Setari Cookie-uri

Oare imi sabotez singura relatia sau chiar nu merge?

Cred ca amandoi va amagiti:el nu o uita pe cealalta, tu nu mai ai incredere.Depinde ce vrei tu de la viata.Daca vrei sa fi cu cineva, al tau, incearca sa ai incredere.Dar el..., atata timp cat isi face timp pentru ea..., nu a uitat-o.Si, in general, cand faci un lucru doar impins de la spate...la un moment dat nu mai faci.
miha_danny
Postat pe 16 Octombrie 2011 16:29
draga mea trezestete la realitate nu te iubeste se foloseste de tine ca de un obiect. cauta unul care sa fie doar cu tine. e cel mai bn asa si iti va fi mai bn nu vei mai avea de suferit
kenb30
Postat pe 16 Octombrie 2011 18:06
Este ciudata reactia lui la despartire. Ciudat de dramatic, parca prea as spune. Nu ne-ai spus motivul despartirii lor?
bea79
Postat pe 16 Octombrie 2011 18:41
hey..nu am prea multa experienta in domeniu dar din ceea ce spui pare k tipul nu a reusit sa isi infranga total sentimentele pt prima iubire(poate si pt k prima dragoste nu se uita niciodata) si totusi incearca sa vada ca se poate trai si fara ea.ceva parerea mea este sa il ignori o vreme si sa vezi cum evolueaza lucrurile..iar daca chiar tine la tine nu va renunta,pwpic
anny_007
Postat pe 16 Octombrie 2011 19:39
Eu nu i-as mai da voie sa se intalneasca cu fosta, i-as spune sincer ca ma deranjeaza. Vezi ce spune si ce face. Poate inca nu e hotarat, poti sa-i dai un timp de gandire in care sa nu va mai vedeti deloc. Asta, tinand cont de faptul ca tu il iubesti. Cand îi dai flit, trebuie sa fii cu constiinta impacata ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta la momentul respectiv.
Si inca ceva... Daca cumva ai inceput sa suferi f mult, e timpul sa iei o decizie ferma pt binele tau. Îti doresc putere si intelepciune.
kudika431101
Postat pe 16 Octombrie 2011 20:08
Dap...........aiurea rau.........EA este constienta de puterea pe care o are asupra lui,nu-l vrea nici pt ea dar nici pt alta,ii place ca EL este oricand disponibil,ca o "venereaza",ii gadila orgoliul de femeie......EL nu o sa o uite niciodata,indiferent de ce relatii va avea in viitor,daca ea ''striga",EL ii va "raspunde"; sunt convinsa ca te iubeste,dar nu cu toata fiinta lui(stai "linistita" ca pe nici o alta femeie nu o va iubi cu toata fiinta lui
klarra
Postat pe 16 Octombrie 2011 22:59
Buna...scuza-ma ca o sa fiu atat de sincera dar sper sa te trezesti din visarea asta.In primul rand trebuia sa te desparti din momentul in care a zis k poate se va impaca cu ea dupa 2-3 ani.De aici rezulta faptul ca nu vede relatia voastra cu ochi buni si cu atat mai putin nu va fi o relatie de durata din moment ce el se gandeste la o impacare peste cativa ani. Referitor la faptul k o ia in brate nu stiu cum de ai putut sa accepti(apreciez sinceritatea lui), nu este ceva normal si nici ceva de acceptat.Si inca o intrebare : cum naiba , voi va petreceti serile impreuna in club??? Tu ai innebunit, el nu o va uita niciodata in stilul asta...iar ma intreb cum de accepti asa ceva.Referitor la mutat impreuna etc etc...mi se pare ceva aiurea(vei suferi ff mult).Tu pentru el poti fi o lianta de care se poate agata ca sa o uite pe ea.Problema este ca el nici nu vrea sa o uite!!!Si ma mai intreb odata: ce vezi tu ca face el pt relatia asta??? Hai ca iti rasp eu ca vad k tu nu stii... UN MARE NIMIC!!!!!! Asa ca trezeste=te si termina relatia asta caci nu este o relatie corecta si nici buna pentru tine.O sa suferi mai mult daca continui asa pentru ca el nu face decat sa isi canalizeze atentia asuprea fostei si este mai mult decat evident ca nu simte nimic pentru tine.Mult succes!!! Sper sa nu te deranjeze ceea ce ti-am scris dar nu am vrut decat sa te ajut.
Untouchable_Girl
Postat pe 17 Octombrie 2011 08:19
Hello draga mea, tu esti o femeie puternica si meriti un barbat puternic, meriti mai mult decat un papa lapte care se tine cu dintii de fusta fostei iubite. Invatati odata sa traiti in prezent !!! ( Asta e pt barbati.)
Have a nice week!!!
monik21
Postat pe 17 Octombrie 2011 10:57
De la: kudika444781, la data 2011-10-03 12:14:45
Temerea mea e ca ... m-a ales cu mintea si nu cu inima.

