Setari Cookie-uri

nu pot sa fiu fericita...un sfat?

Hmmm,ste cam mult de cetit, imi simplifica si mie cineva?...Va rog...nu degeaba...
Vipassana
Postat pe 22 Februarie 2012 16:39
De la: Vipassana, la data 2012-02-22 16:39:51 Hmmm,ste cam mult de cetit, imi simplifica si mie cineva?...Va rog...nu degeaba...

Ea vea comunicare, familie si impliniri materiale (pe care le-ar fi putut avea de una singura), lui ii place la PC
luchianramona
Postat pe 22 Februarie 2012 16:44
[quote name='Milla_Paris' date='2012-02-22 16:31:27'...am incercat dar ce?prieteni dupa cum am spus in tara nu prea mai avem, ce emisiuni, seriale (nu ma refer la telenovele) nu prea avem aceleasi gusturi decat la 2-3 si ce discutam cat?3 propozitii-4 cat dureaza. mie imi place sa am dicutii filozofale, psihologice, de stiinta, de religie etc ceva care sa dezbati..pe el il plictisesc.chiar si atunci cand ne vedem cu persoane si incepem o dicutie si noi tot vb el tace si dupa un timp "aoleu da mai schimbati subiectul" sau ceva de gen, am iesit de valentine sa mergem in oras.am mancat, mi-a luat cadou si acum hai la film.si ghici ce????am terminat prin a ne uita la "casa conspirativa" care e actiune ,thriller!!! da e adevarat ca nici eu nu am zis NU si am incercat asa pe sub "mustata" sa arat ca nu sunt f incantata dar stiam sigur ca daca ii spun la ce vreau eu ori nu merge ori sta plictisit si face comentarii tot timpul si mi-ar fi stricat ziua mai tare.acum serios...casa conspirativa de valentine's???????am zis ca am invatat ce tine de constructii special sa am un subiect comun el avand mai demult firma de constructii si practicand meseria(pe vremea cand era responsabil) si chiar ieri i-am zis hai sa-ti arat noile tendinte in acoperisuri si decoratiuni interiaore dintr-un mulaj nou descoperit (mie deja mi se pare ca suna fffffff ciudata sa zic eu asta da ma rog) si mi-a raspuns "daca nu dureaza mult...".a vazut ca m-am intristat, a venit, eu ii aratam si discutam el statea cu capul inspre tv.ca sa nu mai zic ca de n ori ii spun ceva si dupa un timp ma intreaba acelasi lucru ca nu tine minte sa-i fi spus, vb cu el si zice "da baby" "da iubita ihi" si cand ii spun "ce te-am intrebat ?" ramane blocat si habar n-are.scuza lui fiind mereu "eram si eu concentrat aici" sau "stii ca am multe pe cap" (nu nu stiu ce!!!!!), sau preferata mea in ghilimele "hai mai iubita daca nu sunt atent la tot ce zici asta nu inseamna ca nu te ascult doar ca daca mie nu mi se pare asa interesant na..." , eu povestindu-i cum m-am certat cu sora mea si am decis sa nu mai vb cu ea.nu e interesant?????????????da eu cum draq il ascultam pana la 5 dimineata de maica-sa, sor-sa, frasu, fosta etc si aveam rabdare si analizam orice cuvant inainte sa-l zic si tot tacamul si la 6 plecam la munca?????????????????????[/quote]

Ce pregatire aveti amandoi?????Din ceea ce ne scrii,am retinut doar faptul ca el nu este capabil sa poarte un minim dialog,in situatiile in care va aflati intr-un anturaj,,deci,iar te afli intr-o situatie ingrata!!Pe masura ce ne povestesti toate aceste detalii,,va vizualizez ca fiind pozitionati , la distanta din ce in ce mai mare,unul fata de celalalt!!Nu prezinta interes fata de nimic din ceea ce iti place,nu mai spun de ceea ce vrei tu sa-i aduci in atentie,ca un posibil interes profesional sau de alta natura!!La ce anume va potriviti?Doar la pat?Ma indoiesc ca nu aveti probleme si aici!!Are prea mult timp liber,pe care si-l ocupa cu alte activitati,ceea ce il duce la o doza de instrainare fata de tine si nevoile tale!!Colega mea,Ilumax,ti-a dat niste sfaturi bune,,le poti urma si pe acelea!!
MissRainbow
Postat pe 22 Februarie 2012 16:47
De la: Vipassana, la data 2012-02-22 16:39:51 Hmmm,ste cam mult de cetit, imi simplifica si mie cineva?...Va rog...nu degeaba...

Ok, sa vad ce primesc.

Un cuplu frumusel, de 4 ani impreuna. Ea: responsabila, usor materialista, aere de superioritate doreste casatorie, copii si atentie din partea lui. El: harnic, gateste, face curat, complimente, cheltuitor, usor iresponsabil. Reprosurile vin din partea ei: ca nu doreste sa discute( ce-i drept e si plictisitoare, doreste sa discute despre dinozauri si altele ), ca sta prea mult la PC si nu o baga in seama, ca nu alege filmul dorit de ea, etc. Intrebarea e: ce sa faca? Are 28 de ani si trece timpul pe langa ea; vrea o familie, casa, copil, bani si simte ca nu e fericita.

P.S Gata,am obosit! Uff!
ilumax_76
Postat pe 22 Februarie 2012 16:49
De la: luchianramona, la data 2012-02-22 16:44:29

Ea vea comunicare, familie si impliniri materiale (pe care le-ar fi putut avea de una singura), lui ii place la PC

Multam iubita....mie imi suna a nepotrivire de caracter
Vipassana
Postat pe 22 Februarie 2012 16:49
De la: ilumax_76, la data 2012-02-22 16:49:17

Ok, sa vad ce primesc.

Un cuplu frumusel, de 4 ani impreuna. Ea: responsabila, usor materialista, aere de superioritate doreste casatorie, copii si atentie din partea lui. El: harnic, gateste, face curat, complimente, cheltuitor, usor iresponsabil. Reprosurile vin din partea ei: ca nu doreste sa discute( ce-i drept e si plictisitoare, doreste sa discute despre dinozauri si altele ), ca sta prea mult la PC si nu o baga in seama, ca nu alege filmul dorit de ea, etc. Intrebarea e: ce sa faca? Are 28 de ani si trece timpul pe langa ea; vrea o familie, casa, copil, bani si simte ca nu e fericita.

