Mai multe
| Buna ziua in primul rand si sper sa aveti rabdare sa-mi cititi frustrarea si sa-mi dati un sfat si sper sa incercati sa ma intalegeti si sa nu ma considerati o egoista sau una plictisita de prea mult bine. am o relatie de aproape 4 ani (locuim impreuna de la inceput) si in primul an numai cu greutati dar pe care le-am depasit impreuna si l-am sprijinit cat avea nevoie. am crezut ca odata ce vom trece peste ele totul va minunat si roz. nu pot sa zic ca m-a dezamagit pt ca este intr-adevar un barbat foarte bun: ma iubeste, nu facem diferenta in treburile casei, ma alinta, imi face complimente, ce mai toate fetele ma invidiaza sa spun asa pt barbatul minunat pe care-l am. pentru toate lucrurile astea il respect si la randul meu il iubesc foarte mult dar problema este alta.am realizat de ceva vreme ca nu prea ne dorim acelasi lucru si ca nu prea putem comunica serios.acum 2 ani si ceva vazand ca in tara cam pauza perspective am hotarat sa plecam sa strangem ceva sa ne luam teren sa ne facem casa.toate bune si frumoase.ideea e ca eu chiar am crezut in gandul asta si deja faceam planuri si schite de casa si cautam terenuri etc si eram foarte entuziasmata dar nu simt acelasi lucru de la el.nu zic ca nu vrea dar nu ..cum sa zic..nu cred ca e asa important pt el.adica si acolo in weekend vrea sa iasa, sa vizitam, sa ne plimbam sa etc lucruri care costa si daca ii reprosez ca nu de asta am venit si ca deja am vizitat cam tot el zice ca nu poate sta inchis intre 4 pereti.am incercat sa ne plimbam prin parcuri etc plus ca mie chiar imi place si pe vremea cand nu aveam bani parcurile erau chiar ok, dar acum nuuuu e plictisitor si tot tacamul. adica vrea casa dar sa nu se straduiasca prea mult.de muncit munceste dar nu e in stare sa renunte la micile placeri pt acest scop.parca nu lupta pt asta si ar fi ceva de genul daca pica bine daca nu merge si-asa.plus ca ma face si pe mine sa cheltuiesc deoarece avand banii la comun ma si enervez eu sa stau sa ma abtin si el sa-si ia si dupa banii tot se duc pe amandoi.am incercat sa vb cu el, ba chiar sa-i zic sa fie fiecare cu banii lui special sa ne ambitionam sa strangem unu mai mult ca altu sau diferite metode dar o ia ca pe o insulta, zice ca vreau sa ma despart de el si nu vrea sa inteleaga motivul meu.in jurul nostru avem destule exemple de cupluri care au stat 7-8-9 ani impreuna si apoi s-au despartit si mereu am zis ca eu nu as accepta asa ceva.din moment ce in atatia ani nu ma cere de nevasta sau nu vrea sa facem un copil e clar ca nu o sa o faca niciodata si ca mie mi se pare normal ca maxim dupa 4-5 ani sa se casatoreasca chiar daca nu-si doresc neaparat atunci copii si el ma aproba, astea fiind discutii destul de dese de inca acum 3 ani deoarece despartirile erau in lant.acusi facem si 4 ani si ....nimic, desi stie cum gandesc.da bun mi-a zis ca eu sunt iubirea vietii lui, ca vrea sa fiu sotia lui si sa avem copii de vre-o 2-3 ori(ultima data chiar acum 2 saptamani)...dar nicio discutie concreta,.ce crede ca o nunta se hotaraste in 10 minute si se face in 2 zile?!!m-a intrebat daca mi-ar lua inel de logdna ce marime am la deget si daca l-as purta, asta dupa ce am inceput eu sa port non-stop un inel mai vechi care seamana cu unul de logodna si i se parea lui ciudat(asta a fost si scopul), dar ...nimic.bun ok, nu avem casa si stam cu chirie dar la cum strangem bani o sa o am pe la 50 de ani si ce crede ca o sa astept pana atunci????fac 28 anu asta tic-tac tic-tac nu vreau sa ma marit la 35 si sa fac primul copil la 40 avand in vedere ca sunt cu el de la 23...desi in concluzie mi se pare ca numai gura e de el si ca el chiar crede ce zice dar nu se agita deloc.pica para malaiata in gura lui... si alta problema mareeeeeeee.am frustrarea ca bat pasu pe loc si dau vina pe el.azi toate-s bune si frumoase si ma uit la el si mi-e drag de numai pot, maine ma apuca nervii si ma gandesc ca avand facultate as fi putut sa gasesc ceva mai bun de munca in afara dar nu-si gasea el sa putem sta impreuna, ma gandesc ca daca eram singura imi ridicam si mama casei pana acum ca stateam la ai mei si nu cheltuiam nimic cat eram in tara si realizam ceva (nu, nu putem sta la ai mei ca el se plictiseste daca nu e in buc desi aici stam aproape numai in casa.... si intr-adevar nici nu sunt fan statu la parinti in cuplu) nu sa dau toti banii pe chirii si trait, vad ca nu-mi da atentia dupa care tanjesc si inca o problema mareeeeeeee nu prea mai vb deloc ca