Stie careva vreo reteta(sau mai multe)de mancaruri de Craciun/Revelion care sa NU contina carne?
|
Black_Lips Postat pe 22 Decembrie 2011 20:44
|
De la: Black_Lips, la data 2011-12-22 20:44:33Stie careva vreo reteta(sau mai multe)de mancaruri de Craciun/Revelion care sa NU contina carne?
Fasole umpluta!
|
ilumax_76 Postat pe 22 Decembrie 2011 20:47
|
De la: Black_Lips, la data 2011-12-22 20:44:33Stie careva vreo reteta(sau mai multe)de mancaruri de Craciun/Revelion care sa NU contina carne?
Preparate din ciuperci,acestea au aceeasi valoare nutritiva ca si carnea!Si sarmalele le poti prepara din ciuperci,chiar nu sunt la fel de indigeste precum carnea tocata!Orice poti prepara din ciuperci,incepand de la aperitive ,pana la felul de baza!
|
|
RAINBOWLADY Postat pe 22 Decembrie 2011 21:04
|
De la: Black_Lips, la data 2011-12-22 20:44:33Stie careva vreo reteta(sau mai multe)de mancaruri de Craciun/Revelion care sa NU contina carne?
Da stiu eu cateva. Timp de 5 ani am fost vegetariana 100% ...depinde ce te-ar interesa.
Poti sa faci ardei umpluti cu crema de unt. Cumperi ardei ii tai feliute si in iei pui un sos format din branza de vaca si smantana amestecate imreuna- iar in loc de sos poti sa pui direct crema de unt se pot adauga la gustare de asemenea poti pune pe langa rosi castraveti si altele si masline sau oua umplute. Fierbi ouale le tai in doua pe mijloc si le umpli cu pate mandy vegetal sunt tare bune si gustoase - vei obtine o gustare foarte buna.
Pe urma poti sa faci supa dulce - daca nu sti cum imi poti cere reteta ti-o voi da
La felul trei poti face piure sau garnitura de orez cu ciuperci la cuptor. Ciupercile le cumperi proaspete si le umpli cu cascaval inainte sa le dai la cuptor. Le lasi la cuptor in jur de o ora pe temperatura de 180 grade.De asemenea gasesti cabanos vegetal la orice magazin bio sunt foarte buni trebuie prajiti doar putin in ulei cu paprica.
Felul patru poti sa faci sarmale cu pasat tot vegetale sau pizza am eu o reteta buna si de pizza...
Iar ca si desert inghetata de casa sau salata de fructe. Acesta ar fi un meniu complet. Acuma vezi tu ce faci te hotarasti...
Pofta buna.....
|
kudika_nikole Postat pe 22 Decembrie 2011 21:09
|
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-22 21:09:20De la: Black_Lips, la data 2011-12-22 20:44:33Stie careva vreo reteta(sau mai multe)de mancaruri de Craciun/Revelion care sa NU contina carne?
Da stiu eu cateva. Timp de 5 ani am fost vegetariana 100% ...depinde ce te-ar interesa.
Poti sa faci ardei umpluti cu crema de unt. Cumperi ardei ii tai feliute si in iei pui un sos format din branza de vaca si smantana amestecate imreuna- iar in loc de sos poti sa pui direct crema de unt se pot adauga la gustare de asemenea poti pune pe langa rosi castraveti si altele si masline sau oua umplute. Fierbi ouale le tai in doua pe mijloc si le umpli cu pate mandy vegetal sunt tare bune si gustoase - vei obtine o gustare foarte buna.
Pe urma poti sa faci supa dulce - daca nu sti cum imi poti cere reteta ti-o voi da
La felul trei poti face piure sau garnitura de orez cu ciuperci la cuptor. Ciupercile le cumperi proaspete si le umpli cu cascaval inainte sa le dai la cuptor. Le lasi la cuptor in jur de o ora pe temperatura de 180 grade.De asemenea gasesti cabanos vegetal la orice magazin bio sunt foarte buni trebuie prajiti doar putin in ulei cu paprica.
Felul patru poti sa faci sarmale cu pasat tot vegetale sau pizza am eu o reteta buna si de pizza...
Iar ca si desert inghetata de casa sau salata de fructe. Acesta ar fi un meniu complet. Acuma vezi tu ce faci te hotarasti...
