Setari Cookie-uri

Sex in 3,greseala vietii mele!

Eu as fi fost curioasa daca el mai accepta sex in trei daca aduceai un al doilea barbat!!!???
Te gandeai la fericirea lui sa-l vezi pe el calare peste alta???? Asta inseamna mai nou fericirea,,,,eu una cred ca nu formati o familie in adevaratul sens al cuvantului voi 2 sunteti niste copii care ati pasit prea repede pe drumul casniciei, inainte de toate mai bine va satisfacea-ti fanteziile care cum apuca si mai apoi "intemeiati o familie" ,,,,acum te mustra constiinta cand ai observat ca una-i una doua sunt mai multe dar el se poate calari si cu alta chiar sub ochii tai si tu nu contezi nici cat o ceapa degerata????

Sfatul meu este sa te gandesti de trei ori inainte sa faci ceva !!! Gandeste la rece toate lucrurile pe care ti le doresti ca poate nu alea iti aduc fericirea!!
Marryzza
Postat pe 5 Februarie 2012 13:07
De la: kudika_847, la data 2012-01-27 21:22:04Vreau sa incep prin a va ruga sa nu ma criticati,sau sa fitzi rautaciosi....sunt oricum destul de suparata.Ieri am facut greseala vietii mele...si deja casnicia mea a inceput sa se duca pe apa sambetei,casnicia la care visam de cand l-am cunoscut,iar acum am stricat totul.Am 21 de ani,iar sotul meu 26 suntem impreuna de 4 ani,casatoriti din august,avem o fetita de 1 luna.Am vrut sa fac ceva nou pt el,sa fiu deschisa fatza de lucurile noi si sa nu las monotonia sa intervina,chiar am incercat sa fac totul pt a-l face fericit cu adevarat,ma ocup de casa,de familia noastra,ii fac toate poftele etc,iar aici intervine greseala.Am vb cu o prietena sa facem sex in 3....era ceva nou ...si pana la urma am reusit sa o conving,a venit la noi si am inceput sa "ne jucam"...a fost totul bine...pana s'a trezit fetita,iar eu m-am ocupat de ea sa ii dau sa pape sa o adorm etc.Iar ei au continuat si in tot acest timp a uitat complet de mine nici macar odata nu s'a uitat la mine sau ceva.M-am suparat desi nu am aratat nimic,ea vroia sa se imbrace si el tragea de tricoul ei si zicea nu te imbraca ca o sa continue cand vin eu,am plecat in bucatarie ...si am auzit ca ea i-a spus sa termine ca o sa ma supar eu,iar el spunea nu ca nu se supara,oricum nu am mai continuat nimic si ne'am pus sa dormim....eu nu am dormit deloc de ieri pt ca nu pot am in minte imaginea aia si tot ...desi el sustine ca nu ar fi facut asta daca nu ziceam eu si ca nu ar fi mers niciodata cu alta,dar degeaba,nu pot sa uit sau sa trec cu vederea lucrul asta.Mi s'a parut k era prea frumos totul pt el si nu i'am stricat momentul...dar nu mai pot fi cum eram inainte ca asta sa se intample...i-am spus ca poate fi cu altcineva daca vrea,dar sa aiba grija sa nu se afle,fac asta pentru fetita mea sa creasca alaturi de ambii parinti si sa fie cea mai fericita fetita,pentru ca o iubesc enorm si este totul pentru mine...el inca continua sa spuna ca nu vrea pe alta si ca ma iubeste dar aseara am vazut altceva.Poate invatatzi ceva din ceea ce v-am povestit eu,sa nu faceti si voi greseala mea.Daca aveti sfaturi in legatura cu ceea ce as putea sa fac sa imi fie mai usor,o sa incerc sa tzin cont de ele.Repet va rog sa nu ma criticati,imi ajunge durerea asta si vinovatia pe care o simt stiind ca am distrus totul.






Cãsãtoria este legãtura bãrbatului ºi a femeii prin însoþire pentru întreaga viaþã ºi pentru a-ºi împãrtãºi reciproc drepturile dumnezeieºti ºi omeneºti.
definiþie de Herenius Modestinus
Cãsãtoria este cea mai bunã ºi cea din urmã ºansã de a ne maturiza.
definiþie de B.A. Billingsly

Cãsãtoria este acea relaþie dintre bãrbat ºi femeie în care independenþa este egalã, dependenþa mutualã, iar îndatorirea reciprocã.
definiþie de Louis K. Anspacher
Cãsãtoria este cheia care deschide uºa spre castitate ºi iubire desãvârºitã.
definiþie de Paul Evdokimov
Cãsãtoria e o loterie; ea presupune o înþelegere perfectã; o legãturã absolutã ºi durabilã între douã fiinþe care continuã totuºi sã ducã o existenþã psihologicã separatã.
definiþie de Marie-Anne Desmarest
Cãsãtoria este o fortãreaþã asediatã: cei care sunt afarã vor sã intre, cei care sunt înãuntru nu ºtiu cum sã iasã.
definiþie de Jules Payot
Cãsãtoria e viaþã în blândã tovãrãºie, plinã de statornicie, de încredere ºi de un numãr nesfârºit de îndatoriri ºi de servicii mutuale.
definiþie aforisticã de Michel de Montaigne

Am inceput prin a-ti da cateva definitii literare ale casatoriei , ca sa o intelegi cat de cat.
