De la: thadoogback, la data 2011-12-11 00:32:30De la: steffy91, la data 2011-12-11 00:31:40De la: thadoogback, la data 2011-12-11 00:27:25 De la: steffy91, la data 2011-12-11 00:25:33De la: thadoogback, la data 2011-12-11 00:24:03De la: steffy91, la data 2011-12-11 00:22:01De la: kudika141652, la data 2011-12-11 00:20:29De la: kudika141652, la data 2011-12-11 00:18:55De la: steffy91, la data 2011-12-11 00:15:37De la: kudika141652, la data 2011-12-11 00:13:32Da,uitasem de vb asta.
Ms.
O seara buna.
Ma retag si eu
ok somn usor si tie... eu iar am baut cola si n-am somn iar ne hatanim
hatanim? ce-i asta? dute vino dute vino
hai la fazan si lasa hatza hatza une e ala,,scrie tu prima ca te urmez
ok
|
steffy91 Postat pe 11 Decembrie 2011 00:33
|
De la: kudika141652, la data 2011-12-10 22:12:51Fiecare scrie ce vrea.
Am primit cateva raspunsuri .
Cel mai aproape de adevar cred ca este
cel al lui allegro. Nu mai are sens
sa mai continui sa scriu deoarece dupa cum
se vede nu m-am putut face inteleasa.
Le multumesc tuturor celor care mi-au raspuns
la topic si le multumesc si celor care au tinut mortis sa ma critice.
O seara placuta tuturor.
Si cand te gandesti ca a fost unu' din multele raspunsuri inteligibile pe care le-am dat pe aici... Dar poate tocmai de aceea ti s-a parut mai aproape de adevar. O alta parere de-a mea este ca prietenu care l-ai avut si despre care faci vorbire... face parte din categoria aceea de oameni care... iubeste cel mai mult si mai mult... persoana proprie. Multi suntem asa , dar n-am recunoaste-o nici in ruptu' capului. Este acea categorie de oameni care se cred a fi undeva deasupra tuturor, se cred neintelesi, care cred ca iti fac un mare favor numa' si daca isi arunca o privire deasupra ta..., pentru care lumea reala este este o chestiune ori prea simpla ori prea complicata... dar oricum o evita si se retrag undeva in asa-zisa "lume a lor", pentru care expresia "a lua lumea in piept" este o utopie abstracta... Nu-i usor sa convietuiesti cu astfel de oameni, iar daca mai ai si nenorocul sa te indragostesti de ei (caci e foarte posibil... avand acea latura ce pare de-a dreptu' sensibilitatea intruchipata, cand de fapt este pur si simplu... teama de realitate)... in marea majoritate a cazurilor ai de suferit.
Pe de alta parte... criticile sunt in multe cazuri mult mai constructive decat aprobarile de curtoazie. Nu trebuie sa te supere ori sa-ti creeze stari de suparare.
Chiar si pe mine pot sa spun ca m-a intrigat un pic titlul topicului : "capacitatea de a iubi". Pare o chestiune tehnica, ce tine de stiintele exacte : calcule, ecuatii, sisteme, siruri, matrici (... "prostioare" din astea care mi-au stricat mie copilaria... facandu-ma sa repet fiecare clasa gimnaziala de vreo doua ori - nu le pricepeam si pace ). Uite, spre exemplu la mine capacitatea aceasta este 2,6... la tine cat ti-a iesit din calcule ?
|
alegro6543 Postat pe 11 Decembrie 2011 02:22
|
Iar trebe' o rectificare : era vorba de ..."raspunsuri neinteligibile"
|
|
|
alegro6543 Postat pe 11 Decembrie 2011 02:23
|
De la: alegro6543, la data 2011-12-11 02:22:22De la: kudika141652, la data 2011-12-10 22:12:51Fiecare scrie ce vrea.
O seara placuta tuturor.
Si cand te gandesti ca a fost unu' din multele raspunsuri inteligibile pe care le-am dat pe aici... Dar poate tocmai de aceea ti s-a parut mai aproape de adevar. O alta parere de-a mea este ca prietenu care l-ai avut si despre care faci vorbire... face parte din categoria aceea de oameni care... iubeste cel mai mult si mai mult... persoana proprie. Multi suntem asa , dar n-am recunoaste-o nici in ruptu' capului. Este acea categorie de oameni care se cred a fi undeva deasupra tuturor, se cred neintelesi, care cred ca iti fac un mare favor numa' si daca isi arunca o privire deasupra ta..., pentru care lumea reala este este o chestiune ori prea simpla ori prea complicata... dar oricum o evita si se retrag undeva in asa-zisa "lume a lor", pentru care expresia "a lua lumea in piept" este o utopie abstracta... Nu-i usor sa convietuiesti cu astfel de oameni, iar daca mai ai si nenorocul sa te indragostesti de ei (caci e foarte posibil... avand acea latura ce pare de-a dreptu' sensibilitatea intruchipata, cand de fapt este pur si simplu... teama de realitate)... in marea majoritate a cazurilor ai de suferit.
