nu-l numeste sotul ei. In fine, orfana sigur nu-i. O mama batrana, un tata batran la o casa darapanata tot exista. Dar ce va zice lumea? Plecata de atatia ani de acasa, nici macar cununata cu ala de-o fugit in lume, i-a mai facut si-un plod... etc Poveste clasica. |
||
|
rashela Postat pe 3 Septembrie 2011 09:41 |
||
| sa stii ca nui chiar asa putin imi pasa de ce zile lumea doar ca chiar nu am unde sa merg ptr ca am mai plecat o data de la el si ai mei au zis ca daca ma intorc nu mai am ce cauta acolo si ca proasta mam intors de dragul baiatului si am crezut co sa se schimbe dar nu a fost asa si acum mi sa inchis si portile sin plus a mei o duc greu stau cu chirie am tata de al doilea si el e impotriva sa stau acolo unde sa ma duc nu am prieteni nu am nimic .sincer putin imi pasa de ce spune lumea eu am crescut fara tata si stiu cum e asa ca numa la lume nu ma gandesc eu | ||
|
kudika429560 Postat pe 3 Septembrie 2011 09:47 |
||
| sincer asa mam gandit si eu dar chiar sic u servici crezi ca as face fata sa platesc o chierie si o cresa si sa mai si traim eu nu cred | ||
|
kudika429560 Postat pe 3 Septembrie 2011 09:49 |
||
| sincer ptr baiat as fi dispusa sa lupt sa avd ce scot din el sasa inca un pic ce mai conteaza la acte am indurat dar cum sal fac sasi revina sa revina pe calea cea dreapta mai pot scoate ceva din el bun? nu cumva are pe alta? ca stiu ca balantele sunt cam plimbareti | ||
|
kudika429560 Postat pe 3 Septembrie 2011 09:51 |
||
De la: kudika429560, la data 2011-09-03 09:51:45sincer ptr baiat as fi dispusa sa lupt sa avd ce scot din el sasa inca un pic ce mai conteaza la acte am indurat dar cum sal fac sasi revina sa revina pe calea cea dreapta mai pot scoate ceva din el bun? nu cumva are pe alta? ca stiu ca balantele sunt cam plimbareti Cum o dai, cum o intorci, tot la el ti-e gandul si la a nu-l lasa. Da, e posibil sa iasa ceva bun din el daca-l parasesti. Sa-si dea cu pumnii in cap, sa vada ca a gresit, sa-si iubeasca copilul si sa se implice in cresterea lui, sa inceapa sa te aprecieze cand constata ca esti femeie cu capul pe umeri. Exista si sansa asta, DAR nu daca ramai langa el. |
||
|
rashela Postat pe 3 Septembrie 2011 09:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| eu balanta si el balanta | 5 | De la: roxana747 31 Iulie 2009 11:32 |
| O fata cu sange rece | 85 | De la: bea79 22 Martie 2011 16:48 |
| Despre femeia FECIOARA | 163 | De la: SimplePlan 3 Octombrie 2013 01:52 |
|
|
||
| geaman&berbec | 11 | De la: kudika056203 6 August 2009 12:10 |
| eu capricorn, el sagetator | 3 | De la: Barbie30 9 Iulie 2010 11:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.