Setari Cookie-uri

O idiotenie adevarata :)

De la: kudika421339, la data 2011-11-02 21:08:01
De la: alegro6543, la data 2011-11-02 20:50:09Stati dom'ne, ca eu n-am inteles o chestie. De ce a ejaculat prietenul ?

Degeaba!

Ahhh', a fost dat in gat ?!? M-am prins...
alegro6543
Postat pe 2 Noiembrie 2011 21:12
De la: alegro6543, la data 2011-11-02 21:12:36
De la: kudika421339, la data 2011-11-02 21:08:01
De la: alegro6543, la data 2011-11-02 20:50:09Stati dom'ne, ca eu n-am inteles o chestie. De ce a ejaculat prietenul ?

Degeaba!

Ahhh', a fost dat in gat ?!? M-am prins...

Nu,a fost dat in pantaloni!
RAINBOWLADY
Postat pe 2 Noiembrie 2011 21:14
M-ati ametit de tot. Cum naiba ajunge sa faca... in pantaloni ? Pai ar insemna ca eu (la cei 17 anisori ai mei)... sa o fac zilnic
alegro6543
Postat pe 2 Noiembrie 2011 21:19
De la: alegro6543, la data 2011-11-02 21:19:25M-ati ametit de tot. Cum naiba ajunge sa faca... in pantaloni ? Pai ar insemna ca eu (la cei 17 anisori ai mei)... sa o fac zilnic

17----71? Poti sa o faci,dar vezi pe care crac o ia la vale!
RAINBOWLADY
Postat pe 2 Noiembrie 2011 21:21
un spermatozoid,in ghips, scrie in jurnal.
azi, cand "cineva se masturba in baie" m-am luat la intrecere cu prietenii mei, am vrut sa ies primu, si m-am izbit de pereti
maria-ioana
Postat pe 2 Noiembrie 2011 21:31
De la: caisa, la data 2011-11-02 21:31:39un spermatozoid,in ghips, scrie in jurnal.
azi, cand "cineva se masturba in baie" m-am luat la intrecere cu prietenii mei, am vrut sa ies primu, si m-am izbit de pereti

Mica,mica ca o zarzarea,dar te duce mintosul la intreceri manuale!
RAINBOWLADY
Postat pe 2 Noiembrie 2011 21:37
Fata draga, dupa cum ti-ai dat seama pana acum, prea putini din "cei multi atoate stiutori" au luat in serios o problema care poate fi considerata penibila...
Eu te sfatuiesc ca sa porti, mai des, discutii serioase cu mama ta, sau cu bunica ta, sau cu sora ta mai mare, sau cu orice alta fiinta feminina care trebuie sa fi trecut prin astfel de situatii, sau poate fi chiar medicul tau, chiar daca "ai pretentia ca stii multe" asupra oricarui subiect important, sau mai putin important pentru tine...
Cu cat ai mai multe pareri "serioase", venite din alte "puncte de vedere" exterioare, poti sa-ti formezi propriul tau punct de vedere... Dar cel mai important si mai adevarat este cel format prin experienta personala.
Daca-ti este "dificil" sa comunici, sunt sigur ca vei invata sa depasesti orice fel de situatii, mai penibile sau nu, pentru ca fiinta umana este daruita cu "liberul arbitru" si "niciodata nu i se da mai mult decat poate sa duca"...
Ai incredere si totul va fi asa cum trebuie sa fie!!!
Pentru inceput, pentru a-ti completa educatia, poti citi toate articolele cuprinse in link-ul asta (de pe site-ul asta): http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~Sarcina.
Luminadestele
Postat pe 22 Noiembrie 2011 09:49
De la: PICCKARD, la data 2011-11-02 18:23:27
spermatozoidul gica trece si prin sticla!