nu avem ce....degeaba imi zici ca ma iubesti si ca nu vrei sa ma vezi trista daca nu ai rabdare sa discuti cu mine, sa incerci sa ma intelegi si atunci cand vreau sa vb cu el si ii spun ca ma simt neimplinita si frustrata pe viata mea, desi ii spun motivele si ii zic ca il iubesc mereu spune acelasi lucru "aaaaaa deci nu te fac eu fericita, deci nu mai vrei sa mai fim impreuna, vrei sa-ti cauti unu mai cu bani " si efectiv NU INTELEGE ce simt eu defapt.i-am spus ca eu sunt o persoana comunicativa si simt nevoia sa vb, sa dezbat, sa discut orice numai sa-mi folosesc creierul si cum toate prietenele mele sunt si ele prin tari imprastiate nu mai am cu cine si sa vb el cu mine. dar ce?ca stam 24 din 24 impreuna si nu avem ce ne povesti ce diascuta. solutia lui e "vrei sa ne uitam la un film?" NU!!!!!!!!!!!!! ca m-am saturat de ele mai ales ca trebuie sa-i placa lui. nu s-ar uita la unu care vreau eu daca e romantica sau comedie romantica sau psihologic nici sa-l tai!"te superi daca eu ma uit la altceva?" vede ca ma supar si nu intelege desi ii explic ca nu e vb de imputitul ala de film in sine ci de ideea de a face ceva cu mine, ceva ce imi place si mie. cum eu m-am uitat la toate filmele de actiune posibile ar putea si el, dar nuuuuuu, nu vrea. imi reproseaza ca daca ma plictisesc de ce nu gasesc o activitate pt amandoi sau de ce nu propun sa mergem undeva.cred ca am zis de 100 de ori ca m-as plimba intr-un parc sau ca as vrea sa mergem sa vedem documentarul X sau sa mergem la antipa ca s-a deschis.... zice da da da si pauza mers.as face masteratul in tara in care lucram mai ales ca mi-au zis ca la media mea de licenta nu e nicio problema si ca as putea chiar sa fac si doctoratul in acelasi timp si sa-mi dea un job la universitate, dar nu am cum ca nu ne-ar ajunge banii sa stam cu chirie avand contract de munca doar pe 6 luni si mie mi-au oferit loc la camin contra cost dar cu el ce as face?deci nici asta nu pot sa fac si nu stiu zau! il iubesc enorm dar am ajuns sa simt ca am o viata de kk. inainte eram altfel, cu totul altfel. mi-e dor de mine nu stiu cum sa ma exprim...nu mai am chef de nimic, nu vad nicio schimbare, nu vad sa avansez cumva sau macar sa cad naibii dar ceva orice nu la fel de 3 ani.6 luni acolo muncind, 6 luni aici in casa.trec anii pe langa mine si nu-i simt si chiar am incercat sa ma despart de el odata (erau mai multe legate si de famila lui )si nu am rezistat boceam intr-una, el ma tot suna, mesaje etc.am mai avut ganduri si eram ferm convinsa ca asa e mai bine decat sa stau si sa-l invinovatesc pe el toata viata sau sa ajung sa-i reprosez la fiecare cearta sau sa ma trezesc prea tarziu si sa-mi para rau, dar mereu cand ma trezeam (ca noaptea era indarjirea mea), toate dispareau si ma gandeam cum sa fac asa ceva cand el e atat de bun si ma iubeste si eu pe el si lasa ca o sa fie mai bine...dar asta pana data viitoare si de 1 ani si ceva data asta viitoare a inceput sa fie tot mai des.nu as vrea sa ma despart de el pt ca chiar este un om extraordinar in multe aspecte (inclusiv se pricepe la tot de reparat, solutionat si asta ma face sa am asa incredere si sa ma simt protejata), dar simt ca eu imi doresc altceva si ca nu ma mai intelege deloc si ca inafara de cateva alintaturi si te iubesc am ajuns sa ne plictisim, sa fim 2 straini.ce sa fac?cum sa-l fac sa inteleaga ca sa pot lua o decizie?sa stau asa si sa regret ca nu am avut curaj sa-mi iau viata-n piept?si daca o iau si dupa regret enorm? | ||
|
Postat pe 22 Februarie 2012 14:34 |
||
|---|---|---|
un rezumat ceva nu se poate?!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 22 Februarie 2012 14:37 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-22 14:37:18 tipu e super da ea s-a cam plictisit
|
||
|
|
||
|
Piscolinoo Postat pe 22 Februarie 2012 14:40 |
||
De la: Piscolinoo, la data 2012-02-22 14:40:16De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-22 14:37:18 da de altu aparut in ecuatie nu spune nimic?!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 22 Februarie 2012 14:44 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-22 14:44:39De la: Piscolinoo, la data 2012-02-22 14:40:16De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-22 14:37:18 nope...cica nu are cum comunica cu domnul in cauza...mna amu si tu...punete si ceteste
|
||
|
Piscolinoo Postat pe 22 Februarie 2012 14:46 |
||
Pai eu zic sa iei o pauza...trage aer in piept...ramai asa.Bea niste apa...Ei cum te simti ?
