Setari Cookie-uri

Castiga un ondulator sau o placa marca Remington!

Sustin buclele deoarece imbraca frumos forma fetei, sunt mai feminine iar pe un par lung dau o nota de eleganta si superioritate.Inca de pe vremuri buclele erau adorate de femei ,erau un atu de a face cuceriri .Consider ca pentru o femeie parul este cel mai important de aceea trebuie sa-i acordam o atentie deosebita.
atiana
Postat pe 9 Noiembrie 2011 23:17
Imi plac ambele si le aleg in functie de starea mea sufleteasca de moment, de tinuta si de locul unde merg, ba chiar si in functie de bijuteriile pe care le iau.
veronicadrobota
Postat pe 10 Noiembrie 2011 00:29
SUSTIN BUCLELE.
Le poti coafa in multe feluri ,astfel iti poti schimba look-ul in fiecare zi.
oanadicu
Postat pe 10 Noiembrie 2011 06:01
Sustin buclele, ofera un plus de eleganta si romantism
kudika417138
Postat pe 10 Noiembrie 2011 07:55
Sustin buclele pt k am parul drept:) buclele confera chipului o aura copilareasca, romantica si eleganta;)
preciousa
Postat pe 10 Noiembrie 2011 09:17
Sustin buclele lejere, tineresti intrucat iti dau un aer copilaresc, cu ajutorul lor te faci remarcata usor si te simti frumoasa!!!
vikad
Postat pe 10 Noiembrie 2011 09:40
Buna dimineata. Eu consider ca o femeie, cu bucle, reprezinta intr-adevar un ideal de feminitate, atat in viziunea femeilor cat si a barbatilor. De aceea, de fiecare data cand merg la coafor cer bucle. Eu nu sunt foarte indemanatica, dar am noroc cu prietena mea cea mai buna care ma ajuta sa imi port parul bucle, de aceea ondulatorul ar fi un cadou pentru ea, in semn de multumire pentru ajutorul dat Bineinteles, votez pentru bucle. V-am pupat!
RamonaVeronica
Postat pe 10 Noiembrie 2011 10:46
De la: concursKudika, la data 2011-11-02 16:56:13Kudika si Remington te invita la concurs!

Sustine-ti pozitia in "Razboiul buclelor: Bucle versus par drept" si ai ocazia sa castigi, la alegere, un Ondulator Remington CI95 sau o Placa de par Remington S1005.Orice ai alege, primesti automat, in plus, Mini-uscatorul de par DT1400!

Concursul se desfasoara in perioada 02-16 noiembrie 2011 iar castigatorul va fi anuntat in data de 18 noiembrie 2011.

Mai multe informatii despre produsele Remington gasesti pe http://www.remington-style.ro.

Mult succes!!!!
kudika441269
Postat pe 10 Noiembrie 2011 12:37

O femeie cu bucle emana feminitate,gingasie si preocupare de sine.De aceea votez cu tot sufletul pentru bucle.
kudika441269
Postat pe 10 Noiembrie 2011 12:41
Sustin parul drept pentru ca am parul negru si ii da o stralucire aparte, nu se mai incurca asa de repede si sta frumos prins in ponytail.
simonaz
Postat pe 10 Noiembrie 2011 16:10
BUCLELE garantat....intotdeauna iese in evidenta prima oara o fata cu parul ondulat/cret fata de una cu parul drept...nu zic ca este mai frumoasa sau nu, doar ca da un aer mai special, emana eleganta si valoare.
otiusca
Postat pe 10 Noiembrie 2011 16:26
Suston buclele, deoarece sunt ,mai feminine.
shazada
Postat pe 10 Noiembrie 2011 16:55
Sustin PARUL DREPT!!!!
Blondinette
Postat pe 10 Noiembrie 2011 17:52
Eu sustin buclele deoarece dupa parerea mea, pun in evidenta feminitatea si eleganta unei femei. :) Si parul intins este frumos, exprima mai multa naturalete, dar in primul rand buclele.
adela_s
Postat pe 10 Noiembrie 2011 18:13

