Setari Cookie-uri

nu inteleg...

De la: kudika463206, la data 2011-10-31 00:41:17Am avut mai multi prieteni dar am iubit doar de doua ori. M-am despartit de al doilea prieten pe care l-am iubit pentru ca m-a dezamagit .Sunt singura de cateva luni. Am crezut ca o sa sufar mult, dar nu a fost asa. Dupa o saptamana am inceput sa-mi ocup timpul si am ajuns imuna la orice sentiment. Dar nu eram fericita, parca eram un robot. Ieri m-am intalnit cu niste prieteni si mi-am amintit de perioada din liceu si implicit de prima iubire. Nu vreau sa ma impac cu primul si nu inteleg aceasta nostalgie. Imi doresc sa am din nou sentimente, mintea mea refuza sa se gandeasca la al doilea iubit. Daca la inceput am fost vesela amintindu-mi momentele frumoase cu primul, acum, culmea, am inceput sa sufar pentru ceva care s-a dus de multi ani. Retraiesc tot ce am simtit in liceu, cu bune si rele. Mentionez ca atunci cand eram cu al doilea nu ma gandeam deloc la primul. Vreau sa-i las pe amandoi in urma, dar pana acum nu am avut ocazia sa intalnesc pe altcineva.

Cum ai vrea sa mai ai sentimente cand tu te hranesti cu amintiri din trecut?Trebuie sa intelegi ca oamenii vin si pleaca din viata noastra si sa-i lasi sa-si ia zborul,in caz contrar nu faci decat sa te chinui singura.
Barbie30_
Postat pe 5 Noiembrie 2011 07:24
@Barbie - persoanele care se hranesc cu amintiri nu vor intelege niciodata ca ei fac asta, este un lucru vital pentru ei a-si hrani sentimentele, mai ales atunci cand sunt singuri.
faith742011
Postat pe 5 Noiembrie 2011 15:23
De la: kudika463206, la data 2011-10-31 00:41:17Am avut mai multi prieteni dar am iubit doar de doua ori. M-am despartit de al doilea prieten pe care l-am iubit pentru ca m-a dezamagit .Sunt singura de cateva luni. Am crezut ca o sa sufar mult, dar nu a fost asa. Dupa o saptamana am inceput sa-mi ocup timpul si am ajuns imuna la orice sentiment. Dar nu eram fericita, parca eram un robot. Ieri m-am intalnit cu niste prieteni si mi-am amintit de perioada din liceu si implicit de prima iubire. Nu vreau sa ma impac cu primul si nu inteleg aceasta nostalgie. Imi doresc sa am din nou sentimente, mintea mea refuza sa se gandeasca la al doilea iubit. Daca la inceput am fost vesela amintindu-mi momentele frumoase cu primul, acum, culmea, am inceput sa sufar pentru ceva care s-a dus de multi ani. Retraiesc tot ce am simtit in liceu, cu bune si rele. Mentionez ca atunci cand eram cu al doilea nu ma gandeam deloc la primul. Vreau sa-i las pe amandoi in urma, dar pana acum nu am avut ocazia sa intalnesc pe altcineva.

Foarte multi isi pun problema asta: daca mai are rost sa retraiesti astfel de sentimente, cu riscul de asuferi din nou.
In cazul tau, se pare ca te-a ajuns singuratatea din urma.Asta e explicatia a ceea ce simti acum.
In momentul depinde multe de tine ce vei face, daca te vei mai risca inca o data sau nu, dar cu certitudine sentimentele respective vor tot reveni si te vor tot bantui ca niste fantome ale trecutului.
Sfatul meu este sa mai incerci, dar cu ceva mai mare grija initiala.
Max2
Postat pe 17 Noiembrie 2011 13:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutor:( 27 De la: anageo25 5 August 2011 08:09
mai are vreun sens? 12 De la: kudika_5885 20 Mai 2012 15:24
Despãrțire 3 De la: kudika_1016079 20 Iulie 2016 09:38
Dragostea ce te inalta vs Dragostea ce te afunda 2 De la: anastasia_m 10 Aprilie 2010 11:03
O poveste cu despartiri si impacari repetate 10 De la: 18 Aprilie 2013 10:46