Setari Cookie-uri

sarcina -40 ani

Buna!eu nu am trecut la varsta asta prin asa ceva dar am avut o vecina care a ramas insarcinata pt prima data la 40 de ani.A avut o sarcina normala,era in culmea fericiri ca va a vea copilul care si l/a dorit toata viata,are un baietel care are cam 14/15 ani.A nascut normal copilul e frumos si sanatos.Dar ca o paranteza pot sa/ti zic ca nu se poate compara o sarcina cu alta nici macar la aceeasi persoana.Am o prietena care desi e f tanara are deja un baietel dintr/o sarcina normala si acum e insarcinata in 7 luni si are o sarcina mai problematica:a facut serclaj,sta mereu internata in spital nu are voie sa faca mai nimc si locuieste in irlanda ,unde beneficiaza de o asistenta medicala fara repros.Dar asa cum am mai zis nu exista doua sarcini la fel.Eu am trei copii si fetita care am nascut/o la 33 de ani,ultima,am nascut/o asa de usor cu toate ca aveam mare frica ,pt ca pe ceilalti doi i/am nascut la 20 si 21 de ani.asa ca...curaj daca iti doresti acest copil,sanatate multa si nastere usoara!Maia stept vesti de la tine si daca vrei sa amai comunicam ,cu mare placere dr putem sa o acem doar aici pe kudika pt ca eu locuiesc in Spania.sanatate multa si mult noroc!
mimishor957
Postat pe 1 Octombrie 2011 22:55
De la: cris_cristina, la data 2011-09-28 19:51:18
De la: charlotte_sucks, la data 2011-09-25 11:28:57Am o cunostinta care a nascut la 38 de ani. Fetita este splendida, sarcina a fost una usoara, mai usoara decat cea precedenta (mai are inca o fetita de 5 ani) si sanatoasa tun Si mai cunosc persoane care au nascut la varsta asta fara probleme. Succes

da, dar fiul meu are 15 ani, numai sunt casat, iar tatal nu l doreste. si e greu sa i au o decizie, pt ca a fost total neprogramat, sarcina e mare, am aflat de aproape 2 sapta si nu stiu ce sa fac.

Draga mea,
Totul depinde de tine. Eu am un baiat de 18 ani jumatate din prima casatorie, eu am 37 de ani impliniti anul acesta dupa ce am adus pe lume o fetita superba pe data de 1 martie(martisorul meu).
Decizia este numai a ta.
Parerile sunt impartite.La mine toata lumea se mira ca am mai avut curaj.
Totul tine de tine
Mult succes.
KUDICA10311
Postat pe 2 Octombrie 2011 08:14
Si sa stii ,ca femeile cu varsta peste 40 ani ,pot aduce pe lume copii la fel de normali,reusiti,sanatosi,ca cei nascuti de femeile tinere!Mergi la medic,fa-ti toate investigatiile,analizele specifice,ia-ti inima in dinti si mergi mai departe,indiferent daca tatal copilului il doreste sau nu!

Am o cunostinta tanara care a avut probleme si nu se gandea vreodata ca i se putea intampla ei.Nu varsta conteaza, conteaza sa ai incredere in ce iti spune medicul tau.Eu am avut incredere si nu am facut amniocenteza.
Ea are 27 si a nascut un copil cu sindromul down.Am observat ca multe probleme apar la tinere si asta din cauza ca medicii mizeaza pe tineretea lor si nu le mai trimit la analize mai sofisticate.
PS: Eu am si RH negativ , asa ca am riscat si nu imi pare rau.
KUDICA10311
Postat pe 2 Octombrie 2011 08:23
Fetita mea este in clasa a-I-a si eu am 46 de ani si 1/2 si sotul meu 56 deani.Asadar,fa un calcul matematic si vezi la cati ani am nascut.Este singurul meu copil,m-am maritat la 38 de ani(prima casatorie),este sanatoasa,desteapta si o iubesc enorm.Nu avem casa,fara serviciu am stat cam 1 an si apoi,Domnul de Sus s-a indurat de noi,nu avem masina,dar suntem optimisti,cel putin eu.NU FACE AVORT,CA PLANGE CERUL CAND UN COPIL ESTE UCIS IN PANTEC.Nastere usoara.
kudika098904
Postat pe 2 Octombrie 2011 08:42
De la: kudika098904, la data 2011-10-02 08:42:12Fetita mea este in clasa a-I-a si eu am 46 de ani si 1/2 si sotul meu 56 deani.Asadar,fa un calcul matematic si vezi la cati ani am nascut.Este singurul meu copil,m-am maritat la 38 de ani(prima casatorie),este sanatoasa,desteapta si o iubesc enorm.Nu avem casa,fara serviciu am stat cam 1 an si apoi,Domnul de Sus s-a indurat de noi,nu avem masina,dar suntem optimisti,cel putin eu.NU FACE AVORT,CA PLANGE CERUL CAND UN COPIL ESTE UCIS IN PANTEC.Nastere usoara.