P.S Gata,am obosit! Uff!

Asta-i pentru osteneala
PS- Ce vrei sa primesti materialist-o
Vipassana
Postat pe 22 Februarie 2012 16:51
De la: Vipassana, la data 2012-02-22 16:51:18

Ok, sa vad ce primesc.

P.S Gata,am obosit! Uff!

Asta-i pentru osteneala

De data asta scapi cu cativa trandafirasi, ador florile; si mai pluseaza cu neste pupicei ca nu m-am saturat.
ilumax_76
Postat pe 22 Februarie 2012 16:54
nu plang zilnic si atunci cand plang nu o fac in fata lui decat cand ne certam si nici atunci nu fac scene.dupa cum am zis ma retrag in "coltul" meu.el observa ca plang poate dupa juma de ora si atunci incerc sa ma opresc dar astfel de episoade sunt f rare.nu vreau mila nimanui sau sa ma compatimeasca si aici ma refer la el.nu ma victimizez in fata lui.sunt invatata sa ma descurc fara ajutorul sau mila nimanui.

ilumax nu vreau avere crede-ma decat daca pot sa o fac eu cu manutele mele.am avut ocazii nnnnnn si nu mi-a trebuit.nu sunt sluga banului si mai ales umila nevasta a unuia cu bani.niciodata.nu mi-au trebuit cadouri etc.mi le luam singura sau in cel mai rau caz(ma refer la aniversare,craciun etc) cu prima ocazie intorceam gestul cu ceva mai de valoare chit ca era vb de un barbat tocmai sa nu aud niciodata ca mi-a luat x aia si m-a imbracat y sau ca m-a scos in oras z.de maritis nu ma incanta actul in sine ca vb aia de 4 ani suntem la fel ca un cuplu casatorit:ce am eu ai si tu, nu ai tu nu am nici eu.foarte romantica povestea ta si bravo pt curaj da cum am zis eu nu vreau sa ma marit si sa fac copii ca asa am vrut eu desi mi-ar fi foarte usor sa fac asta.vreau sa vina de la el.nu sa ma trezesc intr-o zi ca daca ii reprosez ceva sa-mi reteze cu "pai tu ai vrut" sau sa am mereu indoiala pai daca eu nu actionam oare mai eram macar impreuna?de calculator dupa glumite,observatii,discutii,crize , am zis sec ca daca nu inceteaza imi ia doar 30 de minute sa-mi fac bagajul sa plec.a incetat 1 zi 2 si apoi iar dar cu "iubita te superi daca...." si daca ziceam ca da statea ca o leguma inerta ceva la modul vezi fac ca tine si ma plictisesc de moarteeeeee, si trebuia sa-mi bat capu cu ce activitati sa gasesc una dupa alta sa nu se plictiseasca si dupa vre-o 3 mi s-a parut deja penibil.ajung sa ma invart ca titirezu sa ce?sa faca ceva ce in mod normal e NORMAL?cu filmele am incercat si cand era randul meu "iubita da chiar vrei sa ne uitam la asta?" sau dupa 20 de minute "te superi daca ies putin pe afara?poti sa vi si tu daca vrei" sau nu zicea nimic dar avea fata aia de nici nu ma mai bucuram de film si ma stresam ca el se streseaza si ii ziceam eu ca mai bine se duce si face altceva sau ne uitam la altceva.de aia zic ca serios am cam incercat tot ce se putea.nu intelege frate sau nu vrea sa inteleaga.si culmea m-a cerut de nevasta de vre-o 3 ori dar neoficial si?bun ca nici eu nu am sarit in sus dar nici nu nu am zis dar atunci era prea devreme.dar repet nu actul ma entuziasmeaza ci sa vad ca si-ar dori o familie. si aveam ganduri din astea stai ca am 27,fac 28 plus vre-o 2 ani minim pana mi-ar trece prin cap sa am alta relatie plus n ani pana il cunosc plus plus dadea vre-o 40...dar prefer sa fiu singura si sa ma axez pe cariera si in disperare de cauza sa "comand" un copil de la banca decat sa am 2-3 si un sot absent in nori roz
Milla_Paris
Postat pe 22 Februarie 2012 16:59
De la: ilumax_76, la data 2012-02-22 16:54:39
De la: Vipassana, la data 2012-02-22 16:51:18

Ok, sa vad ce primesc.

P.S Gata,am obosit! Uff!

Asta-i pentru osteneala

De data asta scapi cu cativa trandafirasi, ador florile; si mai pluseaza cu neste pupicei ca nu m-am saturat.

S-a facut E bine?
On topic - repet: nepotrivire de caracter
Vipassana
Postat pe 22 Februarie 2012 17:05
De la: MissRainbow, la data 2012-02-22 16:47:45[quote name='Milla_Paris' date='2012-02-22 16:31:27'...am incercat dar ce?prieteni dupa cum am spus in tara nu prea mai avem, ce emisiuni, seriale (nu ma refer la telenovele) nu prea avem aceleasi gusturi decat la 2-3 si ce discutam cat?3 propozitii-4 cat dureaza. mie imi place sa am dicutii filozofale, psihologice, de stiinta, de religie etc ceva care sa dezbati..pe el il plictisesc.chiar si atunci cand ne vedem cu persoane si incepem o dicutie si noi tot vb el tace si dupa un timp "aoleu da mai schimbati subiectul" sau ceva de gen, am iesit de valentine sa mergem in oras.am mancat, mi-a luat cadou si acum hai la film.si ghici ce????am terminat prin a ne uita la "casa conspirativa" care e actiune ,thriller!!! da e adevarat ca nici eu nu am zis NU si am incercat asa pe sub "mustata" sa arat ca nu sunt f incantata dar stiam sigur ca daca ii spun la ce vreau eu ori nu merge ori sta plictisit si face comentarii tot timpul si mi-ar fi stricat ziua mai tare.acum serios...casa conspirativa de valentine's???????am zis ca am invatat ce tine de constructii special sa am un subiect comun el avand mai demult firma de constructii si practicand meseria(pe vremea cand era responsabil) si chiar ieri i-am zis hai sa-ti arat noile tendinte in acoperisuri si decoratiuni interiaore dintr-un mulaj nou descoperit (mie deja mi se pare ca suna fffffff ciudata sa zic eu asta da ma rog) si mi-a raspuns "daca nu dureaza mult...".a vazut ca m-am intristat, a venit, eu ii aratam si discutam el statea cu capul inspre tv.ca sa nu mai zic ca de n ori ii spun ceva si dupa un timp ma intreaba acelasi lucru ca nu tine minte sa-i fi spus, vb cu el si zice "da baby" "da iubita ihi" si cand ii spun "ce te-am intrebat ?" ramane blocat si habar n-are.scuza lui fiind mereu "eram si eu concentrat aici" sau "stii ca am multe pe cap" (nu nu stiu ce!!!!!), sau preferata mea in ghilimele "hai mai iubita daca nu sunt atent la tot ce zici asta nu inseamna ca nu te ascult doar ca daca mie nu mi se pare asa interesant na..." , eu povestindu-i cum m-am certat cu sora mea si am decis sa nu mai vb cu ea.nu e interesant?????????????da eu cum draq il ascultam pana la 5 dimineata de maica-sa, sor-sa, frasu, fosta etc si aveam rabdare si analizam orice cuvant inainte sa-l zic si tot tacamul si la 6 plecam la munca?????????????????????

