Setari Cookie-uri

Castiga un ondulator sau o placa marca Remington!

Depinde de tinuta si locul in care ma aflu...Eu le sustin pe amandoua.Cu ambele poti arata la fel de bine daca stii sa faci alegerea potrivita.o zi buna tuturor!
RAZZATEO
Postat pe 15 Noiembrie 2011 09:23
DE MICA AM AVUT PARUL LUNG SI ONDULAT AM FOST ANUL TRECUT LA UN SALON SI MI L-A INDREPTAT CU PLACA ,NU MI-A PLCUT DELOC DAR CA SA N-O SUPAR PT MUNCA DEPUSA PE COAFEZA AM ZAMBIT AMABIL.
IMI PLACE PARUL MAI ZBURLIT CA SA ZIC ASA DECIT CEL DREPT SI TUNS SCUR E FRUMOS DAR ONDULEURILE TE FACE PARCA MAI FEMININA...ITI DA MAI MULTA INCREDERE IN TINE...SI CHIAR DACA AM 44 DE ANI SI M-AM CASATORIT PT PRIMA OARA DE CURIND AM AVUT PARUL LUNG SI AM SA-L MAI PORT ASA ... CIT SE VA MAI PUTEA...
kudika027543
Postat pe 15 Noiembrie 2011 09:51
Eu sustin parul drept!
vasannya
Postat pe 15 Noiembrie 2011 10:48
imi plac si buclele dar si parul drept in functie de starea pe care o am!
ancutzica_ani
Postat pe 15 Noiembrie 2011 11:13
sustin buclele......intotdeauna mi-au placut
anca_33
Postat pe 15 Noiembrie 2011 11:18
OK SI EU SUNT PENTRU BUCLE DAR ....ASI VREA SA VAD CUM IMI STA SI CU PARUL DREPT.
calinca
Postat pe 15 Noiembrie 2011 12:24
hmm..hai sa vorbim despre parul drept..acesta da o nota de eleganta si de maturitate si mereu te scoate din belele cand vrei sa mergi la o intalnire.nu e deloc greu sa bagi in priza placa..dai de 2-3 ori prin par si gata,esti pregatita sa dai pe spate persoana respectiva.
Am vorbit despre par drept..dar cum ramane si cu buclele? ele dau impresia de zapaceala si iti poate scadea cativa ani de maturitate. buclele intineresc deoarece dau senzatia de fatza mai plina si mai tinereasca pe cand placa maturizeaza.
toate femeile doresc sa aiba cate putin din fiecare dar nu toate au suportul financiar incat sa isi permita asa ceva. deci, in concluzie sunt de parere ca amandoua lucrurile sunt perfecte ptr o femeie.
Dar eu sunt adepta placii deoarece m'am saturat de suvitele rebele care le am..si doarece eu sunt adepta elegantului.
DeDe90
Postat pe 15 Noiembrie 2011 12:26
BUCLE , BUCLE SI IAR BUCLE....SUNT FRUMOASE, ITI DAU O NOTA DE DELICATETE, FINETE , SPIRIT VINTAGE, AMINTIRI BACOVIENE, SENTIMENTE "INDRAZNETE"....S.A...
sandita
Postat pe 15 Noiembrie 2011 12:48
sustin PLACA DE INDREPTAT PARUL!!!!:X:X
Blondinette
Postat pe 15 Noiembrie 2011 12:54
parerea mea...buclele dau un aer mai sexii....
simot
Postat pe 15 Noiembrie 2011 13:39
Poti fi sexy atat cu bucle cat si cu parul drept
De obicei cine are parul ondulat vrea drept si invers, asa ca... acum au aceasta ocazie
kudika057022
Postat pe 15 Noiembrie 2011 13:55
foarte greu sa ma decid in functie de timpul pe care il am la dispozitie si de starea mea
papusik_pitik
Postat pe 15 Noiembrie 2011 14:30
Eu sustin sus si tare varianta cu buclele.Sunt cele mai potrivite pentru femei,denota gingasie si naturalete.Pur si simplu este "imbracamintea" cea mai frumoasa a unei femei.