Pe asta nu o stiam
The_Exile
Postat pe 22 Noiembrie 2011 09:53
Cica 2 medici ginecologi stateau la taclale:
- Bai, am avut ieri o tipa misto, care avea un clitoris ca un pepene!
- Nu se poate asa ceva! E imposibil! Pai nici n-ar fi putut sa mearga, daca clitorisul ei ar fi fost asa mare, cat un pepene!!!
- Da cine-a spus ceva de marime!?! De gust vorbeam eu!!!
Luminadestele
Postat pe 22 Noiembrie 2011 10:03
chiar adevãratã idioþenie ...
contessyna
Postat pe 22 Noiembrie 2011 12:51
off, ptr ca ceilalti te-au luat la misto ma abtin sa o fac si eu ptr ca vad ca esti naiva, deci nu ramai insarcinata decat at cand vii in contact direct cu penisul si cand ejaculeaza in tine sau...prin zona:P se intampla mai rar varianta a doua,,,,dar se mai intampla. nu ai de ce sa iti faci griji dk erati amandoi imbracati. oricum, ptr a evita asemenea situatii...incearca sa fiti doar impreuna cu altii, in public, etc, lume etc etc...asta dk nu esti pregatita sa iti incepi viata sexuala si ca sa eviti sa se mai intample evenimente care te pun pe ganduri cum a fost asta. cand te decizi sa o faci iti trebuie trei lucruri si sa tii cu dintii de ele mai ales daca e ptr prima data: PREZERVATIVE - vezi sa le fol corect ca se mai intample sa ...nu se stie:P, LUBRIFIANT - ca o sa iti fie destul de greu sa te exciti la inceput:P si UN PAHAR DE VIN- te mai incalzeste si te dezinhiba:P in rest...toate cele bune, ai grija de tine ca in barbati nu poti spera sa o faca ptr tine
kudika021451
Postat pe 22 Noiembrie 2011 16:32
De la: erdnaaa, la data 2011-11-02 18:15:07Prietenul meu a ejaculat,dar a ejaculat in pantaloni.Dupa ce s-a dus la baie si a curatat chilotii cu niste servetele umede a venit inapoi la mine si mi-a stimulat clitorisul insa eu aveam pantaloni de pijama pe mine.Dupa ce mi-a stimulat clitorisul a coborat insa nu cred ca m-a penetrat pentru ca prin pantaloni consider ca este foarte greu sa penetrezi mai ales ca tineam picioarele destul de stranse.Dar mi foarte frica ca vreun spermatozoid s-a strecurat prin pantaloni si a ajuns la zona aia :( .Este posibil asa ceva sau este aproape imposibil.Mentionez faptul ca nu mi-a atins zona aceaa si nici care alta cu mana lui,decat prin pantaloni.Niciodata fara ei ! Si pentru ca probabil o sa intrebati am 17 ani si 5 luni ! Va rog din suflet sa fiti seriosi si sa nu va bateti joc :( ! Doar dati-mi un raspuns pe care il considerati d-voastra corect! Multumesc

Fata draga,mai stai de vorba si cu prietenele.......
Eu una inclin sa cred ca habar n-ai de ce cinta cucu la ore fixe.......si unde-si are cuibul!?
Dar iti pot spune la fel k ceilalti....sa stai linistita.Data viitoare fa-ti mai bine temele.......cum sta treaba cu kuku.......k sa nu mai fi stresata.Adika kuku......isi are o scorbura pe unde intra si iasa de cite ori vrea.Daca are usa inchisa....trebuie s-o sparga si pe tine te v-a durea......Dar kuku....n-are voie sa lase mizerie si trebuie sa umble cu kaciula de guma pe kap k sa nu-l doara capu timp de 7-9luni!!! KAPISHY????
Titanika
Postat pe 22 Noiembrie 2011 18:00
De la: erdnaaa, la data 2011-11-02 18:15:07Prietenul meu a ejaculat,dar a ejaculat in pantaloni.Dupa ce s-a dus la baie si a curatat chilotii cu niste servetele umede a venit inapoi la mine si mi-a stimulat clitorisul insa eu aveam pantaloni de pijama pe mine.Dupa ce mi-a stimulat clitorisul a coborat insa nu cred ca m-a penetrat pentru ca prin pantaloni consider ca este foarte greu sa penetrezi mai ales ca tineam picioarele destul de stranse.Dar mi foarte frica ca vreun spermatozoid s-a strecurat prin pantaloni si a ajuns la zona aia :( .Este posibil asa ceva sau este aproape imposibil.Mentionez faptul ca nu mi-a atins zona aceaa si nici care alta cu mana lui,decat prin pantaloni.Niciodata fara ei ! Si pentru ca probabil o sa intrebati am 17 ani si 5 luni ! Va rog din suflet sa fiti seriosi si sa nu va bateti joc :( ! Doar dati-mi un raspuns pe care il considerati d-voastra corect! Multumesc