Ce pregatire aveti amandoi?????Din ceea ce ne scrii,am retinut doar faptul ca el nu este capabil sa poarte un minim dialog,in situatiile in care va aflati intr-un anturaj,,deci,iar te afli intr-o situatie ingrata!!Pe masura ce ne povestesti toate aceste detalii,,va vizualizez ca fiind pozitionati , la distanta din ce in ce mai mare,unul fata de celalalt!!Nu prezinta interes fata de nimic din ceea ce iti place,nu mai spun de ceea ce vrei tu sa-i aduci in atentie,ca un posibil interes profesional sau de alta natura!!La ce anume va potriviti?Doar la pat?Ma indoiesc ca nu aveti probleme si aici!!Are prea mult timp liber,pe care si-l ocupa cu alte activitati,ceea ce il duce la o doza de instrainare fata de tine si nevoile tale!!Colega mea,Ilumax,ti-a dat niste sfaturi bune,,le poti urma si pe acelea!![/quote]

nu e vb ca nu poate tine un dialog dar il plictisesc subiectele.daca vb de ce il intereseaza pe el are o logoreeeeeee .eu facultate de jurnalism plus un dosar de diplome, atestate etc el nu are facultate dar deschizandu-si in "tinerete" firma de constructii s-a axact pe asta dar asa ca meserie e competent pe mai multe domenii.unde lucram noi e seful meu ironic.ideea e ca inainte faceam totul impreuna si chiar ne placea asta nu inteleg.probabil fiecare si-a revizuit hobby-urile.lui nu i se mai pare interesant sa stam mai mult de 30-45 de minute de vb la un suc cu prietenii, mie nu mi se mai pare fascinant sa atarn intr-un bar cat joaca el biliard, la masa cu prietenele prietenilor care vb numai de facultate si de somaj si ca n-au bani si etc el vrea sa se plimbe pe afara sa luam aer, eu nu am chef sa ma invart ca proasta 2-3 ore printre blocuri pe zapada sa stau dupa aia cu pastilele in buzunar...mi se parea romantic inainte sa facem asta pt ca vb si asa ne cunosteam mai bine,ieseam aproape zilnic acum nu mai avem cu cine.acum ce sa vb in timp ce ne plimbam?ce vrei maine draga sa mancam?porc sau pui?vai ce copac frumos!mai avem doar un cuplu de prieteni aici care lucreaza nonstop si niciodata nu au bani si pot sa ne viziteze doar pe 11-12- sau 1 noaptea ...
Milla_Paris
Postat pe 22 Februarie 2012 17:12
Apropo de reprosuri: dupa ani de casnicie, sa stii ca tot eu ii reprosez faza cu cerutu in casatorie. El imi zice: "te iubesc atat de mult, nu-mi vad viata fara tine iar pe copilul nostru il iubesc atat de mult" iar eu, rautacioasa ii spun: Vezi ? Si tu nu doreai sa te casatoresti cu mine. El se simte prost si mi zice sa incetez ca vorbele mele sunt taioase. Asa sunt eu, trebuie sa-l mai si intep din cand in cand. Eu am avut noroc sa spunem; am pus tot in joc. Ai grija ce alegi, siguratatea e groaznica, sa-ti spuna colegele mele de forum care sunt singure.

P.S Eu totusi sunt de parere ca solutia se afla in mainile tale; am impresia ca uneori exagerezi , ca vrei sa pari superioara. Nu stiu, e ceva la tine, cauta bine in interiorul tau
ilumax_76
Postat pe 22 Februarie 2012 17:13
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 16:59:52nu plang zilnic si atunci cand plang nu o fac in fata lui decat cand ne certam si nici atunci nu fac scene.dupa cum am zis ma retrag in "coltul" meu.el observa ca plang poate dupa juma de ora si atunci incerc sa ma opresc dar astfel de episoade sunt f rare.nu vreau mila nimanui sau sa ma compatimeasca si aici ma refer la el.nu ma victimizez in fata lui.sunt invatata sa ma descurc fara ajutorul sau mila nimanui.