multumesc, mai impresionat, pt ca desi am un copil, nu sunt casat, acum nu lucrez de 3 sapta, iar dupa divortul de acum 11 ani am ajuns sa stau in chirie, doar cu copilul, acum am si casa, si masina, si copilul a crescut mare si frumos, nu ar trebui sa ma plang si sa disper atat timp cat pot munci, si am pe sora mea care ma sprijina si cred ca si mama m ar ajuta, desi nu stie incA.
cris_cristina
Postat pe 2 Octombrie 2011 10:20
buna,
eu am nascut un baietel superb de 3,900 kg si 54 cm, care acum are 1 an si 9 luni, la varsta de 43 de ani. ce pot sa ti spun .... am avut o sarcina usoara, am inotat pana in luna 8 a, am zburat cu avionul si am mers la birou pana in noiembrie, darin s a nascut in 7 ianuarie 2010 si este bucuria si sufletul meu,,,,iti doresc din suflet toate cele bune si intelepciunea necesara pt a lua decizia cea mai buna pt tine. NU uita ca varsta, nu mai este astazi o problema.
miha_don
Postat pe 2 Octombrie 2011 10:59
Hei Cristina, dar stiu ca ai incins pagina cu subiectul acesta tareee taree complicat:) In primul rind vreau sa te felicit pentru performantele primului tau copil!! Sa fii mandra si fericita pentru aceasta! Nu dau sfaturi din principiu, insa pot sa spun doar atat: Am 39 de ani, o fetita superba care are 11 luni, robusta, sprintena si sanatoasa! Am avut aceleasi intrebari si frici ca si tine legate de varsta, mai ales ca era prima sarcina; Insa am dorit atat de tare accesst copil conceput din dragoste, incat nu mi-a pasat nici de varianta cea mai rea...adica sa mor la nastere; copilul stiam ca este ok caci am facut analize ca orice mama.
Ca sa nu mai zic ca am nascut incredibil de repede, in doua ore, de s-au mirat toate cadrele medicale de accolo; Partea amuzanta a fost ca sotul meu a insistat sa asiste la nastere, cu toate ca am incercat sa-i explic ca poate fi foarte traumatizant si din pacate l-au asezat pe un scaun langa mine (probabil stiau din experientele anterioare c-o sa lesine:)); E, necazul este ca stand pe scaun n-a lesinat si a asistat la tot procesul, insa i-au trebuit sase luni sa-si revina dupa trauma, daca si-o fi revenit total ceea ce se intampla doar cu consiliere in majoritatea cazurilor;
Faptul ca iti pui intrebari arata ca esti o persoana responsabila si matura, iei in calcul tiate variantele si crede-ma, numai tu stii raspunsul!
Cat despre tati, acestia se sperie repede, fie ca esti maritata cu respectivul sau nu! Prima lor reactie este negarea, insa asta nu inseamna deloc ca odata nascut copilul nu-l vor iubi mai devreme sau mai tarziu si poate chiar...sa-l recunoasca legal sau sa se incapataneze sa nege insa de iubit tot il vor iubi, este sange din sangele lor; Partea neplacuta uneori este ca s-ar putea sa-si nege propriile sentimente fata de acel copil, insa nu va dura mult pana sa realizeze ca-l iubesc-cum sa nu iubesti ingerasii aia mici, cu manutele lor roz intinse catre tine?? Trebuie sa fii un monstru si putini sunt asa.
In nici un caz nu intentionez sa-ti dau sperante vis a vis de tata, insa m-a fascinat dintotdeauna psihologia umana si am vazut atatea cazuri similare, am discutat cu ambele parti de cele mai multe ori, incat mi-am permis sa-ti impartasesc ceva din experienta mea.
A si sa mai ai incredere si in propria persoana, visele si aspiratiile tale si de ce nu, in steluta ta norocoasa!
Fyara
Postat pe 2 Octombrie 2011 12:32
Are dreptul la o familie,dar oare nu are dreptul la viata?
DomnisoaraC
Postat pe 2 Octombrie 2011 12:38
buna!
