Setari Cookie-uri

cum sa scap de amenintari

si daca le posteaza ce?cu ce te afecteaza?vezi draga de treaba ta.din contra iti face publicitate.toata lumea are poze sexi sau nuduri.nu,ti mai face griji,stai linistita.barbatii in general sunt niste frustrati.ai incredere in tine,si totul va fi OK!
kudika127260
Postat pe 7 Decembrie 2011 20:17
ok;cati ani ai si cum poti spune ca il iubeai fiind o relatie la distanta; ai facut o tampenie mai mare decat tine executand ce-ti cerea nu ai gandit ca poate folosi pozele si filmuletele pentru a face bani din asta si ca poate nu esti singura careia-i face asta? acum faptul e consumat, discuta cu parintii tai,spune-le adevarul si numai adevarul;anunta-l cum sta treaba si spune-i sa faca ce vrea dar innainte sa se intereseze cum se numeste si cu cat se pedepseste ce a facut el asta e sfatul unei mame ce are o fetita de 15 ani si care stie totul de viata ei
kudika415821
Postat pe 7 Decembrie 2011 21:52
De la: broscoiu, la data 2011-12-06 09:54:36Data viitoare taie-ti capul de la poze,asa nu-si va mai da nimeni seama cine esti si nu te va mai putea ameninta.

Mai bine taie-ti capul oricum, nu doar in poze, ca-l tii degeaba pe umeri.
Armain
Postat pe 7 Decembrie 2011 23:10
stiu ca am fost o mare proasta, nu stiu unde mi-a fost capul. Sincer in veci nu as mai face asa ceva!!! Totusi am invatat destul de multe din relatia asta desi poate nu ma credeti. si mi-ati fost de o mare incurajare. Va multumesc!
bunica99
Postat pe 8 Decembrie 2011 12:02
De la: bunica99, la data 2011-12-08 12:02:56stiu ca am fost o mare proasta, nu stiu unde mi-a fost capul. Sincer in veci nu as mai face asa ceva!!! Totusi am invatat destul de multe din relatia asta desi poate nu ma credeti. si mi-ati fost de o mare incurajare. Va multumesc!

Nu iti doresti un nou prieten, care sa te iubeasca ? Baiat dragut, 28 de ani, sincer, virgin...

Baiat_virgin
Postat pe 8 Decembrie 2011 12:10
De la: Baiat_virgin, la data 2011-12-08 12:10:29
De la: bunica99, la data 2011-12-08 12:02:56stiu ca am fost o mare proasta, nu stiu unde mi-a fost capul. Sincer in veci nu as mai face asa ceva!!! Totusi am invatat destul de multe din relatia asta desi poate nu ma credeti. si mi-ati fost de o mare incurajare. Va multumesc!

Nu iti doresti un nou prieten, care sa te iubeasca ? Baiat dragut, 28 de ani, sincer, virgin...

http://pleaseshootyourself.com/
Max2
Postat pe 8 Decembrie 2011 14:19
De la: Baiat_virgin, la data 2011-12-08 12:10:29Nu iti doresti un nou prieten, care sa te iubeasca ? Baiat dragut, 28 de ani, sincer, virgin...

Trimite-i poze si filme cu tine gol, ca s-o convingi
Armain
Postat pe 8 Decembrie 2011 17:20
De la: Armain, la data 2011-12-08 17:20:13
De la: Baiat_virgin, la data 2011-12-08 12:10:29Nu iti doresti un nou prieten, care sa te iubeasca ? Baiat dragut, 28 de ani, sincer, virgin...

Trimite-i poze si filme cu tine gol, ca s-o convingi

Pai cred ca de aia a si ramas virgin! ...A trimis poze si filmulete d'alea...
november13
Postat pe 8 Decembrie 2011 17:23