tare imi e teama ca ai dreptate....
eu atata iti spun: sa vezi ce bine e cu un tip care te pune pe tine pe primul loc, la care ii place de tine si fizic si psihic si chiar esti genul lui, cu care te simti frumoasa si dorita si linistita si nu tre sa cersesti atentie. NICI NU SE COMPARA....
in acum, tu alegi....
DayC
Postat pe 17 Octombrie 2011 18:26
De la: DayC, la data 2011-10-17 18:26:16
De la: kudika444781, la data 2011-10-03 12:14:45
Temerea mea e ca ... m-a ales cu mintea si nu cu inima.

tare imi e teama ca ai dreptate....
eu atata iti spun: sa vezi ce bine e cu un tip care te pune pe tine pe primul loc, la care ii place de tine si fizic si psihic si chiar esti genul lui, cu care te simti frumoasa si dorita si linistita si nu tre sa cersesti atentie. NICI NU SE COMPARA....
acum, tu alegi....
DayC
Postat pe 17 Octombrie 2011 18:26
De la: kudika444781, la data 2011-10-03 12:14:45Am avut un trecut sentimental zbuciumat, cu multe esecuri, o nunta anulata, o logodna rupta, infidelitate. Toate astea m-au afectat mult, incat imi vine greu sa mai am incredere in partener.
Acum am o relatie cu un barbat aparent extraordinar : destept, frumos, bine crecut, cu o cariera in acelasi domeniu ca si mine, multe pasiuni comune si totusi relatia scartaie tare si de multe ori am vrut sa pun punct si sa merg mai departe.
Relatia a debutat cu stangul din cauze singurei lui foste iubiri, o femeie la care nu a renuntat nici la 5 ani de la despartire. Au ramas apropiati, prieteni si colegi de munca cu ocazionale treceri peste granita amicitiei.
Au fost mai multe episoade neplacute legate de aceasta fosta:
- in prima luna l-am intrebat daca crede ca o sa se mai impace cu ea , el a raspuns “poate, peste 2-3 ani”
- mi-a dat-o exemplu de cateva ori
- ea il suna mereu sa vina sa o ia de acasa cand mergeam in club si el mergea de fiecare data, pana in ziua in care eu m-am revoltat
- el mi-a zis ca, desi sunt despartiti, ei obisnuiesc sa iasa doar ei 2, dar n-o s-o mai faca pana nu o sa fiu eu confortabila cu asta
- la 3 luni de relatie a iesit doar cu ea, justificarea fiind ca a iesit tocmai ca sa ii explice cum stau lucrurile, ca vrea sa fie cu mine
- la 9 luni de relatie mi-a zis ca obisnuieste sa o ia in brate, dar ca o face si cu alte fete, nu reprezinta nimic.

Si fata asta nu e singura problema.
Relatia a inaintat greoi, el fiind prins intr-o rutina. Am inceput sa iesim in weekend ziua doar dupa ce i-am reprosat eu ca nu facem asta, am inceput sa dormim impreuna tot la fel cand m-am plans eu. Cam tot ce i-am reprosat a incercat sa schimbe, dar simt ca nu face lucrurile pt ca simte sau isi doreste, ci ca sa nu ma supere.

I-am cunoscut parintii, am stabilit ca la anul ne mutam impreuna. Deci da, face multe pentru relatia asta, dar parca este prea rece si calculat.
Temerea mea e ca n-o s-o uite niciodata, ca, vazand-o zi de zi, la un moment dat se va produce inevitabilul. Ca nu ma iubeste pe mine cu adevarat, ca m-a ales cu mintea si nu cu inima.
Ma deranjeaza lucrurile marunte (gen ca nu-mi spune ca sunt frumoasa, ci dragalasa). Mentionez ca la inceputul relatiei mi-a zis ca fizic nu sunt genul lui de femeie.

In seara in care am implinit un an si-a facut planuri fara mine.
Oare ma iubeste si e doar un alt fel de a manifesta iubirea (mai rece) fata de ce am cunoscut in celelalte relartii? Sau pur si simplu ma amagesc singura si nu ma iubeste (sau cel putin nu cum ar trebui)?

