Setari Cookie-uri

Dilema...

Sunt casatorita de curand,totul a decurs fulgerator vazut-placut-luat,dupa casatorie totul sa schimbat...focul sa stins incet..motivul:sotul meu are o prietena care spune el ca o sora,aceasta femeie il suna des,ilcauta permanent,se intalnesc la ea, totul bineanteles pe furis.Am aflat toate asteasi am pus piciorul in prag!I-am interzis sa mai ia legatura cu ea.El refuza sa accepte decizia mea invocand doar o prietenie si atat.Dilema:de ce accepta sotul meu sa renunte la prezenta acestei femei in viata lui pentru linistea familiei noastre daca afirma ca ii este doar prietena?!!Eu inca nu am gasit raspuns.Poate ma gasiti voi......
kudika473133
Postat pe 17 Noiembrie 2011 18:05
De la: kudika473133, la data 2011-11-17 18:05:18Sunt casatorita de curand,totul a decurs fulgerator vazut-placut-luat,dupa casatorie totul sa schimbat...focul sa stins incet..motivul:sotul meu are o prietena care spune el ca o sora,aceasta femeie il suna des,ilcauta permanent,se intalnesc la ea, totul bineanteles pe furis.Am aflat toate asteasi am pus piciorul in prag!I-am interzis sa mai ia legatura cu ea.El refuza sa accepte decizia mea invocand doar o prietenie si atat.Dilema:de ce accepta sotul meu sa renunte la prezenta acestei femei in viata lui pentru linistea familiei noastre daca afirma ca ii este doar prietena?!!Eu inca nu am gasit raspuns.Poate gasiti voi......
kudika473133
Postat pe 17 Noiembrie 2011 18:06
De la: kudika473133, la data 2011-11-17 18:05:18Sunt casatorita de curand,totul a decurs fulgerator vazut-placut-luat,dupa casatorie totul sa schimbat...focul sa stins incet..motivul:sotul meu are o prietena care spune el ca o sora,aceasta femeie il suna des,ilcauta permanent,se intalnesc la ea, totul bineanteles pe furis.Am aflat toate asteasi am pus piciorul in prag!I-am interzis sa mai ia legatura cu ea.El refuza sa accepte decizia mea invocand doar o prietenie si atat.Dilema:de ce accepta sotul meu sa renunte la prezenta acestei femei in viata lui pentru linistea familiei noastre daca afirma ca ii este doar prietena?!!Eu inca nu am gasit raspuns.Poate ma gasiti voi......

Pai refuza sa renunte sau renunta la ea pt linistea familiei?

Daca renunta la ea( pe verificate) atunci inseamna ca isi doreste ca relatia voastra sa mearga bine
Daca nu doreste sa renunte, atunci .....inseamna ca prietena lui e mai importanta decat tine.

Intrebarea e: cand v-ati casatorit, stiai de existenta ei in viata lui?
ilumax_76
Postat pe 17 Noiembrie 2011 18:23
De la: kudika473133, la data 2011-11-17 18:05:18Sunt casatorita de curand,totul a decurs fulgerator vazut-placut-luat,dupa casatorie totul sa schimbat...focul sa stins incet..motivul:sotul meu are o prietena care spune el ca o sora,aceasta femeie il suna des,ilcauta permanent,se intalnesc la ea, totul bineanteles pe furis.Am aflat toate asteasi am pus piciorul in prag!I-am interzis sa mai ia legatura cu ea.El refuza sa accepte decizia mea invocand doar o prietenie si atat.Dilema:de ce accepta sotul meu sa renunte la prezenta acestei femei in viata lui pentru linistea familiei noastre daca afirma ca ii este doar prietena?!!Eu inca nu am gasit raspuns.Poate ma gasiti voi......

