Setari Cookie-uri

ce faci atunci cand traesti cu un barbat de 5 ani ai si un copil si nul mai iubesti

De la: rashela, la data 2011-09-03 09:41:43Am reciti postarile ei. E cu un barbat de multi ani si nu sunt casatoriti legali. Nici macar nu-l numeste sotul ei.

In fine, orfana sigur nu-i. O mama batrana, un tata batran la o casa darapanata tot exista. Dar ce va zice lumea? Plecata de atatia ani de acasa, nici macar cununata cu ala de-o fugit in lume, i-a mai facut si-un plod... etc

Poveste clasica.

Corect! Nu-l mai iubeste da vrea sa-l dea pe brazda,te doare capu`..... Si vorba ta,daca vrea sa plece sigur gaseste unde sa se duca.
Barbie30_
Postat pe 3 Septembrie 2011 10:21
De la: kudika429560, la data 2011-09-03 09:51:45sincer ptr baiat as fi dispusa sa lupt sa avd ce scot din el sasa inca un pic ce mai conteaza la acte am indurat dar cum sal fac sasi revina sa revina pe calea cea dreapta mai pot scoate ceva din el bun? nu cumva are pe alta? ca stiu ca balantele sunt cam plimbareti

Nu te gandesti la copil,te gandesti cum sa faci sa-i oferi un tata pentru ca tu nu ai avut.Asta nu inseamna ca o sa-i fie mai bine,nu te gandesti ca poate cu asa tata langa el o sa-i fie mai rau. Cand o sa va opriti sa bagati copii la inaintare si sa nu ii mai folositi ca paravan?
Barbie30_
Postat pe 3 Septembrie 2011 10:31
De la: kudika429560, la data 2011-09-03 09:47:52sa stii ca nui chiar asa putin imi pasa de ce zile lumea doar ca chiar nu am unde sa merg ptr ca am mai plecat o data de la el si ai mei au zis ca daca ma intorc nu mai am ce cauta acolo si ca proasta mam intors de dragul baiatului si am crezut co sa se schimbe dar nu a fost asa si acum mi sa inchis si portile sin plus a mei o duc greu stau cu chirie am tata de al doilea si el e impotriva sa stau acolo unde sa ma duc nu am prieteni nu am nimic .sincer putin imi pasa de ce spune lumea eu am crescut fara tata si stiu cum e asa ca numa la lume nu ma gandesc eu

Nu doresc sa adaug comment-ul meu fara a saluta mai intai pe toata lumea!

Buna dimineata ,dragi si frumoase doamne! Buna dimineata, dragii mei domni ! Buna dimineata ,dragul meu prieten! Sa aveti toti o zi minunata,cu pace si iubire in sufletele voastre!

Ei si acum sa trecem la aspectele negative ale vietii noastre!
Draga,vezi tu cum toate problemele din copilaria ta ,se rasfrang acum asupra ta si a copilului tau?Exact ce spuneam in comment-ul anterior!Faptul ca ai crescut intr-o familie divortata,cu un tata vitreg,isi pune amprenta asupra trairilor tale prezente.Nu ai ascultat de sfatul lor, cand ti-au recomandat sa nu te intorci la concubinul abuziv si acum tragi ponoasele!Se mai intampla si asa ceva,dar eu te-as sfatui sa iei legatura cu mama ta,chiar daca are o situatie familiala nesatisfacatoare si sa discuti cu ea in vederea sprijinirii tale.Pentru ca nu nu vei putea sa continui traiul ce-l ai acum cu concubinul tau,atata timp cat nu observi nicio schimbare la el.Antevorbitorele mele ti-au dat si ele sfaturi intelepte,ramane ca tu sa te gandesti la ceea ce vei face pe viitor.Traumele din copilarie ti-au afectat psihicul si de aceea esti debusolata complet,dar asculta-ne!,incearca sa iti dai copilul la o forma de supraveghere si tu cauta-ti un loc de munca,chiar daca nu este bine platit si in momentul in care vei deveni,cat de cat,independenta,te poti separa de acel om.Dar stii ce cred eu?Tu,inca il mai iubesti pe acest barbat!Nu e nimic anormal in asta, in conditiile unui cuplu iubitor cu copil!La tine este prezenta teama de -ti lua propria viata si destin in mana!Ti-e teama sa-ti continui viata,care si asa a fost destul de amara pentru tine si nu vrei sa sufere si copilul tau din aceleasi motive!Copilul va creste si vei ajunge in ziua in care vei observa ca este marcat de neintelegerile dintre voi si el iti va reprosa faptul ca ai preferat sa-l chinui decat sa-i oferi o viata linistita!
Cazuri ca al tau ,sunt numeroase,dar,majoritatea,gasesc solutii de iesire din astfel de concubinaje si trec peste orice forma de stres,preferand singuratatea in locul unei vieti agitate!Disuta cu familia ta,nu pot sa cred ca nu ai nicio prietena,concubinul tau te-a tinut cu zgarda in casa?Sfatul meu este acela de a discuta cu mama ta,nu cred ca nu va uita ceea ce ti-a spus si iti va refuza,in continuare,accesul la ei!Nu cred ca exista o asemenea mama!Mamele stiu sa ierte si sa-si iubeasca copiii si nu cred ca te va lasa la greu!Incearca si vezi ce se intampla!Incearca sa-ti castigi independenta,este singura cale pentru a nu mai depinde de acel om!Si nu iti mai expune copilul la neintelegerile din cuplu!Repet,nu are nicio vina ca tu nu ai ascultat de mama ta la momentul potrivit!Succes!
RAINBOWLADY
Postat pe 3 Septembrie 2011 10:55
Ce spun eu si ce intelege lumea
kudika_pudika
Postat pe 3 Septembrie 2011 18:41
copilul creste , important pentru el este educatia, cei 7 sapte ani de acasa. N u va merita , paraseste, iesi cat mai poti din aceasta relatie dezastroasa! curaj!!!!
laramira
Postat pe 13 Septembrie 2011 13:22
De la: kudika429241, la data 2011-09-02 09:55:41sunt cu cineva de multi ani dar nu mai e barbatul care era dupa ce am ramas gravida sa schimbat a inceput sa dea sin mine e prea gelos tot timpul se gandeste numai la sex oare ce sa intamplat ce sa fac ca sa nu aiba de suferit copilul meu?
marieta_mary
Postat pe 25 Septembrie 2011 08:12
De la: kudika_pudika, la data 2011-09-03 18:41:09Ce spun eu si ce intelege lumea