Tu si sotul tau sunteti foarte tineri , nu v-ati dat timpul necesar sa intelegeti viata de cuplu , ati facut si un copilas, care oricum v-a tulburat putin viata de cuplu si nu ati apucat sa treceti bine peste acest pas , ca tie ti-a venit ideea sa-ti surprinzi "placut"sotul. Trebuie sa intelegi ca viata de cuplu , daca vrei sa dureze , nu trebuie sa permita intruziuni ale altora.Era de ajuns ca aparuse copilul, de abia va obisnuiati cu asta , cu ideea de a fi trei, daramite si cu prietena pe post de divertisment.Sa speram ca ati invatat amandoi o lectie
de viata si ca poti compara casatoria cu un turn de fildes in care nu e loc decat pentru voi doi si copilul sau copiii.Poate este o institutie prea veche, casatoria, perimata dupa unii, dar daca vrei sa tina , trebuie sa-i respecti regulile cu strictete.






Thais13
Postat pe 5 Februarie 2012 13:10
Pai sa-i arunci tu in brate o alta femeie? Dar asta este iubire? Pai normal ca el e tentat si nu ti-ai pus problema ca o sa se uite dupa femei foarte des? Vrei sa devina un fustangiu? Da tu n-ai deloc nici cel mai mic sentiment de posesivitate? Eu n-as putea sincer sa l vad cu alta. Pai atunci pt mine ce mai ramane?
kudika075442
Postat pe 5 Februarie 2012 13:12
daca as fi facut asta cu partenerul meu nu cred ca as fi putut sa continui relatia cu el pt ca eu una sunt foarte posesiva si mas fi gandit mereu ca vrea pe alcineva in locul meu sau mai vrea pecineva acolo langa noi :(
danyela013
Postat pe 5 Februarie 2012 13:22
ai voie sa faci sex dupa o luna de la nasterea copilului? 6 saptamani sangerezi, adica un fel de menstruatie pentru curatarea organismului, ce s-a acumulat in tine timp de 9 luni
tneKa
Postat pe 5 Februarie 2012 13:58
Trebuia sa te documentezi inainte sa experimentezi, nu dupa ... Parerea mea este ca sunteti prea tineri si prea repede v-ati gandit la rutina si prea repede ati trecut la arme grele. Peste 10-15 ani ce o sa mai faceti?
Daca ai fi fost mai trecuta prin viata ai fi stiut ca lui ii va place mai mult cu cealalta...doar pentru simplu motiv ca e ceva nou, nu neaparat mai buna la pat sau mai frumoasa.
Cat depre datul liber la sex cu altele ,alta greseala, pe care am facut-o si eu. Eu am facut-o pentru simplu fapt ca devenind mamica nu am mai avut chef de sex, si nu mi se parea normal ca din moment ce unul refuza, celalalt sa devina abstinent. Chiar ma gandeam ca asta o sa-l faca fericit. Dar spre surprinderea mea asta ne-a dus la despartire, pentru ca ne-am instrainat tot mai mult, nu mai vorbeam, iar el nu ma mai ajuta deloc cu copiii sau la treburile casnice. Stiam ca sexul e important intr-o relatie, dar eu am crezut ca vom putea avea o relatie buna si fiind doar parinti. Dupa ce m-a luminat el ca asta e problema si am reinceput a facem sex totul a revenit la normal.
happycorazon
Postat pe 5 Februarie 2012 14:05
cind te-ai apucat de sex in trei ti-ai pus o clipa intrebarea la ce vei face in pat?crezi ca e normal sa iti pupi copilul dupa ce ai facut mii de minuni in pat? crezi ca esti o mama buna pentru ca iti hranesti si iti schimbi copilul? cind iubesti cu adevarat, copilul tau si sotul sint cele mai importante persoane din viata ta si nu cred ca o femeie normala ar accepta sa ii umileasca in vreun fel.tu ti-ai umilit copilul atunci cind dupa un sex nebun in trei ai mers si l-ai pupat avind in vedere ce ai facut.ce i-ai spune tu fetei tale daca te va intreba ce e nomal intr-o casnicie?ai educa-o ca o viitoare centurista? pentru ca tu ,, cu scuzele de rigoare,,asta esti decit ca nu recunosti. e usor sa pozezi intr-o femeie de casa dar de fapt sa distrugi sufletul altuia.barbatul il atragi tu spre tine prin feminitate nu prin sex in trei.MERGI LA PSIHIATRU pentru ca mentalitatea ta lasa de dorit
kudika395695
Postat pe 5 Februarie 2012 14:32
Ma frate da repede isi fac aparitia caligrafii si ortografii pe aici, ce tot va dati in barci ? ...parca e un forum nu un site gramatical-caligrafic-ortografic. Fratilor daca aveti puterea sa-i dati un sfat prietenesc facetil, lasati insinuarile astea de 2 lei si 50 bani... Of pe unde zace domn profesor.