Vin si iti pun cateva intrebari si anume;
-Stiai de existenta acestei prietene de inainte de a se incheia casatoria?Daca da,de ce nu ai fost vehementa inca de atunci si de-abia acum reactionezi incisiv?Ti-a prezentat-o vreodata?Este si ea casatorita?Ati incercat sa va intalniti impreuna cu ea?Din text reiese ca sotul tau face incursiuni dese pe la doamna in cauza!Numai acest amanunt ar trebui sa-ti dea de gandit!Draga mea,toti avem prieteni si prietene,majoritatea suntem casatoriti ,dar avem ca prieteni tot familii,cu care ne intalnim,ne distram impreuna,s.a.m.d.Imi vine greu sa cred, ca in conditiile in care sotul tau se fereste de tine,intre el si doamna in cauza,exista doar o simpla prietenie!Oricine ar veni cu asa zise argumente in favoarea plauzibilitatii a astfel de cazuri,eu una,nu cred in ele!Daca ar fi cinstit fata de tine,v-ati intalni de comun acord,nu pe ascuns,sotul tau facand "manevre" total nepotrivite cu actiunile unui sot familist!Cine este de vina in aceasta situatie?Daca tu stiai de la bun inceput de existenta acelei doamne si ai acceptat,tu esti singura vinovata!Daca ai aflat ulterior de ea,trebuie sa lamuresti aceasta problema cu sotul tau!Este foarte greu sa te imparti la doua femei,dar observ ca sotul tau este un barbat harnic si priceput in acest sens!
RAINBOWLADY
Postat pe 17 Noiembrie 2011 19:37

incearca sa ai o discutie cu el si lamureste l ca nu iti convine ca ea sa se amestece in viata voastra.,..si de asemenea ti ai dori sa rareasca convorbirile cu ea.... daca nu o face probabil are ceva de asscuns...
steffy91
Postat pe 17 Noiembrie 2011 19:42
Mei, este clar ca ea a aflat doar de curand de aceasta femeie.
Pot sa te intreb cum?

Ia propune-i sa o cunosti si tu, ia vezi se fastaceste sau e deschis propunerii? Avand in vedere ca teoretic esti iubirea vietii lui, ar trebui sa vrea sa cunosti toti oamenii importanti din viata lui.
Nu miroase deloc a bine ca s-a intalnit pe furis cu ea. Deloc.
kudika_pudika
Postat pe 18 Noiembrie 2011 00:23
Da , cand ne-am casatorit stiam de existenta ei, ca fiind o simpla prietena.Atat.Am convenit ca ne vom intalnii imreuna cu ea .Ea il suna permanent, am aflat ca mergea la ea acasa fara ca mine, mie imi spunea ca nu a mai vizitat-o de cand ne-am casatorit, am gasit in tel. lui poze cu ei doi si doar cu ea in ipostaze(cu sanii goi), poze care au fost datate in perioada in care noi eram casatoriti deja.I-am cerut socoteala pentru toate acestea si mi-a raspuns de fiecare data ca e prietena lui si ca nu considera ca gresete cu nimic vizitand-o in absenta mea si ca vb la telefon.Ca nu are nimic cu ea decat o prietenie.Consideri ca e firesc si ca nu are nici o vina facand toate astea fata de mine si casnicia noastra?!!
kudika473133
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:01
De la: kudika473133, la data 2011-11-18 10:01:39Consideri ca e firesc si ca nu are nici o vina facand toate astea fata de mine si casnicia noastra?!!

Poze cu sanii dezgoliti si te mai intrebi daca e firesc????? Nu-i clara treaba? Ce astepti? Sa te prosteasca la nesfarsit?
ilumax_76
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:15
De la: kudika473133, la data 2011-11-18 10:01:39Da , cand ne-am casatorit stiam de existenta ei, ca fiind o simpla prietena.Atat.Am convenit ca ne vom intalnii imreuna cu ea .Ea il suna permanent, am aflat ca mergea la ea acasa fara ca mine, mie imi spunea ca nu a mai vizitat-o de cand ne-am casatorit, am gasit in tel. lui poze cu ei doi si doar cu ea in ipostaze(cu sanii goi), poze care au fost datate in perioada in care noi eram casatoriti deja.I-am cerut socoteala pentru toate acestea si mi-a raspuns de fiecare data ca e prietena lui si ca nu considera ca gresete cu nimic vizitand-o in absenta mea si ca vb la telefon.Ca nu are nimic cu ea decat o prietenie.Consideri ca e firesc si ca nu are nici o vina facand toate astea fata de mine si casnicia noastra?!!