Am 36 de ani si pe 17 septembrie am nascut un baietel de 3kg, frumos si aparent sanatos. Ne doream foarte tare un baietel pentru ca mai avem si o fiica de 15 ani. Am incercat timp de sase ani si in cele din urma s-a implinit si dorinta noastra. Inca din luna a doua de sarcina am fost la medicul ginecolog, am fost luata in evidenta si mi s-a intocmit carnetul de gravida. Doctorii au spus ca o sa fie bine, am facut tratamente si ecografii in fiecare luna, am tinut regim, am luat vitamine, am facut analize, am facut tot ce mi s-a recomandat...Cu totii ne bucuram de evolutia sarcinii, de felul cum se dezvolta copilul si asteptam cu nerabdare momentul in care va veni pe lume... Acum, nu imi pot stapani lacrimile...ziua de 17, intr-o sambata la ora 11 au inceput durerile si am plecat la spital. Acolo nu era nici un medic ginecolog, fiind sambata iar asistentele m-au consultat pentru a constata gradul de dilatatie si m-au asigurat ca nu e momentul nasterii chiar daca eu simteam cu totul altceva. Mi-au administrat perfuzii cu calmante si vitamine si am ramas sub observatie pana la ora 17. Doctorul meu a fost sunat de catre personalul cabinetului si urma sa vina a doua zi, duminica,special pentru a ma opera, eu avand si primul copil nascut tot prin cezariana. Se pare ca micutul meu nu a mai avut rabdare si pentru ca starea mea nu se modifica in mai bine ci din rau in mai rau, am fost trimisa urgent la Spitalul Judetean Constanta unde doctorii de acolo m-au operat, cu succes in jurul orei 19. Nu am vazut bebelusul imediat pentru ca mi-au spus ca are nevoie de ingrijiri deoarece a inghitit lichid amniotic si nu poate respira bine si ca trebuie aspirat. Doar sotul si sora mea au reusit sa il vada imediat si au fost extrem de fericiti si incantati de copilas, insa doar pentru cateva secunde...
A doua zi am reusit sa merg la el sa il vad si am avut o mare strangere de inima cand l-am vazut intr-un incubator, conectat la multe aparate...si totusi am fost fericita sa il vad...recunosc ca mi s-a parut mai frumos dacat mi-l imaginasem, chiar si in starea aceea in care l-am vazut. Sotul a stat de vorba cu medicul pediatru care ne-a dat o veste deloc buna ... nu lichidul amniotic il impiedica sa respire...era cu totul altceva, mult mai grav, de neasteptat, nascusem copilasul fara diafragma (membrana care separa toracele de abdomen). Am semnat ca suntem de acord cu o interventie chirurgicala, aceasta fiind unica lui sansa de supravietuire... A fost operat luni la ora 9 de catre o echipa de cinci medici care au facut tot ce au putut ca sa il salveze dar se pare ca fiind prea mic si fragil si nefiind hranit la san... n-a reusit sa lupte si s-a stins la ora 23, dupa doar doua zile de viata...daca poate fi numita asa...Acum am aflat ca la ecograf se putea vedea orice problema ar fi avut fatul, inca din a 4 a luna si ca se puteau face multe pentru a-l salva, inca din viata intrauterina...e tarziu acum. Sa nu te descurajezi, cauta sa faci analiza morfologica fetala care se face in primul trimestru de sarcina deoarece dupa 35 de ani pot aparea complicatii. Eu sunt dispusa sa incerc din nou dar e prea curand si ranile trupului si ale sufletului, inca nu s-au vindecat... SUCCES SI SANATATE MULTA!
sabina_maria
Postat pe 2 Octombrie 2011 13:27
Eu cred ca un copil trebuie sa se bucure in egala masura de dragostea si protectia ambilor parinti. Trebuie sa fie un copil dorit...Asa e cel mai bine! Nu putem sa gresim in astfel de cazuri.
sabina_maria
Postat pe 2 Octombrie 2011 15:31
Eu cred ca un copil trebuie sa se bucure in egala masura de dragostea si protectia ambilor parinti. Trebuie sa fie un copil dorit...Asa e cel mai bine! Nu putem sa gresim in astfel de cazuri.
sabina_maria
Postat pe 2 Octombrie 2011 15:32
De la: sabina_maria, la data 2011-10-02 15:32:35Eu cred ca un copil trebuie sa se bucure in egala masura de dragostea si protectia ambilor parinti. Trebuie sa fie un copil dorit...Asa e cel mai bine! Nu putem sa gresim in astfel de cazuri.