Pe de alta parte... criticile sunt in multe cazuri mult mai constructive decat aprobarile de curtoazie. Nu trebuie sa te supere ori sa-ti creeze stari de suparare.
Chiar si pe mine pot sa spun ca m-a intrigat un pic titlul topicului : "capacitatea de a iubi". Pare o chestiune tehnica, ce tine de stiintele exacte : calcule, ecuatii, sisteme, siruri, matrici (... "prostioare" din astea care mi-au stricat mie copilaria... facandu-ma sa repet fiecare clasa gimnaziala de vreo doua ori - nu le pricepeam si pace ). Uite, spre exemplu la mine capacitatea aceasta este 2,6... la tine cat ti-a iesit din calcule ?
Acest topic - felicitari autoarei! - a fost extrem de animat... s-a vorbit pe 9 pagini, in timp record, nici doua zile, despre experienta unei tinere dezamagita in iubire...
Titlul invita la o discutie abstracta, dar nu si subiectul ori obiceiul casei... Pana la urma, am aflat amanuntele relatiei fetei dezamagite... ma tem ca ea a nu a aflat de la noi ce vroia sa auda: ca da, barbatii au insusiri speciale, ce-i fac diferiti in aceasta capacitate...
Capacitatea de a iubi e titlu de studiu ori de analize retrospective - cand ai la activ o iubire sau doua e greu sa emiti definitii, sa grupezi, ca etichetezi. Eu stiu ca sunt fericita doar daca iubirea mea este primita cu recunostinta de catre barbatul iubit si el imi raspunde la fel. Cand raspunsul se lasa asteptat sau este justificat prin alte cuvinte, inseamna ca iubirea mea este gresit indreptata si, intro zi voi primi replici ce au in continut un "dar", nu aceeasi capacitate. Adica avem aceeasi capacitate, dar nu este armonica. Femei si barbati, deopotriva, iubim.
Statisticile tin de insusirea de a vedea mai clar, mai adanc, in sensul profunzimii sentimentelor noastre, nu vizeaza capacitatea si, la proba aceasta, s-ar putea barbatii sa fie primii in top, adica sa vada primii mai clar.
|
maimai_no1 Postat pe 11 Decembrie 2011 03:18
|
De la: kudika_pudika, la data 2011-12-10 22:07:24De la: kudika141652, la data 2011-12-10 21:28:29
Intrebarea mea era pt cazul in care dragostea (sau makr)
sentimentele au existat intradevar, dc la femeie par a fi
mai statornice?
Ti s-a explicat de catre majoritatea celor care au raspuns, ca doar ti se pare tie ca femeile sunt mai statornice in sentimente. Este totul in felul in care percepi tu lucrurile, despre ce intrebi, ce-ti capteaza atentia etc. Asta nu inseamna ca intr-adevar femeile au sentimente mai statornice.
Doar ti se pare tie.
Este greu de inteles? Sau nu te lasi pana nu ti se scrie exact ceea ce vrei sa auzi? Acum intelegi de ce barbatii spun "te iubesc" chiar si dupa ce le-au murit sentimentele si par ca se despart brusc?
pudiko! da noi am baut apa unu dupa altul!? au dreptate dusmanii cand zic ca tu ai fi tot eu sub o alta prezentare!
|
PICCKARD Postat pe 11 Decembrie 2011 07:33
|
De la: alegro6543, la data 2011-12-11 02:22:22De la: kudika141652, la data 2011-12-10 22:12:51Fiecare scrie ce vrea.
O seara placuta tuturor.
ma intreb ce e cu tine ! te-a suparat cineva sau ceva alllegro?! de la *fazan* ai inceput sa ataci topicuri grele chiar daca initiatoarea e o fetitza cu o gandire usoara si o experienta superficiala datorate in special varstei fragede
probabil vede in noi niste extraterestri nebuni
|
PICCKARD Postat pe 11 Decembrie 2011 07:40
|
O seara placuta tuturor.
Raspunsul tau nu mi s-a parut neinteligibil, si au mai fost
desigur raspunsuri care mi-au placut.
In ceea ce priveste critica constructica sunt de acord cu ea
si crede-ma le primesc destul de des(mai mult din
partea persoanelor care nu ma cunosc), caci cu totii
criticam si ne amagim ca de fapt ajutam persoana in cauza.
In ceea ce priveste critica arunca te rog o privire la ce a scris
pikard despre mine mai sus.