Draga mea,esti foarte naiva!Comportamentul lui este pur si simplu grotesc,lipsit de bun simt si profita la maxim de credulitatea si naivitatea ta!Ce sfat sa-ti dau in atare conditii?!!!!!! Prietenie,dar poze topless,mai sa fie,sunt eu prea conservatoare sau lumea a luat-o razna rau de tot?!!!!!!!! Atunci ,sa facem toate femeile,poze cu sanii descoperiti,pentru prietenii nostri! Cam cum ar fi?Nici nu vreau sa ma gandesc prea mult la o astfel de varianta,caci,sigur,o sa ma doara capul!Sotul tau este duplicitar si isi bate joc de tine,dar ,eu una,nu cred ca as suporta sa continuu o astfel de casnicie,caci,dupa cum observ,sotul tau se impotriveste ruperii legaturii cu acea femeie si astfel,nu te vad deloc bine!Nu,nu este firesc ce se intampla si aveti amandoi vina pentru o astfel de conjunctura,tu ,mai putin,pentru ca nu ai fost radicala inainte de a va casatori,ai avut incredere in barbatul tau si iata,drept consecinta,el te minte in continuare,in schimb,sotul,are un procentaj de vinovatie marcant!
RAINBOWLADY
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:17
De la: kudika473133, la data 2011-11-18 10:01:39Da , cand ne-am casatorit stiam de existenta ei, ca fiind o simpla prietena.Atat.Am convenit ca ne vom intalnii imreuna cu ea .Ea il suna permanent, am aflat ca mergea la ea acasa fara ca mine, mie imi spunea ca nu a mai vizitat-o de cand ne-am casatorit, am gasit in tel. lui poze cu ei doi si doar cu ea in ipostaze(cu sanii goi), poze care au fost datate in perioada in care noi eram casatoriti deja.I-am cerut socoteala pentru toate acestea si mi-a raspuns de fiecare data ca e prietena lui si ca nu considera ca gresete cu nimic vizitand-o in absenta mea si ca vb la telefon.Ca nu are nimic cu ea decat o prietenie.Consideri ca e firesc si ca nu are nici o vina facand toate astea fata de mine si casnicia noastra?!!

daca are poze cu ea in telefon ..mai ales poze in ipostaze mai indecente ...clar nu-s doar amici.Nu accepta asa ceva ....pune piciorul in prag altfel vei fi o alta femeie inselata de barbat.Intreaba-l daca lui i-ar conveni sa ai tu intalniri pe ascuns cu un "prieten" si sa-l pozezi la dus?
piscolino
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:20
Raspuns pt. KUDIKA421339-
o parte din raspuns la intrebarile tale le-am dat mai sus...nu este casatorita aceasta "femeie" care a devenit cosmarul casniciei mele.Dimpotriva are si un copil cu un barbat indurat pe care dragul meu sot la botezat cat noi nu eram impreuna.Am reactionat de la inceput, din momentul in care am cunoascut-o! Am spus ca daca e o simpla prietena, asta nu ii da dreptul sa ne deranjeze cuplul in permanenta , zi si noapte.Sotul meu a inteles ideea si din acel moment se sunau inainte de masa cand eu eram la job, se vizitau cand eu eram plecata la parintii mei, deci sotiorul meu desi a inteles ideea a decis ca trebuie sa se ascunda de mine mai bine....ca eu sa nu mai pun intrebari...L-am prins cu minciuna...ma infruntat...ca este cea mai buna prietena a lui cu care niciodata nu sa certat, pe care o admira si o respecta...si ca nu intelege de ce eu sunt impotriva ei....(saraca).Am vb si cu ea sa lamuresc problema, mi-a zis ca sotul meu fiind nasul copilului are pretntia ca sa vada de finutz , sa il caute si in cazul in care ea va pati ceva sa il si creasca!Femeia asta e malefica.I-am explicat ca daca intradevar i-ar fi prietena adevarata sotului meu ar intelege ca , casnicia lui se destrama din cauza ei:a zis ca nu o intereseaza, atata timp cat el va dori sa o viziteze si sa ii vorbeasca casa ei este lar deschisa pt.el.Iae eu daca am probleme cu nervii sa merg sa ma tratez.
kudika473133
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:21
KUDKA,PUTINA IMAGINATIE...ARUNCATI POVESTILE ASTEA LA CLOSET,NU LE MAI AFISATI AICI...
GODZILA
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:26
Raspuns pt kudika473133
..apropo, mi-a interzis sa ii mai ating telefonul, ca e un obiect personal,intim.Consideri ca intre soti mai exista ceva intim??sau e totul comun si nu trebuie sa existe secrete?!Daca exista ceva intim, inseamna ca exista secrete...eu asa consider!II-am explicat sotului meu ca daca eu as proceda ca si el...el cum s-ar simti?A zis sa nu incerc sa il fac gelos pentru ca e instare de orice!
kudika473133
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:27
De la: kudika473133, la data 2011-11-18 10:21:46Raspuns pt. KUDIKA421339-
o parte din raspuns la intrebarile tale le-am dat mai sus...nu este casatorita aceasta "femeie" care a devenit cosmarul casniciei mele.Dimpotriva are si un copil cu un barbat indurat pe care dragul meu sot la botezat cat noi nu eram impreuna.Am reactionat de la inceput, din momentul in care am cunoascut-o! Am spus ca daca e o simpla prietena, asta nu ii da dreptul sa ne deranjeze cuplul in permanenta , zi si noapte.Sotul meu a inteles ideea si din acel moment se sunau inainte de masa cand eu eram la job, se vizitau cand eu eram plecata la parintii mei, deci sotiorul meu desi a inteles ideea a decis ca trebuie sa se ascunda de mine mai bine....ca eu sa nu mai pun intrebari...L-am prins cu minciuna...ma infruntat...ca este cea mai buna prietena a lui cu care niciodata nu sa certat, pe care o admira si o respecta...si ca nu intelege de ce eu sunt impotriva ei....(saraca).Am vb si cu ea sa lamuresc problema, mi-a zis ca sotul meu fiind nasul copilului are pretntia ca sa vada de finutz , sa il caute si in cazul in care ea va pati ceva sa il si creasca!Femeia asta e malefica.I-am explicat ca daca intradevar i-ar fi prietena adevarata sotului meu ar intelege ca , casnicia lui se destrama din cauza ei:a zis ca nu o intereseaza, atata timp cat el va dori sa o viziteze si sa ii vorbeasca casa ei este lar deschisa pt.el.Iae eu daca am probleme cu nervii sa merg sa ma tratez.

