Mai multe
| Aleg buclele nazdravane care confera mister,eleganta, acel ceva care da viata oricarei frizuri sau tunsori | ||
|
eterna Postat pe 11 Noiembrie 2011 17:31 |
||
|---|---|---|
| cel mai important este sa ai un par sanatos si intotdeauna ingrijit.Daca ar trebui sa aleg....prefer parul intins,plin de stralucire si vitalitate. | ||
|
ONIX_CRAZZY Postat pe 11 Noiembrie 2011 18:40 |
||
| Romantice, acesta este primul cuvant cu care definim buclele. Dar tot ele sunt sexy, atragatoare si... chiar un accesoriu important al unei tinute de ocazie,in rest optez pentru parul drept plin de vitalitate si stralucire.E foarte bine ca avem atatea aparate care ne ajuta in a ne schimba ocazional aspectul insa nu trebuiesc abuzate ci folosite cu masura ,in rest tine de imaginatia noastra cum ne aranjam parul daca optam pentru bucle rebele sau un par modern si drept | ||
|
|
||
|
contess___ Postat pe 11 Noiembrie 2011 21:25 |
||
|
Si buclele si parul drept sunt foarte frumoase daca ti se potrivesc...Dar de obicei iti arzi parul fara sa vrei incercand sa iti faci parul cat mai frumos ,dar in cazul meu cum am parul cret aleg mereu placa pentru ca mi se pare ca imi sta mult mai bn asa decat cu el cret .Multa lumea a spus ca imi sta foarte bine si cu parul cret dar am ramas pe ideaia cu parul drept . Dar de la un timp am renuntat la indreptat ne avand o placa buna parul sa deteriorat si l-am lasat cret... Oricum aleg parul drept! |
||
|
kudika149066 Postat pe 11 Noiembrie 2011 23:33 |
||
| si parul drept si ondulat | ||
|
dulcika25 Postat pe 11 Noiembrie 2011 23:40 |
||
Aleg ondulatorul de par! Peste tot vad fete cu parul facut cu placa! Buclele raman cele care dau o alta forma fetei, sunt cele care ne fac sa parem mai romantice, mai ingrijite si mai frumoase. Buclele se fac cu rabdare, in schimb intinsul parului nu necesita chiar atata bataie de cap. Cu un ondulatorul bun, poti avea bucle mari sau subtiri, dese sau rare.
|
||
|
coolal3z Postat pe 11 Noiembrie 2011 23:58 |
||
| Sustin buclele, ofera un plus de eleganta si romantism/ | ||
|
kudika417138 Postat pe 12 Noiembrie 2011 07:34 |
||
| Ador parul drept il poti purta la orice tinuta poti fi sexy,eleganta si frumoasa. | ||
|
myra91 Postat pe 12 Noiembrie 2011 11:17 |
||
|
VOTEZ BUCLE. Daca parul meu ar putea vorbi v-ar putea reda uimitoarele sale reflectii asupra importantei podoabei capilare pentru o persoana: Sunt printre putinii norocosi, m-am nascut , am crescut si m-am maturizat langa cea mai minunata fiinta: responsabila , echilibrata, sensibila si ocrotitoare.REZULTATUL::forta, varfuri sanatoase, volum, finete, stralucire, suplete. Suntem un cuplu ce se completeaza reciproc.Ma odihnesc odata cu ea �cel putin 8 ore visez ca voi ramane la fel: flexibil , rezistent si cu o stralucire radianta multi ani de acum incolo.Luam masa impreuna .Stitii ce ? Ne plac aceleasi alimente: spanacul lui Popey este preferatul.Ne plimbam impreuna des , alergam si ne bucuram de minunatiile naturii .Ne place la munte , iarna.Acolo avem minunate amintiri..Credeti ca sunt fragil?.Nici vorba .Sub caciulita pufoasa ma dau cu saniuta si nu simt frigul .Fulgii sunt prietenii mei de joaca.Se strecoara sub blanita caciulii si manutele vreunui copil poznas ce ma mangaie si-mi sopteste : ce moale esti! ,Ma intorc din concedii relaxat total, plin de vitalitate Muncim mult in restul timpului ,dar in pauze