Imi pare sincer rau pt tine si ca te doare dar sa speram ca toate vor trece si le vei uita....dar stiu ca n-ai sa poti uita asa repede...n-am cuvinte sa te consolez.....totusi invata si alte fete,sa nu faca ce ai patit.In definitiv nu esti nici prima nici ultima care a patit-o,sant atatea fete care au reusit sa treaca....si tu ai sa poti!!!Tine capu sus,asa santeti voi tineretul din ziua de azi!!!Poate ai noroc ca parintii tai nu vor cauta in internet si nu vor afla niciodata...
Titanika
Postat pe 8 Decembrie 2011 18:01
bine ca nu te-ai casatorit cu un asemenea marlan! inregistrarile da-le -ncolo, ca ce e val, ca valul trece . important e sa scapi de el o data pt. totdeauna. ochii care nu se vad se uita. si ramane doar cu pozele. ha ha! ce las! sa vada ce-a pierdut! ii mai curg balele cumva?sa se linga pe bot.
daniela_kudica
Postat pe 9 Decembrie 2011 09:29
Este o situatie urata ! Nu este de ras. Traim vremuri in care ni se poate intampla oricui, orice poate fi mai rau. Ar trebui sa invatam sa luam atitudine , iar cand un om de langa noi pateste ceva rau, sufera, nu trebuie sa-l lasam asa....sa cada in dezamagire, durere, tristete , care Doamne fereste poate duce la altceva mai grav...(asa cum se intampla tot mai des in societatea noastra, sinucideri) Toti, dar absolut toti suntem responsabili pentru ceea ce se intampla in aceasta societate. Daca nu invatam sa ne iubim, sa ne respectam .Daca nu invatam sa respingem raul ,pe oamenii cu atitudini agresive, ne vom trezi singuri... si tristi.
Nu mai spuneti niciodata fetelor, baietilor " MIe nu mi se poate intampla!" Vai, ce trist. Poti merge linistit pe strada si esti rapit, poti fi drogat, supus la tot felul de nenororciri. NU AVEM DREPTUL SA JUDECAM PE NIMENI, CI DOAR SA LUAM ATITUDINE IMPOTRIVA RAULUI!
Cat despre aceasta situatie cu fotografiile. Nu este nimic rau in faptul ca ai niste poze ca amintire..., absolut normal asa ceva. Ci el, doar el va plati in fata legii daca le va distribui fara acordul tau. Deci, linisteste-te, mergi mai departe. Ia aceasta intamplare ca pe o lectie de viata, priveste inainte. Exista si barbati sinceri , cu bun simt care sa te respecte , sa te iubeasca. Acesta a fost o greseala....Detaseaza-te de rau, nu te lasa blocata in acest punct. CREDE-MA, VIATA ESTE MULT MAI FRUMOASA DECAT PARE LA PRIMA VEDERE. Invata sa nu iti mai fie frica!
Cu drag si respect,ELLA
kudika424356
Postat pe 18 Decembrie 2011 10:17
De la: bunica99, la data 2011-12-05 22:18:43Nu de mult m-am despartit de prietenul meu care, evident era la distanta. Dar, lucrurile nu au mers asa usor precum speram eu. El a inceput sa ma ameninte ca o sa platesc pentru ca mi-am facut un FB cu un alt nume si asta nu e tot. Are ceva poze cu mine, asta stiu sigur, dar nu stiu cate si ce poze mai are. Pe cand eram impreuna m-a rugat in numele iubirii pe care i-o port sa dau poze cu mine imbracata sumar si chiar dezbracata...eu vrand sa ii demonstrez ca il iubesc, desi la inceput am plans si i-am explicat ca nu pot sa fac asta pentru el, am cedat pana la urma. Mai apoi a zis ca daca zic ca tin la el, sa fac altceva pentru el, sa ma dezbrac in fata web-ului. Si din nou eu trista si incercand sa il conving ca nu e ok, la insistentele lui am cedat. Nu stiu daca a salvat inregistrarile video, nu stiu daca mai are toate pozele pe care i le-am trimis dar el spune ca are tot si ca vrea sa le posteze pe net ba mai mult sa le trimita parintilor, prietenilor, etc. Ce pot sa fac in situatia asta? Cum as putea sa scap cu fata curata? help me pls!!! :((