ilumax nu vreau avere crede-ma decat daca pot sa o fac eu cu manutele mele.am avut ocazii nnnnnn si nu mi-a trebuit.nu sunt sluga banului si mai ales umila nevasta a unuia cu bani.niciodata.nu mi-au trebuit cadouri etc.mi le luam singura sau in cel mai rau caz(ma refer la aniversare,craciun etc) cu prima ocazie intorceam gestul cu ceva mai de valoare chit ca era vb de un barbat tocmai sa nu aud niciodata ca mi-a luat x aia si m-a imbracat y sau ca m-a scos in oras z.de maritis nu ma incanta actul in sine ca vb aia de 4 ani suntem la fel ca un cuplu casatorit:ce am eu ai si tu, nu ai tu nu am nici eu.foarte romantica povestea ta si bravo pt curaj da cum am zis eu nu vreau sa ma marit si sa fac copii ca asa am vrut eu desi mi-ar fi foarte usor sa fac asta.vreau sa vina de la el.nu sa ma trezesc intr-o zi ca daca ii reprosez ceva sa-mi reteze cu "pai tu ai vrut" sau sa am mereu indoiala pai daca eu nu actionam oare mai eram macar impreuna?de calculator dupa glumite,observatii,discutii,crize , am zis sec ca daca nu inceteaza imi ia doar 30 de minute sa-mi fac bagajul sa plec.a incetat 1 zi 2 si apoi iar dar cu "iubita te superi daca...." si daca ziceam ca da statea ca o leguma inerta ceva la modul vezi fac ca tine si ma plictisesc de moarteeeeee, si trebuia sa-mi bat capu cu ce activitati sa gasesc una dupa alta sa nu se plictiseasca si dupa vre-o 3 mi s-a parut deja penibil.ajung sa ma invart ca titirezu sa ce?sa faca ceva ce in mod normal e NORMAL?cu filmele am incercat si cand era randul meu "iubita da chiar vrei sa ne uitam la asta?" sau dupa 20 de minute "te superi daca ies putin pe afara?poti sa vi si tu daca vrei" sau nu zicea nimic dar avea fata aia de nici nu ma mai bucuram de film si ma stresam ca el se streseaza si ii ziceam eu ca mai bine se duce si face altceva sau ne uitam la altceva.de aia zic ca serios am cam incercat tot ce se putea.nu intelege frate sau nu vrea sa inteleaga.si culmea m-a cerut de nevasta de vre-o 3 ori dar neoficial si?bun ca nici eu nu am sarit in sus dar nici nu nu am zis dar atunci era prea devreme.dar repet nu actul ma entuziasmeaza ci sa vad ca si-ar dori o familie. si aveam ganduri din astea stai ca am 27,fac 28 plus vre-o 2 ani minim pana mi-ar trece prin cap sa am alta relatie plus n ani pana il cunosc plus plus dadea vre-o 40...dar prefer sa fiu singura si sa ma axez pe cariera si in disperare de cauza sa "comand" un copil de la banca decat sa am 2-3 si un sot absent in nori roz

LIPSA DE ACTIVITATE,DRAGII MEI,ASTA ESTE!!!Draga mea,te intreb inca o data,,nu aveti locuri de munca????Din ce subzistati????Petreceti prea mult timp acasa,far sa faceti ceva util!!Ia,sa fi avut servici,sa lucrati de dimineata pana seara,sa veniti franti de oboseala acasa,tu sa incepi sa gatesti,sa speli,sa calci,dupa zece,douasprezece ore de munca ,,,si domnul,sa faca curatenie prin casa sau sa te ajute la bucatarie in vreun fel,,,sa vezi atunci,cum se schimbau treburile intre voi!!Mi se pare ca aveti prea mult timp liber,ceea ce duce la situatia prezenta intre voi doi!!Este calr ac nu va potriviti din multe puncte de vedere,dar,la fel de adevarat este faptul ca nu stiti sa va descoperiti,,tu esti net superioara lui,din toate punctele de vedere,se observa clar acest lucru!!!Nu aveti preocupari,limbaj de conversatie si de convietuire,teme de discutie,tabieturi,gusturi,obiceiuri comune,,practic ,nu aveti nimic care sa va lege mai mult!!Acel "iubi","te iubesc","stii doar ca te iubesc","hai,mai,iubi",,toate sunt surogate ieftine !!Va tarati in ceva impropriu voua!!!
MissRainbow
Postat pe 22 Februarie 2012 17:14
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 17:12:45
De la: MissRainbow, la data 2012-02-22 16:47:45[quote name='Milla_Paris' date='2012-02-22 16:31:27'...am incercat dar ce?prieteni dupa cum am spus in tara nu prea mai avem, ce emisiuni, seriale (nu ma refer la telenovele) nu prea avem aceleasi gusturi decat la 2-3 si ce discutam cat?3 propozitii-4 cat dureaza. mie imi place sa am dicutii filozofale, psihologice, de stiinta, de religie etc ceva care sa dezbati..pe el il plictisesc.chiar si atunci cand ne vedem cu persoane si incepem o dicutie si noi tot vb el tace si dupa un timp "aoleu da mai schimbati subiectul" sau ceva de gen, am iesit de valentine sa mergem in oras.am mancat, mi-a luat cadou si acum hai la film.si ghici ce????am terminat prin a ne uita la "casa conspirativa" care e actiune ,thriller!!! da e adevarat ca nici eu nu am zis NU si am incercat asa pe sub "mustata" sa arat ca nu sunt f incantata dar stiam sigur ca daca ii spun la ce vreau eu ori nu merge ori sta plictisit si face comentarii tot timpul si mi-ar fi stricat ziua mai tare.acum serios...casa conspirativa de valentine's???????am zis ca am invatat ce tine de constructii special sa am un subiect comun el avand mai demult firma de constructii si practicand meseria(pe vremea cand era responsabil) si chiar ieri i-am zis hai sa-ti arat noile tendinte in acoperisuri si decoratiuni interiaore dintr-un mulaj nou descoperit (mie deja mi se pare ca suna fffffff ciudata sa zic eu asta da ma rog) si mi-a raspuns "daca nu dureaza mult...".a vazut ca m-am intristat, a venit, eu ii aratam si discutam el statea cu capul inspre tv.ca sa nu mai zic ca de n ori ii spun ceva si dupa un timp ma intreaba acelasi lucru ca nu tine minte sa-i fi spus, vb cu el si zice "da baby" "da iubita ihi" si cand ii spun "ce te-am intrebat ?" ramane blocat si habar n-are.scuza lui fiind mereu "eram si eu concentrat aici" sau "stii ca am multe pe cap" (nu nu stiu ce!!!!!), sau preferata mea in ghilimele "hai mai iubita daca nu sunt atent la tot ce zici asta nu inseamna ca nu te ascult doar ca daca mie nu mi se pare asa interesant na..." , eu povestindu-i cum m-am certat cu sora mea si am decis sa nu mai vb cu ea.nu e interesant?????????????da eu cum draq il ascultam pana la 5 dimineata de maica-sa, sor-sa, frasu, fosta etc si aveam rabdare si analizam orice cuvant inainte sa-l zic si tot tacamul si la 6 plecam la munca?????????????????????