|
||
|
serpico_ Postat pe 22 Februarie 2012 14:50 |
||
De la: Piscolinoo, la data 2012-02-22 14:46:30De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-22 14:44:39De la: Piscolinoo, la data 2012-02-22 14:40:16De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-22 14:37:18 zgarca cum te stiu!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 22 Februarie 2012 14:51 |
||
| nu, nu e niciun altu si nici nu mi-ar trebui! in caz ca nu ati inteles eu chiar il iubesc si nu m-am plictisit!eu tot incerc sa gasesc subiecte in comun. daca am ajuns sa invat cate tipuri de tigla sunt sau de izolatii numai sa avem ceva de discutat, el lucrand inainte in constructii cred ca incerc totusi nu???????? eu stau pana la 4 dimineata cu el de vorba cand are o problema, el nu-mi acorda 10 minute fara concluziile lui care n-au nicio treaba cu ce zic eu. si da este un tip super si v-ati prins de asta pt ca eu l-am descris asa si tocmai asta e problema mea!!!ca daca ma plictiseam nu stateam sa cer sfaturi si sa-mi bat capu noptile si sa bocesc cu capu-n perna sa nu ma auda!daca eram plictisita nu-l mai vedeam super si-l descriam ca un nenorocit care vezi tu doamne nu ma apreciaza. | ||
|
Milla_Paris Postat pe 22 Februarie 2012 14:56 |
||
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 14:56:52nu, nu e niciun altu si nici nu mi-ar trebui! in caz ca nu ati inteles eu chiar il iubesc si nu m-am plictisit!eu tot incerc sa gasesc subiecte in comun. daca am ajuns sa invat cate tipuri de tigla sunt sau de izolatii numai sa avem ceva de discutat, el lucrand inainte in constructii cred ca incerc totusi nu???????? eu stau pana la 4 dimineata cu el de vorba cand are o problema, el nu-mi acorda 10 minute fara concluziile lui care n-au nicio treaba cu ce zic eu. si da este un tip super si v-ati prins de asta pt ca eu l-am descris asa si tocmai asta e problema mea!!!ca daca ma plictiseam nu stateam sa cer sfaturi si sa-mi bat capu noptile si sa bocesc cu capu-n perna sa nu ma auda!daca eram plictisita nu-l mai vedeam super si-l descriam ca un nenorocit care vezi tu doamne nu ma apreciaza. da tu cine esti de raspunzi in numele fetei de a deschis topicul?!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 22 Februarie 2012 14:59 |
||
| vroiam o parere, un om care sa ma inteleaga si sa ma ajute sa nu ma mai simt asa dar voi nu faceti decat sa vb intre voi de chestii care n-au legatura cu subiectul si sa faceti misto.daca ati pe malul unui lac si cineva s-ar inneca si ar tipa dupa ajutor voi ati sta frumos in grup si v-ati admira pantofiorii si unghiutele si eventual ati critica coafura persoanei din apa.mersi oricum...pt nimic. | ||
|
Milla_Paris Postat pe 22 Februarie 2012 15:03 |
||
|
sunt aceeasi fata dar dupa ce am postat am vazut ce avatar am si nu e poza pusa de mine ca nu sunt eu...am incercat sa schimb poza si nu ma lasau si am schimbat si userul.nu am mai postat aici de multi ani |
||
|
Milla_Paris Postat pe 22 Februarie 2012 15:06 |
||
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 15:03:59vroiam o parere, un om care sa ma inteleaga si sa ma ajute sa nu ma mai simt asa dar voi nu faceti decat sa vb intre voi de chestii care n-au legatura cu subiectul si sa faceti misto.daca ati pe malul unui lac si cineva s-ar inneca si ar tipa dupa ajutor voi ati sta frumos in grup si v-ati admira pantofiorii si unghiutele si eventual ati critica coafura persoanei din apa.mersi oricum...pt nimic. noi putem sa-ti dam n sfaturi, inclusiv sa-l lasi pentru ca se pare ca este o "nepotrivire de caracter"-vorbind in termeni pomposi! dar vei face asta? si inca ceva!!! chiar de am vorbit intre noi te-a jignit vreunul? ps rezolvare este tot la voi 2!! desi dupa cate spui se pare ca ganditi diferit si asta face ca totul sa fie al dre aqu de dificil! |
||
|
kiss_my_ass Postat pe 22 Februarie 2012 15:10 |
||
De la: , la data 2012-02-22 14:34:46Buna ziua in primul rand si sper sa aveti rabdare sa-mi cititi frustrarea si sa-mi dati un sfat si sper sa incercati sa ma intalegeti si sa nu ma considerati o egoista sau una plictisita de prea mult bine. am o relatie de aproape 4 ani (locuim impreuna de la inceput) si in primul an numai cu greutati dar pe care le-am depasit impreuna si l-am sprijinit cat avea nevoie. am crezut ca odata ce vom trece peste ele totul va minunat si roz. nu pot sa zic ca m-a dezamagit pt ca este intr-adevar un barbat foarte bun: ma iubeste, nu facem diferenta in treburile casei, ma alinta, imi face complimente, ce mai toate fetele ma invidiaza sa spun asa pt barbatul minunat pe care-l am. pentru toate lucrurile astea il respect si la randul meu il iubesc foarte mult dar problema este alta.am realizat de ceva vreme ca nu prea ne dorim acelasi lucru si ca nu prea putem comunica serios.acum 2 ani si ceva vazand ca in tara cam pauza perspective am hotarat sa plecam sa strangem ceva sa ne luam teren sa ne facem casa.toate bune si frumoase.ideea e ca eu chiar am crezut in gandul asta si deja faceam planuri si schite de casa si cautam terenuri etc si eram foarte entuziasmata dar nu simt acelasi lucru de la el.nu zic ca nu vrea dar nu ..cum sa zic..nu cred ca e asa important pt el.adica si acolo in weekend vrea sa iasa, sa vizitam, sa ne plimbam sa etc lucruri care costa si daca ii reprosez ca nu de asta am venit si ca deja am vizitat cam tot el zice ca nu poate sta inchis intre 4 pereti.am incercat sa ne plimbam prin