Mai multe
|
||
|
kudika468187_vasile Postat pe 13 Noiembrie 2011 06:23 |
||
|---|---|---|
|
Cine n-a remarcat podoaba capilar� a Mariei Dragomiroiu?Cine n-a admirat-o pentru buclele ei pe micu�a Shirley Temple sau pe temperamentala Shakira?Imagina�i-le cu o alfel de frez�.Rezultatul ar fi devastator! Cred c�, de ziua onomasticii mele,19 noiembrie, am s� fac colegelor mele o surpriz� de" luc",ca s� probez cele spuse mai sus.Personal, nu m� pot imagina cu frez�"lins�", am un onduleu nativ, care doar la sp�lare necesit� o aten�ie oarecare.At�t de dificil ar fi, pentru mine, s� judec cine e mai presus buclistele sau linsele...Care frez� necesit� preocup�ri mai abitire, z�u simt c� toate, dac� vrei s� ai un cap aranjat �i ai con�tientizat ce-�i st� bine! Deci pe 19 �mi �ntind p�rul... |
||
|
movica Postat pe 13 Noiembrie 2011 06:28 |
||
| Sustin buclele, ofera un plus de eleganta si romantism. | ||
|
|
||
|
kudika068746 Postat pe 13 Noiembrie 2011 07:23 |
||
| Sunt adepta buclelor, pentru un plus de romantism si feminitate. | ||
|
corinan Postat pe 13 Noiembrie 2011 07:32 |
||
| Sustin buclele, ofera un plus de eleganta si romantism. | ||
|
kudika417138 Postat pe 13 Noiembrie 2011 08:06 |
||
| imi plac firele de par buclate, imi sta fff.bine parul aranjat in bucle. Imi doresc sa castig acest premiu pe care momentan din venituri proprii nu mi-l permit. | ||
|
fatavesela Postat pe 13 Noiembrie 2011 08:16 |
||
| sustin buclele sunt oricand elegante ,te avantajeaza cu orice tinuta si sunt potrivite pentru toate anotimpurile | ||
|
ClaudiaLungu Postat pe 13 Noiembrie 2011 08:55 |
||
| Sustin buclele chiar daca am un par drept si buclele sunt uneori mai dificil de realizat. Ele ma fac sa ma simt mai matura, mai misterioasa, mai frumoasa!:) | ||
|
kudika466261 Postat pe 13 Noiembrie 2011 09:10 |
||
| Ori de cate ori am ocazia, imi ondulez parul, dar cu ondulatorul meu buclele nu rezista doar foarte putin timp...:( .De aceea imi doresc un ondulator de par Remington!>:D | ||
|
kudika466261 Postat pe 13 Noiembrie 2011 09:13 |
||
| Sustin buclele pentru ca imi pun parul pe bigudiuri la fiecare inceput de saptamana si imi plac.Femeia care isi ingrijeste parul se coafeaza este o femeie ingrijita,eleganta ,o femee DRAGUTA. | ||
|
florans_fofo79 Postat pe 13 Noiembrie 2011 10:05 |
||
Acest razboi este greu de castigat de un anumit look. Fiecare persoana stie ce look o avantajeaza, chiar daca poate prefera altul. Desi personal nu arat bine cu cu anumite tiputi de bucle, acestea vor fi mereu favoritele mele. Pot transforma total imaginea unei persoane, pot da volum parului lipsit de viata, exista mai multe tipuri astfel incat orice persoana poate alege tipul de bucle care crede ca o avantajeaza, iar cat despre coafuri avem atat de multe modele din care puteam alege. Parul drept cam are aceeasi forma indiferent in ce coafura este integrat, sigurul lucru care face diferenta intre coafuri este forma bretonului, in rest este "aceeasi marie cu alta palarie". Daca nu ma credeti mergeti pe strada si studiati forma bretonului la parul drept. Totusi sa nu uitam ca si parul drpet are avantajele lui si a fost indragit ani la rand de toate femeile. |
||
|
roxkami Postat pe 13 Noiembrie 2011 10:26 |
||
|