Pofta buna.....
Supa dulce?Toate supele sunt dulci!Explica-mi,te rog,ce fel de supa este aceasta?
|
RAINBOWLADY Postat pe 22 Decembrie 2011 21:13
|
De la: kudika421339, la data 2011-12-22 21:13:18De la: kudika_nikole, la data 2011-12-22 21:09:20De la: Black_Lips, la data 2011-12-22 20:44:33Stie careva vreo reteta(sau mai multe)de mancaruri de Craciun/Revelion care sa NU contina carne?
Da stiu eu cateva. Timp de 5 ani am fost vegetariana 100% ...depinde ce te-ar interesa.
Poti sa faci ardei umpluti cu crema de unt. Cumperi ardei ii tai feliute si in iei pui un sos format din branza de vaca si smantana amestecate imreuna- iar in loc de sos poti sa pui direct crema de unt se pot adauga la gustare de asemenea poti pune pe langa rosi castraveti si altele si masline sau oua umplute. Fierbi ouale le tai in doua pe mijloc si le umpli cu pate mandy vegetal sunt tare bune si gustoase - vei obtine o gustare foarte buna.
Pe urma poti sa faci supa dulce - daca nu sti cum imi poti cere reteta ti-o voi da
La felul trei poti face piure sau garnitura de orez cu ciuperci la cuptor. Ciupercile le cumperi proaspete si le umpli cu cascaval inainte sa le dai la cuptor. Le lasi la cuptor in jur de o ora pe temperatura de 180 grade.De asemenea gasesti cabanos vegetal la orice magazin bio sunt foarte buni trebuie prajiti doar putin in ulei cu paprica.
Felul patru poti sa faci sarmale cu pasat tot vegetale sau pizza am eu o reteta buna si de pizza...
Iar ca si desert inghetata de casa sau salata de fructe. Acesta ar fi un meniu complet. Acuma vezi tu ce faci te hotarasti...
Pofta buna.....
Supa dulce?Toate supele sunt dulci!Explica-mi,te rog,ce fel de supa este aceasta?
Este simplu. Trebuie curatate doua cepe albe medi sau una mai mare, vreo 6-7 morcovi, o mana de frunze de patranjel verde daca nu uscat si de asemenea teler. Toate acestea se adauga asa intregi in cratita si se pun la fiert - apoi se adauga sare dua gust, o lingura de secretul gustului si piper de asemenea dupa gust se lasa sa fiarba toate impreuna adaugandu-se daca este necesar apa pe parcursul fierberi(in cazul in care scade apa din cratita si legumele nu s au fiert) Dupa ce se fierb legumele se scot intr-un vas separat iar in compozitia (zeama ramasa) se adauga o jumatate de punga medie de teitei sau daca punga este mica un aintreaga. Dupa ce se adauga teitei se ia de pe foc si se pune la rece. E foarte buna. Pe urma din legumele ramase se poate face salata de boeuf - se marunteaza toate legumele la care se mai poate adaugga si alt fel de legume fierte plus mazare sau ciuperci si se amesteca toate impreuna - se poate adauga de asemenea maioneza si se intinde pe farfuri ultimadata putand fi ornata cu gogosari patrunjel ou sau masline...Astfel din aceleasi legume se pot obtine doua mancaruri bune si gustoase....
|
kudika_nikole Postat pe 22 Decembrie 2011 21:48
|
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-22 21:48:52De la: kudika421339, la data 2011-12-22 21:13:18De la: kudika_nikole, la data 2011-12-22 21:09:20De la: Black_Lips, la data 2011-12-22 20:44:33Stie careva vreo reteta(sau mai multe)de mancaruri de Craciun/Revelion care sa NU contina carne?
Da stiu eu cateva. Timp de 5 ani am fost vegetariana 100% ...depinde ce te-ar interesa.
Poti sa faci ardei umpluti cu crema de unt. Cumperi ardei ii tai feliute si in iei pui un sos format din branza de vaca si smantana amestecate imreuna- iar in loc de sos poti sa pui direct crema de unt se pot adauga la gustare de asemenea poti pune pe langa rosi castraveti si altele si masline sau oua umplute. Fierbi ouale le tai in doua pe mijloc si le umpli cu pate mandy vegetal sunt tare bune si gustoase - vei obtine o gustare foarte buna.