parcuri etc plus ca mie chiar imi place si pe vremea cand nu aveam bani parcurile erau chiar ok, dar acum nuuuu e plictisitor si tot tacamul. adica vrea casa dar sa nu se straduiasca prea mult.de muncit munceste dar nu e in stare sa renunte la micile placeri pt acest scop.parca nu lupta pt asta si ar fi ceva de genul daca pica bine daca nu merge si-asa.plus ca ma face si pe mine sa cheltuiesc deoarece avand banii la comun ma si enervez eu sa stau sa ma abtin si el sa-si ia si dupa banii tot se duc pe amandoi.am incercat sa vb cu el, ba chiar sa-i zic sa fie fiecare cu banii lui special sa ne ambitionam sa strangem unu mai mult ca altu sau diferite metode dar o ia ca pe o insulta, zice ca vreau sa ma despart de el si nu vrea sa inteleaga motivul meu.in jurul nostru avem destule exemple de cupluri care au stat 7-8-9 ani impreuna si apoi s-au despartit si mereu am zis ca eu nu as accepta asa ceva.din moment ce in atatia ani nu ma cere de nevasta sau nu vrea sa facem un copil e clar ca nu o sa o faca niciodata si ca mie mi se pare normal ca maxim dupa 4-5 ani sa se casatoreasca chiar daca nu-si doresc neaparat atunci copii si el ma aproba, astea fiind discutii destul de dese de inca acum 3 ani deoarece despartirile erau in lant.acusi facem si 4 ani si ....nimic, desi stie cum gandesc.da bun mi-a zis ca eu sunt iubirea vietii lui, ca vrea sa fiu sotia lui si sa avem copii de vre-o 2-3 ori(ultima data chiar acum 2 saptamani)...dar nicio discutie concreta,.ce crede ca o nunta se hotaraste in 10 minute si se face in 2 zile?!!m-a intrebat daca mi-ar lua inel de logdna ce marime am la deget si daca l-as purta, asta dupa ce am inceput eu sa port non-stop un inel mai vechi care seamana cu unul de logodna si i se parea lui ciudat(asta a fost si scopul), ................. |
||
|
MissRainbow Postat pe 22 Februarie 2012 15:11 |
||
|
offfff acum chiar nu mai inteleg nimic.la primul mesaj postat e o fata in bluza maro la poza si scrie ca are 2000 si ceva de mesaje din 2008, dar daca apasam pe poza direct ca sa o schimb nu se deschidea, asa ca am intrat la profil unde culmea nu era nicio poza, doar avatarul kudika, am incercat in incarc o poza si nu a mers, apoi alta, nici atat si am selectat sa schimb si numele de user si abia atunci m-a lasat sa incar poza asta.dar nu inteleg ce e cu primul avatar si datele alea. cand nu am schimbat acum userul si poza au aparut si datele mele ca sunt din 2007 inscrisa fara ca eu sa fi schimbat ceva, si atunci cum de sus scrie altceva?in fine..asta nu conteaza.vroiam doar sa explic de ce am schimbat userul |
||
|
Milla_Paris Postat pe 22 Februarie 2012 15:14 |
||
| multumesc mult MissRainbow! este exact asa.si cum l-ai descris ai perfecta dreptate.am incercat sa-i inteleg felul de a fi si din zodie (e pesti) si acolo spre uimirea mea scria exact la fel lucru care m-a dezamagit si mai rau.am incercat sa dicut cu el de n ori dar dupa 5 minute incepe sa ma acuze pe mine ca vreau defapt sa rup relatia si nu stiu cum sa-i zic,eu iar ii explic si se termina cu "imi pare rau ca esti asa trista etc" si peste 5 minute ca si cand nu s-a intamplat nimic, discutia nu a avut loc.de aia sunt in acest impas ca sincer nu stiu ce sa fac.sa mai incer o ultima a suta oara sa vb cu el si in functie de cum decurge sa iau o decizie finala?as pleca o perioada sa-l las sa se gandeasca care sunt prioritatile dar nu am unde sa ma duc, ca acasa numai de fata alor mei si intrebarile lor nu as avea chef in starea in care as fi. | ||
|
Milla_Paris Postat pe 22 Februarie 2012 15:23 |
||
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 15:23:33multumesc mult MissRainbow! este exact asa.si cum l-ai descris ai perfecta dreptate.am incercat sa-i inteleg felul de a fi si din zodie (e pesti) si acolo spre uimirea mea scria exact la fel lucru care m-a dezamagit si mai rau.am incercat sa dicut cu el de n ori dar dupa 5 minute incepe sa ma acuze pe mine ca vreau defapt sa rup relatia si nu stiu cum sa-i zic,eu iar ii explic si se termina cu "imi pare rau ca esti asa trista etc" si peste 5 minute ca si cand nu s-a intamplat nimic, discutia nu a avut loc.de aia sunt in acest impas ca sincer nu stiu ce sa fac.sa mai incer o ultima a suta oara sa vb cu el si in functie de cum decurge sa iau o decizie finala?as pleca o perioada sa-l las sa se gandeasca care sunt prioritatile dar nu am unde sa ma duc, ca acasa numai de fata alor mei si intrebarile lor nu as avea chef in starea in care as fi. cred ca ar fi o solutie sa stati o perioada despartiti inainte de a lua decizia finala!crede-ma este cumplit sa stai cu un strain in casa!sa nu poti comunica cu acea persoana si fiecare sa-si creeze propriul univers!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 22 Februarie 2012 15:29 |
||
