Mai multe
Buna din nou!Siu ca multi nu credeti in zodii si spuneti ca sunt prostii de aceea acest subiect e deschis pentru cei care chiar vor sa raspunda si cred cat de cat in astea.Nu e cine stie ce dar eu ma gandeam sa luamacest subiect ca un fe lde joc.Ce spuneti despre compatibilitatea dintre un varsator si un leu.Am intalnit un leu zilerle trecute care e foarte dragut cei drept si prietenos.Dar din cate stiu putin cam pretentions si greu de cucerit si as vrea sa aflu mai multe de la voi depsre acest subiect in legatura cu "daca acesti doi ar putea forma un cuplu" si cum poatese poate cuceri un asfelt de partener.
|
||
|
kudika499581 Postat pe 19 Ianuarie 2012 10:42 |
||
|---|---|---|
Ok sun tputin surprinsa ca nu a raspuns nimeni aici desi nu era o crima daca cineva o facea ...desi am vazut foarte multe subiecte deschise pe tema asta....inca astept
|
||
|
kudika499581 Postat pe 19 Ianuarie 2012 10:59 |
||
| Nu o sa mearga,o sa te insele. | ||
|
|
||
|
Broscaru Postat pe 19 Ianuarie 2012 11:14 |
||
De la: kudika499581, la data 2012-01-19 10:42:09Buna din nou!Siu ca multi nu credeti in zodii si spuneti ca sunt prostii de aceea acest subiect e deschis pentru cei care chiar vor sa raspunda si cred cat de cat in astea.Nu e cine stie ce dar eu ma gandeam sa luamacest subiect ca un fe lde joc.Ce spuneti despre compatibilitatea dintre un varsator si un leu.Am intalnit un leu zilerle trecute care e foarte dragut Din punct de vedere astrologic va potriviti, insa daca si din alte puncte de vedere v-ati potrivi, asta nu-ti pot spune, pentru ca nu ai dat detalii, despre cum sunteti fiecare. |
||
|
franziska_eu Postat pe 19 Ianuarie 2012 12:04 |
||
| eu sunt leu si el sagetator,ne intelegem minunatam inteles nvoia lui de libertate iar el ma rasplateste cu multa dragoste.succes | ||
|
daniiis Postat pe 22 Ianuarie 2012 05:54 |
||
|
Buna dimineata. Eu sunt o leoaica si pot sa-ti spun ca leii sunt cei mai fideli si atasati de familie din tot zodiacul. Dar intradevar sunt greu de cucerit. Iar sabloanele clasice de agatat ii lasa cu desavarsire reci. Asa ca incearca sa-ti arati adevarata personalitate si surprinde-l cu ceva inteligent. Orice urma de indoiala care planeaza asupra ta si orice minciuna descoperita in legatura cu tine il indeparteaza pe vecie. Asa ca, fii sincera si inteligenta...si iubitoare. Leilor le place sa fie iubiti. Mult noroc si fericire. |
||
|
kudika169606 Postat pe 22 Ianuarie 2012 05:59 |
||
| Doar o atractie puternica; cand se va consuma relatia, totul se va sfarsi. | ||
|
ilumax_76 Postat pe 22 Ianuarie 2012 07:45 |
||
| Buna dimi. Sunt o varsatoare...am avut oarecum o relatie cu un leu...compatibilitatea e f redusa, pt ca acesta doar ...domina , asa , lasandu-te dominata , merge , dar cand o sa vrei sa te impui si sa-ti sustii pct tau de vadere ...at totul se duce de rapa ...asa a fost an rel mea , nu vreau sa te descurajez ...dar astia sunt leii. Mult succes. | ||
|
kudika462415 Postat pe 22 Ianuarie 2012 08:22 |
||
| leu familist convins ? nu prea cred | ||
|
kudika487934 Postat pe 22 Ianuarie 2012 08:30 |
||
| V�rs�torul este combatibil cu scorpionul. | ||
|
kudika466666 Postat pe 22 Ianuarie 2012 08:31 |
||
|
Ai intalnit 1 leu? Daca era cu stema in sus, e de bine, daca era cu banul in sus, e de rau. |
||
|
perfect_woman Postat pe 22 Ianuarie 2012 08:32 |
||
| Drag� v�rs�toare, �ncearc� s� te debarasezi de leu, nu este compatibil, relația nu v-a merge,orelatie bun� cu v�rs�torul este scorpionul și eu sunt v�rs�tor,am fost cv�s�torit cu capricorn, s-a ajuns la divort. Trebuie mult� atentie �n alegerea unei relatii serioase de lung� durat�. | ||
|
kudika466666 Postat pe 22 Ianuarie 2012 08:40 |
||
De la: kudika466666, la data 2012-01-22 08:40:25Drag� v�rs�toare, �ncearc� s� te debarasezi de leu, nu este compatibil, relația nu v-a merge,orelatie bun� cu v�rs�torul este scorpionul și eu sunt v�rs�tor,am fost cv�s�torit cu capricorn, s-a ajuns la divort. Trebuie mult� atentie �n alegerea unei relatii serioase de lung� durat�. esti varsator ?? Incearca cu o berbecuta !!
|
||
|
GHEISA_ Postat pe 22 Ianuarie 2012 08:42 |
||
|
Draga mea, dac� te reg�sești �n ceea ce am scris despre femeia v�rs�tor, cu siguranț� este adev�rat și ce am scris despre b�rbatul leu... �ns� te-aș sf�tui s� nu alergi dup� nestemate dac� Doamne-Doamne �ți ofer� �n acest moment o piatr�... Am vrut s� spun doar c� nimic nu este �nt�mpl�tor pe lumea aceasta... S-ar putea s� ai parte de cea mai minunat� poveste de dragoste din viața ta.... sau poate de o dezam�gire... �ns�, �ți spun din proprie experienț�, c� trebuie s� �nveți lecțiile vieții, așa cum ne sunt date de divinitate. Eu am fugit de lei toat� viața mea, �ns�, Doamne-Doamne mi-a oferit puterea de a m� �ndr�gosti și de a iubi numai lei... Acum tr�iesc cea mai frumoas� poveste de dragoste tot cu un leu, dup� ce am stat singur� 5 ani și am spus c� nu mai vreau lei �n viața mea... ASTA-I VIAȚA!!! Sper s� fii iubit� și s� nu fii dezam�git� niciodat�... Mult NOROC!!! Cum s� recuno�ti un nativ din Leu A�i cunoscut recent o persoan� care v-a spus: "N-am nevoie de favorurile tale" �i �n acela�i timp v-a orbit cu str�lucirea z�mbetului s�u superb? Atunci afla�i c� i-a�i c�zut victim� marii feline. Nu e deloc ceva neobi�nuit pentru Leu s�-�i afi�eze �n acela�i timp m�ndria arogant� �i dr�g�l�enia voioas�, acesta fiind motivul pentru care lumea �i iart� orice. Leul-felin� st�p�ne�te peste toate celelalte animale. Persoana din zodia Leului e st�p�nul tuturor, inclusiv al t�u. (Bine, bine, �tiu c� de fapt nu e adev�rat, dar te rog, nu-i spune asta! I-ai fr�nge inima lui mare, cald� �i egoist�.) Cel mai bine e s�-i c�n�i �n strun�. Atunci va toarce �n loc s� rag�. Leul penduleaz� �ntre momentele de energie gregar� �i cele de superb� indolen��, �n care abia �i poate st�p�ni c�scatul. Dac� vrei s� studiezi fiara, caut-o �n toate locurile la mare mod� din ora�. Cel pu�in jum�tate dintre oamenii pe care �i vei vedea acolo tr�ind pe picior mare vor fi Lei. M��ele mai timide vor sta acas�, dar tot l�f�indu-se �n confort �i distr�ndu-se pe cinste. Leul ur�te �ntunericul la fel de mult pe c�t ur�te plictiseala. Dac� vezi un nativ care ro�e�te u�or, nu confunda ro�ea�a de timiditate cu cea provocat� de m�ndria r�nit� sau de emo�ia de a-�i vedea iubita. Nu exist� Lei introverti�i, ci doar Lei care se prefac a fi introverti�i. S-ar putea s� vezi c��iva nativi care se �nv�rt prin lume cu o aparen�� de for��, hot�r�re �i demnitate t�cut�. Nu te l�sa p�c�lit de acel tors molatec. Chiar �i Leii bl�nzi s�nt convin�i �n sufletul lor c� au dreptul regal de a domni peste familie �i prieteni �i p�ndesc din culise momentul c�nd vor putea prinde un loc �n lumina reflectoarelor. Dac� nu m� crezi, ia un Leu care se d� drept introvertit �i atac�-i m�ndria. Ia de la el ceva ce consider� c� i se cuvine, d�-i ordine �i nu-i ar�ta nici o brum� de respect. R�getul acelei m��e bl�nde se va auzi din cel�lalt cap�t al ora�ului. E nevoie de mult curaj ca s�-l provoci c�nd �i ap�r� drepturile �i demnitatea. Unii nativi se mai �mbl�nzesc o dat� cu v�rsta, dar Leul nu �i pleac� niciodat� capul m�ndru. Niciodat�. C�t despre atributele fizice ale celor domina�i de Soare, uit�-te �n jur dup� oameni cu o coam� de p�r dat pe spate, ca s� le lase fa�a liber� �i o atitudine lene��, �n�el�toare. Leii au un mers drept �i m�ndru, cu o moliciune pisiceasc� �n pas. Femeile combin� gra�ia felin� cu un fel de intens� incandescen�� interioar�, bine camuflat� de purtarea lor bl�nd�, calm� �i echilibrat�. Dar nu uita c� Leoaica e preg�tit� �n orice clip� de atac dac� se simte amenin�at�. Ghearele ei or fi ascunse �n perni�e, dar s�nt mereu bine ascu�ite. �i vei observa aerul dominator �i �inuta princiar� �n timp ce trece privindu-i de sus pe muritorii din jur. �n general, mi�c�rile �i vorba nativilor s�nt tacticoase, c�ci ei rareori vorbesc repede, alearg� sau se gr�besc. �ntr-un grup ��i va fi imposibil s� ignori prea mult timp un Leu. Fie va atrage aten�ia tuturor prin declara�ii �ocante �i ac�iuni dramatice, fie va ob�ine aceea�i aten�ie bosumfl�ndu-se �i ascunz�ndu-se dup� ficusul din camer� p�n� c�nd cineva se va gr�bi s� vin� s�-l �ntrebe ce i s-a �nt�mplat. �n zodie exist� destui nativi cu ochi alba�tri, dar mul�i Lei, �n special cei de sex feminin, au ochi c�prui �nchis, u�or ridica�i la col�uri, bl�nzi la �nceput, dar plini de foc �i par� mai apoi. P�rul e brun sau blond-ro�cat, de obicei ondulat, purtat fie �ntr-o coafur� s�lbatic�, neglijent�, ridicat �n sus pe cre�tet �i pe p�r�i, fie e bine �ntins �i netezit pe l�ng� cap. Tenul lor e de obicei rumen. E de-a dreptul amuzant s� urm�re�ti efectul ciudat pe care-l au nativii asupra oamenilor. E greu s� stai �n fa�a Leului f�r� s�-�i �ndrep�i spatele, tr�g�ndu-�i burta �i sco��nd pieptul �nainte. Pur �i simplu nu-mi dau seama dac� noi, oamenii obi�nui�i, facem asta ca s� imit�m atitudinea regal� a Leului din fa�a noastr�, sau ca s� ne adun�m curajul pentru a suporta o posibil� predic�, deoarece acestor nativi le place la nebunie s� dea sfaturi. Nu se pot ab�ine