Mentionez un aspect foarte imprtant. Am fost rautacioasa de multe ori in relatia asta (banuiesc ca din cazua ca nu ma simt femeia vietii lui si asta ma revolta) si el a avut rabdare de fiecare data.
[/quo

Cred ca pe undeva tu gresesti foarte mult , tu iti alegi gresit barbatii, duri , reci .Incerci sa fii zana cea buna si sa-i schimbi, dar nimeni nu se schimba din pacate.Mergi probabil pe acelasi tip de relatii imposibile pe care banuiesc ca ai mers si in trecut.Nu-i mai accepta cu tot cu "scheletele din dulap"sau mai bine spus cu foste "reactualizate".Dar schimba-te si tu , nu mai fi atat de permisiva.

Thais13
Postat pe 17 Octombrie 2011 20:28
fraieric-o.....il iubesti si nu poti sau ti-e frica sa recunosti....sau....multe altele.

lasa-l balta...nu-i de tine...
mergi mai departe si nu mai perde timpul
kudika105225
Postat pe 17 Octombrie 2011 22:01
Buna!

Imi pare rau de cate ori vad o persoana de calitate ca da peste un personaj cum este prietenul tau...

Stiu, este foarte nasol sa citesti postarile de aici, pentru ca lumea incearca sa iti deschida ochii, dar pe tine te doare fiecare postare care iti zice sa-l lasi... Trebuie sa faci ceva, nu poti sa continui aceasta relatie asa. Pur si simplu nu meriti sa suferi asa, doar pentru ca ai dat peste un individ prins in liantele fostei relatii.

Esti si tu un suflet de om. Care nu a gresit in viata asta atat incat sa treci prin ceea ce treci. Nu ii esti datoare lui cu nimic, deci nu ai de ce sa accepti chinul prin care treci.

Am stat si eu intr-o relatie 2 ani. 2 ani in care am fost mancata de incertitudini, de nesiguranta, de neincredere. ESTE INGROZITOR. Dupa ce am terminat relatia respectiva, am realizat cat rau imi faceam singura.

Pune-te pe tine pe primul loc, protejeaza-te singura de suferinta. Niciun barbat din lumea asta nu merita atata suferinta din partea ta. (Crede-ma, inteleg prin ce treci si cat de tare doare sa stai sa te gandesti k e cu ea la munca, ca a iesit cu ea la suc, ca a strans-o pe ea in brate in loc sa fie langa tine, sa te stranga pe tine in brate). NU TREBUIE SA ACCEPTI ACEST GEN DE TRATAMENT DIN PARTEA LUI.

Fi puternica, respecta-te. Nu esti nici carpa, nici pres, nici pansament.

Iti sunt alaturi, daca ai nevoie.
Dadutza
Postat pe 20 Octombrie 2011 11:10
Acest barbat nu te iubeste si spui ca ai avut un trecut sentimental zbucimat,oare de ce?Pentru ca acepti tot felul de situati care nu ar trebui in loc sa-ti cauti un suflet care sa te iubeasca asa cum esti tu cu bune si rele.Si apropo de mesajul care ti l-a scris ca "esti cel mai frumos lucru din viata lui"sau cam asa ceva,daca el te considera un lucru ce zici ca te iubeste?EI bine eu zic ca nu si chiar nu trebuie sa mai fii langa o persoana ca el chiar daca iese fosta din peisaj.Nu te-ai intrebat niciodata de ce s-au despartit si totusi se mai vad cica ca amici!Si eu am o poveste de iubire dificila care am postat-o pe form,dar zic ca e dificila datorita situatiei si nu pentru ca eu as avea vreo urma de indoiala in relatia si iubirea noastra.Succes si nu mai pierde timpul intr-o relatie care nu va duce nicaieri si din care nu vei avea decat de suferit si de pierdut.
Radu_Simy28
Postat pe 28 Octombrie 2011 12:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Citate de dragoste superbe de Sorin Cerin 166 De la: Nonaflowermay 18 Februarie 2012 16:59
ajutati-ma!!!nu stiu ce sa fac... 8 De la: kika25 13 Octombrie 2009 19:00
E posibil sa nu pot sa iubesc? 19 De la: Diannnnnnna 10 Septembrie 2009 14:45
http://forever-magick.no-ip.org:8003/listen.pls 10 De la: Musca_Tze_Tze 22 Iunie 2009 23:32
Situatie bizara ! 67 De la: kudika432798 12 Mai 2013 12:11