Mai multe
De la: kudika473133, la data 2011-11-18 11:41:24..nu e tatal copilului, copilul seamana leit cu acel barbat insurat cu care pretinde tipa ca la facut. Doamne...mai repet odata: nu ti-e clar????? Ori iti bati joc de noi, ori esti naiva rauuuuu |
||
|
ilumax_76 Postat pe 18 Noiembrie 2011 12:09 |
||
|---|---|---|
Tu-ti raspunzi tie singura?Nu stiu de ce am impresia ca inventezi in functie de ce esti intrebata sau ce sfaturi ti se dau. Daca e pe bune povestea, nu m-as mira ac el sa fie bigam si tu .... cu un IQ foooaaarteee mic
|
||
|
kudika_pudika Postat pe 18 Noiembrie 2011 16:30 |
||
TII MINTE CA SI PRINTUL CHARLES O AVEA CA PRIETENA PA CAMILA,,,,DINAINTE DE CASATORIE,,,,SI CE VIATA A AVUT LADY DIANA,,,,,,, ASCULTA LA MINE,,,,UN BARBAT SI O FEMEIE NU POT FII NICIODATA PRIETENI,,,,NU EXISTA ASA CEVA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ORI SUNT AMICI,,,,ORI AMANTI,,,TU UNDE CREZI CA SE ANCADREAZA EI ???
|
||
|
|
||
|
kudika330644 Postat pe 20 Noiembrie 2011 02:24 |
||
eeee ..... toata lumea judeca si condamna ....este prima zi cand, din plictiseala ( nu din alte cauze, dar si mei baieti dorm amandoi ) am lecturat un subiect din forum. Mi-a placut la nebunie ca in loc de sfaturi ( parca sta se cauta pe aici ) doar maxime si judecati ( unele mai ceva decat judecata de apoi )... nu am vazut pe nimeni care sa spuna ca, casnicia este un sir lung de compromisuri, ca toate problemele intre doi adulti se pot rezolva prin dialog, ca este mai bine sa incerci sa repari decat sa distrugi, ca dialogul se poarta cu tact si cu rabdare nu cu tipete, urlete, zbierete si reprosuri.... exista prietenii adevarate intre barbati si femei, care nu implica sex... ci dor pur si simplu un umar pe care sa plangi sau o mana de ajutor care ti se ofera atunci cand ai nevoi, un sfat care ti se da atunci cand nu sti unde sa-l ceri. eu cred ca problema se poate rezolva pur si simplu doar stand de vorba si sa nu uitam niciodata ca in primul rand o casnicie se bazeaza pe incredere cel mai greu de castigat si cel mai usor de pierdut sentiment...
|
||
|
silver_moon Postat pe 20 Noiembrie 2011 07:51 |
||
De la: silver_moon, la data 2011-11-20 07:51:15eeee ..... toata lumea judeca si condamna ....este prima zi cand, din plictiseala ( nu din alte cauze, dar si mei baieti dorm amandoi Asta numai o femeie cu experienta in casatorie putea sa o spuna. Si Doamne, cata dreptate ai!!! |
||
|
Lucia_41 Postat pe 20 Noiembrie 2011 07:56 |
||
De la: Gina1989, la data 2011-11-20 07:56:27De la: silver_moon, la data 2011-11-20 07:51:15eeee ..... toata lumea judeca si condamna ....este prima zi cand, din plictiseala ( nu din alte cauze, dar si mei baieti dorm amandoi de unde sti tu? sunt casatorii de convenienta unde increderea e mai mare decat intr-una din dragoste. |
||
|
PICCKARD Postat pe 20 Noiembrie 2011 08:00 |
||
| Boala asta te macina si iti distruge nu numai casnicia ci si personalitatea ta......e clar ca e duplicitar....si esti prea tanara sa duci in spate o asa viata....tu hotarasti ce sa faci cu viata ta///esti stapana pe viata ta...gandeste-te ca doar o viata avem.......e nashpa rau ce ti se intampla.....decat o asa casnicie cu o singuratate in doi.....mai bine.....ai grija sa-ti fie tie bine! | ||
|
kudika470567 Postat pe 20 Noiembrie 2011 09:08 |
||
E clara situatia , sunteti in trei, el se complace asa si nu vrea sa renunte nici la ea , nici la tine, o gramada de barbati fac asa, casa e curata, mancarea e pregatita, camasile calcate,etc., iar sarea si piperul i le pune amanta. Draga mea totul depinde de tine!!!!!!!!! Cat iti merge mintea, acum ca stii in ce ape esti, tre sa-ti pregatesti o strategie, tu stii cat il iubesti , daca-l vrei ptr. tine tre sa fii smechera, daca nu esti sigura lasa-l si mergi mai departe, nu-ti fa zile negre in timp ce el se simte bine !