s� nu-�i spun� exact cum trebuie s�-�i tr�ie�ti via�a, adopt�nd un ton u�or superior, condescendent. Aceast� �nclina�ie pentru a da lec�ii este motivul pentru care mul�i nativi ajung s� fie profesori, politicieni sau psihiatri. E de-a dreptul exasperant s� vezi c�t de bine se pricep s� g�seasc� motiva�ii pentru orice �i s� ��i rezolve problemele. P�cat c� nu s�nt �n stare s� se ocupe de propria via�� cu aceea�i u�urin�� �i subtilitate. Totu�i, asta �l face pe Leu at�t de adorabil: superioritatea lui sincer� �i talentele excep�ionale, amestecate cu o �ngrozitor de transparent� vulnerabilitate a ego-ului. M�ndra �i demna felin� vulnerabil�? Absolut! Nativul e profund r�nit c�nd nu �i respec�i �n�elepciunea �i generozitatea. Ca s�-l �mbl�nze�ti, tot ce ai de f�cut e s�-l flatezi. �n nou� cazuri din zece, fiara se va transforma �ntr-o pisicu�� sfioas� �i docil�, care mai are pu�in �i se rostogole�te de pl�cere �n c�ldura complimentelor. Vanitatea este c�lc�iul lui Ahile pentru severul Leu. Flatarea are asupra lui acela�i efect ca o sfoar� cu motocei asupra m��elor, lipsa de respect �l umple de furie oarb�, iar aceste dou� extreme �i afecteaz� judecata echilibrat�. Exist� unii nativi care �i controleaz� cu succes aceste tendin�e, dar ele s�nt �ntotdeauna prezente �ntr-o m�sur� mai mic� sau mai mare la cei n�scu�i �n aceast� zodie. �ncearc� �i ai s� vezi. �n toiul uneia dintre predicile pe care �i le �ine, �ntrerupe-l respectuos �i spune-i prietenului t�u din Leu c� arat� absolut magnific �n puloverul pe care-l are pe el. Rezultatul va fi, probabil, o abrupt� dispari�ie a demnit��ii c�nd Leul va ro�i �i va spune, complet deconcertat: "Serios? Chiar crezi c� ar�t bine?". �n majoritatea cazurilor, un compliment la adresa intelectului lor va avea acela�i efect. Leul nu se poate ab�ine s� nu se simt� superior �i s� nu fac� gesturi dramatice din c�nd �n c�nd. Leul �i va irosi rareori energia �ncerc�nd s� scoat� ap� dintr-o f�nt�n� secat�, a�a cum face deseori Berbecul. Acest lucru face ca el s� fie un extraordinar de bun organizator �i un �n�elept distribuitor de sarcini. Ordinele lui s�nt surprinz�tor de eficiente atunci c�nd mai renun�� la teatralismul lui, c�ci poate fi un maestru al discursului simplu, direct. El �i exprim� aprobarea deschis �i cu generozitate �i poate face complimente aproape jenant de extravagante. Nici cu exprimarea nemul�umirii nu e deloc zg�rcit. De obicei vorbe�te serios, orice ar spune. Vorbele lui pot alina sau ustura, dar nu te las� niciodat� indiferent. C�nd b�rbatul sau femeia din aceast� zodie joac� rol de gazd� te poate face s� te sim�i ca �i cum ai fi oaspetele familiei regale. Leii �i �nconjoar� musafirii cu mormane de m�ncare excelent�, vinuri bune, femei frumoase �i muzic� lini�tit�. Nici Ludovic al XIV-lea nu s-a bucurat de at�tea fine�uri! Dar dup� asta... potopul! �n cazul multor Lei, dup� serile romantice cu dans, romantism �i cine rafinate urmeaz� un potop de cereri �n c�s�torie, pasiune, lacrimi, furie, scuze, �ntr-un cuv�nt, o uria�� confuzie sentimental�. Acum c� am ajuns la subiectul leg�turilor amoroase, subiect foarte firesc atunci c�nd e vorba despre nativii acestei zodii, ar trebui s� �tii c� nu vei g�si prea mul�i burlaci sau fete b�tr�ne n�scute �n semnul Soarelui. Poate c� atunci c�nd �l cuno�ti Leul e singur, dar e cu siguran��, fie �ndr�gostit sau pe cale s� se �ndr�gosteasc�, fie proasp�t desp�r�it de cineva, caz �n care va avea o expresie jalnic� �i r�t�cit�. M�ndria feroce a Leului e cauza ruperii multor leg�turi sentimentale �i a desfacerii multor c�s�torii. �i se rupe inima s� vezi un nativ r�mas f�r� pereche, dar dac� m�ndria lui a fost r�nit� de partenerul sentimental (fie el cu sau f�r� acte), triste�ea sf�ietoare din ochi dispare �i nativul devine feroce �i s�lbatic. Totu�i, nimeni nu poate suporta mai multe �ntr-o demn� t�cere sau nu se poate adapta cu mai mult curaj la conjuncturi triste dec�t cei n�scu�i sub semnul Soarelui. Ei �i vor p�stra mereu �ncrederea �i, c�nd e nevoie, chiar �i optimismul. Deoarece puterea de iertare �i compasiunea fac parte din natura Leilor, �mp�c�rile s�nt cam la fel de frecvente ca �i desp�r�irile �n via�a lor emo�ional�, o dat� ce fl�c�rile indign�rii �i demnit��ii r�nite se sting �i ei se simt singuri. Solarii s�nt aproape tot timpul m�cina�i de pasiune, nu numai pentru o persoan� de sex opus, ci �i pentru via��, pur �i simplu. At�t pentru Lei c�t �i pentru pisicu�ele retrase, via�a f�r� dragoste e ca un �techer f�r� priz�. C�nd iubirea moare, pentru ei Soarele nu mai str�luce�te. Nativii acestei zodii nu conteaz� niciodat� pe al�ii. Prefer� s� fie ei cei care acord� sprijin. �i atrage ideea de a fi responsabili de cei slabi �i neajutora�i. Poate c� Leul rage �i se bate cu pumnul �n piept c� toat� lumea se sprijin� de el �i e obligat s�-i care pe to�i �n spate, dar nu da�i nici o aten�ie lament�rilor lui. Ador� s� fie sprijinul tuturor. �ncearc� s�-i u�urezi povara sau s�-i dai o m�n� de ajutor �i vei vedea ce repede �i dispre�uitor ��i va refuza ajutorul. Mai mult ca orice, prefer� s� evite acceptarea de ajutor financiar. De�i r�m�ne deseori f�r� nici un ban, e �ntotdeauna sigur c� va g�si o modalitate de a-�i reumple rapid buzunarele. Pu�ini nativi �i supravegheaz� cheltuielile. Majoritatea s�nt �n ad�ncul sufletului ni�te pariori, deseori de o extravagan�� nebuneasc�. Chiar �i acele rare feline care �in cu grij� de fiecare b�nu� se vor �mbr�ca luxos �i vor ar�ta �ntotdeauna prospere. Leul vrea ca totul �n jurul lui s� fie de prima m�n�, luxos, �i va cheltui bucuros cu larghe�e pe pl�ceri �i distrac�ie. El d� bani aproape oricui. Dac� �i ceri un �mprumut �i nu are bani, va prefera de o mie de ori s� se �mprumute din alt� parte dec�t s� recunoasc� faptul c� Regele nu-�i poate ajuta supu�ii afla�i �n nevoie. �ns� va face asta numai �n ultim� instan��, c�ci �i este groaz� s� apeleze la al�ii pentru bani, sfaturi sau �ncuraj�ri. Nativii au suficient orgoliu ca s� se �ncurajeze singuri, s�nt destul de de�tep�i ca s� aib� propriii lor bani �i Dumezeu �tie c�t de mult detest� s� cear� un sfat! Sfaturile se cer de la cei care-�i s�nt superiori �ntr-un fel sau altul �i cine poate fi superior unui Leu?! Solarii au deseori febr� mare, s�nt predispu�i la accidente, boli bru�te �i violente �i s�nt de obicei imuni la maladii cronice, de lung� durat�. Av�nd �n vedere faptul c� ei rareori fac lucrurile pe jum�tate, ace�ti oameni fie radiaz� de o incredibil� vitalitate, fie se pl�ng c� s�nt cu un picioar �n groap�, aceast� din urm� reac�ie fiind consecin�a faptului c� se simt neaprecia�i sau au o nevoie disperat� de afec�iune. Ace�ti nativi au ori inimi extrem de puternice, ori sufer� de vreo afec�iune cardiac�. Ei pot suferi de dureri de spate �i de umeri, probleme la coloana vertebral� �i aparatul reproduc�tor, pot avea accidente la picioare, glezne �i pot suferi de r�gu�eal� sau dureri �n g�t. Din fericire, �i revin rapid dup� boal�, iar principalul pericol care �i pa�te e neglijen�a fa�� de propria lor s�n�tate �i refuzul de a se �ngriji temeinic atunci c�nd se �mboln�vesc. Cu cei din semnul Soarelui nu exist� cale de mijloc. S�nt fie �ngrozitor de neaten�i, �ng�la�i �i neglijen�i, fie meticulo�i �i ordona�i. Le place b�rfa �i se simt jigni�i �i exclu�i c�nd �n jurul lor se petrece ceva ce ei nu �n�eleg. Leii au o fire destul de fixist�. E greu s�-i ademene�ti s� se abat� de la o cale stabilit�, de�i ei �i pot convinge pe al�ii, datorit� talentului lor oratoric. Pot da dovad� de tot at�ta energie ne�mbl�nzit� ca o rachet� spa�ial�, dup� care pot deveni la fel de lene�i �i somnoro�i ca o pisic� mo��ind la soare. C�nd muncesc, muncesc. C�nd se distreaz�, se distreaz�. C�nd se odihnesc, se odihnesc. Majoritatea Leilor au un talent impresionant de a delega plini de veselie cele mai nepl�cute �i ur�te sarcini altora, �n timp ce ei se ocup� de probleme importante, cum ar fi s� decid� cine ar trebui s� fie urm�torul pre�edinte �i cum ar putea fi c�tigat nu �tiu ce r�zboi. Spre propria surpriz�, c�nd pe umerii s�i cade o adev�rat� urgen��, nativul se descurc� lejer cu ea �i �i face datoria f�r� s� clipeasc�, ajut�ndu-i pe neajutora�i, protej�ndu-i pe cei �nfrico�a�i (de�i �n sinea lui s-ar putea s� fie de dou� ori mai speriat dec�t ei), �nveselindu-i pe cei melancolici. Aceasta e natura �nn�scut� a Leului, care va ie�i la iveal� dup� ce las� �n urm� faza de playboy. Leul e un prieten extraordinar de loial, un inamic puternic, dar drept, creativ �i original, plin de for�� �i vitalitate. Noi, ceilal�i, �i trecem cu vederea arogan�a, �nfumurarea uneori imposibil�, crizele de vanitate destul de ridicole �i lenea, pentru c� inima lui e din aur curat, metalul zodiei solare. Floarea celor din aceast� zodie e macul, numerele norocoase s�nt unu �i patru, culoarea e purpuriul, iar piatra care �i aduce soarele �n via�� e topazul. B�rbatul din zodia Leului C�nd Gray a scris versurile despre o floare "n�scut� pentru a �nflori nev�zut� �i a-�i risipi dulcea�a �n de�ert", �n mod sigur nu descria un nativ din Leu. Probabil c� ai s�-l