strumf40
Postat pe 5 Februarie 2012 14:59
...scuzeeee, am uitat sa pun o virgula dupa Of, nu de alta dar ma ia radarul gramatical la ochiiii lui
strumf40
Postat pe 5 Februarie 2012 15:01
Ce treaba avea fetita in toata povestea asta?......... De ce nu ai lasat-o la cineva in seara aceea? .. Daca ai vrut distractie trebuia sa fii sigura ca nu va deranjeaza nimeni...sigurat si tu te-ai fi simtit bine si poate nu mai gandeai asa. Si daca tot ai vrut sex in 3 de ce nu ai experimentat asa ceva inainte de casatorie? O casnicie se face intre 2 pers. nu in 3. Cand intervine a treia persoana totul se termina nu o sa mai fie nimic din ceea ce a fost.Sper sa reusesti sa iti salvezi casnicia .
simy_ana
Postat pe 5 Februarie 2012 15:12
Imi pare sincer rau pentru ce ti s-a intamplat, dar totusi nu-mi pot imagina cum ai reusit o astfel de "atrocitate"! Acum, tu-ti cunosti cel mai bine sotul, tu stii ce-l mai bine cum se comporta , dar totusi cred ca nu ar trebui sa dramatizezi chiar atat si sa-l trimiti la altele, poate ar trebui sa-l crezi cand iti spune ca te iubeste ( poate chiar asta simte) . Tu acum esti suparata pentru ce s-a intamplat, dar acum cred ca si tu iti dai seama ca nu era sa inceteze "distractia" cu prietena ta, mai ales ca tu i-ai "dat-o". Lasa-l un timp sa vezi cum se comporta, sa vezi daca s-a schimbat ceva in familia voastra ( adica ceva semnificativ ); dar asta nu inseamna sa observi fiecare gest si sa le interpretezi pana la Doamne-Doamne si-napoi Iar daca esti convinsa ca relatia voastra nu mai are sanse lasa-l ! Inteleg, te gandesti la copil, dar in caz ca nu va mai merge intre voi, degeaba induri acum pt copil, nefericita tot vei fi , iar mai devreme sau mai tarziu tot vei divorta ( mai tarziu va fi mai rau pt copil caci va fi mai mare , va intelege mai multe si-l va striga pe "tata", atunci nu stiu cum vei suporta....). Ce pot sa-ti mai zic....orice decizie ai lua intai calmeaza-te si incearca sa te detasezi putin de situatie...Iti doresc fericire !
wisteria_moon
Postat pe 5 Februarie 2012 15:20
Aveti o viata inainte! Poate si in viitor se va repeta figura! Incearca sa vorbesti cu el dechis si sinccer! Sunteti impreuna la bine si la rau! Nimeni nu cred ca iti poate da un ssfat care sate ajute sa te simti ma bine, vorbeste cu el despre tot evenimentul si data viitoare faceti cateva reguli !
cmarele
Postat pe 5 Februarie 2012 15:53
Sexul in 3 a fost cea mai mare greseala a vietii tale. Dar sexul in 3 nu este neaparat o greseala in sine ,faptul ca tu si sotul tau ati facut-o....este greseala. O spun din perspectiva proprie. O mamica ca si tine ,casatorita ca si tine si care a avut aceeasi fantezie ca si tine si care, ca si tine a facut-o! Doar ca la mine ,lucrurile au mers usor diferit.
Sexul in 3 trebuie sa fie centrat pe TINE si eventual pe partenera voastra! Tu esti cea care "da voie" ,tu esti cea care experimenteaza lucruri noi (bisexualitatea nu este pentru oricine ,si daca ai macar o fantezie in sensul asta e nevoie ca el sa inteleaga ca EA a venit acolo sa te exploreze pe tine ,iar el intregeste tabloul! ,dar NU e personajul principal) TU risti ,TU incerci ceva absolut nou, TU esti cea mai importanta. Asta ,daca vrei sa ai o experienta de neuitat ,nu ceea ce ai avut tu zilele trecute.