Randurile sunt despre o persoana pe care el nu o cunoaste
deloc , e prima oara cand o vede la un topic, si nu s-a obosit, sunt sigura
sa citeasca toata paginile. Nu cred ca gresesc cand spun ca
multi se hazardeaza la critica.
|
kudika141652 Postat pe 11 Decembrie 2011 10:32
|
De la: maimai_no1, la data 2011-12-11 03:18:01De la: alegro6543, la data 2011-12-11 02:22:22De la: kudika141652, la data 2011-12-10 22:12:51Fiecare scrie ce vrea.
O seara placuta tuturor.
Acest topic - felicitari autoarei! - a fost extrem de animat... s-a vorbit pe 9 pagini, in timp record, nici doua zile, despre experienta unei tinere dezamagita in iubire...
Titlul invita la o discutie abstracta, dar nu si subiectul ori obiceiul casei... Pana la urma, am aflat amanuntele relatiei fetei dezamagite... ma tem ca ea a nu a aflat de la noi ce vroia sa auda: ca da, barbatii au insusiri speciale, ce-i fac diferiti in aceasta capacitate...
Capacitatea de a iubi e titlu de studiu ori de analize retrospective - cand ai la activ o iubire sau doua e greu sa emiti definitii, sa grupezi, ca etichetezi. Eu stiu ca sunt fericita doar daca iubirea mea este primita cu recunostinta de catre barbatul iubit si el imi raspunde la fel. Cand raspunsul se lasa asteptat sau este justificat prin alte cuvinte, inseamna ca iubirea mea este gresit indreptata si, intro zi voi primi replici ce au in continut un "dar", nu aceeasi capacitate. Adica avem aceeasi capacitate, dar nu este armonica. Femei si barbati, deopotriva, iubim.
Statisticile tin de insusirea de a vedea mai clar, mai adanc, in sensul profunzimii sentimentelor noastre, nu vizeaza capacitatea si, la proba aceasta, s-ar putea barbatii sa fie primii in top, adica sa vada primii mai clar.
Multumesc.
Da din nefericire s-a ajuns sa se vb despre experienta mea,
desi nu aveam deloc aceasta intentie la inceput.
Intradevar doream o discutie abstracta pe cat se poate,
si opinii din partea partii masculine mai ales.
In afara de o singura persoana, mai toti barbatii au ajuns
la concluzia ca de fapt topicul era despre : " am fost bleaga
si m-am lasat dezamagita si inselata" si m-am pus pe plans.
Intradevar este vina mea la urma urmei ca s-a ajuns sa se
discute cazul meu, dar sunt totusi multumita caci am primit
si raspunsuri la subiect.
Cu totii iubim la fel, dar totusi diferit, deoarece suntem
fiinte diferite, fiecare cu ceva special si defecte, si cel
mai important ne aratam dragostea in feluri diferite.
Iti multumesc pentru raspuns.
|
kudika141652 Postat pe 11 Decembrie 2011 10:40
|
Draga mea,sti carei treaba cu barbatii???Sant niste copii care nu s-au maturizat pt ca mamicile vad in ei tot copii.Grija exagerata a memei nu l-ea permis maturizarea.Cand ei jura dragoste se uita in cer si nu in ochii femei.Cand fac juraminte stau picior peste picior.Odata ce le dam un deget.....,nu numai ca vor mana toata,dar se cred si stapanii nostri!!!Rar sant acei barbati care pana la moarte sant fideli....dar si atunci vor controlul femeii pana in cele mai mici detalii.
Barbati nu iarta niciodata,femeile,da.Odata parasite femeile pot pastra nr de tlf,poze si alte amintiri....in schimb ei arunca totul pe foc.
Daca au gresit vreodata ei cred ca au voie...pt ca sant barbati(dar numai cu organul),se cred stapanii lumii si al femeilor.Dar cand un barbat arunca cu gunoi intr-o femeie,aceasta prinde putere si se ridica mai departe si o i-a de la inceput cu toate puterile ramase.Ma rog nu pt femeile.Si atunci cand vede fostul iubit ca a reusit e atat de misogin si-i rade pe la spate,pana cand cineva ii deschide ochii si nici atunci nu v-a recunoaste...
Barbatul poate sa iubeasca pana la limite cu aceeasi ura.....alteori neganditi pana ajung la crima...s-au la sinucideri.Ca sa fie mereu femeia femeia cea vinovata.ASA sta in firea omenirii,nimeni nu vede ce esta dincolo de cortina defapt.fiecare au spus ceva din experienta sau di auzite,dar nimic concludent....a arunca cu mizerie in cineva pe care nu cunosti e foarte usor.!!!