|
||
|
kudika018314 Postat pe 20 Noiembrie 2011 11:46 |
||
| mergi si discuta cu persoana asa zisa sora | ||
|
kudika125148 Postat pe 20 Noiembrie 2011 11:55 |
||
|
Si eu cred acelasi lucru ESTE TATAL COPILULUI. Fi ferma. renunta la acest balamuc ~ casnicie~ nu este si daca nu renunti o sa ajungi cum a spus d-na la PSHIATRIE. Balta e plina de peste, nu esti nici prima nici ultima care divorteaza, nu este o tragedie, rupe raul din radacina pt. ca tot atat doare. Acum mai putin decat mai tarziu cand o sa ai si tu un copil. |
||
|
kudika443751 Postat pe 20 Noiembrie 2011 12:57 |
||
De la: ilumax_76, la data 2011-11-18 11:11:14Esti sigura ca e nasul copilului si nu tatal lui? asta-i bune....nu zice tu ca-s atatea cazuri
|
||
|
steffy91 Postat pe 20 Noiembrie 2011 13:32 |
||
| Dacã tu continui aceastã cãsnicie înseamnã cã ai probleme, nu e normal sã te lași mințitã și umilitã în halul ãsta! Cum nu-ți dai seama cã e amanta lui din moment ce ai gãsit poze cu ea goalã în telefonul lui? Dacã ai respect de sine, divorțeazã cât mai repede! | ||
|
Anavrin Postat pe 20 Noiembrie 2011 14:00 |
||
| Nu sunt experta in sfaturi si nici nu vreau sa dau sfaturi,poate doar sa iti dau cateva lamuriri.Eu sunt femeie si cel mai bun prieten al meu este un barbat care este mai mare decat mine cu 11 ani si este casatorit si are si copii.Da ,si pe mine ma considera sora lui el neavand surori,ma viziteaza fara sotia lui si mai stam la cate o cafea si la o "barfa" dar la fel de bine ne intalnim si cu familiile.Eu ii cunosc sotia,si ea pe mine ba mai mult am facut si pe bona pentru ei DAR eu nu i-am trimis NICIODATA Si nici nu i-as trimite NICIODATA poze cu mine goala.Deci nu blamati toate prieteniile dintre un barbat si o femeie dar scuza-ma la tine nu este doar prietenie.Nu are cum. | ||
|
carmen_adina Postat pe 20 Noiembrie 2011 19:00 |
||
De la: kudika473133, la data 2011-11-18 10:01:39Da , cand ne-am casatorit stiam de existenta ei, ca fiind o simpla prietena.Atat.Am convenit ca ne vom intalnii imreuna cu ea .Ea il suna permanent, am aflat ca mergea la ea acasa fara ca mine, mie imi spunea ca nu a mai vizitat-o de cand ne-am casatorit, am gasit in tel. lui poze cu ei doi si doar cu ea in ipostaze(cu sanii goi), poze care au fost datate in perioada in care noi eram casatoriti deja.I-am cerut socoteala pentru toate acestea si mi-a raspuns de fiecare data ca e prietena lui si ca nu considera ca gresete cu nimic vizitand-o in absenta mea si ca vb la telefon.Ca nu are nimic cu ea decat o prietenie.Consideri ca e firesc si ca nu are nici o vina facand toate astea fata de mine si casnicia noastra?!! Cunosc o femeie care a trecut prin aceesi situatie ca tine, dar mai are si un copil pe care il creste cu greu singura.Prietena fusese iubita lui inainte si omul inca spera s-o mai duca in pat si fara ea nu putea sta.Au ajuns si la a redeveni din nou amanti si biata femeie si- a luat copilul si a plecat.Vrei sa ajungi la acelasi rezultat? |
||
|
Thais13 Postat pe 20 Noiembrie 2011 19:06 |
||
De la: steffy91, la data 2011-11-20 13:32:58De la: ilumax_76, la data 2011-11-18 11:11:14Esti sigura ca e nasul copilului si nu tatal lui? ... da nici imposibil nu e ...