Ce pregatire aveti amandoi?????Din ceea ce ne scrii,am retinut doar faptul ca el nu este capabil sa poarte un minim dialog,in situatiile in care va aflati intr-un anturaj,,deci,iar te afli intr-o situatie ingrata!!Pe masura ce ne povestesti toate aceste detalii,,va vizualizez ca fiind pozitionati , la distanta din ce in ce mai mare,unul fata de celalalt!!Nu prezinta interes fata de nimic din ceea ce iti place,nu mai spun de ceea ce vrei tu sa-i aduci in atentie,ca un posibil interes profesional sau de alta natura!!La ce anume va potriviti?Doar la pat?Ma indoiesc ca nu aveti probleme si aici!!Are prea mult timp liber,pe care si-l ocupa cu alte activitati,ceea ce il duce la o doza de instrainare fata de tine si nevoile tale!!Colega mea,Ilumax,ti-a dat niste sfaturi bune,,le poti urma si pe acelea!!

nu e vb ca nu poate tine un dialog dar il plictisesc subiectele.daca vb de ce il intereseaza pe el are o logoreeeeeee .eu facultate de jurnalism plus un dosar de diplome, atestate etc el nu are facultate dar deschizandu-si in "tinerete" firma de constructii s-a axact pe asta dar asa ca meserie e competent pe mai multe domenii.unde lucram noi e seful meu ironic.ideea e ca inainte faceam totul impreuna si chiar ne placea asta nu inteleg.probabil fiecare si-a revizuit hobby-urile.lui nu i se mai pare interesant sa stam mai mult de 30-45 de minute de vb la un suc cu prietenii, mie nu mi se mai pare fascinant sa atarn intr-un bar cat joaca el biliard, la masa cu prietenele prietenilor care vb numai de facultate si de somaj si ca n-au bani si etc el vrea sa se plimbe pe afara sa luam aer, eu nu am chef sa ma invart ca proasta 2-3 ore printre blocuri pe zapada sa stau dupa aia cu pastilele in buzunar...mi se parea romantic inainte sa facem asta pt ca vb si asa ne cunosteam mai bine,ieseam aproape zilnic acum nu mai avem cu cine.acum ce sa vb in timp ce ne plimbam?ce vrei maine draga sa mancam?porc sau pui?vai ce copac frumos!mai avem doar un cuplu de prieteni aici care lucreaza nonstop si niciodata nu au bani si pot sa ne viziteze doar pe 11-12- sau 1 noaptea ...[/quote]

Draga...partea cu facultatea nu are nici o relevanta...eu asa cred...Dupa cate inteleg, nu aveti nimic actualmente in comun?
Vipassana
Postat pe 22 Februarie 2012 17:17
De la: MissRainbow, la data 2012-02-22 17:14:46
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 16:59:52nu plang zilnic si atunci cand plang nu o fac in fata lui decat cand ne certam si nici atunci nu fac scene.dupa cum am zis ma retrag in "coltul" meu.el observa ca plang poate dupa juma de ora si atunci incerc sa ma opresc dar astfel de episoade sunt f rare.nu vreau mila nimanui sau sa ma compatimeasca si aici ma refer la el.nu ma victimizez in fata lui.sunt invatata sa ma descurc fara ajutorul sau mila nimanui.

LIPSA DE ACTIVITATE,DRAGII MEI,ASTA ESTE!!!Draga mea,te intreb inca o data,,nu aveti locuri de munca????Din ce subzistati????Petreceti prea mult timp acasa,far sa faceti ceva util!!Ia,sa fi avut servici,sa lucrati de dimineata pana seara,sa veniti franti de oboseala acasa,tu sa incepi sa gatesti,sa speli,sa calci,dupa zece,douasprezece ore de munca ,,,si domnul,sa faca curatenie prin casa sau sa te ajute la bucatarie in vreun fel,,,sa vezi atunci,cum se schimbau treburile intre voi!!Mi se pare ca aveti prea mult timp liber,ceea ce duce la situatia prezenta intre voi doi!!Este calr ac nu va potriviti din multe puncte de vedere,dar,la fel de adevarat este faptul ca nu stiti sa va descoperiti,,tu esti net superioara lui,din toate punctele de vedere,se observa clar acest lucru!!!Nu aveti preocupari,limbaj de conversatie si de convietuire,teme de discutie,tabieturi,gusturi,obiceiuri comune,,practic ,nu aveti nimic care sa va lege mai mult!!Acel "iubi","te iubesc","stii doar ca te iubesc","hai,mai,iubi",,toate sunt surogate ieftine !!Va tarati in ceva impropriu voua!!!

sorry--clar ca*
MissRainbow
Postat pe 22 Februarie 2012 17:17
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 17:12:45
nu e vb ca nu poate tine un dialog dar il plictisesc subiectele.daca vb de ce il intereseaza pe el are o logoreeeeeee .eu facultate de jurnalism plus un dosar de diplome, atestate etc el nu are facultate dar deschizandu-si in "tinerete" firma de constructii s-a axact pe asta dar asa ca meserie e competent pe mai multe domenii.unde lucram noi e seful meu ironic.ideea e ca inainte faceam totul impreuna si chiar ne placea asta nu inteleg.probabil fiecare si-a revizuit hobby-urile.lui nu i se mai pare interesant sa stam mai mult de 30-45 de minute de vb la un suc cu prietenii, mie nu mi se mai pare fascinant sa atarn intr-un bar cat joaca el biliard, la masa cu prietenele prietenilor care vb numai de facultate si de somaj si ca n-au bani si etc el vrea sa se plimbe pe afara sa luam aer, eu nu am chef sa ma invart ca proasta 2-3 ore printre blocuri pe zapada sa stau dupa aia cu pastilele in buzunar...mi se parea romantic inainte sa facem asta pt ca vb si asa ne cunosteam mai bine,ieseam aproape zilnic acum nu mai avem cu cine.acum ce sa vb in timp ce ne plimbam?ce vrei maine draga sa mancam?porc sau pui?vai ce copac frumos!mai avem doar un cuplu de prieteni aici care lucreaza nonstop si niciodata nu au bani si pot sa ne viziteze doar pe 11-12- sau 1 noaptea ...

