Mai multe
| io sunt add just_sex2 | ||
|
kudika493464 Postat pe 28 Februarie 2012 20:52 |
||
|---|---|---|
| serios ? :)) de curiozitate de unde esti ? :)) | ||
|
blackkudia Postat pe 29 Februarie 2012 00:17 |
||
|
nu's virgin draga dar putem incerca;)) |
||
|
|
||
|
asuu Postat pe 29 Februarie 2012 00:23 |
||
| .......eu stiu una de 47 de ani care-i virgina(parol d`honeur eu i-am bagat degetu sa vad daca asa e!!!!),asa ca nu ar avea rost sa-ti distrugi copilaria la 25 de ani...dar ma zgandara o curiozitate!!!!...esti si frumoasa sau numai urata???? | ||
|
kudika473210 Postat pe 29 Februarie 2012 06:22 |
||
NU ESTE DE RAS CA ESRI INCA VIRGINA BA DIN CONTRA ESTE CV DE LAUDAT BRAVO TIE SI EU SUNT SI TOT 24 AM
|
||
|
kudika465878 Postat pe 29 Februarie 2012 10:22 |
||
|
call me |
||
|
gabryell86 Postat pe 29 Februarie 2012 11:18 |
||
| Fii sigura ca va fi si pentru tine un baiat adevarat, cei care te parasesc nu o fac pentru ca nu te plac ci pentru ca nu s-au maturizat sau nu sunt pregatiti pentru o relatie adevarata, le este teama de responsabilitate. Nu ai intalnit un barbat adevarat care sa ti se potriveasca, ai rabdare ca va sosi la momentul potrivit nu trebuie sa grabesti lucrurile,fa -o cu cine te merita. Aceasta este parerea mea. | ||
|
kudika224886 Postat pe 29 Februarie 2012 17:53 |
||
| Buna. E o tampenie sa fuga de tine pt. ca esti virgina. Mai demult era o onoare sa fii asa. Si ce daca esti, ai spus si tu ca asa ai decis. Asupra corpului tau ai toate drepturile. Eu, te felicit.Ideea ca doi virgini sa se intalneasca, nu e rea, dar se descurca apoi? Probabil ca da, doar conduc instinctele. Cred ca totusi e bine ca unul din ei sa aiba oarecare experienta. | ||
|
lisandru Postat pe 29 Februarie 2012 18:33 |
||
| mai gasit :)) eu sunt ala .. dar nu te cunosc .. nu stiu nimic despre tine ... deci .. mai astept ... :)) | ||
|
kudika404042 Postat pe 29 Februarie 2012 19:22 |
||
|
N-am cuvinte... Cati amatori de dezvirginare pun botu' pe aici! Deci eu o sa ma reprofilez: Eu re-virginez! Indiferent cat v-at facut de cap pana acum, si cat sunteti de parasute, eu va re-virginez! Exista amatoare?
|
||
|
Armain Postat pe 1 Martie 2012 08:52 |
||
| ma ofer eu!!!11serios vorbesc,sa-mi spui de unde esti si comunicam,cred ca ai adresa mea de e-mail,daca esti de acord contateaza-ma | ||
|
adi83 Postat pe 1 Martie 2012 09:24 |
||
De la: adi83, la data 2012-03-01 09:24:56ma ofer eu!!!11serios vorbesc,sa-mi spui de unde esti si comunicam,cred ca ai adresa mea de e-mail,daca esti de acord contateaza-ma Vrei sa te re-virginez?!
|
||
|
Armain Postat pe 1 Martie 2012 09:33 |
||
De la: Armain, la data 2012-03-01 09:33:47De la: adi83, la data 2012-03-01 09:24:56ma ofer eu!!!11serios vorbesc,sa-mi spui de unde esti si comunicam,cred ca ai adresa mea de e-mail,daca esti de acord contateaza-ma se pare ca da!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 1 Martie 2012 09:39 |
||
| as vrea si eu sa iti descoper sufletul .. si apoi mai vedem ..uite id meu yo_yonik_2006 te astept acolo ... | ||
|
kudika404042 Postat pe 2 Martie 2012 02:45 |
||
Draga, de unde vei stii tu ca acel baiat va fi virgin?La cat de"cuminte"esti il vei controla de ata?
|
||
|
kudika467548 Postat pe 2 Martie 2012 06:52 |
||
De la: kudika404042, la data 2012-03-02 02:45:24as vrea si eu sa iti descoper sufletul .. si apoi mai vedem ..uite id meu yo_yonik_2006 te astept acolo ... unde te trezesti ba!? pe *sentimente.ro*!? chiar asa a ajuns forumul asta?! sa se pescuiasca fara permis si fara plata !? du-te pe centura!