vezi pe acest b�rbat l�f�indu-se �n lumina str�lucitoare a soarelui �i poate c� ai s�-l vezi �in�nd discursuri �nflorite, dar asta nu se va �nt�mpla �n nici un caz �n pustietatea de�ertului. Mai mult ca sigur �l vei g�si pe o scen� sau �n fa�a unui cerc de prieteni sau rude pline de adora�ie. O fi risipind el bani, dar nici prin cap nu-i trece s�-�i risipeasc� dulcea�a �n v�nt. Va avea �ntotdeauna un public. Cam asta e esen�a personajului. Secretul cu ajutorul c�ruia po�i pune m�na pe un Leu e foarte simplu: fii publicul lui. Spre deosebire de amicii lui din Fecioar� sau V�rs�tor, Leul se va arunca bucuros �n v�ltoarea unei delicioase aventuri romantice dac� ��i joci c�r�ile cum trebuie, �l adori, �l flatezi �i �l respec�i. Ai de-a face cu un flamboiant b�rbat de august? Pune-�i ochelarii de soare �i cedeaz� str�lucirii lui orbitoare. Ai de-a face cu unul dintre Leii bl�nzi, lini�ti�i? Nu te l�sa p�c�lit� de moliciunea lui rafinat�. F� o mi�care gre�it� �i vor zbura sc�ntei. Nu uita, el doar joac� rolul unui suflet modest. Sub comportamentul curtenitor �i lini�tea r�bd�toare ard �n�bu�it ruguri de demnitate m�ndr� �i vanitate arogant�, gata s� izbucneasc� �i s� p�rjoleasc� femeia insistent� �i destul de fraier� �nc�t s� cread� c�-l poate conduce. Leul va fi un pretendent galant �i plin de cavalerism, afectuos, sentimental, tandru �i protector. Nu va fi nevoie s�-i �ntinzi cine �tie ce capcane complicate pentru a-l convinge s�-�i fac� avansuri romantice. Unii spun chiar c� Leii s�nt �n stare de pasiune instantanee. Nu trebuie dec�t s� adaugi ocazia potrivit�, s� amesteci totul cu lum�n�ri aprinse �i viori �i dragostea va �nflori rapid, ca un trandafir ro�u. De fapt, po�i s� la�i la o parte lum�n�rile �i muzica dac� nu le ai la �ndem�n�, �i s� folose�ti doar primul ingredient. Rezultatul va fi acela�i. Dac� din via�a lui lipse�te iubirea, ferocea felin� se va usca pe picioare, �ntr-un mod c�t mai dramatic, desigur. El trebuie s� fie adorat, altfel moare. B�rba�ii din Leu nu se uit� la bani c�nd fac curte unei femei. Vei fi dus� la cele mai bune restaurante, cople�it� cu parfumuri �i flori, condus� cu m�ndrie la teatru �i vei primi scrisori de dragoste fantastice. Sincer vorbind, ar trebui s� ai o inim� de piatr� ca s�-i rezi�ti. Probabil c� de-acum ��i �nchipui c� ai apucat pe Dumnezeu de un picior. Nu chiar. Iubirea Leonin� nu e deloc lipsit� de probleme. Ar fi bine s� iei aminte la r�sf��atele metrese ale regilor. Leul te va invita �n b�rlogul lui �i te va �nc�lzi cu inima lui mare, dar l�ca�ul lui se poate transforma pentru tine �ntr-o �nchisoare luxoas�. E gelos? R�spunsul e "DA!", scris mare, cu neon orbitor. �i apar�ii trup, suflet �i minte. ��i va spune cu ce s� te �mbraci, pe ce parte s�-�i faci c�rarea, ce c�r�i s� cite�ti, care prieteni merit� p�stra�i �i cum s�-�i organizezi mai bine ziua. Va dori s� �tie de ce ai lipsit dou� ore c�nd ai spus c� pleci la cump�r�turi pentru o or�, cu cine te-ai �nt�lnit pe drum, ce-a spus persoana respectiv� �i chiar se va sup�ra dac� nu �i vei spune la ce te g�ndeai c�nd priveai �n gol pe geamul de la buc�t�rie �n timp ce-i f�ceai omleta. Dac� te g�ndeai la alt b�rbat? Nu uita niciodat� de for�a temperamentului lui impulsiv atunci c�nd e st�rnit. S�-l tachinezi flirt�nd din c�nd �n c�nd cu al�ii ca s�-i dovede�ti c� e�ti �nc� seduc�toare e o nebunie. �tie c� e�ti seduc�toare. Nu are nevoie de nici un fel de dovezi. �n plus, b�rbatul t�u din Leu e �n stare s�-i pun� la podea pe nevinova�ii t�i prieteni de sex masculin, dac� nu s�-i �i bage �n spital, atunci c�nd e �mpins dincolo de limite. Nu e totul lapte �i miere �n rela�ia amoroas� cu un Leu, fie el pisoi lini�tit sau motan vagabond. Fiecare femeie �ndr�gostit� de un nativ al acestei zodii ar trebui s� vad� de mai multe ori filmul "Anna �i regele" �i s� studieze fiecare cadru cu aten�ie. Monarhul siamez din poveste era un Leu tipic, iar tehnica Annei ��i va oferi solu�ii nepre�uite. Mai �nt�i provocarea, pentru a-i st�rni interesul, iar �n final supunere feminin�, dup� ce l-ai f�cut s�-�i bage bine �n cap faptul c� nu te vei l�sa complet devorat�. Povestea ei e cu adev�rat "lectur� obligatorie". �nchiriaz� caseta �i dormi cu ea sub pern�. Fii preg�tit� s�-l �ii cu picioarele pe p�m�nt c�nd o ia razna cu entuziasmul lui �i fii gata s�-l potole�ti c�nd face dintr-o problem� m�runt� o chestiune de via�� �i de moarte. Are nevoie de stabilitatea ta pentru a compensa propria lui m�ndrie ira�ional�. Dac� nu e�ti o persoan� echilibrat�, dragostea voastr� se va transforma �ntr-o continu� b�t�lie. V� ve�i desp�r�i �i �mp�ca �ntr-un ritm at�t de rapid, �nc�t prietenii vo�tri n-o s� mai �tie ce se �nt�mpl�. Nu �ncerca s� fii o femeie de carier�. Iubitul t�u leonin nu va accepta niciodat� asta. Cariera ta este EL! Poate c�-i va permite perechii sale s� ias� din b�rlog ca s� c�tige ceva bani c�nd contul din banc� e sub�iat, dar femeia respectiv� ar face bine s�-l asigure c� slujba ei e pe ultimul loc �n topul preocup�rilor, dup� el �i cuibul lor comun. El nu va tolera concuren�a, fie ea din partea altui b�rbat sau a unui interes exterior. Dac� e�ti suficient de curajoas� ca s� accep�i aceste provoc�ri, mergi �i-�i cump�r� trusoul de nunt�, dar ai grij� s� fie c�t mai elegant. Leul t�u nu va sc�pa nici o ocazie de a se m�ndri cu tine. F�-l de r�s �n public ar�t�nd a orice altceva, numai a regin� nu, �i s-ar putea s� stai mult �i bine la altar a�tept�ndu-l s� apar�. O dat� m�ritat� �i profund iubit�, po�i s� te consideri binecuv�ntat�. So�ul t�u va fi la fel de bun �i generos ca regele Arthur, cu condi�ia ca el s� fie cel mai important personaj �n familie. Probabil c� ��i va spune deseori c�t de frumoas� e�ti, ��i va da o sum� lunar� bunicic� pentru cheltuieli �i (minune a minunilor pentru un b�rbat at�t de �nclinat spre romantism!) exist� toate �ansele s�-�i r�m�n� credincios. Leul e de obicei prea lene� ca s� mai v�neze chipuri dr�g�la�e o dat� ce a g�sit o pereche care-i va conduce regatul cu m�ini capabile, �n timp ce el mo��ie lini�tit �n hamac. Se va juca dr�g�stos cu puii, �i va proteja partenera �mpotriva oric�rui pericol �i o va �nc�nta cu ambi�ia lui de a ajunge pe cea mai �nalt� treapt� �n carier�. Cu un so� din aceast� zodie vei avea o via�� social� foarte activ�, dar nu vei pierde foarte multe nop�i, c�ci el nu �i sacrific� somnul de �nfrumuse�are. Totu�i, va avea nop�i petrecute "cu b�ie�ii" �i uneori va sim�i nevoia s�-�i asume riscuri, a�a c� va face oarece jonglerii financiare. �ns� exist� compensa�ii: cum te-ar putea certa pentru c� �i-ai cump�rat o c�ciul� din blan� de nurc� atunci c�nd el a pierdut costul unei haine de nurc� la un pocher cu prietenii? �ine-l c�t mai departe de licita�ii, chiar dac� ar fi s�-l legi de scaun �i s�-l �ncui �n cas�, pentru c� simte un impuls irezistibil de a licita mai mult dec�t oricine, pentru orice! Tot el va fi cel care, �n public, va �n�f�ca nota de plat� strig�nd vesel: "Fac eu cinste!" �i va l�sa la restaurant banii pentru noul t�u frigider. �n Las Vegas s-ar sim�i ca acas�! Leul are �ns� o calitate pe care s-ar putea s� o g�se�ti foarte important�: aproape to�i nativii au un talent �nn�scut pentru a repara lucruri. Poate fi orice, de la o clan�� blocat� sau un robinet �n�epenit, p�n� la un casetofon sau o combin� dintre cele mai complicate. Dac� e un Leu tipic, nu va rezista s� nu-�i pun� la �ncercare capacitatea de a face s� mearg� ceva stricat. Dac� nici una dintre metode nu d� rezultate, va trage un �ut plin de furie leonin� obiectului neobr�zat �i, brusc, clan�a se va deschide, robinetul va �mpro�ca o adev�rat� Niagar�, casetofonul va �ncepe s� c�nte. Acest semn pare s� aib� o calitate mecanic�. Mul�i b�rba�i domina�i de Soare s�nt �n stare s� desfac� un motor de ma�in� �n buc��i �i s�-l fac� la loc, abia m�njindu-se pe m�ini. Nu e genul care s� lase o balama desf�cut� s� at�rne a�a luni de zile sau o �eav� spart� s� picure la nesf�r�it. Un num�r surprinz�tor de mare de Lei pot s�-�i fac� singuri mobil� sau s�-�i construiasc� o camer� �n plus la cas�, f�r� ajutorul profesioni�tilor. Probabil c� �i va face �n pivni�� propriul lui atelier. Nu te pl�nge pentru un pic de rumegu� pe covor, ocupa�ia asta �l face fericit �i �l �ine seara acas�. Solarul e sufletul petrecerilor, dar nu e prost. Poart� masca bufonului pentru a atrage aten�ia asupra lui, dar publicul simte de obicei c� ar face bine s� nu uite s�-l respecte chiar �i atunci c�nd e pus pe joac�. Indiferent de aparen�e, firea adev�rat� a b�rbatului Leu nu are nimic degajat. E mult mai tenace �i �nc�p���nat dec�t pare. �tie ce vrea �i de obicei ob�ine ce vrea. �n plus, �tie s� �i p�streze ce ob�ine. Dac� ai preten�ia s�-�i fie fidel �n perioada �n care ��i face curte, ai grij� s�-i dai romantism �i afec�iune din plin, altfel uria�a lui nevoie de dragoste �i admira�ie �l va trimite la v�n�toare prin toat� jungla. Dac� rela�ia voastr� e profund� �i real�, probabil c�-�i va fi loial, dar ochii �i vor mai r�t�ci din c�nd �n c�nd. �n privin�a asta nu prea ai ce s� faci, doar s�-l �ii legat la ochi. Leul