daca este nasul acelui copil atunci trebuie sa-l viziteze dar impreuna cu tine ......si eu sunt nasa si imi vizitez finuta saptamanal impreuna cu sotul si copilul meu.
Vorbeste cu ea si explica-i ca te deranjeaza sa intervina in casnicia ta
piscolino
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:27
De la: kudika473133, la data 2011-11-18 10:27:00Raspuns pt kudika473133
..apropo, mi-a interzis sa ii mai ating telefonul, ca e un obiect personal,intim.Consideri ca intre soti mai exista ceva intim??sau e totul comun si nu trebuie sa existe secrete?!Daca exista ceva intim, inseamna ca exista secrete...eu asa consider!II-am explicat sotului meu ca daca eu as proceda ca si el...el cum s-ar simti?A zis sa nu incerc sa il fac gelos pentru ca e instare de orice!

hahaha te mai si ameninta mai dar tu sti cu cine te-ai maritat>?
piscolino
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:30
existã o vorbã : "a te grãbi ca fata mare la mãritat" .... bunã vorbã....
contessyna
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:33
raspuns pt.kudika473133
..am convenit de comun acord cu el sa vizitam copilul numai si numai impreuna.
Dar nu a respectat intelegerea!Imi reproseaza mie ca nu am incredere in el....cum sa am??Calculatorul lui e plin cu mii de poze facute impreuna cu easi cu altii prieteni,ppoze pe care nu vrea sa le stearga.Poze cu noi doi de cand suntem casatoriti nu are nici una in calculator si nici nu vrea....cu toate astea eu sunt vinovata in toata povestea!
kudika473133
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:39
Raspuns pt contessyna
justifica afirmatia!
kudika473133
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:49
De la: kudika473133, la data 2011-11-18 10:21:46Raspuns pt. KUDIKA421339-