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 15:23:33multumesc mult MissRainbow! este exact asa.si cum l-ai descris ai perfecta dreptate.am incercat sa-i inteleg felul de a fi si din zodie (e pesti) si acolo spre uimirea mea scria exact la fel lucru care m-a dezamagit si mai rau.am incercat sa dicut cu el de n ori dar dupa 5 minute incepe sa ma acuze pe mine ca vreau defapt sa rup relatia si nu stiu cum sa-i zic,eu iar ii explic si se termina cu "imi pare rau ca esti asa trista etc" si peste 5 minute ca si cand nu s-a intamplat nimic, discutia nu a avut loc.de aia sunt in acest impas ca sincer nu stiu ce sa fac.sa mai incer o ultima a suta oara sa vb cu el si in functie de cum decurge sa iau o decizie finala?as pleca o perioada sa-l las sa se gandeasca care sunt prioritatile dar nu am unde sa ma duc, ca acasa numai de fata alor mei si intrebarile lor nu as avea chef in starea in care as fi. Fugi de barbatul apartinator zodiei "Pesti"!!!!Nu sunt adepta directionarii vietii dupa zodii,dar toate persoanele,pe care le cunosc ca apartinand acestei zodii,referindu-ma la barbati,,aveau aceleasi caracteristici!!Ei fug de ideea de familie,sunt romantici,visatori,au nevoie de spatiu,fug de responsabilitati,nu se angajeaza usor in incheierea unei familii,,,tu mai poti incerca,poate ai sa reusesti sa-l aduci pe calea ta,dar ma indoiesc!!!!Femeile nu-i plac,sunt cunoscuti drept cuceritori ai femeilor!!Sunt lasi,nu le place sa-si asume niste sarcini atat de grele cum sunt cele aduse de inchegarea unei familii!Sunt intr-o continua visare!! |
||
|
MissRainbow Postat pe 22 Februarie 2012 15:31 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-02-22 15:31:19De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 15:23:33multumesc mult MissRainbow! este exact asa.si cum l-ai descris ai perfecta dreptate.am incercat sa-i inteleg felul de a fi si din zodie (e pesti) si acolo spre uimirea mea scria exact la fel lucru care m-a dezamagit si mai rau.am incercat sa dicut cu el de n ori dar dupa 5 minute incepe sa ma acuze pe mine ca vreau defapt sa rup relatia si nu stiu cum sa-i zic,eu iar ii explic si se termina cu "imi pare rau ca esti asa trista etc" si peste 5 minute ca si cand nu s-a intamplat nimic, discutia nu a avut loc.de aia sunt in acest impas ca sincer nu stiu ce sa fac.sa mai incer o ultima a suta oara sa vb cu el si in functie de cum decurge sa iau o decizie finala?as pleca o perioada sa-l las sa se gandeasca care sunt prioritatile dar nu am unde sa ma duc, ca acasa numai de fata alor mei si intrebarile lor nu as avea chef in starea in care as fi. o sa scot asta la imprimanta si i-o voi da jumatatii mele!! ps el este exceptia de la regula! am reusit sa gasesc "un peste" care nu-i defect!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 22 Februarie 2012 15:34 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-22 15:10:34De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 15:03:59vroiam o parere, un om care sa ma inteleaga si sa ma ajute sa nu ma mai simt asa dar voi nu faceti decat sa vb intre voi de chestii care n-au legatura cu subiectul si sa faceti misto.daca ati pe malul unui lac si cineva s-ar inneca si ar tipa dupa ajutor voi ati sta frumos in grup si v-ati admira pantofiorii si unghiutele si eventual ati critica coafura persoanei din apa.mersi oricum...pt nimic. sincer chiar sunt la pamant si sunt nervoasa pe mine ca gandesc asa dar eu am o lupta intre creier si inima de vre-un an si ceva si le-am intors pe toate partile pana sa cer un sfat si sa vina cineva sa-mi zica sa iau o gura de apa si gata mi se pare deplasat si bataie de joc.mai bine sa se abtina.si tu nu m-ai jignit dar numai intrebarea daca ar fi vb de un altul ma deranjeaza.nu m-am gandit niciodata la altcineva si nici nu concep asa ceva nici acum nici in viitorul apropiat si sincer nici in cel indepartat chiar daca m-as desparti de el.nu sunt nici dependenta de o persoana, nici nu mi-e frica sa fiu singura (asta e si problema ca am impresia ca mereu m-am descurcat mai bine singura), nu sunt adepta aventurilor si nici nu ma arunc in relatii. |
||
|
Milla_Paris Postat pe 22 Februarie 2012 15:35 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-22 15:34:29De la: MissRainbow, la data 2012-02-22 15:31:19De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 15:23:33multumesc mult MissRainbow! este exact asa.si cum l-ai descris ai perfecta dreptate.am incercat sa-i inteleg felul de a fi si din zodie (e pesti) si acolo spre uimirea mea scria exact la fel lucru care m-a dezamagit si mai rau.am incercat sa dicut cu el de n ori dar dupa 5 minute incepe sa ma acuze pe mine ca vreau defapt sa rup relatia si nu stiu cum sa-i zic,eu iar ii explic si se termina cu "imi pare rau ca esti asa trista etc" si peste 5 minute ca si cand nu s-a intamplat nimic, discutia nu a avut loc.de aia sunt in acest impas ca sincer nu stiu ce sa fac.sa mai incer o ultima a suta oara sa vb cu el si in functie de cum decurge sa iau o decizie finala?as pleca o perioada sa-l las sa se gandeasca care sunt prioritatile dar nu am unde sa ma duc, ca acasa numai de fata alor mei si intrebarile lor nu as avea chef in starea in care as fi. Ma bucur pentru tine,Kiss-ule,el este exceptia,din pacate,am in familie trei astfel de exemplare si toti trei au aceleasi probleme!!Sa fii fericita alaturi de el!!Da,intr-adevar,exceptiile confirma regulile!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 22 Februarie 2012 15:37 |
||
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 15:35:08De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-22 15:10:34De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 15:03:59vroiam o parere, un om care sa ma inteleaga si sa ma ajute sa nu ma mai simt asa dar voi nu faceti decat sa vb intre voi de chestii care n-au legatura cu subiectul si sa faceti misto.daca ati pe malul unui lac si cineva s-ar inneca si ar tipa dupa ajutor voi ati sta frumos in grup si v-ati admira pantofiorii si unghiutele si eventual ati critica coafura persoanei din apa.mersi oricum...pt nimic. de un an spui ca ai aceste indoieli? nu-i bine deloc stii vorba ceea: boala lunga, moarte sigura! este timpul sa iei o decizie!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 22 Februarie 2012 15:42 |