Iarta-ma ,dar mereu am dispretuit femeile care fac orice lucru in pat (de la sex oral,anal ,sex in trei ,etc) de dragul partenerului. Sexul e un act liber consimtit de ambii parteneri pentru a produce si a primi placere fiecare. Nu este ceva ce faci ca sa ii "fie lui bine". Astfel te va desconsidera ,te va pune pe o pozitie inferioara si te va trata fix ca pe sclava al carui rol il joci deja!
In relatia mea, cand am avut EU aceasta curiozitate (lasa fanteziile lor, toti le au si toate le stim) ,si cand mi-am dorit sa fie si el in preajma pentru ca il iubesc si nu as putea sa fac ceva atat de intim fara el, am avut grija inainte de a incerca sa vad ca el intelege felul in care EU VREAU sa se intample.
Si eu sunt mamica ,si stiu cat de greu este in primele 2-3 luni de la nastere. Cum te simti ,oboseala ,complexele ,frustrarile...In acele momente ,si mult dupa ce copilul nostru s-a nascut ,nici nu am adus vorba (nici eu ,nici el) despre astfel de lucruri ,desi ,inainte de sarcina ne bucurasem de ele! In acele momente ne-am concentrat sa trecem peste cu bine si ne-am bucurat de momentele petrecute alaturi de copilul nostru!
Te rog sa intelegi ,nu te critic si nu te condamn ,dar dupa cum scrii esti o fata care nu a dat importanta scolii si educatiei ,iar sotul tau probabil ca si mai si. Barbatii fara educatie ,fara cultura ,etc, sunt mai....animale. In sensul ca daca vad o femeie goala langa ei si au voie...nu se mai gandesc in stanga si in dreapta. Tu trebuia sa iti cunosti barbatul ,si sa il faci sa inteleaga inainte de a incerca ceva ca fata aceea a venit pentru TINE ,si ca el are voie doar pentru ca il iubesti si vrei sa fie si el acolo...
PS: nu ti-ai distrus casnicia. Iarna va trece, copilul va creste ,vei uita toate acestea iar el daca nu este complet idiot va realiza ca a gresit si isi va inghiti propunerile si apropo-urile pe acest subiect. In timp ,cand veti mai creste, poate vei incerca din nou ,dar de data asta te rog....FII TU CEA MAI IMPORTANTA :)
Mult succes!
cute0484
Postat pe 5 Februarie 2012 16:40
Te sfatuiesc sa te linistesti, sa faci doua cafele (ceaiuri) si sa stati frumos de vorba; este obligatoriu sa
discutati si sa stabiliti regulile dupa care veti trai impreuna de acum inainte. Din fericire nu a murit nimeni.
Nu sunt adepta sexului in grup. Ati gresit toti, asta este, viata nu se opreste aici. Trebuie sa va iubiti si sa
va respectati, sa va menajati reciproc si sa fiti fericiti IMPREUNA. Daca-l iubesti arata-i. E ata de usor sa faci scandal si rusine! Dibacia consta in a depasi momentul. Curaj, ai incredere, daca va iubiti veti reusi IMPREUNA.
Carmen_Iuhas_1
Postat pe 5 Februarie 2012 17:45
Fetita mea nu are nici o legatura cu greseala care am facut'o am foarte mare grija de ea si o iubesc mai mult decat orice pe lumea asta si niciodata nu as face'o sa sufere cu nimic pentru ca nu imi permit sa ii stric fericirea de care ar trebui sa aiba parte si nu o sa permit nimanui sa faca chestia asta.A fost o greseala pe care mi'am asumat'o cu maturitatea pe care o am deocamdata ceea ce va veni pe parcurs poate sa vina o sa am probabil experienta necesara sa nu mai gresesc inca o data.Oricum relatia noastra merge bine,iar in legatura cu inselatul daca un barbat vrea sa te insele o poate face frumos si bine fara consimtamantul meu logic.Daca sta alaturi de mine inseamna ca ma iubeste si app in legatura cu chestia cum ca prietena mea ar fi mai buna decat mine crede'ma ca nu este din nici un punct de vedere,arata si mai naspa decat mine si este 0 cam la tot ....ideea a fost k i'a placut doar ideea atata tot si nicidecum ea.am iertat totul si am trecut peste tot pentru ca 4 ani au fost perfecti intre noi si sunt sigura ca ma iubeste mai mult decat orice din moment ce a fost instare sa renunte pentru mine la orice i'am cerut.
kudika_847
Postat pe 5 Februarie 2012 17:56
De la: cute0484, la data 2012-02-05 16:40:55 Sexul in 3 a fost cea mai mare greseala a vietii tale. Dar sexul in 3 nu este neaparat o greseala in sine ,faptul ca tu si sotul tau ati facut-o....este greseala. O spun din perspectiva proprie. O mamica ca si tine ,casatorita ca si tine si care a avut aceeasi fantezie ca si tine si care, ca si tine a facut-o! Doar ca la mine ,lucrurile au mers usor diferit.