Barbatilor....nu mai fiti copii si fiti mai comunicativi cu partenera,iubita ,sotia ,amanta ,MAMA,MATUSA SI ORICINE DE SEX FEMININ!
|
Titanika Postat pe 11 Decembrie 2011 17:02
|
De la: polin, la data 2011-12-11 17:02:03 Draga mea,sti carei treaba cu barbatii???Sant niste copii care nu s-au maturizat pt ca mamicile vad in ei tot copii.Grija exagerata a memei nu l-ea permis maturizarea.Cand ei jura dragoste se uita in cer si nu in ochii femei.Cand fac juraminte stau picior peste picior.Odata ce le dam un deget.....,nu numai ca vor mana toata,dar se cred si stapanii nostri!!!Rar sant acei barbati care pana la moarte sant fideli....dar si atunci vor controlul femeii pana in cele mai mici detalii.
Barbati nu iarta niciodata,femeile,da.Odata parasite femeile pot pastra nr de tlf,poze si alte amintiri....in schimb ei arunca totul pe foc.
Daca au gresit vreodata ei cred ca au voie...pt ca sant barbati(dar numai cu organul),se cred stapanii lumii si al femeilor.Dar cand un barbat arunca cu gunoi intr-o femeie,aceasta prinde putere si se ridica mai departe si o i-a de la inceput cu toate puterile ramase.Ma rog nu pt femeile.Si atunci cand vede fostul iubit ca a reusit e atat de misogin si-i rade pe la spate,pana cand cineva ii deschide ochii si nici atunci nu v-a recunoaste...
Barbatul poate sa iubeasca pana la limite cu aceeasi ura.....alteori neganditi pana ajung la crima...s-au la sinucideri.Ca sa fie mereu femeia femeia cea vinovata.ASA sta in firea omenirii,nimeni nu vede ce esta dincolo de cortina defapt.fiecare au spus ceva din experienta sau di auzite,dar nimic concludent....a arunca cu mizerie in cineva pe care nu cunosti e foarte usor.!!!
Barbatilor....nu mai fiti copii si fiti mai comunicativi cu partenera,iubita ,sotia ,amanta ,MAMA,MATUSA SI ORICINE DE SEX FEMININ!
Mai femeie, eu am impresia ca tu urasti barbatii astia . Ce ti-au facut ?
|
alegro6543 Postat pe 11 Decembrie 2011 17:08
|
De la: kudika141652, la data 2011-12-09 19:29:50Am o intrebare pentru mai ales pentru barbatii in numar destul de mare din cate vad,
care populeaza forumul.
Nu puteti iubi aceeasi persoana pe termen lung?
Ba da. Nu generaliza ceva. Chiar daca din nefericire acum, in majoritatea situatiilor de o parte e doar interes iar de alta doar distractie, intotdeauna vor fi exceptii.
De la: kudika141652, la data 2011-12-09 19:29:50
Intreb asta deoarece aud atatea
povestiri despre femei a caror relatie le mergea foarte bine,
isi iubeau partenerul si credeau ca iubirea e reciproca, dar
dintr-o data erau puse in fata afirmatiei: "Nu te mai iubesc".
Am auzit atatea caazuri si sincer nu-mi pot da seama de ce mereu
e femeia cea care poate iubi iar barbatul cel care ajunge sa nu mai iubeasca.
Ce ajunge sa va lipseasca dupa o perioada? Plictiseala? Teama? Frica?
Nu am auzit inca de un caz invers, desi probabil ca sunt, dar sunt de asemenea
sigura ca varianta descrisa de mine mai sus e cea mai des intalnita.
Nu e un repros la adresa barbatilor si nici o critica, ci doar o incercare
de a intelege,deoarece sincer la acest capitol nu cred ca Dumnezeu i-a facut
pe barbati incapabili sa iubeasca, de asemenea nu cred nici in vesnica remarca
:"Asa sunt barbatii!". A fi barbat nu este o scuza.
Cazuri sunt si invers, chiar daca nu ai auzit.
Problema sta insa un pic mai complicat decat cum ai rezumat-o.
Multe fete/femei se plag ca ele tin la perechea lor si respectivul sare de la una la alta.
Mi se pare nesimtire ca cineva sa faca asta, adica sa spuna ca iubeste si sa fie cu alta.
Dar din moment ce face asa ceva, e clar ca de fapt nu iubeste. Deci ar trebui sa isi ia flit fara resentimente pentru ca si-o merita.
Pe de alta parte, sunt baieti/barbati care s-au implicat atat de mult intr-o relatie incat in momentul in care perechea lor renunta la ei si se duce la altcineva vor fi mult mai afectati decat in cazul alternativei de mai sus.
Deci ideea e ca nu trebuie sa generalizezi asta. Progresul in lume il fac exceptiile de la tendinta medie, nu media.
De la: kudika141652, la data 2011-12-09 19:46:07Buna. Da recunosc ca si eu am trecut prin experienta asta.
Stiu foarte bine ca nu sunt singura. Chiar vreau sa stiu
si sa primesc un raspuns la intrebare mai ales din partea
barbatilor.
Ti se pare corecta aboradrea mea de mai sus ?
Daca nu, de ce ?