sunt pentru parul drept
kudika444772
Postat pe 10 Noiembrie 2011 18:51
Buclele romantice si stralucitoare au atras intotdeauna atentia si au ramas visul oricarei femei cu parul drept. Eu am parul drept si imi place parul ondulat in primul rand pentru ca incadreaza chipul si estompeaza trasaturile prea puternice, iar in al doilea rand pentru ca ofera iluzia de volum parului fin.Desi imi plac tipurile acestea de coafuri, recunosc: in afara filmelor hollywoodiene am vazut prea putine bucle cu adevarat frumoase si ingrijite.
irinabaciu
Postat pe 10 Noiembrie 2011 19:34
Traiasca Buclele!Ele sunt cea mai sigura si simpla cale de a ne evidentia feminitatea.Ele ne fac sa parem dulci,dar in acelasi timp sexy,naturale,dar in acealsi timp sofisticate.Buclele sunt, cu siguranta, alegerea mea atunci cand vreau sa ma fac remarcata si cand vreau sa ma simt femeie.
missDelight
Postat pe 10 Noiembrie 2011 20:13
Eu sustin buclele deoarece ne fac sa parem mai dulci, mai copile in timp ce parul drept ne da un aer de maturitate dar si de eleganta. Buclele au fost si vor ramane mereu la moda. Deci pro-bucle
NebOonika
Postat pe 10 Noiembrie 2011 20:17
SUSTIN MINUNATELE BUCLE. BUCLELE, mereu elegante, romantice, care dau un aer jucaus oricarei femei, ofera un volum natural si un par frumos, care mereu va atrage atentia unui barbat .
kudika228716
Postat pe 10 Noiembrie 2011 23:09
Sustin buclele. Pentru ca nu le am. :( Si sunt foarte simpatice.
gaiseanu_raluca_1
Postat pe 11 Noiembrie 2011 00:14
sustin parul drept deoarece arata aranjat si ordonat,se vede mai bine linia tunsorii,poti sa-l tapezi pentru a crea un usor volum,placa de intins parul este usor de folosit,nu dureaza mult,din punctul meu de vedere este mult mai practica decat un ondulator .
kudika085334
Postat pe 11 Noiembrie 2011 00:30
Sustin parul drept pt ca eu am parul deja ondulat de la mama natura si stiu cum este sa te chinui mereu sa ti-l indrepti...si imediat dacaa este umiditate sa o ia razna:))) asa se intampla mereu,cand ai parul drept il vrei ondulat si invers!pt mine sa il indrept aproape mereu este un intreg tabiet,deci :D :*:*:*
Roxana00
Postat pe 11 Noiembrie 2011 01:36
Sustin buclele, ofera un plus de eleganta si romantism.
kudika417138
Postat pe 11 Noiembrie 2011 07:21
Eu sunt pentru bucle, pentru ca pot fii purtate si la servici si scoala si tot odata sunt si elegante si iti indulcesc mult trasaturile. si in plus barbatilor le place mai mult parul cret.
ioana_andreea_20
Postat pe 11 Noiembrie 2011 10:18
EU am parul lung. Mereu l-am admirat pe al verisoarei mele care de mica a avut parul pana la fund. Acum are 2 copii si are parul pana la genunchi. Eu am 25 de ani. De mica am avut parul cu tendinta de ondulare. In ultimii 3 anii, am avut mai multe problele in familie, parintii de ingrijit, inmaormantarea tatalui, divortul meu, etc.....
Grijile, lipsa odihnei, dar si serviciul de 11 ore pe zi si drumul dus intors de 3 ore, mi-a transformat parul intr-o bestie umflata, fara onduleuri, cu fir subtire si casant. Sunt o mare admiratoate a parului cret, ondulat sau bucle. Pledez pentru bucle.
ghyery_s_2006
Postat pe 11 Noiembrie 2011 10:54
Nu pledez pentru nici una dintre variante, deoarece totul depinde foarte mult de tipul parului, cat si de ocazia pentru care il aranjezi. Totdeauna o femeie cu parul cret va dori sa-l aiba drept si invers. Consider ca depinde foarte mult de forma fetei, pentru ca mie nu-mi sta bine cu parul cret...imi face capul cat galeata :)) de asemenea un fir subtire la un par rar nu arata bine intins deoarece arata ca si cand ar fi aproape de chelie.
Legat de ocazie, mi se par exagerate femeile care merg la birou cu ditamai buclele :( Nu zic nu unor bucle lejere, onduleuri slabe. Si inca o chestie pe care am observat-o de-a lungul timpului...tot mai multe fete tinere isi fac coc cu bucle "sarmale" la orice ocazie speciala, iar in opinia mea asta le imbatraneste foarte mult. Pentru ca, sa fim seriosi, putine coafeze stiu intradevar sa potriveasca coafura cu forma fetei. Majoritatea fac freza tipar...toate cocurile cu bucle arata la fel...toate tunsorile de asemenea.
Concluzia mea este ca atat buclele cat si parul intins sunt la fel de frumoase si utile, atata timp cat sunt purtate la ocazia potrivita de persoana potrivita ;)
rebleanandra
Postat pe 11 Noiembrie 2011 11:33
ar trebui sa sustin parul drept ca asa e parul meu, dar buclele sunt usor de facut, usor de aranjat, ce nu este aranjat, asa tre' sa fie...asa ca traiasca buclele!
nikko71
Postat pe 11 Noiembrie 2011 11:51
bucle - mai greu de intretinut dar mai frumos!
predatorjohn
Postat pe 11 Noiembrie 2011 15:02
cu siguranta BUCLE! de mica imi doresc sa am parul ondulat si as face orice sa il am in fiecare zi asa. deci pro bucle
alomi10
Postat pe 11 Noiembrie 2011 15:30
Susțin p�rul drept !! De ce ? Pentru c� este ușor și practic de �ntreținut, nu �ți d� b�t�i de cap și te simți sigur� pe tine .
NicoleHateg
Postat pe 11 Noiembrie 2011 17:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Herbalife - 10-16 decembrie 172 De la: concursKudika 17 Decembrie 2012 14:37
Spune-i ''Esti Extraordinara'' si poti castiga o bijuterie si un kit cu iaurturi Activia 148 De la: concursKudika 13 Iunie 2015 17:14
Concurs Silan 414 De la: concursKudika 6 Mai 2009 18:31
Castiga inovatia de la NIVEA: PRIMUL Lapte de Corp care se poate folosi in timpul dusului! 226 De la: gandreia2000 1 August 2013 08:31
Un moment unic, un dulce inimos! 94 De la: concursKudika 15 Octombrie 2014 13:32