Pe urma poti sa faci supa dulce - daca nu sti cum imi poti cere reteta ti-o voi da
La felul trei poti face piure sau garnitura de orez cu ciuperci la cuptor. Ciupercile le cumperi proaspete si le umpli cu cascaval inainte sa le dai la cuptor. Le lasi la cuptor in jur de o ora pe temperatura de 180 grade.De asemenea gasesti cabanos vegetal la orice magazin bio sunt foarte buni trebuie prajiti doar putin in ulei cu paprica.
Felul patru poti sa faci sarmale cu pasat tot vegetale sau pizza am eu o reteta buna si de pizza...
Iar ca si desert inghetata de casa sau salata de fructe. Acesta ar fi un meniu complet. Acuma vezi tu ce faci te hotarasti...
Pofta buna.....
Supa dulce?Toate supele sunt dulci!Explica-mi,te rog,ce fel de supa este aceasta?
Este simplu. Trebuie curatate doua cepe albe medi sau una mai mare, vreo 6-7 morcovi, o mana de frunze de patranjel verde daca nu uscat si de asemenea teler. Toate acestea se adauga asa intregi in cratita si se pun la fiert - apoi se adauga sare dua gust, o lingura de secretul gustului si piper de asemenea dupa gust se lasa sa fiarba toate impreuna adaugandu-se daca este necesar apa pe parcursul fierberi(in cazul in care scade apa din cratita si legumele nu s au fiert) Dupa ce se fierb legumele se scot intr-un vas separat iar in compozitia (zeama ramasa) se adauga o jumatate de punga medie de teitei sau daca punga este mica un aintreaga. Dupa ce se adauga teitei se ia de pe foc si se pune la rece. E foarte buna. Pe urma din legumele ramase se poate face salata de boeuf - se marunteaza toate legumele la care se mai poate adaugga si alt fel de legume fierte plus mazare sau ciuperci si se amesteca toate impreuna - se poate adauga de asemenea maioneza si se intinde pe farfuri ultimadata putand fi ornata cu gogosari patrunjel ou sau masline...Astfel din aceleasi legume se pot obtine doua mancaruri bune si gustoase....
Mi-ati facut pofta!:x:x ..Multumesc pentru etete!
|
Black_Lips Postat pe 22 Decembrie 2011 22:41
|
De la: Black_Lips, la data 2011-12-22 22:41:13De la: kudika_nikole, la data 2011-12-22 21:48:52De la: kudika421339, la data 2011-12-22 21:13:18De la: kudika_nikole, la data 2011-12-22 21:09:20De la: Black_Lips, la data 2011-12-22 20:44:33Stie careva vreo reteta(sau mai multe)de mancaruri de Craciun/Revelion care sa NU contina carne?
Da stiu eu cateva. Timp de 5 ani am fost vegetariana 100% ...depinde ce te-ar interesa.
Poti sa faci ardei umpluti cu crema de unt. Cumperi ardei ii tai feliute si in iei pui un sos format din branza de vaca si smantana amestecate imreuna- iar in loc de sos poti sa pui direct crema de unt se pot adauga la gustare de asemenea poti pune pe langa rosi castraveti si altele si masline sau oua umplute. Fierbi ouale le tai in doua pe mijloc si le umpli cu pate mandy vegetal sunt tare bune si gustoase - vei obtine o gustare foarte buna.
Pe urma poti sa faci supa dulce - daca nu sti cum imi poti cere reteta ti-o voi da
La felul trei poti face piure sau garnitura de orez cu ciuperci la cuptor. Ciupercile le cumperi proaspete si le umpli cu cascaval inainte sa le dai la cuptor. Le lasi la cuptor in jur de o ora pe temperatura de 180 grade.De asemenea gasesti cabanos vegetal la orice magazin bio sunt foarte buni trebuie prajiti doar putin in ulei cu paprica.
Felul patru poti sa faci sarmale cu pasat tot vegetale sau pizza am eu o reteta buna si de pizza...
Iar ca si desert inghetata de casa sau salata de fructe. Acesta ar fi un meniu complet. Acuma vezi tu ce faci te hotarasti...
Pofta buna.....
Supa dulce?Toate supele sunt dulci!Explica-mi,te rog,ce fel de supa este aceasta?