||
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 15:35:08De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-22 15:10:34De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 15:03:59vroiam o parere, un om care sa ma inteleaga si sa ma ajute sa nu ma mai simt asa dar voi nu faceti decat sa vb intre voi de chestii care n-au legatura cu subiectul si sa faceti misto.daca ati pe malul unui lac si cineva s-ar inneca si ar tipa dupa ajutor voi ati sta frumos in grup si v-ati admira pantofiorii si unghiutele si eventual ati critica coafura persoanei din apa.mersi oricum...pt nimic. Cum ti-a recomandat si colega mea,Kiss,,,problemele tale dreneaza de ceva timp si ar fi cazul sa te hotarasti,nimeni nu iti recomanda sa folosesti vreo forma de violenta,dar trebuie sa iei decizia potrivita!!Este ca si cum ai manca o ciorba care s-a acrit,,,,dar tot mananci din ea,chiar daca iti face rau!!! |
||
|
MissRainbow Postat pe 22 Februarie 2012 15:49 |
||
| familist este, adica a fost dar e vb de o situatie care s-a impus.ani buni a sustinut singur o intreaga familie dar tocmai pt ca nu avea altceva ce face, era constrans de imprejurari. cred ca tocmai faptul ca vede ca nu murim de foame,dimpotriva si ca eu nu depind de el il face sa fie asa "lejer", dar nu cred ca sa raman gravida expre si sa-i zic "na ca acum trebuie sa faci ceva" m-ar incanta.vreau sa vina de la el.si da suntem aproape ca doi straini.el sta la calculator aproape tot timpul si eu ma simt data laoparte si incerc sa ma "consolez" cu televizorul.in acest timp mai incerc sa vb cu el si de obicei primesc un "da iubita, nu iubita, stai putin, te iubesc".am iesit intr-o zi cu o prietena (a venit in tara pt cateva zile)si am stat cateva ore bune de vb.pe la 11 noaptea mi-a dat mesaj ca ma iubeste, special nu i-am raspuns si dupa 10 minute m-a sunat sa vada daca sunt bine.mi-am dat seama ca atunci cand plec isi aduce aminte ca exist dar cand sunt acasa... i-am reprosat lucrusl asta mai mult in gluma sa nu se supere si mi-a raspuns "pai cum nu stau cu tine ca doar stam non stop impreuna". i-am zis ca a sta cu cineva in aceeasi camera nu inseamna ca STAI cu persoana aia, ca am si eu nevoie sa mai discute cu mine, sa ma bage in seama mai mult de 3 minute...nu intelege.daca imi zice ca ma iubeste de 4 ori pe zi si vine fugitiv si ma pupa in pauza de la calc e totul ok pt el chit ca dupa aia 6 ore nu vb nimic.i-am sugerat chiar daca tot sta atat la calc sa caute si el articole cu ce-si doreste o femeie daca crede ca eu exagerez.s-a schimbat in ziua aia, mi-a facut vre-o 3 complimente,m-a tinut in brate mai mult (fata de 2 minute rata din pauze) si a doua zi ...iar pauza. | ||
|
Milla_Paris Postat pe 22 Februarie 2012 15:51 |
||
| si ironic cumnatul meu e tot pesti si este un familist convins si foarte responsabil, deci sunt si exceptii | ||
|
Milla_Paris Postat pe 22 Februarie 2012 15:53 |
||
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 15:53:15si ironic cumnatul meu e tot pesti si este un familist convins si foarte responsabil, deci sunt si exceptii
|
||
|
jean_luc_picard Postat pe 22 Februarie 2012 15:57 |
||
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 15:51:54familist este, adica a fost dar e vb de o situatie care s-a impus.ani buni a sustinut singur o intreaga familie dar tocmai pt ca nu avea altceva ce face, era constrans de imprejurari. cred ca tocmai faptul ca vede ca nu murim de foame,dimpotriva si ca eu nu depind de el il face sa fie asa "lejer", dar nu cred ca sa raman gravida expre si sa-i zic "na ca acum trebuie sa faci ceva" m-ar incanta.vreau sa vina de la el.si da suntem aproape ca doi straini.el sta la calculator aproape tot timpul si eu ma simt data laoparte si incerc sa ma "consolez" cu televizorul.in acest timp mai incerc sa vb cu el si de obicei primesc un "da iubita, nu iubita, stai putin, te iubesc".am iesit intr-o zi cu o prietena (a venit in tara pt cateva zile)si am stat cateva ore bune de vb.pe la 11 noaptea mi-a dat mesaj ca ma iubeste, special nu i-am raspuns si dupa 10 minute m-a sunat sa vada daca sunt bine.mi-am dat seama ca atunci cand plec isi aduce aminte ca exist dar cand sunt acasa... i-am reprosat lucrusl asta mai mult in gluma sa nu se supere si mi-a raspuns "pai cum nu stau cu tine ca doar stam non stop impreuna". i-am zis ca a sta cu cineva in aceeasi camera nu inseamna ca STAI cu persoana aia, ca am si eu nevoie sa mai discute cu mine, sa ma bage in seama mai mult de 3 minute...nu intelege.daca imi zice ca ma iubeste de 4 ori pe zi si vine fugitiv si ma pupa in pauza de la calc e totul ok pt el chit ca dupa aia 6 ore nu vb nimic.i-am sugerat chiar daca tot sta atat la calc sa caute si el articole cu ce-si doreste o femeie daca crede ca eu exagerez.s-a schimbat in ziua aia, mi-a facut vre-o 3 complimente,m-a tinut in brate mai mult (fata de 2 minute rata din pauze) si a doua zi ...iar pauza. Orice femeie doreste mai mult de la iubitul ei,inclusiv acea comunicare verbala uzuala,zilnica,si am mir,totusi,"pestii" sunt vorbareti,le place comunicarea,relationarea,,,este clar,tu vrei mult mai mult de la el!!!Daca tu nu esti impacata pe linia aceasta acum,nu vad cum o sa fii pe mai departe!!Se retrage in lumea lui,in care tu nu ai acces,oricat de mult ti-ai dori asta!!Te intreb;;;nu crezi ca ii ceri prea mult?????Ce preocupari aveti?Servici?In momentul in care nu aveti preocupari diverse,care sa va ocupe tot timpul,apar aceste frustrari,din plictiseala data de relaxare continua!!Incercati sa faceti si altceva,sa nu va mai plictisiti ,sa va umpleti timpul si astfel,in momentele de intalnire,sa va comportati asa cum trebuie sa se comporte doi tineri! |