|
||
|
jean_luc_picard Postat pe 2 Martie 2012 06:57 |
||
|
Buna.. nu trebuie sa te superi sau sa te stresezi acuma.. nu toti barbatii se sperie si fug cand aud ca o fata e virgina.. cine e barbat cu adevarat nu vede in acest lucru o problema:P si eu sunt virgin si sunt mai mare ca tine.. vreo 30 .. 30 si un pic.. asa ca imi fac problema din cauza.. dar nu am intalnit inca persoana potrivita.. daca vrei sa mai vb .. sa ne cunoastem. uite id-ul meu de messenger: barosanu_007 din ce oras esti? |
||
|
einstein007 Postat pe 2 Martie 2012 15:24 |
||
| dezvergineaza-te cu degetul daca nu ti-ai gasit inca un iubit | ||
|
kudika384097 Postat pe 3 Martie 2012 15:25 |
||
De la: kudika384097, la data 2012-03-03 15:25:21dezvergineaza-te cu degetul daca nu ti-ai gasit inca un iubit
|
||
|
kudika384097 Postat pe 3 Martie 2012 15:27 |
||
|
buna frumoaso mie sincer miar placea foarte mult sa te cunosc daca vrei sa ne cunoastem mai bine dami id tau pwp |
||
|
kudika506715 Postat pe 3 Martie 2012 16:06 |
||
| scufito ne vinzi gogosi! | ||
|
csmcsm Postat pe 3 Martie 2012 21:24 |
||
|
Din cate stiu de la prieteni , unii au intalnit virgine si chiar era sa dea de dracu , adica nu le intra barbatia acolo , iar dupa ceva timp pe la jumatate parca ii strangula si li se oprea circulatia , se incalzeau si parca le murea barbatia , apoi dupa jumate de ora de chin de frecat si supt scula abia le mai revenea circulatia si pana atunci se relaxa fata si apoi putea intra lejer . Da asa se pare e nevoie de vreo 3 incercari si abia la a 4 incercare poate deveni relaxa muschiul si intra apoi se incepe sexul cum trebuie . Nu se stie niciodata , insa toti care au intre 15 si 30 ani ar trebui sa fie capabili din prima daca binenteles sunt si ei virgini . Noroc pe mine ca inca sunt , dar culmea eu asa raman si 3000 ani asta ca folosesc telekinezie cu fire de bioenergie sa nu mai imbatranesc . Probabil nu vor sa se faca de rusine ca nu sunt barbati , asta e problema , oricum cele ce faca de mici sex se largesc din timp cat sunt inca flexibile asta sa se poata dista lejer cand sunt mari . Ideea e ca daca se incepe normal intai cu dragoste apoi baie si apoi sex merge cu orice , nu e nevoie de expert , dardaca e pus direct pe sex , nu orice bou poate face fatza , corpul uman e foarte rezistent , e ca si cum ai rupe tendoanele la brate folosind nasul , culmea nu . |
||
|
Aurel_inventatorul Postat pe 4 Martie 2012 05:13 |
||
De la: einstein007, la data 2012-03-02 15:24:16Buna.. nu trebuie sa te superi sau sa te stresezi acuma.. nu toti barbatii se sperie si fug cand aud ca o fata e virgina.. dute si tu pe centura! auzi la 30 de ani isi zice barosanu si einstein007 dar e virgin!
|
||
|
jean_luc_picard Postat pe 4 Martie 2012 07:00 |
||
buna,daca esti virgina nu cauta tot un virgin pt k nu are experienta si nu o sa fie placut pt.nici unul din voi!
|
||
|
kudika_3444 Postat pe 4 Martie 2012 10:27 |
||
| buna sunt interesat de tine si eu sunt virgin si am 20 de ani si 3 luni | ||
|
nicu10dumi Postat pe 4 Martie 2012 11:17 |
||
De la: kudika_3444, la data 2012-03-04 10:27:55buna,daca esti virgina nu cauta tot un virgin pt k nu are experienta si nu o sa fie placut pt.nici unul din voi! o prostie asta gandita de o bambogioaica!