Este simplu. Trebuie curatate doua cepe albe medi sau una mai mare, vreo 6-7 morcovi, o mana de frunze de patranjel verde daca nu uscat si de asemenea teler. Toate acestea se adauga asa intregi in cratita si se pun la fiert - apoi se adauga sare dua gust, o lingura de secretul gustului si piper de asemenea dupa gust se lasa sa fiarba toate impreuna adaugandu-se daca este necesar apa pe parcursul fierberi(in cazul in care scade apa din cratita si legumele nu s au fiert) Dupa ce se fierb legumele se scot intr-un vas separat iar in compozitia (zeama ramasa) se adauga o jumatate de punga medie de teitei sau daca punga este mica un aintreaga. Dupa ce se adauga teitei se ia de pe foc si se pune la rece. E foarte buna. Pe urma din legumele ramase se poate face salata de boeuf - se marunteaza toate legumele la care se mai poate adaugga si alt fel de legume fierte plus mazare sau ciuperci si se amesteca toate impreuna - se poate adauga de asemenea maioneza si se intinde pe farfuri ultimadata putand fi ornata cu gogosari patrunjel ou sau masline...Astfel din aceleasi legume se pot obtine doua mancaruri bune si gustoase....
Mi-ati facut pofta!:x:x ..Multumesc pentru etete!
Sa-ti fie de folos...
|
kudika_nikole Postat pe 22 Decembrie 2011 22:46
|
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-22 21:48:52[
Este simplu. Trebuie curatate doua cepe albe medi sau una mai mare, vreo 6-7 morcovi, o mana de frunze de patranjel verde daca nu uscat si de asemenea teler. Toate acestea se adauga asa intregi in cratita si se pun la fiert - apoi se adauga sare dua gust, o lingura de secretul gustului si piper de asemenea dupa gust se lasa sa fiarba toate impreuna adaugandu-se daca este necesar apa pe parcursul fierberi(in cazul in care scade apa din cratita si legumele nu s au fiert) Dupa ce se fierb legumele se scot intr-un vas separat iar in compozitia (zeama ramasa) se adauga o jumatate de punga medie de teitei sau daca punga este mica un aintreaga. Dupa ce se adauga teitei se ia de pe foc si se pune la rece. E foarte buna. Pe urma din legumele ramase se poate face salata de boeuf - se marunteaza toate legumele la care se mai poate adaugga si alt fel de legume fierte plus mazare sau ciuperci si se amesteca toate impreuna - se poate adauga de asemenea maioneza si se intinde pe farfuri ultimadata putand fi ornata cu gogosari patrunjel ou sau masline...Astfel din aceleasi legume se pot obtine doua mancaruri bune si gustoase....
sau poti sa faci prajitura din legumele fierte.
se piseaza cu zahar tos, se adauga un varf de lingura de kko, se amesteca toata compzitia intrun blender rotativ. apoi se toarna intro tava plata si se baga la cuptor.
cand s-a rumenit compozitia, se toarna in tava putin sos de rosii decojite vara si se presar cateva frunze de ananas, pentru gust.
se papa rece.
|
guru_ion Postat pe 22 Decembrie 2011 22:58
|
De la: guru_ion, la data 2011-12-22 22:58:42De la: kudika_nikole, la data 2011-12-22 21:48:52[
Este simplu. Trebuie curatate doua cepe albe medi sau una mai mare, vreo 6-7 morcovi, o mana de frunze de patranjel verde daca nu uscat si de asemenea teler. Toate acestea se adauga asa intregi in cratita si se pun la fiert - apoi se adauga sare dua gust, o lingura de secretul gustului si piper de asemenea dupa gust se lasa sa fiarba toate impreuna adaugandu-se daca este necesar apa pe parcursul fierberi(in cazul in care scade apa din cratita si legumele nu s au fiert) Dupa ce se fierb legumele se scot intr-un vas separat iar in compozitia (zeama ramasa) se adauga o jumatate de punga medie de teitei sau daca punga este mica un aintreaga. Dupa ce se adauga teitei se ia de pe foc si se pune la rece. E foarte buna. Pe urma din legumele ramase se poate face salata de boeuf - se marunteaza toate legumele la care se mai poate adaugga si alt fel de legume fierte plus mazare sau ciuperci si se amesteca toate impreuna - se poate adauga de asemenea maioneza si se intinde pe farfuri ultimadata putand fi ornata cu gogosari patrunjel ou sau masline...Astfel din aceleasi legume se pot obtine doua mancaruri bune si gustoase....