De la: LADY_IN_RED__, la data 2011-12-09 20:01:11De la: NGH, la data 2011-12-09 19:55:36Eu nu cred ca barbatii isi schimba sentimentele de la o zi la alta ci ie nu le au fie le epuizeaza in timp iarcand ajung la limita sau apare ceva mai bun pun punct.
Barbatii sunt niste narcisisti,se iubesc doar pe ei. In momentul in care isi dau seama ca femeia nu ii venereaza la fel de mult cum credeau ei, pleaca .... la vanatoare.
Asa se poate spune ca si femeia se foloseste de barbat pentru a-s atinge scopurile dupa care ii zice "pa".
Intelegi de ce nu e nimic onorabil in a generaliza chestiunile astea ?
De la: guru_ion, la data 2011-12-09 20:02:36
a disparut iubirea. altceva nici n-am ce sa zic.
Corect. Si ca bonus grav, a aparut maneaua.
De la: NGH, la data 2011-12-09 20:12:03la barbati iubirea nu dispare doar ca nu primeaza, e o problema de prioritizare zic eu
Pai si nu depinde de pereche sa faca a.i. acea prioritate sa fie cea mai mare ?
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-09 20:15:08Parerea mea este ca daca o femeie isi cunoaste foarte bine partenerul stie cum sa-l tina aproape tot timpul.
De acord, dar nu e suficient sa stie, trebuie sa si vrea sa faca asta.
Si oricum, e valabil si reciproc.
De la: kudika141652, la data 2011-12-09 22:32:37De la: guru_ion, la data 2011-12-09 22:26:35De la: kudika141652, la data 2011-12-09 22:21:191 an jumatate.
sunt din nou curios, cati ani ai?
Curiozitatea a omorat pisica.
24.
Cel mai prost proverb american...since EVER.
"Curiozitatea a omorat pisica." --> Dar pisica are 9 vieti.
In spatele curiozitatii se ascund multe calitati, mult mai multe decat ar parea la prima vedere.
Fara curiozitate nu vei putea obtine nimic nou, deci ajungi ceva banal, plictisitor, dust in the wind, etc.
De la: Yharr, la data 2011-12-10 00:03:03De la: kudika141652, la data 2011-12-09 23:55:02
E clar
De exemplu ca barbat, atunci cand relatia incepe
usor sa scartie( presupunem ca partenerii se iubesc)
care e primul impuls: incercam sa reparam?
sau : scartie inseamna ca nu o mai iubesc!
Drag mea , omul cand IUBESTE, nu inseala , daca a facut-o e clar ca nu te mai iubeste sau n-a facut-o niciodata ...
Exact ce ziceam si mai sus in respunsul asta.
De la: polin, la data 2011-12-11 17:02:03
Barbati nu iarta niciodata,femeile,da.
Nu-s de acord cu afirmatia. Si cunosc multe situatii care o contrazic.
La fel ca si altii, generalizezi ceva ce nu poate fi universal valabil.
|
Max2 Postat pe 11 Decembrie 2011 20:36
|
De la: Max2, la data 2011-12-11 20:36:37
Barbatii iarta ,dar nu uita niciodata sau mai bine spus,barbatii uita numai pe jumatate!
|
RAINBOWLADY Postat pe 11 Decembrie 2011 20:44
|
De la: Max2, la data 2011-12-11 20:36:37De la: kudika141652, la data 2011-12-09 19:29:50Am o intrebare pentru mai ales pentru barbatii in numar destul de mare din cate vad,
care populeaza forumul.
Nu puteti iubi aceeasi persoana pe termen lung?
Ba da. Nu generaliza ceva. Chiar daca din nefericire acum, in majoritatea situatiilor de o parte e doar interes iar de alta doar distractie, intotdeauna vor fi exceptii.
De la: kudika141652, la data 2011-12-09 19:29:50
Intreb asta deoarece aud atatea
povestiri despre femei a caror relatie le mergea foarte bine,
isi iubeau partenerul si credeau ca iubirea e reciproca, dar
dintr-o data erau puse in fata afirmatiei: "Nu te mai iubesc".
Am auzit atatea caazuri si sincer nu-mi pot da seama de ce mereu
e femeia cea care poate iubi iar barbatul cel care ajunge sa nu mai iubeasca.
Ce ajunge sa va lipseasca dupa o perioada? Plictiseala? Teama? Frica?
Nu am auzit inca de un caz invers, desi probabil ca sunt, dar sunt de asemenea
sigura ca varianta descrisa de mine mai sus e cea mai des intalnita.
Nu e un repros la adresa barbatilor si nici o critica, ci doar o incercare
de a intelege,deoarece sincer la acest capitol nu cred ca Dumnezeu i-a facut
pe barbati incapabili sa iubeasca, de asemenea nu cred nici in vesnica remarca
:"Asa sunt barbatii!". A fi barbat nu este o scuza.