|
||
|
marco918 Postat pe 20 Noiembrie 2011 19:12 |
||
De la: marco918, la data 2011-11-20 19:12:33De la: steffy91, la data 2011-11-20 13:32:58De la: ilumax_76, la data 2011-11-18 11:11:14Esti sigura ca e nasul copilului si nu tatal lui? da chiar e posbil sa nu fie imposibil
|
||
|
steffy91 Postat pe 20 Noiembrie 2011 19:13 |
||
| simplu dragalasa:pt ca minte!si daca ar fi o relatie de prietenie altfel ar trebui sa decurga viata voastra .sa nu suferi tu,sa fie totul ca inainte intre voi,sa nu altereze sentimentele voastre si implicit casnicia...ma inttreb eu de ce s-a mai casatorit cu tine?tu o cunosti?va vizitati? | ||
|
mimishor957 Postat pe 20 Noiembrie 2011 20:26 |
||
De la: silver_moon, la data 2011-11-20 07:51:15eeee ..... toata lumea judeca si condamna ....este prima zi cand, din plictiseala ( nu din alte cauze, dar si mei baieti dorm amandoi e foarte OK ce spui tu,insa raportat la ceea ce spunea doamna KUDIKA sincer eu cred ca numai prin dialog nu o sa rezolvi..e clar ca te inseala,acum serios si un copil si-ar da seama,dar fie asta e problema ta ce vrei sa faci mai departe..insa chestia asta cu discutatul,iertattul e cu 2 taisuri fiindca in momentul in care te inseala asa fatis si mai este si un manipulator,sincer nu mai iubire nu exista!ai grija de tine si raspundeti singura la intrebari legate de familia ta.nimeni nu stie povestea complet a.i sa isi dea cu parerea. |
||
|
lilianne Postat pe 20 Noiembrie 2011 20:53 |
||
| Cred ca ai nevoie sa petreci putin timp cu tine si sa incerci sa iti dai seama ce vrei de la viata. E cert ca el te inseala si ca nu va renunta la ea decat daca el va considera ca nu mai are nevoie de ea. Nu cred ca este numai vina ei, cu siguranta problema este la sotul tau si cu siguranta el nu realizeaza ca are probleme, iar astfel, nu si le va rezolva niciodata. Daca va inceta orice fel de relatie cu aceasta femeie, isi va gasi o alta dupa o perioada. Pur si simplu este unul dintre cei care considera/ simt/ cred/ gandesc ca nu pot sa se simta impliniti alaturi de o sigura femeie si au nevoie de minimum 2 femei in viata lor. Este groaznic sa iti dai seama ca dormi in acelasi pat cu un dusman si desi nu indraznesti sa iei decizia de a divorta datorita complicatiilor si suferintelor pe care un divort le presupune, s-ar putea ca suferinta ta sa fie mult mai mare traind cu o astfel de persoana de-a lungul vietii. Poate ar fi momentul sa incerci sa gandesti pe termen lung, altfel risti sa te trezesti la o varsta inaintata, in care o sa-ti dai seama ca nu ti-ai trait viata, ca ai avut parte numai de nemultumiri si de neimpliniri pe plan sentimental si ca este prea tarziu sa o iei de la capat. Pe de alta parte, poate ca mai tarziu vor aparea si copii daca nu aveti deja... crede-ma sunt piholog, e groaznic pentru un copil sa taieasca intr-o familie in care sunt certuri, neintelegeri, frustrari, suferinte. Gandeste-te bine la ce ai si la ce vrei sa ai, pune lucrurile in balanta, aduna-ti puterile si ia o decizie! | ||
|