sau poti sa faci prajitura din legumele fierte.
se piseaza cu zahar tos, se adauga un varf de lingura de kko, se amesteca toata compzitia intrun blender rotativ. apoi se toarna intro tava plata si se baga la cuptor.
cand s-a rumenit compozitia, se toarna in tava putin sos de rosii decojite vara si se presar cateva frunze de ananas, pentru gust.
se papa rece.
|
_oktober_ Postat pe 22 Decembrie 2011 23:17
|
daca se poate cum zice ea, de ce sa nu sa poata cum zic si eu ?
buna seara luna de toamna
|
guru_ion Postat pe 22 Decembrie 2011 23:27
|
De la: guru_ion, la data 2011-12-22 22:58:42De la: kudika_nikole, la data 2011-12-22 21:48:52[
Este simplu. Trebuie curatate doua cepe albe medi sau una mai mare, vreo 6-7 morcovi, o mana de frunze de patranjel verde daca nu uscat si de asemenea teler. Toate acestea se adauga asa intregi in cratita si se pun la fiert - apoi se adauga sare dua gust, o lingura de secretul gustului si piper de asemenea dupa gust se lasa sa fiarba toate impreuna adaugandu-se daca este necesar apa pe parcursul fierberi(in cazul in care scade apa din cratita si legumele nu s au fiert) Dupa ce se fierb legumele se scot intr-un vas separat iar in compozitia (zeama ramasa) se adauga o jumatate de punga medie de teitei sau daca punga este mica un aintreaga. Dupa ce se adauga teitei se ia de pe foc si se pune la rece. E foarte buna. Pe urma din legumele ramase se poate face salata de boeuf - se marunteaza toate legumele la care se mai poate adaugga si alt fel de legume fierte plus mazare sau ciuperci si se amesteca toate impreuna - se poate adauga de asemenea maioneza si se intinde pe farfuri ultimadata putand fi ornata cu gogosari patrunjel ou sau masline...Astfel din aceleasi legume se pot obtine doua mancaruri bune si gustoase....
sau poti sa faci prajitura din legumele fierte.
se piseaza cu zahar tos, se adauga un varf de lingura de kko, se amesteca toata compzitia intrun blender rotativ. apoi se toarna intro tava plata si se baga la cuptor.
cand s-a rumenit compozitia, se toarna in tava putin sos de rosii decojite vara si se presar cateva frunze de ananas, pentru gust.
se papa rece.
|
kudika_nikole Postat pe 22 Decembrie 2011 23:40
|
De la: guru_ion, la data 2011-12-22 23:27:43daca se poate cum zice ea, de ce sa nu sa poata cum zic si eu ?
buna seara luna de toamna
gusta tu inainte!
buna seara noapte buna..plec...
|
_oktober_ Postat pe 22 Decembrie 2011 23:52
|
De la: _oktober_, la data 2011-12-22 23:52:17De la: guru_ion, la data 2011-12-22 23:27:43daca se poate cum zice ea, de ce sa nu sa poata cum zic si eu ?
buna seara luna de toamna
gusta tu inainte!
buna seara noapte buna..plec...
o sa gust
noapte buna
|
guru_ion Postat pe 22 Decembrie 2011 23:53
|
De la: guru_ion, la data 2011-12-22 22:58:42De la: kudika_nikole, la data 2011-12-22 21:48:52[
Este simplu. Trebuie curatate doua cepe albe medi sau una mai mare, vreo 6-7 morcovi, o mana de frunze de patranjel verde daca nu uscat si de asemenea teler. Toate acestea se adauga asa intregi in cratita si se pun la fiert - apoi se adauga sare dua gust, o lingura de secretul gustului si piper de asemenea dupa gust se lasa sa fiarba toate impreuna adaugandu-se daca este necesar apa pe parcursul fierberi(in cazul in care scade apa din cratita si legumele nu s au fiert) Dupa ce se fierb legumele se scot intr-un vas separat iar in compozitia (zeama ramasa) se adauga o jumatate de punga medie de teitei sau daca punga este mica un aintreaga. Dupa ce se adauga teitei se ia de pe foc si se pune la rece. E foarte buna. Pe urma din legumele ramase se poate face salata de boeuf - se marunteaza toate legumele la care se mai poate adaugga si alt fel de legume fierte plus mazare sau ciuperci si se amesteca toate impreuna - se poate adauga de asemenea maioneza si se intinde pe farfuri ultimadata putand fi ornata cu gogosari patrunjel ou sau masline...Astfel din aceleasi legume se pot obtine doua mancaruri bune si gustoase....