Vezi? Ti-am zis eu ca esti plictisitoare si cu aere de superioritate. El e un om simplu, tu o cucoana in devenire. Ori te schimbi, ori IL schimbi si iti gasesti unu la fel de plicti ca si tine.
ilumax_76
Postat pe 22 Februarie 2012 17:18
De la: MissRainbow, la data 2012-02-22 17:17:41
De la: MissRainbow, la data 2012-02-22 17:14:46
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 16:59:52

sorry--clar ca*

Impropiu lor...eu cred ca este impropiu ei...el se pare ca n-are nici o treaba cu relatia lor Ce zici?
Vipassana
Postat pe 22 Februarie 2012 17:23
nu muncim cat stam in tara ca nu te angajeaza nimeni 2 luni pe un post bun si da recunosc si puteti arunca cu pietre-n mine ca pe 8 milioane nu ma duc nici sa ma tai pt ca unu la mana as cheltui mai mult decat as castiga (tigari, pachet,suc/apa,transport) si 2 la mana cat suntem in tara e un fel de repaus.inafara crede-ma ca muncim!!!!!!! si cate 18 ore pe zi de mers incontinuu indiferent de vreme plus responsabilitatea a cator 100 de persoane.si inainte sa plecam din tara eu am avut numai program de 12 ore, pt vre-o 4 luni stateam si cate 30 de ore la munca pana nu am mai rezistat ca aveam si licenta, si la altul lucram 24 cu 24 asa ca stiu ce inseamna sa nici nu mai stii ce zi este.sunt zile cand ma trezesc la 3 jumate si ajung la 8 seara acasa dar nu ma plang pt ca e chiar ok job-ul, imi place ce fac si nu fug de munca indiferent ce ar fi, exceptand chestiile imorale bineinteles.si da dupa facem mancare,spalam dar recunosc nu calcam :)
Milla_Paris
Postat pe 22 Februarie 2012 17:28
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 14:56:52nu, nu e niciun altu si nici nu mi-ar trebui! in caz ca nu ati inteles eu chiar il iubesc si nu m-am plictisit!eu tot incerc sa gasesc subiecte in comun. daca am ajuns sa invat cate tipuri de tigla sunt sau de izolatii .

cam ce polistiren e bun la o izolatie exterioara de bloc, astfel incat sa nu se piarda prea mult din caloriile emise de calorifere?
geo_revitalizat
Postat pe 22 Februarie 2012 17:29
[quote name='Milla_Paris' date='2012-02-22 17:12:45'nu e vb ca nu poate tine un dialog dar il plictisesc subiectele.daca vb de ce il intereseaza pe el are o logoreeeeeee .eu facultate de jurnalism plus un dosar de diplome, atestate etc el nu are facultate dar deschizandu-si in "tinerete" firma de constructii s-a axact pe asta dar asa ca meserie e competent pe mai multe domenii.unde lucram noi e seful meu ironic.ideea e ca inainte faceam totul impreuna si chiar ne placea asta nu inteleg.probabil fiecare si-a revizuit hobby-urile.lui nu i se mai pare interesant sa stam mai mult de 30-45 de minute de vb la un suc cu prietenii, mie nu mi se mai pare fascinant sa atarn intr-un bar cat joaca el biliard, la masa cu prietenele prietenilor care vb numai de facultate si de somaj si ca n-au bani si etc el vrea sa se plimbe pe afara sa luam aer, eu nu am chef sa ma invart ca proasta 2-3 ore printre blocuri pe zapada sa stau dupa aia cu pastilele in buzunar...mi se parea romantic inainte sa facem asta pt ca vb si asa ne cunosteam mai bine,ieseam aproape zilnic acum nu mai avem cu cine.acum ce sa vb in timp ce ne plimbam?ce vrei maine draga sa mancam?porc sau pui?vai ce copac frumos!mai avem doar un cuplu de prieteni aici care lucreaza nonstop si niciodata nu au bani si pot sa ne viziteze doar pe 11-12- sau 1 noaptea ...[/quote]

Incompatibilitate profesionala,alta nebunie!!Nu spun ca este o regula,dar nepotrivirile si de acest gen,pot conduce la ceea ce se intampla intre voi doi!!Este diferenta de la cer ,la pamant!!!Repet,NU ESTE REGULA,,tine de modul personal al fiecaruia de a se dezvolta!!!Deci lucrati amandoi,,buuuuuun!!!Ceea ce spui mai sus,nu mi se pare ceva iesit din comun,astfel de estompari de preocupari comune,sunt des intalnite in cuplurile cu durata de viata,,apare lipsa de interes fata de vechile afinitati,rutina pe domeniu,inapetenta vis-avis de celalalt,se schimba proritatile,,,da,se intampla si asa ceva,,dar la voi este cu mult mai mult!!!Daca esti tot nemultumita de ceea ce ti se intampla,pune capat si cu asta basta,nu te crampona in ceva plictisitor,caci ,tot acolo vei ajunge,dar mai tarziu,,,si ma intreb,,,cum este ,oare ,mai bine?
MissRainbow
Postat pe 22 Februarie 2012 17:30
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 17:28:40nu muncim cat stam in tara ca nu te angajeaza nimeni 2 luni pe un post bun si da recunosc si puteti arunca cu pietre-n mine ca pe 8 milioane nu ma duc nici sa ma tai pt ca unu la mana as cheltui mai mult decat as castiga (tigari, pachet,suc/apa,transport) si 2 la mana cat suntem in tara e un fel de repaus.inafara crede-ma ca muncim!!!!!!! si cate 18 ore pe zi de mers incontinuu indiferent de vreme plus responsabilitatea a cator 100 de persoane.si inainte sa plecam din tara eu am avut numai program de 12 ore, pt vre-o 4 luni stateam si cate 30 de ore la munca pana nu am mai rezistat ca aveam si licenta, si la altul lucram 24 cu 24 asa ca stiu ce inseamna sa nici nu mai stii ce zi este.sunt zile cand ma trezesc la 3 jumate si ajung la 8 seara acasa dar nu ma plang pt ca e chiar ok job-ul, imi place ce fac si nu fug de munca indiferent ce ar fi, exceptand chestiile imorale bineinteles.si da dupa facem mancare,spalam dar recunosc nu calcam :)