Cazuri sunt si invers, chiar daca nu ai auzit.
Problema sta insa un pic mai complicat decat cum ai rezumat-o.
Multe fete/femei se plag ca ele tin la perechea lor si respectivul sare de la una la alta.
Mi se pare nesimtire ca cineva sa faca asta, adica sa spuna ca iubeste si sa fie cu alta.
Dar din moment ce face asa ceva, e clar ca de fapt nu iubeste. Deci ar trebui sa isi ia flit fara resentimente pentru ca si-o merita.
Pe de alta parte, sunt baieti/barbati care s-au implicat atat de mult intr-o relatie incat in momentul in care perechea lor renunta la ei si se duce la altcineva vor fi mult mai afectati decat in cazul alternativei de mai sus.
Deci ideea e ca nu trebuie sa generalizezi asta. Progresul in lume il fac exceptiile de la tendinta medie, nu media.
De la: kudika141652, la data 2011-12-09 19:46:07Buna. Da recunosc ca si eu am trecut prin experienta asta.
Stiu foarte bine ca nu sunt singura. Chiar vreau sa stiu
si sa primesc un raspuns la intrebare mai ales din partea
barbatilor.
Ti se pare corecta aboradrea mea de mai sus ?
Daca nu, de ce ?
De la: LADY_IN_RED__, la data 2011-12-09 20:01:11De la: NGH, la data 2011-12-09 19:55:36Eu nu cred ca barbatii isi schimba sentimentele de la o zi la alta ci ie nu le au fie le epuizeaza in timp iarcand ajung la limita sau apare ceva mai bun pun punct.
Barbatii sunt niste narcisisti,se iubesc doar pe ei. In momentul in care isi dau seama ca femeia nu ii venereaza la fel de mult cum credeau ei, pleaca .... la vanatoare.
Asa se poate spune ca si femeia se foloseste de barbat pentru a-s atinge scopurile dupa care ii zice "pa".
Intelegi de ce nu e nimic onorabil in a generaliza chestiunile astea ?
De la: guru_ion, la data 2011-12-09 20:02:36
a disparut iubirea. altceva nici n-am ce sa zic.
Corect. Si ca bonus grav, a aparut maneaua.
De la: NGH, la data 2011-12-09 20:12:03la barbati iubirea nu dispare doar ca nu primeaza, e o problema de prioritizare zic eu
Pai si nu depinde de pereche sa faca a.i. acea prioritate sa fie cea mai mare ?
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-09 20:15:08Parerea mea este ca daca o femeie isi cunoaste foarte bine partenerul stie cum sa-l tina aproape tot timpul.
De acord, dar nu e suficient sa stie, trebuie sa si vrea sa faca asta.
Si oricum, e valabil si reciproc.
De la: kudika141652, la data 2011-12-09 22:32:37De la: guru_ion, la data 2011-12-09 22:26:35De la: kudika141652, la data 2011-12-09 22:21:191 an jumatate.
sunt din nou curios, cati ani ai?
Curiozitatea a omorat pisica.
24.
Cel mai prost proverb american...since EVER.
"Curiozitatea a omorat pisica." --> Dar pisica are 9 vieti.
In spatele curiozitatii se ascund multe calitati, mult mai multe decat ar parea la prima vedere.
Fara curiozitate nu vei putea obtine nimic nou, deci ajungi ceva banal, plictisitor, dust in the wind, etc.
De la: Yharr, la data 2011-12-10 00:03:03De la: kudika141652, la data 2011-12-09 23:55:02
E clar
De exemplu ca barbat, atunci cand relatia incepe
usor sa scartie( presupunem ca partenerii se iubesc)
care e primul impuls: incercam sa reparam?
sau : scartie inseamna ca nu o mai iubesc!
Drag mea , omul cand IUBESTE, nu inseala , daca a facut-o e clar ca nu te mai iubeste sau n-a facut-o niciodata ...
Exact ce ziceam si mai sus in respunsul asta.
De la: polin, la data 2011-12-11 17:02:03
Barbati nu iarta niciodata,femeile,da.
Multumesc pentru raspunsuri.
Sincer niciodata nu mi-a placut sa generalizez.
Suntem cu totii oamenii, iar comentariile de tipul femeeile
sunt asa, sau barbatii sunt asa... nu mi-au placut,
desi sunt multi barbati care se ascund dupa remarca: pt
ca sunt barbat, si probabil si femei care fac la fel.
Am deschis tema pt ca am dorit sa aflu parerea unor persoane
cu mai multa experienta, mai ales de genul masculin.
Desi nu am reusit neaparat sa aflu un raspuns, am ajuns
la ceea ce credeam inainte sa am experienta cu el, si
anume ca fiecare dintre noi iubim, putem iubi la fel de mult,
dar in feluri diferite, aratandu-ne iubirea in moduri diferite,
deoarece suntem fiinte diferite, fiecare cu defecte si caliti diferite,
cu lectii de viata pe care trb sa le invatam diferite.