Scuza-ma ,dar citesc in fuga postarile si nu mai fac intoarceri la originea textului!Inteleg destul de bine cele scrise de tine si tin sa iti spun ca o sa ai mari probleme din cauza relatiei dintre sotul tau si acea femeie,care este mama finului lui! "indurat "---este "insurat"?Ce sa inteleg de aici?Ea a facut un copil cu un barbat insurat?Pai,in acest caz,situatia creata in familia ta ,are cu atat mai mult o explicatie nefericita!Atat ea ,cat si sotul tau,au foarte mare tupeu,in momentul in care te contraataca cu argumente ,ce nu stau deloc in picioare!Acea femeie este sigura pe ea ,pe el si pe sentimentele lui fata de ea si de aici deriva batjocura la care te-a supus jignindu-te!Ea l-a castigat prin tertipul "nasitului" si acum profita la maxim de aceasta situatie,dar,din punctul meu de vedere,nu se justifica nicicum!Stii ceva?Pana la urma,problema nu este la ea,ci se regaseste din plin la sotul tau!!!!!!!!!!!Si drept urmare,el nu te respecta ,nu mai spun de iubire!!!!!Draga mea,atata timp cat el nu realizeaza raul facut tie si familiei,te vei zbate singura cu aceasta problema!Asta daca nu te hotarsati sa-i faci bagajul si sa il trimiti doamnei in cauza,sa-l gaseasca la usa inainte de a se intalni cu sotul tau!Imi pare rau pentru tine si pentru atmosfera tensionata,existenta in familia ta!
RAINBOWLADY
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:52
De la: kudika473133, la data 2011-11-18 10:39:00raspuns pt.kudika473133
Dar nu a respectat intelegerea!Imi reproseaza mie ca nu am incredere in el....cum sa am??Calculatorul lui e plin cu mii de poze facute impreuna cu easi cu altii prieteni,ppoze pe care nu vrea sa le stearga.Poze cu noi doi de cand suntem casatoriti nu are nici una in calculator si nici nu vrea....cu toate astea eu sunt vinovata in toata povestea!

aici ti-ai raspuns tie eu sunt pisco
piscolino
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:56
De la: kudika473133, la data 2011-11-18 10:49:17Raspuns pt contessyna
justifica afirmatia!

poi mai ...ce-i de justificat?contesina are dreptate .....chiar tu ai scris mai sus ...vazut-placut-luat
problema e ca nu-l cunosti cu adevarat de aceea ai asa probleme..........sotul si sotia sunt un tot unitar.....mai ales ca sunteti proaspat casatoriti.Poi peste 10 ani ce-i face ?el va merge hai-hui si tu-i sta singura eventual cu un copil si o sa-ti plangi de mila
piscolino
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:59
scuze pisco....tie iti raspunde-am insa sunt tare tensionata azi....scuze inca o data!
kudika473133
Postat pe 18 Noiembrie 2011 11:02
De la: kudika473133, la data 2011-11-18 10:39:00raspuns pt.kudika473133

incredibil cum te lasi manipulata de sotiourul tau drag si duplicitar
trezirea ,e atat de clar ca te inseala
Ame_li
Postat pe 18 Noiembrie 2011 11:04
Esti sigura ca e nasul copilului si nu tatal lui?
ilumax_76
Postat pe 18 Noiembrie 2011 11:11
De la: ilumax_76, la data 2011-11-18 11:11:14Esti sigura ca e nasul copilului si nu tatal lui?

Ilumax-ule,mi-ai luat vorba din gura,nu este ceva imposibil!
RAINBOWLADY
Postat pe 18 Noiembrie 2011 11:14
De la: kudika421339, la data 2011-11-18 11:14:36
De la: ilumax_76, la data 2011-11-18 11:11:14Esti sigura ca e nasul copilului si nu tatal lui?

Ilumax-ule,mi-ai luat vorba din gura,nu este ceva imposibil!

Buna, Curcubeu! Graba strica treaba.....saraca fata!
ilumax_76
Postat pe 18 Noiembrie 2011 11:18
..nu e tatal copilului, copilul seamana leit cu acel barbat insurat cu care pretinde tipa ca la facut.
Sotul meu a recunoscut...ca la incepututl.."prieteniei" lor au incercat o relatie..insa ea la refuzat ca si barbat si a accepta doar o relatie de prietenie...si de atucni sunt prieteni...a dormit la ea zile in sir...au iesit permanent...concedii impreuna....si mie imi e clar ca nu a fost doar prietenie...da na...ce nu inteleg e de ce a insistat atat de repede sa ne casatorim..daca sufletul lui era al altei femei..aici e dilema!Eu nu am acceptat-o ca si prietena niciodata si am spus asta clar.Insa am acceptat ca e nasul copilului si ca trebuie sa-si viziteze finul, insa numai impreuna cu mine, intelegere pe care a incalcat-o.Stie ca ma deranjeaza existenta acestei femie in casnicia noastra si totusi se incapataneaza sa ma infrunte si ea si el.Asta nu pot accepta!!De ce are nevoie de o prietena daca are o sotie?!
kudika473133
Postat pe 18 Noiembrie 2011 11:41