Fata draga,,scoate cifrele din text,nu este corect din punct de vedere literar!!Am inteles!!Deci va aflati in perioada de refacere, dupa lucrul in strainatate!!Asta este altceva!!inteleg si dorinta voastra de a va odihni,este normala,traiti din ceea ce ati castigat dincolo,dar asta nu suplineste nevoia ta de a comunica altfel cu iubitul tau!!Ti-am mai spus;;ori te schimbi si te ajustezi dupa modul lui de a fi si de a se purta,ori ,va despartiti si iti cauti persoana potrivita,caci este evident faptul ca nu cel care se afla langa tine,este chiar perechea ta!!Am banuit ca ai absolvit o facultate de jurnalism,stilul de a te exprima,scrie,reda,comenta,te definesc ca atare!!
MissRainbow
Postat pe 22 Februarie 2012 17:38
cat despre superioritate da recunosc asta dar nu ma comport asa cu lumea.dimpotriva si cand suntem intrebati cum e acolo eu mereu incep cu cat de grea e munca etc si el e cel care incepe cu cat castigam.sunt foarte sincera si nu-mi place sa induc oamenii in eroare.o sa para un soc dar chiar sunt foarte glumeata si de treaba, atata timp cat nu ma calci pe cosita.toti prietenii apeleaza la mine cand au probleme sa le dau sfaturi (e mai usor cu teoria decat cu practica) sau sa-i bine dispun.acolo unde muncim sunt mama ranitilor,le rezolv problemele,ma cert cu sefii pt ei si ii fac sa se simta ok nu ca muncesc ca roboteii si chiar era bataie cand se faceau echipele cine sa vina la mine.eu in prima mea zi acolo cand am terminat munca mai aveam un pic si plangeam, la mine dupa 1 zi de munca se rade si deja se simt ca o familie.pacat ca nu pot sa exercit aceste "valori" si in cuplu
Milla_Paris
Postat pe 22 Februarie 2012 17:40
Faptul ca il iubesti si faptul ca incerci sa gasesti subiecte in comun mie una tot la nepotrivire ma duce sau vorba lui Ilumax, cred ca te crezi mai emancipata decat el si asta chiar te doare...cunosc foarte multe cupluri plecate prin stainatati care s-au despartit...toate subiectele in contradictoriu au pornit de la ce ai spus tu Milla.
Vipassana
Postat pe 22 Februarie 2012 17:42
De la: geo_revitalizat, la data 2012-02-22 17:29:11
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 14:56:52nu, nu e niciun altu si nici nu mi-ar trebui! in caz ca nu ati inteles eu chiar il iubesc si nu m-am plictisit!eu tot incerc sa gasesc subiecte in comun. daca am ajuns sa invat cate tipuri de tigla sunt sau de izolatii .

cam ce polistiren e bun la o izolatie exterioara de bloc, astfel incat sa nu se piarda prea mult din caloriile emise de calorifere?

daca chiar vrei sa ma incerci:cel de 10 care dupa aia se tencuieste si daca chiar vrei sa valorifici caldura in interior desi o sa arate cam chicios pune lipita de perete pe toata suprafata cat e si caloriferul o folie reflectorizanta.sau mai simplu rola aia cu care se impacheteaza mancarea pt pastrare argintie :)
Milla_Paris
Postat pe 22 Februarie 2012 17:44
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 17:44:59

daca chiar vrei sa ma incerci:cel de 10 care dupa aia se tencuieste si daca chiar vrei sa valorifici caldura in interior desi o sa arate cam chicios pune lipita de perete pe toata suprafata cat e si caloriferul o folie reflectorizanta.sau mai simplu rola aia cu care se impacheteaza mancarea pt pastrare argintie :)

esti comoara la casa omului.
stii sa schimbi un bec?
geo_revitalizat
Postat pe 22 Februarie 2012 17:48
De la: MissRainbow, la data 2012-02-22 17:38:08
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 17:28:40nu muncim cat stam in tara ca nu te angajeaza nimeni 2 luni pe un post bun si da recunosc si puteti arunca cu pietre-n mine ca pe 8 milioane nu ma duc nici sa ma tai pt ca unu la mana as cheltui mai mult decat as castiga (tigari, pachet,suc/apa,transport) si 2 la mana cat suntem in tara e un fel de repaus.inafara crede-ma ca muncim!!!!!!! si cate 18 ore pe zi de mers incontinuu indiferent de vreme plus responsabilitatea a cator 100 de persoane.si inainte sa plecam din tara eu am avut numai program de 12 ore, pt vre-o 4 luni stateam si cate 30 de ore la munca pana nu am mai rezistat ca aveam si licenta, si la altul lucram 24 cu 24 asa ca stiu ce inseamna sa nici nu mai stii ce zi este.sunt zile cand ma trezesc la 3 jumate si ajung la 8 seara acasa dar nu ma plang pt ca e chiar ok job-ul, imi place ce fac si nu fug de munca indiferent ce ar fi, exceptand chestiile imorale bineinteles.si da dupa facem mancare,spalam dar recunosc nu calcam :)

Fata draga,,scoate cifrele din text,nu este corect din punct de vedere literar!!Am inteles!!Deci va aflati in perioada de refacere, dupa lucrul in strainatate!!Asta este altceva!!inteleg si dorinta voastra de a va odihni,este normala,traiti din ceea ce ati castigat dincolo,dar asta nu suplineste nevoia ta de a comunica altfel cu iubitul tau!!Ti-am mai spus;;ori te schimbi si te ajustezi dupa modul lui de a fi si de a se purta,ori ,va despartiti si iti cauti persoana potrivita,caci este evident faptul ca nu cel care se afla langa tine,este chiar perechea ta!!Am banuit ca ai absolvit o facultate de jurnalism,stilul de a te exprima,scrie,reda,comenta,te definesc ca atare!!