Daca am incerca cu totii sa nu mai generalizam, sa nu ne auto-ingradim
(pt ca e barbat nu poate ... pt ca femeile nu pot...)
si sa ne vd in primul rand ca oameni si nu ca doar femeie sau barbat,
probabil ar fi totul mai usor, mai clar si mai simplu.
|
kudika141652 Postat pe 11 Decembrie 2011 20:49
|
te-ai intors batman?
sau
batman returns
|
guru_ion Postat pe 11 Decembrie 2011 20:53
|
De la: PICCKARD, la data 2011-12-11 07:33:48De la: kudika_pudika, la data 2011-12-10 22:07:24De la: kudika141652, la data 2011-12-10 21:28:29
mai statornice?
Ti s-a explicat de catre majoritatea celor care au raspuns, ca doar ti se pare tie ca femeile sunt mai statornice in sentimente. Este totul in felul in care percepi tu lucrurile, despre ce intrebi, ce-ti capteaza atentia etc. Asta nu inseamna ca intr-adevar femeile au sentimente mai statornice.
Doar ti se pare tie.
Este greu de inteles? Sau nu te lasi pana nu ti se scrie exact ceea ce vrei sa auzi? Acum intelegi de ce barbatii spun "te iubesc" chiar si dupa ce le-au murit sentimentele si par ca se despart brusc?
pudiko! da noi am baut apa unu dupa altul!? au dreptate dusmanii cand zic ca tu ai fi tot eu sub o alta prezentare!
nu iubire, doar ma urmaresti tu aiurea sa dai replici dupa mine.
Cat despre conturi, las-o moarta, tu singur lansezi zvonuri, asa ca nu mai face pe victima.
|
kudika_pudika Postat pe 11 Decembrie 2011 20:56
|
De curiozitate, este vreun barbat pe forum
care a trecut printr-o experienta similara?
Pana acum nu am citit decat paririle femeilor
care au avut o astfel de exp, as dori sa aflu
si pe cea a unui barbat.
Stiu ce o sa mi raspunda, ca orgoliul e prea mare,
sau ca barbatii deobicei nu se plang, dar
incercarea moarte n-are.
Chiar as dori sa stiu.
|
kudika141652 Postat pe 11 Decembrie 2011 21:06
|
De la: kudika141652, la data 2011-12-11 21:06:11De curiozitate, este vreun barbat pe forum
si pe cea a unui barbat.
incercarea moarte n-are.
Chiar as dori sa stiu.
Ce anume vrei sa stii in plus fata de ceea ce ai aflat pana acum,atat de la femei cat si de la cativa barbati?
|
RAINBOWLADY Postat pe 11 Decembrie 2011 21:08
|
De la: kudika421339, la data 2011-12-11 21:08:34De la: kudika141652, la data 2011-12-11 21:06:11De curiozitate, este vreun barbat pe forum
si pe cea a unui barbat.
incercarea moarte n-are.
Chiar as dori sa stiu.
Ce anume vrei sa stii in plus fata de ceea ce ai aflat pana acum,atat de la femei cat si de la cativa barbati?
Cat traim invatam.
Nu stiu ce anume vreau sa stiu in plus.
Nu stiu nici dak voi afla cv in plus.
Dar dak nu intrb nu voi afla.
E simplu.
|
kudika141652 Postat pe 11 Decembrie 2011 21:13
|
[quote name='kudika141652' date='2011-12-11 21:13:13'
"cat traim vatam.
E simplu."
In acest caz,pune intrebari strict la ceea ce te intereseaza!Scurt si la obiect,nominal!
|
RAINBOWLADY Postat pe 11 Decembrie 2011 21:19
|
De la: kudika421339, la data 2011-12-11 21:19:56[quote name='kudika141652' date='2011-12-11 21:13:13'
"cat traim vatam.
E simplu."
In acest caz,pune intrebari strict la ceea ce te intereseaza!Scurt si la obiect,nominal!
Ai inteles gresit.
Raspunsul ma intereseaza, altefl nu as fi intrebat.
Intrbarea desi nu a fost scurta, a fost la obiect.
|
kudika141652 Postat pe 11 Decembrie 2011 21:22
|
De la: kudika421339, la data 2011-12-11 21:19:56[quote name='kudika141652' date='2011-12-11 21:13:13'
"cat traim vatam.
E simplu."
Buna seara 339 , si eu sunt curioasa care-i intrebarea? ...sau intrebarile?
|
faith742011 Postat pe 11 Decembrie 2011 21:23
|
De la: kudika141652, la data 2011-12-11 21:22:59De la: kudika421339, la data 2011-12-11 21:19:56[quote name='kudika141652' date='2011-12-11 21:13:13'
"cat traim vatam.