ne delectam cu fructe de sezon.Facem un adevarat festin Avem gusturi excentrice: papaya, banane, portocale ,kiwi migdale.Cel mai multi mi place cand sunt rasfatat :mastile naturale si masajul delicat ma imi dau vigoare si-mi activeaza microcirculatia. Am o alura deosebita si eman de sanatate..Ce parere aveti? Credeti-ma sunt tratat regeste.Nu ma trage nimeni incoace si incolo , nu sunt bruscat , nici ars cu aparate infricosatoare, de proasta calitate ,sau otravit de sampoane cu mirosuri patrunzatoare.Sa va spun un secret: BIO si multa tandrete.De felul meu nu sunt nici gras, nici subtire,nu ma rup eu in figuri, dar daca ma ambitionez , cu naturaletea ce ma caracterizeaza pot sa o fac pe prietena mea de zi cu zi sa arate ca o diva.Sunt docil cand sunt la birou, dar si nebunatic dimineata. Bbuclele naturale mi se spala cu un sampon bland, pentru par ondulat, apoi mi se aplica obligatoriu un balsam hranitor sau o masca; balsamul SYOSS este exaxt ce-mi trebuie. .Nu sunt stors cu brutalitate ,nici scuturat cu miscari bruste , ci sters usor cu un prosop din bumbac 100% ca mai apoi sa astept sa se usuce natural, fara folosirea foenului si caldura excesiva degajata de acesta. Inainte de a incepe coafarea sunt impartit in sectiuni si mi se aplica un produs cu factor mare de fixare, de la radacini pana la varfuri.Un pieptene cu dinti mari imi distribuie egal produsul. pe suvite si abia atunci simt adierea calduta a foehnului reglat la moderat , iar suvitele mi le strange in palma , strangandumi-le de jos in sus.La final mi se aplica un hairspray �WELLA �EXTRA STRONG ce-i confera o fixare flexibila si lejera, prin rasucirea buclele pe degete. Transformarea este spectaculoasa. Sunt iubit si sunt mandru pentru ceea ce sunt. Un prieten este cineva care ��i d� libertate total� pentru a fi tu insuti.Asta este cea mai draga fiinta mie �o prietena adevarata. Prieten ��i este cineva l�ng� care vrei s� stai chiar �i atunci c�nd ai chef s� fii de unul singur.Vom fi imbatabili impreuna.PAROL! Sper ca v-am convins: parul meu se simte minunat si eu sunt mandra !! |
||
|
ANELY Postat pe 12 Noiembrie 2011 12:50 |
||
|
Sustin parul drept! Am parul ondulat si mereu trebuie sa il intind pentru ca eu personal consider ca parul drept e cel mai potrivit mod de a-ti completa orice stil de tinuta. Parul drept defineste o femeie increzatoare in propriile forte, cu verticalitate si hotarata. Asa ca parul drept, stralucitor si fara cusur (in opinia mea) trebuie sa castige acest mini-razboi pentru ca intregeste o femeie puternica.
|
||
|
BlueBubble Postat pe 12 Noiembrie 2011 13:01 |
||
...Printre atatea sustinatoare ale buclelor, eu sustin parul drept. Acesta mi se pare mie ca ma avantajeaza mai mult si imi da o oarecare nota de disciplina a firelor de par. Parul drept chiar merge la orice tinuta si ocazie. (drept si in sensul ca a fost intins cu placa).
|
||
|
ValentynaB Postat pe 12 Noiembrie 2011 13:09 |
||
| sunt pentru bucle | ||
|
vios777ro Postat pe 12 Noiembrie 2011 13:43 |
||
Sustin parul ondulat! este superbbbbb.Il poti purta la orice eveniment.Buclele sunt atat de frumoase si da un aer copilaresc chipului.Eu am parul drept si ca orice fata imi doresc exact opusul. Adooorrrr parul lung si ondulat...se vede atat de frumos ofera un aer casul si pretty and so nice! Daca vrei sa stralucesti,sa arati impecabil,atunci opteaza pt o cofiura cu bucle.