m-am gandit si eu la asta dar n-am vrut sa zic cu "voce tare"
neata iluminato
Ame_li
Postat pe 18 Noiembrie 2011 11:41
De la: kudika473133, la data 2011-11-18 11:41:24..nu e tatal copilului, copilul seamana leit cu acel barbat insurat cu care pretinde tipa ca la facut.
Sotul meu a recunoscut...ca la incepututl.."prieteniei" lor au incercat o relatie..insa ea la refuzat ca si barbat si a accepta doar o relatie de prietenie...si de atucni sunt prieteni...a dormit la ea zile in sir...au iesit permanent...concedii impreuna....si mie imi e clar ca nu a fost doar prietenie...da na...ce nu inteleg e de ce a insistat atat de repede sa ne casatorim..daca sufletul lui era al altei femei..aici e dilema!Eu nu am acceptat-o ca si prietena niciodata si am spus asta clar.Insa am acceptat ca e nasul copilului si ca trebuie sa-si viziteze finul, insa numai impreuna cu mine, intelegere pe care a incalcat-o.Stie ca ma deranjeaza existenta acestei femie in casnicia noastra si totusi se incapataneaza sa ma infrunte si ea si el.Asta nu pot accepta!!De ce are nevoie de o prietena daca are o sotie?!

daca se incapataneaza inseamna ca nu te iubeste....scuza-ma ca am spus-o atat de direct dar cand iubesti pe cineva esti dispus sa faci compromisuri...poate ar trebui sa i-o intorci cu aceasi moneda ...dar asta doar tu poti hotari
piscolino
Postat pe 18 Noiembrie 2011 11:46
De la: kudika473133, la data 2011-11-18 11:41:24..nu e tatal copilului, copilul seamana leit cu acel barbat insurat cu care pretinde tipa ca la facut.

Chiar ma faci sa rad,cu toata neplacerea pe care o discutam acum!!Draga mea,as putea sa-ti spun,ca mai toti barbatii au astfel de aventuri,dar majoritatea majoritatii respective,se trezesc la timp si isi vad de familii ,fara a mai ridica probleme in discutie!Dar,se pare,ca sotul tau este absorbit de-adreptul de farmecele doamnei respective si asta tine de dinainte de a va casatori voi!Are nevoie de o prietene pentru ca,poate sau mai mult ca sigur,tu nu ii poti oferi ceea ce respectiva ii daruieste din abundenta!Asta ar fi o explicatie,la care trebuie sa vii tu cu contraargumente ,solide, in defavoarea ei!De ce s-a casatorit cu tine?Simplu,doar tu ai spus-o!Doamna nu agreeaza legaturile solide,angajamentele,ci este atrasa de cei casatoriti,acestia o incita mai mult decat statutul de sotie!In ciuda acestor lucruri,domnului ii place stabilitatea adusa de o familie si a facut acest compromis,adica,s-a casatorit cu tine,continuand in paralel,legatura extraconjugala!Si in acest mod ,va are pe amandoua si ,totodata,imbina exbitionismul cu amanta si actiunile casnice oferite de tine!Asta este!
RAINBOWLADY
Postat pe 18 Noiembrie 2011 11:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
infidelitatea viitorului sot 38 De la: kudikaroxi 30 Iunie 2009 17:19
Niste sfaturi, va rog! :( 44 De la: steffy91 19 Septembrie 2011 18:39
hormoniiisi fac de cap. face ca lumea sa se insele, si uite asa apar gelosii si crimele 17 De la: utad 3 Mai 2010 10:31
cum fac sa il recuceresc? 47 De la: MitzyMik 28 Iulie 2009 23:50
rana pe uter 3 De la: kudika184484 22 Martie 2012 11:05