iube�te frumuse�ea a�a c�, dac� e�ti genul pe care �l apuc� gelozia din cauza unei simple priviri admirative aruncate �n direc�ia altei femei, f� bine �i descoper� c�t mai repede toleran�a! Un b�rbat solar p�r�sit de iubit� din cauza flirturilor lui va fi sincer uluit �i r�nit. �n acest caz va fi capabil de orice, de la mimarea unui atac de cord, p�n� la compunerea unui bilet de adio p�tat de lacrimi false, pentru a-�i st�rni mila �i a te face s� alergi �napoi �n bra�ele lui primitoare. Va fi at�t de conving�tor, �nc�t te vei sim�i ca un monstru de cruzime. Dac� nu-�i plac scenele dramatice, emo�ionale, e mult mai simplu s� �ncerci s�-l �n�elegi. Dac� �l tratezi cum trebuie, sc�p�rile lui vor fi oricum nevinovate �n ciuda bun�t��ii lor fundamentale, Leii nu s�nt niciodat� prea sensibili la sentimentele altora. De fapt, majoritatea acestor b�rba�i s�nt at�t de egocentrici �nc�t pot fi brutal de sinceri �i lipsi�i de tact. Dar sur�sul lor str�lucitor alung� rapid resentimentele. Nativul acestei zodii nu are nici urm� de r�utate �n el. Poate avea izbucniri impulsive, �nfrico��toare, dar r�utatea nu face parte din matricea lui genetic� �i nu �tie s� fac� fa�� cruzimii adev�rate. �i plac sporturile, dar o dat� cu �naintarea �n v�rst� va prefera s� le priveasc� de pe tronul lui confortabil, �n timp ce tu �l serve�ti cu ce-i pofte�te inima. Nu �ntotdeauna, dar foarte des, b�rba�ii solari au o pornire bizar�. Spre deosebire de Capricorn, care caut� s� urce pe scara social� prin c�s�torie, Leul tinde uneori s� se �nsoare cu cineva inferior lui. Dorin�a lui de a ocupa un loc de frunte �n ierarhia social� e la fel de puternic� precum a Capricornului, dar pur �i simplu nu poate rezista s� nu-�i achizi�ioneze "un supus", o persoan� c�reia s�-i fie superior din toate punctele de vedere. Uneori aceast� alegere e cumplit de gre�it� �i vioreaua sfioas� care st�tea la picioarele lui privindu-l cu ochi plini de adora�ie, fericit� s� respire acela�i aer cu el se transform� brusc �i, printr-o mi�care surpriz�, �i �n�fac� sceptrul. C�nd se �nt�mpl� asta, Leul detronat devine un so� �ngrozitor de nefericit, care poart� pe chip expresia tragic� a unui monarh exilat. E trist, dar adev�rat: Leii au rareori familii numeroase. Mul�i dintre ei nu au deloc copii, s�nt desp�r�i�i de ei sau au un singur copil. P�cat, pentru c� s�nt ta�i afectuo�i, minuna�i, poate chiar prea �ng�duitori �ntre dou� discursuri severe despre comportarea cuviincioas�. Copilul vostru s-ar putea s� se simt� sufocat de preten�iile tat�lui sau plictisit de predicile lui interminabile, dar va �nv��a rapid cum s�-l flateze pentru a-l potoli. Leul va insista s� fie respectat de copii �i va fi, dar ace�tia vor ob�ine probabil orice de la el folosind inteligent formula magic�: "Da, tat�. Ai perfect� dreptate, tat�". De aceea, de tine va depinde s�-�i disciplinezi copiii. Poate c� progeniturile vor detesta arogan�a lui, dar �i vor aminti de el cu afec�iune �n anii ce vor urma. Un sfat: nu da copiilor mai mult� aten�ie dec�t lui, c�ci s-ar putea s� st�rne�ti o groaz� de necazuri din cauza uria�ului lui orgoliu r�nit, care va fi aproape imposibil de vindecat. Pe scurt, b�rbatul t�u din zodia Leului te poate scoate din min�i cu figurile lui c�nd ��i face curte, dar nu e deloc un partener r�u pe termen lung. Dac� nu te deranjeaz� s� renun�i la m�ndria ta �i s�-�i construie�ti via�a �n jurul lui, o dat� ce ai �mbl�nzit acest b�rbat vei fi adorat� �i nu vei mai fi niciodat� singur�. �i-apoi... el �tie s� repare robinetele alea nenorocite de la baie! Cum s� recuno�ti un nativ din V�rs�tor Tuturor le plac curcubeele. Copiii �i pun o dorin�� c�nd v�d unul, vis�torii alearg� dup� ele, pictorii le pun pe p�nz�, dar V�rs�torul locuie�te �ntr-unul. Mai mult, el l-a demontat �i a examinat fiecare buc��ic�, fiecare culoare, �i tot crede �n el. Nu e u�or s� crezi �n ceva dup� ce ai aflat exact cum e acel lucru, dar V�rs�torul e �n esen�� un realist, de�i adresa lui e ziua de m�ine, privit� cu ochelari roz. Ca �i buim�cita Alice, dus� prin Lumea Minunilor de V�rs�torul Lewis Caroll, va trebui s� fii mereu preg�tit pentru neprev�zut c�nd e vorba de uranieni. �n general amabili �i lini�ti�i, V�rs�torilor le place, �ns�, s� sfideze opinia public� �i s�nt extrem de �nc�nta�i �n sinea lor c�nd �ocheaz� din c�nd �n c�nd oamenii mai conven�ionali cu comportamentul lor ira�ional. Ace�ti oameni �n general bl�nzi �i politico�i te pot zgudui brusc cu cele mai uluitoare afirma�ii exact c�nd te a�tep�i mai pu�in. Uranianul tipic e pe jum�tate Albert Schweitzer �i jum�tate Mickey Mouse. Poate fi �nc�l�at �n sandale, bocanci, pantofi elegan�i sau adida�i �i rareori �i va bate capul s� verifice dac� ceea ce poart� se potrive�te ocaziei. Va ap�rea la u�a ta descul�, dac� a�a �i vine cheful, �i va r�de de tine fiindc� r�zi de el. V�rs�torii deseori adopt� o �inut� bizar�, pentru a-�i demonstra refuzul de a se conforma normelor. Po�i recunoa�te deseori oamenii n�scu�i �n aceast� zodie fix�, de aer, dup� c�t de des folosesc cuv�ntul "prieten". �ntrebarea tipic uranian� dup� ruperea unei leg�turi amoroase este "Nu putem r�m�ne prieteni?". V�rs�torul nu e nici obtuz, nici naiv, nici entuziast, nici blazat. Experiment�rile permanente nu-l fac dec�t s� fie curios �n leg�tur� cu urm�torul mister pe care-l are de descifrat. �i urm�torul mister po�i fi tu. Persoana care pare c�nd complet absent� c�nd te studiaz� ca sub un microscop invizibil e probabil un V�rs�tor. Poate fi derutant s� descoperi, dup� toat� curiozitatea lui intens�, care te-a flatat, c� manifest� acela�i interes pentru via�a personal� a poli�istului din col�, a barmanului sau a c�ntere�ei din bar. Politica �l fascineaz�, sporturile �i intereseaz�, iar copiii �l intrig�. Acela�i lucru e valabil pentru cai, ma�ini, b�tr�ni, descoperiri medicale, scriitori, astronau�i, alcoolici, piane etc. Renun�� la orgoliu, ori abordarea lui distant�, impersonal� �i-l va r�ni. Ochii V�rs�torului au de obicei o privire, vag�, absent�, vis�toare �i s�nt deseori deschi�i la culoare, dar nu �ntotdeauna. P�rul e de obicei drept �i m�t�sos, deseori blond sau �aten deschis; tenul e palid �i de obicei are o �n�l�ime peste medie (ascendentul poate duce la modific�ri �n aspectul general). Vei observa o noble�e a profilului. Tr�s�turile uraniene s�nt fine �i bine definite, amintind de cele ale �mp�ra�ilor romani de pe monedele de aur. Adev�ra�ii nativi vor adopta deseori o pozi�ie cu capul plecat de la baza g�tului c�nd cuget� la o problem� sau imediat dup� ce au pus o �ntrebare. Capul le cade brusc �n fa�� sau se �nclin� �ntr-o parte, a�tept�ndu-�i reac�ia. �n mod ciudat, datorit� sexualit��ii duale a uranienilor, trupurile masculine au deseori caracteristici feminine (cum ar fi �oldurile late), iar cele feminine au c�te o tr�s�tur� masculin� (cum ar fi umerii la�i). Nativii iubesc libertatea �i pot fi deseori extrem de amuzan�i, perver�i, originali, �ng�mfa�i �i independen�i, dar pot fi �i diploma�i, bl�nzi, �n�eleg�tori �i timizi. Ei vor c�uta aproape cu disperare sentimentul de siguran�� pe care li-l dau mul�imile, aglomer�rile de oameni �i se va �nconjura cu prieteni. Apoi vor c�dea �ntr-o pas� mohor�t�, pesimist� �i vor dori s� fie l�sa�i singuri. �n oricare dintre aceste faze ar fi, nativul �i p�streaz� percep�iile acute, care s�nt mai profunde �i mai rapide dec�t ale altora. Uranus face din el un rebel �nn�scut, care crede c� toate vechile obiceiuri s�nt gre�ite �i c� oamenii �i lumea au nevoie de schimb�ri drastice �i revolu�ionare mai mult dec�t de orice altceva (de�i, dac� e implicat �n politic�, va fi suficient de inteligent �nc�t s� nu-�i fac� publice opiniile prea devreme, distrug�ndu-�i strategia). V�rs�torii analizeaz� constant situa�ii, prieteni �i str�ini. Poate fi deranjant c�nd se apuc� s�-�i pun� �ntreb�ri directe, f�r� pic de tact, �intind exact spre cele mai intime sentimente ale tale. C�nd descoper� c� puzzle-ul nu era deloc prea complicat, se plictisesc �i uneori chiar se sup�r�. Nu e nimic mai jignitor dec�t un V�rs�tor care se satur� de acest joc de-a examinarea sub microscop �i se orienteaz� spre alt subiect tocmai c�nd te-a convins c� pentru el e�ti cea mai important� fiin�� de pe planet�. E foarte dureros! �n ciuda obsesiei lor pentru prietenie, nativii nu au prea mul�i apropia�i. Ei caut� cantitatea �i nu calitatea �n rela�iile lor �i rareori �ntemeiaz� o leg�tur� pentru o perioad� mai lung� de timp. S�nt prea multe de descoperit ca s� se limiteze prea mult timp la numai una sau dou� prietenii. Nu rezolvi nimic cu rug�min�ile patetice, c�ci acest om e prea impersonal dar, dac� reu�e�ti s� ajungi la inima unui V�rs�tor, de obicei acesta va cobor� de pe bicicleta lui ca s� vad� dac� nu cumva i-a sc�pat ceva. Uranianul e �nconjurat de un fel de izolare ciudat� �i deseori e �n�eles gre�it de ceilal�i. Asta pentru c� ceilal�i �nc� s�nt cu un pas �n urma V�rs�torului. Purt�torul apei tr�ie�te �n viitor, �ntorc�ndu-se �n prezent numai pentru perioade foarte scurte de timp, a�a c� oamenii mai reali�ti �l consider� pur �i simplu s�rit