sau poti sa faci prajitura din legumele fierte.
se piseaza cu zahar tos, se adauga un varf de lingura de kko, se amesteca toata compzitia intrun blender rotativ. apoi se toarna intro tava plata si se baga la cuptor.
cand s-a rumenit compozitia, se toarna in tava putin sos de rosii decojite vara si se presar cateva frunze de ananas, pentru gust.
se papa rece.
|
Ame_li Postat pe 23 Decembrie 2011 08:55
|
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-22 21:48:52De la: kudika421339, la data 2011-12-22 21:13:18De la: kudika_nikole, la data 2011-12-22 21:09:20De la: Black_Lips, la data 2011-12-22 20:44:33Stie careva vreo reteta(sau mai multe)de mancaruri de Craciun/Revelion care sa NU contina carne?
Da stiu eu cateva. Timp de 5 ani am fost vegetariana 100% ...depinde ce te-ar interesa.
Poti sa faci ardei umpluti cu crema de unt. Cumperi ardei ii tai feliute si in iei pui un sos format din branza de vaca si smantana amestecate imreuna- iar in loc de sos poti sa pui direct crema de unt se pot adauga la gustare de asemenea poti pune pe langa rosi castraveti si altele si masline sau oua umplute. Fierbi ouale le tai in doua pe mijloc si le umpli cu pate mandy vegetal sunt tare bune si gustoase - vei obtine o gustare foarte buna.
Pe urma poti sa faci supa dulce - daca nu sti cum imi poti cere reteta ti-o voi da
La felul trei poti face piure sau garnitura de orez cu ciuperci la cuptor. Ciupercile le cumperi proaspete si le umpli cu cascaval inainte sa le dai la cuptor. Le lasi la cuptor in jur de o ora pe temperatura de 180 grade.De asemenea gasesti cabanos vegetal la orice magazin bio sunt foarte buni trebuie prajiti doar putin in ulei cu paprica.
Felul patru poti sa faci sarmale cu pasat tot vegetale sau pizza am eu o reteta buna si de pizza...
Iar ca si desert inghetata de casa sau salata de fructe. Acesta ar fi un meniu complet. Acuma vezi tu ce faci te hotarasti...
Pofta buna.....
Supa dulce?Toate supele sunt dulci!Explica-mi,te rog,ce fel de supa este aceasta?
Este simplu. Trebuie curatate doua cepe albe medi sau una mai mare, vreo 6-7 morcovi, o mana de frunze de patranjel verde daca nu uscat si de asemenea teler. Toate acestea se adauga asa intregi in cratita si se pun la fiert - apoi se adauga sare dua gust, o lingura de secretul gustului si piper de asemenea dupa gust se lasa sa fiarba toate impreuna adaugandu-se daca este necesar apa pe parcursul fierberi(in cazul in care scade apa din cratita si legumele nu s au fiert) Dupa ce se fierb legumele se scot intr-un vas separat iar in compozitia (zeama ramasa) se adauga o jumatate de punga medie de teitei sau daca punga este mica un aintreaga. Dupa ce se adauga teitei se ia de pe foc si se pune la rece. E foarte buna. Pe urma din legumele ramase se poate face salata de boeuf - se marunteaza toate legumele la care se mai poate adaugga si alt fel de legume fierte plus mazare sau ciuperci si se amesteca toate impreuna - se poate adauga de asemenea maioneza si se intinde pe farfuri ultimadata putand fi ornata cu gogosari patrunjel ou sau masline...Astfel din aceleasi legume se pot obtine doua mancaruri bune si gustoase....
Nu se deosebeste cu nimic de reteta de preparare a tuturor supelor,dar multumesc pentru informatie!
|
RAINBOWLADY Postat pe 23 Decembrie 2011 09:12
|