alexa_bloody Postat pe 20 Noiembrie 2011 22:23 |
||
| pentru ca e clar...omul are amanta si chiar dinaintea casatoriei voastre ma gandesc eu...si asta cu sora...e aberant din moment ce ea il suna des cu atat mai mult cu cat el accepta situatia aceasta...si daca de acum face asa ceva pentru ca spui ca de curand v-ati casatorit...dar mai tarziu crezi ca se va schimba?...eu va doresc succes si casa de piatra...ciao ciao... | ||
|
dragomircaty09 Postat pe 21 Noiembrie 2011 00:35 |
||
| Am fost si eu in situatia in care logodnicul meu a avut "cea mai buna prietena" si aici spun concedii impreuna, telefoane luungi de ore in sir... ea facand studiile in alta parte, si multe altele... desi totul s-a terminat inainte de a fi eu cu el impreuna, a fost foarte greu si nasol sa accept prezenta ei in trecutul lui. Dansa mai incercase cateva telefoane dar al meu nu-i mai raspunse si s-a finalizat tot. Intre ei cu siguranta nu fusese mai mult, poate o iubire tacita din partea lui ... si oricum e foarte nasol pentru o femeie sa accepte prezenta unei "prietene foarte bune" in relatia ei; sunt foarte periculoase, aceasta vorba cu prieteniile intre barbati si femei sunt cu, cantec. Si eu am avut "prieteni cei mai buni" si au sfarsit prin a se indragosti, moment in care a trebuit sa instrainam relatia... Oricum din postarile tale, acea femeie e cu mult mai periculoasa decat celelalte, si fara suparare consider ca sotul tau nu apreciaza suficient casnicia voastra si mai ales pe tine - o stimeaza si apreciaza nespus pe acea "doamna". incearca sa ai o conversatie cu el, normala intre doi adulti, incercati sa gasiti o cale de mijloc, sa vezi si tu ca face si el eforturi ... dar daca continua cu o atitudine de "nu ma intereseaza e prietena mea!" poate ar fi cazul sa il trimiti cu totul la ea... | ||
|
ancu2066 Postat pe 21 Noiembrie 2011 09:07 |
||
| nu exista astfel de prietenii, deja nu ai incredere , nu e bine | ||
|
healthy005520 Postat pe 21 Noiembrie 2011 19:48 |
||
| Draga mea, un raspuns scurt....un NU hotarat, minciunii in cuplu ! Daca accepta sa fie o carte deschisa pentru yine, ok daca nu, o viata avem. Mai bine singura decat singura in doi... | ||
|
mamaArhe Postat pe 22 Noiembrie 2011 16:32 |
||
| mai da-l in colo de finutz...ce dracu doar nu-i tacsu....finutz, finutz dar nici chiaar asa...parea mea e ca ceva pute pe acolo, ceva nu e in regula...daca ar fi o simpla prietenie ar renunta de dragul casniciei....ce tot atatea vizite la domiciliu...si daca e ceva intre ei de ce dracu te-a mai luat de sotie...si asa zisa lui prietena cum si-a permis sa-ti vorbeasca asa cand ai sunat-o....eu i-as trange o tigaie in cap la amandoi... | ||
|
AncaCMaria Postat pe 29 Noiembrie 2011 18:09 |
||