Flori1627
Postat pe 15 Noiembrie 2011 15:04
Amandoua aranjamentele sunt la fel de preferate, iar daca ai acasa toate cele necesare pentru aranjarea parului, totul depinde de timp si dispozitia psihica. Cateodata mai simti nevoia de o schimbare, nu ca o schimbare in coafura ar modifica o anumita stare de lucruri nu prea fericita, dar de multe ori iti da o stare de bine, iti recapeti energia, iesi din monotonia zilnica. Nu o fac pentru cei din jur, o fac pentru mine si daca eu ma simt bine asa cum sunt, am mai multa incredere in mine si in ceea ce fac, sunt mai optimista. Este bun si un aparat de tuns sa ai in casa si ii propui si sotului o tunsoare ( in functie de psihicul tau, nu al lui ). Daca refuza, inseamna ca a cam calcat stramb, ii este frica sa nu ii faci o tunsoare corespunzatoare; daca este de acord, totul e OK( eu imi tund cu placere sotul si mai economisesc si bani).
kudika371459
Postat pe 15 Noiembrie 2011 15:44
Prefer parul drept....asa ca placa e suprema!!Chiar daca am parul drept,,,,tot pentru placa as opta!!!!!!
tensy1987
Postat pe 15 Noiembrie 2011 16:11
Sunt o sustinatoare a parului drept pentru ca poti incerca absolut orice tunsoare si ai avantajul ca se pot vedea si detaliile tunsorii alese spre deosebire de bucle. In plus parul drept, fin, si matasos este ffff senzual si feminin in opinia mea.
nirvanus2000
Postat pe 15 Noiembrie 2011 16:31
CATEGORIC BUCLE! CEL PUTIN ASTA SUSTIN ACUM DUPA MULT TIMP SI AMBITIE SI MAI MULTA PTR CA ULTIMII ANII AM AVUT PAR SCURT IAR ACUM IN ULTIMUL AN L-AM LASAT SA CREASCA DOAR PTR BUCLE TOTDEAUNA CAND VEDEAM O FEMEIE CU PAR LUNG SI ONDULAT IMI PLACEA F MULT ..DOREAM SA AM SI EU.DOAR CA ATUNCI CAND AJUNGEA LA LUNGIMEA CRITICA SI NU PREA STATEA NICICUM IL.TAIAM
DAR IN SFARSIT AM REUSIT! ACUM CHIAR MA BUCUR DE EL SI A MERITAT SA AM RABDARE.
kudika424447
Postat pe 15 Noiembrie 2011 18:23
Sustin varianta buclelor, avand parul drept e mai aranjat si sexi cu bucle...
kudika467922
Postat pe 15 Noiembrie 2011 19:06
Parul lung cu bucle care cad unduios pe umeri, pe spate, este extrem de feminin si indeamna la visare. Buclele stralucitoare a caror greutate le face sa joace sustin tineretea, un suflet care vibreaza. Sigur ca si parul lung, sanatos este atractiv cu conditia ca, in ambele situatii, sa fie curat si sa dea impresia de natural.
Ana_Camelia_1
Postat pe 15 Noiembrie 2011 20:20
M-am tuns, asa ca folosesc undulatorul mai mult pentru volum. ul indreptat cu placa dar mie imi vin mai bine buclele usor rebele.
joi
Postat pe 15 Noiembrie 2011 20:25
daca esti cheala la ce-ti mai foloseste ondulatorul? sa-ti faci freza? sa-ti incalzesti perciunii ?
GODZILA
Postat pe 15 Noiembrie 2011 20:33
De la: GODZILA, la data 2011-11-15 20:33:31daca esti cheala la ce-ti mai foloseste ondulatorul? sa-ti faci freza? sa-ti incalzesti perciunii ?