Femeile...... ... Cu totii stim ca atunci cand o doamna/fata etc are parul drept isi doreste bucle si evident atunci cand cineva are parul ondulat, buclat etc isi doreste un par drept! Ciudata sau nu aceasta situatie este adevarata ! Parul este o bijuterie, pe care noi femeile stim sa o purtam astfel incat sa ne punem frumusetea in valoare. Imagineaza`ti un chip cu un par lung si buclat, de culoarea castanei.... Ce crezi, cu cine seamana? Cu o printesa din povesti, cu o diva sau cu un inger...? ...iar daca nu te-am convins, imagineaza-ti o fetita de 3 ani cu par balai si bucle.... si spune-mi, nu este adorabila? Buclele dau chipului splendoare, gingasie, eleganta dar si extravaganta ... Asadar, daca nu ti-ai dat seama pana acum... Eu ador buclele!!!! |
||
|
Plescan_Nicoleta_1 Postat pe 13 Noiembrie 2011 10:32 |
||
| Sustin buclele! Sunt perfecte atunci cand vrei sa faci o schimbare, perfecte cand vrei sa devi remarcata undeva. Ofera un aer misterios si romantic. | ||
|
didi_18 Postat pe 13 Noiembrie 2011 11:13 |
||
buclele sunt delicate si feminine dar sustin parul drept pentru ca e mai sexy, usor de aranjat si iti ofera posibilitatea sa ii dai orice forma dupa ce il indrepti
|
||
|
dienutza122 Postat pe 13 Noiembrie 2011 12:06 |
||
| Sustin parul drept pentru ca-s tunsa mai scurt si intotdeauna am avut un par naravas | ||
|
gepiza Postat pe 13 Noiembrie 2011 12:43 |
||
| sustin parul drept:)....asa este al meu si imi place mult ..nu sunt nici impotriva buclelor deoarece imi mai fac cateodata pt o mica schimbare:d | ||
|
kudika470101 Postat pe 13 Noiembrie 2011 13:31 |
||
| Eu sustin atat buclele cat si parul intins,ma simt bine atata timp cat parul imi este sanatos si bine aranjat! Nu ai de ce sa faci un razboi cele doua parti,in momentul in care constati k amandoua frizurile te avantajeaza si fiecare scoate in evidenta cate ceva nu ai cum sa dai una dintre frizuri la o parte | ||
|
alynwsh Postat pe 13 Noiembrie 2011 13:49 |
||
Sustin buclele pentru ca am par drept si e prea plictisitor asa
|
||
|
Ellena_B Postat pe 13 Noiembrie 2011 14:11 |
||
| Sustin buclele pentru ca parul meu e mai rar iar buclele ii dau volum si fac coafura sexy | ||
|
yulik_4_u Postat pe 13 Noiembrie 2011 14:57 |
||
| Parul cret natural este un vis pentru femeile cu parul drept si probabil si reciproca este valabila, pentru ca este in firea femeilor sa isi doreasca deseori ceea ce nu pot avea.Consider ca parul buclat da o nota de stil fiecarei femei care si-l aranjeaza astfel......Desi am parul cret natural si intotdeauna am dorit sa am un par drept pe care sa mi-l aranjez cum vreau eu,sustin parul buclat(nu neaparat cret).Un ondulator te poate ajuta sa obtii bucle bine definite si aranjate.Parul drept mi se pare oarecum banal si usor de obtinut,pe cand cel buclat,desi necesita timp si rabdare pentru a obtine bucle bine definite,dau o nota de feminitate aparte.In concluzie,sustin parul buclat deoarece,in timp ce parul drept este o realitate zilnica,cel buclat a reprezentat intotdeauna un trend. | ||
|
danutzasibiu Postat pe 13 Noiembrie 2011 15:31 |
||
| sustin parul drept. cum am bucle naturale evident imi doresc ce nu pot avea. imi place cum cu un pieptene se rezolva pb cu parul drept. daca ai bucle tb sa stai zeci de minute in fata oglinzii sa te gandesti ce le vei face.... plus ca parul drept este mai luuung | ||
|
heretyk Postat pe 13 Noiembrie 2011 16:25 |
||
| Sustin buclele pentru ca imi pun parul pe bigudiuri la fiecare inceput de saptamana si imi plac.Femeia care isi ingrijeste parul se coafeaza este o femeie ingrijita,eleganta ,o femee frumoasa. | ||
|
anka36 Postat pe 13 Noiembrie 2011 16:51 |
||
|