|
||
|
jean_luc_picard Postat pe 4 Martie 2012 11:21 |
||
De la: SCufita_rosie_rosie, la data 2012-02-13 22:08:29Buna,am 24 de ani si sunt inca virgina si imi place ca am ramas asa pana acum nu are dreptul sa ma critice,e viata mea si mi-am planificat ca pana la 24 de ani sa raman asa,toate bune si frumoase pana cand am implinit si 24 de ani si si mi-am propus sa-mi pierd virginitatea.De fapt voi implini in curand 25 de ani si tot fara iubit si tot virgina sunt.Cand aud barbatii ca-s inca virgina fug ca Hal de topic! Dumnezeule mare, credeam ca virginitatea ti-o pierzi atunci cand intalnesti un baiat care-ti place enorm si vrei sa fii cu el, ba chiar sa petreci niste clipe magice de acum incolo cu omul asta. Nu ca e un sigiliu care trebuie inlaturat la un moment anume. De unde drtacu ideile astea stupide? Unde D-zeu cresteti si va formati oameni buni? Sub ce influente si informatii? Asa ai putea sa te duci la un medic de specialitate ginecologie-obstretica si sa rezolvi problema asta si nu o sa mai fii virgina, deci n-o sa mai fuga nimeni de tine. Dar cred ca ii inteleg pe baietii aia, nu fug ca-s lasi, ci cand sesizeaza ca o o problema de fixatie la scufitza. Nu-s lasi ei, tu ai fost lasa sa amani inutil asa ceva. In medie fetele incep viata sexuala cand sunt gata, unele pe la 18 altele mai devreme, altele un pic mai tarziu...insa la 24 de ani e cam tarzior si deja intrevad probleme medicale de-a dreptul. ce ai sa explici unui eventual medic, daca te-ar intreba de ce esti virgina la 24 de ani? Ca nu ai intalnit niciun baiat de care sa-ti placa f mult pana acum? Dar daca-l intalnesti acum si el se departeaza de tine exact de asta? Cu un virgin neexperimentat, ce naibii crezi ca ti se va intampla la varsta asta? Poate vreo trauma neplacuta si-un episod deloc incantator, menit si mai mult sa te inhibe si sa te inchida in lumea ta. Pe urma ne miram de ce apar tot mai multe femei frigide prin peisaj. |
||
|
cristinarudi Postat pe 4 Martie 2012 11:54 |
||
|
Bun, deci hai sa recapitulam: asa cum spunea Bill Gates,"ai grija cum te porti cu colegul de clasa ochelarist si tocilar ca intr-o buna zi s-ar putea sa-ti fie sef", extrapoland, mai toate pustoaicele isi incep viata sexuala cu manelisti sasaiti si peltici cu ceafa groasa si BMW in leasing, pe la 17 ani iar pe la 25-27 tanjesc dupa Mr. Right care a ajuns intre timp IT-ist sau manager de multinationala si poate e si virgin...cand de fapt ele n-ar merita niciun cioban cu peste 100 de oi avere. Va doresc tuturor..."demografie placuta!" (si pensii cat mai nesimtite) ...si, cat mai mult sex pana nu cade asteroidu' Apophis ca muriti fara sa stiti care-i treaba cu "gighy gighy"
|
||
|
Mr_6pack Postat pe 4 Martie 2012 15:36 |
||
De la: Mr_6pack, la data 2012-03-04 15:36:24Bun, deci hai sa recapitulam: asa cum spunea Bill Gates,"ai grija cum te porti cu colegul de clasa ochelarist si tocilar ca intr-o buna zi s-ar putea sa-ti fie sef", extrapoland, mai toate pustoaicele isi incep viata sexuala cu manelisti sasaiti si peltici cu ceafa groasa si BMW in leasing, pe la 17 ani iar pe la 25-27 tanjesc dupa Mr. Right care a ajuns intre timp IT-ist sau manager de multinationala si poate e si virgin...cand de fapt ele n-ar merita niciun cioban cu peste 100 de oi avere. masturbare placuta si tie!
|
||
|
jean_luc_picard Postat pe 4 Martie 2012 15:40 |
||
De la: kudika_nikole, la data 2012-02-13 22:46:00Poi din cate stiu eu pentru un barbat ar trebui sa fie o onoare ca fata sa fie virgina Asa cum te-a fraierit si pe tine cineva odata, nu?
|
||
|
GreenEyes78 Postat pe 4 Martie 2012 15:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Masajul erotic | 31 | De la: DydiG 2 Martie 2010 21:12 |
| Eu pesti,El,berbec... | 5 | De la: Chocolatzyk 20 Decembrie 2010 15:57 |
| Heeeeelp! | 26 | De la: Nathaly_Albu 9 Septembrie 2010 23:01 |
|
|
||
| logica si barbatii sau despre reguli nescrise(care nu se incalca) | 42 | De la: Timeea1 7 Octombrie 2009 15:16 |
| De la sim� la cuv�nt | 5 | De la: rashela 18 Aprilie 2010 08:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.