De la: ancu2066, la data 2011-11-21 09:07:11Am fost si eu in situatia in care logodnicul meu a avut "cea mai buna prietena" si aici spun concedii impreuna, telefoane luungi de ore in sir... ea facand studiile in alta parte, si multe altele... desi totul s-a terminat inainte de a fi eu cu el impreuna, a fost foarte greu si nasol sa accept prezenta ei in trecutul lui. Dansa mai incercase cateva telefoane dar al meu nu-i mai raspunse si s-a finalizat tot. Intre ei cu siguranta nu fusese mai mult, poate o iubire tacita din partea lui ... si oricum e foarte nasol pentru o femeie sa accepte prezenta unei "prietene foarte bune" in relatia ei; sunt foarte periculoase, aceasta vorba cu prieteniile intre barbati si femei sunt cu, cantec. Si eu am avut "prieteni cei mai buni" si au sfarsit prin a se indragosti, moment in care a trebuit sa instrainam relatia... Oricum din postarile tale, acea femeie e cu mult mai periculoasa decat celelalte, si fara suparare consider ca sotul tau nu apreciaza suficient casnicia voastra si mai ales pe tine - o stimeaza si apreciaza nespus pe acea "doamna". incearca sa ai o conversatie cu el, normala intre doi adulti, incercati sa gasiti o cale de mijloc, sa vezi si tu ca face si el eforturi ... dar daca continua cu o atitudine de "nu ma intereseaza e prietena mea!" poate ar fi cazul sa il trimiti cu totul la ea... Ce sa aprecieze maguru ala daca are poze pe telefon cu asa zisa prietena si culmea...poze in care distinsa ”doamna”isi arata sanii..........sa fim seriosi...l-as bate pe nenorocit...mai are si tupeu jegos sa-i zica sotiei sa nu indrazneasca sa-l faca gelor.....Iaca ce ia copt mintea la derbedeu....merita mult mai mult decat sa-l faci gelos....merita sa linga covoarele din casa cretinu |
||
|
AncaCMaria Postat pe 29 Noiembrie 2011 18:13 |
||
De la: kudika_pudika, la data 2011-11-18 16:30:58
|
||
|
Elle_Elena Postat pe 29 Noiembrie 2011 22:06 |
||
|
Draga mea intre sotul tau si acea femeie nu este decat o simpla prietenie cum pretinde el ca ar fi...si tu ti-ai dat seama dar refuzi sa crezi asa ceva...daca nu vrea el sa renunte la asa zisa prietena renunta tu la el..pt ca te insala..dar te inseala cu perdea...imi pare rau...dar viata merge inainte...iti poti gasi si tu un barbat care sa fie numai al tau...sunt sigura de asta...intre ei nu este decat o simpla prietenie si tu iti pierzi timpul cu el...crede-ma ca nu merita... |
||
|
kudika418573 Postat pe 30 Noiembrie 2011 17:57 |
||
| si eu spun sa renunti tu, orcat l.ai iubi si ai tine la el, dar nu il lasa sa te ansele, ei practic asi bat joc de tine respectate pe tine si pleaca de la el ,sti cum ai vorba asta indiferenta doare cel mai mult.si eu una nu cred ca exista prietenie antre o femeie si un barbat niciodata.e parerea mea | ||
|
kudika470267 Postat pe 11 Decembrie 2011 15:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| FEMEIE SERIOASA , IUBITOARE? | 134 | De la: puiut_77 22 Februarie 2011 15:32 |
| Dilema... | 58 | De la: kudika470267 11 Decembrie 2011 15:55 |
| de ce oare? | 21 | De la: Rafinata 15 Iunie 2009 15:05 |
|
|
||
| ce sa fac? sa mai continui? | 10 | De la: ralukama 19 Martie 2009 21:48 |
| Ce isi face omul cu mana lui......e bun facut! | 56 | De la: angelo_micnegrusiurat 11 Decembrie 2009 17:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.