Sexul in 3 trebuie sa fie centrat pe TINE si eventual pe partenera voastra! Tu esti cea care "da voie" ,tu esti cea care experimenteaza lucruri noi (bisexualitatea nu este pentru oricine ,si daca ai macar o fantezie in sensul asta e nevoie ca el sa inteleaga ca EA a venit acolo sa te exploreze pe tine ,iar el intregeste tabloul! ,dar NU e personajul principal) TU risti ,TU incerci ceva absolut nou, TU esti cea mai importanta. Asta ,daca vrei sa ai o experienta de neuitat ,nu ceea ce ai avut tu zilele trecute.
Iarta-ma ,dar mereu am dispretuit femeile care fac orice lucru in pat (de la sex oral,anal ,sex in trei ,etc) de dragul partenerului. Sexul e un act liber consimtit de ambii parteneri pentru a produce si a primi placere fiecare. Nu este ceva ce faci ca sa ii "fie lui bine". Astfel te va desconsidera ,te va pune pe o pozitie inferioara si te va trata fix ca pe sclava al carui rol il joci deja!
In relatia mea, cand am avut EU aceasta curiozitate (lasa fanteziile lor, toti le au si toate le stim) ,si cand mi-am dorit sa fie si el in preajma pentru ca il iubesc si nu as putea sa fac ceva atat de intim fara el, am avut grija inainte de a incerca sa vad ca el intelege felul in care EU VREAU sa se intample.
Si eu sunt mamica ,si stiu cat de greu este in primele 2-3 luni de la nastere. Cum te simti ,oboseala ,complexele ,frustrarile...In acele momente ,si mult dupa ce copilul nostru s-a nascut ,nici nu am adus vorba (nici eu ,nici el) despre astfel de lucruri ,desi ,inainte de sarcina ne bucurasem de ele! In acele momente ne-am concentrat sa trecem peste cu bine si ne-am bucurat de momentele petrecute alaturi de copilul nostru!
Te rog sa intelegi ,nu te critic si nu te condamn ,dar dupa cum scrii esti o fata care nu a dat importanta scolii si educatiei ,iar sotul tau probabil ca si mai si. Barbatii fara educatie ,fara cultura ,etc, sunt mai....animale. In sensul ca daca vad o femeie goala langa ei si au voie...nu se mai gandesc in stanga si in dreapta. Tu trebuia sa iti cunosti barbatul ,si sa il faci sa inteleaga inainte de a incerca ceva ca fata aceea a venit pentru TINE ,si ca el are voie doar pentru ca il iubesti si vrei sa fie si el acolo...
PS: nu ti-ai distrus casnicia. Iarna va trece, copilul va creste ,vei uita toate acestea iar el daca nu este complet idiot va realiza ca a gresit si isi va inghiti propunerile si apropo-urile pe acest subiect. In timp ,cand veti mai creste, poate vei incerca din nou ,dar de data asta te rog....FII TU CEA MAI IMPORTANTA :)
Mult succes!



Referitor la educatie si ce ai scris,sotul meu are o educatie si are o facultate de tehnica dentara,mereu a avut note mari si a terminat facultatea fara sa dea bani la profesori cum se face in ziua de astazi,eu deocamdata nu am o facultate dar intentionez sa fac una la distanta,nu vreau sa raman fara scoala,oricum asta nu defineste o persoana.
kudika_847
Postat pe 5 Februarie 2012 18:00
De la: simy_ana, la data 2012-02-05 15:12:34 Ce treaba avea fetita in toata povestea asta?......... De ce nu ai lasat-o la cineva in seara aceea? .. Daca ai vrut distractie trebuia sa fii sigura ca nu va deranjeaza nimeni...sigurat si tu te-ai fi simtit bine si poate nu mai gandeai asa. Si daca tot ai vrut sex in 3 de ce nu ai experimentat asa ceva inainte de casatorie? O casnicie se face intre 2 pers. nu in 3. Cand intervine a treia persoana totul se termina nu o sa mai fie nimic din ceea ce a fost.Sper sa reusesti sa iti salvezi casnicia .

De cand am nascut nu am lasat fetita in gandul nimanui,m'am ocupat doar eu de ea pentru ca mi'am dorit copilul pe care il am si de aceea vreau sa ii dedic tot timpul meu,nu vreau sa fie crescuti de bunici,rude,etc.Fetita mea are nevoie de mine ca mama sa fiu langa ea mereu,sa ii ofer toata dragostea si sprijinul meu,cand am conceput'o nu am avut nevoie de ajutor,asa cum nu am nici in cresterea ei pentru ca mama este cea mai importanta pentru un copil...abia dupaia urmeaza tatal si restul.