eh asa suntem toti analizam tot neamu ,sfatul meu e k sa stai tu singura sa te gandesti la aceasta relatie daca merita suferinta ta si a copilului ,eu cred k nu dar nu conteaza ce cred eu apoi cauta solutii,nu politia pt k in cele mai multe cazuri te trimite la plimbare sau ii da o amenda si ata ,cauta un serviciu ,o familie pe care sa o ajuti in gospodarie si sa iti ofere locuinta macar pana creste un pic copilul nu stiu dar ceva o solutie ,nu stiu orasul si ce pregatire ai dar...copilul sigur va creste mai fericit in liniste chiar daca mai sarac material va avea bogatie sufleteasca bafta in hotararile tale
marieta_mary
Postat pe 25 Septembrie 2011 08:28
parerea mea este sa divortezi......nu merita sa stai langa un astfel de barbat ...viata este pre scurta ,si trebuie sa ne-o facem frumoasa.
leyra
Postat pe 6 Octombrie 2011 09:14
oricum un barbat care loveste o femeie,,,,nu e barbat,dk il ierti o data sa sti ca o sa continue cu lovitul pt ca el va gandii ca,l vei ierta tot timpul,fa o schimbare pt tine si copil ,nu lasa lucrurile asa
riana78
Postat pe 3 Noiembrie 2011 13:08
avand in vedere ca e violent cu tine, tocmai pentru a-i oferi copilului vostru un mediu armonios in care sa se dezvolte ar trebui sa divortezi si sa iti cresti singura copilul si poate pe viitor va aparea in viata voastra un barbat care sa va iubeasca si sa va pretuiasca.
emilia85
Postat pe 3 Noiembrie 2011 13:22
si mai trebuie sa te gandesti ca daca ramai cu el, poate va ajunge sa te bata nu numai pe tine ci sa agreseze si copilul.
emilia85
Postat pe 3 Noiembrie 2011 13:24
As putea zice ca stiu o poveste asemanat cu a ta,dar mama copilului avea varsta de 16 ani cand si-a luat copilul de 2 ani si a plecat.La fel nu avea unde sa se duca dar in cele din urma dupa stat cu copilul pe la rude din partea lui,mamei fetei i sa facut mila si a primit-o.intradevar a avut parte de multe scandaluri din partea mamei si a ex concubinului care o urmarea peste tot si le batea cu pietre in geamuri toata noaptea,iar pe ea pe stada.Cu multe vizite la politie a scapat intr-un fel de el iar in ziua de azi ii plateste pensie alimentara. Oricum copilul la fiec intalnire a lor la un gest mai ciudat fata de ea inceppea sa tipe de nu se mai oprea crezand ca vrea sa o bata.Ceea ce fvreau sa-ti spun este ca daca te iubisti pe tine si pe copilul tau incearca din toate rasputerile sa faceti ce e mai bne ptr voi daca nu ptr tine macar ptr copil daca-l iubesti atat de mult.Iti urez sanatate si multa forta fizica si psihica in lupta ta.
uatikeij
Postat pe 4 Noiembrie 2011 12:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu gemeni si el sagetator 5 De la: Raky 12 August 2009 14:24
Ce parere aveti despre barbatii berbec?Dar pesti? 9 De la: maxidanny 18 Iunie 2010 01:40
Cunoasteti cupluri Scorpion-Varsator? 51 De la: ADE_ADE82 17 Ianuarie 2014 10:04
varsatorul meu nu este indragostit de mine 11 De la: kudika329022 8 Noiembrie 2010 01:14
eu gemeni...el rac... 6 De la: milica_albulescu 22 Martie 2009 15:06