chiar am vrut sa scriu cifrele cu litere din instinct dar mi se parea deplasat si sub forma de gluma ca sa mai ies din starea minunata nu ca sa ma lafai iar in superioritate daca ma scuza cu ceva faptul ca am folosit cifre am fost si pe la ASE dar m-am retras dupa doar 1 an :) acum serios vorbind multumesc mult pentru sfaturi
Milla_Paris
Postat pe 22 Februarie 2012 17:51
De la: geo_revitalizat, la data 2012-02-22 17:48:48

stii sa schimbi un bec?

mdaaa as vrea eu sa fiu comoara... oricine poate schimba un bec atata timp cat se potriveste filamentul si se inchide panoul :)
Milla_Paris
Postat pe 22 Februarie 2012 17:53
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 17:53:17
De la: geo_revitalizat, la data 2012-02-22 17:48:48

stii sa schimbi un bec?

mdaaa as vrea eu sa fiu comoara... oricine poate schimba un bec atata timp cat se potriveste filamentul si se inchide panoul :)

oooh, ce-mi place cand vorbesti asa! mmm!
geo_revitalizat
Postat pe 22 Februarie 2012 18:11
De la: Vipassana, la data 2012-02-22 17:42:40Faptul ca il iubesti si faptul ca incerci sa gasesti subiecte in comun mie una tot la nepotrivire ma duce sau vorba lui Ilumax, cred ca te crezi mai emancipata decat el si asta chiar te doare...cunosc foarte multe cupluri plecate prin stainatati care s-au despartit...toate subiectele in contradictoriu au pornit de la ce ai spus tu Milla.

in tara venise criza si chiar se schimbasera multe.unde am lucrat inainte cand am vrut sa ma intorc se injumatatise salariul, obisnuita sa-mi pun cv-ul avand in vedere experienta in domeniu si sa zbarnaie telefoanele stateam de mi se lungeau urechile, in final am gasit ceva cu un salariu ca inainte si dupa 7 luni a dat faliment.oricum ne gandeam sa plecam ca aici, da castigam bine dar nu reuseam sa punem nimic de-oparte mai ales ca stateam si cu chirie si de asta am zis sa plecam sa facem ceva si de aici si supararea mea...s-a uitat scopul.
Milla_Paris
Postat pe 22 Februarie 2012 18:27
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 18:27:51
De la: Vipassana, la data 2012-02-22 17:42:40Faptul ca il iubesti si faptul ca incerci sa gasesti subiecte in comun mie una tot la nepotrivire ma duce sau vorba lui Ilumax, cred ca te crezi mai emancipata decat el si asta chiar te doare...cunosc foarte multe cupluri plecate prin stainatati care s-au despartit...toate subiectele in contradictoriu au pornit de la ce ai spus tu Milla.

in tara venise criza si chiar se schimbasera multe.unde am lucrat inainte cand am vrut sa ma intorc se injumatatise salariul, obisnuita sa-mi pun cv-ul avand in vedere experienta in domeniu si sa zbarnaie telefoanele stateam de mi se lungeau urechile, in final am gasit ceva cu un salariu ca inainte si dupa 7 luni a dat faliment.oricum ne gandeam sa plecam ca aici, da castigam bine dar nu reuseam sa punem nimic de-oparte mai ales ca stateam si cu chirie si de asta am zis sa plecam sa facem ceva si de aici si supararea mea...s-a uitat scopul.

Parerea mea este ca te-ai schimbat tu si acum ai pretentii sa se schimbe si el...problema este ca nu toti oamenii sunt predispusi la schimbari, si mai ales asa cum ne-am dori noi...ai putea incerca sa-l " modelez"- cum a zis colega de sotul ei - dar asta cere timp, pe care se pare ca tu "nu-l mai ai" sau nu vrei " sa-l ai"...nu toti avem capacitatea de a intele ca anumite schimbari sunt benefice pentru noi si ne complacem cu ce avem...nu am nici o treaba ca lucrati in strainatate...ai inteles ce am spus?
Vipassana
Postat pe 22 Februarie 2012 18:38
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 18:27:51

Scopul propus este una si constientizarea lui este cu totul alta!!!Da,intr-adevar,s-a uitat sopul,dar v-ati schimbat si voi,,in perioada din urma,ca dovada ca nu mai traiti impreuna,acele momente care va placeau atat de mult,,se schimba timpurile si oamenii!Tu esti sau cel putin asa reiese din tot ceea ce ne-ai povestit pana acum,o luptatoare,pragmatica,realista,si studiile facute te-au modelat la maniera respectiva,iti doresti stabilitatea si intelegerea,dar nu ai parte decat de ceva superficial,este ca o poleiala,ce acopera o structura metalica!Il iubesti,dar iubirea manifestata nu este suficienta pentru a-l aduce pe iubitul tau,la ceea ce iti doresti!!!Asta este gravitatea relatiei tale,neputinta de a face un om ,dupa chipul si asemanarae ta,,,nu ai cum sa reusesti in acest demers,,el se afla la polul opus!!!Tu esti ambitoioasa,el nu!!Tu vrei una,alta,el prefera sa aastepte sa-i vina din cer,din lumea lui!!!Tu vrei sa fii ceruta in casatorie,el habar nu are de asa ceva!!Tu vrei sa vorbesti cu domnia sa ,el se uita cu un ochi la tine si cu celalalt la televizor!!Nu are rabdare sa te asculte,se plictiseste atat de tine ,cat si de subiectele de discutie propuse!!Cum ti se pare?Nu-i contest calitatile,nu ma opun sentimentelor tale,dar tu nu ai sa accepti vreodata sa fii la limita lui sau cu mult sub ea,astfel incat sa puteti comunica,caci,numai in aceste conditii ai sa poti convietui in liniste!!Minimlizarea ta ,ca nivel de pregatire,persoana,temperament, poate fi calmul in cuplu!!!
MissRainbow
Postat pe 22 Februarie 2012 18:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dezamagie.... 18 De la: kudika023770 15 Iulie 2009 15:47
nu stiu ce sa cred 64 De la: kudika_12631 29 Iulie 2012 14:04
trista... 31 De la: pickard 23 Iunie 2011 16:34
Diferenta de varsta intr-o relatie... 18 De la: kudika_25639 1 Februarie 2013 22:40
Iubire pierduta... sau nu... 5 De la: anutzzaa 8 Septembrie 2010 17:38