||
|
MissRainbow Postat pe 22 Februarie 2012 16:04 |
||
|
dar as trece peste asta daca as vedea ceva concret dar suntem exact in aceeasi situatie ca acum 3 ani.nu s-a schimbat absolut nimic.ma refer la planuri de viitor, la realizari.nu mai am 20 de ani sa stau sa contemplez ce frumoasa e viata si roz si sa visez.nici atunci nu eram asa.o sa am o dicutie cu el azi dar nu cred ca va fi diferita de cele precedente.asta e...daca chiar vrea ceva cu mine o sa-mi incerce sa-mi arate dar mi-e f greuuuu.am ajuns sa cred ca nu-s eu normala ca vb aia gateste,face curat,care se trezeste primu face cafeluta si pt celalalt exact cum ii place, mai un compliment, mai o atentie, stiu ca sunt si eu dificila si ma accepta asa cum sunt, dar am impresia uneori ca numai eu le gandesc si le planific si el e doar asa ..pe vallllllllll,pluteste.gata clar trebuie sa plec macar o perioada.acum sa vad unde...offffff si peste o luna jumate plecam iar,in acelasi loc amandoi, avem deja bilete luate tot deci pauza mea ar fi de maxim o luna.daca nu merge bine nu ma mai duc eu si gata.va multumesc din suflet ca vb cu mine.sincer stau legata de calc acum pt ca altfel as incepe sa plang si nu m-as mai opri.deja m-a luat de vre-o 2 ori dar mai citesc ce ati scris si ma regasesc in ce spuneti si ma distrag de la lacrimici.ma enerveaza ca nici nu ma ia in serios.si cand vb cu el eu pun suflet, ma agit, am impresia ca gata s-a terminat, ma retrag in coltul meu si incep sa plang convinsa ca asta a fost nu m-a inteles nici acum, si el vine senin "da de ce plangi?ce ai mai iubire?pai ce ne-am certat?" ma debusoleaza total |
||
|
Milla_Paris Postat pe 22 Februarie 2012 16:13 |
||
De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 16:13:15dar as trece peste asta daca as vedea ceva concret dar suntem exact in aceeasi situatie ca acum 3 ani.nu s-a schimbat absolut nimic.ma refer la planuri de viitor, la realizari.nu mai am 20 de ani sa stau sa contemplez ce frumoasa e viata si roz si sa visez.nici atunci nu eram asa.o sa am o dicutie cu el azi dar nu cred ca va fi diferita de cele precedente.asta e...daca chiar vrea ceva cu mine o sa-mi incerce sa-mi arate dar mi-e f greuuuu.am ajuns sa cred ca nu-s eu normala ca vb aia gateste,face curat,care se trezeste primu face cafeluta si pt celalalt exact cum ii place, mai un compliment, mai o atentie, stiu ca sunt si eu dificila si ma accepta asa cum sunt, dar am impresia uneori ca numai eu le gandesc si le planific si el e doar asa ..pe vallllllllll,pluteste.gata clar trebuie sa plec macar o perioada.acum sa vad unde...offffff si peste o luna jumate plecam iar,in acelasi loc amandoi, avem deja bilete luate tot deci pauza mea ar fi de maxim o luna.daca nu merge bine nu ma mai duc eu si gata.va multumesc din suflet ca vb cu mine.sincer stau legata de calc acum pt ca altfel as incepe sa plang si nu m-as mai opri.deja m-a luat de vre-o 2 ori dar mai citesc ce ati scris si ma regasesc in ce spuneti si ma distrag de la lacrimici.ma enerveaza ca nici nu ma ia in serios.si cand vb cu el eu pun suflet, ma agit, am impresia ca gata s-a terminat, ma retrag in coltul meu si incep sa plang convinsa ca asta a fost nu m-a inteles nici acum, si el vine senin "da de ce plangi?ce ai mai iubire?pai ce ne-am certat?" ma debusoleaza total Nu ai decat doua variante de luat in calcul!! 1.Il accepti asa cum este pentru ca are calitatile prezentate de tine,,dar,in paralel,lucreaza cu tine,esti total diferita de el ,,impune-ti o anumita doza de indiferenta,calm,atitudine pozitiva,mai precis,,incearca sa vezi partea plina a paharului,,si cauta sa fii mai vesela,toate aceste probleme insotite de plans,nu iti fac bine!!Ia-l asa cum este,poate acesta este felul lui de a iubi,nu stiu!!!Incearca sa nu mai fii atat de practica,de multe ori,,hazardul,aranjeaza treburile,mult mai bine decat planificarea rationala!!Fii si tu indiferenta la cerintele zilnice,lasand loc romantismului,energiei pozitive!!Ofera-i dragostea ta,dar fara lamentare,planset si reprosuri!!Macar un timp,fa acest lucru si vezi ce se intampla!! 2.Porti o ultima discutie cu el si hotarati daca merita sa mai fiti impreuna!!Ar trebui sa-si dea seama de faptul ca tu vrei cu totul altceva,,aveti aproape patru ani de convietuire in comun!!Nu este usor sa faci asta,dar nici sa suferi de una singura ,nu vad rostul!!!Scurt si la obiect!! Plansul nu este o solutie,decat momentana,,nu il transforma in instrument zilnic de lamentare,nu are rost!! |
||
|