... copii NU AU NEVOIE DE DORINTZA ''AMBILOR'' PARINTI ... odata ce l-au conceput e dreptul lui sa TRAIASCA ... e cea mai PERVERSA gluma sa stabilesti viata sau moartea cuiva dupa bunul plac al unora ... e la mintea cocosului ca multi isi vor spala creierul si vor intoarce capul ... romania e campioana la avorturi, consum de anticonceptionale (singurul medicament care ''trateaza'' o boala mintala inventata - copii), parinti batrini si familii aproape singure ...

... degeaba e dorit daca e prea ... tirziu ... e usor sa faci pe d-zeu cu cineva care nu se poate apara ... pentru a da prioritate creditelor, vacantzelor, gargarei ... asa platesc altii ... in timp ce ''d-zei'' dau sfaturi ...
marco918
Postat pe 2 Octombrie 2011 15:52
... mamaaaa ... parca e topicul BABETELOR violate la batrinetze ... la 37, 38. 39, 40, 41 de ani ... au primul copil !?!?!?!? ... ... nu pot sa spun decit ... saracii copii ... o sa fie groaznic pentru ei sa aiba 20 de ani iar parintii 55-60 de ani ... o sa ii cumpere marketingul, media si anturajul ... nu o sa fie placut deloc nici pentru parinti sa se uite cum le vor derapa copii in care au investit atita ... si pe care i-au dorit ... cum zicea o ... doamna ...
marco918
Postat pe 2 Octombrie 2011 16:01
marco 918....Mi se pare llipsa de bun simt sa postezi un asemenea comentariu. faci parte dintr o categorie de persoane cu o mentalitate, gandire ce nu are nimic in comun cu timpul si vremurile in care traim.
miha_don
Postat pe 2 Octombrie 2011 18:28
Buna , nu stiu daca te ajuta cu ceva dar mama mea a nascut la 42 ani o fetita superba, sincer sarcina nu a fost chear usoara ,avea hemoragii destul de usor si era mai mereu slabita, cu toate astea atata ea cat si restul familiei credem ca a meritat ,pentru-ca in final am o surioara de 3 ani sanatoasa ,superba si pe care toata lumea o adora
kudika406089
Postat pe 2 Octombrie 2011 19:19
Mult succes !! Nu te lasa ! Si pentru Marco : go home (cauta pe net cum se traduce) Habar nu ai ce vorbesti !
kudika076445
Postat pe 2 Octombrie 2011 20:56
De la: marco918, la data 2011-10-02 16:01:33... mamaaaa ... parca e topicul BABETELOR violate la batrinetze ... la 37, 38. 39, 40, 41 de ani ... au primul copil !?!?!?!? ... ... nu pot sa spun decit ... saracii copii ... o sa fie groaznic pentru ei sa aiba 20 de ani iar parintii 55-60 de ani ... o sa ii cumpere marketingul, media si anturajul ... nu o sa fie placut deloc nici pentru parinti sa se uite cum le vor derapa copii in care au investit atita ... si pe care i-au dorit ... cum zicea o ... doamna ...
lasand la o parte cazurile cu probleme ,pe undeva ai dreptate
gabrielle_new
Postat pe 2 Octombrie 2011 20:58
eu am 20 de ani, iar surioara mea doar 2 anisori. Mama are 41. Sarcina a fost foarte ok. Surioara mea este o minunatie blonda cu ochisori albastrii, este cea care ne aduce mereu zambetul pe buze, orice ar fi.
rox_sb
Postat pe 2 Octombrie 2011 23:25
De la: marco918, la data 2011-10-02 15:52:02
De la: sabina_maria, la data 2011-10-02 15:32:35Eu cred ca un copil trebuie sa se bucure in egala masura de dragostea si protectia ambilor parinti. Trebuie sa fie un copil dorit...Asa e cel mai bine! Nu putem sa gresim in astfel de cazuri.

... copii NU AU NEVOIE DE DORINTZA ''AMBILOR'' PARINTI ... odata ce l-au conceput e dreptul lui sa TRAIASCA ... e cea mai PERVERSA gluma sa stabilesti viata sau moartea cuiva dupa bunul plac al unora ... e la mintea cocosului ca multi isi vor spala creierul si vor intoarce capul ... romania e campioana la avorturi, consum de anticonceptionale (singurul medicament care ''trateaza'' o boala mintala inventata - copii), parinti batrini si familii aproape singure ...