Eu una inclin sa cred ca habar n-ai de ce cinta cucu la ore fixe.......si unde-si are cuibul!?
Dar iti pot spune la fel k ceilalti....sa stai linistita.Data viitoare fa-ti mai bine temele.......cum sta treaba cu kuku.......k sa nu mai fi stresata.Adika kuku......isi are o scorbura pe unde intra si iasa de cite ori vrea.Daca are usa inchisa....trebuie s-o sparga si pe tine te v-a durea......Dar kuku....n-are voie sa lase mizerie si trebuie sa umble cu kaciula de guma pe kap k sa nu-l doara capu timp de 7-9luni!!! KAPISHY????
Titanika
Postat pe 22 Noiembrie 2011 18:00
De la: polin, la data 2011-11-22 18:00:12

super totul pe intelesul copiilor, poveste frumoasa
tatya
Postat pe 22 Noiembrie 2011 18:16
Esti stresata tare draga mea cu ejacularile astea . Daca esti eleva lasa-o balta si mai bine pune mana pe carte . Iar chestia cu clitorisul ascunde-o .
healthy005520
Postat pe 23 Noiembrie 2011 17:16
De la: Yharr, la data 2011-11-22 09:53:07

Pe asta nu o stiam

pai de unde s-o sti! mi-a venit pe moment rima!
PICCKARD
Postat pe 23 Noiembrie 2011 17:19
De la: steffy91, la data 2011-11-02 18:29:34

si prin pantaloni???

Mai ales prin pantalonii lui au trecut obraznicii aia de spermatozoizi..
Prin 2 perechi odata ? si prin chiloti..wow....sunt buni rau astia ai prietenului tau
Ori poate ca i-au ramas pe sub unghii si au trecut doar prin pantalonii ei de pijama?
Greu, nu ma ajuta capul...
Un sfat pentru domnisoara
kukla
Postat pe 23 Noiembrie 2011 23:57
De la: kukla, la data 2011-11-23 23:57:14
De la: steffy91, la data 2011-11-02 18:29:34

si prin pantaloni???

Mai ales prin pantalonii lui au trecut obraznicii aia de spermatozoizi..
Prin 2 perechi odata ? si prin chiloti..wow....sunt buni rau astia ai prietenului tau
Ori poate ca i-au ramas pe sub unghii si au trecut doar prin pantalonii ei de pijama?
Greu, nu ma ajuta capul...
Un sfat pentru domnisoara

. EXACT CA INTR-UN BANK.....
Doua babe stau la taclale....
-Auzi soro,ai auzit ca tineretu din ziua de azi.....mai nou fac sex in urechi?
-Noooo,ca eu n-am stiut ca mere!?Dar,oare nu surzesc de la asta?
_Taci,tu soro!Ce...tu cind ai luat-o in gura,....ai mutit?

Titanika
Postat pe 25 Noiembrie 2011 10:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce se intampla? 8 De la: So_Rynna 21 Ianuarie 2015 14:58
cervugid 13 De la: MissRainbow 17 Februarie 2012 19:48
buna 9 De la: jessika_lsd 5 Octombrie 2011 11:27
daca incepi viata sexuala 54 De la: Barbie30_ 16 Iunie 2011 15:36
efect negativ al anticonceptionalelor? 5 De la: kudika_34025 11 Iulie 2013 15:14