de pe fix. El simte acest lucru �i sentimentul lui de izolare se accentueaz�. Dar, dup� p�rerea lui, faptul c� cei din jur nu reu�esc s� �in� pasul cu el nu e un motiv s� mearg� �napoi. A�a c� r�t�ce�te singur printre norii lui, �n timp ce noi, simplii muritori, ne �ntreb�m ce naiba caut� tocmai acolo, at�t de departe. Astrologii spun c� ceea ce g�ndesc V�rs�torii va g�ndi toat� lumea peste cincizeci de ani. Asta o fi adev�rat, dar pr�pastia dintre ei �i noi ceilal�i r�m�ne la fel de ad�nc�. Acest semn e cunoscut ca fiind semnul geniului �i a�a �i este, c�ci mai mult de jum�tate dintre cei mai celebri oameni ai lumii s�nt n�scu�i �n V�rs�tor sau au ascendent �n V�rs�tor. Pe de alt� parte, un procentaj la fel de mare dintre cei �nchi�i �n sanatorii de boli nervoase sau dintre cei care au �edin�e frecvente la psihoterapeut s�nt tot uranieni. Se spune c� grani�a dintre geniu �i nebunie e foarte sub�ire, iar prietenii t�i V�rs�tori te pot face uneori s� te �ntrebi de care parte a grani�ei se afl� ei. Mare parte din confuzie e provocat� de faptul c� omul a avut �ntotdeauna tendin�a s�-�i huleasc� profe�ii. Uranienii s�nt un bizar amestec de pragmatism rece �i instabilitate excentric� �i par s� aib� o �n�elegere instinctiv� pentru cei bolnavi psihic. E ciudat, dar aproape orice nativ poate reduce substan�ial agita�ia nebunilor doar vorbindu-le �nceti�or. Are un talent minunat de a calma persoanele isterice �i de a lini�ti copiii �nsp�im�nta�i. S� fie oare din cauz� c� propriul lui sistem nervos e at�t de sensibil �i de slab protejat? Mintea V�rs�torului e at�t de deschis� �nc�t e o raritate s� g�se�ti unul care are prejudec��i, cu condi�ia s� nu aib� grave influen�e negative �n harta stelar� natal�. Chiar �i atunci va fi foarte �ocat c�nd �i vei scoate �n eviden�� aceste prejudec��i. Instinctul fratern e at�t de puternic la el, �nc�t atunci c�nd un V�rs�tor se face vinovat de intoleran��, nu numai c� el nu-�i d� seama de asta, dar detest� eticheta respectiv�. �n mod obi�nuit, to�i �i s�nt fra�i sau surori. Va umbla prin �nalta societate ca �i prin cele mai mizere mahalale cu ulciorul lui simbolic, adun�nd cuno�tin�e �i v�rs�ndu-le din nou. Chiar �i perioadele lui de hibernare s�nt scurte, a�a c� nu apuci s�-i duci dorul, c� el �i apare din nou, prezent peste tot. Nu �ncerca s�-i �ntrerupi solitudinea. C�nd vrea s� fie singur, vrea s� fie singur, �ns� nu s-a retras permanent din lume, chiar dac� i-a venit brusc s�-�i treac� num�rul de telefon la secret. Adresa nu i s-a schimbat, �i nici el. Nu poate renun�a prea mult timp la compania oamenilor. De obicei e greu s� convingi un V�rs�tor s� fixeze o �nt�lnire la o anumit� or�. Prefer� s� lase o marj� de siguran�� mai mare, pentru c� nu-i place s� se simt� legat de anumite �ndatoriri sau obliga�ii la anumite ore. Prefer� ceva de genul "Ne mai vedem... poate mar�i". �i uneori se refer� la mar�ea de peste dou� s�pt�m�ni. �ns� trebuie spus c�, o dat� ce l-ai prins la �nghesuial� �i �i-a dat cuv�ntul c� v� ve�i �nt�lni la o anumit� or�, va respecta cu sfin�enie ora cu pricina. Po�i s� fii sigur de asta �i ai face bine s� nu �nt�rzii. El va fi acolo, cu condi�ia s� nu fie r�pit �n drum spre �nt�lnire (ceea ce, fiind V�rs�tor, e posibil. Acestor oameni li se poate �nt�mpla orice, oric�nd. Absolut orice!) κi va expune deschis opiniile, dar nu va avea preten�ia s�-�i dicteze cum ar trebui s� g�nde�ti sau s�-�i tr�ie�ti via�a. Nici el nu are de g�nd s�-�i permit� s�-i dictezi lui lucrurile astea. Spre deosebire de Berbec, Leu sau Gemeni, nu dore�te s�-i conving� pe ceilal�i cu orice pre� s�-i adopte ideile. Filosofia uranian� e c� fiecare are nevoile lui proprii, danseaz� dup� propria muzic� �i individualitatea ar trebui respectat�. Rareori ai s� vezi un V�rs�tor lupt�nd feroce pentru o cauz�. Ei tr�iesc dup� propriul sistem de valori �i consider� c� asta e suficient. Las�-i pe Berbec, Leu, Scorpion �i S�get�tor s� apuce sabia �i s� lupte glorios pentru a-i elibera pe nedrept��i�i. Uranianul e prea ocupat s� descopere cauzele revolu�iei, s� asculte necazurile oamenilor �i s� �mpart� compasiune �n�eleg�toare. Nativul crede �n schimb�rile violente, dar las� violen�a �n seama altora. Nu e un la�, dar pur �i simplu nu are echipamentul necesar pentru b�t�lie. C�nd un scandal �l ia prin surprindere, fie va ataca orbe�te, derutat, fie va fi de acord cu adversarul ca s� pun� cap�t disputei. Reac�ia lui e imprevizibil�, dar un lucru e sigur. A doua zi opinia lui va fi la fel de ferm� ca �nainte. Oricine are preg�tire �i talent la dezbateri �l poate �nvinge de obicei, c�ci aten�ia lui poate s� r�t�ceasc� foarte u�or spre abstract �ntr-o confruntare a inteligen�elor. V�rs�torul lupt� cel mai bine cu p�l�ria. �i-o pune pe cap �i pleac�. �ns� mintea lui plin� de respect pentru adev�r nu se va clinti nici un milimetru c�nd e ferm convins de ceva, �n ciuda faptului c� nu-i plac disputele nepl�cute. Toate �ipetele �i presiunile emo�ionale din lume nu-l vor face s� se abat� de la calea ideilor lui independente. Un alt motiv pentru care V�rs�torul se confrunt� deseori cu critici ostile e faptul c� e mereu plin de surprize. Te poate conduce spre vest, ca apoi s� se �ntoarc� �i s� m�r��luiasc� spre est f�r� s� te previn�. El are o anume �nc�p���nare �n hot�r�rea lui de a nu te anun�a ce pune la cale. Uranianului nu-i vine foarte u�or s� aib� �ncredere �n oameni. Mai �nt�i trebuie s�-�i �ntoarc� pe toate fe�ele motivele posibile �i chiar sufletul, dac� se poate. S-ar putea s� ai senza�ia c� fiecare cuv�nt al t�u �i fiecare gest s�nt catalogate �i puse la p�strare �n mintea lui intuitiv� pentru a putea apela mai t�rziu la aceste date. A�a �i e. Poate c� �i se pare din c�nd �n c�nd pierdut �n vise, dar s� nu te la�i �n�elat. Probabil c� �i-ar putea spune �i c�te gene ai. S� nu te a�tep�i niciodat� ca un uranian s� te accepte la prima vedere. El vrea s� �tie ce se ascunde dincolo de chipul t�u �i va pune �ntreb�ri foarte jenante ca s� afle. Dar trebuie s� �tii c� o dat� ce ai fost acceptat ��i va fi loial �i prietenia lui nu va fi zdruncinat� de b�rfe r�uvoitoare. Nu va crede �oaptele r�ut�cioase ale inamicilor t�i, dar le va asculta cu siguran�� din pur� curiozitate. Fii �ns� sigur c� analiza final� �i decizia �i vor apar�ine �n totalitate. Maladiile uraniene au de obicei leg�tur� cu sistemul circulator. Nativii tremur� de frig iarna �i sufer� de cald vara. La b�tr�ne�e s�nt predispu�i la varice �i �ngro�area arterelor, dac� emo�iile lor s�nt orientate �n direc�ii negative, �i au tendin�a s� sufere accidente la picioare, mai ales la gambe �i glezne. Oasele gleznei s�nt deseori fragile �i s-ar putea ca nativii s� se pl�ng� de dureri �n picioare din caza proastei circula�ii. Alte probleme de s�n�tate ar fi durerile dese �n g�t �i uneori palpita�ii, dar aceste nu s�nt grave. Uranienii au nevoie de foarte mult aer curat, somn �i exerci�iu fizic, dar rareori se folosesc de aceste remedii naturale. Nu au parte de prea mult aer curat pentru c� de obicei �nchid ferestrele, se �nfofolesc �n p�turi �i tot se pl�ng c� le e frig. Tensiunea nervoas� tipic� nativilor �i �mpiedic� deseori s� se odihneasc� sufient, �i deseori somnul le e tulburat de vise stranii. C�t despre exerci�iu fizic, dac� n-a fost �nv��at de mic s� iubeasc� sporturile e greu s�-l �mbolde�ti pe uranian �i s� mearg� mai repede, dar�mite s� alerge. Adev�ratele probleme de s�n�tate ale uranienilor nu �ncep dec�t la maturitate, c�nd �nc�p���narea lor cre�te. Ace�ti oameni s�nt extrem de u�or de hipnotizat. Mul�i simt intuitiv acest lucru �i se feresc s� se expun� dar, f�cut� de un specialist, hipnoza le-ar putea vindeca unele dintre numeroasele lor fobii. V�rs�torii nu au memorii grozave, dar nici nu au nevoie s� memoreze prea multe, din moment ce par s� prind� cuno�tin�e din aer. De ce �i-ar �mb�csi mintea cu lucruri de care s-ar putea s� nu aib� nevoie niciodat�, c�nd pot s�-�i �ntind� antenele invizibile �i s� prind� tot ce le trebuie? Probabil c� ace�ti oameni vor veni acas� de la cump�r�turi f�r� s� fi cump�rat nici m�car un articol de pe list�. Nativul tipic este �ntruchiparea legendarului profesor distrat. E �n stare s� treac� pe l�ng� so�ia lui pe strad� f�r� s� o salute dac� e ad�ncit �n conversa�ie cu un prieten. Puterea de concentrare a V�rs�torului poate fi uluitoare. Totu�i, e �n stare s� prind� lucruri care se petrec �n spatele lui, dac� vrea, ca un radar. Nativii pot purta o conversa�ie complicat� f�r� s� piard� nici o mi�care din ceea ce se �nt�mpl� �n cealalt� parte a camerei, dac� se hot�r�sc c� �i intereseaz�. Uneori ai putea s� juri c� n-a auzit nici un cuv�nt din ce ai spus, ca a doua zi el s�-�i repete totul, cuv�nt cu cuv�nt, ca un casetofon. Nu subestima niciodat� puterea unui uranian de a se �mbiba cu informa�ii �n timp ce pare complet absent, chiar dac� uneori se poate pierde �n concentrare. Capacitatea extraordinar� a nativului de a plonja �n necunoscut �i de a absorbi secrete mistice f�r� m�car s� �ncerce duce spre o stranie intui�ie, o putere premonitorie uluitoare. Cunosc un V�rs�tor care r�spunde