|
||
|
ingerash07 Postat pe 12 Noiembrie 2011 13:48 |
||
intotdeuna o sa aleg parul drept deoarece eu am deja parul ondulat si m-am saturat de elllll:((
|
||
|
Blondinette Postat pe 12 Noiembrie 2011 14:17 |
||
| mie imi place parul drept la nebuinie pt ca imi sta cel mai bine asa ca preferata mea este placa de intins parul de la remington! | ||
|
euclau Postat pe 12 Noiembrie 2011 15:19 |
||
De la: concursKudika, la data 2011-11-02 16:56:13Kudika si Remington te invita la concurs! |
||
|
kudika438087 Postat pe 12 Noiembrie 2011 15:22 |
||
sustin buclele,ele nu se demodeaza niciodata de la eva pana in prezent au fost si vor ramane in top
|
||
|
kudika438087 Postat pe 12 Noiembrie 2011 15:40 |
||
| eu am parul lung si drept si bineinteles ca vreau parul ondulat...deci un da pt bucle!!!! | ||
|
angy90 Postat pe 12 Noiembrie 2011 15:47 |
||
sustin parul drept .. imi place mai mult .. si e si o coafura comoda :)
|
||
|
ionutsa Postat pe 12 Noiembrie 2011 16:16 |
||
sustin parul drept.
|
||
|
kudika113162 Postat pe 12 Noiembrie 2011 16:22 |
||
|
prefer parul intins,plin de vitalitate si stralucire |
||
|
ONIX_CRAZZY Postat pe 12 Noiembrie 2011 16:44 |
||
Eu sustin buclele.Sunt foarte elegante dar in acelasi timp sexy.Poti sa le porti al orice tinuta si se realizeaza foarte usor si rapid cu un ondulator sau chiar si cu o placa.Imi plac pentru ca dau foarte mult volum daca ai parul drept.
|
||
|
kudika470395 Postat pe 12 Noiembrie 2011 18:59 |
||
sustin PARUL DREPT!!!!!
|
||
|
Blondinette Postat pe 12 Noiembrie 2011 19:26 |
||
| Eu le sustin pe amandoua.Am parul ondulat si tind sa-l indrept ca toti care au parul ondulat. Dar exista momente cand imi fac bucle pentru ca asa simt sau asa vreau sa merg undeva..Depinde de zi ,de stare...cred ca vrem si si...mai greu e sa obtinem...dar amandoua transmit eleganta si feminitate | ||
|
crissam05 Postat pe 12 Noiembrie 2011 19:48 |
||
De la: concursKudika, la data 2011-11-02 16:56:13Kudika si Remington te invita la concurs! |
||
|
kudika470440 Postat pe 12 Noiembrie 2011 20:37 |
||
|
Sustin buclele pentru ca sunt la moda ,chiar daca sunt mai greu de intretinut, nu sunt foarte greu de obtinut, dar intotdeauna dau o nota de eleganta,dau volum nu lasa parul sa stea lipit de scalp.Este adevarat ca buclele necesita o ingrijire atenta, dar trebuie sa folosesc peria si pieptenelemai rar. |
||
|
stelanegut Postat pe 12 Noiembrie 2011 20:43 |
||
| Bucle 4 ever, nu se mai poarta parul drept | ||
|
GeorgiAnna_D Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:04 |
||
De la: GeorgiAnna_D, la data 2011-11-12 21:04:42Bucle 4 ever, nu se mai poarta parul drept Cum pot castiga ondulatorul de la Remington ca placa am? |
||
|
GeorgiAnna_D Postat pe 12 Noiembrie 2011 21:11 |
||
Sustin buclele deoarece sunt mult mai elegante si mult mai practice decat parul drept. Mie imi plac deoarece sunt jucause si au mai multa elasticitate decat parul drept. Vreau sa spun ca eu am parul ondulat si cu toata ca ii mai indreptam cate o suvita eu nu renunt la bucle ;le ador pentru ca sunt : moi,frumoase si pline de volum dar mai ales le ador pentru ca sunt ale mele
|
||
|
BrOsCuTzSa Postat pe 12 Noiembrie 2011 23:37 |
||
| Cu siguranta par intins,asa imi place mie | ||
|
nimola Postat pe 13 Noiembrie 2011 00:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga 5 creme Olay Total Effects de zi si 5 invitatii la lansarea DVD-ului Francesca! | 204 | De la: ad__83 12 Mai 2011 10:56 |
| Castiga saptamanal un set de produse dermocosmetice Ivyss Plant! | 1381 | De la: naturistul1 17 Decembrie 2011 12:19 |
| Oxette da ora exacta in moda! | 401 | De la: concursKudika 20 Iunie 2011 17:15 |
|
|
||
| Castiga bestsellerul Cartea Pierduta a Vrajitoarelor oferit de editura Litera! | 124 | De la: concursKudika 16 Iunie 2013 09:10 |
| Castiga saptamanal o pereche de Pantofi Kudika! - 10-16 iunie | 628 | De la: concursKudika 15 Iulie 2013 15:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.