... degeaba e dorit daca e prea ... tirziu ... e usor sa faci pe d-zeu cu cineva care nu se poate apara ... pentru a da prioritate creditelor, vacantzelor, gargarei ... asa platesc altii ... in timp ce ''d-zei'' dau sfaturi ...
sabina_maria
Postat pe 3 Octombrie 2011 10:58
hello, sharcky!
Vorbeam despre familiile de oameni responsabili, bine inghegate, care isi planifica sa aibe urmasi, intelegi? ies din discutie cei care abandoneaza copii si femeile care prefera sa faca un avort decat sa creasca un copil, indiferent care ar fi motivele acestora, pricum sunt impardonabile. ...Si nu discutam nici despre babe violate, etc...Nu stiu ce varsta ai dumneata, dar eu la 36 de ani ma simt femeie in adevaratul sens al cuvantului, nicidecum o babeta, doar o femeie matura si responsabila.
sabina_maria
Postat pe 3 Octombrie 2011 11:08
Acum e timpul meu, acum ma simt in stare sa fiu din nou mama, chiar daca am avut o pierdere atat de mare...
Te rog sa fi bun si bland, domnule Marco, mie imi place sa iti zic Sharcky, din cauza avatarului .
sabina_maria
Postat pe 3 Octombrie 2011 11:34
De la: miha_don, la data 2011-10-02 10:59:34buna,
eu am nascut un baietel superb de 3,900 kg si 54 cm, care acum are 1 an si 9 luni, la varsta de 43 de ani. ce pot sa ti spun .... am avut o sarcina usoara, am inotat pana in luna 8 a, am zburat cu avionul si am mers la birou pana in noiembrie, darin s a nascut in 7 ianuarie 2010 si este bucuria si sufletul meu,,,,iti doresc din suflet toate cele bune si intelepciunea necesara pt a lua decizia cea mai buna pt tine. NU uita ca varsta, nu mai este astazi o problema.

multumesc pt raspuns, felicitari pt curaj si multa fericire alaturi de bebe!
sa sti ca ma gandesc intens, analizez toate aspectele, inainte de a lua o decizie.
cris_cristina
Postat pe 3 Octombrie 2011 13:51
De la: KUDICA10311, la data 2011-10-02 08:14:34
De la: cris_cristina, la data 2011-09-28 19:51:18
De la: charlotte_sucks, la data 2011-09-25 11:28:57Am o cunostinta care a nascut la 38 de ani. Fetita este splendida, sarcina a fost una usoara, mai usoara decat cea precedenta (mai are inca o fetita de 5 ani) si sanatoasa tun Si mai cunosc persoane care au nascut la varsta asta fara probleme. Succes

da, dar fiul meu are 15 ani, numai sunt casat, iar tatal nu l doreste. si e greu sa i au o decizie, pt ca a fost total neprogramat, sarcina e mare, am aflat de aproape 2 sapta si nu stiu ce sa fac.

Draga mea,
Totul depinde de tine. Eu am un baiat de 18 ani jumatate din prima casatorie, eu am 37 de ani impliniti anul acesta dupa ce am adus pe lume o fetita superba pe data de 1 martie(martisorul meu).
Decizia este numai a ta.
Parerile sunt impartite.La mine toata lumea se mira ca am mai avut curaj.
Totul tine de tine
Mult succes.

multumesc pt rasp. intradevar ai avut curaj. iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de fiu si de bebica.
as vrea sa te intreb, acum esti casat? ma gandesc la bebe. decizia a fost doar a ta? tatal a dorito? a recunoscuto?
la mine ........ nu va fi!
cris_cristina
Postat pe 4 Octombrie 2011 18:42
De la: rox_sb, la data 2011-10-02 23:25:43eu am 20 de ani, iar surioara mea doar 2 anisori. Mama are 41. Sarcina a fost foarte ok. Surioara mea este o minunatie blonda cu ochisori albastrii, este cea care ne aduce mereu zambetul pe buze, orice ar fi.

multumesc si felicitari mamei tale!
cris_cristina
Postat pe 4 Octombrie 2011 18:43
De la: sabina_maria, la data 2011-10-02 15:31:59Eu cred ca un copil trebuie sa se bucure in egala masura de dragostea si protectia ambilor parinti. Trebuie sa fie un copil dorit...Asa e cel mai bine! Nu putem sa gresim in astfel de cazuri.

