Mai multe
|
Intotdeauna voi prefera parul drept in detrimentul buclelor...Buclele sunt intradevar feminine, insa nu avantajeaza orice forma a fetei. De exemplu, eu am o forma a fetei rotunda, si daca nu aleg bucle foarte lejere si acelea realizate la un salon de coafura, nu arat bine. Am norocul ca totusi am parul lung si nu pana la nivelul barbiei, pentru ca atunci chiar as arata groaznic cu bucle. Plus ca am un fir gros, volum si chiar nu mai am nevoie de onduleuri Prefer parul drept, prefer placa de intins( stiu ca deterioreaza, dar folosesc spray pentru protectie) si astfel obtin un look ingrijit, elegant si de ce nu, foarte feminin. De exemplu, anul acesta se poarta coada de cal eleganta, si apelez la genul acesta de coafura la orice eveniment. Plus ca prietenii mi-au spus ca arat mult mai bine cu parul intins, decat bucle si onduleuri. Totul se rezuma la forma fetei, la ce te avanteaza si la ceea ce isi doreste fiecare femeie in parte. Sustin parul drept cu toata taria! |
||
|
Bl0ndy Postat pe 16 Noiembrie 2011 10:51 |
||
|---|---|---|
| Cu toate ca am parul drept sustin buclele deoarece iti ofera un plus de volum. | ||
|
silvy27 Postat pe 16 Noiembrie 2011 10:51 |
||
| Sustin parul drept , care din punctul meu de vedere este mult mai elegant si stilat de aceea placa este ideala. | ||
|
|
||
|
alia13 Postat pe 16 Noiembrie 2011 13:23 |
||
| Sustin parul drept se aranjaza foarte usor si se poate coafa foarte usor . | ||
|
kyty9 Postat pe 16 Noiembrie 2011 14:18 |
||
Sustin parul drept pentru ca este usor de intretinut. Consider ca parul drept este mai sexy si provocator. Eu nu as rezista fara placa de par ...
|
||
|
alecsutza2109 Postat pe 16 Noiembrie 2011 15:24 |
||
| Sunt posesoarea unui par lung, drept si in acest caz nu pot spune decat ca buclele romantice si seducatoare imi atrag mereu atentia, fiind in topul preferintelor mele. De ce bucle? Pentru ca incadreaza chipul si estompeaza trasaturile prea puternice si pentru ca ofera iluzia de volum. De altfel, consider ca atat obtinerea, cat si pastrarea buclelor este o arta. Rezultatul final cucereste toate privirile! Sa nu uitam ca buclele pot fi un accesoriu de invidiat pentru o tinuta reusita! | ||
|
andra_alexandra Postat pe 16 Noiembrie 2011 17:01 |
||
Sustin PARUL DREPT!!!
|
||
|
Blondinette Postat pe 16 Noiembrie 2011 17:41 |
||
| Chiar daca sunt greu de intretinut si uneori nu stau asa cum vreau eu,sustin buclele in defavoarea parului intins,pentru plusul de senzualitate pe care il ofera! | ||
|
buburuza33 Postat pe 16 Noiembrie 2011 18:22 |
||
| Eu sustin buclele .Buclele ne fac mult mai dragalase. | ||
|
kudika325949 Postat pe 16 Noiembrie 2011 18:23 |
||
| Intotdeauna am fost remarcata in momentul in care aveam parul facut bucle;in concluzie sunt o sustinatoare a buclelor.Intr-adevar necesita o anumita indemanare in a ti face buclele dar daca ai putina indemanare si o ustensila care sa te ajute rezultatul cu siguranta va fi apreciat.In acelasi timp buclele dau tot timpul o nota aparte si un plus de rafinament si eleganta! | ||
|
lolly_iela_yahoo_com Postat pe 16 Noiembrie 2011 19:12 |
||
| Sustin Buclele si imi pare foarte rau ca mi-am terorizat parul cu placa acum ceva timp si totusi sper sa imi capat parul de alta data : bucle care schimba complet tinuta unei persoane :) | ||
|
yo_maryna89 Postat pe 16 Noiembrie 2011 19:43 |
||
da place buclele :sml -happy0141:
|
||
|
kudika434361 Postat pe 16 Noiembrie 2011 20:06 |
||
| Susutin BUCLELE - Bucle inocente, naturale, lejere si pline de viata .... oricand ....oriunde .... in orice moment! | ||
|
oana_af Postat pe 16 Noiembrie 2011 20:35 |
||
| Susutin buclele, care intotdeauna au fost si sunt la moda, oferind un plus de eleganta si naturalete. | ||
|
oana_af Postat pe 16 Noiembrie 2011 20:37 |
||
|
nu spun ca trend-ul parului intiiiins de ileana cosanzeana nu ma prinde sau nu e in ton.dar am verificat opinia exponentilor sexului tare. si au spus TOOOOTI ca buclele sunt mult mai feminine, mai atragatoare, denota personalitate, culoare, vivacitate! ma simt mandra ca am parul ondulat :D e clar un atu. si nu trebuie sa stai tooooata ziua cu placa pe el :) buclele sunt mult mai naturale si mai firesti :D |