la telefon �nainte ca acesta s� sune �i, mai mult, �tie dinainte cine e la cel�lalt cap�t al firului. Aproape fiecare uranian are o sensibilitate unic�, ce �l ajut� s�-�i cunoasc� cele mai ascunse dorin�e. F�r� cuvinte, el �n�elege o nevoie �ngropat� at�t de ad�nc �n sufletul t�u �nc�t nici tu nu e�ti prea con�tient de prezen�a ei. Prin acela�i proces bizar, el poate s�-�i transmit� sentimente �i g�nduri, chiar dac� e cu spatele la tine. Unii dintre ei nu au nevoie de serviciile po�tale ca s� trimit� o telegram�. Totu�i, g�ndirea lor nu are nimic supersti�ios. C� e mecanic auto sau muzician, V�rs�torul e un adev�rat om de �tiin�� �i nu se va gr�bi s� trag� o concluzie p�n� c�nd nu a �ntors totul pe toate p�r�ile. �ns� c�nd ajunge la o concluzie, aceasta va r�m�ne bine �nfipt� �n creierul lui. C�nd e vorba de progresul omenirii, mintea lui e mai deschis� ca a oricui, dar se �nchide ermetic c�nd e vorba de propriul lui comportament, care poate fi nea�teptat de conservator. V�rs�torii detest� minciuna �i �n�el�toria. ��i vor da bani �n dar, dar nu le cere un �mprumut, c�ci ur�sc s� �mprumute sau s� cear� �mprumuturi. Dac� totu�i amicul t�u uranian ��i �mprumut� bani, ai grij� s�-i dai �napoi exact c�nd ai spus. O promisiune �nc�lcat� poate provoca o fisur� ad�nc� �n prietenia voastr�. Ace�ti nativi se �in de cuv�nt �i-�i pl�tesc facturile �i au aceea�i preten�ie de la tine. �ns� toat� aceast� dragoste de adev�r poate fi distorsionat� �ntr-un comportament dubios, c�ci poate r�spunde la �ntreb�ri at�t de inteligent, �nc�t creeaz� impresii gre�ite. Dar �i va exprima liber indignarea dac� va prinde pe altcineva folosind aceast� delicat� nuan�� de minciun�. Rareori va min�i de-a dreptul, dar te poate p�c�li �n moduri extrem de subtile. Permanenta goan� dup� adev�r �i dorin�a de a-�i ascunde propriile motive s�nt tr�s�turi incompatibile �i V�rs�torii trebuie ca la un moment dat s� priveasc� �n fa�� aceast� problem� dac� vor s� afle adev�rul adev�rat despre sine. Femeia din V�rs�tor E cel mai �n�elept s� nu ui�i c� femeia din V�rs�tor e la fel de paradoxal� �n dragoste cum e �n toate celelalte domenii, dac� vrei s� �ncepi o rela�ie cu ea. Astfel, n-o s� te a�tep�i s� ai parte de Cos�nzeana �i s� te treze�ti cu Pocahontas. Aceast� femeie are toat� fidelitatea semnelor de p�m�nt c�nd e �ndr�gostit�, dar are �i deta�area �i lipsa de emo�ie a semnelor de aer. E posibil s� ai o rela�ie fericit� cu nativa dac� �i la�i libertatea de-a se ocupa de nenum�ratele ei interese �i de a circula printre prietenii ei. Nu �ncerca niciodat� s� o legi de crati�� sau de piciorul patului. �ntreab�-i ce-au p��it pe cei care au �ncercat. Ea poate decide brusc c� vrea s� studieze baletul, s� mediteze singur� �n mun�i sau s� se �nroleze �n Greenpeace. ��i aminte�ti povestea cu prin�esa cu plete lungi, de aur, care locuia �n turn? Asta e femeia din V�rs�tor. Dac� �i tai cosi�ele nu se va schimba absolut deloc. Ea are vise cu totul altfel dec�t restul lumii, aude o muzic� ademenitoare �n dep�rt�ri �i merge dup� o stea pe care majoritatea dintre noi n-au v�zut-o niciodat�. Aceast� femeie apar�ine tuturor �i nim�nui. Iubirea ei poate fi tandr� �i pasional�, dar va avea �ntotdeauna ceva nedefinit, care-�i va sc�pa printre degete, ca un c�ntec pe care nu reu�e�ti s� �i-l aminte�ti pe deplin. Po�i s� fredonezi melodia, dar versurile ��i tot scap� din minte. V�rs�toarea pretinde cu insisten�� s� fie l�sat� liber�, dar loialitatea ei fa�� de cineva care accept� o iubire �n aceste condi�ii e f�r� limite. Iat� o tr�s�tur� care ��i va pl�cea: ea nu va fi prea interesat� de contul t�u bancar, dac� nu are ascendent �n Rac, Capricorn sau Taur. Banii nu s�nt niciodat� pe primul loc �n preocup�rile acestei femei. Nu-i va p�sa dac� nu e�ti cel mai bogat b�rbat din ora�, dar va dori s� fii respectat �ntr-un fel sau altul pentru realiz�rile tale intelectuale. C�nd te hot�r�ti s� prinzi acest fluture, nu uita c� nu-�i va petrece niciodat� via�a ei imprevizibil� cu un b�rbat care nu e sincer cu sine �nsu�i. Propriul ei cod de valori poate fi mai ciudat dec�t orice ai �nt�lnit vreodat� �i cu totul altfel dec�t codul moral acceptat de societate, dar �l va respecta cu sfin�enie. Uraniana va �n�elege c� propriile tale reguli pot fi la fel de deosebite de ale ei sau ale restului lumii. Nu va avea nici o obiec�ie at�ta timp c�t nu faci rabat de la ele. Dac� vrei o femeie pasional�, ai gre�it adresa. Dac� e o V�rs�toare tipic�, pasiunea nu va fi punctul ei forte. Ea va considera dragostea fizic� destul de pl�cut� dac� nu se pune prea mult accent pe ea. Cu alte cuvinte, aceste femei pot reac�iona cu o profund� intensitate �n timpul actului sexual, dar dac� preferi ca rela�ia s� r�m�n� platonic� lungi perioade de timp, e perfect �n regul�. S-ar putea ca V�rs�toarea s� se team� �n mod incon�tient c� dorin�a sim�it� pentru o persoan� �i va �ngr�di oarecum spiritul �i o va �mpiedica s� r�m�n� fidel� singurei ei iubiri adev�rate, libertatea. Libertatea de a experimenta �i cerceta �i libertatea de a-�i d�rui timpul omenirii. Dar �i libertatea de a-�i urma toanele bizare. Dac� vrei s�-�i construie�ti o carier� politic�, �tiin�ific� sau educa�ional�, uraniana e femeia perfect�. N-ai putea nimeri mai bine, cu condi�ia s� nu dai peste o V�rs�toare cu influen�e opuse �n harta ei natal�, care ador� s� �ocheze oamenii merg�nd descul�� pe Calea Victoriei sau fum�nd trabucuri uria�e �n autobuz. Exist� unele V�rs�toare absolut scandaloase, dar nativa tipic� e o �nc�ntare �n societate. E gra�ioas�, amabil�, spiritual�, inteligent� �i extrem de adaptabil� la toate straturile sociale. �n condi�ii normale lipsa ei de suspiciune e un atu �n plus �n favoarea ei, dar dac� te prinde efectiv c�-i e�ti necredincios, firea ei sensibil� va fi profund r�nit�. ��i vei da imediat seama din clipa �n care te vei uita �n ochii ei ciuda�i, vis�tori. Dar nu va fi suspicioas� f�r� motiv �i rareori se va �ndoi de cuv�ntul t�u. Nativa tipic� nu te va verifica dup� ce pleci din cas�, nu te va suna la serviciu, nu-�i va verifica batistele ca s� caute urme de ruj �i nici butonii de la c�ma�� ca s� g�seasc� fire de p�r blond. Tr�darea va trebui s�-i sar� �n ochi ca s-o vad�. �nainte s� te repezi s� te �nsori cu ea, trebuie spus c� lipsa ei de gelozie se datoreaz� nu doar t�riei ei de caracter. �n primul r�nd, probabil c� �i-a disecat psihicul �i sufletul sub microscop �nc� de la prima �nt�lnire. �i-apoi, o pasioneaz� prea multe subiecte �i prea mul�i oameni ca s� mai aib� timp s�-�i bat� capul cu ce faci tu dup� ce te scap� din ochi. Dac� V�rs�torii de ambe sexe te scap� din ochi, te cam uit�. Uneori, o V�rs�toare va r�m�ne al�turi de un partener promiscuu sau cu ochi aluneco�i pentru c� acesta-i ofer� ceva ce ea are nevoie, a�a c� se va face c� nu-i vede aventurile. Pe de alt� parte, dac� nu are mare nevoie de tine, t�ria aceea moral� va lucra �mpotriva ta la primul semn clar de infidelitate. Ea va pleca pur �i simplu. Nu �ncerca s� re�nc�lze�ti supa, pentru c� e �nghe�at� bocn� pentru totdeauna. Sigur, pute�i r�m�ne prieteni. De ce nu? Pe o astfel de femeie nu o deranjeaz� niciodat� s� fie prieten� cu fo�tii iubi�i sau so�i. A dat uit�rii trecutul �i a �ters complet din memorie amintirile rele. Exist� o singur�, ciudat�, excep�ie de la regul�. Ca �i b�rbatul zodiei, V�rs�toarea �i va aminti toat� via�a prima iubire adev�rat�. Dar numai pe prima. Te �ntrebi dac� �i mai aminte�te de tine V�rs�toarea pe care ai cunoscut-o c�ndva? Depinde de ce consider� ea c� e dragostea. Poate fi acel b�iat care i-a dat ciocolat� c�nd avea nou� ani, b�iatul cu care s-a plimbat prin ploaie sau b�iatul cu urechi mari, care cuno�tea clovnii de la circ �i o hr�nea cu alune. Rareori vei g�si o uranian� implicat� �ntr-o leg�tur� extraconjugal�. Ea poate fi tentat� de asta �n anumite circumstan�e ie�ite din comun, dar o rela�ie bazat� pe necinste e �mpotriva firii ei. O astfel de idil� ilicit� nu va dura mult �i ruptura va fi permanent�. Totu�i, exist� multe native divor�ate. Dac� situa�ia devine intolerabil�, aceast� femeie devine brusc ca de ghea��. Ea poate disp�rea peste noapte, f�r� s� se uite �n urm�. Ele nu s�nt �nc�ntate c�nd ajung la divor�, nu-�i doresc asta, dar nici nu e o nenorocire, a�a cum e pentru alte femei, mai sentimentale. Uranus e planeta schimb�rii, la urma urmelor. Deoarece e o individualist� notorie �i are nenum�ra�i prieteni, uraniana nu va ezita s� porneasc� singur� la drum dac� va fi nevoie. Fii preg�tit ca ea s�-�i studieze inima p�n� c�nd nu-�i va mai r�m�ne nici un vis ne�mp�rt�it, nici un g�nd neanalizat. Dar nu �ncerca s�-i diseci �i tu g�ndurile. Nu face parte din regulile jocului c�nd e vorba de V�rs�tori. κi va ascunde bine motiva�iile �i uneori va avea o pl�cere pervers� s� te bulverseze. De obicei va fi brutal de sincer�, dar nu uita! Pentru nativii acestei zodii o minciun� e una �i prezentarea par�ial� a adev�rului e cu totul altceva. E pl�cut s� �tii c� aceast� femeie e destul de str�ns� la pung�. E pl�cut �n cazul �n care nu ai de g�nd s�-i ceri un �mprumut. S-ar putea s� accepte