imi pare fffffffffffff rau pt piederea suferita. stiu ca e groaznic.
ai dreptate legat de dragostea ce trebuie sa o primeasca copilul.
dar din pacate uneori copii chiar dc sunt iubiti la inceput , mai tarziu tot sunt abandonati. sotul meu si-a dorit un copil mai mult ca mine ... zicea ca l iubeste etc .... iar acum l-a abandonat total, nu l-a vazut de 7 ani, nu i-a trimis absolut nimic.
de aceea cred ca dragostea trebuie si cultivata sa nu dispara. oricum e complicata chestia cu dragostea!
nu vreau sa gresesc, de aceea ma tot gandesc, analizez toate variantele. dar indiferent de decizia mea, chiar dc o sa mai am un bebe, comportamentul tatalui nu e justificat, am stat prea mult impreuna, sa poata spune ca nu vrea acest copil. nu cred ca merit, ca om , asta. de aceea nu mi fac iluzii, si orice decizie o sa iau va fi doar raspunderea mea .
seara frumoasa sa ai!
cris_cristina
Postat pe 4 Octombrie 2011 19:00
buna! eu am aproape 19 ani, iar mama mea a nascut cand avea aproape 39, o fetita de 3,9 kg, fara probleme si sanatoasa. in timpul sarcinii nu au fost probleme, iar acum sunt amandoua sanatoase.
nu ar trebui sa fie o problem nici pt dvs
kudika030840
Postat pe 5 Octombrie 2011 21:52
Buna!am scris un mesaj ,cu mult drag si emotii in acelasi timp! daca esti decisa in a pastra acest pui de om, este o mare bucurie, si iti urez o nastere usoara ,si sa ai parte de tot ce e mai frumos, iar ce e mai frumos¿ decat acest ingeras, care iti va fi alaturi si la bine ,si la greu, sa fii mama e un lucru f. mare esti implinita cu adevarat, ce e drept mai ai un copil deja esti mama ,dar acum vei fi pt. a doua oara , si bucuriile sunt mai mari, eu te felicit, si cand va misca ingerasul pt. prima data, sigur vei fi FERICITA, si implinita, atunci iti vei da seama ca ai realizat cel mai bun lucru!inca odata te felicit si mult curaj, ;cu drag pt. tine,ANY:MULTUMESC!
kudika341065
Postat pe 6 Octombrie 2011 20:16
Hello! Am nascut la 40 de ani! Am o fetita minunata, cuminte, foarte talentata care imi ofera mii de bucurii si cateva nemultumiri, uneori. Am o avut o sarcina usoara...Pot spune ca acea perioada a fost una dintre cele mai frumoase din viata mea. Mi-am dorit foarte mult sa am un copil, o fetita. Dumnezeu m-a ajutat si mi s-a indeplinit visul
Daca esti sanatoasa, ai un ajutor, iti recomand sa pastrezi sarcina, daca iti doresti un copil!!!! Tu trebuie sa decizi! Un copil cere si sacrificii, dar atunci cand auzi cuvantul "mama", uiti de toate greutatile!!!!!!!!
kudika447381
Postat pe 6 Octombrie 2011 20:17
si fica mea cea mare avea 13 ani cand eu am nascut o pe surioara ei eu aveam 38 si acum au 23 respectiv 10 se inteleg super bine desi cea mare este la bucuresti iar pentru noi cea mica este tot universul
kudika020824
Postat pe 7 Octombrie 2011 09:26
De la: kudika020824, la data 2011-10-07 09:26:41si fica mea cea mare avea 13 ani cand eu am nascut o pe surioara ei eu aveam 38 si acum au 23 respectiv 10 se inteleg super bine desi cea mare este la bucuresti iar pentru noi cea mica este tot universul

multumesc pt mesaj, ma bucur ca fetele se inteleg bine, dar cred ca in tine au vazut ce inseamna iubirea, si poate si in tatal lor, pt ca le a fost alaturi.
e frumos sa ai o familie completa si adevarata.
numai bine si sper sa mai vorbim!
cris_cristina
Postat pe 8 Octombrie 2011 17:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
el capricorn eu fecioara 3 De la: georgiana_marius2000 18 Octombrie 2009 11:34
am si eo o intrb;;) 9 De la: kudika081126 10 Decembrie 2009 00:54
eu scorpion el scorpion 7 De la: scorpia_S 27 Aprilie 2009 16:16
cum merge relatia dintre eu leu si el sagetator, eu ascendent in peste, el in rac. 9 De la: taturodica 21 Aprilie 2009 10:34
Barbatul sagetator 38 De la: anamaria6491 9 Octombrie 2010 18:37