kudika_847
Postat pe 5 Februarie 2012 18:04
Totul merge bine intre noi chiar astazi am fost sa facem pregatirile pentru nunta(suntem cununati doar la primarie)ne dorim sa facem asta pentru ca ne iubim si am trecut si peste greseala asta impreuna,ne dorim sa fim impreuna pentru ca ne iubim si asta este tot ce conteaza si nu are rost sa las incidentul asta sa distruga relatia pe care am cladit'o "caramida cu caramita" timp de 4 ani in care am fost impreuna la bine si la rau desi nu eram casatoriti,nu ma lasat niciodata cand mi'a fost greu si nu a disparut niciodata din peisaj cand am avut nevoie de el,a fost langa mine si m-a sustinut mereu in tot ceea ce am facut,in hobby'urile mele si in dorintele mele,m-a incurajat mereu cand imi era greu,sau cand "cadeam" a fost acolo si m-a ajutat sa ma ridic.Nu am ce sa'i reprosez.A facut mult prea multe pentru mine din iubire,iar lucrurile astea nu o sa le dau uitarii niciodata.
kudika_847
Postat pe 5 Februarie 2012 18:11
Un sfat bun pe care ti-l pot da este sa isi vada fiecare de viata lui acum . Tu nu o sa il mai poti privii niciodata cu aceiasi ochi ca inainte si nici el pe u. El sigur va cauta altceva in alta parte , iar tu vei suferii la nesfarsit in tacere . Copila ta va creste mare si va putea intelege ca relatia voastra nu a mers. Nu merita sa stai langa cv in care nu vei mai avea incredere niciodata. Poti gasii pe cv care sa te inteleaga si sa te aprecieze si sa iti iubeasca fetita. Acum u stii mai bine ce vrei de la viata , cat vrei sa suferi si cat esti dispusa sa traiesti in amaraciune.
geoomatei
Postat pe 5 Februarie 2012 18:49
De la: kudika_847, la data 2012-01-27 21:22:04Vreau sa incep prin a va ruga sa nu ma criticati,sau sa fitzi rautaciosi....sunt oricum destul de suparata.Ieri am facut greseala vietii mele...si deja casnicia mea a inceput sa se duca pe apa sambetei,casnicia la care visam de cand l-am cunoscut,iar acum am stricat totul.Am 21 de ani,iar sotul meu 26 suntem impreuna de 4 ani,casatoriti din august,avem o fetita de 1 luna.Am vrut sa fac ceva nou pt el,sa fiu deschisa fatza de lucurile noi si sa nu las monotonia sa intervina,chiar am incercat sa fac totul pt a-l face fericit cu adevarat,ma ocup de casa,de familia noastra,ii fac toate poftele etc,iar aici intervine greseala.Am vb cu o prietena sa facem sex in 3....era ceva nou ...si pana la urma am reusit sa o conving,a venit la noi si am inceput sa "ne jucam"...a fost totul bine...pana s'a trezit fetita,iar eu m-am ocupat de ea sa ii dau sa pape sa o adorm etc.Iar ei au continuat si in tot acest timp a uitat complet de mine nici macar odata nu s'a uitat la mine sau ceva.M-am suparat desi nu am aratat nimic,ea vroia sa se imbrace si el tragea de tricoul ei si zicea nu te imbraca ca o sa continue cand vin eu,am plecat in bucatarie ...si am auzit ca ea i-a spus sa termine ca o sa ma supar eu,iar el spunea nu ca nu se supara,oricum nu am mai continuat nimic si ne'am pus sa dormim....eu nu am dormit deloc de ieri pt ca nu pot am in minte imaginea aia si tot ...desi el sustine ca nu ar fi facut asta daca nu ziceam eu si ca nu ar fi mers niciodata cu alta,dar degeaba,nu pot sa uit sau sa trec cu vederea lucrul asta.Mi s'a parut k era prea frumos totul pt el si nu i'am stricat momentul...dar nu mai pot fi cum eram inainte ca asta sa se intample...i-am spus ca poate fi cu altcineva daca vrea,dar sa aiba grija sa nu se afle,fac asta pentru fetita mea sa creasca alaturi de ambii parinti si sa fie cea mai fericita fetita,pentru ca o iubesc enorm si este totul pentru mine...el inca continua sa spuna ca nu vrea pe alta si ca ma iubeste dar aseara am vazut altceva.Poate invatatzi ceva din ceea ce v-am povestit eu,sa nu faceti si voi greseala mea.Daca aveti sfaturi in legatura cu ceea ce as putea sa fac sa imi fie mai usor,o sa incerc sa tzin cont de ele.Repet va rog sa nu ma criticati,imi ajunge durerea asta si vinovatia pe care o simt stiind ca am distrus totul.




Ca sa treci mai usor peste, propune si tu sa vina cu un prieten.....macar atunci ve-ti fi chit, si poate treci mai usor peste.

Dar sa stii, ca lucrurile astea nu se fac cu prietenele.....mai bine cu necunscuti.