o dat� sau de dou� ori, dar dac� ��i faci un obicei din asta sau nu-i dai banii la timp, poate deveni la fel de rece ca tipul de la banc� dac� nu ai pl�tit rata �mprumutului. �n rarele ocazii c�nd va accepta un �mprumut, vei primi �napoi fiecare b�nu� f�r� nici o �nt�rziere, f�r� trucuri femeie�ti. C�t despre co�marul fiec�rui b�rbat privitor la contul comun pentru cheltuieli, nu vei avea de ce s�-�i faci griji, c�ci aceste femei nu se simt deloc bine c�nd datoreaz� bani. �nf��i�area ei e destul de derutant�. Multe V�rs�toare s�nt adorabile, de o frumuse�e memorabil�. Dar s�nt schimb�toare. Pot da impresia c� s�nt fri�c� m�t�soas�, ca apoi s� se transforme �ntr-o pizza picant� c�t ai clipi. Al�turi de Balan�e, V�rs�toarele s�nt deseori cele mai frumoase femei din zodiac. �n cel mai r�u caz, au un chip interesant. Stilul lor de a se �mbr�ca poate fi de-a dreptul �ocant. S�nt unele care pot ap�rea lini�tite pe coper�ile revistelor de mod�, dar nativa tipic� e absolut neconven�ional� �n �mbr�c�minte. Poate pune pe ea haine pe care le-ar invidia o �iganc�, iar originalitatea ei poate da na�tere unor combina�ii absolut tr�snite. De obicei va fi prima care va adopta o nou� mod�, indiferent c�t ar fi de excentric�, dar poate �i s� r�m�n� fidel� modei bunicii sau chiar str�bunicii. Cu indiferen�� tipic�, va combina jaboul de dantel� cu sutienul metalic gen Jean-Paul Gaultier, iar efectul poate fi destul de �nsp�im�nt�tor. Va purta c�ma�a de noapte din dantel� la un banchet oficial, pene de stru� la supermarket, blugi evaza�i la oper�, teni�i la teatru, diamante la gr�dina zoologic�, �i va pune capac purt�nd o bonet� uzat� din secolul trecut pe care a g�sit-o �ntr-un magazin de vechituri. Femeia ta din V�rs�tor �i va purta probabil p�rul �ntr-un mod neobi�nuit. �uvi�ele ei s�nt la fel de imprevizibile ca �i personalitatea. Le va purta �mpletite, �n codi�e, �n coc la ceaf�, le va l�sa s�-i curg� pe spate ca o cascad�, le va tunde sold��e�te, le va bucla ca Shirley Temple sau le va �ndrepta ca pe ciucuri. Un lucru e sigur. P�rul ei va ar�ta ca al nici unei alte femei de pe planet�. O conversa�ie cu ea poate fi remarcabil�, ca s� folosim un eufemism. Are maniere fermec�toare �i de obicei se comport� timid �i rezervat. Apoi d� peste ea un impuls uranian �i �i va ie�i pe gur� o remarc� f�r� nici un fel de leg�tur� cu ce se discut�. Ve�i vorbi despre fluctua�iile bursei �i ea te va �ntrerupe din senin cu ceva de genul: "�tiai c� majoritatea pre�edin�ilor americani au litere duble �n numele lor?". Exist� un singur r�spuns la o asemenea �ntrebare. �i spui c� �tii, enumeri c��iva �i apoi cu bl�nde�e, dar ferm, �ndrep�i din nou conversa�ia spre subiectul dinainte. Poate c� alte min�i func�ioneaz� urm�nd pa�i logici, dar a ei zboar� spre m�ine, apoi revine pe alt� cale spre prezent, �n zigzaguri ame�itoare ca fulgerele. Din c�nd �n c�nd va azv�rli c�te o fraz� memorabil�. Tu o vei �ntreba ce crede despre programul spa�ial �i ea ��i va spune c� �n copil�rie credea c� stelele s�nt g�uri �n podeaua Raiului prin care str�bate lumina de dincolo. Dac� e �n alt� stare de spirit, vei spune c� oamenii de z�pad� topi�i te �ntristeaz�, iar ea ��i va spune: "Un om de z�pad� topit e doar un morman de zloat�, Georgele". Mai �nt�i vis�toare, apoi practic�. Mai �nt�i timid�, apoi pus� pe scandalizat oamenii. Uranienele vor ridiculiza cu cruzime farfuriile zbur�toare, apoi ��i vor spune o �nt�mplare cu spiridu�ul cu pic��ele care locuie�te pe pervazul geamului lor. Nu-i vorbi niciodat� de sus unei V�rs�toare. Va detesta faptul c� nu o consideri egala ta �i atitudinea aceasta o va face s� se retrag� �i s� devin� inabordabil�. Deoarece Uranus e planeta viitorului �i copiii s�nt viitorul nostru, ai putea crede c� V�rs�toarele s�nt mame perfecte, de la sine. De fapt, ele s�nt cam confuze la �nceput c�nd devin mame. Nativa trebuie s� se adapteze acum �i s� dedice �ntreaga ei aten�ie �i energie unei singure fiin�e umane, c�nd ea e obi�nuit� s�-�i �mpart� aten�ia �i timpul �n toate p�r�ile. Deoarece e distant� de felul ei, �i va veni greu s�-�i exprime deschis afec�iunea. Mama V�rs�toare e devotat� copiilor ei, dar �i oarecum deta�at� de ace�tia. Dar probabil c� va fi prezent� la toate manifest�rile organizate de �coal� �i va vorbi ore �ntregi fericit� cu prietenii progeniturilor, de la egal la egal, f�r� s�-i domine. Copiii ei vor �nv��a prin puterea exemplului ce �nseamn� fr��ia �i omenia. Aceste femei nu s�nt niciodat� exagerat de protectoare cu copiii lor. Ele privesc cu toleran�� chiar �i cea mai �ocant� confesiune a acestora. O uranian� nu va pedepsi aproape niciodat� un copil pentru c� a spus adev�rul, indiferent de ce a f�cut el. Cu lipsa ei de prejudec��i, va c�tiga �ncrederea celor mici. Se pricepe de minune s� lini�teasc� micu�ii, indiferent c� e vorba de frica de mon�trii de sub pat sau de durerea de a fi ignora�i de ceilal�i copii pe terenul de joac�. Ea �tie s� le transforme lacrimile �n r�sete �n c�teva minute. Copiii t�i o vor considera vesel�, amuzant�, pu�in zurlie, relaxat� �n privin�a treburilor casnice, un mare ajutor la f�cutul temelor �i bl�nd� c�nd s�nt bolnavi. Aceast� femeie nu �i va sufoca cu afec�iunea �i rareori �i va cic�li. Poate c� Raluca nu s-a sp�lat pe m�ini dup� ce i s-a spus a treia oar�, dar mama ei e mai interesat� de ceea ce a �nv��at micu�a la ora de �tiin�ele naturii. �ns� ne-am cam gr�bit. �nainte s� devin� mam�, iubita ta V�rs�toare trebuie s� devin� so�ie �i ca s� devin� so�ie trebuie s� o convingi c� o c�snicie nu e sinonim� cu Alcatrazul, nu e o �nchisoare de maxim� securitate. Ea nu se va prea gr�bi la altar, c�ci nu vrea s� te accepte de so� p�n� nu te-a c�nt�rit, m�surat, catalogat, testat �i n-a aflat exact din ce material e�ti f�cut. P�rerile prietenilor �i rudelor nu vor face doi bani pentru ea, de�i �i va �ntreba probabil ce cred despre tine, din pur� curiozitate. Presupun�nd c� ai trecut toate testele, c�snicia cu o V�rs�toare poate fi derutant�. Va asculta amabil� c�nd �i dai sfaturi, dar firea ei o va �mpiedica s� urmeze �ndrum�rile explicite. Nu poate s� respecte re�eta de tort de bezea, a�a cum e incapabil� s� parcheze ma�ina acolo unde i-ai spus tu. Ceva �n mintea ei o face mereu s� fie convins� c� o mic� modificare va �mbun�t��i lucrurile. Are o permanent� nevoie s� experimenteze noi metode de a face cafeaua, de a-�i umple stiloul, de a-�i lega �ireturile la bocnaci sau de a traversa strada. Va purta un pulover �ntors pe dos, �i va amesteca coniacul cu lapte, va aranja florile �ntr-un acvariu, �i va cl�ti p�rul cu after-shave sau va aranja o mic� gr�din� cu pietre �i p�r�ia� pe biroul t�u de lucru. N-o �ntreba de ce. Nici ea nu �tie. Lungimea ei de und� o constituie originalul �i neobi�nuitul, at�ta tot. Fiindc� e at�t de impersonal�, nu-i va veni deloc u�or s�-�i exprime verbal sentimentele, dar o dat� ce a g�sit partenerul potrivit, c�snicia nativei e de obicei un model de fericire. V�rs�toarea ta poate pluti prin zilele �i nop�ile ei cu gra�ia unei m�ndre lebede, dar se poate purta ca un urs �mpiedicat �n situa�ii romantice. Pentru nativ�, grani�a dintre iubire �i prietenie e aproape inexistent�. C�ntecele de amor despre oameni care nu au ochi dec�t unul pentru altul i se par stupide. Lumea e plin� de at�tea miracole �nc�t i se pare o t�mpenie ca dou� perechi de ochi s� piard� vremea holb�ndu-se unii la al�ii. Te va l�sa bucuroas� s� o iei de m�n� �i s� mergi al�turi de ea �n timp ce ea prive�te �nc�ntat� �i fericit� r�s�ritul de soare, o ma�in� veche, calul l�ptarului, un container galben de gunoi, o bufni�� �mp�iat� sau un balon ro�u r�mas ag��at de clopotni�a bisericii. Dar nu-i distrage aten�ia cu prea mult� intimitate. Las-o s� hoin�reasc� singur� prin lumea ei miraculoas� atunci c�nd asta vrea �i ea nu te va lua niciodat� la �ntreb�ri depsre serile petrecute cu b�ie�ii. Cele mai rapide metode de a sc�pa de ea s�nt s� dai dovad� de gelozie, posesivitate sau bigotism, s� fii critic, obtuz sau ultraconservator. �n plus, va trebui s�-i placi prietenii, care s�nt de toate m�rimile, felurile �i culorile. Uneori are momente bru�te de inspira�ie, iar intui�ia ei e remarcabil�. Ra�ionamentul ei poate c� nu pare solid �i practic la �nceput, pentru c� ea vede cu luni �i ani �nainte. V�rs�toarea locuie�te �n ziua de m�ine �i po�i vizita acel t�r�m doar prin intermediul ei. Ce spune se va adeveri, indiferent de �nt�rzieri sau obstacole. Cred c�, la urma urmelor, �sta e cel mai deosebit lucru la femeia din V�rs�tor. E pu�in vr�jitoare. |
||
|
Adriana399369 Postat pe 22 Ianuarie 2012 08:48 |
||
vrajealaaaaaa
|
||
|
FUT_FRUMOS Postat pe 22 Ianuarie 2012 08:49 |
||
De la: kudika466666, la data 2012-01-22 08:40:25Drag� v�rs�toare, �ncearc� s� te debarasezi de leu, nu este compatibil, relația nu v-a merge,orelatie bun� cu v�rs�torul este scorpionul și eu sunt v�rs�tor,am fost cv�s�torit cu capricorn, s-a ajuns la divort. Trebuie mult� atentie �n alegerea unei relatii serioase de lung� durat�.da,da...incearca sa schimbi leii cu dolari sau cu euro...ca e mai bine in perioada asta...