Nu-s cheala mai. Am coama deasa dar nu mai am parul lung, l-am scurat in vara.
joi
Postat pe 15 Noiembrie 2011 20:53
De la: GODZILA, la data 2011-11-15 20:33:31daca esti cheala la ce-ti mai foloseste ondulatorul? sa-ti faci freza? sa-ti incalzesti perciunii ?

... joanitto ... nu prea intelegi tu mare lucru dar un lucru iti pot garanta ... nu trebuie sa ti-l bagi, si pe asta ... in coor ...
marco918
Postat pe 15 Noiembrie 2011 20:58
De la: joi, la data 2011-11-15 20:53:46

Nu-s cheala mai. Am coama deasa dar nu mai am parul lung, l-am scurat in vara.

... scurat e cel mai bine ...
marco918
Postat pe 15 Noiembrie 2011 20:58
Decât sã te lamentezi pentru faptul cã mama naturã te-a înzestat cu pãr drept, mai bine alege-þi o frezã/coafurã pe care una cu pãr ondulat nu ºi-ar putea-o permite vreodatã...Aºa suntem noi,ne plângem pentru ce avem, în loc sã vedem ceea ce putem face deosebit, cu ce avem!
movica
Postat pe 16 Noiembrie 2011 07:19
Aiurea!Eu am pãr ondulat natural ºi nu aº zice cã dupã purtatul unei cãciuli sunt tocmai fericitã! Cred cã cei cu pãrul întins nu au aceeaºi problemã!
movica
Postat pe 16 Noiembrie 2011 07:23
La bucle se pricepe toatã lumea fãrã a ºti cã existã niºte standarde.Þi-ai "umflat" pãrul ºi gata...te simþi mai sexi...Dar priveºte un cap cu pãr lung, întins, strãlucitor, care cade ca o cortinã pe spatele purtãtoarei... ªtiu cã nu multe îºi pot permite aºa ceva...Deci o coafurã simplã, întinsã nu e tocmai banalã!!!Iese în evidenþã oricând.În simplitate ºi modestie stã adevãrata valoare...Pãrul ondulat este banal tocmai prin frecvenþa cu care îl întâlneºti!Dar, dacã faptul cã ai pãr ondulat îþi conferã o stare de bine...,e OK, dar de aici ºi pânã sã desfiinþezi pãrul "lins" e un drum lung ºi plin de necunoscute!!!
movica
Postat pe 16 Noiembrie 2011 07:46
Sustin buclele,ofera un plus de feminitate,eleganta si romantism.
kudika417138
Postat pe 16 Noiembrie 2011 08:02
TININD CONT CA AM PARUL LINS, PREFER BUCLELE
kudika434174
Postat pe 16 Noiembrie 2011 09:19
Buna ziua, in primul rand!
Eu prefer parul intins si il prefer pentru ca am parul ondulat cu ffff mult volum. Niciodata nu il pot tine desprins...decat daca il intind. Astfel, sustin parul intins!
andreea_zyggy
Postat pe 16 Noiembrie 2011 10:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs: Incaltamintea preferata! 1874 De la: concursKudika 25 August 2009 17:54
Castiga ondulatorul Curl Secret de la BaByliss, pentru cele mai spectaculoase bucle! 444 De la: concursKudika 25 Februarie 2016 23:34
Concurs: Castiga 5 consultatii astrologice personalizate 471 De la: concursKudika 8 Decembrie 2010 17:45
Castiga bijuterii Brio Crystal made with Swarovski®elements! 197 De la: concursKudika 21 Aprilie 2012 22:30
Castiga unul dintre cele 3 premii oferite de ArtaCeaiului.ro: ceainice si ceaiuri delicioase, perfecte in zilele reci de iarna! 362 De la: concursKudika 9 Ianuarie 2016 00:26