KUDICA10311
Postat pe 5 Februarie 2012 19:54
Servus ! Cu adevarat este o situatie f. complicata si delicata, dar solutii exista . Trebuie discutat doar intr-un cadru privat si discret.Pe mess ma poti gasi ,dar si in alte parti.Oricum ,ca barbat,te admir,bafta .
nelutu14
Postat pe 5 Februarie 2012 22:04
Doamne cum draq sa faci asa cv?:O
asta nu ar fi nici macar ultimul lucru care l as face ca sa introduc sa zic asa,ceva nou in viata noastra...mai bine zis tu nu ai introdus ceva,ci pe cineva,asta reprezentand o mare greseala!
Yulya2014
Postat pe 5 Februarie 2012 22:35
O idee destul de nepotrivita in conditiile date. Cu un copil in casa ,sa propui sex in trei si pentru prima data?Incepe sa ai grija de fetita ta de pe acum. Ea simte starea ta si nu are vina ca tu ai luat o decizie pripita.Casnicia se duce pe apa sambetei la numai 24 de ore de la o greseala?Daca aceasta casatorie este bazata si pe iubire si nunumai pe atractie sexuala, nu se va duce nicaieri.Faptul ca sotul tau nu se mai deslipea de prietena ta nu este relevant pentru ceea ce iti inchipui tu.I-ai spus ca poate sa fie cu altcineva, numai sa nu se afle. Cine sa afle?Un sfat? Gandeste de doua ori si vorbeste o singura data.Este foarte bine sa iti rasfeti sotul facandu-i ,,toate "poftele.Totusi cerceteaza daca exista un echilibru intre ceea ce oferi si ceea ce primesti.Inteleg ca el are o mine deschisa si tu ai vrut sa aduci ceva nou incasnicia ta.Daca este asa, incearca sa te gandesti cum ar fi sex in patru.Nu zic in trei unde sa fie sotul tau, tu si un prieten ca este prea mult pentru o mine luminata, dar care este la prima incercare.In patru nu te simti tradat.Cineva te sfatuia sa ii ceri iertare sotului. Nu am inteles pentru ce sa faci asta. Tu trebuie sa te impaci cu tine.Trebuie sa discuti cu sotul tau despre ceea ce simti. Incearca sa lasi fetita, cat doarme ,cu cineva de incredere si iesi la o pizza cu sotul tau pentru o ora.Atunci discuta pe indelete despre temerile tale, despre ce iti doresti si intraba-l si pe el ce isi doreste .Spuneti-va cum vedeti voi casnicia de acum inainte. Faceti planuri de viitor.Pana la urma nu s-a intamplat nimic tragic.Grav este sa nu fie sanatate, sa nu ai bani cu care sa iti cresti fetita si sa iti duci traiul zilnic.Succes!
kudika168542
Postat pe 6 Februarie 2012 03:25
Sincer,,felicitari,,o partida de sex in 3 inlatura monotonia si ce nu inteleg e de ce toata lumea te critica,.DE CE DOAR BARBATII POT VENI CU CEVA NOU IN RELATIE SI NU SI FEMEILE?AVEM ACELEASI DREPTURI CA SI EI.SINGURA PROBLEMA E CA NU ATI DISCUTAT IN PREALABIL SI NU TI AI PUS PROBLEMA CA S AR PUTEA SA I PLACA MAI MULT CU PRIETENA TA,DAR,,,E UN MARE DAR....O PARTIDA DE SEX E UNA SI CASNICIA ALTA,,CU MATURITATE SI CHIBZUINTA TRECI PESTE MOMENT SI PASTREAZA TI SOTUL ALATURI,,CE ZIC OAMENII E PROBLEMA LOR,,IMPORTANT E CE SIMTI TU .AI GRIJA DE TINE SI SA FII IUBITA!
criss4vivi
Postat pe 6 Februarie 2012 08:58
nu esti sanatoasa la cap, clar...macar nu minti spunand ca ai vrut sa ii faci o bucurie sotului tau, caci tu esti aia defecta din familie in primul rand. iti meriti soarta, obsedata se perversiuni sexuale ce esti ! tu esti mamica? ce ar putea invata un copil de la tine? ai face bine sa divortezi caci fii sincera cu tine si cu sotul tau, nimic nu va mai fi ca inainte ! suporta consecintele ! esti bolnava la cap, fato ! demna de dispret...CHIAR NU MAI CUNOASTE NIMENI SEMNIFICATIA ADEVARATA A CUVANTULUI " FAMILIE" ??? stricata este lumea in care traim...
kudika007253
Postat pe 6 Februarie 2012 09:43
De la: kudika007253, la data 2012-02-06 09:43:12nu esti sanatoasa la cap, clar...macar nu minti spunand ca ai vrut sa ii faci o bucurie sotului tau, caci tu esti aia defecta din familie in primul rand. iti meriti soarta, obsedata se perversiuni sexuale ce esti ! tu esti mamica? ce ar putea invata un copil de la tine? ai face bine sa divortezi caci fii sincera cu tine si cu sotul tau, nimic nu va mai fi ca inainte ! suporta consecintele ! esti bolnava la cap, fato ! demna de dispret...CHIAR NU MAI CUNOASTE NIMENI SEMNIFICATIA ADEVARATA A CUVANTULUI " FAMILIE" ??? stricata este lumea in care traim...