||
|
AndraMadalina Postat pe 16 Noiembrie 2011 21:56 |
||
Eu sunt pentru bucle:)fie ca sunt aranjate mai sofisticat sau pur si simplu naturale,ele ofera femeii o naivitate aparte,facand-o sa arate angelic.Multe fete s-au saturat de parul drept,de multe ori fara forma.Buclele nu sunt intalnite pe toate drumurile si pot fi purtate in multe feluri,facute chiar cu place ce in mod normal este destinata intinderii parului
|
||
|
ChristinaFCD Postat pe 16 Noiembrie 2011 21:59 |
||
| Si castigatoare cand o aflam???? | ||
|
bika82 Postat pe 18 Noiembrie 2011 13:33 |
||
De la: concursKudika, la data 2011-11-02 16:56:13Kudika si Remington te invita la concurs! Astazi, vineri este 18 noiembrie 2011, se stie cine este castigatorul acestui concurs??? Se va mai desemna astazi o persoana?? Eu am intrat si pe site-ul celor de la Remington,dar nu am gasit informatii! |
||
|
ErikaStefania Postat pe 18 Noiembrie 2011 17:28 |
||
|
..mda am castigat si eu pe site-ul kudiKa la unul dintre concursurile Pantene... In data de 19 octombrie am primit mail si un sms, prin care am fost felicitata pentru castigarea unui premiu.... si premiul nu a ajuns nici in ziua de azi la mine..... ...nu eu ar fi trebuit sa-i caut sa-mi ridic premiul, dar totusi am facut-o, avand in vedere ca nimeni na dat nici un semn de viata....(Raspunsul dansilor a fost de fiecare data acelasi: "O SA FITI CONTACTATA IMEDIAT DE UN AGENT AL NOSTRU SI VETI PRIMI PREMIUL" ... Foarte serioasa Kudica asta
|
||
|
kudika390056 Postat pe 18 Noiembrie 2011 18:33 |
||
| sustin buclele - | ||
|
claudia_mami Postat pe 19 Noiembrie 2011 16:24 |
||
|
Sustin buclele! Buclele incadreaza chipul si estompeaza trasaturile prea puternice si in plus dau volum parului. |
||
|
kudika068746 Postat pe 20 Noiembrie 2011 06:52 |
||
| Va sugerez sa va cumparati ondulatoare si placi Remington, concursul s-a incheiat pe 16 noiembrie :) | ||
|
Ionyssa Postat pe 20 Noiembrie 2011 18:29 |
||
|
Concursul s-a incheiat! Felicitari lui:MagdaRadu Castigoarea va fi contactata pe e-mail pentru a-i fi oferite mai multe detalii referitoare la intrarea in posesie a premiului. Multumim pentru participare! |
||
|
concursKudika Postat pe 21 Noiembrie 2011 11:19 |
||
placa Remington iti face un par derept fara cuvinte ..
|
||
|
florans_fofo79 Postat pe 21 Noiembrie 2011 16:56 |
||
| E clar...nu mai particip never. | ||
|
Bl0ndy Postat pe 21 Noiembrie 2011 17:57 |
||
Multumesc muuuuuult pentru premiu chiar nu ma asteptam.Maine trebuie sa-mi soseasca premiul....normal ca am ales ondulatorul va anunt dupa ce-l primesc, eu nu cred ca nu se primesc premiile dar ma rog....
|
||
|
MagdaRadu Postat pe 22 Noiembrie 2011 11:52 |
||
De la: MagdaRadu, la data 2011-11-22 11:52:26Multumesc muuuuuult pentru premiu chiar nu ma asteptam.Maine trebuie sa-mi soseasca premiul....normal ca am ales ondulatorul Felicitari!!!!! Si eu tot ondulatorul l-as fi ales
|
||
|
ErikaStefania Postat pe 22 Noiembrie 2011 16:13 |
||
pai si cu placa de indreptat parul cum ramane??????
|
||
|
Blondinette Postat pe 22 Noiembrie 2011 21:49 |
||
Mi-am primit si eu premiul pana la urma..
|
||
|
kudika390056 Postat pe 23 Noiembrie 2011 22:11 |
||
| imi plac buclele,dar eu nu am avut o sansa sa am parul cret,sau ondulat,si de aceea trebuie sa m i-i aranjez tot timpul,noroc ca am un par care tine mai mult timp aranjat.Mi-as dori sa cistig acest premiu. | ||
|
liuka29 Postat pe 24 Noiembrie 2011 12:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CONCURS ELSEVE TOTAL REPAIR | 3745 | De la: concursKudika 10 Decembrie 2009 12:50 |
| Castiga cel mai cerut program de ingrijire a tenului pe perioada verii - COOL SUMMER BREEZE! | 178 | De la: concursKudika 10 August 2012 15:30 |
| Castiga una din cele 4 fotocarti oferite de CEWE! | 124 | De la: alfredodecurtofreco 7 Decembrie 2010 16:37 |
|
|
||
| Concurs: Castiga noul roman de Isabel Allende! | 136 | De la: anamaria_corina 9 Martie 2012 12:40 |
| Concurs: Clara Sheller sau Erica Strange? | 467 | De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.