|
||
|
FUT_FRUMOS Postat pe 22 Ianuarie 2012 08:56 |
||
Traisca Varsatoarele!Le iubesc!!!
|
||
|
willya Postat pe 22 Ianuarie 2012 09:00 |
||
| Traiasca Varsatoarele!Le iubesc!!! | ||
|
willya Postat pe 22 Ianuarie 2012 09:01 |
||
| Buna !!! sunt berbec si partenerul meu este leu ,este o relatie care dureaza de 5 ani ,am intrat pe net la zodia mea si am citit despre compatibilitate berbec -leu ,este manusa,este adevarat ca barbatii lei ,sunt orgoliosi,vor suprematie ,egoisti ,dar sunt fideli unei relatii ,in intimitate sunt iubitori si tandri ,dar eu am facut compromisuri ,am cedat ,ca sa fie armonie si sa mearge aceasta relatie,si daca mai sunt si certuri cred ca impacarea e dulce ... | ||
|
kudika100431 Postat pe 22 Ianuarie 2012 09:05 |
||
De la: willya, la data 2012-01-22 09:01:57Traiasca Varsatoarele!Le iubesc!!! Eu sant varsator si pe mine ?
|
||
|
serpico_ Postat pe 22 Ianuarie 2012 09:05 |
||
De la: SERPICO, la data 2012-01-22 09:05:45De la: willya, la data 2012-01-22 09:01:57Traiasca Varsatoarele!Le iubesc!!! Serpicooooooo..... eu mi-s scorpioanca si cica estem compatibili!....
|
||
|
november13 Postat pe 22 Ianuarie 2012 09:09 |
||
| Leii barbati sunt orgoliosi rau si destul de greu de cucerit.Daca te dai ieftin, te vor trata ieftin.Daca stii sa ai coloana si sa-ti impui punctul de vedere intr-un mod diplomat si fara sa jignesti,il vei cuceri.Daca vede ca esti femeie puternica si sigura pe tine, care nu accepta tampenii de la nimeni,te va admira.In tacere dar o va face.Leul barbat asteapta sa ii faci pe plac si sa-l complimentezi,sa-l faci sa simta ca e unicul barbat pt tine pe planeta asta.In schimb vrea sa te domine.Vrea sa-i fii suspusa.Daca esti o fire cu o personalitate puternica si orgoliul tau este si el maretz,sa stii ca nu va supravietui relatia.Si da, leul este un familist convins.Pe cat de aventurier si nebun si orgolios pare, pe atat de mieros si mieunand ca un motanel va fi la auzul complimentelor sincere.In adancul sufletelului lui (da doamnelor si domnilor, leul este sufletist dar face pe mandrul pana ii ies peri albi) isi doreste sa fie iubit, are temeri mari, uraste de moarte singuratatea si pretuieste maxim comfortul si provocarea. Nu uita,leul detecteaza falsitatea de la mile distanta.Cel putin femeile leoaice.Eu una asa sunt.Am avut relatie cu un leu, am lasat de la mine destul dar dupa 5 ani am spus pa.In relatie pe undeva am gresit si eu dar el a fost cam javra.Asta e. Pe plan social ma am exceptional cu sagetatorii si capricornii masculi.Rad cu ei de ma sparg.Capricornul e as in pat dar rece, sagetatorul ma face sa ma simt ca o vedeta in public, in lumina reflectoarelor pt ca si el ca si mine iubeste sa iasa,iubeste anturajul numeros,iubeste sa calatoreasca.In rest, cu zodiile de apa e cam naspa pt ca leul e zodie de foc. | ||
|
x_diana Postat pe 22 Ianuarie 2012 09:11 |
||
De la: november13, la data 2012-01-22 09:09:44De la: SERPICO, la data 2012-01-22 09:05:45De la: willya, la data 2012-01-22 09:01:57Traiasca Varsatoarele!Le iubesc!!! Normal ca suntem...Dar sa stiti ca e greu cu varsatorii .Sunt foarte greu de stapanit...Adica sunt greu de incalecat...nu suporta sa fie insauati... Ei sunt invatati sa fie liberi...NOW... Imi pare bine sa te aud sa te stiu ca esti bine...Ma uit ca se schimba vremea si eu trebuie sa plec...
|
||
|
serpico_ Postat pe 22 Ianuarie 2012 09:16 |
||
De la: SERPICO, la data 2012-01-22 09:16:38De la: november13, la data 2012-01-22 09:09:44De la: SERPICO, la data 2012-01-22 09:05:45De la: willya, la data 2012-01-22 09:01:57Traiasca Varsatoarele!Le iubesc!!! Go Planet!
|
||
|
november13 Postat pe 22 Ianuarie 2012 09:21 |
||
De la: Broscaru, la data 2012-01-19 11:14:59Nu o sa mearga,o sa te insele. |
||
|
kudika127804 Postat pe 22 Ianuarie 2012 09:22 |
||
De la: Broscaru, la data 2012-01-19 11:14:59Nu o sa mearga,o sa te insele. NU ESTE ADEVARAT. LEII SUNT LOIALI. |
||
|
kudika127804 Postat pe 22 Ianuarie 2012 09:23 |
||
| la unele persoane ascendentul este mai puternic. caracteristicele zodiei poate nici nu se regasesc in personalitatea persoanei. so go with the flow! | ||
|
Laura_Rusu_1 Postat pe 22 Ianuarie 2012 09:23 |
||
|
1). Despre barbatul Leu: Pentru barbatul Leu, dragostea este motorul Cosmosului. La el, dragostea trebuie sa fie mare, spectaculoasa si dramatica, ca iubirile pe care le c�ntau trubadurii de odinioara. Barbatul Leu adora dragostea si adora sa fie �ndragostit. Amant �nflacarat, foarte atasat de o anumita calitate erotica si estetica a relatiei sexuale, el se daruieste cu totul, sau, mai bine zis, se "�mprumuta total" �n fiecare relatie. Barbatul Leu iubeste cu stil si fara inhibitii si are talentul special de a �nvalui povestea sa de dragoste �ntr-o aura de magie. Daca tu esti aleasa, te va trata ca pe ca o zeita si �n mod sigur te va face sa uiti ca mai exista si alti barbati pe pam�nt. Barbatul Leu este romantic si generos, iar una dintre modalitatile prin care-si demonstreaza generozitatea este de a-si coplesi iubita cu daruri. Iar aceste daruri nu vor fi doar banale cutii de ciocolata, ci cadouri scumpe, exotice, greu de obtinut. Superbului si generosului domn Leu �i place sa-si protejeze partenera, va lupta pentru ea, va risca pentru ea, ca �n povestile cavaleresti. �n schimb, aceasta trebuie sa-i arate o loialitate neconditionata si o admiratie inalterabila si sa faca �n asa fel �nc�t ceilalti barbati sa-l invidieze ca are la brat o femeie atat de stilata, de frumoasa si de eleganta. Pe scurt, el cere de la partenera lui sa fie demna de prestigiul sau. |
||
|
kudika127804 Postat pe 22 Ianuarie 2012 09:25 |
||
|
"Excelenta combinatie!" ar exclama cei mai multi, pentru ca, �ntr-adevar, un Aer de calitate poate �ntretine un Foc de lunga durata. O mare daruire (Leul) devine oric�nd suportul unui entuziasm (Varsatorul) care sa cuprinda lumea �n �ntregul ei! Exista �nsa un exces de regalitate aici: Leul este teatral si ocupa uneori abuziv, chiar p�na la saturatie, scena existentiala a Varsatorului, �n vreme ce Varsatorul, prin definitie un rege al spatiului total, nu suporta nici o limitare, fie ea si prin iubire.
|
||
|
kudika452509 Postat pe 22 Ianuarie 2012 09:26 |
||
De la: november13, la data 2012-01-22 09:21:32De la: SERPICO, la data 2012-01-22 09:16:38De la: november13, la data 2012-01-22 09:09:44De la: SERPICO, la data 2012-01-22 09:05:45De la: willya, la data 2012-01-22 09:01:57Traiasca Varsatoarele!Le iubesc!!! Asa de repede vrei sa scapi de mine ?...Uracioaso... Ui ca nu vreau sa plec na...
|
||
|
serpico_ Postat pe 22 Ianuarie 2012 09:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Spune NU Singuratatii !!! | 1 | De la: ClubulOamenilorSinguri 27 Octombrie 2009 17:38 |
| Totul despre prietenie si prieteni | 8 | De la: zinaceabunasinebuna 28 Ianuarie 2012 08:21 |
| Vreau un zambet | 16 | De la: LizMarinovici 29 Aprilie 2010 19:50 |
|
|
||
| indragostita de cel mai bun prieten | 11 | De la: extravagant 8 Decembrie 2010 14:31 |
| relatii de prietenie | 6 | De la: jeanpierre 26 Noiembrie 2009 16:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.