E simplu."
Ai inteles gresit.
Nu am inteles deloc gresit,si ai primit si raspunsuri la intrebarea respectiva!Ma gandeam ca vrei sa intrebi suplimentar!
|
RAINBOWLADY Postat pe 11 Decembrie 2011 21:24
|
De la: kudika421339, la data 2011-12-11 21:24:32De la: kudika141652, la data 2011-12-11 21:22:59De la: kudika421339, la data 2011-12-11 21:19:56[quote name='kudika141652' date='2011-12-11 21:13:13'
"cat traim vatam.
E simplu."
Ai inteles gresit.
Nu am inteles deloc gresit,si ai primit si raspunsuri la intrebarea respectiva!Ma gandeam ca vrei sa intrebi suplimentar!
Atunci prb m-am exp gresit sau cuv mi-au fost interpretate
gresit.
As fi dorit sa stiu dak din barbatii care mi-au raspuns
(sau care sunt pe forum)
au avut o exp similara, si dak da as fi dorit sa stiu
dak traile lor de dupa exp sunt la fel/similare cu cele relatate
de cate unele femei de pe forum (inclusiv eu).
|
kudika141652 Postat pe 11 Decembrie 2011 21:29
|
De la: kudika_pudika, la data 2011-12-11 20:56:07De la: PICCKARD, la data 2011-12-11 07:33:48De la: kudika_pudika, la data 2011-12-10 22:07:24De la: kudika141652, la data 2011-12-10 21:28:29
mai statornice?
Doar ti se pare tie.
nu iubire, doar ma urmaresti tu aiurea sa dai replici dupa mine.
Cat despre conturi, las-o moarta, tu singur lansezi zvonuri, asa ca nu mai face pe victima.
ba tu ma urmaresti! si oricum ma refeream ca avem pareri identice
|
PICCKARD Postat pe 11 Decembrie 2011 21:36
|
De la: kudika141652, la data 2011-12-11 21:29:33De la: kudika421339, la data 2011-12-11 21:24:32De la: kudika141652, la data 2011-12-11 21:22:59De la: kudika421339, la data 2011-12-11 21:19:56[quote name='kudika141652' date='2011-12-11 21:13:13'
"cat traim vatam.
E simplu."
Ai inteles gresit.
gresit.
(sau care sunt pe forum)
barbatii vor avea intotdeauna,puncte de vedere diferite de ale femeilor,ei au alte viziuni asupra modului de a trai,simti iubirea si nu sunt atat de voluvili in relatare de traire personala,precum sunt femeile!Ei percep altefel realtia de iubire!Iubirea ne-a fost data,in mod egal,fiecaruia dintre noi,difera,doar modul cum dorim sa o traim si doza de rabdare ,pe care o acordam realtiilor amoroase! !Poate ai sa afli mai mult decat ai aflat pana acum,nu stiu,tu incearca!
|
RAINBOWLADY Postat pe 11 Decembrie 2011 21:39
|
De la: PICCKARD, la data 2011-12-11 21:36:32si oricum ma refeream ca avem pareri identice
well, atunci probabil ca esti medium; sau eu sunt medium. Sau poate ti se pare. Sau poate e normal sa mai si fi de acord cu altcineva din cand in cand.
|
kudika_pudika Postat pe 11 Decembrie 2011 21:44
|
De la: kudika421339, la data 2011-12-11 21:39:51De la: kudika141652, la data 2011-12-11 21:29:33De la: kudika421339, la data 2011-12-11 21:24:32De la: kudika141652, la data 2011-12-11 21:22:59De la: kudika421339, la data 2011-12-11 21:19:56[quote name='kudika141652' date='2011-12-11 21:13:13'
"cat traim vatam.
E simplu."
Ai inteles gresit.
gresit.
(sau care sunt pe forum)
barbatii vor avea intotdeauna,puncte de vedere diferite de ale femeilor,ei au alte viziuni asupra modului de a trai,simti iubirea si nu sunt atat de voluvili in relatare de traire personala,precum sunt femeile!Ei percep altefel realtia de iubire!Iubirea ne-a fost data,in mod egal,fiecaruia dintre noi,difera,doar modul cum dorim sa o traim si doza de rabdare ,pe care o acordam realtiilor amoroase! !Poate ai sa afli mai mult decat ai aflat pana acum,nu stiu,tu incearca!
Voi incerca.
Ms.
|
kudika141652 Postat pe 11 Decembrie 2011 21:48
|
De la: alegro6543, la data 2011-12-09 23:14:56De la: alegro6543, la data 2011-12-09 23:14:25Eiii, da. Asta chiar e un subiect ce merita dezbatut.
Felicitari deschizatoarei topiucului.
|
Fulg-de-nea Postat pe 12 Decembrie 2011 14:09
|