Pastreaza toate mesajele lui de santaj, de amenintare, si cu ele poti merge la politie. El nu are voie sa publice poze intime cu tine sau filmulete a caror protagonista tot tu esti. Consulta si un avocat in privinta asta, el te poate sfatui cel mai bine, dar nu te mai lasa santajata de fostul tau iubit. Spune-i ca vei merge la politie si-l vei da si in judecata, daca mai continua sa te ameninte si sa te santajeze, iar data viitoare fii si tu mai atenta cand iti alegi iubitii. Niciun om din lumea asta daca te iubeste cu adevarat n-o sa-ti ceara lucruri care te-ar pune pe tine intr-o lumina negativa, cine iti cere poze sau filmulete care mai tarziu s-ar putea sa te compromita, nu o face din dragoste, ci pentru ca doreste sa se foloseasca de tine si iubirea ce i-o porti.
franziska_eu
Postat pe 19 Decembrie 2011 13:12
De la: kudika424356, la data 2011-12-18 10:17:37 Este o situatie urata ! Nu este de ras. Traim vremuri in care ni se poate intampla oricui, orice poate fi mai rau. Ar trebui sa invatam sa luam atitudine , iar cand un om de langa noi pateste ceva rau, sufera, nu trebuie sa-l lasam asa....sa cada in dezamagire, durere, tristete , care Doamne fereste poate duce la altceva mai grav...(asa cum se intampla tot mai des in societatea noastra, sinucideri) Toti, dar absolut toti suntem responsabili pentru ceea ce se intampla in aceasta societate. Daca nu invatam sa ne iubim, sa ne respectam .Daca nu invatam sa respingem raul ,pe oamenii cu atitudini agresive, ne vom trezi singuri... si tristi.
Nu mai spuneti niciodata fetelor, baietilor " MIe nu mi se poate intampla!" Vai, ce trist. Poti merge linistit pe strada si esti rapit, poti fi drogat, supus la tot felul de nenororciri. NU AVEM DREPTUL SA JUDECAM PE NIMENI, CI DOAR SA LUAM ATITUDINE IMPOTRIVA RAULUI!
Cat despre aceasta situatie cu fotografiile. Nu este nimic rau in faptul ca ai niste poze ca amintire..., absolut normal asa ceva. Ci el, doar el va plati in fata legii daca le va distribui fara acordul tau. Deci, linisteste-te, mergi mai departe. Ia aceasta intamplare ca pe o lectie de viata, priveste inainte. Exista si barbati sinceri , cu bun simt care sa te respecte , sa te iubeasca. Acesta a fost o greseala....Detaseaza-te de rau, nu te lasa blocata in acest punct. CREDE-MA, VIATA ESTE MULT MAI FRUMOASA DECAT PARE LA PRIMA VEDERE. Invata sa nu iti mai fie frica!
Cu drag si respect,ELLA

Ella, ai perfecta dreptate in tot ceea ce afirmi!
franziska_eu
Postat pe 19 Decembrie 2011 13:14
De la: Max2, la data 2011-12-08 14:19:36
De la: Baiat_virgin, la data 2011-12-08 12:10:29

http://pleaseshootyourself.com/

Ame_li
Postat pe 19 Decembrie 2011 13:47
De la: franziska_eu, la data 2011-12-19 13:14:10
De la: kudika424356, la data 2011-12-18 10:17:37 Este o situatie urata ! Nu este de ras. Traim vremuri in care ni se poate intampla oricui, orice poate fi mai rau. Ar trebui sa invatam sa luam atitudine , iar cand un om de langa noi pateste ceva rau, sufera, nu trebuie sa-l lasam asa....sa cada in dezamagire, durere, tristete , care Doamne fereste poate duce la altceva mai grav...(asa cum se intampla tot mai des in societatea noastra, sinucideri) Toti, dar absolut toti suntem responsabili pentru ceea ce se intampla in aceasta societate. Daca nu invatam sa ne iubim, sa ne respectam .Daca nu invatam sa respingem raul ,pe oamenii cu atitudini agresive, ne vom trezi singuri... si tristi.
Cu drag si respect,ELLA

Ella, ai perfecta dreptate in tot ceea ce afirmi!

pot sa zic ca si eu am fost in categoria "nu sunt asa proasta sa fac orice imi cere un baiat" dar am gresit...m-am mai intalnit in liceu cu un caz asemanator...caz in care tot liceul a vazut un filmulet cu o colega intr-o situatie jenanta...tipa nu a mai putut sa mai vina la scoala asa ca si-a facut acte false si a parasit tara...m-am gandit atunci ca oricat de mare ar fi durerea iti poti lua viata de la capat. Acum a venit randul meu...si da, asa cum credeam, poti sa iti iei viata de la capat! E drept ca in minte raman atatea ganduri negre...atatea amintiri..dar viata merge inainte! Imi dau seama ca tot ce conteaza pentru mine e imaginea mea...care inca e una frumoasa pentru cei din jur :D sper sa ramana asa!
bunica99
Postat pe 2 Ianuarie 2012 11:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mam umilit pentru ea si imi plang de mila 20 De la: monaram 13 Iunie 2009 12:15
sunt casatorita si m-am indragostit 323 De la: anonim12345 18 August 2012 22:25
despartiri 127 De la: kudika_8553 24 Iunie 2012 16:35
ma umilesc in fata iubitului 0 De la: 10 Aprilie 2011 23:07
Nu-mi mai inteleg sentimentele! 5 De la: Eu_love 14 Aprilie 2009 13:26