Am descoperit buclele mai cu seama anul trecut. Ma indragostisem de un "vampirel" sexy si cretz si vroiam sa eu sa fiu o mica vampiritza hot si buclata (:D). Asa ca am incercat sa-mi fac tot felul de onduleuri, mai intai cu un ondulator de-al meu mai vechi de aluminiu, apoi am descoperit la o prietena placa Remington model S1005. Mi-a placut extrem de mult faptul ca are marginile rotunjite, aluneca usor pe par, are termoreglaj (!) si e potrivita si ca grosime, si ca latime pt tipul de bucle, mari si jucause, la care visam eu. Efectiv m-am indragostit de acel model. Am rugat-o pe sormea sa-mi ia acel model de ziua mea, dar ea l-a incurcat cu S1001, care e ft ok de altfel, doar k n-are termoreglaj, margini rotunjite si e mult mai subtire. Asta mi s-a parut ideala pt indreptat parul, caci era ferma si se strangea bine, in timp ce cealalta (S1005) aluneca mai usor, facilitand buclele si defavorizand indreptatul. Acum am inceput sa port bucle mult mai des decat parul drept, caci a devenit cam subtire si un pic ars pe la capete. Insa ce iese cu S1001 nu-mi prea palce, pt k bucleel au o circumfewrinta prea mica si sunt fff haotice si par nearanjate. Daca as castiga modelul meu preferat pt bucle, care imi place mai mult decat orice ondulator (S1005), probabil ca pe S1001 as face-o cadou, dar numai unei prietene bune care prefera parul drept cu desavasire, pt k in acest domeniu placa exceleaza! La mai multe bucle spiralate si jucause! :) |
||
|
luckystar5 Postat pe 13 Noiembrie 2011 16:56 |
||
De la: Indiana_Jones, la data 2011-11-09 19:30:24De la: miha1307, la data 2011-11-09 19:27:23Placa de par ajuta mult la coafata intrucat poti face un par drept si neted dar totodata poti sa iti si ondulezi un pic parul. Insa este foarte iportant sa ai o placa buna , altfel risti sa itio arzi parul. Produsele cu marca "Remington" sunt de foarte buna calitate si si-au castigat in timp un renume pe piata . Cred ca mi s-ar potrivia acest produs !!!shi cu fierul de calcat incins obtii acelasi efect realy realy ? :P I don.t think so...incearca tu ;) si as vrea sa vad rezultatul :D
|
||
|
miha1307 Postat pe 13 Noiembrie 2011 17:21 |
||
ce ne facem daca le sustin pe amandoua?
|
||
|
amazing22 Postat pe 13 Noiembrie 2011 17:24 |
||
BUCLELE CONFERA UN AER VISATOR ,ROMANTIC, MISTERIOS,SUNT AURA FRUMUSETII SI FEMINITATII,SUNT SIMBOLUL UNOR PERSONAJE SBURDALNICE SI JUCAUSE.FERICE DE CELE CARE LE POSEDA SI DE CEI CARE LE SUSTIN |
||
|
kudika054380 Postat pe 13 Noiembrie 2011 18:15 |
||
hai cu Placa :X:X
|
||
|
Blondinette Postat pe 13 Noiembrie 2011 18:32 |
||
| sustin parul drept, dar si buclele ocazional | ||
|
only_crissss Postat pe 13 Noiembrie 2011 18:43 |
||
| sustin buclele din toate punctele de vedere....da o nota de eleganta aparte,si orice femeie,parca arata altfel,cu niste bucle frumos asranjate,sau pur si simplu facute la intamplare...si mie imi plac foarte muult si chiar daca nu am timp,sa imi fac paru ondulat tot timpu......tot imi pac timp macar 10 minute pentru cateva bucle dragute:D | ||
|
kudika464068 Postat pe 13 Noiembrie 2011 19:13 |
||
| Mie imi plac buclele mai mult decat par intins | ||
|
develin Postat pe 13 Noiembrie 2011 19:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga o geanta GUESS | 1446 | De la: concursKudika 18 Decembrie 2013 16:58 |
| Lenjerie sexy pentru Ziua Indragostitilor! | 1153 | De la: alexandra_princess 17 Februarie 2010 17:29 |
| concurs Lotus | 193 | De la: concursKudika 8 Iunie 2009 11:57 |
|
|
||
| Castiga una dintre cele doua rochii de zi oferite de Sense! | 364 | De la: concursKudika 17 Decembrie 2014 16:47 |
| Castiga unul dintre cele 3 premii New Look ! | 264 | De la: concursKudika 7 Octombrie 2011 17:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.