stricata rau! mai ales ca aveam asa un "har" de a da cu bolovanul!
kiss_my_ass
Postat pe 6 Februarie 2012 09:46
buna,din iubire pentru o persoana poti face multe si renunta la multe,dar e trist sa renunti la tine si la orgoliul tau,probabil trebuia sa pastrezi putin din doza de gelozie ce o aveai inainte de casatorie.Este socant ca de dragul iubirii sa iti imparti sotul cu alta, in acest caz cu prietena ta...banuiesc k nici cu ea nu mai e ca la inceput,dar cred k se poate trece peste cu multa comunicare si iubire(dar iubire nu fantezii).fa bine altora fara sa-ti faci tie rau si gandeste-te la binele tau fara sa-i ranesti pe altii.multa bafta si tot ce-ti doresti pt fetita ta
kudika503392
Postat pe 6 Februarie 2012 09:58
Uneori, este foarte bine sa faci ceva sa ii indeplinesti fanteziile, dar numai in cazul in care si tie iti surade ideea. Daca nu, mai bine nu face nimic. E mult mai bine de multe ori.
Acum, sa zicem ca iti surade si tie. Bun. Momentul din viata pe care ti l-ai ales si locul este total gresit.
Inteleg ca poate, cu venirea fetitei, te-ai simtit neglijata si lasata de-o parte. Asta este normal in primele luni dupa aparitia unui copil. Tatal ii acorda mai multa atentie si uita putin de mama. Insa asta se rezolva prin comunicare. Nu prin acctiuni nebunesti.
Sa zicem ca nu a fost acesta motivul. Atunci fetita nu avea ce cauta acolo. Stiai ca se poate trezi oricand si ca poate strica totul. Trebuia dusa la bunici sau orice altceva.
Asta este parerea mea. Pentru ca nu te judec, datorita faptului ca orice nevoi sexuale sunt normale, in functie si de dorintele partenerului.
Geta_Mini
Postat pe 6 Februarie 2012 10:16
eu nu am sa te critic,ci nu pt ca ai scris tu sa nu te criticam,exista multe fantezi in mintea noastra si sunt poziteva si sunt negative,tu acum ai ales negativi asa spus.eu nu am sa-ti spun prea multe doar ca om nu exista care nu greseste in viata,cu toate ca ai scris ca asta a f cea mai mare greseala din viata ta,acum capu sus si gandestete la fetita ta si cum sa-ti refaci viata cu fam ta .Si in legatura cu prietena ta nu cred ca ar trebui sa-ti fc probleme sau sa te superi ca au continuat asa sa intamplat k nu sau controlat e ceva normal,si ce mai cred nu cred ca te caracterizeaza altfel acum sotul tau,pt ca suntem in democratie si oameni fc si mai mari lucrurii decat ce ai propus tu.Nu fi necajita e greu dar o sa treaca cu timpul succes in viata te pup
Iulia_Budi_1
Postat pe 6 Februarie 2012 10:51
imi pare foarte rau pt ce ti s-a intamplat....si iubitul meu mi-a zis ca are fantezia asta si i-am spus clar ca fac orice pt el si ii indeplinesc orice fantezie dar nu asta....si a inteles si in timp a renuntat la fantezia asta si mi-a spus ca nici nu mai vrea sa facem asta pt ca el ma vrea doar pe mine si nici el nu ar suporta sa me vada cu altul....asa cum nici eu nu as suporta sa il vad cu alta....daca vrem ceva nou putm face ceva nou fara sa implicam o a 3-a persoana...nu te critic ca nu am de ce....ai vrut sa faci ceva pt persoana pe care o iubesti...sper sa se rezolve intre voi...
nykky
Postat pe 6 Februarie 2012 11:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Solutie autospalare geamuri - PROMOTIE ! 1 De la: andronicus1967 12 Martie 2012 09:49
Problema Centrala Ariston 1 De la: condo004136 26 Iunie 2010 08:48
AMENAJAM DECORAM RESTAURAM TAPET STUCATURI STUCO-VENETIAN 1 De la: TANASE_CONSTRUCT 7 Februarie 2012 19:04
faianta in baie 2 De la: gymuta 23 August 2009 11:13
hidroizolatie 19 De la: kudika_986097 24 Aprilie 2015 15:55