MissRainbow Postat pe 22 Februarie 2012 16:28 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-02-22 16:04:36De la: Milla_Paris, la data 2012-02-22 15:51:54familist este, adica a fost dar e vb de o situatie care s-a impus.ani buni a sustinut singur o intreaga familie dar tocmai pt ca nu avea altceva ce face, era constrans de imprejurari. cred ca tocmai faptul ca vede ca nu murim de foame,dimpotriva si ca eu nu depind de el il face sa fie asa "lejer", dar nu cred ca sa raman gravida expre si sa-i zic "na ca acum trebuie sa faci ceva" m-ar incanta.vreau sa vina de la el.si da suntem aproape ca doi straini.el sta la calculator aproape tot timpul si eu ma simt data laoparte si incerc sa ma "consolez" cu televizorul.in acest timp mai incerc sa vb cu el si de obicei primesc un "da iubita, nu iubita, stai putin, te iubesc".am iesit intr-o zi cu o prietena (a venit in tara pt cateva zile)si am stat cateva ore bune de vb.pe la 11 noaptea mi-a dat mesaj ca ma iubeste, special nu i-am raspuns si dupa 10 minute m-a sunat sa vada daca sunt bine.mi-am dat seama ca atunci cand plec isi aduce aminte ca exist dar cand sunt acasa... i-am reprosat lucrusl asta mai mult in gluma sa nu se supere si mi-a raspuns "pai cum nu stau cu tine ca doar stam non stop impreuna". i-am zis ca a sta cu cineva in aceeasi camera nu inseamna ca STAI cu persoana aia, ca am si eu nevoie sa mai discute cu mine, sa ma bage in seama mai mult de 3 minute...nu intelege.daca imi zice ca ma iubeste de 4 ori pe zi si vine fugitiv si ma pupa in pauza de la calc e totul ok pt el chit ca dupa aia 6 ore nu vb nimic.i-am sugerat chiar daca tot sta atat la calc sa caute si el articole cu ce-si doreste o femeie daca crede ca eu exagerez.s-a schimbat in ziua aia, mi-a facut vre-o 3 complimente,m-a tinut in brate mai mult (fata de 2 minute rata din pauze) si a doua zi ...iar pauza. am incercat dar ce?prieteni dupa cum am spus in tara nu prea mai avem, ce emisiuni, seriale (nu ma refer la telenovele) nu prea avem aceleasi gusturi decat la 2-3 si ce discutam cat?3 propozitii-4 cat dureaza. mie imi place sa am dicutii filozofale, psihologice, de stiinta, de religie etc ceva care sa dezbati..pe el il plictisesc.chiar si atunci cand ne vedem cu persoane si incepem o dicutie si noi tot vb el tace si dupa un timp "aoleu da mai schimbati subiectul" sau ceva de gen, am iesit de valentine sa mergem in oras.am mancat, mi-a luat cadou si acum hai la film.si ghici ce????am terminat prin a ne uita la "casa conspirativa" care e actiune ,thriller!!! da e adevarat ca nici eu nu am zis NU si am incercat asa pe sub "mustata" sa arat ca nu sunt f incantata dar stiam sigur ca daca ii spun la ce vreau eu ori nu merge ori sta plictisit si face comentarii tot timpul si mi-ar fi stricat ziua mai tare.acum serios...casa conspirativa de valentine's???????am zis ca am invatat ce tine de constructii special sa am un subiect comun el avand mai demult firma de constructii si practicand meseria(pe vremea cand era responsabil) si chiar ieri i-am zis hai sa-ti arat noile tendinte in acoperisuri si decoratiuni interiaore dintr-un mulaj nou descoperit (mie deja mi se pare ca suna fffffff ciudata sa zic eu asta da ma rog) si mi-a raspuns "daca nu dureaza mult...".a vazut ca m-am intristat, a venit, eu ii aratam si discutam el statea cu capul inspre tv.ca sa nu mai zic ca de n ori ii spun ceva si dupa un timp ma intreaba acelasi lucru ca nu tine minte sa-i fi spus, vb cu el si zice "da baby" "da iubita ihi" si cand ii spun "ce te-am intrebat ?" ramane blocat si habar n-are.scuza lui fiind mereu "eram si eu concentrat aici" sau "stii ca am multe pe cap" (nu nu stiu ce!!!!!), sau preferata mea in ghilimele "hai mai iubita daca nu sunt atent la tot ce zici asta nu inseamna ca nu te ascult doar ca daca mie nu mi se pare asa interesant na..." , eu povestindu-i cum m-am certat cu sora mea si am decis sa nu mai vb cu ea.nu e interesant?????????????da eu cum draq il ascultam pana la 5 dimineata de maica-sa, sor-sa, frasu, fosta etc si aveam rabdare si analizam orice cuvant inainte sa-l zic si tot tacamul si la 6 plecam la munca????????????????????? |
||
|
Milla_Paris Postat pe 22 Februarie 2012 16:31 |
||
Sa-ti spun un secret: eu mi-am cerut sotul in casatorie si nu m-am multumit doar cu un DA; a trebuit sa-l imping de la spate sa puna si in practica "planul". I-am spus: acum ori never Idiotului ii era teama de casatorie. Am muncit mult sa-l "modelez"( ce urat suna) dar acum sunt sigura ca el barbatul potrivit pt mine si ca un altul nu ar fi fost mai breaz. Eu am ales drumul inimii, am ales sa lupt pt o familie, sa am liniste, siguranta, am renuntat la multe; desi uneori am regrete, stiu ca asta e cel mai bine pt mine. Gandeste-te bine ce iti doresti: familie sau avere. Esti constienta ca daca renunti la el va mai dura ceva pana iti vei gasi pe altul ; daca il vei gasi, poti descoperi multe alte defecte ce nu pot fi trecute cu vederea... si tot asa. Ai deja 28 de ani. Tu decizi ce drum alegi. Un singur lucru mai vreau sa-ti spun: nu ceda mereu; de ex. calculatorul : nu mai accepta sa stai ca fraiera la tv si el la PC; ii interzici, pur si simplu. Filmele: odata alege el, odata alegi tu. Daca comenteaza il intrebi daca te iubeste Pune piciorul in prag!
|
||
|
ilumax_76 Postat pe 22 Februarie 2012 16:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Decolorare? sau doar vopsire? HEELLLPPP | 4 | De la: Marina_Daniliuc_1 9 Octombrie 2013 18:45 |
| am si eu nevoie de un sfat! | 16 | De la: hocus_pocus 3 August 2011 19:15 |
| Ar fi bune niste pareri sincere | 11 | De la: _dulcik_ 9 Martie 2009 21:58 |
|
|
||
| Ma iubeste dar vrea sa fie singur... | 9 | De la: Ciobanu_Ramonela_1 16 Martie 2014 12:37 |
| Un cadou pt o viata... | 11 | De la: vulturul_negru 21 Septembrie 2009 13:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.