Setari Cookie-uri

diversificare

De la: nykky, la data 2012-02-10 14:22:33
De la: Titanika, la data 2012-02-10 11:17:39
De la: nykky, la data 2012-02-09 23:54:05
De la: Titanika, la data 2012-02-09 13:38:36
De la: nykky, la data 2012-02-08 15:28:16nu ii dam din ce mancam noi...am incercat cu banana si nu prea ii place....nu prea vrea lucruri dulci...dupa merisor e innebunita si morcovul il vomita...cred ca are o alergie ceva la morcovi ca si cand eram gravida daca mancam eu morcov sughita rau....unde gasesc iaurt de bebe ca eu nu am vazut?

Gasesti la magazine alimentare,cutiute mici pe care scrie iaurt defructe,DANONE,sant felurite si diversificate cu diferite gusturi.Morcovul e foarte important,ptr vedere,....ilai dat crud s-au fiert?Nepotica mea nu ia placut crud,dar fiert si dat cu mixerul acela cu cutite care-l face ca o crema ca un pireu e excelent.
Nu poti sa o treci imediat pe mancare...adica sa combini cu carnita si alte legume,ca risti sa ai mai tarziu un copil obez,care mai tarziu va avea probleme!!!
Poti sa-i fierbi merele si sa le faci pireu(fara zahar)si sa-i bagi eventual un piskot.
Locuiesti la tara s-au la sat?-ca ma gandesc,ca in mediul rural nu prea ai magazine!?
Si atunci trebuie sa te descurci altfel!
Ce fel de lapte ii dai,de vaca s-au de le farmacie!
Cate kg are acum?
Astept raspuns!!!

are aproape 6 kg.a luat in greutate cat trebuie.stau in ploiesti....dar nu am vazut iaurt de bebe...o sa caut...i-am dat si morcov fiert dar nu am inca mixer si l-am pisat cu furculita....i-am dat biscuiti cu merisor...ii dau milupa....cu laptele de vaca nu sunt de acord pana la un an...si carnita ma gandesc sa i-o dau pe la 5 luni...cea de pui...iar legume tot pe la 5 luni cartof....impreuna cu morcovel....supita....

Daca nu ai un mixer mai performant,incearca sa-i dai morcovul pe razatoare,la fel si cartoful,....nu de alta,dar sa poata inghiti usor si sa nu se inece.N-ai nici macar un mixer mai simplu care-l folosesti la prajituri?Din aceasta cauza fetita ta scuipa afara tot ce-i dai.
Acum vine Sf Valentin,si ai putea vorbi cu sotul tau,sa-ti faca cadou mixerul acela bun pt tine si fetita!

am un mixer dar e dala de creme...cu 2 picioare dalea de amesteca....e bine?

Sigur ca poti incerca....totul e sa iasa ca o pasta,sa fie fluid sa poata inghiti usor....
Titanika
Postat pe 10 Februarie 2012 22:30
De la: ilumax_76, la data 2012-02-10 17:42:58
De la: nykky, la data 2012-02-09 23:54:05
are aproape 6 kg.a luat in greutate cat trebuie.stau in ploiesti....dar nu am vazut iaurt de bebe...o sa caut...i-am dat si morcov fiert dar nu am inca mixer si l-am pisat cu furculita....i-am dat biscuiti cu merisor...ii dau milupa....cu laptele de vaca nu sunt de acord pana la un an...si carnita ma gandesc sa i-o dau pe la 5 luni...cea de pui...iar legume tot pe la 5 luni cartof....impreuna cu morcovel....supita....

Stiu ca esti micuta si nestiutoare dar ai grija ca-i poti face rau fetitei cu experimentele tale. La 3 luni stomacelul ei nu este pregatit sa digere bucatele de alimente( ma refer la acel morcov pisat cu furculita); de ce te grabesti sa o indopi cu mancare? Toate la timpul lor, ai rabdare. Cat despre iaurt la varsta asta si carnita la 5 luni.... La urma urmei faci ce vrei, doar nu te zvarcolesti tu de durere dupa masa.

Si inca ceva: am vazut o poza cand o alaptai; tine-i capusorul mai sus ca e obositor pt ea sa inghita si se si poate ineca.

nu ii dau inca iaurt....iar morcovul l-am pisat foarte bine....dar nu-i place gustul...am incercat si dat pe razatoare foarte foarte fina si nu a vrut....o tineam asa jos pentru ca eram dupa cezariana si imi era greu sa o tin ea fiind foarte grea....
nykky
Postat pe 11 Februarie 2012 22:35
Draga de tine...esti asa de tanara,sper sa sa fie cineva cu tine care te ajuta
Titanika
Postat pe 12 Februarie 2012 12:23
De la: Titanika, la data 2012-02-12 12:23:00Draga de tine...esti asa de tanara,sper sa sa fie cineva cu tine care te ajuta

nu prea am pe nimeni...mama nu mai stie mai nimic din ce facea cand eram eu si sora mea mici....ma ajuta iubitul meu....cat poate si el ca si pentru el e primul bebe....
nykky
Postat pe 13 Februarie 2012 09:18
[/quote] [img]http://i1246.photobucket.com/albums/gg613/talpa_iute/1202591pu55lez1va-1-1.gif[/img][/quote][/quote] [img]http://i1246.photobucket.com/albums/gg613/talpa_iute/1202591pu55lez1va-1-1.gif[/img][/quote][/quote] [img]http://i1246.photobucket.com/albums/gg613/talpa_iute/1202591pu55lez1va-1-1.gif[/img][/quote][/quote] [/quote][/quote][/quote]
[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
paullo
Postat pe 31 Martie 2012 13:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
se pot purta lentile de contact dupa operatia la ochi? 3 De la: Diana_2187 26 Iunie 2012 18:45
Vreau sa construiesc o casa in Bucuresti 7 De la: Cristina_Lauby_1 7 Mai 2014 20:06
Buna tuturor 24 De la: kudika_35596 8 Iunie 2013 08:41
Tratamente naturiste 21 De la: Detoxifiere_Deparazitare_1 24 Iunie 2014 12:48
ovare micropolichistice! 2 De la: kudika348118 8 Februarie 2011 20:04